עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. מעונין לשמוע חוות דעתכם על המפרט הבא שימושים עיקריים א. פיתוח והרצת מערכות הפעלה וירטואליות ב. משחקים ג. גלישה דגם מחשב: Intel מעבדי אינטל: Core i7 2600K 3.4Ghz, s1155, 8MB, GPU Core, Tray http://www.ksp.co.il/hmain.php?uin=11848 מאווררים וגופי קירור: מאוררים למעבדים Scythe Mine 2 CPU Cooler http://www.ksp.co.il/hmain.php?uin=12212 לוחות אם למעבדי אינטל: ASUS P8Z68-V s1155 Core i3/i5/i7, Intel Z68, DDR3 1600, 3xPCI-E http://www.ksp.co.il/hmain.php?uin=13005 זכרונות: DDR3 1600Mhz 2x4GB Corsair Vengeance Blue LP Edition CL9-9-9-24 http://www.ksp.co.il/hmain.php?uin=13540 כרטיסי מסך: ASUS - nVidia GTX560 Ti 1GB DDR5 DX11 2xDVI Mini HDMI PCI-E http://www.ksp.co.il/hmain.php?…

• 6 תגובות
    • 1k צפיות
  2. התקציב כרגע עד 6-7K קונה בארץ (לא באילת) רצוי גם לפרט במידת האפשר את הפרטים הבאים בגוף ההודעה: * מטרות המחשב: ללימודים אקדמאים מקצועות ההנדסה בנוסף משחקים קלים כגון פיפה וכו'... * גודל מסך: 14-15.6 אינץ' מבריק או מאט לא ממש יודע את ההבדל * רזולוציית מסך: FHD בלבד (לא 4K או 2K) * דרישות מיוחדות: NUMPAD ומקלדת שנלחצת באופן חלק ונוח * משקל רצוי: עד 3 ק"ג * האם נדרש זמן סוללה ארוך: כן, 6-8 שעות ללא חיבור לחשמל * האם יש צורך ביציאות מיוחדות: HDMI קורא כרטיסים וUSB3 * Bluetooth: כן * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח: 1 טרה בייט ו SSHD 8GB לפחות * כונן אופטי: רק חיצוני אך לא חייב בכלל * האם דרושה תמיכה בתחנת עגינה ייעודית: לא * האם נדרשת אחריות בינלאומית: לא, אבל אחריות מבית הלק…

• 4 תגובות
    • 1.7k צפיות
  3. Started by loladc,

שלום לכולם אני עוזר לחבר לקנות מחשב נייד לסטודנט. השאלון: תקציב: 2500-3000. אפשר לנצל את כל התקציב. (3200 תקציב מקסימלי) מטרת המחשב: אופיס, אינטרנט, סרטים, לא ישמש לגיימינג. גודל מסך - 15 ומעלה. מסך - טא'ץ יהיה נחמד אבל לא חייב. רזולוציה - אין דרישות מיוחדות. אמצעי קלט - אין דרישות מיוחדות (משתמש בעכבר חיצוני). משקל - אין דרישות מיוחדות. זמן סוללה - סטנדרטי יציאות - HDMI BT - אין צורך. כונן קשיח - אין דרישה מיוחדת. כונן אופטי - אין צורך. תחנת עגינה - אין צורך. אחריות בינ"ל - אין צורך. רישיון למע' הפעלה - אין צורך. חברה - LENOVO / HP / DELL / ASUS / TOSHIBA / SAMSUNG דרישות מיוחדות - מחשב אמין. אשמח לקבל את עצתכם ועזרתכם. תודה לכולם

• 3 תגובות
    • 2.1k צפיות
  4. Started by Leonsver1,

1. מה התקציב המקסימאלי? א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך?לנסות ולחסוך ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?4.3 זה המקסימום 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)?משחקים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב.GTA 5 SHADOW OF MORDOR וכו -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך).1080P כנראה -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)?גבוהות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפ…

• 0 תגובות
    • 867 צפיות
  5. Started by XpdX,

אשמח לקבל עזרה בבנית מחשב.. התקציב הוא 2500 ולמחשב לא צריכים להיות ביצועים גרפיים גבוהים מדי כי אני לא אנצל את זה המפרט צריך לכלול: -מעבד -לוח אם -כרטיס מסך -מארז + ספק -צורב DVD - HD כמה שיותר אם נשאר כסף.. ד"א, איזה מהמעבדים הנ"ל יותר טוב? AMD Athlon 64 3200 Venice Socket 939 BOX INTEL P-D LGA775 Dual Core 805 2.66GHz 2MB Cache Intel Pentium 4 3.0GHz 2MB Cache 755 _____________________________________ אשמח גם לקבל עזרה ב: ICQ#78727915 MSN: Royi_Hirsh@walla.co.il. תודה מראש, רועי!

