ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,387 דיונים בפורום זה
-
קודם כל, אני מודה מראש לכל מי שמבין במחשבים ויכול לעזור לי בבחירת מחשב אידיאלי וחזק עבורי לא מבין הרבה במחשבים, מעוניין לרכוש מחשב ממותג חזק, שיחזיק כמה שיותר שנים, שימוש במשחקים עד 2008 מספיק לי, עם אפשרות לראות סרטי HD, הפעלת תוכנות כמו עריכת והמרת סרטים ותמונות, מהירות המחשב מאוד חשובה, זיכרון בסביבות 3 ג'יגה (או יותר לשיקולכם) עדיף DDR3, מהירות דיסק עדיף מאוד 7200 סיבוב, מערכת הפעלה רק win 7 64bit,פ blutooth2 ו- wireless g/n, סוללה ברמה ממוצעת עדיף טובה (סביבות 4 שעות ניידות), מעבד חזק (לדעתי מדובר ב core 2 due), צורב עדיף super multy, אחריות שנה לפחות, כ.מסך לשיקולכם אבל חזק, מסך 13.5-16.5 (כמובן צריך HD) מבריק; כניסות hdmi או s-video, י usb 3-4, אם צריך עוד חיבורי…
-
- 0 תגובות
- 541 צפיות
-
-
מחפש לקנות מחשב נייד מהסדרות העסקיות ז"א קל ולא חלש מכיוון שהקודם של היה DELL inspiron 1545 והייתי מרוצה אז חיפשתי בDELL וגם שם העסק יותר ברור (בחברות האחרות לא הצלחתי לעקוב אחרי השמות...) התרשמתי מה vostro 3350 או מאחיו הגדול 3450 (ראיתי גם את ה latitude e6400 שנראה די פופולארי לזמנו וגם הוא נראה מרשים) הכוונה כרגע לקנות מחשב יד שניה אבל מהסדרות החדשות כך שבכל מקרה תהיה אחריות 3 שנים ולא יהיה כ"כ בלאי פרטים טכניים: משקל לא יותר מ 2.1 מסך כמה שיותר (אני מניח שאחרי המגבלת משקל זה יוצא 13 או 14) עדיף אם איזה ציפוי נגד הבהקים... מעבד I5 sandy bridge בסביות ה 2.3 לפני טורבו (לרוב זה ה 2510) זיכרון לפחות 4GB RAM HD לפחות 320 GB (עדיף 7200) סוללה 2 שעות בעומס, 6 במנוחה בערך BT …
-
- 0 תגובות
- 555 צפיות
-
-
אשמח לעזרה למפרט מחשב עבור אחיין שלי 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 4,000 ש"ח, אפשר לחרוג מעט אם מאוד מצדיק. 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? משחקים כמו Tarkov, GTA5 ו CoD. קצת עריכת סרטונים ליוטיוב (חובבני). 3. האם יש צורך בציוד הקפי בנוסף למחשב (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? מסך מחשב, גודל 23-25 עדיפות לאיכות המסך מבחינת פנל על גודל. שאר הציוד ההיקפי יש. 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? עדיפות להישא…
-
- 0 תגובות
- 413 צפיות
-
-
התחדשתי לי לפני מס' שבועות בY2P חדש בתור מתנה לעצמי לסיום דוקטורט (וכדי שהבחינה לא תהיה משפילה עם הHP בן ה8 שלי ) ואני מרוצה עד מאוד, המחשב טס, אין בעיות (אחרי שניטרלתי חצי מתוכנות "חיסכון האנרגיה" למיניהן), חוץ מזה שהוא מתלכלך בקלות מעצבנת. ספציפית- משטח המגע של העכבר, הטאצ'פד או איך שלא קוראים לזה שסופח שומנים/זיעה/אין לי מושג בקלות יתרה ונראה כאילו לא ברור מה קרה לו. ניסיתי לנקות אותו קצת עם מטלית ספוגה בחומר ניקוי של מסכי LCD אבל לא עזר (אבל ניקה טוב את הטביעות אצבע ממסך המגע). אז... איך אני מנקה את זה (בלי להרוס את my precious)?
