עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. . מה התקציב המקסימלי? 6000 2. המחשב מיועד להיות מחשב רב תכליתי עם נטייה לגיימינג. יכול להיות שאכנס לעריכה גראפית\וידאו בתור תחביב. א) שלל תוכנות ADOBE, ב) כרגע איני יודע באיזה אופן אשתמש במחשב מבחינת אפליקציות, ובאיזה תוכנות, בגלל זה אני מוכן להשקיע 6,000, על מנת שיהיה לי משהו גמיש, שאני לא יהיה מוגבל בתחומים מסויימים. ג) יש לי כרגע מחשב 17 אינץ של AOC, אני כנראה בהמשך יקנה מסך יותר איכותי (אם אוכל לקבל פה המלצות על מסך איכותי - מה טוב) בעיקרון היעוד העיקרי זה משחקים, וסרטים. 3. אין צורך בציוד היקפי. 4. אין לי מוצרים שאני יחלץ ממחשב אחר לטובת המחשב הזה. 5. אני צריך מפרט מלא. 6. השקט לא כזה חשוב לי, מסלום של 1 עד 10? 6 מבחינתי יהיה בסדר גמור 7. כרגע אני לא מתכנן או…

• 0 תגובות
    • 550 צפיות
  2. Acer One 753-U362KI‎ ‎Model Name‎‎753-U362KI‎‎ CPU‎‎Intel® Celeron processor U3600 (2MB L3 cache, 1.2 GHz, DDR3 800 MHz)‎‎ Memory‎‎2GB Dual-channel DDR3 SDRAM support with two soDIMM modules, Up to 4GB‎‎ HD‎‎500GB‎‎ Display‎‎11.6'' HD (1366 x 768), high-brightness (200-nit) Acer CineCrystal™ LED-backlit TFT LCD‎‎ GPU‎‎Intel® HD Graphics with 128 MB of dedicated system memory, supporting Microsoft® DirectX® 10‎ ‎ Dual independent display support‎‎ Webcam‎‎1.3 Megapixel WebCam‎‎ Optical Device‎‎None‎‎ Lan‎‎Gigabit Ethernet‎‎ Wireless‎‎Acer InviLink™ Nplify™ 802.11 b/g/n Wi-Fi CERTIFIED™‎‎ Bluetooth‎‎Yes, (Bluetooth® 3.0 + HS)‎‎ Audio‎‎High-definition audio support‎ ‎ MS-S…

• 0 תגובות
    • 701 צפיות
  3. Started by Kayfun4ik,

שלום אני צריך המלצה למחשב מיני נייד (משהו כמו 10-12 ינץ) המטרה לשמש אותי בטיול תרמילאים דרישות: קטן ככל האפשר (וגם משקל קטן) אפשרות לגלישה באינטרנט (Facebook, הורדת מוזיקה, קריאת חדשות, כתיבת מיילים) סוללה שמחזיקה הרבה זמן מצלמה, רמקולים, צפיה בסרטים - לא חובה תקציב: אני לא יודע כמה זה צריך לעלות. עדיף זול ככל האפשר ומצד שני לא יותר יקר מ 2000 אשמח לכמה אפשרויות.

• 0 תגובות
    • 627 צפיות
  4. מוסיקה , אינטרנט , משחקים , עד שעתיים ( שעה וחצי ) ללא חיבור לחשמל מסך טוב יחסית

• 0 תגובות
    • 695 צפיות
  5. Started by arkady,

היי :] אבא שלי מעוניין במחשב נייד, הוא רוצה לקנות את המחשב הזה: Dell Inspiron 6400 GX319AN אז רציתי לדעת האם המחשב הזה משתלם, הוא יקנה אותו ב4000 שקל [בארץ בלבד],האם יש נייד משתלם יותר בתקציב הזה? תודה =]

• 0 תגובות
    • 570 צפיות
  6. Started by ARIK1984,

שלום לכולם רציתי לדעת איך מפרמטים מחשב בעזרת DOK יש לי לפטופ קטן שאין לו כונן DVD אשמח לתשובה

• 0 תגובות
    • 687 צפיות
  7. שלום יש לי כרטיס מסך GIGABYTE RTX 4080 SUPER והבנתי שצריכים לשדרג את כל המחשב בשביל להתקין אותו. רציתי לבקש המלצות על מפרט. תודה רבה!

