עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. אני לא מבין גדול במחשבים אבל אני עוסק בצילום דיגיטלי (לא וידאו ) וזקוק למחשב טוב כדי שיתמודד עם תוכנות כמו פוטושופ - פריהנד - אילוסטרטור -ACDSEE ועוד. אני רוצה מארז פול טאואר שיכיל 2 צורבי DVD ו3 כוננים קשיחים ויציאה של פייר וייר לתמיכה ב-4 כוכננים חיצוניים שמיכילים ארכיוםן תמונות כגדול. אני צריך כרטיס מסך טוב וןהרבה זיכרון (לדעתי 4 ג"ב) למרות שאני לא מסבין הרבה בכךל. אשמח אם משיהו יכול להמליץ לי אעל מחשבה עם מפרט טוב ולא הכי יקר ואשמח אם מישהו יכול לומר לי מה עדיף אינטל או AMD/ תודה ישראל

• 7 תגובות
    • 651 צפיות
  2. חבר שלי רוצה לשדרג את הרכיבים הבאים : מעבד לוח אם כרטיס מסך זכרון אני הצאתי לו את המפרט הבא : Intel Core 2 Due E4500 GIGABITE P35DS3L SHAPPIRE HD3850 256MB 2GB מה אתם אומרים על המפרט הבא ? והאם הוא נכנס בתקציב ? תודה .

• 3 תגובות
    • 533 צפיות
  3. Started by yoseforb,

ערב טוב. ספק הכח שלי, מסוג DR-300TFX שבק חיים. חיפשתי ארוכות באינטרנט ולא מצאתי מקום שמציע ספק זה למכירה. אשמח לעצה איזה ספק כח אוכל לקנות במקום, שיתאים במקום ספק זה. לוח האם שלי מסוג GA-H61M-S2PV. אציין שחיפשתי באינטרנט ולא מצרתי מידע מתאים. תודה!

4. Started by Shiker,

אהלן חברים הכותרת הכל אז לא לחרוג אולי ב- 50 שקל יותר אני רוצה מחשב קומפלט שזה מסך והכל אבל לא כולל רמקולים דרישות - מעבד חזק dual core - 2 גיגה זכרון לפחות - כרטיס מסך שיכול להריץ משחקים ברמה טובה ותומך DX10 - מסך טוב למשחקים וסרטים זהו..אשמח לקבל הצעות, שאלות וכו

5. יש מצב למצוא ככה משהו טוב? באותה הזדמנות אני רוצה לקנות כרטיס מסך חדש, אז אשמח לשמוע כמה המלצות לגבי ספק שילך טוב עם כרטיס מסך, כנראה 9800 PRO אז קיצר אני צריך כמה המלצות לגבי ספק כוח חזק וטוב..

• 4 תגובות
    • 847 צפיות
  6. Started by avichoo,

טבעתי בים המידע והאפשרויות בנוגע לבניית מחשב לעריכת וידאו ויצירת מוזיקה. התוכנה של הוידאו תהיה פרמייר פרו ובנוגע למוזיקה, עוד לא החלטתי אבל לא קיו בייס... אני מוכן להשקיע עד 5000 ש"ח תודה.

• 4 תגובות
    • 624 צפיות
  7. Started by Kjede,

שלום פורום. אני מעוניין לקנות מחשב חדש, בסביבות ה4500 ש"ח (ניתן להתגמש במידת מה בלית ברירה) למשחקים. אני משתמש כבד, אבל אני משחק פחות בFPS ויותר בMMORPGS, כך שהוא פחות תובעני בגרפיקה (המשחקים הכי כבדים על המערכת שאני משחק הם בסגנון Assassin's Creed). הייתי רוצה, במידת האפשר, מחשב שיספק אותי לכמה שיותר שנים, ויש סיכוי שאצטרך לכלול במחיר מסך, ואם זה אכן המצב אני מחפש מסך שטוח ורחב למטרת צפייה בסרטים. אני לא מבין מספיק במסכים בשביל לתת ספציפיקציות יותר מספקות...אני חדש לעולם החומרה. שום ציוד הקפי אחר לא נדרש. לא צריך לכלול מחיר תוכנה. תודה מראש!

