עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. שלום לכולם, בבעלותי מחשב נייד של DELL מדגם XPS M1330. לאחרונה המחשב נדלק, המסך נדלק אבל לא רואים כלום על המסך ( גם לא במסך חיצוני). כלומר מאפיינים קלאסיים של כרטיס מסך תקול. מבירור ב 3 מעבדות באיזור המרכז תיקון יעלה בין 500- 800 ש"ח. השאלה היא האם כדאי לתקן אותו? סה"כ הוא מחשב חזק ונוח ועונה על צרכיי(סטודנט). האם מישהו יכול להמליץ לי על מעבדה אמינה וזולה באיזור המרכז ( גם איזור חיפה יכול לבוא בחשבון...) תודה לכולם

• 0 תגובות
    • 577 צפיות
  2. טוב חברים שלום לכולם.... חבר שלי רוצה לקנות מחשב לא למשחקים ,בתקציב של עד 4000 שקל, כולל מסך תודה תודה...

• 0 תגובות
    • 597 צפיות
  3. אהלן חבר'ה, מתחיל אוטוטו ללמוד וצריך טאבלט + נייד, מה שאומר היברידי זה הפתרון. ההיברידי ישמש לדברים בסיסיים ויכלול יציאות USB וHDMI. כמו כן תהיה הרבה כתיבה ושימוש באופיס כך שחובה שהמקלדת תהיה נוחה. הבנתי שה-T100 של ASUS הוא אחלה מכשיר, אבל קראתי שאיכות המסך מאכזבת ובכלל ווינדוס 8 כבד עליו. לאסוס יש דגמים איכותיים וזולים יותר כמו TF103 אבל מבוססי אנדרואיד. 1) האם ה-QuickOffice משמש באמת תחליף לאופיס? ובעיקר בעברית. 2) האם יש דגם אחר שאתם ממליצים עליו? בתודה מראש, שרון

• 0 תגובות
    • 858 צפיות
  4. היי, כפי שרשמתי בנושא , אני מעוניין במספר דגמים ואשמח להערות / הצעות , המחיר המקסימלי הוא 1000$ , בחריגה של 100$ , חשוב שהמסך יהיה 16'' ומעלה , לגיימינג , אני מתכוון לשחק עליו ולא רק חצי שעה /שעה. לימודים ,מאמין כי המחשבים שקישרתי יישרתו את נושא הלימודים ללא בעיה , אל המחשבים שחשבתי עליהם עד כה : * http://www.bestbuy.com/site/Toshiba+-+Qosmio+Laptop+with+Intel%26%23174%3B+Core%26%23153%3B+i5+Processor+-+Omega+Black/9716111.p?id=1218158634282&skuId=9716111&st=gaming%20laptop&cp=1&lp=3 כאן המסך גדול והנייד שוקל משהו כמו 4.40... והרזולוציה לא ממש סדירה.. אשמח לעוד הערות. * http://www.bestbuy.com/site/Asus+-+Laptop+with+Intel%26%23174%3B+Core%26%23153%3B+i5+P…

• 0 תגובות
    • 584 צפיות
  5. Started by nshpig,

מישהו יודע האם כל הדגמים באים עם מודם 56k וקורא תביעת אצבע או שזה רק בדגמים ספציפיים?

• 0 תגובות
    • 707 צפיות
  6. 1. מה התקציב המקסימאלי? 4500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך?לחסוך ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?500 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)?משחקים כבדים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. call of duty -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך).22 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)?גבוהות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים.לא 4. האם יש רכיב שאין צורך ל…

• 0 תגובות
    • 1.3k צפיות
  7. אני מעוניין לקנות נייד והחלטתי שעדיף לי המותג Dell, עליו שמעתי הכי הרבה דברים חיוביים. לאחר סקר קצר יש שתי דגמים שננעלתי עליהם אבל לכל אחד יש כמה חסרונות שלדעתי הם משמעותיים אז אני לא בטוח במה לבחור, ואם בכלל לבחור באחד מהם או במחשב Dell אחר. התקציב : עד 4500 פלוס מינוס. שימוש : לימודים (החל משנה הבאה), מוסיקה, סרטים (יש הרבה זמן פנוי בעבודה), אינטרנט. אני יודע שיספיק לי אפילו Dual Core מעפן לשימושים האלה, אבל אני מעדיף משהו מהמעבדים החדשים של i5, שיספיק לי לכמה שנים טובות. ההתלבטות שלי : 1. Vostro 3300 http://www.notebookclub.co.il/prod-dell-vostro-3300-430m.htm עם שדרוג זיכרון ל4GB וסוללת 8 תאים + אחריות ל3 שנים, אני מגיע ל4600. חסרונות בולטים : אין לו HDMI, וא…

