עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. היי, אני עורך וצלם וידאו ומחפש מחשב עבודה חדש. עובד עם תוכנות של אדובי בעיקר עם פרמייר לפעמיים גם אפטר. עובד בעיקר עם חומרים של 1080P מידי פעם גם 4K בפורמט רגיל אך אשמח גם אם למחשב יהיה אפשרות לעבוד עם לוג וראוו לעבודות עתידיות. אשמח עזרה בבניית מפרט, התקציב שלי כ5000 ש"ח (בלי מערכת הפעלה), אפשר חריגה קטנה במידת ויש אפשרות לשיפור הכרחי. רציתי לדעת אם מפרט כזה נגיד יכול להתאים? https://tms.co.il/index.php?route=product/configurator_pdf&configurator_id=315241

2. שלום רב, אני מעוניין להזניח את המארז הענק שלי לטובת קופסה קומפקטית. חשבתי ללכת על משהו כזה, יש לי לוח אם MicroATX עם מאבד Core i5 3570 ספק SeaSonic S12G-550 Gold Active PFC 12cm וכ. מסך r7 250X 1GB מה אתם אומרים? האם הספק שלי + כרטיס מסך יכולים להכנס במארז הזה? בנוסף הערב חשובה, הקירור שלי , האם הוא יוכל להכנס במארז כזה? לחילופין חשבתי ללכת עם משהו אפילו קטן יותר, משהו כזה, מה אתם אומרים?

• 1 תגובה
    • 899 צפיות
  3. Started by NadavAfuta,

היי, חבר שלי רוצה לקנות מחשב שיהיה חזק ביותר למשחקים ושיהיה שווה את הכסף. כולל מסך. אין צורך בציוד היקפי, שלא יהיה רועש מידי... מבקש להכניס ASUS 8800GTS 512MB TOP ושלא יהיו חריגות רציניות

• 9 תגובות
    • 859 צפיות
  4. אהלן חברים. הסתכלתי במפרטים המומלצים באתר וגם קצת שוטטתי באינטרנט במטרה לנסות להרכיב לחבר מחשב מבוסס i5 (הדגש הוא על i5 ולא i3). מטרת המחשב היא רק לעבודה משרדית על כל סוגייה ( הרבה מוזיקה,עריכת תמונות חובבנית ברזולוציה גבוהה, הרבה אינטרנט). לי חשוב כמה דברים: כמו שאמרתי שהמעבד יהיה i5 (לגביי איזה סוג אני אצטרך את עזרתכם..), שיהיה usb3 ולפחות 6 ג'יגה של זיכרון. השאר ממש לא קריטי..(הסכום המקס' להוצאה על המחשב הינו 2500 שקל) אשמח לקבל הצעות לגביי כל דבר ( מעבד,לוח אם,קירור אם צריך, מארז וכו..) הרבה תודה ותזכו למצוות

• 4 תגובות
    • 715 צפיות
  5. שלום, אני רוצה לקנות מחשב נייד, בתקציב גמיש סביב 7000 שח מטרות המחשב: עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), משחקים (לא מטורפים), צפיה בסרטים, עריכה גרפית (פוטושופ, סרטים חובבניים) * גודל המסך-חשבתי סביב 15 אינץ אבל זה לא מבוסס, על המתח בין קל לסחוב בתיק לכיף לראות סרט.. רצוי מאד שאפשר יהיה לקרוא בו גם בשמש * משקל רצוי-אשמח לכמה שפחות, קשה לנקוב מספר אבל המטרה היא שהמחשב באמת יהיה נייד * זמן סוללה רצוי-נניח 6-7 שעות שימוש בוורד * אשמח לhdmi, bluetooth, כניסת cd-dvd * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? (HDD, SSD, או שילוב - דורש mSata) אין לי מושג בסוגי הכוננים, אשמח למקום איחסון רב * חשובה לי אחריות מספקת, שמעתי דברים טובים על האחריות של dell * תקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעל…

• 2 תגובות
    • 972 צפיות
  6. Started by Albetron,

תשתדלו עד תקציב של כ7.4K תודה.

• 11 תגובות
    • 1.1k צפיות
  7. טס בקרוב לתאילנד וחשבתי אולי לקנות שם איזה לפטופ חמוד ללימודים... הבנתי מחברים שמוכרים שם לפטופים של חברות מוכרות עם אחריות בין לאומית, אז חשבתי לעצמי - אם אני מוצא שם לפטופ במחיר טוב (יותר זול מאה"ב) אז אני קונה. יש פה משהו בפורום שרכש מחשב מהמזרח? מה הסיכוי לרמאות בחנויות גדולות בקניונים? האם זה נכון ששמעתי שצריבת עברית בארץ פוגעת באחריות המחשב ? תודה רבה לעונים, בכל מקרה גם אם הקניה לא כדאית שם...אני אפנק את עצמי באיזה פלאפון חדש. תודה