• 4 תגובות
    • 745 צפיות
  8. אני רוצה המלצה על מסך לנייד עם זווית רחבה לצפיה נורמאלית.יש לי נייד של HP ומאוכזב מאוד מהמסך.

• 2 תגובות
    • 570 צפיות
  9. ככה, יש לי עד בערך 2200 שקלים להשקיע במחשב שלי כרגע והייתי רוצה מכם חוות דעת אני רוצה להרחיב\להחליף את הראם שיש לי, לקנות כרטיס מסך חדש ומסך נורמלי (אם אפשר גם שיתחבר לממיר ושיתפקד כטלוויזיה עדיף) מה שיש לי כרגע זה מעבד: Intel Core 2 DUO E6750 לוח אם: Asus P5K-SE כרטיס מסך: GeForce 8600GT 512MB GDDR3 זכרון ראם: 2GB DDRII 800MHz דיסק קשיח: 250GB פנימי ועוד 500GB חיצוני אני רוצה לדעת מה אתם חושבים על מה שאני רוצה לעשות, מה הייתם משדרגים במקומי.. יש לי ספק כוח של 400W עם מפצל מתחים והוא מפיק מתח נקי ככה שהוא מחזיק יפה את הקול וגם מארז עם מערכת קירור של AC אז מהבחינה הזו אני גם יחסית מסודר.. אני רוצה לעשות לו אוברקלוק לאחר השדרוג, לא משהו מטורף אבל טיפה להאיץ את המעבד והשקט ל…

• 0 תגובות
    • 694 צפיות
  10. היי חברים, קיבלתי המלצה מחבר לבוא ולהתייעץ עם אנשים חכמים באתר, לכן אני פה. אז ככה: אני מעוניינת במחשב חדש, שישמש אותי לשימושים סטנדרטיים - אינטרנט, מייל, אופיס, פוטושופ.... אני מעריכה איכות ביצוע ומהירות. חשוב לי כרטיס קול טוב (משמש לי למוזיקה), כרטיס מסך טוב - אבל לא לגיימרים, HD מספיק לי עד 160 גי'גה (יש לי היום 60 ועדיין לא ניצלתי את כולו). RAM - מוכנה להשקיע ב- 2 ג'יגה (מאידך יש לי 1G+256M במחשב הישן וחשבתי אולי להעביר אחד מהם לחדש). כניסות USB - נראה לי מובן מאליו שיהיו לפחות 4 ולפחות 2 קדמיות. נכון?.. אני רוצה לקבל שירות של העתקת הHD הקיים שלי לחדש, עם הגדרת מחיצות. אבל לא מחייב. מעוניינת להשקיע עד 2500 ש"ח לכל היותר, שכן יש לי כבר מסך דק (עכבר, מקלדת..) וצריכה רק …

• 5 תגובות
    • 584 צפיות
  11. Started by FoxMaster,

הנה המפרט שחבר שלי הזמין לאחר הרבה התיעצות מעבד Core 2 Duo E8400, 1333Mhz, s775, 6MB לוח אם P5QL-E s775 C2Q 1600Mhz, Intel P43, DDRII 1066, PCI-E 2.0, 1394a זיכרון DDR II 800Mhz - Life Time Warranty 2x2GB OCZ EL Platinum XTC Dual Channel דיסק קשיח Western Digital 500GB 7200RPM, 16MB, SATA II כרטיס מסך HD 4850 512MB Zalman Fansink GDDR3 DX10.1 HDTV 2xDVI PCI-E 2.0 צורבים DVD±RW GH22NS x22 Black SATA מארז NZXT TEMPEST ספק כוח VX 450W Active PFC 12cm Fan סה"כ: 3770 איך ? הוא לא מתכנן OC או CF