• 0 תגובות
    • 989 צפיות
  8. שלום, רכשתי מחשב לנובו מסוג Y510 שנמכר בארה"ב בלבד לנובו בארץ לא מוכנים לספק לו שירות (גם בתשלום) , כי זו חברה קיקיונית ושכונתית מסתבר לעצם הבעיה, המחשב בזמנו היה מגיע לטמפ' גבוהות לדעתי עד שיום אחד הפסיקה התצוגה על גבי המסך( אין בעית תוכנה ומערכת ההפעלה רצה) שלחתי את המחשב לבדיקה במעבדה פרטית, ונאמר לי ש"נשרף כרטיס מסך" ועלות התיקון 600 ש"ח שאלתי האם באמת זה מה שנשרף והאם הגיוני שזו עלות ההחלפה שלו בחדש, כמו כן האם ניתן לרכוש באופן פרטי? והאם יש דרך לעשות זאת בעצמי( הבנתי שהכרטיס מולחם לבורד) אז אם הוא נשרף איך זה שפשוט מחליפים אותו..?? בכל אופן אם למישהו יש ניסיון או ידע בנושא אשמח לתגובות תודה מראש,

• 0 תגובות
    • 651 צפיות
  9. מטרות המחשב: בעיקר משרדיות (אינטרנט ואופיס) אך רצוי שגם יהיה מסוגל להריץ בצורה חלקה CS6 (אפטר אפקטס, פרימייר ופוטושופ בעיקר), תלת מימד קל ושאר דברי עריכה גרפית וצפיה בסרטים. שיתאים לWin 7 64 bit. -גודל המסך: בין 13 ל15 אינץ', רצוי יותר מ13.3 ויותר לכיוון ה14 -משקל רצוי: בגלל שהוא מיועד ללימודים רצוי שהוא יהיה קל, עד 2 ק"ג. ניתן להתגמש בנושא הזה אם הסוללה\מסך\משהו אחר דורש עוד משקל -זמן סוללה: בגלל שהוא מיועד ללימודים רצוי שיהיה בעל זמן סוללה ארוך, יותר מ-5 שעות במאמץ. נראה לי שלפחות 6 תאים. -יציאות מיוחדות: USB 3, hdmi, לא נראה לי שיש צורך באחרות -בלוטות: לא נראה לי קריטי -גודל מינימלי של כונן קשיח: 500 GB? -כונן DVD\CD\צורב: לא קריטי שיהיה, במיוחד לא אם הוא מעלה באופן קר…

• 0 תגובות
    • 1.5k צפיות
  10. Started by T-p-X,

לא משנה איזה מערכת הפעלה. צריך שיהיה עם רזולוציה נורמלית 1366 x 768, חיי סוללה גבוהים במיוחד- 8 שעות לפחות, מעבד חזק, זיכרון 2 ג'יגה, או אפשרות להרחבת זכרון. כונן קשיח לא כל כך משנה מכיוון שמתפקד כמחשב משני ללימודים בלבד. ללא כונן DVD. עדיפות למשהו עם אחריות בינלאומית. מסך 10-11 אינץ' והכי חשוב בסביבות ה400 דולר תודה.

• 0 תגובות
    • 660 צפיות
  11. Started by tal75,

צריך מפרט למחשב עריכה טוב, עבודה על אוויד ודי הרבה קידודים אני חושב שאני רוצה ללכת על המעבד איבי ברידג' החדש, אבל אני לא יודע עם איזה לוח אם כדאי, חשוב לי הרבה יציאות USB 3 מארז טוב ושקט לגבי הכרטיס מסך, יש כרטיס QUADRO FX 2000 בן כמה שנים, האם כדאי להחליף או להעביר אותו מחשב? מעבד: [..] INTEL I7-3770K IVY BRIDGE + SCYTHE MUGEN III ₪1847 זיכרון: [..] KINGSTON 4096MB DDR3 1333 CL9 - זמין במלאי ₪143 כמות:4 דיסק קשיח: [..] HITACHI 500GB SATA3 - זמין במלאי ₪450 הרכבת מחשב: [..] הזמנת חלקים בלבד - ללא הרכבה ₪0 מחיר סופי כולל מע"מ: ₪2869 מפרט זה הורכב באתר: www.IQPC.co.il למשלמים במזומן\שיק אחד, הפקדה - 3% הנחה! עד 5 תשלומים בשיקים ללא ריבית - שיק ראשון לתאריך הקניה תודה!!