-
- 0 תגובות
- 930 צפיות
- 1 follower
-
-
האם כדאי ? האם שווה ? קחו בחשבון שיש כל מיני תת דגמים של המעבד, אבל היום אפשר להתרשם מה החוזקות ומה החולשות של ההבטחה הגדולה : https://www.youtube.com/watch?v=uyHs5-XYh6s https://www.youtube.com/watch?v=rSx0WZfDbE0
-
- 0 תגובות
- 524 צפיות
- 1 follower
-
-
זה המפרט שאני יקנה בקרוב ואני מבקש את דעתכם: MSI K8N Neo4 Platinum AMD ATHLON 64 3500+ WINCHESTER BOX 939PIN G.Skill EXTREME DDR PC4800 TCCD 1024MB DUAL CHANNEL ALBATRON 6800GT 256MB COOLER MASTER Wave Master ALUMINUM ZALMAN 7700 Antec TruePower 480W מה אתם אומרים ?
-
- 0 תגובות
- 593 צפיות
-
-
-
שלום, אני קונה מחשב עם מעבד i-7 930 ואני מעוניין לעשות לו oc לסביבות ה-4000 איזה קירור אתם ממליצים שיביא לי את מירב התועלת של מחיר.ביצועים? חשבתי על coolermaster v8 מה אתם אומרים?
-
- 0 תגובות
- 534 צפיות
-
-
http://www.ksp.co.il/hmain.php?now_snif=ksptelaviv&cat=4891 אשמח לקבל חוות דעת לגביי מחשב זה,אחריות של Acer ודגמים דומים של מחשבים בגודל 11-12" תודה
-
- 0 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אני כבר חודשיים משתמש ב-New MacBook Pro 17'' המדהים עם מעבד 2.9 ו8ג"ב ראם. אבל !!!! אותו אני בטח שלא אקח איתי לתיכון, אני צריך איזה פיסי מעפן שיהיה לו מקלדת נוחה אבל אני לא רוצה להוציא עליו יותר מ1500-2500 שקל..
-
- 0 תגובות
- 530 צפיות
-
-
היי אני מעוניין לקנות את המחשב הזה http://adscomp.co.il/he/product_h.php?idn=11972 http://computerland.co.il/Product.asp?Pid=WD865EA&Cat2Cat1ID=2&Cat2ID=0&aff=〈=he כמו שאתם רואים שני המחשבים זהים חוץ מהצ'יפסט שלהם. רציתי לשאול איזה מהם יותר טוב? ה-GM45 או ה-HM57? ועוד דבר, איך המסך וכרטיס המסך של המחשב הזה? אני לא משחק משחקים על המחשב אבל אני כן רוצה שייראו תמונה יפה וחדה ולראות סרטי די וי די ובלו ריי בעתיד והמסך הוא אנטי גלייר או רגיל? תודה רבה
-
- 0 תגובות
- 711 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 2500 ש"ח. א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנסות לחסוך. ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? עוד 500 שקל. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. BF3. FIFA 13, Crysis 2, AC Brotherhood וכו' -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 22 אינצ ולפעמיים 32 אינצ. -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות. 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמ…
-
- 0 תגובות
- 657 צפיות
-
-
שלום לכולם לאחרונה, הגיעו אלינו דווחים על שתי תופעות חמורות שפוגעות במשתמשי הפורום ובגולשיו, באמינותו של הפורום ובתדמיתו כאתר ישר ומקצועי, ולא ממש עוזרות לאף אחד בטווח הארוך חוץ מלבעלי חנויות המחשבים המדוברות: 1) טובות הנאה שמקבלים גולשים מסויימים מחנויות, תמורת המלצות על מוצרים מהחנות. לא מדובר רק בתשלומים, אלא גם בהנחות ו"מתנות" סמליות, הניתנות ל"יועצים" התמימים "לאות הערכה". שימו לב, שדין הנחה או מתנה היא כדין תשלום. הפיתוי לקבל את ההטבות יכול להיות משמעותי, ויכול לגרום להמלצה על מוצרים מחנות מסויימת גם אם אינם כדאיים. המשמעות ברורה. 2) הודעות פרטיות מבעלי עניין הקשורות למכירות (כמו, "תבוא אלינו ותקבל את המוצר זול יותר") שאסורות על פי חוקי הפורום. אם מישהו מקבל הו…
-
- 0 תגובות
- 16.4k צפיות
-
-
שלום אני מחפשת מחשב ללימודים.כחלק מהלימודים אנו נדרשים לעבוד עם תוכנת פוטושופ CC , ' visual studio Project לערוך מצגות גדולות מחפשת מחשב שיתאים ללימודים ,בגודל סביר - שלא יהיה כבד לקחת איתי וכמובן במחיר שנע בין 3000-3400 . אשמח לקבל הצעות
-
שלום לכולם, אשמח לשמוע את דעתכם על המפרט הבא. השימוש העיקרי הוא משרדי, גלישה באינטרנט, עבודה עם אופיס, סרטים ומשחקים ברמה סבירה (פיפא, פוטבול מנג'ר וכו). http://www.plonter.co.il/priceoffer_shoppingcart.tmpl?PriceOffer=95002 תודה מראש לכל העוזרים!