• 1 תגובה
    • 542 צפיות
  12. שלום לכולם, אחרי כמעט 5 שנים מהמחשב הקודם הגיע הזמן להשתדרג. אני מעצב בתלת מימד (Cinema 4D, Redshift) ואפטר אפקטס. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? תקציב בסיס 10 אלף, אם יש משהו שמוסיף ומשדרג את זה אז 12 אלף... אין צורך בציוד היקפי. (מקלדת, עכבר רמקולים וכו') עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? במדד מ-1 עד 10: 7.5 חשוב, אבל לא הכי חשוב. האם ישנה הגבלה או העדפה לגודלו הפיזי של המחשב ומשקלו, אורות וכו'? לא, ופחות מעניין אותי אורות ומארזים שקופים ומוזרים... האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות? הרכבת מחשב בלבד, מערכת הפעלה אם זה מגיע בח…

13. Started by bat sheva,

שלום, אני מעוניינת לקנות מחשב עד 5000 עם סטייה עד 5500 לעבודה בפוטושופ לייטרום אינדיזיין וכו' תודה מראש..

14. 1. מה התקציב המקסימאלי? 2500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? עד 3000 שקלים סך הכל רק אם השדרוג באמת מצדיק את הכסף. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. משחקים כמו league of legends,tera,counter strike global offensive,call of duty -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 22 אינץ' 1680X1050 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבו…

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  15. Started by icebreak,

יש לי שאלה, בכמה נראה לכם אפשר למכור מחשב עם: AMD ATHLON XP 1700+ PALMINO ASUS A7V-266E 512+256MB (OCZ DDR RAM ספק 300W + מארז SIMBADDA ATI RADEON 9600PRO 256MB כונן DVD-ROM ASUS *12 מאורר AEROCOOL XCOOL למעבד

• 3 תגובות
    • 719 צפיות
  16. Started by TheRoda4,

שלום לכולם, ברצוני להתייעץ אתכם לגבי רכישת מחשב נייח חדש . המחשב האחרון שקניתי לפני עשרות שנים עשה את שלו. התקציב שלי הוא משהו בסביבות ה3500 שקל. העניין הוא שלמרות שיש לי סמארטפון ואני אמור להיות בקיא בטכנולוגיות החדשות אני בור גמור בנושא . אני אפילו לא בטוח שהמסך שקניתי לפני עשרות שנים בכלל יכול להתחבר למחשב חדש. (כן, ברמה כזו חח) חשוב לי שיהיה בו את כל האופציות החשובות במקרה שאני ארצה להרחיב את השימוש בו עם איזה מסך חכם וכדומה (hdmi? שוב, בור בנושא) . בגדול- אני לא משתמש בתוכנות כבדות, המחשב עצמו אמור להיות לשימוש די רגיל.. גלישה באינטרנט וצפייה בוידאו . נראה לי שחשוב לי גם כרטיס מסך איכותי למקרה שארצה לצפות בסרטים דרך המחשב באיכות טובה או לשחק …

• 1 תגובה
    • 367 צפיות
  17. Started by Speedygonzales,

הי אני רוצה לדעת בכמה אוכל למכור מחשב בן 3+ שנים עם מעבד i5 וכ. מסך radeon 6950hd. לוח אם gigabyte z68. זיכרון 80gb ssd ו- 500 GB רגיל. תודה.

• 7 תגובות
    • 2.7k צפיות
  18. Started by Yehuda A,

לפני כמה זמן נשבר לי מסך של הנייד ורציתי לדעת אם אפשר להחליף אותו במסך שתואם מכל הבחינות כמעט למסך המקורי [ חוץ מרזולוצייה גבוהה יותר] הנקודה החשובה היא שיש לו IPS ורציתי לדעת אם זה ייצור בעייה כלשהי ? אציין שמדובר בנייד של טושיבה satellite c6660 1ml עם אנווידיה 300של ג'יפורס שהריץ משחקים חזקים כמו callofduty וכן התחבר למסכים חיצונים ללא שום בעיה רק שלמסך המקורי לו היה IPS המקורי http://www.laptopscreen.com/English/screen-part-number/LP156WH4(TL)(A1)/ ה IPS http://www.laptopscreen.com/English/screen-part-number/LP156WF4(SL)(B1)/

