ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,389 דיונים בפורום זה
-
חבר שלי רוצה לקנות מחשב נייד ... בין 3000-3500 בלי חריגה של שקל מ 3500 !!! הוא צריך תמחשב לאייסי אינטרנט ולשחק פיפא ופאס 2009 ... חשוב שיעבוד מהר ולא ייתקע ויהיה איטי .... לא אכפת לי מאיזה חנות המחשב ... רק שיהיה מאיזור המרכז.. תודה!!
-
- 0 תגובות
- 560 צפיות
-
-
שלום לכולם, צריך המלצות למפרט נייד עד 5000 ש"ח עבור הדרישות הבאות: 1. מטרות - בסיסיות (אינטרנט, סרטים מדי פעם, קצת תיכנות) מתאים לשימוש עם XP ולינוקס (אם בכלל יש לזה משמעות כלשהיא... :-[) לא למשחקים 2. גודל המסך - 15 אינ'(או 15.4). 3. מעבד ?Intel Core Duo או Intel Core Duo 2 3. משקל - עד 3. 4. דיסק של 80 G לפחות, צורב DVD, עם משטח מגע (ולא כל מיני כפתורי-עכבר לא נוחים...) , אין צורך במצלמה מובנית למרות שמקרופון יהיה נחמד, אין צורך בבלותות'. 5. אחריות טובה ואמינה (לא בהכרח בינלאומית) בשאיפה שנתיים.
-
- 0 תגובות
- 560 צפיות
-
-
אודה לכם אם תעזרו לבחור נייד בתקציב בין 4000-5000 שח! ישמש לאינטרנט, OFFICE, ולצפיית סרתים. מה שחשוב שזיכרון יהיה 1 ג'גה
-
- 0 תגובות
- 602 צפיות
-
-
שלום, להלן המפרט שבחרתי: Intel Core i5 750 S1156 Gigabyte P55-US3 S1156 Core i5/i7, Intel p55, ddr3 2200 2*pci-e 2GB Kingston DDR3 1333MHZ שתי יחידות זאת אומרת סה"כ 4GB Gigabyte GT210 512MB GDDR2 DVI HDMI PCI-E כרטיס מסך WD 640GB 7200 RPM, 32MB, SATA2 דיסק קשיח Thermaltake Silent 1156 CLP 0552 גוף קירור Coolermaster Elite 335 מארז Coolermaster extreme power plus 460W ספק כוח שימוש עיקרי במחשב: אינטרנט, צפיה בסרטים, אופיס, אין צורך בהרצת משחקים דברים חשובים: מחשב שקט, התאמה לעבודה עם WIN7, אורך חיים של כמה שנים טובות עם שידרוגים, USB3 רעיון מאחורי מפרט שבחרתי: בסיס חזק שיספק ביצועים טובים בשנים הקרובות: מעבד ולוח אם (עם usb3) מחשב שקט: מארז, ספק וגופי קירור איכותיים במג…
-
- 0 תגובות
- 516 צפיות
-
-
שלום לכולם ותודה מראש על העזרה! הסטודיו 14 (דל) האהוב שלי מתחיל לצערי להראות סימני גיל והחלטתי להתחיל לחפש מחשב חדש. אני כרגע מתלבט בין שני מחשבים: levono z40 ו dell vostro 5470. אני מחפש מחשב 14 אינצ' עם כרטיס מסך, מעבד i5 חזק (2.4 ומעלה) או i7 חלש. זה מחשב שישמש ללימודים אבל גם צרכי מולטימידה, משמע משחקים (ברור לי שכשמדובר בכרטיס מסך פשוט יחסית זה יהיה בהגדרות נמוכות) ועדיפות למסך באיכות טובה. הלנובו נראה עסקה טובה יותר בהינתן והמסך שלו הוא FULL HD, הוא מגיע עם 8 גי'גה RAM במקום 4 ואפילו כונן DVD שזו תוספת נחמדה לדעתי. מצד שני, אני קצת דואג לגבי איכות ההרכבה שלו בהשוואה לדל, והבנתי שהרמקולים שלו בעייתיים. הדל גם קל יותר בכמעט חצי קילו (2 מול 1.6) מה דעתכם? האם יש שיקול…
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אוקיי, נתחיל ככה. יש לי נייד של msi מדגם ex720 מעבד core2duo t6400 כרטיס מסך 9300t שעשיתי לו oc ועכשיו יש צוואר בקבוק ממש מעצבן אתם לא צריכים להסביר לי על הסכנות, אני יודע את הכל כבר. סך הכל אני רוצה לשפר טיפה את הביצועים של המעבד לfps יותר טוב במשחקים. חרשתי על הכל באינטרנט אבל לא מצאתי אפשרות לזה דרך הביוס כמו שאתם יודעים אין אפשרות לזה. יש למישהו פיתרון? תודה לעוזרים. ושוב אני יודע מה הסכנות אז לא צריך להזהיר אותי.
