ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,389 דיונים בפורום זה
-
שלום לכולם, עניתי על השאלות המצורפות, אשמח לתגובות עם הסבר למה ואיזה מחשב יהיה טוב עבור הצרכים שלי. תודה רבה !
-
- 0 תגובות
- 2.3k צפיות
- 1 follower
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי?3000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לחסוך ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500 שח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? לימודים וצפייה בסרטים סדרות.... 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים. לא 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? לא 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 10 (10=שקט קרטי)? 10 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? אם כן איזה (קל, בינוני, כבד)? לא 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות? כולל מערכת הפעלה 8. האם ישנה העדפה לרכוש את המחשב מחנות ספציפית? אם לא אפשר גם…
-
- 0 תגובות
- 527 צפיות
-
-
שלום לכולם! אני קונ מחשב נייד שישמש אותי למספר שימושים, שהמאפיינים שלהם הם עבודה מרובת-משימות, אני עובד תמיד עם הרבה יישומים פתוחים, לפעמים יישומים שדורשים יכולות עיבוד ו\או גרפיות, כגון פוטושופ ודומות לו... גולש באינטרנט הרבה, רואה סרטים וסדרות, שומע מוזיקה וכו'. בקיצור המחשב הוא לא למשחקים כמעט, רק שיהיה מחשב חזק שיעמוד בקצב שלי, לא יאט או יתקע לי באמצע עבודה, ויהיה בעל יכולות עיבוד טובות. לכן צמצמתי את הבחירה ל-3 אופציות: (בכולם מדובר על מחשב עם מעבד core i5 כלשהו, 4 ג'יגה זכרון פנימי DDR3, ע 1. HP Pavilion dv6-2130ej: מחשב שמהללים אותו לפי מה שהבנתי. יש בו כל מה שאני צריך, כולל תקן 802.11n (שלפי הבנתי הוא הטוב ביותר) לאינטרנט, כולל 500 ג'יגה דיסק קשיח במהירות נורמלית …
-
- 0 תגובות
- 690 צפיות
-
-
http://www.bigbox.co.il/homepage.aspx?FolderID=566&ProductID=16130&VariantID=16131〈=he http://www.kravitz.co.il/?CategoryID=246&ArticleID=729&Page=1 http://www.p1000.co.il/shop/Templates/enterpricesaleproduct.aspx?AuctionId=7715326 תודה רבה...
-
- 0 תגובות
- 674 צפיות
-
-
צריך מפרט לשרת קבצים סה"כ נפח אחסון בשרת 1TB לא כולל SYSTEM. השרת צריך לכלול הגנת RAID1 על מערכת ההפעלה ו RAID5 על הנתונים. זקוק גם ל UPS וטייפ גיבוי מעוניין בלוח אם שתומך ב SMP של 2 מעבדים ומעלה, אין הגבלת מחיר!!!! אך ורק אתרים או חנויות מהארץ. תודה לעוזרים
-
- 0 תגובות
- 641 צפיות
-
-
המחשב אמור להריץ בין היתר MSSQL, WEB SERVER, JBOSS, ECLIPSE
-
- 0 תגובות
- 698 צפיות
-
-
שלום אני רוצה השאווה בין השנים והמלצה מה לקחת.. אני רוצה שתסתכלו פרט פרט מבין השניים ותגידו לי חסרות ויתרנות תודה.. נקודה אחרונה מה לקחת מבין השניים? מחשב א': GIGABOOK T6500-GBK722 מעבד סוג:Intel Core2 Duo מהירות המעבד:2.16 GHz זכרון מטמון cache: 2MB סדרה: T-6500 BUS SPEED 800MHZ • זכרון נפח:4096MB מהירות:800NHz סוג זכרון:DDR2 • נתוני שמע כרטיס קול: 32bit High Definition , Internal MIC רמקולים: כלול יציאת אוזניות: כלול • מסך גודל המסך:15.4HD רזולוציה: 1280x1360 כרטיס מסך:GFORCE G105 זיכרון כ.מסך:1024MB T.C מסך: Fine Bright Technology משקל:2.85קג בלבד • כוננים כונן: צורב DVD Super Multi Dual Layer ד.קשיח נפח איחסון:500GB חיבור ד.קשיח: S.ATA • מערכת הפעלה דגם:לל…
-
- 0 תגובות
- 945 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? התקציב המקסימאלי הוא בסביבות ה-4000 שזה כבר יקר וגבולי א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנסות ולחסוך כמה שיותר. ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? אם יש צורך לחרוג בקצת בשביל איכות אין ברירה. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? המחשב הוא בעיקר לצרכי אודיו, עריכת מוזיקה והרבה תוכנות לעריכת מוזיקה דוגמת קיובייס ועוד ושימוש שוטף ביתי כמובן של אינטרנט נורמלי וסרטים וסדרות לפעמים(לא קריטי) א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). שימוש תדיר בקיובייס ועוד תוכנות נוספות כדוגמתו לצורך שימוש תדיר ללימודי מוסיקה. 3. האם יש צורך בציוד …
-
- 0 תגובות
- 826 צפיות
