ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,396 דיונים בפורום זה
- 

איך המחשבים האלו בכללי? מי יותר טוב לעבודות משרדיות? חשובה המהירות. יותר נייח אך עם אפשרות להתנידות. בקונפיגורציות האלה: http://www.memory4less.co.il/Product.asp?Pid=LTDS1535NB&Cat2Cat1ID=35&Cat2ID=0 http://www.memory4less.co.il/Product.asp?Pid=LTDLE6400N&Cat2Cat1ID=35&Cat2ID=0 עם הרחבת דיסק קשיחצ ל160GB וזיכרון ל-4. איך האתר הזה באמינות בכלל? תודה (: - 

- 3 תגובות
- 1k צפיות

- 

- 

אהלן. רציתי לשאול על דעתכם בנוגע למפרט שנמצא בקישור הזה: http://www.wallashops.co.il/shopmind_portal_heb/auctionProd.asp?pi=VEBANDEL_LCD אחי החליט מבלי להתייעץ ללכת על המחשב הזה. אמנם הוא זקוק למחשב ביתי ללא צרכים גבוהים במיוחד אבל מחיר המחשב הזה הוא 1500 ש"ח (אחרי שמורידים את המסך) וזה נשמע לי זול עד חשוד... יש לו עדיין זמן להתחרט ולבטל את העיסקה ואודה למי שיוכל לומר לנו מה ה CATCH פה. תודה רבה. - 

- 4 תגובות
- 578 צפיות

- 

- 

אז אחרי שהחלטתי להזמין את ה xps13 FHD 8GB 256GB איך לדעתכם אפשר להזמין שיצא מחיר סביר למחשב? חיפשתי באמזון ובאיביי יש רק מחודשים. מהאתר של דל הבנתי שיש בעיות בהזמנה כי הם רוצים אישורים על כתובת אמריקאית + שיחות לוידאו... בחנות של מייקרוסופט אין את הדגם הזה. איך אני יכול לקנות אותו? האופציה היחידה שבנתיים מצאתי זה מאאמזון גרמניה או UK שגם שולחים לארץ אבל זאת האופציה האחרונה ביותר, אני כבר אעדיף לקנות מחודש.. תודה רבה - 

- 1 תגובה
- 1.4k צפיות

- 

- 

שלום לכולם, אתם יכולים בבקשה לפרסם לי מפרט למחשב שישמש בעיקר למשחקים בסכום של כ-1000$ פחות או יותר..ללא צג. מפרט שיהיה בו הכל עד הפריט האחרון, תודה רבה. - 

- 16 תגובות
- 1.9k צפיות

- 

- 

אוקי קודם כל פתחתי לפני שבוע וחצי דיון דומה ומישהו אמר לי לחכות חודש ליציאת הקונרו, כי אז יצאו לוחות שתימכו גם בקונרו וגם במעבדי PENTIUM D שכרגע קיימים, וש- 805 ירד ב- 50 דולר... הבעיה היא שאני לא יודע אם זה באמת בול בעוד חודש... אני כבר חודשיים וחצי תקוע עם ג'יפה 2 ואני לא מסוגל יותר! אני חייב מחשב משחקים! אז רציני עכשיו אם אני מחכה, בדיוק בעוד חודש המחירים בארץ ירדו? בכל אופן, אני צריך מפרט מהחנות www.com4u.co.il כי אני קונה שם (יש לי 800 שקל זיכוי שאני לא רוצה לבזבז וזה ליד הבית שלי) ואני צריך את הדברים הבאים: שילוש, כרטיס מסך הכי זול (כמובן ש- PCI-E והלוח גם עם PCI-E), מארז וספק. וקירור למעבד.. אפשר לעלות עד 3000 אבל מאד מאד להשתדל שלא... תודה מראש. - 

- 3 תגובות
- 827 צפיות

- 

- 

שלום! השאלון מאוד ממצה אז אתחיל איתו. 1. מה התקציב המקסימאלי? איזור 3K א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? אפשר לחרוג מזה עם סיבה טובה, עדיף לחסוך. ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? בעיקר לתכנות (פייתון, MATLAB, ג'אווה), גלישה באינטרנט וצפייה ב-HD. לא צפוי גיימינג. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). מסך 24" ברזולוציה FHD. -לאילו הגדרות גרפיות מיועד … - 

