ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,389 דיונים בפורום זה
-
לפני שבוע קניתי מחשב ניייד של טושיבה http://www.bug.co.il/prodtxt.asp?id=9054&perur=2&t=1&c=339 המפט שלו ממש טוב וחזק אבל אני מרגיש לפעמים שהוא קצת איטי לכמה שניות והאחוז CPU שלו עולה. האם זה נורמלי?? ואם לא מה אני צריך לעשות במצב כזה??
-
- 0 תגובות
- 720 צפיות
-
-
שלום לכולם ! אני סטודנט ואני רוצה לרכוש מחשב נייד, לשימושי אופיס בעיקר Excel ו Word. בנוסף לגלישה, מעדיף מחשב 14 אינץ', מעבד I5, בעל יותר מ 4GB RAM, בנוסף למחשב הנ"ל יש גם כרטיס מסך חיצוני שזה אחלה תוספת, למרות שלא מיועד למשחקים. הדגם חשבתי עליו הוא http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=914313 (asus x455lf-WX084T איך המחשב לשימושים שציינתי, האם המקלדת נוחה לשימושים שציינתי. אשמח לקבל מגוון דעות וגם המלצות על ניידים אחרים באותו טווח מחירים. תודה מראש.
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
המחשב ישמש בעיקר לעבודה משרדית עם דיסק קשיח גדול (לפחות 1T) ללא ציוד הקיפי ושיהיה כמה שיותר מהיר ויוכל להריץ מספר ישומיים ביחד בלי להתאמץ יותר מידי
-
- 0 תגובות
- 498 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 2700 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? - לחסוך ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? - 100 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? - משחקים ומדיה א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: - מיעד לגיימינג -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. - plants vs zombies ומשחקים חדשים -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). Full HD אך יתכן בעתיד 4k. כמו כן יחובר למקרן ברזולוצית SVGA. -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמו…
-
- 0 תגובות
- 877 צפיות
-
-
שלום, אני מחפש מחשב נייד בגודל 15.6 אינץ' בשביל אמא שלי היעוד של המחשב הוא בעיקר גלישה באינטרנט להדפיס דרכו דברים אולי קצת אופיס ואיחסון תמונות וסרטונים שהיא מצלמת את המשפחה וכו'.
-
- 0 תגובות
- 928 צפיות
-
-
* מטרות המחשב? משחקים כבדים * גודל המסך? 15+ * משקל רצוי? לא * האם נדרש זמן סוללה ארוך (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם)? לא * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? (ESATA, HDMI וכו) לא * בלוטות? לא * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? (HDD, SSD, או שילוב - דורש mSata) לא * כונן CD/DVD? צורב? לא * כונן Bluray? לא * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? לא * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? לא * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? לא אני מחפש מחשב טוב למשחקים כמו Battlefield 3 Borderlands 2 וכו עכשיו מצאתי את המחשב הבא ראיתי את זה ב4,290 ₪ [table][tr][td] מחשב נייד [/td] [td] Acer [/td] [/tr] [tr][td] דגם [/td] [td] Aspire V3 [/td] [/tr] [tr][td] מעבד [/td] [td] Intel® Core™…
-
- 0 תגובות
- 823 צפיות
-
-
יש כזה ? אבל בהכרחי שלא יהיה בו מעבד atom אם מישהו ראה מכיר ויכול להמליץ לי על מחשב כזה אני אשמח לשמוע בהקדם האפשרי ובבקשה בלי מחשבים מאייבורי. תודה על עזרתכם שבת שלום חברים
-
- 0 תגובות
- 920 צפיות
-
-