• 0 תגובות
    • 1.3k צפיות
  8. אני קונה עוד כמה ימים מחשב ויש לי 6000 שקל הרכיבים שאני רוצה הם: לוח אם+כרטיס קול+כרטיס רשת מעבד (רק איי אמ די ורק 2200 או 2400) זיכרון כרטיס מסך (לא משנה איזה דגם העיקר שיהיה 128 MB וחשבתי על החדש של הרקולס) מארז צורב כונן תקליטורים (1.44) CD-ROOM (לא משנה איזה) מסך רמקולים(לא משנה איזה) עכבר (העיקר שיהיה אופטי ולא משנה איזה סוג) מקלת (מצאתי מקלדת טובה של מיקרוסופט ב-107 שקל אז תכניסו את המחיר לחשבון) מה שאני מצפה מהמחשב הוא: שיהיה מהיר מאוד (יחסית למחיר), לאינטרנט, ושמשחקים יעבדו מצוין!! אני ממש מודה למי שמכין כי זה יהיה המחשב הבא שאני יקנה ! רק עוד משהו קטן: תכתבו לי מאיזה חנות המחירים שאני יידע מאיפה לקנות. תודה רבה למי שמכין!!!

• 3 תגובות
    • 1.5k צפיות
  9. כיום ישנו מחשב ממותג ללא שימוש מדגם ThinkStation P500 Workstation lenovo שדרוגים מהדגם בכללי 90G זכרון AAC 650 ספק NVIDIA® Quadro® K420 SSD+3 כוננים מכנים 2G מעבד LGA 2011-3 e5-2678 V3 XEON השאלה אם שווה להשקיע בקיים או לקנות חדש תודה מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? קנייה 4K 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? משחקים וכללי עבור ילדים 3. האם יש צורך בציוד הקפי בנוסף למחשב (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) כן 3 כ…

10. Started by ophir555,

שלום מעונין במפרט למחשב עד 7500 שקל מחשב לשימושים רגילים ,אינטרנט, אופיס,צפיה בסרטים וכד,, קצת משחקים, עריכת תמונות ווידאו בייתי מסך 19 אינץ דק איכותי( חשבתי על סמסונג 760bf ) כרטיס מסך 6800 gs מה דעתכם? באיזה חנות כמובן , מקס' שתי חנויות תודה

• 3 תגובות
    • 712 צפיות
  11. Started by israelistic,

אני רוצה לדעת מה יותר טוב לקנות nvidia או radeon איזה כרטיס מסך אתם ממליצים בסכום של 2200 spec Microsoft Windows XP Home Edition intel pentuim 4 3.2ghz 1gig ddr ram asus p4p800se Video Adapter NVIDIA GeForce FX 5900 (128 MB) 3D Accelerator nVIDIA GeForce FX 5900 Monitor ADI MicroScan 5P/5P+ Audio Adapter SoundMax Integrated Digital Audio (Asus P4C800/P4P800) MAXTOR 6L040J2 (40 GB, 7200 RPM, Ultra-ATA/133) Optical Drive (52x CD-ROM) Optical Drive …

• 2 תגובות
    • 920 צפיות
  12. היי אני צריך מחשב ממש חזק שיריץ לי את crysis באיכויות הכי גבוהות חלק. השקט חשוב לי מאוד מאוד ואני לא מתכוון לעשות oc. תודה מראש לכולם.

• 5 תגובות
    • 567 צפיות
  13. מבקש את עזרתכם ברכישת נייד ע"פ הכותרת הדברים העיקריים שחשובים - מעבד - עדיפות לאינטל מסך 15.4 מינימום זיכרון נורמלי (2GB ומעלה) וכמובן מפרט שיוכל לשמש אותי גם בעוד שנה-שנתיים, גודל דיסק קשיח - מינימום 160 ג"ב כרטיס מסך - יכול להיות פשוט או בנפרד, כמוכן אשמח לתגובות על מחשבים אלו http://shop4.frys.com/product/5730402?site=sr:SEARCH:MAIN_RSLT_PG http://shop4.frys.com/product/5754852?site=sr:SEARCH:MAIN_RSLT_PG - 679$ http://personafile.com/HP-G60-120US-Laptop.html אני מתכנן לקנות את המחשב בימים הקרובים ולכן אני אשמח להצעות בהקדם תודה רבה

• 3 תגובות
    • 937 צפיות
  14. Started by 114508534,

אהלן קיבלתי את המחשב הנ"ל ואין לי שום מושג עליו, אשמח לשמוע המלצות עליו . תודה

• 0 תגובות
    • 692 צפיות
  15. Started by Shlomiooster,

מי שעובד עם ויסטה יודע שקיים דירוג מערכת שמדרג לך את כל הרכיבים במחשב ומביא לך ציון אני חושב בין 2.5 ל 5.9 עכשיו כשאתם מבינים על מה אני מדבר אפשר להמשיך במערכת נייד חזקה תוצאת המשנה ( הממוצע של המחשב ) ניתן לי 3.5 בגלל שזה נשען על תוצאת הבסיס הנמוכה ביותר במקרה הזה ( גרפיקה לשולחן עבודה) הכרטיס שהניב 3.5 בביצועיו לגרפיקת שולחן עבודה היה 9200M GS 256RAM ולכן ציון המערכת הכולל היה 3.5 כרגע אני אמור לקבל מחשב עם 9600M GT 512 RAM יש למישהו מושג מה הציון של כרטיס זה ? זאת אומרת אם למישהו יש את הכרטיס הזה במחשב והוא מוכן לציין לי מה מופיע לו בדירוג ביצועי מערכת של VISTA .