- 5 תגובות
- 1.2k צפיות

- 

- 

הי, מצטער שאני פותח דיון חדש, ואני יודע שזה קצת נודניקי, אבל אני מקפיץ את הקודם כבר כמה ימים ואף אחד לא עונה. P: אני צריך מפרט למחשב חדש לגיימינג כבד שיריץ משחקים לכמה שיותר שנים, אין שום כוונה לOC והוא צריך להיות שקט. הנה מה שרשמתי בסוף של הדיון הקודם; טוב אז אחרי כמה דיונים כאלה כאון ובפורומים אחרים הגעתי למסקנה שאלה החלקים שאני רוצה במפרט שלי, אם למישהו יש רעיון לחלקים יותר משתלמים ישגיד, אבל על אלה קיבלתי הכי הרבה המלצות.מעבד של אינטל, IVY BRIDGE לפי מה שהבנתי הוא מ-א-ו-ד משתלם.כרטיס מסך 7950-80, גם כן, לפי מה שהבנתי הרבה יותר טוב מהGTX570 וכרטיסי מסך של נווידיה בOC מתחממים בטירוף. (לא משהו שאני רוצה לעבור, המחשב הקודם התפוצץ בגלל החום, החדר חם והמחשב די צמוד לקיר.… - 

- 6 תגובות
- 821 צפיות

- 

- 

היי ALL, מבקש חוו"ד לגבי מחשב נייד שמפרטו כדלקמן: יצרן: Dell דגם ראשי: Latitude דגם: 540-540 מעבד: Intel Celeron Mobile 1.7GHz זכרון: 256MB DDR Memory גודל צג: 14.1 in XGA LCD זכרון מסך: ATI MOBILITY Radeon 7500 כונן אופטי: DVD Drive with Decoder Software כונן דיסקטים: נמכר בנפרד דיסק קשיח: 20GB IDE Hard Drive מודם: Internal 56K Modem כרטיס רשת: 100MB Internal Ethernet Card סוללה: סוללת Litium ION פנימית נשלפת ע"מ לאפשר החלפה מהירה של הסוללה מערכת הפעלה:נמכר בנפרד יציאות שונות וסוג עכבר: TOUCH PAD +POINT +USB+VGA+ PS2 +PCMCIA X2 + Parallel+serial + TV out+Infra red משקל מוערך: כ-2.5 ק"ג יתרונות מובהקים: 4,500 ש"ח, ללא מערכת הפעלה. יכולות גרפיות גבוהות יחסית למחירו ה… - 

- 5 תגובות
- 1.3k צפיות

- 

- 

בהמשך לשרשור שפתחתי פה - http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=530838.0 מצורף המפרט הסופי שאני רוצה להזמין (אלא אם יהיו הערות נוספות) עבר לא מעט זמן מאז השרשור המקורי וחלק מהחלקים כבר לא זמינם אבל נראה לי שבחרתי חלקים חליפים טובים יותר שעכשיו אפילו יצאו מעט יותר זולים. אני מצרף פה שוב את השאלון שודכן מעט מאז השרשור המקורי - 1. מה התקציב המקסימאלי? 7,000 ש"ח (ניתן לחרוג מעט אבל נראה לי שזה מספיק. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? תכנות \ עריכת וידאו \ הרצה של לפחות שתי מכונות וירטואליות בו זמנית, משמש לפרנסה *השימוש העיקרי הוא פיתוח לווב והמכונה תריץ כנראה שלוש מכונות ווירטואליות שיצטרכו לעבוד במהירות סבירה 3. האם יש … - 

- 21 תגובות
- 2.1k צפיות

- 

- 

שלום! עקב הודעה קודמת שננעלה...LOL פתחתי אשכול חדש, שהפעם אני מקווה שלא עברתי על שום חוק... : אז....אמרתם שמהערכת הוקדמת שאני נתתי, אינה ממולצת לקנייה....אז אני צריך שאתם תמליצו לי על מחשב טוב למשחקים בלי ציוד הקפי שיעלה גג 3500 (+-100 ש"ח), בקשה מיוחדת- שיהיה של AMD (או AM2 אם תמצאו בכזה מחיר...) אה, ושיהיה 1GB זיכרון ודיסק קשיח של לפחות 120GB SATAII THX - 