• 15 תגובות
    • 4.9k צפיות
  19. שלום, אשמח להמלצה לקניית מחשב נייד * מטרות המחשב? אינטרנט, סקייפ, צפייה בסרטים והורדות. * גודל המסך? 16 - 17 אינץ' מסך מבריק * רזולוציית המסך? FHD 1920x1080 * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? לא * משקל רצוי? אין * האם נדרש זמן סוללה ארוך? לא * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? לא * Bluetooth? לא * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? לפחות 200 ג'יגה * כונן אופטי? כן * האם דרושה תמיכה בתחנת עגינה ייעודית? לא * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? לא * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? תקציב ללא הגבלה * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? לא * כל דרישה מיוחדת שחשובה לכם אין תודה

• 14 תגובות
    • 2.4k צפיות
  20. היי, http://www.mcc.co.il/main_new1.htm?info_berghauf.html מה אתם אומרים על המפרט הזה במחיר הזה ? תודה

• 6 תגובות
    • 844 צפיות
  21. Started by feffer,

יש לי מחשב נייד Lenovo G550 והסוללה שלו כבר ישנה ומתרוקנת מהר, חיפשתי באייביי סוללה חדשה ומצאתי כמה נחמדות שההספק שלהם אפילו יותר גדול מהסוללה שלי. האם זה בטוח לקנות ככה סוללה ? ואם כן איזה עוד פרטים אני צריך לבדוק לפני זה

• 2 תגובות
    • 770 צפיות
  22. שלום אני חדש בפורום לכן הנסיונות בכל אופן אני עומד לרכוש מחשב חדש המחשב מיועד בעיקר לעריכת וידאו עיבוד תמונות סטילס שימוש באופיס הורדת סרטים גלישה באינטרנט לא מתכוון לעשות o.c ולהלן המיפרט מעבד אינטל E6600 לוח אם asus p5b deluxe שני זיכרונות 1GB kingston כרטיס מסך geforce NX7900GS שני H.D של seagate 250GB 16MB שני צורבים sony nec 170 מארז compucase ספק 500W סדר גודל עלות 7000 ש"ח אודה לכולם על הצעות לשיפור והערות תודה מראש

• 3 תגובות
    • 578 צפיות
  23. Started by Cons,

אני בקרוב קונה מחשב חדש ואני רוצה לדעת האם כדאי לי להרכיב אותו לבד או שאפשר לסמוך על החבר'ה שמרכיבים את זה בKSP ? הם מבינים בכל הנושא של discharging , cable management ואסתטיקה של ההרכבה בכללי ? לא שיש לי יותר מדיי ניסיון בהרכבה אבל תאורתית למדתי את מה שצריך לדעת דרך האינרטנט.

• 6 תגובות
    • 1.4k צפיות
  24. מה דעתכם על דגמים מחברת LG: 1.דגם R405 G.C2ABE משקל (כולל סוללה) 2.30 ק"ג סוג מעבד Intel® Core 2 Duo Processor T7100 מהירות מעבד 1.80 GHz זיכרון מטמון 2 MB זיכרון (RAM) 1,024 MB דיסק קשיח 120 GB גודל מסך 14.10 אינטש סוג רזולוציה WXGA (מסך רחב) גודל מסך 14.10 אינטש סוג רזולוציה WXGA (מסך רחב) מסך מבריק יש רזולוציה טבעית 1280x800 סוג כרטיס המסך משותף דגם כרטיס מסך Intel graphic Media Accelerator X3100 תקן חיבור לכרטיס המסך PCI Express מספר צבעים מקסימלי 16.70 מיליון זיכרון כרטיס מסך 128 MB רמת מחיר ¤ 5,800 2.דגם R405-A.C2ABE משקל (כולל סוללה) 2.30 ק"ג סוג מעבד Intel® Core 2 Duo Processor T7250 מהירות מעבד 2.80 GHz זיכרון מטמון 2 M…

• 1 תגובה
    • 706 צפיות
  25. Started by avi1231231900,

רציתי לשאול,בביוס כתוב לי nb8p-gs עם 256MB האם זה 8600GT 256MB DDR3?

• 0 תגובות
    • 648 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.