עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. מחפשת מחשב נייד 1. מה התקציב המקסימאלי? איזור ה5500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? מעדיפה לחסוך אם אפשר ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? במעט מאוד ורק אם ממש הכרחי 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? לימודים (עבודה משרדית?), משחקים - לא מאוד כבדים (Overwatch, league of legends לדוגמה), אבל אשמח להיות מסוגלת להריץ משחקים יותר כבדים אולי על הגדרות פחות גבוהות 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 8 (8 = יש לנסות ולהקפיד על השקט)? משהו שלא יבלוט יותר מידי בכיתה? (: 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס - צריך לכלול מערכת הפעלה …

• 0 תגובות
    • 988 צפיות
  2. שלום, לאחר עזרה מהפורום הזמנתי מחשב לצרכי עריכת וידיאו של חובב בתחום. לוח האם הגיע תקול, הוחלף (לטענת החנות. לא רשמתי Serial Number אז אני לא באמת יודע האם בוצעה החלפה), ונשאר תקול. החנות המליצה לקחת לוח אם שאינו Intel, ולמען האמת אחרי 2 לוחות תקולים אני נוטה להסכים עם ההמלצה. האם יש המלצה על לוח אם של GB (או חברה טובה אחרת) באותו טווח מחיר (כ-480 ש"ח) שמכיל 4 סלוטים של זכרון, מבוסס H67 ותומך כמובן ב-i5 SandyBridge? תודה רבה!

• 0 תגובות
    • 710 צפיות
  3. מסך- 15.6 אפשר לרדת עד 15.4 המחשב ישמש לאינטרנט אופיס קצת ומידי פעם סרטים אז צריך שיהיה לפחות חיבור vga אם אפשר עם hdmi עוד יותר טוב וזהו אין ביקוש מיוחד תודה רבה עמית

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  4. Started by Ryan Johnson,

היי לכולם, אני מתחיל השנה את לימודיי בפקולטה לחקלאות ולכן הלפטופ שאצטרך צריך להיות פשוט ועמיד לתקופה של 3 שנים לפחות. ההתלבטות שלי היא בין שני דגמים עיקריים- https://www.pc365.co.il/product-16253-Lenovo_ThinkPad_E480_20KN001QIV_יבואן_רשמי_במלאי http://www.dell.com/si/business/p/vostro-14-5471-laptop/pd ידוע שלדל יש 3 שנים אחריות ואחריות ממש טובה לפי מה ששמעתי, מצד שני הרבה ממליצים על thinkpad ועל איכות הבניה שלו, לא ידוע לי לגבי האחריות של ibm. אשמח להארות והערות! תודה.

• 0 תגובות
    • 693 צפיות
  5. Started by shalgi,

1. מה התקציב המקסימאלי? התקציב המקסימלי הוא 3500 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? עדיף לחסוך כמה שאפשר ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? ניתן לחרוג מהתקציב לכל היותר ב300 ש"ח אם הכרחי, אשמח לנימוקים במקרה כזה. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? השימוש של המחשב הוא משרדי. שום משחקים ושום תוכנות כבדות. עבודה תדירה באינטרנט (הרבה טאבים של כרום בו זמנית נגיד). המחשב צריך לעמוד בעבודה עם האינטרנט ושימוש באופיס טוב מאוד אבל לא במשימות כבדות יותר. 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים. המחשב צריך לכלול רמקולים (פנימיים) 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במ…

• 0 תגובות
    • 875 צפיות
  6. Started by orez14,

למחוק

• 0 תגובות
    • 770 צפיות
  7. Started by tahco,

שלום רב, אשמח אם תוכלו לעזור לי במציאת מחשב נייד במחיר עד 4000 ש"ח. * מטרות המחשב? צפיית סרטים ושימוש בתוכנות מוסיקה (כמו Cuebase). * גודל המסך? 13.3-15.6 * רזולוציית המסך? עדיפות ל900p ומעלה * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? אין * משקל רצוי? עדיף שיהיה קל ויתאים לנסיעות * האם נדרש זמן סוללה ארוך? פחות קריטי אבל הייתי שמח אם היה מחזיק לפחות 5 שעות בלי טעינה * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? HDMI * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? SSD או שילוב * כונן אופטי? מעדיף שיהיה * האם דרושה תמיכה בתחנת עגינה ייעודית? לא הכרחי * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? עדיף בינלאומי אבל לא חובה * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? לא אבל אשמח אם יהיה * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? שיהיה מהח…