שלום לחברי הפורום, לאחרונה הגיע לידי נטבוק סמסונג N102S, מדובר על נטבוק קטן בעל מסך 10''. למחשב יש שקע אחד שמתפקד גם כשקע למיקרופון וגם כשקע לאוזניות. לצערי הרב אני לא מצליח להשתמש במיקרופון עם המחשב, אני לא הצלחתי להבין האם יש או אין לו מיקרופון פנימי. אבל המחשב גם לא מזהה חיבור של מיקרופון חיצוני, ניסיתי עם 2 מיקרופונים שונים ושניהם לא עבדו הסתכלתי בלוח הבקרה בהתקני שמע, בלשונית של הקלטה מופיע 'realtek high definision audio' מנותק, חיבור דרך שקע 3.5ממ. אין שום אופציה לבחור במיקרופון אחר, גם כשמיקרופון חיצוני מחובר למחשב המחשב עובד עם Realtek בתור התוכנה לניהול הכרטיס קול, יש לי את התוכנה במחשבים אחרים והיא בד"כ מתריעה על חיבור מכשירים לשקע אוזניות של המחשב, במק…
-
- 0 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום, אני קצת בלבטים לפני קניה של מסך, אני לא יודע אם לבחור ב-4K או במסך רחב 21:9.אני מוכן להשקיע עד 4500 ש"ח במסך ואין לי בעיה גם לקנות משומש (רק בתנאי שמי שהשתמש בו יודע לשמור על רכושו)עכשיו, שאלה נוספתמה אתם אומרים על Dell UltraSharp UP3214Q יש כזה ביד 2 במחיר 4500 ש"ח.תודה לעונים
-
- 0 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום, אני צריך עזרה בנוגע לרכישת מחשב נייד חדש. תקציב: 3200 כולל משלוח - ללא חריגה של שקל בודד קריטריונים מהותיים: 1. מעבד i5 או i7 מהדורות החדשים (7,8) - נראה לי שעדיף מעבד U בגלל צריכת החשמל הנמוכה (?) 2. לפחות 8GB RAM DDR4 3. מערכת הפעלה WIN - לא מתעסק עם לקנות בנפרד ולהתקין. 4. מצלמה מובנית (עדיף איכותית של 720P) - מהותי מאוד. 5. אחריות של 3 שנים (אם האחריות לשנה וניתן להרחיב אז מחיר ההרחבה נכלל בתקציב שציינתי) קריטריונים גמישים: 6. סוללה - עדיף יותר מ 2 תאים 7. עדיף מסך 15 אינץ' אך לא פחות מ 14. 8. עדיף SSD 256 M2 9. קורא SD כלול 10. יותר מיציאת USB3 אחת. 11. עדיף ללא כונן DVD (אנחנו ב 2018 כבר). 12. כרטיס מסך זה הדבר הראשון לוותר עליו …
-
- 0 תגובות
- 736 צפיות
-
-
היי אשמח לחוות דעת עבור מפרט למחשב שמיועד לשימוש ביתי בסיסי בלבד(אינטרנט וקצת אופיס). אין שום כוונה לשדרג/אוברקלוק בעתיד. תקציב עד 2500 כולל מסך. https://www.tms.co.il/39475 מפרט זה הורכב ב - www.tms.co.il - רשת חנויות המחשבים האמינה והמקצועית בישראל מעבדים: Intel Core i3 8100 / 1151 Tray כמות: 1 - מחיר: ₪ 556 קירור למעבדים: Arctic Cooling Alpine 11 Rev. 2 Retail כמות: 1 - מחיר: ₪ 43 לוחות אם: Gigabyte H310M S2H כמות: 1 - מחיר: ₪ 282 זכרונות RAM: Corsair DDR 4 8G 3000 CL16 Vengeance LPX Black CMK8GX4M1D3000C16 כמות: 1 - מחיר: ₪ 290 מארזים: Antec P5 Case כמות: 1 - מחיר: ₪ 215 ספקי כוח: …
-
- 0 תגובות
- 606 צפיות
-
-
שלום רב, כבר הרבה זמן שלא היתי פה השבוע הלך לי הלוח אם 775 ואני צריך עכשיו לקנות שילוש חדש חשבתי על לוח של ASUS Z87-K מעבד של אינטל I5 4430 HASWELL 3.0GHZ זיכרון CORSAIR 2X4GB DDR3 1600 את השילוש אני קונה מKSP מפני שזה קרוב אלי גאוגרפית וכמובן קירור למעבד CORSAIR HYDRO H55 יש לי שאלה נראה לי די טיפשית האם יש מארז USB2/3 כלומר האם המארז קובע או שכמובן לוח הרי החיבור הוא אותו חיבור? השאלה העיקרית מה אתם חושבים על השילוש שלי כל הערה טיפ תתקבל בברכה הצעות וכדומה. בנוסף לשאלה הראשונה האם צריך להחליף מארז או שפשוט אין כל קשר?