-
-
שלום, חבר מחפש מחשב במחיר הנקוב. לא משנה לו אם זה מחשב ATX או מחשב מיני, חשוב לו התקציב וכמובן הביצועים. SSD פחות חשוב לו במידה וניתן לחסוך (הוא כלל לא מכיר את המוצר). אשמח לשמוע את דעתכם על הנ"ל - https://www.ivory.co.il/catalog.php?id=10329 ביחס ל http://ksp.co.il/?select=.269..397.&list=1&sort=2&glist=1&uin=19072&txt_search=&buy=&minprice=0&maxprice=0 או http://www.iqpc.co.il/home/showItemMenu.asp?id=12555 או כל מפרט אחר שתציעו. 1. מה התקציב המקסימאלי? 3500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לחסוך ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 0 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומ…
-
- 0 תגובות
- 586 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני סטודנטית בשנקר ולומדת עיצוב תעשייתי זקוקה למחשב נייד שיתמוך טוב בתוכנות מסוג: 1. תוכנת סולידוורקס (SOLIDWORKS) 2015 2. תוכנת ריינו(RHINO) 5 3. תוכנת פוטושופ ((ADOBE PHTOSHOP CS-6 ומעלה 4. תוכנת אילוסטרטור (ADOBE ILLUSTRATOR) CS-6 ומעלה * מעבד quad core Intel Core i7 * הארד דיסק: 256GB – Flash לפחות * 5000-7000 ש"ח תקציב איזה מחשב מתאים לי? 0
-
- 0 תגובות
- 739 צפיות
-
-
היי, מחפש מחשב נייד שיחליף את הAsus U35JC הנוכחי (אם מישהו סקרן: מתחמם מאוד, מרעיש, לא חזק באופן כללי), בעלות 4000-5000 ש"ח. דרישות: מטרות המחשב? לדוגמה: עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), משחקים (קלים או כבדים?), צפיה בסרטים, עריכה גרפית (דו מימדית, סרטים, או תלת מימד?) בעיקר סטודנטיאלי רגיל (ללא תכנות), כנראה שגם קצת משחקים וסרטים. * גודל המסך? 13.3-14 * משקל רצוי? 1.5-2 * האם נדרש זמן סוללה ארוך (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם)? כן. 6+ (הנוכחי מחזיק גם 8 שעות בשימוש עדין) * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? ( ESATA , HDMI וכו) HDMI, USB3 * בלוטות? לא * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח ? …
-
- 0 תגובות
- 558 צפיות
-
-
* מטרות המחשב? לימודים - תכנות בשפות השונות ובתוכנות השונות (ויז'ואל סטודין, אקליפס וכ'ו), המחשב היחידי שישמש אותי. * גודל המסך? 15.6 * משקל רצוי? עד 3 קילו * האם נדרש זמן סוללה ארוך (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם)? לפחות 6 תאים * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? HDMI * בלוטות? לא חובה * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? מעדיף SSD * כונן CD/DVD? צורב? לא חובה * כונן Bluray? לא חובה * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? לא חובה * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? רצוי * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? אסוס אז כמו שציינתי אני סטודנט למדעי המחשב בשנה השניה. כרגע עם מחשב נייד של אסוס בן שנתיים וחצי שכבר מתחיל לזייף בטח עם תוכנות כבדות...…
-
- 0 תגובות
- 635 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 6000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל. ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא ניתן. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים באיכות גבוהה. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). אין משהו ספציפי. ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. כל המשחקים שיצאו ושעתידים לצאת המצריכים כרטיס מסך עם יכולת עיבוד חזקה. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). אין מסך כרגע, הגודל הוא 22 עד 24 אינץ'. -לאילו הגדרות גרפיות מי…
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם אני רוצה לקנות מחשב נייד IBM ואני לא מבין כל כך בחלקים שלהם. מישהו יכול לתת לי המלצה לגבי מחשב נייד טוב ואיכותי.הוא ישמש רק לשמעית קצת מוסיקה ובעיקר לעבודות.לא למשחקים זה בטוח. הציעו לי לקחת IBM UR0PTIM ב4950 ש"ח אבל עם 512 MB זיכרון. מה אתם אומרים עליו ובכלל מה אתם ממליצים?הסכום יכול להגיע עד 6000 למשהו טוב תודה רבה
-
- 0 תגובות
- 685 צפיות
-
-
שלום, מישהו יכול לייעץ על נתונים / דגם של מחשב נייד שיוכל להריץ תוכנת בניית תלת מימד ורינדור ( לא לצורך וידאו) ?