- 6 תגובות
- 731 צפיות

- 

- 

אהלן חברה אני זקוק למחשב שישמש אותי בעיקר לאיטנרנט טמדי פעםן למשחקים אני מדגיש לא כבדים פה ושם דברים בקטנה כמו NEED FOR SPEED שעובד על פנטיום 4 עם כרטיס מסך של 32 מגה ככה שתבינו על איזה משחקים אני מדבר איתכם וזהו בעקרון יאלההה צהעות בבקשה=] *כמו כן יש עדיפות לצורב לצורב במחשב DVD - 

- 9 תגובות
- 975 צפיות

- 

- 

מעבד- Intel Pentium 4 2.4C Ghz 800Mhz 512K לוח אם- Asus p4p800 Deluxe זכרון- 512 ddr 400 mhz דיסק קשיח- 80 gb 8mb כרטיס מסך-sapphire radeon 9600 pro 128ddr כרטיס קול- CREATIVE 5.1 Live Value כונן 3.5- floppy 1.44 (עדיף teac) Dvd- 16x-48x צורב- lg 52x24x52 כרטיס רשת- NetCard RJ45 10/100Mb מארז- 350 w atx midi tower מקלדת-microsoft multimedia רמקולים- CREATIVE Inspire 2400 sub + 2Sp עכבר- microsoft optical mouse (אני צריך גם המלצות לספק כוח ולקולר של המעבד אם אפשר),תודה מראש לעוזרים - 

- 7 תגובות
- 1.1k צפיות

- 

- 

היי. יש לי קיובייס 5 על PC רגיל, וכרטיס קול של EMU. ברצוני לקנות מחשב נייד שיוכל לתמוך בקיובייס, בעיקר לצרכי סקיצות ופחות לצרכי הקלטה אבל שגם האופציה הזו תישאר פתוחה במידת הצורך. אשמח אם תוכלו להמליץ לי אילו תכונות צריכות להיות למחשב כזה, האם לקנות כרטיס קול חיצוני, והאם ניתן לחבר מקלדת שליטה למחשב נייד בכלל? התקציב גמיש תודה רבה נעמה - 

- 1 תגובה
- 913 צפיות

- 

- 

חבר מעוניין במיפרט לעבודה יום יומית ומידיי פעם משחקים לא משהו כבד מידיי .. התקציב 5000-5300 וזה אמור לכלול LCD 17 וציוד היקפי פשוט (עכבר,מקלדת, רמקולים) כמו כן גם צורב DVD... הוא קיבל מיספר הצעות... מעיון בהם נהיה לי רע... שנים מובססים על חדי ליבה זולים (אחד אינטל ואחד AMD), לוח אם פשוט , 1GB זיכרון לא מוכר , מסך של POV וכרטיס מסך X300HM . סה"כ כ4700 לכל אחד.. המיפרט השלישי אפילו גרוע יותר.. מעבד PD 930, אבל 512 מגה לא מוכרים לוח אם של אינטל (לא, לא זה שתומך קונרו ) כרטיס מסך מובנה ואותו מסך סה"כ 4900 שקל ... שלא נדבר על המארזים הספקים או הציוד ההיקפי במיפרטים האלה... בקיצר :bash: אני חשבתי על : מעבד : 780 Intel® Pentium® D 805 Dual Core 2.6Ghz LGA 775 … - 