-
שלום וברכה. אחותי התחילה ללמוד עיצוב גרפי והיא רוצה לקנות מחשב נייח כולל ציוד הקפי ומסך בסכום של עד 3500-4000 ש"ח. ערכת התוכנות העיקרית שהיא תעבוד איתה היא CS6 design & web premium של adobe. אשמח לקבל כיוון כללי (ואולי גם יותר מפורט) מה כדאי לה לקנות. 1. האם כרטיס מסך נפרד הוא חובה? 2. האם היא צריכה I7 או שמספיק I5? 3. איזה מסך היא צריכה לקנות - רגיל או IPS. וכל הערה נוספת תעזור. תודה רבה, אריאל
-
- 0 תגובות
- 614 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני מחפש המלצה לנייד Notebook לסטודנטית שצריכה Office ואינטרנט אנחנו אני יודע ש Notebook יספק את הסחורה אבל אני לא מכיר את הדגמים שיש היום ומה מומלץ יותר, אשמח להמלצה על דגם וחברה מכם. תודה לעונים, מייק
-
- 0 תגובות
- 936 צפיות
-
-
אהלן, אני רוצה לקנות בקרוב מחשב חדש, בסביבות ה-5000 ש"ח, רכיביו העיקריים הם: מעבד Intel Core 2 Quad Q6600 כונן קשיח Westren Digital WD3200JS 320GB זיכרון G.Skill DDR2 2048MB (1024MBx2) 800Mhz CL5 - נחשב סביר? כרטיס גרפי Leadtek nVIDIA GeForce 8600GT 256MB PCIe ואני צריך המלצה ל: 1. לוח אם - שיתאים כמובן למערכת (שיתמוך ב-Core 2 Quad), במחיר סביר-+ (אין צורך ב-SLI). 2. ספק כוח - איזה יספיק "להחזיק" את המערכת כמו שצריך? ולא משהו יקר.. תודה רבה!
