ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,430 דיונים בפורום זה
-
שלום לכולם אחרי חיפושים רבים של מחשב שיתאים לעבודה והביצועים הגעתי למחשב הנ"ל... http://www.hi-fi.co.il/Product.asp?Pid=n5110i52410m&Cat2Cat1ID=36&Cat2ID=239&aff=Zap〈=he אשמח לקבל חוו"דים ביקורות - ביצועים , עמידות (שניהם חשובים ביותר) , אחריות עדיפות ל3 שנים אם יש המלצות למשהו דומה אז.. יתקבל בברכה שימוש עיקרי - ניגון מוסיקה(DJׂ) , סרטים , אינטרנט , מסך 15+ ממ תקציב דל יחסית - 3400 ש"ח
-
- 0 תגובות
- 744 צפיות
-
-
המחשב שלי בן שנתיים כבר וחשבתי שאולי הגיע כבר הזמן לשדרג אותו.. יש ברשותי כ 2000 עד 3000 שקל אשר אותם אני מייעד לשדרוג חשבתי לכיוון של מעבד כפול ליבה חדש אשר מתאים ללוח אם שלי DFI LP וגם כרטיס מסך חדש 7900gs האם באמת יש צורך בשדרוג ? או שיש לחכות? יש עוד חלק שצריך להחליף בכסף הזה אני גם רוצה להכניס עכבר חדש mx518 ואת הקיט M5 של TT הכולל משאבה של 500ליטר לקירור וגם פאנל. שניהם ביחד יוצאים 600 שקל בערך.. ככה שנשאר בסביבות ה 2000 למעבד והכ.מסך... אודה לכם מראש אם תגיבו לי ותסבירו אם השדרוג כדאי ואם החלקים שבחרתי מספיק טובים ונותנם מקסימום תמורה... כמו כן הם יעברו אוברקלוק אז גם אם הם מומלצים לכך? אם ישנם חלקים יותר טובים או כדאיים במסגרת התקציב אנא ממכם תציאו. שוב תודה רב…
-
- 0 תגובות
- 678 צפיות
-
-
שלום, אני מעוניין לרכוש מחשב במתנה לאחי, התקציב הוא עד 2800 ש"ח (עם חריגה ל-3000 ש"ח במקרה הצורך) השימושים הם בעיקר משרדיים וגיימינג לילדים שלו שהם בני 10 כרגע והתחילו לגלות את עולם הגיימינג. לאחר צמצום הגעתי לדגמים הללו: http://ksp.co.il/?uin=22039 http://ksp.co.il/?uin=21479 http://ksp.co.il/?uin=21500 http://ksp.co.il/?uin=21245 ההתלבטות העיקרית היא בין שלושת הדגמים הראשונים. ראיתי שבסה"כ המאיצים הגרפים הם באותה הרמה ולכן רציתי לדעת על מה אתם הייתם הולכים?
-
- 0 תגובות
- 1k צפיות
-
-
1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? התקציב הוא 6,200 ש"ח, מתאפשרת חריגה של עד כ-1000 ש"ח לקניית מסך, ועוד כ-400 ש"ח לקניית מקלדת. 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? גיימינג, ברצוני להריץ משחקים כבדים (כמו warzone) באיכות ultra. 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? יש צורך במקלדת (מכנית) ומסך (מינימום 144hz). 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) אין. 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? חשוב. 6. האם ישנה הגבלה או העדפה לגודלו הפיזי של המחשב ומשקלו, אורות וכו'?…
-
- 0 תגובות
- 664 צפיות
-
-
רכשתי נייד עם המפרט הבא: Processor: 2nd generation Intel® Core™ i7-2630QM processor 2.00 GHz with Turbo Boost 2.0 up to 2.90 GHz Video Card: NVIDIA® GeForce® GT 550M 1GB graphics with Optimus Memory: 8GB Shared Dual Channel DDR3 Memory Battery: 90 WHr 9-cell Lithium Ion Primary Battery LCD: 17.3" FHD (1080p) with 2.0MP HD Webcam 1. ככול הנראה למחשב יש 2 כרטיסי מסך אחד של NVIDIA והשני של INTEL זה של INTEL מוגדר ככל הנראה ככרטיס הראשי. כאשר אני משתמש בתוכנות גרפיות קלות כמו SKETCHUP הביצועים ממש לא "מעוררים השתאות" בלשון המעטה. מה אפשר לעשות בנידון? 2. לכמה זמן בטרייה כזו צריכה להספיק בין הטענה להטענה [אינטרנט+מוזיקה] בשימוש רגוע [ המסך 17 אינטש
-
- 0 תגובות
- 703 צפיות
-
-
היי ,אני חושב על לקנות בטרייה למחשב הנייד שלי עם סוללה שתחזיק מעמד יותר זמן, אם אפשר שמישהו ישלח לי לינק לסוללה שתשרוד הכי הרבה זמן פועלת למחשב הנייד?
