ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,387 דיונים בפורום זה
-
ההתלבטות שלי היא האם לקנות את הנייד של HP PAVILLION 6282EA או לחכות עד שתצא גירסה חדשה עם תמיכה ב- DX10. שמעתי שסנטה רוזה יצא ב 7 למאי אך התמיכה בכרטיסי המסך המובנים עדיין לא הושלמה אז נותר לחכות רק לתשובה מ- NVIDIA. אודה לתגובות או מידע נוסף בהקשר זה.
-
- 0 תגובות
- 582 צפיות
-
-
אני ממשיך השנה לימודים להנדסת חשמל בטכניון ואני רוצה מחשב נייד טוב שירוץ איתי עד לסוף הלימודים. המחשב צריך להיות מסוגל להריץ יישומים כמו MathLab בקלות וגם סרטי HD 720p לפחות. לאחר עיון מצאתי את המחשב הבא: http://www.bug.co.il/prodtxt.asp?id=9023&perur=2&t=1&c=441 האם זאת בעיה שהכרטיס מסך הוא רק 512MB? תודה מראש על ההמלצות! בוריס.
-
- 0 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
כרגע אני על 2600 כי לקחתי מעבד חלש.. ASUS Radeon EAH2600PRO HTDI 256MB - RETAIL 417.85 ש"ח 1 WD 320GB-16MB AAKS - 7200RPM S-ATA II 359.00 ש"ח 1 Intel Core 2 Duo 4500 - 2.2 GHz - 2MB cache - 65W - LGA775 543.77 ש"ח 1 INTEL DP35DPM DRAGONTAIL PEAK 561.33 ש"ח 1 WD 160GB-8MB AAJS - 7200RPM S-ATA II 256.92 ש"ח 2 2GB Samsung DDR II - 800 - Samsung Original 538.00 ש"ח סך הכל לתשלום: 2,676.87 ש"ח יש לי כבר ספק כוח דיי חדש של טרמלטייק TR2 420 + גוף קירור למעבד BIG TYPOON ומארז XASER. צריך המלצה בעיקר לגבי מעבד ולוח שאני ממש לא סגור עליהם עם דגש על אמינות. קראתי באתר את הביקורת על ה HD2600 ואהבתי , בגלל זה הלכתי עליו. השימושים יהיו מחשב קולנוע בייתי (ללא לכידת וי…
-
- 0 תגובות
- 577 צפיות
-
-
Hi, I might buy a Toshiba netbook with a N455 proccesor, does someone knows if the graphic section of this netbook can run the Rollercoaster tycoon 3 platinum game? I just know nothing about notebooks.
-
- 0 תגובות
- 630 צפיות
-
-
I7-4770 3.8GHZ 16gb ram 8X2 segate 1T gtx 770 2gb B85M-D3H נקנה ב5200 לפני 2 שנים לדעתי מגיע ל3.5 יום , מה דעתכם ?
-
- 0 תגובות
- 888 צפיות
-
-
הי אשמח לקבל המלצה למחשב נייד לתלמידת תיכון. תקציב עד 3500 ש״ח מטרות המחשב בעיקר עבודה משרדית, צפייה בסרטים, גלישה באינטרנט. זיכרון 4 גיגה בייט מסך מסך 13.3 - 14 רזולוציית המסך עדיפות ל FHD אבל לא חובה דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט אין משקל רצוי נמוך , עד שני קילו. היא תיקח אותו יוםיום לבית הספר האם נדרש זמן סוללה ארוך חשוב זמן סוללה ארוך, מכייון שישמש אותה בכיתה לכתיבה האם יש צורך ביציאות מיוחדות HDMI Bluetooth לא חובה גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח 256G-500G , לא חייב SSD כונן אופטי לא חובה האם דרושה תמיכה בתחנת עגינה ייעודיתֿ לא האם נדרשת אחריות בינלאומית לא, האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה לא האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי לא כל דרישה מיו…
-
- 0 תגובות
- 481 צפיות
-
-
אני מתלבט בן 2 המפרטים שרשומים לכם למשחקים במפרטי המחשבים ( 1 בסביבות ה4K וה2 בסביבות ה6K ) תוכלו להגיד לי מה ההבדל בניהם כמות הזמן למשחקים הם בעיקר בסופי שבוע אחרי סיום העבודות .... המחשב מיועד בעיקר לעבודה ממושכת לעבודות ובן לבן למשחקים ממוצעים + .... נ.ב המחשב הוא לטווח רחוק ... המחשב הנוכחי יש בעית לוח אם והוא בן 4-5 שנים ולכן עדיף להחליף אותו .... + המלצות לשינויים ומחירים .....