-
- 0 תגובות
- 497 צפיות
-
-
שלום. אם יש לי שגיאות אז תתעלמו אני מארה"ב. אני מחפש מחשב נייד שיוכל להריץ משחקי אינטרנט כאלה שמורידים.. לא משחקים כמו COD ושטויות כאלה. ביקרון גודל סוג סוללה לא ממש מעניינים אותי.. אני רק רוצה שיהיה לט זיכרון טוב מהירות טובה/סבירה וגרפיק קארד שיתן עבודה.. שאני יוריד משחקים כמו )Knight Online) אם מישהו מכיר.. ושלא יתקע לי כל 5 שניות (לא מדבר על לאגים) אני מדבר על זה שהמחשב עצמו נתקע. תקציב.. 2500-3000 עדיפות לא לעלות את ה3000 תודה רבה לכם (אני צריך נייד כי אני הולך לעבוד בספינות.. זה למה אני לא קונה נייח) והעבודה הזאת היא לשנה וקצת... שוב תודה
-
- 0 תגובות
- 634 צפיות
-
-
1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? תקציב 3600 מקסימום 2. מה שימושי המחשב - צפייה בסרטים וגלישה 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לא 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? --לא 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? נורמלי 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)?לא 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות?--לא 8. האם ישנה העדפה לרכוש את המחשב מחנות ספציפית? אם לא אפשר גם לציין איזור מגורים.-- לא 9. מתי מתוכננת קניית המחשב? החודש 10. האם יש בקשות מיוחדות כלשהן בנוגע ליציאות וחיבורים ספציפיים? חשוב שהיה כונן אופטי …
-
- 0 תגובות
- 784 צפיות
-
-
שלום, אני מחפש מחשב ברמה טובה (רמה אני מתכוון למהירות עבודה מספיק גבוהה גם אם מעמיסים עליו מעט) דיסק קשיח: עד 250G מסך: עד 19'' זכרון: 2G, 800MHZ לגבי המעבד ולוח האם : ראיתי את ההמלצות אך נראה לי כי הE5300 מעט חלש מדי (CASH של 2MB זה מעט)-אנא תקנו אותי אם נתון זה אינו חשוב כל כך. האמת אני הסתכלתי יותר בכיוון של E7500 BOX והוא בהתאם גם יקר יותר. לוח אם: מעוניין בכרטיס מסך טוב מובנה וכרטיס קול, חיבורי SATA וכמובן FSB שיתאים למעבד ולזכרון. מארז מספיק מאוורר כולל ספק. כונן קריאה- סטנדרטי (יכול לוותר על אופציית צריבה אם קיים דבר כזה בכלל) הכל בהכל, כפי שציינתי אני מעוניין במחשב אמין שלא יתקע לי כשבמקביל רץ אניטי וירוס ,פתוחים 3 חלונות אינטרנט, וקובץ OFFICE (רק דוגמא) אני מניח …
-
- 0 תגובות
- 557 צפיות
-
-
אני צריך את המחשב רק להפעיל בו word וכאלה... לגלוש באינטרנט ושהיה עם כרטיס רשת. 20 ג'יגה יספיקו.. אם אפשר מחנות באזור ראשל"צ ת"א.. תודה :]
-
- 0 תגובות
- 612 צפיות
-
-
Hello, My C700, about 4 years old, will not turn on unless I lift its right part (where the CD&HD are) in the air. If you try powering on while its on the table the fan will go on for a few seconds and then stop, power led is on, WLAN led stays orange. After "lift-starting" it, it will run as usual but every little tilt will cause the screen to go black and the computer to hang. Checked memory, it's OK. Checked all screws are tight. HD&CD work fine. Please help....
-
- 0 תגובות
- 691 צפיות
-
-
מחשב נייד MSI PR600 אינטל ליבה כפולה T7500 זכרון 2048MB INTEL CORE 2 DUO T7500 2.2GHz ליבה כפולה http://www.ivory.co.il/product.asp?productid=724&CatCode=315 מיפרט יותר מפורט על המחשב מי שמכיר את המחשב נייד אפשר לקבל תגובות איך הוא
-
- 0 תגובות
- 616 צפיות
-
-
שלום פורום יקר. לצערי אני כבר לא מעודכן ממש לגבי החומרה של היום ולכן מבקש את עזרתכם. מדובר במחשב עבור ילד חכם בכתה ב' על הרצף האוטיסטי. האבא מתעקש על מחשב "הכי טוב שיש" במסגרת התקציב, שיהיה רלוונטי לעוד כמה וכמה שנים ושישאיר אופציות שונות פתוחות (אולי גרפיקה וכו), חשוב לו שהמחשב ירוץ מהר ולא ייתקע. אני יודע שתקציב כזה אמור להיות מעל ומעבר, אבל כך הוא מתעקש, אין לו הבנה במחשבים. הוא מתעניין במפרט הבא שיעלה לו באילת כ-5000 ש"ח. אפשר להתחרות איתו? Intel Core i7 10700 2.9Ghz 16MB Cache s1200 - Tray Arctic Freezer 12 CPU Cooler MSI Z490-A PRO LGA1200, Intel Z490, DDR4, 2xPCI-E, HDMI, DP HyperX FURY Black 2x8GB DDR4 3200MHz CL16 Kit Asus TURB…
-
- 0 תגובות
- 971 צפיות
-