- 8 תגובות
- 646 צפיות

- 

- 

שלום, אני מעוניין להרכיב מפרט בטווח בין 1500-2000 ש"ח (אם כי עדיפות למחיר זול, התקציב שלי מאוד מוגבל ובעייתי). המחשב שאני מעוניין ישמש בעיקר לתכנות (programming...), ולכן עדיף לי משהו עם מעבד חזק שיחסוך זמן קימפול. נתחיל מהדברים הבסיסיים, אני לא צריך מסך, לא מקלדת, לא מסך ולא עכבר (בלי ציוד הקפי, רק קופסא). הארד דיסק שיהיה לו 8MB CACHE, אם אפשר יותר מ80GB עדיף, אבל לא נורא, עדיפות לכוננים של SEAGATE (פשוט כי יש ברשותי מספר כוננים שלהם ואני די מרוצה מהתפקוד שלהם), לפחות SATA1 זכרון 512MB, אני לא בטוח לגבי המהירויות, השאלה היא מה ההפרש מחירים בין DDR1 לDDR2, כיוון שהמחשב אני מעוניין שיהיה בר שדרוג. לוח האם חייב להיות תומך PCI-E, לשדרוג עתידי (בהמשך אני מתכנן לרכוש כרטיס מסך… - 

- 9 תגובות
- 741 צפיות

- 

- 

אהלן חברה, אבי החליט לשפר את המחשב של אחותי במחיר המצחיק הזה בלבד.. אני צריך : לוח אם מעבד כרטיס מסך וג'יגה זיכרון פנימי המחשב לא לגיימרים.. אז לא צריך כרטיס מסך בשמיים אני יודע שזה קשה עם הסכום הזה אבל תנסו תודה אני מאוד אשמח אם המפרט יהיה נגיש לקנייה מKSP כי אני קרוב אליהם וזה הכי נוח - 

- 4 תגובות
- 663 צפיות

- 

- 

היי אני מעוניין במחשב של 3500 אפשר חריגה.. המחשב הוא למשחקים,מוזיקה,אינטרנט,סרטים בקיצור לשימוש ביתי וטוב. לא צריך עכבר,מקלדת,צורב דיוידי ורמקולים אני צריך את ההכי פשוטים. בנו לי את זה מה דעתכם? ד"א איך החנות סקיי פיסי? אפשר לקנות שם בלי לחשוש? אם אתם בונים מפרט תבנו אותו בבקשה או מKSP או מסקייפיסי,תודה. - 

- 4 תגובות
- 606 צפיות

- 

- 

הצרכים שלי בעיקרון הם לימודים, אבל כעבודה אני מתכנת ועורך קצת סאונד ווידאו וכמובן גם אני אוהב שהמחשב שלי לא זוחל לו לאיטו כשאני רוצה לעבוד... אני מחפש מחשב, שבגדול יהיה מסוגל לתפקד לאורך זמן, בעל בטריה של לפחות שעתיים (בWORD) אחריות לשלוש שנים בחברה שיש לה בסיס בישראל כמובן.. ושיהיה מסוגל בגדול להפעיל משחקים חדשים ברמה בסיסית. תודה על העזרה. נ.ב - אם יש דגם כלשהו שהוא טוב באופן מיוחד לאחרונה אבל הוא קצת יותר יקר גם עליו כדאי לי לשמוע, אני מבין דיי הרבה במחשבים.. אבל אני לא מכיר חומרה של ניידים יותר מידיי. - 

- 0 תגובות
- 570 צפיות

- 

- 

הוא רוצה 6400 ש"ח, אמרתי לו שהוא מגזים ברמות ופרט למעבד מעולה המחשב הוא די ממוצע פלוס. כמה המחשב שווה לדעתכם? תודה! Intel core i7 2600k 3.4Ghz Motherboard Asus P8P67 EVO B3 Gigabyte GTX560 Ti OC 1GB G.Skill DDR3 1600Mhz 8GB Corsair TX 750W V2 Western Digital Caviar Black 1TB + HDD 465GB LG DVD/RW SAMSUNG CD/RW http://a1.sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-snc7/375721_349147808494715_331414005_n.jpg - 

- 5 תגובות
- 1k צפיות

- 

- 

שלום, יש לי תקציב של 4200-4500 ש"ח לקניית מחשב חדש שתומך ב 64bit. המחשב לצורכי אינטרנט, office(ואולי קצת משחקים).דרישות נוספות: זיכרון 512mb לפחות, מסך LCD 17, מארז מפואר, לא צריך צורב, לא צריך כונן 1.44. לא איכפת לי אם זה אינטל או AMD. אם הכסף לא מספיק לקנות מחשב עם לוח אם וכרטיס מסך טובים נא לציין זאת. תודה. - 