-
שלום לכולם, ברשותי מחשב נייד DELL INSPIRION 14z, לאחרונה אני נתקל במצב כאשר אני מעתיק קבצים לDESKTOP הם לא מופיעים מיד עד שאני מרפרש את השולחן עבודה. יש לציין שהתופעה הזו קרתה לי בעבר - הדבר היחיד שפתר אותה לאחר גיגולים למינהם הייתה - פורמט. כרגע לאחר פורמט מלפני 3 חודשים - התופעה חזרה. הדיסק הקשיח - עובד בדיקת DIAG של היצרן. אשמח מאד להצעות בתודה מראש!
-
- 0 תגובות
- 731 צפיות
-
-
היי,יש לי בעיה קטנה ואשמח אם תעזרו לי. כדי לשמור על חיי הסוללה של המחשב שלי הגדרתי שהספק כח יטעין את הסוללה כאשר היא מגיעה ל 12 % הספק. המחשב נמצא מחובר לחשמל רוב הזמן. עד כאן הכל טוב ויפה. זה עבד יופי עד היום,משום מה הספק מטעין אותה עכשיו. אין לי מושג למה ואיך אבל ככה זה.נכנסתי להגדרות וראיתי שהם על אותה הגדרה כפי שעשיתי. רק אם אני משנה את ההגדרות של סף ההתקנה זה מפסיק להטעין. תודה מראש נערך:הסתדרתי
-
- 0 תגובות
- 559 צפיות
-
-
שלום, אני אשמח לייעוץ לגבי רכישת מחשב (עדיף נייד) לסטודיו ליוגה שמשמש גם המשרד של עמותה. הצרכים הבסיסיים זה להכיל ולהרים חלק מערכת של רישום ומעכב אחרי מורים ולתלמידים, מערכת תשלום וגבייה, מעקב אחרי הוצאות והכנסות, נפח זיכרון גדול מספיק כדי להכיל קבצי doc ותמונות, וצרכי גרפיקה בסיסית. תכלס הכי חשוב שהוא יעבוד חלק, נקי, מהיר ונח וישארו לכמה שיותר זמן. התקציב הוא עד 3000 ש"ח, (בהנחה שמדפסת טובה תעלה לנו 1000, אבל הטוטאל הוא 4) אגב, זה המקום לשאול בו גם על מדפסות? המון תודה מראש לעונים
-
- 0 תגובות
- 604 צפיות
-
-
יש לי בעיה עם מחשב כזה שמסרב לעבוד עם סוללה חדשה כפי שפירטתי בהודעתי מאתמול שעה 23:04 http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=217473.0 מישהו מוכן לאפשר לי לנסות את הסוללה שלי במחשב שלו ואת שלו בשלי? הסוללה ניתנת לשליפה ותקיעה כמו אביזר חיצוני. אני תל אביבי. אגב הסוללה עלתה כ- 270 ש"ח דרך ספק ב- eBay. setter1@zahav.net.il
-
- 0 תגובות
- 668 צפיות
-
-
עדכון, נניח שאני רוצה ללכת על המחשב הזה https://hwzone.co.il/specslist/details/?id_bundle=147978 הוא נבנה לפני חודשיים, יש משהו שכדאי להחליף מאז? חוץ מזה צריך לפחות 16GB זכרון, 32 יהיה יותר טוב ואני לא חושב שהכרטיס מסך תומך בשלושה מסכים, יש לכם הצעות? 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 4500-5500 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? בעיקר מידול, לא עושה רנדר כבד, לפעמים גיימינג. 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) אני רוצה להעביר את הספק כוח וההארד …