• 0 תגובות
    • 776 צפיות
  8. שלום. אשמח להמלצה והכוונה לגבי קניית מחשב נייד אשר עומד בתקציב המצוין לעיל(אפשרית חריגה של כ 10%). המחשב ישמש לעבודה משרדית, גלישה באינטרנט, צפייה בסרטים ושמיעת מוזיקה(לא דרך הרמקולים המובנים). הנקודות הקריטיות הן: - מסך 13" - בעל חיי סוללה ארוכים - לא דגם אשר ידוע כבעל תקלות רבות - קומפקטי וקל משקל, אם מתאפשר במסגרת התקציב כמו כן, שבוע הבא אני טס לארה''ב, כך שהקנייה מתאפשרת גם משם. תנאי חשוב הוא שהאחריות תהיה תקפה גם בישראל. תודה רבה

• 0 תגובות
    • 578 צפיות
  9. אני מחפש מחשב נייד למישהו שצפוי להתחיל ללמוד הנדסת חשמל ופיסיקה. (כלומר הרבה תכנות כבד) המחשב ייקנה בארה"ב בתקציב של עד 800 דולר (רצוי פחות) אך רצוי שניתן יהיה לממש אחריות גם בארץ. אשמח לעזרתכם * מטרות המחשב? - מיועד לסטודנט שמתחיל ללמוד הנדסת חשמל ופיזיקה, כלומר הרבה matlab. * גודל המסך? - 13-15.6 * האם נדרש זמן סוללה ארוך - 6 שעות~ * גודל מינימלי של כונן קשיח? - 250GB * כונן CD/DVD? צורב? - צורב DVD סטנדרטי * כונן Bluray? - לא צריך * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? - כן, המחשב יירכש בארה"ב * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? - אין צורך * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? - לא תודה מראש!

• 0 תגובות
    • 642 צפיות
  10. לטלוויזיה לצפייה בסרטים. הנה המפרט: מעבדי אינטל Core 2 Duo E4500, Bus800Mhz, s775, 2MB לוחות אם למעבדי אינטל ABIT LG-95C s775, Intel 945GC, DDRII 667, VGA, 2xPCI-E זכרונות DDR II 667Mhz 1GB דיסקים קשיחים Seagate 250GB 7200RPM, 16MB SATA II כרטיסי מסך Zotac 8400GS 256MB GDDR2 DX10 HDTV DVI PCI-E כרטיסי קול 7.1 Channel Audio צורבים Pioneer DVR-212DBK DVD±RW x18 Black SATA ציוד רשתות כרטיס רשת 10/100 מארזים HJA-6000 MIDI Black, PSU 480W 12cm Fan מקלדות Logitech Value 100 Keyboard עכברים HP Optical Mouse USB רמקולים, אוזניות ומיקרופונים CREATIVE SBS A30, 2.0 מסכים None מחיר 1780 ¤

• 0 תגובות
    • 510 צפיות
  11. שלום, אני עוזר לחבר, סטודנט לאדריכלות בקרוב, בקניית מחשב ללימודים. קראתי קצת המלצות ואני מבין שמעבר למחשב חזק סטנדרטי (מעבד חזק, זכרון מספיק, זכרון SSD, רזולוציה גבוהה וכו') דרוש גם כרטיס גרפי בעל לפחות 1GB זכרון עצמאי, 3D class Video Card, יכולת תמיכה ב-OpenGL version 2.0 וכו' לטובת הרצת תוכנות עריכה ווידאו כמו sektch-up וכו'. המושגים של כרטיסי הוידאו פחות מוכרים לי ולא הצלחתי להתמצא בדגמים הקיימים בעלי תוספות הוידאו הנ"ל. אשמח להכוונות/המלצות על דגמים. תודה. ליאור

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  12. זה הקישור מZAP http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=901443 חיפשתי את הדגם ולא מצאתי אפילו שביב מידע. כאילו הדגם הזה מעולם לא התקיים מחוץ לעולם שהוא ZAP מהמחשבים שמתאימים למה שאני מחפש הוא הכי זול. איך זה ייתכן שאף אחד לא מכיר אותו? עריכה- נראה שפשוט הייתי צריך לחפש רק עם הZ51 ובלי ה70 בסוף. בכל מקרה לא מצאתי יותר מדי ביקורות ואלה שמצאתי היו לא חיוביות במיוחד