-
- 0 תגובות
- 957 צפיות
-
-
יש לי אפשרות לרכוש את המחשב הזה HP Pavilion dv6-1230us Entertainment Notebook PC, espresso black ב730$ אבל ללא אפשרות להשתמש באחריות השאלה הנשאלת היא האם שווה? הנה הלינק למפרט שלו: http://www.shopping.hp.com/store/product/product_detail/VH681UA%2523ABA/1;HHOJSID=DzyJK0yN6cQrQstdJTrjpfQgnmSfXRNvNjQJqN2nnRph1q0hvdJQ!672761296?jumpid=in_r329_personalization/browse3/PDP_PDP
-
- 0 תגובות
- 743 צפיות
-
-
היי, איזה שינויים שיפורים הייתם עושים? התקציב הוא 4500 הספק לא חלש מדי? מעבדים: AMD Ryzen 5 2600X Processor Box (Gen 2) כמות: 1 - מחיר: ₪ 955 לוחות אם: Gigabyte B450M DS3H כמות: 1 - מחיר: ₪ 332 זכרונות RAM: Corsair DDR 4 16G (8Gx2) 3000 CL16 VENGEANCE LPX Black CMK16GX4M2D3000C16 כמות: 1 - מחיר: ₪ 528 מארזים: Antec P7 Silent Super Mid Tower כמות: 1 - מחיר: ₪ 209 ספקי כוח: ANTEC PSU 550W Neo Eco 80+ Modular - BULK בקניית מחשב חדש- כמות: 1 - מחיר: ₪ 186 מאווררים למארזים: Antec 2 speed 120mm TrueQuiet PRO fan כמות: 1 - מחיר: ₪ 41 כוננים קשיחים: Seagate HDD 1.0TB 64MB SATA3 Barracuda כמות: 1 - מחיר: ₪ 200 …
-
- 0 תגובות
- 641 צפיות
-
-
בני התקבל לאקדמיה למוסיקה. לקראת השנה הסטודנטיאלית הראשונה שלו אני רוצה לקנות לו במתנה מחשב נייד. להלן הגדרות לייעוד המחשב: אופיס אינטרנט תוכנות עריכת מוסיקה וקישוריות לפסנתר חשמלי או KEYBOARD. השמעת מוסיקה. מאחר ויש סיכוי שהוא יחזור גם להתמחות הקודמת שלו בגרפיקה תלת מימד אז רצוי ששבב הגרפיקה יהיה מתקדם ככל האפשר. סדר גודל של מחיר: 3000 ש"ח. אני מוכן להוסיף עבור אחריות מורחבת. גודל מסך מועדף: 15.6 מאחר ושמעתי הרבה רעות על ה וויסטה ומאחר וראיתי כבר הצעות לשדרוג ל WIN 7 - אשמח לקבל התייחסות לנושא. לא ברור לי כיצד מתבצע השדרוג מ וויסטה ל 7.
-
- 0 תגובות
- 528 צפיות
-
-
-
אהלן, אני מחפש מחשב שהוא בעצם מסך משולב כונן, עבור עסק, זאת אומרת שאני צריך כמה מחשבים. הדרישות מהמפרט של המחשב עצמו פחות קריטיות עבורי, כי ירוצו עליו תוכנות בסיסיות בלבד. יש מחשב שמצאתי המתאים עבורי והוא Asus EEE Top N270 שזה בעצם מסך משולב כונן, מסך מגע, מעוצב. החיסרון שאין מלאי שלו בשחור בארץ, מישהו יודע מי היבואן? עם מי כדאי לדבר בשביל להשיג כמות שלו? http://www.pcpocket.co.il/ProductInfo.asp?ProdId=2256&catId= ושאלה הכי חשובה, האם יש עוד מחשבים בסגנון? מאוד אשמח לעזרה, תודה מראש נאור
-
- 0 תגובות
- 738 צפיות
-
-
שלום לכל חברי הפורום, אני מעוניין לרכוש מחשב נייד של אפל, השימושים שלי הם די רגילים (אינטרנט, מסמכים, וידאו, חיבור מרחוק לעבודה), ברור לי שכל מחשב נייד עם חלונות יכול לעשות את העבודה בחצי מחיר אבל אני בכל זאת מעוניין לרכוש MAC אודה לייעוץ שלכם, ועכשיו ללבטים: בכל מקרה אני מחפש נייד עם מסך קטן אז אני אקנה את ה-13.3 בין אם זה AIR ובין אם זה PRO האם מספיק לי לרכוש את דגם ה-AIR ולהשקיע בזיכרון של 16GB או לחלופין לרכוש את דגם ה-PRO עם זיכרון של 8GB האם כדאי לעשות את הקפיצה הנוספת ולקחת את דגם ה-PRO עם המעבד החזק יותר? התקציב שלי הוא 7,500 (הרכישה תתבצע באילת אז אני מסתכל על מחירים לפני מע"מ ואני מוגבל ל-IDIGITAL או ל-KSP/אייבורי) ת…
-
- 0 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אנא המליצו על נייד בארה"ב עד 800$ ללא חריגות. המחשב ישמש לסטודנט לעבודות כלליות. תודה.