-
- 0 תגובות
- 979 צפיות
-
-
[TABLE=class: forumline, width: 100%] [TR] [TD=class: left-row1, width: 100%, bgcolor: #EFEFEF][TABLE=width: 100%] [TR] [TD=colspan: 2]מחפש מחשב נייד באיכות בנייה טובה (חייל) לשימוש כללי, ביום יום שימוש בתוכנות משרדיות ואינטרנט ומדי פעם שימוש בתוכנות עריכה (פוטושופ ואפטר), צפייה בסרטים (חיבור כבל HDMI הכרחי) וקצת משחקים. בפעם האחרונה שהייתי מעודכן מעבדי 2 Quad היו שיא הטכנולוגיה, מאז הדברים קצת השתנו. 3000-4000 דברים חשובים: שטח אחסון גדול יכולת הצגה HDMI איכות בניה (המראה החיצוני לא חשוב לי בכלל, אבל שיהיה בנוי מחומרים טובים הוא אמור לשרוד נסיעות רבות) יכולות גרפיות **זמן סוללה (אם זה בא על חשבון המפרט הטכני, מוכן להתפשר על זמן קצר) דברים שפחות חשובים לי: מותג …
-
- 0 תגובות
- 640 צפיות
-
-
שלום. אני מחפש מחשב TOUCHSMART לא חייב שיהיה של HP .. בסביבות ה 3300 שקל. המחשב לצרכי לימודי הנדסת תוכנה .. אני מתכוון להריץ בוא את התוכנה של מיקרוסופט Onenote לא צריך משהו מטורף... פשוט אני מחפש את הדגם הכי שווה במחיר הזה... תודה רבה לעוזרים.
-
- 0 תגובות
- 816 צפיות
-
-
האם המחשב יריץ משחקים כמו: fifa 14\call of duty\ושאר חדשים וגם ישנים במידה טובה? האם התקנת ווינדוס 7 מסובכת?למקרה שארצה להתקין בעצמי. מפרט זה הורכב ב - www.TMS.co.il - רשת חנויות המחשבים האמינה והמקצועית בישראל מעבד: Intel Core i3 3240 3.4Ghz HyperThreading 3MB Tray כמות: 1 - מחיר: ₪534 קירור למעבד: Intel Original LGA1155-1150 ליבת נחושת - עד 95W כמות: 1 - מחיר: ₪42 לוח אם: Gigabyte GA-B75M-D2V for 1155 Sata3/USB3.0 - בקניית מחשב חדש בלבד כמות: 1 - מחיר: ₪250 מארז: באנדל תקציבי - SilverStone Presicion PS08 USB3 + Silverstone Strider 400W - בקניית מחשב חדש כמות: 1 - מחיר: ₪385 קירור למארז: Scythe Japan Mini Kaze 90MM 1500RPM כמות: 1 - מחיר: ₪57 זיכרון: Crucial 4GB DDR3 160…
-
- 0 תגובות
- 873 צפיות
-
-
שלום לכולם התקנתי על מחשב נייד hp dv2750ej מערכת הפעלה xp pro + sp2 כוללל עידכונים, ונשאר לי במנהל ההתקנים סימן השאלה שהוא הנושא. ממה שהבנתי, לאחר חיפוש ארוך באינטרנט, זה קשור איכשהו ל power management, אבל אני לא מצליח להגיע לאיזה לינק, שנותן לי להוריד את הדרייבר הזה. למישהו יש את זה? תודה מראש 8) ביי וחג שמח
-
- 0 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
חשוב שהיה בו hd 4650 או אם אפשר יותר אז בשמחה אין אפשרות לחריגה תודה ויום טוב
-
- 0 תגובות
- 732 צפיות
-