• 0 תגובות
    • 843 צפיות
  13. Started by צפיד,

אני משער שצריך המלצה ממישהו עם נסיון ספיצפי בתחום , אני מעוניין לבנות מחשב שישמש כ NAS עבור סרטים בפורמט גבוה (3D) וBD. מוסיקה כולל לאייפון (על DAAP). דרישות: תאימות למערכות כמו UNRAID,FREENAS כוננים בגיבוי - לא יותר מ4 טרה (שני דיסקים של 2 טרה). כוננים ללא גיבוי - יש לי כמה כוננים של 500 GB חשוב מאוד: צריכת חשמל נמוכה --> סופר נמוכה רשת 1 Gbit אם אפשר כמה שפחות חום כמה שפחות רעש קונקטיביות (ESATA,USB3) תקציב 3000 ש"ח אפשר פחות אפשרי גם להזמין בחו"ל תודה !

• 0 תגובות
    • 821 צפיות
  14. Started by Katya Butsman,

ראו כותרת מתעניינת בו למטרת לימודים (מדמ"ח), נראה מתאים מבחינת המפרט והמחיר. החסרון היחידי בעיניי הוא שכולם אומרים שהשירות של אסוס גרוע - אבל לא שמעתי את זה מאף אדם שבבעלותו מחשב שלהם. אשמח לחוות דעת של אנשים שברשותם אסוס. תודה!

• 0 תגובות
    • 1.4k צפיות
  15. שלום, אני סטודנטית בדרך ללמוד מדעי המחשב ולפי ההתייעצות שלי עם סטודנטים מעליי אני יודעת שאני מחפשת מחשב עם פחות או יותר המפרט הבא: מעבד I5 זיכרון 8GB אחריות שלש שנים קל יחסית טווח המחירים הוא כ3000 שקל. תודה רבה לעוזרים, חג שמח!

• 0 תגובות
    • 1.6k צפיות
  16. אני מחפש מחשב נייד בעיקר בשביל העבודה שלי בתכנות מומלץ מחשב נייד שמסוגל להריץ שרת וסביבת directx ברזולוציה סבירה(לא למטרות משחק לכן הfps יכול להיות 10 מצידי) אין לי צורך בכונן דיסקים או במערכת הפעלה כלולה. תודה מראש אתם תעזרו לי מאוד!

• 0 תגובות
    • 805 צפיות
  17. שלום לכולם, מחפש הצעות למחשב חדש בתקציב של 6500 המחשב מיועד בעיקר לתוכנות כבדות כמו Qbase, ותוכנות עריכת ווידאו וסאונד אחרות.. חשוב לציין שאני אשמח למחשב שיוכל להריץ ביעילות את התוכנות האלו יחדיו סימולטנית.. בנוגע למשחקים. אינני משחק כלל!. מה התקציב המקסימלי? נא לציין בבירור בכותרת הת'רד! האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך? לא לחסוך. לא לחרוג. 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב (לדוגמא - עבודה משרדית, תכני HD, משחקים, עריכה, גרפיקה וכדומה)? עריכה בעיקר של ווידאו וסאונד בדגש על מולטי טאסקינג. בנוגע לסרטי HD אני מניח שאצטרך מסך תומך גם כן. ציוד היקפי: דרוש מסך, עכבר, מקלדת. זהו. 6. עד כמה השקט של המפרט חשוב בסולם של 1 עד 10? מממ...... 8 די חשוב אבל לא להגזים... 7. האם…

• 0 תגובות
    • 579 צפיות
  18. Started by casio2222,

מחפש מחשב נייד שניתן לצייר עליו - זאת אומרת למסך יש רגישות ללחיצות עליו. בנוסף, מעוניין שיכיל כרטיס מסך לעבודה בתוכנות תלת מימד (לא המובנה של אינטל), כונן ssd, מעבד i7. היחידי שראיתי שעונה על הצרכים הוא thinkpad p40 yoga שמגיע עם עט של wacom. לצערי לא הגיע לארץ, פרט לחנויות ספורות שמוכרות מעל 10k. התקציב באזור 6000 שח, האם קיים מחשב כזה אשמח לשמוע הצעות. עמית.