• 5 תגובות
    • 792 צפיות
  6. Started by KeepOuT,

* מטרות המחשב? שימוש ביתי, עבודות, חיבור המחשב לטלוויזיה וצפייה בסרטים/סדרות. * גודל המסך? האם חשוב מסך מבריק או מאט? נתון זה אינו רלוונטי מפני שרוב הזמן המחשב יהיה מחובר למסכים אחרים, אך כאשר אני אהיה על המחשב עצמו אני מעדיף שעל המסך לא יהיה השתקפויות של האור או כל מיני דברים אחרים. * רזולוציית המסך? לא כל כך משנה לי. * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? לא משנה. * משקל רצוי? אין חשיבות. * האם נדרש זמן סוללה ארוך? אין כל כך חשיבות, רוב הזמן הוא יהיה מחבור לחשמל. * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? אני לא מבין בזה.. * Bluetooth? אפשרי. * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? 1TB * כונן אופטי? כן * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? לא, אך אני לא מוכן לקחת HP.

• 0 תגובות
    • 2.2k צפיות
  7. Started by blackbimer,

מה עדיף בעקרון מחשב שכל הרכיבים שלו הם תוצרת אינטל מקוריים ? או מחשב למשל שהלוח אם שלו הוא של אסוס? ומה עדיף ללוח אם אסוס או אביט ? גם רציתי לדעת את ההבדל בכוננים הקשיחים.. מזה ה SATA הזה? כי יש לי אפשרות להביא באותו מחיר 80 גיגה סטה או 120 רגיל.. אני מעדיף 120 אבל מה באמת ההבדל ? תודה..

• 8 תגובות
    • 1.3k צפיות
  8. שלום לכולם: להלן מפרט טכני שאני מעוניין בו אשמח לקבל הצעת מחיר או שינוי מפרט+ הצעת מחיר בתודה ובברכה יוחאי מפרט למחשב: -לוח אם GAP35CDS3R Gigabyte או לוח אם GAP35DS4וGigabyte -מעבד: Core 2 Duo E8400 BoxוIntel -כרטיס מסך: BFG NVIDIA GEFORCE 8800 GT OC 512 MB -זיכרון: 2* DDR2 2048MB 800MHZ CL5 וKingston -צורב : GSAH55NוLGו20וXו -מארז מחשב: Soprano (VB1000BNS)וThermaltake -כרטיס קול: Audigy ValueוCreative או ללא -כונן קשיח : WD3200KSוWestern Digital

• 2 תגובות
    • 584 צפיות
  9. Started by יורם,

קודם כול יותם אני לא מבין אותך למה העברת את הנושא שלי לפורום בכלל שהוא לא קשור למחשבים אני כולה ביקשתי איזה מפרט יותר טוב לדעתכם פשוט אל תסגור לי את הנושא בקשה ביקשתי כולה חוות דעת אז ככה... איזה מפרט יותר טוב וזה מחשב לגיימינג אז תביאו חוות דעת על המפרטים פה מפרט 1 http://i42.tinypic.com/2nsto55.jpg מפרט 2 http://i40.tinypic.com/esqa1s.jpg [יש לי מסך 17 אינץ ואני לא מתכוון לעשות OC]

• 3 תגובות
    • 558 צפיות
  10. Started by 5402240,

בס״ד בוקר טוב! יש לי מחשב נייד מסוג msi ms 1683 וההארד דיסק הלך... אני לא יודע איזה הארד דיסק מתאים לו ולכן אני פונה אליכם.. אני מחפש אחד זול ואיכותי עד בערך 250 שקלים תודה מראש!!

• 0 תגובות
    • 763 צפיות
  11. Started by eyal1506,

הדברים שאני חייב במחשב: 8GB זיכרון 1TB דיסק קשיח מארז נורמלי ולא פלסטיק זול (עדיף גם שקט) ומעבד מהיר מה שכן אני לא יודע אם לרדת בכרטיס מסך ל 6870 או להשאר עם ה 560TI המסך שלי הוא DELL 24 ברזולוציה FHD זה מה שהצלחתי להרכיב: אשמח לחוות דעת..... מפרט זה הורכב ב - www.TMS.co.il - רשת חנויות המחשבים האמינה והמקצועית בישראל מעבד: Intel Quad Core I5 2400 Quad Core 3.1GHZ 1155 6MB Tray כמות: 1 - מחיר: ₪858 קירור למעבד: ZALMAN 7000V Al SI EDITION FAN CONTROL - בקניית מחשב חדש בלבד כמות: 1 - מחיר: ₪54 לוח אם: Gigabyte GA-H67MA-USB3-B3 כמות: 1 - מחיר: ₪450 מארז: Fractal Design ARC Mid Tower כמות: 1 - מחיר: ₪416 ספק כוח: Seasonic PSU 620W Active PFC 80+ Retail - בקניית מחשב חדש בלבד…