-
- 0 תגובות
- 764 צפיות
-
-
שלום, אני רוצה לקנות מחשב חדש ויש לי אחות שגרה בארה"ב שיכולה לשלוח לי את כל הרכיבים שאני צריך רציתי לדעת מה כדאי להזמין מארה"ב מכמה בחינות: א. כמובן-הפרש מחירים של המוצר בין הארץ לשם. ב. הסבירות שיפגע (רכיבים רגישים) ויש לי עוד שאלה, אם אני מזמין למשל כרטיס מסך של EVGA מארה"ב אני אוכל לקבל אחריות מהנציגות בארץ? ג. נא להתחשב גם בזה-אם אין למוצר אחריות בארץ אז נא לציין זאת. תודה רבה מראש. ---------------------עריכה----------------------- אנשים, נא להגיב, אני מחכה...
-
- 0 תגובות
- 540 צפיות
-
-
* מטרות המחשב? : עבודות משרדיות אינטרנט ואופיס, אוטוקאד, צפיה בסרטים. ואולי בעתיד ארצה להתקין משחקים קלים כגון התקנת pes. * גודל המסך. לא כזה חשוב לי, שיהיה נוח לצפייה ולהתעסקות במחשב לאורך זמן. * רזולוציית המסך? (במחשבים מודרניים נעה בין HD 1366x768 לבין FHD 1920x1080, ולעיתים רחוקות מעבר לכך). ככל שהרזולוציה גבוהה יותר, כך יש יותר שטח עבודה, אך העצמים בתצוגה (טקטס, אייקונים קטנים יותר) לא כזה מבין בזה, מה שנראה לכם לאור הדרישות שלי, מעדיף רזולוציה גבוהה ואיכותית * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? לא משהו מיוחד * משקל רצוי? שיהיה קל * האם נדרש זמן סוללה ארוך? (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם) שעתיים * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? ( …
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
מה התקציב המקסימאלי?1000 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך?אם אין הבדל משמעותי אז עדיף לחסוך ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?גג 500 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)?משחקים ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. need for speed rivals, the crew -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך).1600X1200 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)?בינוני-כלומר מצב שתהיה גרפיקה נחמדה והיא אפשר לשחק ברמה אפשרית 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 10 (10=שקט קרטי)?7-8 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? אם כן איזה (קל, בינוני, כבד)?א…
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום, אני מחפש נייד קל משקל בעל חומרה חזקה שיריץ ללא קושי סרטי FHD ב- 1080P ושיהיה ניתן לבצע בו פעולות פוטושופ קלות. הנייד בעקרון מיועד ללימודים לכן חשוב שיהיה נייד ובעל מסך שיציג בצורה מעולה טקסטים ואם אפשר גם זמן סוללה ארוך. התקציב שלי הוא 4000 ש"ח עם אפשרות חריגה ל4500 במידה וההבדלים משמעותיים. אעדיף ניידים מחברות TOSHIBA, HP או DELL. הנייד ירכש בארץ, אנא המליצו לי על חנויות מהימנות ונגישות. תודה רבה!
-
- 0 תגובות
- 816 צפיות
-
-
היי אני מחפש מחשב נייד לעבודה עם מסמכים וצפייה בסרטים. גודל הארד דיסק לא חשוב לי אבל מעוניין שיהיה 7200 RPM. עם ספסיפיקציות הבאות: מסך 15.6 אנטי-גלר - זאת מכיוון שאני יותר מחפש אותו לעבודה עם מסמכים, ולא בגלל שאני עומד לעבוד איתו בשמש. האם זה נכון שהאנטי גלר פחות מעייפים את העיניים? USB 3 (מנסה לחשוב קדימה) מקלדת מלאה. זמן סוללה טוב מעבד I5 ואף פחות. (לא יותר - זמן סוללה חשוב לי) אני מאוד רוצה אסוס אבל לא יודע להחליט בין הדגמים השונים ולא מוצא משהו שמתאים לי בדיוק. אם לא אסוס אז אני אלך על dell vostro 3550 בלי מקלדת מלאה - האם הוא אמין כמו אסוס? סכום השקעה של 4K הוא ריאלי מבחינתי אבל גמיש. אם אני לא אמצא משהו כזה - מבחינתי לרדת ממש בדגם ולקחת משהו כמו לנובו אנטי-גלר ב2K ב…
-
- 0 תגובות
- 747 צפיות
-
-
על פניו המחשב יחסית לא רע, מסוגל להריץ משחקים כמו World Of Warcraft ו-COD:MW2 בהגדרות בינוניות ומטה על 1050*1680. מבחינת גלישה, אופיס, צפייה בסרטים באיכות גבוהה הוא מעולה ויותר ממספיק. הקטע איתו, שיש לי תקלה מתמשכת כבר כמה שנים! אפשר לקרוא עליה כאן: http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=431906.0 היום, התקלה הזו מתרחשת רק בזמן משחקי מחשב, וגם אז בצורה רנדומלית! פעם זה חודשים ללא שום בעיה, ופעם אחרת זה מגיע כל שעה! בקצרה: כל המחשב נתקע, במקרה הטוב לדקה ואז מופיעה הודעת שגיאה על קריסת הכרטיס הגרפי שאתחל את עצמו ואני ממשיך רגיל במה שעשיתי, או שזה נתקע עם מסך כחול ונהיה ריסטרט. עד כמה זה מוריד את הערך הכללי של המחשב ואיזה מחיר הייתם שמים עליו?