-
- 0 תגובות
- 532 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 2500-3000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לחסוך כמה שאפשר ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עריכת וידיאו 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אין צורך 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? מצ״ב רכיבים בהמשך 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 8? 6 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? לא 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס? לא 8. האם ישנה העדפה לרכוש את המחשב מחנות ספציפית? לא, עדיף מאיזור השרון 9. מתי מתוכננת קניית המחשב? החודש 10. האם יש בקשות מיוחדות כלשהן? USB 3, כונן SSD בנפח קטן 11. האם חשוב לשמור על אופק שדרוג המחשב? …
-
- 0 תגובות
- 849 צפיות
-
-
האם מישהו יכול להמליץ על מעבדות אמינות לתיקון מחשבים ניידים בחיפה או אזור חיפה? אני צריך מעבדה שיכולים לעשות שם החלפת רכיב BGA (כרטיס מסך) או Reballing/Reflowing מצאתי די הרבה מעבדות באזור מרכז אבל לא באזור הצפון...
-
- 0 תגובות
- 614 צפיות
-
-
* מטרות המחשב? לדוגמה: עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), משחקים (קלים או כבדים?), צפיה בסרטים, עריכה גרפית (דו מימדית, סרטים, או תלת מימד?) * גודל המסך? 15" * משקל רצוי? כמה שיותר קל בגודל מסך מסוג זה. * האם נדרש זמן סוללה ארוך (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם)? 4-5 שעות. * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? ( ESATA , HDMI וכו) אין צורך אבל לא יזיק. * בלוטות? * גודל מינימלי של כונן קשיח? 750 * כונן CD/DVD? צורב? כן * כונן Bluray? לא בהכרח, אבל רצוי. * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? כן. * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? DELL? תודה רבה.
-
- 0 תגובות
- 748 צפיות
-
-
יש לי מקבוק פרו מהדגמים שיצאו ב-2011. מעבד i5 8 ג'יגה זיכרון SSD 128 ג'יגה
-
- 0 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
אז אחרי שמונה שנים שאני עובד בבית על נייח מבוסס XP1700 עם חצי גיגה זיכרון הגיע זמן להחליף. חשבתי לשים את הנייח אצל אחותי, ולהשתמש בנייד גם בבית ולסגור עניין. המחשב ישמש לגלישה ברשת, מוזיקה, ושימושים משרדיים קלילים. מה שכן, אני רוצה שיוכל להתחבר לנגן סרטים בHD כמו שצריך, כדי להתחבר ללסידי בחדר. (צריך HDMI) הפלטפורמה היא מסך 15, מכיוון שרוב העבודה על המחשב תיהיה בעיקר בבית נכון לעכשיו. מה שכן, לכל המחשבים היום יש מסך מבריק? אני לא יכול לסבול את זה. יש לפטופים עם מסך מט? מעבר לכך אני לא צריך יכולות עיבוד יוצאות דופן (כמו שאמרתי, אני עובד על מחשב מאוד מאוד ישן ומסתדר יופי..)