• 0 תגובות
    • 2.9k צפיות
  19. Started by cab103,

מעבד: INTEL CORE i5 S1156 3.2GHz 650 - TRAY אחריות: שלוש שנים. מחיר: ₪822 לוח אם: ASUS P7H55D-M PRO אחריות: שלוש שנים. מחיר: ₪613 זיכרון: KINGSTON HYPER-X 4096MB (2048MBX2) DDR3 1600MHz CL9 - זמין במלאי אחריות: ללא הגבלת זמן. מחיר: ₪377 כרטיס מסך: SAPPHIRE HD5770 VAPORX 1GB GDDR5 - RETAIL אחריות: שלוש שנים. מחיר: ₪806 צורב DVD: LG DVDRW GH-22NS50 X22 - BLACK - SATA אחריות: שנתיים. מחיר: ₪117 מארז: COOLERMASTER ELITE 335 w/o PSU אחריות: שנה. מחיר: ₪170 ספק כוח: THERMALTAKE LITEPOWER 600W - W0355RE אחריות: שלוש שנים. מחיר: ₪359 דיסק קשיח: WD BLUE 500GB SATA2 - זמין במלאי אחריות: שלוש שנים. מחיר: ₪214 הרכבת מחשב: הרכבה + בדיקות יציבות (מוזל מ3000ש"חּ או ברכי…

• 0 תגובות
    • 696 צפיות
  20. Started by dorratz,

שלום אני רוצה לקנות לפטופ בשביל סטודנטית למשפטים, ויש לה תקציב של 5000 שקל פלוס מינוס. ראיתי באינטרנט 2 סקירות: http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3095079,00.html#75192 http://www.nrg.co.il/online/19/ART/10/922/943/138.html כמו שאפשר לראות כנראה שמה שמתאים לה הוא הוא ה-LG LS-50A. הבעיה היחידית איתו היא שיש לו זיכרון 256MB, מה שהופך אותו ליחסית איטי. האם לדעתכם זה מאוד משמעותי עד כדי כך שכדאי לקחת משהו אחר? מה אתם חושבים עליו?

• 0 תגובות
    • 745 צפיות
  21. Started by חןשחר1,

היי, אני אודה לכם אם תוכלו לעזור לי בבחירת נייד 13 אינטש או 12 אינטש- לא סגורה. אני סטודנטית, כך שאין לי ציפיות גדולות מהנייד, אך יחד עם זאת אני רוצה לרכוש נייד טוב. אני מתלבטת בין dell n3010 i3 לבין asus1215n '12' בבקשה עזרו לי אני לא כ"כ מבינה במפרט הטכני. תודה.

• 0 תגובות
    • 971 צפיות
  22. Started by yanlib,

היי, אשמח לשמוע את חוות דעתכם על מחשב נייד עד מחיר של 3500 שח. ראיתי באתר של KSP שני מחשבי LG הנה הקישור: http://ksp.co.il/hmain.php?now_snif=ksptelaviv אני מדבר על הדגמים ‎R410-L.A226E T4200 2.0GHz ‎ ועל 410-G.A226E T3400 2.16GHz‎ אם יש המלצות נוספות אשמח לדעת: המחשב מיועד לשימוש באינטרנט, תוכנות אופיס ואולי סרטים, ללא אופציה של משחקים תודה מראש.

• 0 תגובות
    • 558 צפיות
  23. Started by habarbash,

בס"ד אוקיי חברה אני מחפש מחשב נייד במחיר הנ"ל . אני כרגע בארה"ב ואני רותה לקנות אותו מכאן , כי אני הולך להיות כאן שנה פלוס . לא חשובה לי הניידות כמו הביצועים , שיהיה ה C2D , ועם 1.5G של זכרון . האם הכ. מסך של של אינטל ה GMA950 יוכל להריץ את VISTA עם ה AHERO טוב ?? אם כן אז אני מעדיף אותו כי אני לא הולך לשחק עם המחשב. שנה טובה

• 0 תגובות
    • 679 צפיות
  24. Started by blacknot,

מעוניין בהמלצה למפרט למחשב כולל מסך 24 אינץ' לפחות ומערכת הפעלה windows 10 pro השימושים שלו בעיקר משחקים כמו warhammer total war,wow,starcraft 2, witcner נוסף עבודה על VMware הפעלת לפחות עד 4 מכונות סימולטנית. התקציב עומד על 10k עם אפשר להכניס מסך שני יהיה מצוין.

• 0 תגובות
    • 717 צפיות
  25. אורח Nir
    Started by אורח Nir,

שלום לכולם, אני מעוניין לרכוש מחשב Gameing חדש בתקציב של 5000 ש"ח יש לי גם כמה שאלות בעקבות המעבדים החדשים שיצאו השאלון: 1. מה התקציב המקסימאלי? 5000 שקל א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא לחרוג 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? overwatch א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). - מסך 23״ …

• 0 תגובות
    • 661 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.