-
- 0 תגובות
- 690 צפיות
-
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 4000 שח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל את כל התקציב ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? מקסימום 200-300 שח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עריכה גרפית , תכני HD , תכנות כמו AFTEREFFECTS,PHOTOSHOP, תכנות לצרכי VISUAL EFFECTS ,תלת מימד , עריכת וידאו וכו, לצרכי פרנסה באנימציה ועוד א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך).רזולוציה 1920X1080 מסך 23" -…
-
- 0 תגובות
- 527 צפיות
-
-
היי, אני רוצה לקנות מחשב חדש בזמן הקרוב ולכן אני רוצה המלצות. אני הולך לקנות את המחשב ב1 באוגוסט אבל אני שואל עכשיו כי לא תהיה לי גישה למחשב עד אז. כמו כן אני רוצה שתתחשבו בירידת מחירי המעבדים(המחיר שידוע בערך) ותחשיבו אותו בתקציב נגיד אם מעבד עולה 200$ וידוע שהוא יעלה 140$ אחרי ה-24 ביולי תחשיבו את ה-140$ בתקציב. המחשב יהיה בקנדה ולכן אני רוצה לקנות גם מחנות בסביבה אז אבקש שתרכיבו מפרט מהאתר http://www.ncix.com. התקציב שלי הוא כ-1400$ ויש לי כמה בקשות: לא אכפת לי אם זה אינטל או AMD, המארז לא צריך להיות יקר מדי בגלל קירור שכן המעלות במקום שהמחשב יהיה לא עולות על 25, אהבתי את הזכרונות של SAMSUNG, אני מעדיף כרטיס מסך של NVIDIA ושיהיה מסך(17 אינץ' מספיק), אגב אני צריך ג…
-
- 0 תגובות
- 606 צפיות
-
-
שלום לכולם! באוקטובר הקרוב אתחיל את לימודי בטכניון ולקראת שנת הלימודים אני מחפשת לקנות מחשב נייד בסביבות ה3000 ומשהו שקלים. אני אשתמש בו בעיקר לצרכים סטודנטיאליים ולכן חשוב לי שתהיה לו סוללה שתחזיק מעמד זמן רב ללא טעינה ושלא יהיה כבד מדי. אשמח לקבל את חוות דעתכם בנוגע למחשבים מומלצים. תודה רבה!
-
- 0 תגובות
- 630 צפיות
-
-
CPU: intel i3 6100 (tray) + Arctic Freezer i11 GPU: GTX960 4GB (msi GTX 960 4GD5T OC | GTX 960 4GD5T OCV2) MOBO: B150M (msi B150M PRO-VD | B150M BAZOOKA | B150M MORTAR) RAM: 2xDDR4 4GB (Crucial Ballistix, 2400) SSD: intel SSD 535 120GB HDD: WD BLACK 1TB CASE: Antec ISK600M-400/500 (PSU Antec VP) אני לא יודע איזה לוח לבחור, כלומר עברתי כל יצרן, אני רוצה משהו טוב בלי להגזים במחיר, התחלתי את בניית המפרט על H110, אבל הוא מעוד מוגבל מכל בחינה. כרטיס מסך בכלל רציתי לקחת GTX950, אבל ההבל במחיר לא שווה את זה, בכללי הGTX950 יקר מידי בארץ, המפרט עצמו, הוא פחות למשחקים בכלל, אבל עדין מעדיף שיוכל לשחק מידי פעם במשהו, אז ה960 זה הכי זול שאני יכול לקנות כיום. בקשר …
-
- 0 תגובות
- 848 צפיות
-
-
היי, השימוש הוא משרדי, הכיוון שלי הוא מעבד i3 6100u, זיכרון 8gb, מסך 15.6 אינץ' וסוללה שתחזיק כמה שיותר. על המסך והזיכרון אני מעדיף לא להתפשר, כל השאר - פתוח להצעות. אשמח להמלצות.
