ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,387 דיונים בפורום זה
-
אני מחפש מחשב שיכול להתאים לצורך הבסיסי ללימודים ושיהיה במחיר טוב ואיכותי, יש דברים שהייתי רוצה שיהיו במחשבה שיהיה לי נוח איתם כגון: *מסך מתקפל או נשלף *גודל 14 שיהיה בגודל סטנדרטי ושיכנס לתיק *סוללה חזקה *זיכרון שיספיק לי *שיעבוד מהר לא מחפש משהו יקר מחפש דברים שהם טובים ושווים את הכסף שלהם.
-
- 0 תגובות
- 296 צפיות
-
-
[TABLE=class: tablefull, width: 960] [TR] [TD=bgcolor: #FFFFFF, align: center]31574[/TD] [TD=bgcolor: #FFFFFF, align: center]מעבד אינטל[/TD] [TD=bgcolor: #FFFFFF, colspan: 4, align: center]Intel Core i3 4160 3.6Ghz 3MB L3 Cache s1150 - Tray[/TD] [TD=bgcolor: #FFFFFF, align: center]1[/TD] [/TR] [TR] [TD=bgcolor: #FFFFFF, align: center]20020[/TD] [TD=bgcolor: #FFFFFF, align: center]מאוורר למעבד[/TD] [TD=bgcolor: #FFFFFF, colspan: 4, align: center]Arctic Alpine 11 Rev.2 CPU Cooler[/TD] [TD=bgcolor: #FFFFFF, align: center]1[/TD] [/TR] [TR] [TD=bgcolor: #FFFFFF, align: center]29831[/TD] [TD=bgcolor: #FFFFFF, align: center]לוחות אם למעבדי אינטל[/TD] [TD=bgco…
-
- 0 תגובות
- 608 צפיות
-
-
מחפש תפריט לתחנת עבודה רצינית וחזקה שיהיה בה מקום ל-6 הרדיסקים רצוי מארז מאוורר טוב ושקט וישהיה בו מספיק מקום לוח אם עם חריץ PCI-X ושני חריצי PCI E X16 זיכרון...עד כמה שיכנס בתקציב לא כולל הרדיסקים וכרטיס מסך ומסך/ציוד הקפי תודה
-
- 0 תגובות
- 755 צפיות
-
-
שלום, אתמול קיבלתי את המחשב החדש ללא צורב נילווה! כרגע מותקנת במחשב vista אבל אני מעוניינת להתקין את הדיסק של הxp pro שקיבלתי בתוך הערכה. ניסיתי להעתיק את הדיסק לתיקייה משותפת במחשב הראשי שלי ואז להפעיל דרך הasus את ההתקנה, אבל לא הצלחתי. ההודעה שהתקבלה היא שלא ניתן להעתיק את winpe.iso because of i/o device error אשמח לעצות איך להתקין את הxp .
-
- 0 תגובות
- 517 צפיות
-
-
קניתי את הLENOVO U550 דרך סלקום ואני לא מרוצה מהביצועים השותפים. ידוע לי שאפשר לעדכן את המעבד SU7300 ל SU9600, וזה יעלה כ 800ש"ח עם עבודה. השאלה שלי האם זה שווה את השדרוג והאם ארגיש הבדל בביצועים?
-
- 0 תגובות
- 634 צפיות
-
-
מעבד: INTEL CORE 2 DUO S775 3.0GHz(E8400) 1333MHz/FSB 6MB 45nm - BOX ¤987 לוח אם: GIGABYTE GA-P35-DS3L ¤469 כרטיס מסך: GIGABYTE PCI-EX 2.0 Geforce 9600GT 512MB GDDR3 : GV-NX96T512H-B - RETAIL ¤877 דיסק קשיח: SEAGATE BARRACUDA 7200.11 500GB 32MB SATA2 NCQ - ST3500320AS ¤554 זיכרון: GEIL 2048MB DDR2 ULTRA 800 (1024X2) CL 4-4-4-12 : GX24GB6400C4UDC ¤277 מארז: RAIDMAX SAGITTA II BLACK/BLUE + 23CM SIDE FAN + FSP 400W ¤445 הרכבת מחשב: הרכבת מחשב + בדיקת מאמץ 24 שעות + בדיקות מקיפות ¤75 מחיר סופי: ¤3684 המפרט הורכב ב - www.IQPC.co.il מה דעתכם על המפרט?? יוצאים דברים חדשים שאני אמור לדעת עליהם? ומה קורה עם ערכת השבבים P45?? ד"א המחשב הוא למשחקים סרטים ואינטרנט...