• 0 תגובות
    • 792 צפיות
  8. Started by leaky,

היי, יש לי כרגע lenovo thinkpad T420 כבר שנתיים, הוא די בסדר אבל לאחרונה נתקע לא מעט וזה די מציק כבר. תכננתי לשדרג במקור בקיץ (בסוף הלימודים) אבל יש לי כרגע אופציה שאולי לא תהיה לי בהמשך, ורציתי לוודא אם זה משתלם. קרוב משפחה שלי מגיע מארה"ב לארץ ביום שלישי בלילה, ככה שעד יום שני אני עדיין יכול לבקש ממנו לקנות את המחשב. הפרטים: * מטרות המחשב: עבודות משרדיות ,משחקים קלים, צפיה בסרטים, וירטואליזציה וסימולציות מדעיות, תכנות דרייברים ורכיבים חיצוניים. * גודל המסך: 15 לפחות, אם זה יותר גדול ולא כבד באופן מוגזם אז גם בסדר. * רזולוציית המסך: 1900X1200 אם יש, אם לא אז 1900X1080 * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? מקלדת עם numpad יכול להיות בונוס ממש טוב, אבל לא הכרחי. * משקל רצוי: לא מ…

• 0 תגובות
    • 954 צפיות
  9. לוח XFX 750SLI בגירסא החדשה של הציפסט עם קרור מיוחד קבלים מוצקים ואפשרויות OC נרחבות 1800MHZ FSB 1600MHZ DDR2 2X PCIe X16 2.0 כרטיס מסך : 2 יחידות של 9800GTXPLUS בגירסאת OC מעבד : INTEL E8500 מעולה למשחקים קרור למעבד: ZEROtherm FZ120 nanoxia סופר מאורר ל OC עם מאורר סופר שקט של nanoxia זיכרונות: GSKILL 4GB 1000MHZ PI עם צלעות קרור איכותיים ביותר דיסק קשיח: 640GB WD שקט , קריר מארז: COOLER MASTER 690 מאורר ומרווח + 2 יחידות של 120MM מתנה ספקי כח: CoolerMaster Real Power Pro 650W הסידרה החדשה של CM עם 5 שנים אחריות ו 80PLUS

• 0 תגובות
    • 485 צפיות
  10. Started by rata,

יש לי מחשב IBM R61 ולאחרונה כל חצי שעה האינטרנט האלחוטי מתנתק בו. רק ע"י שינוי המתאם האלחוטי ל"לא זמין" ולאחר מכן שוב לזמין, זה מתחבר והכל תקין. מישהו נתקל בבעיה כזו ? נ.ב חשבתי שיש איזו תוכנה שגורמת לזה וגם אחרי שהמחשב פורמט זה קורה.

• 0 תגובות
    • 838 צפיות
  11. היי חברים, אודה לעזרתכם. יש לי לפטופ DELL INSPIRION 14Z. בסיום יום עבודה אני שם אותו בHIBERNATE ותמיד כשאני מנסה להעיר אותו הוא נתקע על מסך הRESUME של WIN7. מה שאני חייב לעשות על מנת לצאת מהמצב הזה הוא כיבוי מלא ואז הפעלה מחדש. לאחר ההפעלה עולה לי MENU עם 2 אפשרויות : 1. אפשרות מחיקת הSESSION הקודם 2. ניסיון חזרה מHIBERNATION. רק בעת מחיקת הSESSION הקודם המערכת עולה לי. יש דרך להתמודד עם זה? תודה מראש.

• 0 תגובות
    • 933 צפיות
  12. שלום לכולם! ברצוני להתחדש במשב נייד, רכישה בארץ. המחשב אמור לשמש אותי לגיימינג כבד בעיקר. שימושים נוספים לתוכנות אדובי בעיקר פלאש ופוטושופ, סרטים אינטרנט וכו. **בבקשה לא להמליץ על מחשב נייח בגלל השימושים של גיימינג. ידוע לי שעדיף מחשב נייח למטרות גיימינג אבל אני בכל זאת רוצה מחשב נייד מסיבה הפשוטה - כי הוא נייד, תודה! * אין צורך בתלת מימד * גודל מסך - 15.6 או 15.4 FHD רצוי מהסדרה של IPS אם יש משהו יותר טוב - אשמח לשמוע פרטים. * חשוב מקלדת מוארת בחושך * משקל פחות קריטי, אבל עדיף כמובן כמה שיותר קל.. * זמן סוללה גם פחות קריטי. * יציאות רגילות - eSATA, HDMI, VGA אין צורך במשהו מיוחד מעבר למה שמציעים היום במפרט רגיל * כונן קשיח - התחדשתי לא מזמן ב- …

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  13. Started by Pro modder,

אפשר למחוק הסתדרתי..