-
- 0 תגובות
- 514 צפיות
-
-
היי, אתמול לקחתי את המחשב של אח שלי, הוצאתי מהמארז ושמתי לו הארד דיסק. זה מחשב והראד דיסק ממש ישנים, אז אני אשמח אם תגידו לי איזה חלקים הם הדפוקים ביותר ובמה צריך להחליף אותם, אני פשוט לא מבין בזה. ואם אפשר חלקים לא יקרים מאוד ולא לגיימרים, המשחק היחיד שאח שלי מריץ זה מיינקראפט מפרט: Field Value Computer Computer Type ACPI Multiprocessor PC Operating System Microsoft Windows XP Professional OS Service Pack Service Pack 2 Internet Explorer 6.0.2900.2180 (IE 6.0 SP2) DirectX 4.09.00.0904 (DirectX 9.0c) Computer Name ADMIN-4646B964B (éòøä øîàï) User Name Admin Logon Domain ADMIN-4646B964B Date / Time 2012-09-16 / 11:50 Motherboard CPU Type Intel Pen…
-
- 0 תגובות
- 607 צפיות
-
-
יש ברשותי מחשב נייד מסוג LENOVO Z560 הוא מגיע עם המעבד I5-480M ו 2 גיגה RAM samsung 2rx8 pc3-8500s-07-10-f2 משום מה יש לו רק סטיק אחד למרות שלמחשב הזה אמור להיות 2 סטיקים וזה מורגש, המחשב איטי לפי מה שבדקתי מדובר ב DDR3 אך אני לא יודע מה תדר העבודה שלו אני רוצה להוסיף לו עוד RAM כך שהמחשב יהיה טוב לשימוש יום יומי + תיכנות בשביל סטודנט לתוכנה חשבתי על להוסיף לו 2 גיגה אך מנסיון שלי 4 גיגה ראם למחשב שמיועד לתיכנות ומריץ WIN10 זה גבולי .. לכן לדעתי עדיף 4 גיגה ככה שבסופו של דבר יהיה לי 6 האם זה בעייתי לשים 2 מודולים של זכרון בעלי נפחים שונים? אם לא, אשמח להמלצות (מ-KSP/TMS/IVORY) תודה !