-
- 0 תגובות
- 590 צפיות
-
-
היי לכולם, אני סטודנטית לאנימציה ומחפשת המלצות למחשב שאוכל להשתמש בו לשאר שנות הלימוד שלי. מצטערת מראש אם ההסברים שלי יוצאים קצת מבולבלים\לא סגורים על עצמם, אני לא הכי מבינה במחשבים. המחשב הוא לשימוש בתוכנות אנימציה ועריכה כבדות יחסית כגון מאיה, Z-Brush, TV Paint, After Effects ודומיהן. גודל המסך של המחשב הנוכחי שלי הוא 16 אינץ', מה שנהדר לעבודה אך גם מאוד כבד לסחיבה. מצד שני, אני לא מעוניינת במחשב מיניאטורי, מאחר ומדובר בעבודות גרפיקה. זמן סוללה ארוך יהיה נחמד, אך לא דחוף. לא נדרשות יציאות מיוחדות מלבד קורא כרטיסים [מה שכבר נמצא built in במחשב הנוכחי שלי]. גודל מינימלי של קונן קשיח 200 ג'יגה, למרות ששוב, לא חובה. כונן CD\DVD רצוי, צורב ו\או בלוריי לא. אחריות בינלאומית - …
-
- 0 תגובות
- 695 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 2200 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנסות לחסוך ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 100 שקל 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עבודה משרדית (אינטרנט, תוכנות), סרטי HD, סרטי תלת מימד א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). חובה 1920X1080 (FHD) -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מ…
-
- 0 תגובות
- 508 צפיות
-
-
שלום אני כבר כמה זמן מנסה להחליט איזה מחשב נייד לרכוש יש לי בבית מחשב נייח שאני רגיל .אחת לכמה זמן אני מחליף בו דברים עם לא את כל המחשב במחירים סבירים . המגוון רחב וניתן להחליף כל רכיב. ממה שהבנתי בניידם שזה לא ממש אפשרי מלבד לרכוש מחשב שמגיעה במפרטים בנוים וקבועים או אם הרחבות מהיצרן או הספק. הצרכים למחשב ברמת העקרון ביתיים סרטים מוזיקה גלישה ואולי בעתיד לימודים אז תוכנות כמו אופיס ועוד תוכנות שלא ממש מכיר ואם אני מגזים אז לימודים קצת יותר מעמיקים (עיצוב,מחשבים) ממה שראיתי לכל חברה דגמים משלה רכיבים משלה משקל משלה צבע וכו. לא לכל החברות ראיתי שיש כונן פנימי. מה שאני כן רוצה ותגידו מה דעתכם והאם באמת הכל נחוץ מלבד נוחות ויופי אז כרטיס זכרון מורחב ארד דיסק עם זכרון גדול לצ…
-
- 0 תגובות
- 532 צפיות
-
-
החברה הסינית השיקה מכשיר חלונות 10 ראשון מתוצרתה, שלא מוותר על קישוריות סלולרית מובנית ועשוי להיות אחד מהזולים בקטגוריה השוק מלא כבר היום במחשבים ניידים המבוססים על חלונות 10, עם מצטרפים חדשים שמגיעים למסיבה כמעט בכל שבוע. למרות זאת – נראה שעדיין יש קצת מקום להפתעות, כפי שמתיימר לספק טאבלט ה-Plus 10 ההיברידי החדש של חברת Alcatel. ה-Plus 10, שהוא טאבלט החלונות 10 הראשון של Alcatel (אשר בימים כתיקונם מתעסקת בעיקר עם אנדרואיד, ועם חלונות למובייל), מהווה מכשיר צנוע עד מאוד עם מאפיין אחד ייחודי – תקבלו בו מסך 10.1 אינץ' עם פאנל IPS ברזולוציה של 800×1,280 פיקסלים, שבב Atom Z8350 מרובע ליבות מהדור העדכני, זכרון RAM של 2GB, נפח אחסון פנימי של 32GB מבוסס eMMC וחריץ micro…
-
- 0 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום, אז ככה.. פירמטטתי את המחשב נייד שלי, ושמתי ווינדוס 7 . קיצר מאז המצלמה המובנית של המחשב, התהפכה לי. הלמעלה למטה, והלמטה למעלה. ואני לא יודע לסדר את זה. פתחתי את המצלמה במסנג'ר וניסיתי לשחק עם ההגדרות שמה אבל לא הצלחתי . איך אני מסדר את זה ? בבקשה תעזרו לי כי אני מתחרפן .