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 4000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנסות לחסוך ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עריכת מוזיק.תמשרדית, תכני HD א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). אין ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: לא משחקים -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא…
-
- 0 תגובות
- 815 צפיות
-
-
המחשב ישמש בעיקר למשחקים המחיר צריך לכלול רק מחשב בלי מערכת הפעלה ובלי ציוד הקפי (מסך עכבר מקלדת)
-
- 0 תגובות
- 852 צפיות
-
-
אני שנה הבאה מתחיל ללמוד וצריך לקנות נייד כבר מעכשיו מכיוון שאין לי מחשב. אני אמור להתחיל ללמוד או מערכות מידע או הנדסת תעשייה וניהול. האם זה קריטי להשתמש במחשב במקצועות הללו במכללה עצמה? אם כן אז לפי מה שהבנתי ברפרופים פה זה שעדיף 13 אינץ'. אם אני לא יצטרך לקחת אותו איתי אז אקנה 15 אינץ'. ומה הטעם בלקנות 14? זה או שקונים מסך קטן שיהיה נייד או שכבר עדיף מסך גדול לא? תודה רבה וסליחה על החפירה, מקווה שתעשו לי קצת סדר. אני רוצה להזמין מחשב עוד השבוע!
-
- 0 תגובות
- 729 צפיות
-
-
שלום לכולם !!! אבקש את עזרתכם האדיבה בחוות דעת עבור המחשב עם המפרט הבא הוא במבצע באלקטרה תמורת 800 ש"ח האם הוא כדאי לעומת היכולות שלו ?? מהם היכולות האמיתיות שלו?? מחשב אולטרה נייד 10.2HASEE דגם: MJ122 מעבד Intel Atom N270 1.60GHz - בעל צריכת חשמל נמוכה. מסך 10.1'' WXGA 1024x600 בטכנולוגיית LED בעל תצוגה חדה וברורה מאי פעם. דיסק קשיח בנפח 120GB לאיחסון סרטים, קבצים ועוד זיכרון מהיר 1GB DDR2 תקשורת אלחוטית Wi-Fi 802.11b/g מצלמה איכותית מובנית 2 רמקולים מובנים + מיקרופון דיגיטלי 3 כניסות USB + קורא כרטיסי זיכרון בלעדי!!! רישיון לתוכנת Office 2007 Home & Student Edition לשנה, הכוללתWord, Excel, PowerPoint, One Note (One year pre-Paid Edition for Netbooks)
-
- 0 תגובות
- 3.8k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 3,000ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? כן ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? מודל 3D, יצירת מוזיקה וקצת גיימינג מינורי א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). C4D ,FL Studio, Ae - מעצב מתחיל לשימוש תדיר ~ מזדמן בלבד (תחביב לילד, לא יקרה לו כלום אם זמני טעינה ורינדור יתארכו להם מעט). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. לא מצפה ממנו לULTRA FHD אפילו בBF4. אבל בהחלט לא אתנגד להריץ אותו …
-
- 0 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
יש לי חבר שרוצה לרכוש מחשב למשחקים תקציב: 6000+- כולל מסך לא רחב! זה המפרט שהרכבתי לו: מעבד: INTEL CORE 2 DUO S775 3.0GHz E8400 45nm : " SLAPL" - BOX ¤864 לוח אם: GIGABYTE GA-EP43-DS3 ¤587 כרטיס מסך: PALIT PCI-EX 2.0 Geforce 9600GT 1GB GDDR3 SONIC OC HDMI - RETAIL ¤826 דיסק קשיח: SEAGATE BARRACUDA 7200.11 500GB 32MB SATA2 NCQ - ST3500320AS ¤372 דיסק קשיח 2: WD RAPTOR 74GB 16MB SATA 10,000 RPM - WD740ADFD ¤758 צורב DVD: SAMSUNG SH-S223B x20 SATA BLACK ¤121 זיכרון: OCZ 2048MB (1024MBX2) DDR2 800 CL 4-4-4-15 - REAPER HPC : OCZ2RPR8002GK ¤347 מארז: ANTEC P182-B w/o PSU ¤747 ספק כוח: ENERMAX PRO82+ 525W ¤479 קרור למעבד: THERMALRIGHT UL…
-
- 0 תגובות
- 583 צפיות
-
-
שלום לכם אני מעוניין לקנות סמארטפון LeEco Pro 3 ויש לי שתי שאלות : איך אני עושה זאת? והאם זה טלפון טוב ואמין? תודה
-
- 0 תגובות
- 724 צפיות
-