-
- 0 תגובות
- 733 צפיות
-
-
בהמשך לת'רד שפתחתי באמצע השבוע - אני מתכוון לקנות נייד בארה"ב ביום שני הקרוב... זה הנייד הראשון שלי ולכן אני מאוד מתלבט ולא סגור על כלום. כרגע יש 2 דגמים שמשכו את צומת ליבי במיוחד - של ASUS http://www.bestbuy.com/site/olspage.jsp?skuId=8761217&productCategoryId=abcat0502003&type=product&tab=2&id=1202650467562#productdetail של HP - http://www.bestbuy.com/site/olspage.jsp?skuId=8779404&productCategoryId=abcat0502003&type=product&tab=2&id=1204332257046#productdetail אני נורא מתלבט מה לקנות, 200$ בשבילי זה הרבה כסף... מצד שני אולי ההבדלים שווים את ההשקעה...מצד שלישי הסוללה של הHP מעולה וזו גירסא מצויינת של פאוויליון שלא מצאתי ארץ...מצד ר…
-
- 0 תגובות
- 630 צפיות
-
-
שלום לכולם! בעוד חודשיים חבר חוזר לארץ מארה"ב, הבנתי שעוד מעט מתחילים מבצעי הבלאק פריידי שם. מישהו מכיר אתר מומלץ שרוב הסיכויים שיהיו בו מבצעים טובים? הוא לא יוכל לנסוע לחנות פיזית, אז אצטרך להזמין באינטרנט. דרישות: * מטרות המחשב? מחשב סטודנט (תכנות +הרצת סרטי HD) * גודל המסך? 13.3 אינצ' * משקל רצוי? עד 2 ק"ג * האם נדרש זמן סוללה ארוך (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם)? כמה שיותר, 4-5 נשמע לי סביר לגודל * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? HDMI לסרטים * בלוטות? לא הכרחי * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? מעדיף שילוב עם SSD, הבנתי שזה בוסט רציני בביצועים. לא נדרש מקום רב * כונן …
-
- 0 תגובות
- 786 צפיות
-
-
אהלן, אני רוצה לברר הערכת עלות למחשב שלי כפי שהוא שווה היום מעבד : I7 4790 (לא לֹk) קירור: corsair i110 280mm לוח אם: asus z97 deluxe זכרון: 16gb G.Skill SNIPER 4x4GB DDR3 1600Mhz כ.מסך: evga 770gtx sc 4gb מארז: cooler master cosmos s II ספק: corsair 750W כ.קול: sound blaster x fi fatal1ty pro אני בכוונה לא מכליל את הדיסקים הקשיחים והSSD תודה מראש לעוזרים
-
- 0 תגובות
- 894 צפיות
-
-
לא כזה ברור אם יש אחריות ל ASUS ללפטופים או נטבוקים שנקנו בחו"ל למשל הנטבוק הזה: ASUS Eee PC Seashell 1215N-PU17-BK שאני מעוניין לקנות בקנדה. ראיתי במקומות שונים שרונלייט נותנת אחריות , אבל התברר לי בסוף שכבר לא . אז מי כן נותן אחריות, ואם הוא נותן לסדרת Eee? תודה
-
- 0 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
הכל כתוב למעלה: ) יש מארז tt ישן וטוב, הארדיסק ישכונן אופטי לא צריך, וזהו. חשוב לי יואסבי 3 ופיירואייר על ההארדיסק לעבודה עם ציוד סאונד ווידאו. אה וסלוט אחד לפחו. של פיסיאיי ישן גם לכרטיס קול חשבתי על a10 נשמע לי מעניין פלוס אופציית שידרוג עצבנית בקרוס
-
- 0 תגובות
- 603 צפיות
-
-
בניתי מפרט, והייתי שמח לשמוע מה דעתכם: https://pcpartpicker.com/list/tJpb7h המחשב ישמש בעיקר לעבודה - תכנות, unreal engine, unity, android studio מבחינת תקציב, התקרה היא 5000. התוכנית היא להזמין את רוב החלקים מאמזון, אבל אני עוד צריך לבדוק מה משתלם ומה לא. אני מעריך שאת לוח האם וכרטיס המסך אני אקנה בארץ, למרות שהפער על הכרטיס הוא בסביבות 250 שקל. למישהו יש ניסיון בהזמנה של כרטיס מסך דרך אמאזון? יש לכרטיס הרבה חלקים נעים, ואני קצת חושש שמשהו ידפק במשלוח לארץ. גם המארז לא ממש זמין דרך אמאזון או בארץ, אז אם למישהו יש רעיון למארז שקט אני אשמח לשמוע.