- 3 תגובות
- 869 צפיות

- 

- 

- 

שלום אני צריך מפרט עד 4000 רק למוזיקה ועריכה זה אומר שאני צריך כרטיס קול 7.1 אין צורך במסך אני חשבתי על משהו בסיגנון הזה כמות. מוצרים סה"כ 1 AMD Athlon 64 3500 (939-pin) Box 689 ש"ח 1 DFI NF4 ULTRA INFINITY 580 ש"ח 2 Twinmos 512MB DDR400 PC3200 593 ש"ח 1 Western Digital 80GB SATA II 8MB 7200RPM WD800JD 308 ש"ח 1 Creative SoundBlaster Audigy Value 24 bit 7.1 RETAIL 230 ש"ח 1 NEC ND-3550 Dual Layer DVD±R/W/DL 16X Bulk Black - אחריות : שנה 199 ש"ח 1 Mitsumi Floppy Drive 1.44 Black 49 ש"ח 1 Compucase 6A19-2F Midi Tower 400Watt 24 pin BLACK 486 ש"ח 1 Creative 7.1 Speaker System Inspire T7900 967 ש"ח סה"כ 4,100 ש"ח ואני לא יודע אם … - 

- 7 תגובות
- 662 צפיות

- 

- 

שלום, אני נוסע עוד כמה שבועות לארה"ב ומתכנן לקנות מחשב נייד שישמש אותי לעסק של כתיבת תוכנה. חשבתי על הלטיטיוד E5410 עם מעבד i3 שמחירו באתר של דל כ-770$ או על לנובו T410i עם מעבד i3 שמחירו באתר כ-950$, שניהם עם מפרטים די דומים (מעניין אם ההבדל הממשי במחיר הוא בגלל איזה יתרון ממשי של הלנובו על הדל או רק בגלל המותג של לנובו - או י.ב.מ) ? מכיון שלא אשהה במקום אחד יותר מ-4-5 לילות, אני לא אוכל להזמין את המחשב מאתרי החברה, לכן מה שנשאר הוא לנסות למצוא חנויות או רשתות בהן אולי אפשר למצוא מחשבים כאלה. משיטוט בבסט-ביי או קומפ-יו.אס.איי, ראיתי שאין שם כל כך ניידים עסקיים אלא יותר ניידים למגזר הפרטי. האם יש בפורום מישהו שהצליח למצוא ורכש נייד עסקי מהסוגים שאני הזכרתי (או אח… - 

- 5 תגובות
- 1.2k צפיות

- 

- 

1. מה התקציב המקסימאלי? 2000ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנסות לחסוך ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?רצוי שלא בלי הסבר טוב 2. מה שימושי המחשב ? עבודה משרדית -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך).FHD -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? אין צורך בביצועים מיוחדים, מקסימום צפיה ב-YOUTUBE 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים. אין צורך, יש ציוד היקפי 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? לא, דרוש מפרט שלם (כולל צורב DVD) 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 8 (8 = יש לנסות ולהקפיד על השקט)?… - 

- 0 תגובות
- 654 צפיות

- 

- 

שלום וצהריים טובים לכם רכשתי ביום חמישי מחשב נייד HP מדגם 9750, אני מאוד מרוצה ממנו. הפעלתי עליו איזה משחק ממש לא כבד, ושמתי לב שאני צריך לשדרג את הכרטיס מסך שלי. כרטיס המסך שלי הוא Geforce 8400M GS 256MB. הבעיה היא, שהלכתי לאתר הרישמי של ג'יפורס, הורדתי את העידכון האחרון לכרטיס מסך, אבל זה מראה לי בעיה כשזה מתקין את הדרייבר. אז חשבתי, אולי אני צריך דרייבר מיוחד למחשב נייד, ממש אין לי מושג, ולכן באתי לשאול כאן את שאלתי; אתם יכולים בבקשה לתת לי לינק לדרייבר האחרון לכרטיס מסך הזה שיתאים למחשב נייד ולומר לי אם אני צריך גם לפני שאני מתקין את הדרייבר, למחוק את הדרייברים הקודמים? תודה רבה אני מאוד חדש בנושא הזה X: - 

- 12 תגובות
- 1.6k צפיות

-