• 0 תגובות
    • 985 צפיות
  12. דבר ראשון זה המפרט שלו מפרט טכני: מעבד: Intel Centrino Duo mobile technology Intel Core 2 Duo processor T5200 operating at 1.60GHz 2MB L2 cache 667MHz front side bus מסך: 15.4"-diagonal WXGA (1280 x 800) TFT VibrantView LCD screen זיכרון: 1.0GB 667mhz DDR2 , upgradable to 2.0GB דיסק קשיח: 120GB 5400-rpm Serial ATA (SATA) hard drive כונן אופטי (צורב DVD ): DVD±RW Double Layer drive, to burn and play DVDs and CDs כרטיס מסך: Nvidia Geforce GO 7300 TC 256mb (128mb his + 128mb shared ) תקשורת: Intel Pro/Wireless 3945ABG (802.11a/b/g) Wi-Fi wireless LAN Bluetooth 10/100Base-T Ethernet port 56K V.92 modem חיבורים: 2x USB 2.0 ports 1 FireWire (IEEE 1394) port 1…

• 0 תגובות
    • 664 צפיות
  13. Started by Duishidk,

1. מה התקציב המקסימאלי? 3500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 200 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. CS:GO GTAV FAR CRY4 Titanfall battlefield -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1920X1080 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? לא 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? לא 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 8 (8 = יש לנסות ולהקפיד על השקט)? 4 6.…

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  14. [list type=decimal] [*] [*] * מטרות המחשב: עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), [*] * גודל המסך? עדיף כמה שיותר גדול. [*] * משקל רצוי? עדיף כמה שיותר קל כמובן, פחות רלוונטי. [*] * האם נדרש זמן סוללה ארוך (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם)? כן, לא יודע מהו זמן נורמטיבי לחיי סוללה כיום, אבל אני מעריך שמעל 4 שעות. [*] * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? ( ESATA , HDMI וכו) אולי רק HDMI, פחות רלוונטי. [*] * בלוטות? אופציונלי [*] * גודל מינימלי של כונן קשיח ? מעל 250 GB. [*] * כונן CD/DVD? צורב? צורב. [*] * כונן Bluray? לא. [*] * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? עדיפות לאחר…

• 0 תגובות
    • 621 צפיות
  15. Started by LRa,

שלום, אני מחפש מחשב נייד ששוקל פחות מ2 קילו עם מסך 13 אינץ לשימושים משרדיים. חשוב לי שיהיה לו הארד דיסק ssd ואחריות שתקפה גם בארץ. אשמח לקבל מכם המלצה או שתיים. תודה

• 0 תגובות
    • 993 צפיות
  16. Started by X-It,

^^^כותרת^^^ בבקשה מעבד אינטל ומסך דק

• 0 תגובות
    • 549 צפיות
  17. Started by asaf999,

שלום לכולם... אני רוצה בבקשה שתרכיבו לי מפרט טוב עד 5K בלי שום חריגות בבקשה... המפרט מיועד למשחקים, ויכלול כל הציוד ההיקפי... מסך LCD 17 איכותי+רמקולים+מקלדת וכו'

• 0 תגובות
    • 523 צפיות
  18. שלום אני מחפש עד 4,000 שח בעיקר למטרות לימודים, פוטושופ מוליטדמיה ותוכנות סטייל mathlab ועוד * גודל המסך - 15 לפחות * רזולוציית המסך - FHD * Bluetooth - כלול * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח - SSD בלבד, 256GB * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה - לא חייב * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי - לנובו * דרישות מיוחדות - מעבד סקייליין כרגע זה המחשב שמצאתי בהתחשב במה שאני מחפש https://www.ivory.co.il/catalog.php?id=18266 האם למישהו יש משהו אחר להציע יותר טוב או יותר מתאים? או שהבחירה שלי מתאימה?