-
שלום לכולם, אני מחפש משטח למחשב נייד, לאו דווקא משטח קירור, אלא משטח שאפשר לשים על הבירכיים או על המיטה כדי למנוע מפתחי האיוורור של הנייד להסתם. אם מישהו יכול להמליץ על משטח כזה. נתקלתי ב- ebay במשטח הזה: Termal Pak HeatShift Laptop Cooler זאת אמורה להיות טכנולוגיה חדשה של קירור ללא אוורור. מתגובות שקראתי על המוצר כותבים שהוא עובד לבערך שעתיים שלוש ואח"כ היכולת שלו לקרר יורדת. למישהו יצא להתנסות במוצר הזה? תודה רבה!
-
- 0 תגובות
- 751 צפיות
-
-
שלום רב, יש לי אפשרות בתחילת פברואר לקנות מחשב נייד בארה"ב. אשמח אם תוכלו לעזור לי ולייעץ לי איזה דגם שווה להביא ארצה. אז ככה, מבחינת תקציב : 2.5K ש"ח אבל אפשר לחרוג עד נניח ה3K ש"ח במידה וזה שווה את זה. צרכים: ביתיים + - אני צריך שהמחשב ישמש מן הסתם לשימושים הגנריים הביתיים אך גם שלא יתבטל מול קבצי אקסל כבדים (מודלים פיננסיים לדוג'). דגשים ספציפיים : 1) מסך 13 אינץ 2) חיי סוללה טובים 3) אם ניתן, דור שמיני של מעבדי אינטל החדשים. 4) אני לא צריך שזה יהיה המחשב הראשי בבית, יש גם מחשב נייח חזק. (ככה שלדוגמא אני לא צריך שטח אחסון גדול במחשב נייד - 256/128 SSD אמורים להספיק) במידה ויש מחשב שחורג גם …
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום חברים! אני שוקל לקנות נייד של ASUS (EEE PC). הייתי רוצה לשמוע חווד דעת מאנשים שיש להם אותו או עבדו עלו. תודה,
-
- 0 תגובות
- 561 צפיות
-
-
1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך?6K אפשרי לחרוג במידה וישנה מציאה רצינית בתוספת תשלום 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)?משחקים 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? יתכן, אם זה אפשרי בכלל בלפטופ, וגם אם כן לא מחייב אם ימצא דגם טוב ללא OC 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות?אין צורך במערכת הפעלה 8.…
-
- 0 תגובות
- 742 צפיות
-
-
שלום לכם, אני עומד בפני רכישת לפטופ למטרת לימודים (ובכלל גם קשר עם הבית) יש לי 3 דגמים שונים וחברות שונות ואני צריך את עזרתכם במה לבחור התקציב כ3000 ש"ח המטרה: סטודנטיאלית ממוצעת + בקשות מיוחדות - אין יותר מדי כרגע, מלבד אחריות בינלאומית (שתתפוס באיטליה) הראשון: Lenovo Z370 לפני שאתם קוטלים את הלנובו - מדובר בדגם מסדרת Z ולא G - דגמים הרבה יותר אמינים ואיכותיים http://ksp.co.il/hmain.php?now_snif=KSP03&uin=12671 הוא עם i5 סנדי ברידג' ו4 ג'יגה זכרון אני יכול לקבל אותו ב3100 כולל שנתיים אחריות בינ"ל השני: Toshiba L635 133 מעבד עם i3 ו3 ג'יגה זכרון. http://www.bug.co.il/prodtxt.asp?id=10485&perur=2&t=1&c=339 אחריות בינלאומית לשנתיים אני יכול לקבל אותו גם ב3…
-
- 0 תגובות
- 675 צפיות
-
-