-
- 0 תגובות
- 605 צפיות
-
-
היי, אני צריך מחשב נייד בתקציב הנ"ל לסטודנטית מה אתם חושבים על המחשב הזה? http://hwzone.co.il/community/index.php?action=post;board=62.0 או שיש הצעות יותר טובות ? תודה
-
- 0 תגובות
- 669 צפיות
-
-
היי מעוניין לרכוש נייד (יתכן שיהיה שינוי לנייח אם הנייח שיש לי כרגע ימשיך לעשות בעיות). ראשית תודה לנפוליאון שעזר לי מאוד בפרטי, תותח אמיתי. לצערי הנייד שהוא שלח לי כנראה כבר לא במלאי (לא הצלחתי למצוא אותו), אז אשמח להמלצות. 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? אזור ה-3,000 לנייד, מעדיף לא לחרוג כמה מאות שקלים למסך 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? גלישה באינטרנט אופיס ומסמכי pdf צפיה בסרטים 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? אם הוא מגיע עם רמקול סביר מובנה, אז לא. אני מתכנן לרכוש סט של מקלד…
-
- 0 תגובות
- 538 צפיות
- 1 follower
-
-
שלום,אני סטודנט וצריך את המחשב רק לצרכים של תוכנות אופיס וכדו',ולחבר אותו לטלוויזיה ולראות סרטי HD ,יותר מזה אני לא ממש משתמש במחשב. הנה שני מפרטים שמצאתי מקווה שתעזרו לי כי אני ממש לא מבין בעניין ואני חייב לקנות מחשב. מפרט 1 מחשב נייד מבית Asus דגם X502CA בעל מסך LED בגודל 15.6 אינץ’ ברזולוצית HD, מעבדPentium במהירות 1.8GHz, זכרון 4GB בטכנולוגית DDR3, דיסק קשיח בנפח 500GB ומערכת הפעלה Windows 8. מערכת הפעלה Windows 8 מעבד Intel® Pentium® processor 2117U, 1.8GHz, 2MB L3 cache זכרון RAM) 4GB DDR3) דיסק קשיח SATA 500GB מסך 15.6LED-backlit TFT-LCD high-definition כרטיס גרפי Intel HD Graphics מצלמה מובנת כרטיס רשת 10/100Mbps Wi-Fi 802.11b/g/n יציאות: 1xUSB 3.0 , 2xUSB 2…
-
- 0 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום לכולם, קניתי מחשב נייד לפני מספר שבועות GIGABYTE W566U, כל כמה זמן (בארך 15-20 דקות) המחשב קופא ולא מגיב לשום כפתור ושום פעולה, רק כיבוי והדלקה מחדש. עדכנתי WINDOWS מקורי, כל התוכנות נראות לי בסדר. האם מישהו נתקל בבעיה מסוג זה, האם זו תוכנה או חומרה, או אולי אפילו הגדרות שלא מעודכנות אצלי? אשמח לקבל מידע או ייעוץ מה לעשות, בתודה לנה
-
- 0 תגובות
- 556 צפיות
-
-
עד 1000 למסך ו 1300 לשאר, אגב המפרט הוא לא בשבילי אלה בשביל מישהו אחר בבית שלא משחק במשחקי מחשב וכל זה (אז אפשר כרטיס מסך ממש פשוט), מחשב רק לצורכי אינטרנט ושיוכל להפעיל מערכת (כרטיס קול טוב מאוד.) עוד משהו למחשב זה צורב DVD, (אני מאוד מקווה שזה מספיק כסף ואם לא אז צורב רגיל)+עכבר + מקלדת שתוכל להפעיל פונקציות אודיאו. בתודה slim_shady.
-
- 0 תגובות
- 580 צפיות
-
-
הבנתי שניתן להוציא SPDIF ב1520 ע"י שימוש ביציאת הS-VIDEO. מישהו יודע אם ניתן להשיג את המחבר הזה בארץ? תודה
-
- 0 תגובות
- 605 צפיות
-