-
- 0 תגובות
- 695 צפיות
-
-
שלום! אני מנסה לצרוב דיסק DVD DL של איקס-בוקס (לגיבוי כמובן) מתוך אימג' שגודלו כ6.5 ג'יגה. אני משתמש בimg-burn, ואני צורב על לפטופ של דל מדגם XPS M1210. ומשום מה כל פעם אני מקבל את אותה השגיאה לקראת סוף הדיסק - מצורפת תמונה. (מהתמונה ניתן גם לראות שם דגם הצורב). הצלחתי לצרוב משהו כמו 3 דיסקים ללא תקלות, אבל אחרי זה כל נסיון נוסף נגמר בעוד דיסק שנדפק. ניסיתי 3 אימג'ים שונים, וגמרתי 5 דיסקים על נסיונות כושלים... אני קצת מתוסכל מהעניין, שכן הצורב הוחלף במחשב לפני כ3-4 חודשים לחדש, ועבד עד כה ללא בעיות. הדיסקים הם של silver-line, אבל הוצאתי אותם מהמשוואה, שכן 3 מתוכם כן נצרבו בסדר. מיותר לציין שריסטרטים, כיבוי כל התוכנות ברקע, חיבור וניתוק מספק כוח של המחשב - כולם לא ממש הועי…
-
- 0 תגובות
- 629 צפיות
-
-
היי, אני מעוניין למכור את המחשב לטובת מעבר לMacBook אשמח אם תוכלו לתת הערכת מחיר על המחשב, להלן המפרט: מארז: ThermalTake Element S לוח אם: Gigabyte GA-Z77-D3H Socket 1155 Z77 CHIPSET VGA+DVI+HDMI מעבד: intel i7 3770K 3.6 Ghz קירור למעבד: CoolerMaster Hyper 212X RR-212X-20PM-R1 זיכרון: Kingston Hyper X 16GB Kit (4GBx4) DDR3 1866Mhz CL9 Kit for Quad Channel X79 Chipset KHX1866C9D3K4/16GX דיסק קשיח: Western Digital 1 TB 64MB SATA 3 כונן ssd: ג׳יגה 128 sony כרטיס מסך: GigaByte GeForce GTX660Ti 2GB GDDR5 כל הרכיבים מגיעים עם האריזות והספרים המקוריים שלהם במצב חדש. המחשב אצלי כשנתיים וחצי, הפעילות בו הסתכמה בעריכת וידאו ומשחקים כדוגמת NBA\FIFA אשמח לקבל תגובות, אם אתם מכיר…
-
- 0 תגובות
- 1.9k צפיות
- 1 follower
-
-
שלום, ברצוני לקנות מחשב נייד חדש מהארץ על פי הדרישות הבאות: * מטרות המחשב?תוכנות לעריכת מוזיקה (לא כבדות במיוחד), משחקים - שיריץ משחקים חזקים גראפית כמו CRYSIS 2 על הגדרות בינוניות ומעלה, סרטי HD. כך שהמעבד יהיה I5 או I7 * גודל המסך? נטייה ל-15.6 ומעלה, אך בכל זאת אם יש מחשבים עם מפרטים חזקים יותר ובעלי מסך קטן יותר אז תציעו, אני אשקול. * משקל רצוי? לא משנה לי. * האם נדרש זמן סוללה ארוך (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם)?לא, שיהיה זמן סטנדרטי, העיקר שלא יהיה קצר. * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? ( ESATA , HDMI וכו) - HDMI חובה, ושאר חיבורים סטנדרטים * בלוטות? * גודל מינימלי של כונן קשיח ? לפחות 500 GB במהירות 7200 RPM * כונן …
-
- 0 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
שלום רב, אני מעוניים לרכוש את המחשב הזה של אסוס http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=906135 אשמח לדעת מה אתם חושבים על המחשב? ואם למישהו יש את המחשב האם הוא ממליץ?
-
- 0 תגובות
- 653 צפיות
-
-
שלום לכולם, קרובים מגיעים אליי מגרמניה בקרוב ובדיוק שקלתי לרכוש מחשב נייד. האם מחשב נייד בגרמניה יעלה פחות? הסתכלתי קצת על המחירים בamazon.de והם נראו די זהים לארץ... האם זה המצב או שלא הסתכלתי במקום הנכון? אשמח אם כל מי שיודע משהו, אפילו המידע הכי קטן יגיד כי זה קצת דחוף לי... תודה מראש לכולם!