-
- 0 תגובות
- 3k צפיות
-
-
אוקי יש לי מעבד LGA775 Q9400 6MB 1333MHZ. מארז+ספק טרמנלטק 500W מארז יפה טוב וחדיש. דיסק קשיח 500GB WD הגירסה הירוקה דיסק קשיח 160 גיגה WD אני רוצה לקנות את החלקים הבאים: זיכרון 2X4GB 1333MHZ גיל סקייל דואל צאנל 243 שק כרטיס מסך hd6450 1gb גיגה בייט 243 שקל לוח אם Gigabyte GAG41MTS2 ב-238 שקל סך 3 החלקים יוצא 724 שקל ...לדעתי כל החלקים ירוצו על FSB של 1333MHZ ניצול מלא של כל החלקים לדעתי אני חוסך די הרבה כסף בזכות המעבד שהוא די חזק למשחקים לדעתי... השאלה אם הכרטיס מסך יריץ משחקים ממש כבדים? ההוצאה שלי לא תעבור את ה800 שקל...אם יש לכם עצות אני ישמח לשמוע... אני אשמח שתציעו לי לוח אם אולי אחר או כרטיס מסך הבעיה פה היא כמובן עד סכום כולל של 800 שקל לשלושת החלקים לוח-אם כרטיס…
-
- 0 תגובות
- 624 צפיות
-
-
במבצע עם 3 שנים אחריות קישור http://www.bug.co.il/prodtxt.asp?psn=1107&scat=313&tcat= שמתי לב ששהמחשב מגיע עם 1 ג'יגה בסלוט אחד ולכן ההרחבה ל- 2 גיגה זולה יחסית המעבד הוא מסדרה 5200 כלומר כפול ליבה . לגבי הכרטיס זכרון הדיעות חלוקות לגבי הצורך שלו ויתכן שבאמת הוא מיותר ( עובדים עם קבצים של RAW ו TIFF) הוא מגיע עם ויסטה פרמים אני מניח שנעביר אותו ל-XP התלבטתי בינו לבין הדגם של DELL עם המעבד 7200 בסוף החלטנו שהשירות של IBM מכריע את הכף . התקשרתי ל- 2 המעבדות IBM היו קלים להשגה ונכונים לעזור נקודה נוספת היא שכנראה עקב ויסטה הניידים יצטרכו מעבדים וכרטיסי זכרון חזקים יותר והחברות מנסות להיפטר מהמחשבים הנוכחיים במבצעים שהם מריצים ולכן יתכן שכדאי לחכות כמה חודשים…
-
- 0 תגובות
- 691 צפיות
-
-
להלן השאלון 1. מה התקציב המקסימאלי? 3000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לחסוך ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 300 שח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עבודה משרדית , גלישה ביתית ותכני HD א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). לא ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: לא -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). יחובר כנראה לטלוויזיה 37' -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? 3. האם יש צורך בצי…
-
- 0 תגובות
- 908 צפיות
-
-
שלום לכם אני מעוניין לקנות סמארטפון LeEco Pro 3 ויש לי שתי שאלות : איך אני עושה זאת? והאם זה טלפון טוב ואמין? תודה
-
- 0 תגובות
- 788 צפיות
-
-
שלום, מחפש מחשב נייד בטווח מחירים הנ"ל לעבודה בעיקר עם תוכנות ומסמכי אופיס כבדים. חשוב שהמסך יהיה 15.6 +- תודה רבה.