• 6 תגובות
    • 773 צפיות
  12. גוגל משיקה גירסה מעודכנת לכרומבוק ה-Pixel היוקרתי שלה. האם הפעם הצרכנים ישתכנעו להעדיף אותו על פני האולטרבוקים מבוססי החלונות? לכתבה: http://hwzone.co.il/%d7%94%d7%a0%d7%99%d7%99%d7%93-%d7%94%d7%97%d7%93%d7%a9-%d7%a9%d7%9c-%d7%92%d7%95%d7%92%d7%9c-%d7%96%d7%95%d7%9c-%d7%99%d7%95%d7%aa%d7%a8-%d7%97%d7%96%d7%a7-%d7%99%d7%95%d7%aa%d7%a8-%d7%90%d7%91/

• 1 תגובה
    • 2.2k צפיות
  13. Started by Guy950,

אהלן לכם חבר'ס, אני רוצה מפרט למחשב ב5000 ש"ח, אפשר לחרוג עד 5500 ש"ח בלבד שזה תכלס מספיק למפרט משחקים חזק. לא צריך ציוד היקפי, לא מתוכנן OC (אני לא יודע לעשות ואני לא הולך לשרוף מחשב כדי ללמוד איך לעשות...), אבל מה שאני כן מבקש למחשב זה ככה: מחשב חזק ומהיר שיכול להחזיק בעומס של אינטרנט ותוכנות כמו פוטושופ בו זמנית. יכול לסחוב משחקים טוב ולא יתחיל לקרטע לי בכל משחק שאני משחק, וגם שיפעיל גרפיקה חזקה. אני רוצה מערכת הפעלה מקורית של ויסטה (פרימיום)[בגלל זה עדיף גם 4GB ראם, לא?] ושלמחשב יהיה קירור טוב, החדר הוא כמו כבשן בקיץ, פשוט חם פה נורא ואני לא רוצה התחממות יתר במחשב. גם כן מה שאני מבקש זה שיהיה למחשב גם יציאת רשת כדי אני אוכל לחבר את הXbox360 שלי ואם אפשר אני ממש אשמ…

• 17 תגובות
    • 1.3k צפיות
  14. 1. מה התקציב המקסימאלי? 7K (אבל אני חושב ש 6K אמור להספיק) א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לחסוך ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא ניתן לחרוג מ 7K 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים סרטים מוזיקה ועריכת וידאו א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). כבד (הרבה שעות על המחשב כל יום) ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: הרבה משחקים, רוצה שהמחשב יריץ witcher 3 -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 24 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות…

• 1 תגובה
    • 1k צפיות
  15. אני מעוניין בעזרה בהרכבת השילוב הטוב ביותר למעבד של אינטל ולוח אם עם כרטיס מסך מובנה בשווי 1200 ש"ח *יש מצב שבעתיד אני אוסיף ללוח אם כרטיס מסך בנפרד. *המחשב מיועד לאינטרנט וסרטים. תודה מראש !

• 11 תגובות
    • 1.1k צפיות
  16. Started by sir f,

שלום 1. מה התקציב המקסימאלי? 3000 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? עדיף לחסוך ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? במידה מועטת 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? לשימוש משרדי בעיקר, כאשר השימוש הכבד ביותר הוא סימולציות גרפיות פשוטות (של מעגלי אלקטרוניקה). 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים. צריך מקלדת ועכבר 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 8 (8 = יש לנסות ולהקפיד על השקט)? 5 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? אם כן איזה (קל, בינוני, כבד)? לא 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מח…

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  17. Started by yotam86,

שלום, אני מעוניין לקנות מחשב חדש בטווח מחיר של 3500 ש"ח. אין לי כל כך אפשרות לחריגות... המחשב בעיקרון אמור לשמש אותי למשחקים (משחקים כבדים עם גרפיקה גבוהה). אני מעוניין לשחק כאשר האיכות בהגדרות המשחק הן גבוהות. בנוסף אני עומד להתחיל ללמוד עיצוב גרפי ואני אשתמש בתוכנות גרפיות כמו פוטושופ, פריהנד ועוד. כלומר, אני אצטרך לעבוד עם תמונות ופרויקטים דיי גדולים מה שיצריך אותי במעבד חזק ומהיר. בכלליות אני משתמש כבד במחשב, אני מוריד המון סרטים ומוסיקה ותמיד עושה כמה דברים במקביל במחשב וכיום אני נתקל בבעיה שהמחשב כל הזמן נתקע ומגיב לאט כאשר אני פותח הרבה ישומים שונים, זה דיי הגיוני אבל אני מעוניין במחשב שמסוגל להתמודד עם זה. החדר שבוא נמצא המחשב הוא ממ"ד ובקיץ קורה שדיי חם בחדר. הכר…