מטרת המחשב היא מוסיקה/גלישה/סרטים/סטודנט - אני לא שואף לכרטיס מסך שיריץ לי משחקים מטרופים, אבל הייתי רוצה את הכרטיס הטוב ביותר במחיר המוצע. גודל המסך 13 - 15 אינצ'. רזולוציית מסך, האמת שאני לא יודע להגיד לך ולתאם זה את לפי כרטיס המסך. קלט - חיבור Usb,Vga, blootoh, hdmi מעבד כמובן שהייתי מעדיף I7 וכמה שיותר זיכרון ראם אם אפשר מעבר ל-4GB ובלי קשר הפשר גם להוסיף לבד .. מסך מגע אין צורך, והייתי רוצה גם רישיון למערכת הפעלה וכמובן ssd כונן קשיח. התקציב הוא 3000 ש"ח עם פריסה לתשלומים. עדיפות אין לי כ"כ ליצרן ספציפי אבל, הייתי מעדיף Lenovo/asus. העיקר שיהיה מחשב חזק, ולא יעבוד לאט ויריץ לי דברים סבירים. תודה רבה
-
- 0 תגובות
- 957 צפיות
-
-
כנראה שמחר אני יקנה אותו , רציתי לדעת אם יש הסתייגויות ? מחשב נייד Compaq CQ61-320EJ, מעבד Intel Core 2 Duo T6600, זיכרון פנימי 3GB ודיסק קשיח 320GB. מפרט טכני: מעבד: 2.2GHz Intel® Core™2 Duo T6600 זיכרון: 3GB דיסק קשיח: 320GB 5400RPM מסך: High Definition Brightview "15.6 כרטיס מסך: Intel GMA 4500MHD זיכרון גרפי: עד 1309MB תקשורת אלחוטית: 802.11 b/g כונן אופטי:Lightscribe DVD Writer ליצירת תוויות לתקליטורים מערכת הפעלה: 64bit Windows 7 Home Premium אנגלית / עברית משקל: 2.68 ק"ג תכונות נוספות: מצלמת אינטרנט מובנית קורא 5 פורמטים שונים של כרטיסי זכרון יציאת: HDMI מקלדת בגודל מלא עם לוח מקשים מספרי משולב אחריות: אחריות לשנה ע"י HP המחיר בערך 3200 בשבוע הזה…
-
- 0 תגובות
- 765 צפיות
-
-
שלום לכולם, אודה לכם אם תוכלו לתת לי המלצות למחשב נייד בסכום של כ- 3000 ש"ח. דרישות: -שיהיה מאוד מאוד מהיר, צריך בעיקר בשביל פיתוח תוכנות. -לא מעניין אותי משחקים, אז אפשר כרטיס מסך גרוע, כנ"ל לגבי כרטיס קול. -דרוש מעבד חזק, נראה לי שכדאי שה- HDD של מערכת ההפעלה יהיה מסוג SSD. -מסך לא משנה הגודל. -עדיף שיהיה בעל נפח אחסון רב. -לא חייב שיבוא עם מערכת הפעלה. ***הכי חשוב המהירות תגובה כאשר אעבוד איתו*** תודה לעוזרים.
-
- 0 תגובות
- 949 צפיות
-
-
אחד ממחשבי הultrabook הראשונים הגיע היום לחנויות בארה"ב. אני מדבר על asus ux21/31. הראשון הוא מחשב של 11 אינץ והוא נמכר ב999 דולר והשני הוא 13 אינץ ונמכר ב1100 דולר. מדובר על מחשבים חזקים, דקים וקלים. הטוב מכל העולמות. http://www.engadget.com/2011/10/11/asus-zenbook-ux21-and-ux31-headed-to-the-us-october-12-starting/ יש למישהו מושג מתי ואיפה יהיה ניתן לקנות את המחשב הזה בארץ? וכמה נראה לכם שזה יעלה?
-
- 0 תגובות
- 824 צפיות
-
-
1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 7500 ש"ח במידת הצורך 8500 ש"ח רק אם יש הבדל משמעותי בביצועים. 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? עריכת וידאו וגרפיקה. תכני HD 2K 4K. תוכנות אדובי primeire, photoshop, after effects ומעלה.גיימינג. 3. האם יש צורך בציוד הקפי בנוסף למחשב (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא. 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) לא. 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? דיי חשוב 6. האם ישנה הגבלה או העדפה לגודלו הפיזי של המחשב ומשקלו, אורות וכ…
-
- 0 תגובות
- 1k צפיות
-