• 0 תגובות
    • 581 צפיות
  14. Started by aviranbe,

שלום חברים, רכשתי כרטיס מסך 3090 TI. לצערי הוא לא נכנס במארז הקטן שלי asus tuf gaming gt301. אשמח לקבל המלצה על מארז שכמובן מתאים לגודל הכרטיס ונותן דגש על קירור איכותי, וגם שיהיה נוח לנקות אותו מאבק.

• 0 תגובות
    • 361 צפיות
  15. אהלן, אני מעוניין לקנות מחשב לעריכת מוסיקה בעיקר וקצת משחקים, בתקציב של עד 5500. מדובר בעבודה מרובה עם CUBASE בשילוב עם פלאגינים רבים, כאשר חשוב לי מאוד השקט מכיוון שאני מקליט באותו חדר שבו נמצא המחשב. אין צורך בציוד היקפי. יש לי מסך dell 2209wa אם זה רלוונטי לבחירת כרטיס המסך. חשוב לי שיהיו במפרט שני הארדיסקים (אחד בשביל מערכת ההפעלה, והשני בשביל החומר המוקלט) - עדיפות לכמה שיותר שקטים. הוספתי מפרט שהרכבתי ב- KSP, אשמח להערות והמלצות. תודה. מעבד: Core i7 920, s1366, 8MB Tray - 1290 לוח אם: GIGABYTE - EX58-UD3R s1366 Core i7, Intel X58, DDR3 2000+, 3xPCI-E - 890 זכרונות: DDR3 1866MHZ - 3x2GB G.Skill Trident Edition Triple Channel - 840 כרטיס מסך: ASUS - HD 5670 1GB GDDR5…

• 0 תגובות
    • 657 צפיות
  16. שלום לכולם, אשמח לעזרתכם בקניית מחשב מומלץ/ אם אפשר להרכיב בעצמי, אני באמת לא מבין גדול במחשבים ניידים. בעיקרון המחשב מיועד לשימוש כסטודנט לפחות ל-3.5 שנים הבאות, שבהן אני לא מתכנן לשדרג אותו או משהו. מטרות המחשב? אופיס, PDF, אינטרנט ופתיחת הרבה חלונות בו-זמנית (רלוונטי זיכרון 8 גיגה??), תכנות בסיסי (שפת C, מאטלאב), תוכנות לשרטוט ממוחשב וסימולציות המתאימות להנדסת מכונות/אווירונאוטיקה כמו שרטוט ממוחשב (SOLIDWORKS) * גודל המסך? נראה לי 15.6 זה גודל אחלה, ראיתי שיש כאלה שביקשו 14, אבל לדעתי ילכו לי העיניים עם פחות מ 15.6. שיהיה מט * רזולוציית המסך? לא כל כך משנה (מעדיף יותר קרוב לריבוע מאשר למלבן... אם זה לא טיפשי מדי בימינו) * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? אין * משקל רצוי?…

• 0 תגובות
    • 969 צפיות
  17. Started by giladt,

אז המחשב שיש לי בסלון קצת מתחיל להרגיש צולע וישן, והתחילו לעלות מחשבות על החלפה שלו. גם המחשב בחדר עבודה כבר צולע וישן - אבל הוא פחות שימושי כרגע אז זה פחות מעניין. המטרה העיקרית היא מחשב שקט, קטן ויעיל שישמש אותי לצפייה בסרטים וסדרות, לשמיעת מוזיקה ולגלישה ברשת. מטרה נוספת היא שיחות וידאו בסקייפ או תוכנות דומות. 1. מה התקציב המקסימאלי? - תקציב של 3000 שקלים נשמע לי סביר לגמרי א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? יהיה נחמד לחסוך אבל לא ממש על חשבון איכות ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? במידת הצורך מוכן לחרוג ב 500 שקלים 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? שימושים - וידאו, אודיו, אינטרנט, שיחות וידאו. …

• 0 תגובות
    • 976 צפיות
  18. Started by Harel22,

היי, אני מתכוון לקנות השבוע מחשב ללימודים ואשמח לעזרתכם. אקנה אותו באילת לכן התקציב לאילת הוא 3300+- * מטרות המחשב עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס). סטודנט * גודל המסך 13 - 15. לא חשוב מבריק או מאט. אין צורך במסך מגע (אך גם לא פוסל) * רזולוציית המסך עדיפות ל IPS FHD 1920x1080 אך לא חובה * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט לא קריטי * משקל רצוי עדיף כמה שיותר קל אך לא קריטי * האם נדרש זמן סוללה ארוך? עדיפות לזמן סוללה ארוך (סביבות ה5 שעות WIFI) * האם יש צורך ביציאות מיוחדות לא קריטי * Bluetooth לא קריטי * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח ממש מעדיף SSD או לפחות אופציית שידרוג לSSD (בלי לפגוע באחריות!). או לפחות SSHD * כונן אופטי? לא * …