18. Started by ShaharSi,

רכשתי השבוע מחשב נייד של טושיבה s50 b 14x רציתי לדעת איזה אמצעים של אבטחה יש נגד גניבות אם בכלל.. תודה

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  19. שלום, מבקש את עזרכתם ברכישת מחשב נייד. אינטל I5 או I7, לפחות 8GB ראם, 1000GB זכרון, אין חשיבות לגודל המסך אם כי עדיף 15.6, בסביבות 4K רצוי פחות. אין צורך לתת יותר מידי חשיבות לגרפיקה, שכן המחשב נועד לצורכי לימודים בעיקר. אך חשובה מאוד העמידות (דהיינו חברה טובה אשר תספק גם אחריות ארוכה) והיכולת להריץ תוכנות כבדות, סרטים וכו'. תודה!!

• 0 תגובות
    • 1k צפיות
  20. Started by itayizra,

* לא לקחתי צורב וכרטיס מסך כי יש לי .... *למה המעבד Q6600 BOX עולה יקר יותר מ TRAY+Arctic-Cooling Freezer 7 Pro ד"א הקירור הזה יספיק למעבד (Arctic-Cooling Freezer 7 Pro) * אני יודע שהלוח לא משו.. פשוט אני חייב לוח אם עם כרטיס מסך מובנה וזה הנורמאלי שמצאתי במחיר סביר אם מישהו יודע על לוח אם טוב יותר (עם 4 מקומות לזיכרון) שמתאים למפרט שיגיד לי ..(עד 460) *הזכרוונות בסדר? יפעלו על מערכות הפעלה כמו : ויסטה , WIN7 ... ? אני קונה את המחשב ב SKYPC הנה המפרט מעבד Intel Core 2 Quad Q6600 Tray ¤899 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=IQ6600ay לוח אם Gigabyte GA-EG41MF-S2H ¤458 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=39500 כונן קשיח Hitachi Deskstar 500GB SATA2 1…

• 5 תגובות
    • 719 צפיות
  21. Started by nirzx,

מה עדיף (למחשב נייד)? 802.11A/B/G/N Wireless Card Intel 6200 Wireless Advanced Card Intel 6300 Wireless Advanced Card ובקשר לזכרון: 8gb DDR3 1066MHZ (4x2gb) 4gb DDR3 1333mhz תודה רבה לכל העוזרים

• 2 תגובות
    • 770 צפיות
  22. שבת שלום, אני מעוניין לרכוש מחשב חדש למשחקים כבדים עם ציוד היקפי איכותי. 1. מה התקציב המקסימאלי? 8000 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? אם אפשר לחסוף בכיף ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 200 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים כבדים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). תיכנות ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. gta iv, crysis3, mafia2,hitman5 ויש עוד הרבה.. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 24' -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב …

• 5 תגובות
    • 848 צפיות
  23. 1. מה התקציב המקסימאלי? 10K א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?1K 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)?גיימינג כדוגמת Dragon Age 3,CoD וכדומה א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך).צריך לקנות מסך,עדיפות לסמסונג 23'' לפחות.רזולוציה 1920x1080 או 1920x1200 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)?גבוהות 3. האם…

• 39 תגובות
    • 5.3k צפיות
  24. Started by mardona,

שלום לכל חברי הפורום, יש לי חבר שרוצה לקנות מחשב למשחקים בסכום של עד 3500 שקל בלי חריגות. המחשב צריך לכלול מארז וכל החומרה שבו וזהו(בלי כוננים אופטיים ובלי ציוד היקפי). המסך שיש ברשותו מגיע לרזולוצייה של 1280X1024.(כן אני יודע שזה קצת,אבלי אולי עוד שנה הוא יחליף למסך FHD) חשבתי על משהו כזה(ראו תמונה שהעלתי). ישנם עוד 320 שקל לנצל בלשפר את המעבד והלוח אם,אך לא ראיתי בכך צורך אמיתי ולכן חשבתי אולי להוריד את הקירור למעבד ולקחת BOX ובנוסף לרדת בדיסק קשיח ל 500 ג'יגה וע"י כך יהיה אפשר לקחת 5850 ולנצל את כל התקציב. ההתלבטות שלי היא שה 5850 יהיה אובר קיל לרזולוצייה הזאת וגם המעבד יהווה צוואר בקבוק רציני,מה אתם אומרים? [attachment deleted by admin]

• 3 תגובות
    • 861 צפיות
  25. אני מחפש מחשב נייד שיוכל להפעיל משחקים לא כבדים במיוחד, אני מתאר לעצמי שמחשב שיכול להריץ משחקים לא הכי כבדים מ2010 או משחקים כבדים בהגדרות נמוכות יספיק לי עד שאני אשקיע את הזמן לבנות נייח רציני למשחקים. תודה

• 0 תגובות
    • 1.6k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.