-
- 0 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום חברים, אני מתעסק המון בתוכנות גרפיקה (פוטושופ, אילוסטרייטור, עריכת וידיאו פה ושם ובעתיד אולי גם תלת-מימד). התקציב שלי לא בשמים, אבל אני חייב להחליף את המחשב הנוכחי. הדבר החשוב לי מכל הוא שתוכנות הגרפיקה והעריכה יעבדו חלק כמה שאפשר. אשמח אם הוא גם יריץ משחקים כמו שצריך, אבל זה רק האקסטרה. 1. מה התקציב המקסימאלי? 4000 ש"ח. א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לחסוך. ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 200 ש"ח. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? גרפיקה, מעט עריכת וידיאו, גיימינג זה בונס. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/…
-
- 0 תגובות
- 626 צפיות
-
-
האם מישהו מכיר משווקים של מחשבים ניידים מתוצרת לנובו שיש להם סניף פיזי בארה"ב, רצוי בניו-יורק, וגם אתר אינטרנט?
-
- 0 תגובות
- 749 צפיות
-
-
היי, אחותי היא סטודנטית ויש לה מחשב נייד גדול (15.6) וחזק. היא מאוד מרוצה ממנו בתור מחשב ראשי בדירה, אבל מוצאת את עצמה מתעצלת לקחת אותו איתה לפקולטה בגלל המשקל. אני רוצה לקנות לה מחשב משני, קל, קטן וזול - שיאפשר לה בעיקר הקלדה של הרצאות והכנת שיעורים בספריה וכו'. התקציב הוא 1500 שקל, ואפשר לעלות לכיוון ה-2,000. היא צריכה יכולת לעבוד על קבצי אופיס, אז אני מניח שטבלטים מבוססי iOS/Android הם בעיתיים, לא? רעיונות? תודה מראש
-
- 0 תגובות
- 1k צפיות
-
-
בונה מפרט לבן של חבר, כאשר הדגם הוא GTX 980 בלבד!!! (אל תיכנסו לנושא למה, זה לא הנקודה) 1. מה התקציב המקסימאלי? עד 10 במקרה הרע אבל המטרה לחסוך כמה שאפשר (8~7 יהיה עדיף) 2. מה שימושי המחשב? משחקים ועריכה 3. רכיב שיש צורך לכלול במפרט? המפרט צריך להיות מבוסס על GTX 980 לא TI 4. עד כמה חשוב השקט ? כמה שיותר עדיף 5. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? שלילי
-
- 0 תגובות
- 811 צפיות
-
-
אני צריך המלצה לכרטיס מסך חזק שיוכל להריץ את המשחקים החדשים של 2007 טוב . צריך לחיבור Agp x8 ובין המחירים 1000 ל2000 ש"ח תודה לעוזרים!
-
- 0 תגובות
- 553 צפיות
-
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 2000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? הכל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 200 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים ותיכנות א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין:league of legends \overwatch -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 23 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? כרטיס מסך וכונן קשיח 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 8 (8 = יש לנסות ולהקפיד על השקט)? 4…
-
בסדר חבר'ה צמצמתי ל 2 דגמים רק תעזרו לי לבחור http://www.bug.co.il/prodtxt.asp?id=13359 http://www.bug.co.il/prodtxt.asp?id=13705 בעקרון הנתונים שלהם די דומים ועם מסך מגע (אני לא מבין מה הטעם בWIN 8 בלי מסך מגע) וגם פחות או יותר במסגרת התקציב בערך 4.5 לאסוס יש קצת יותר זיכרון אבל לסמסונג יש SSD אמיתי 128 מטרות המחשב? הרבה אינטרנט ווידאו + עריכה של סרטים ותמונות (אני לא מסוגל להשתמש במחשב מקרטע {חייב עוצמה}) * גודל המסך - לא יותר מ15.6 ולא הכי משנה לרוב המחשב יהיה מחובר למסך גדול יותר * משקל רצוי? לא כ"כ חשוב * האם נדרש זמן סוללה ארוך 4 שעות עבודה נראה לי סביר * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? - יציאת לחיבור מסכים גדולים * בלוטות? לא חשוב * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? מס…
-
- 0 תגובות
- 743 צפיות
-
-
יש לי מחשב 15.6 ואני רוצה משטח קירור שיהיה בו על הדרך כניסות USB על איזה אתם ממליצים ? יש איזשהו נתון חשוב כמו מהירות סיבוב של המאוורר ? ועוד דבר אם אני מחבר אל היחדת קירור הזאת את הכונן קשיח נייד שלי זה ישפיע על הביצועים שלו?
-
- 0 תגובות
- 802 צפיות
-