-
- 0 תגובות
- 698 צפיות
-
-
מחפשת מחשב נייד טוב לצפייה בסרטים/סדרות, גלישה באינטרנט,לשמוע מוזיקה, בית ספר במחיר זה עד 3000 שח אני מחפשת מחשב 2 ב1 שאני לא יצטרך להחליף את המחשב אחרי שנה ולא מתחמם! תודה לכל העונים
-
שלום. אני מעוניין לקנות מחשב חדש בימים אלו. אני מתלבט אם לקנות מחשב עם מעבד AMD RYZENּּ 2400 ובהמשך להוסיף לו כרטיס מסך חדש שיצאו כרטיסים, או לקנות מחשב עם I5 8400 ּ וכרטיס מסך 1050TI ולמכור את הכרטיס מסך בהמשך שיצאו כרטיסים חדשים. מה יותר חכם ומשתלם לעשות ? כמה כסף מאבדים על כרטיסים שמוכרים מדור קודם ? תודה מראש אשמח לקבל תשובה בהקדם
-
- 0 תגובות
- 731 צפיות
-
-
-
שלום אני רוצה לקנות לאחותי מחשב נייד לשימושים ביתיים(יוטיוב אופיס וכו') ושיוכל לפתוח הרבה עמודים במקביל. לא משהו לגיימינג וכו'- תקציב עד 2300 בלי חריגות. אני לא מבין גדול במחשבים אבל ממה שקראתי חשוב שיהיה: I5 או I3 דור 8 8GM RAM SSD ווינדוס חשוב לי המחשבים היחידים שמצאתי הם 3 אלו, אשמח לשמוע איזה מהם הוא טוב יותר 1. https://www.pccenter.co.il/product/מחשב-נייד-asus-x540ua-go775t-אסוס?aff=Zap&aff_a=1 2. https://www.orpc.co.il/items/2079896 3. https://www.pccenter.co.il/product/מחשב-נייד-asus-vivobook-15-x540ua-go818t-אסוס?aff=Zap&aff_a=1 ממה שראיתי, מחשב 1 ו-3 הם זהים לחלוטין מבחינת …
-
- 0 תגובות
- 790 צפיות
-
-
גודל מסך - עד 17 אינצ' משקל עד 3.5 ק"ג לא נדרש זמן סוללה ארוך במיוחד לא נדרש יציאות מיוחדות HHD - 16M ו 500G צורב-BLUE RAY חברות - DELL,TOSHIBA זכרון - עדיף DDR3 ויציאות התקשורת הרגילות-כרטיס רשת ובלוטוס תודה.
-
- 0 תגובות
- 574 צפיות
-
-
כך לפי המופיע באתר של Dell. צפוי כי גם סדרת XPS תוצע עם המסכים הנ"ל.
-
- 0 תגובות
- 1k צפיות
-
-
-
היי, אני סטודנטית שנה שנייה למדעי מחשב ונמאס לי מה-'15.6 שלי. מחפשת משהו קומפקטי, קל, יפה וחזק ואשמח להמלצות * מטרות המחשב? אינטרנט, אופיס, סרטים, תיכנות, גרפיקה * גודל המסך? 13.3. עדיף פחות השתקפות אבל לא קריטי * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? עדיפות ל- numpad, אם קיים במחשבים קטנים. תאורת מקשים בחשיכה. מקשים רכים ולא רועשים. (הכוונה בעיקר ל-2 מקשי ה"עכבר"). * משקל רצוי? קל! * האם נדרש זמן סוללה ארוך? כמה שיותר ארוך (מעל 5) * כל דרישה מיוחדת שחשובה לכם: עדיפות למסך מגע, צבע לבן ומסך מסתובב - הכל עדיפות בלבד אבל לא חובה. תודה!
-
- 0 תגובות
- 595 צפיות
-
-
שלום ברשותי מחשב נייד טושיבה: L300-17O התקנתי עליו לאחר פעולות רבות את וינדוס אקספי SP3 (ואני מודה למי שעזר לי לגבי החלפת ויסטה לXP בהזדמנות זו) בקיצור לעניין הבעיה כעת בנייד היא שכאשר אני נגיד משחק במשהו ורוצה לצאת מהמשחק כאילו בלי לסגור אותו (למזער) אז אני לוחץ על הכפתור של הוינדוס אתם יודעים זה המקש הזה שהציור שלו זה חלונות על כנפיים לא יודע להסביר בדיוק (זה שבין ALT לבין CTRL) קיצור ברגע שאני לוחץ על הכפתור הזה המחשב נתקע לגמרי וצריך לכבות אותו מהכפתור של המחשב למישהו יש פתרון? בתקווה שהסברתי את עצמי כמו שצריך
-
- 0 תגובות
- 553 צפיות
-