• 0 תגובות
    • 808 צפיות
  19. * מטרות המחשב? ללימודים באונ', מחשב לתיכנות - ביצוע מטלות * גודל המסך? לא יודע להעריך מכיוון שאני עובד על 22" בבית. אני מעריך ש13 -15 אינצ'. אני לא רוצה שיהיה גדול מדי * משקל רצוי? עד 3 קילו * האם נדרש זמן סוללה ארוך (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם)? כמה שיותר ארוך - 3-4 שעות? * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? (DVI, HDMI וכו) לא * בלוטות? לא חובה * גודל מינימלי של כונן קשיח? 250 * צורב DVD? רצוי * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? לא אבל עדיפות לאחריות ארוכה יותר * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? לא תודה רבה

• 0 תגובות
    • 733 צפיות
  20. Started by Jules Winnfield,

ערב טוב חברי לפורום, אבקש מכם המלצה לנטבוק לשימושים הבאים: -אינטרנט -אופיס אשמח גם להסבר קצר לכל המלצה, משפט או שניים גם יספיקו. דגש אחד: -אם יש סיכוי שהמחשב קצת נתקע ולא פועל כמה שיותר בדומה למחשב רגיל אנא הדגישו זאת כי אוותר עליו ואקח נייד רגיל כי חשוב לי שיעבוד רציף ללא תקיעות תודה.

21. שלום רב, אני מתכנן לקנות את הלנובו S10E או MSI WIND. אני לא זקוק למחשב כלל למשחקים אלא רק ללימודים וגלישה. ההבדל במחיר הוא 400-300 ש"ח לטובת הלנובו, ל-MSI יש מעבד N280 וללנובו N270, לפי דעתי זה די זניח, או שאני טועה? ה-MSI מגיע עם 2GB והלנובו מגיע עם 1GB. כידוע המחירים של הזכורונות של הניידים הם די זניחים ולכן לא תהיה בעייה לשדרג את הלנובו ועדיין הוא יעלה פחות צה-MSI. לשניהם שנתיים אחריות וסוללת 6 תאים. יש לי עכשיו לנובו בן שלוש שנים ואני מאוד מרוצה ממנו ומהשירות שקיבלתי במסגרת האחריות. המליצו לי מאוד על ה-MSI ובגלל זה אני לא בטוח מה לקנות... האם מישהו מכיר קשיי לידה שיש למחשבים האלה? כאמור, אשמח לקבל כל עזרה ועצה. תודה מראש

• 0 תגובות
    • 644 צפיות
  22. Started by lior1917,

מעוניין לקנות לפטופ חדש אך רק עם uefi זהו תקן חדש תחליף לביוס שגורם לתוכנת הפעלה לעלות תוך 3 שניות לערך מישהו מכיר דגם ספציפי בנושא ? תודהמראש לעוזרים

• 0 תגובות
    • 787 צפיות
  23. Started by orninyo,

לצרכי גלישה מרובת טאבים באינטרנט, ועבודה אינטנסיבית עם אופיס. חשיבות גבוהה לאיכות הרכבה, משקל וזמן סוללה (אסוס?). רמקולים איכותיים יכולים להוות יתרון לא HP. תקציב: עד 3500 לא חשוב מאיזו חנות, אפשר גם מאתרים בינלאומיים. תודה!

• 0 תגובות
    • 1.3k צפיות
  24. ואני לא מתכווין לדגם ספציפי אלא בגדול, איך הם? אשמח לקבל מאמרים עליהם. ודבר נוסף, יש לכם מושג מי נותן את האחריות עליהם? היכן יש מעבדות שירות?

• 0 תגובות
    • 584 צפיות
  25. שלום. אני משתמש פשוט: מחבר תמיד את המחשב הנייד למסך חיצוני (Full HD), ועושה שימוש בעיקר בגלישה ברשת, סרטי 1080p, פתיחת מספר רב של אתרים במקביל... וזהו בסך הכל. ללא תוכנות מיוחדות. עם זאת, אני שונא איטיות! מתעב אותה. יש מחשבים שיש בהם הרגשה של snappy - שהם פשוט מהירים וזה מורגש בכל פעולה. השאלה שלי היא האם רכישת נייד עם מעבד מסוג Pentium B970, תהיה מספקת עבור צרכיי. לא רוצה להתאכזב. המון תודה !

• 0 תגובות
    • 677 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.