• 0 תגובות
    • 1.6k צפיות
  19. Started by Murmur,

שלום. מחפש עזרה להרכבת מחשב לגיימינג בתקציב נמוך - עד 3500 ש"ח ורצוי פחות. 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 3500. חריגה עד 300-400 שח. 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? משחקים 3. האם יש צורך בציוד הקפי בנוסף למחשב (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) - לא 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? 7 מתוך 10 6. האם ישנה הגבלה או העדפה לגודלו הפיזי של המחשב ומשקלו, אורות וכו'? מעדיף פחות אורות זה לחדר של ילד שג…

• 0 תגובות
    • 393 צפיות
  20. Started by taninanak,

שלום לפורום, אחרי סיבוב תצוגות ואכזבה מה UX31 (מקלדת ומשטח מגע) ו- NP900X3A (ביקורות על ה WIRELESS, בדגש על ה-LESS..), החלטתי ללכת על ה- ASUS U36SD. בגלל פער המחיר הקטן בין המחיר ב US לפה ( פער המחיר =כפל מע"מ במכס.. ), החלטתי לוותר על ייבוא ולקנות בארץ. החסרון היחיד שלא מצאתי אותו באף מקום בתצוגה (ראיתי רק את ה U31). שאלות לפני קנייה- 1. המחיר הכי זול המצאתי ב ZAP זה 4,544 שקל. יש למישהו המלצה למקום יותר זול? אם לשלם במזומן עוזר, אז אין בעייה.. 2. אני מתלבט בין הלבן לשחור-מישהו ראה בלייב את הלבן ויכול לחוות דעה? 3. שדרוג זכרון ל-8 ג'יגה ב 300 שקל, שווה? 4. יש פער של 400 ש"ח בין הדגם עם 750GB/7200RPM לבין הדגם עם 160 GD SSD. שווה את ההשקעה הנוספת? תודה!

• 0 תגובות
    • 536 צפיות
  21. Started by סופגי,

שלום, הייתי רוצה לקבל הצעות למחשבים ניידים. כיוון שאני ממש לא מבין במחשבים ניידים הייתי רוצה לקבל הסבר... אני זקוק לחיבור אלחוטי ואם יש אז גם בלוטות'. הרבה מקום וזיכרון גדול. המחשב מיועד בעיקר לעבודה משרדית. ( בלי משחקים בכלל) ורצוי שיחזיק לשנים רבות בברכה אורי.

• 0 תגובות
    • 555 צפיות
  22. שלום האם יש המלצות על מחשב נייד עד תקציב של 6500 שקל למשחקים? ובמיוחד חשוב שיהיה מספיק חזק להריץ את modern warfare 2 תודה!

• 0 תגובות
    • 637 צפיות
  23. אני מחפש המלצה לקניית מחשב נייד באילת במחיר של עד 3000 ש"ח (אבל כמובן שעדיף פחות). המחשב מיועד ללימודים (אינטרנט ואופיס) ובשביל לחבר לטלביזיה כדי לראות סרטים. * גודל המסך? 13-14 * רזולוציית המסך? לא קריטי * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? (לדוגמה, מקלדת הכוללת numpad, עכבר trackpoint בנוסף לtouchpad)? אין * משקל רצוי? לא קריטי * האם נדרש זמן סוללה ארוך? מעל ל 5 שעות (אבל אפשר להתפשר על זה) * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? HDMI * Bluetooth? אין צורך * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? 500 גיגה לא משנה הסוג * כונן אופטי? אין צורך * האם דרושה תמיכה בתחנת עגינה ייעודית? לא * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? לא * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? כן * האם יש לכם העדפה לחברה כלש…

• 0 תגובות
    • 1.3k צפיות
  24. Started by gruvismalt,

היי חברים, אשמח לקצת עזרה בבניית מפרט, אני מעצב אתרים ואני צריך מחשב חדש! התקציב הוא עד 5000 בערך, לא כולל מסך...נראה לי מחיר סביר לא? במידה והיה כבר פוסט שדיבר על זה אשמח להפניה, כי לא מצאתי... תודה מראש, שגיא

• 0 תגובות
    • 503 צפיות
  25. Started by PriorTak,

שלום אני מחפש תיק גב זול וטוב (יחסית) למחשב בגודל 15.6 אינץ'. מישהו מכיר דגם ששווה לבדוק? בחנויות אני מוצא רק תיקים ב300-400 שקל, הרבה יותר מדי. כמו כן מוכן בהחלט לקנות יד שניה, אם מישהו פה במקרה מוכר...

• 0 תגובות
    • 1.3k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.