• 6 תגובות
    • 785 צפיות
  16. Started by Zir0,

אני מבין בחומרה אך אני לא מבין איזה חברה של ניידים טובה יותר בשרות. למשל acer lenovo gigabyte asus ???

• 0 תגובות
    • 618 צפיות
  17. 1. מה התקציב המקסימאלי? 6000 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל הכל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב.כמו CIV 5 and Beyond earth ולא כמו BF4 וCoD. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). תלוי במסך שינתן במפרט, גודל המסך המקסימלי הוא 24 inch מחוסר מקום. -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גב…

• 5 תגובות
    • 1.5k צפיות
  18. Started by kdani,

כיוון שהכתבה לא פתוחה לתגובות, אכתוב פה - אני לא כ"כ מבין מה ראיתי. הדור החדש של המעבדים של אינטל - מוגבל ל-4 ליבות ביצועים (כשהדור הקודם מגיע ל-6) ועוד 4 ליבות חלשות (כשהדור הקודם מגיע ל-8) ומקסימום הזיכרון למחשב יהיה 32 ג'יגה (כשהדור הקודם מגיע עד 96 GB) או שאני מפספס פה משהו בענק או שכל הדור הזה בכלל לא מיועד לתחנות עבודה וביצועים.... אולי יותר למשתמשים קלים שמחפשים ניידות.

19. חבר שלי רוצה לקנות מחשב חדש, הוא רוצה רק את המחשב עצמו ב-5000 שקל, ללא ציוד היקפי כלשהו וללא מסך הוא רוצה 1024 מגה זיכרון פנימי המחשב מתוכנן להריץ בעיקר משחקים כבדים אם מישהו יכול לבנות מחשב שיענה על הדרישות שלו ויתן את התמורה הטובה ביותר לכסף אני אודה לו מאוד

• 11 תגובות
    • 1.2k צפיות
  20. Started by shem86,

hp pavilion dv4000 VS fujitsu siemens amilo pro v2045 המפרטים דומים מאוד, ולא הצלחתי להחליט. היעד הוא אופיס +אינטרנט+מוזיקה וסרטים. המחיר זהה לשניהם. תודה מראש.

• 3 תגובות
    • 831 צפיות
  21. Started by The Ball,

היי לכולם, אני מחפש מחשב לאבי שיצא לפנסיה עד סכום של 4,000 שקלים. השימושים זה אינטרנט, אופיס ופוטושופ בסיסי. צריך רק ווינדוס ללא ציוד היקפי. אשמח להמלצות.

22. Started by 888,

מיפרט למישחקים כבדים וסרטים 6500גג לא צריך מיקלדת ,עכבר, מסך

• 9 תגובות
    • 1k צפיות
  23. Started by nimrodg,

תשמעו לפני שבועיים בערך אני פותח 7 ימים של ידיעות ומוצא מבצע טרייד-אין שנשמע טוב, מוסרים מחשב ישן וקונים אחד חדש ב800 שקל, אני מעוניין לשמוע ע מה אתם אומרים על המפרט הזה: מעבד: 2180 לוח אם: biostar 945 כונן: DVD הארדיסק: 80GB זיכרון: 512MB DDR. ויש אפשרות לויסטה ב500 שקל, אני חושב לוותר על האפשרות. המבצע הוא של חברת excellnet D.M.O. שווה את 800 השקלים? בהתחשב בעובדה שזה מחשב לאינטרנט ואופיס. כמובן שאני קצץ ישפר אותו. אבל כנקודת פתיחה הוא טוב או לא טוב. במובן שהוא יעבוד ויריץ לי windows וירוץ לי האינטרנט. נ.ב. חשובה! יש לי כבר הארד דיסק של 80 GB. כך שיוצא שזה 160 גיגה סה"כ.

24. היי, ניגשתי לחנות המחשבים הקרובה לביתי, לא מדובר ברשת או משהו כזה, סתם חנות מחשבים ממוצעת, שבחרתי מטעמי נוחות, כי כמה שיותר קרוב, יותר טוב. שוחחתי עם האיש מכירות ואמרתי לו שאני מחפש מחשב+מסך למטרת משחקים כבדים, סרטים ומוזיקה. מסגרת התקציב הכוללת הינה 4,500 ש''ח וקיבלתי הצעה כזו: מעבד- E7500. זה מה שהוא רשם לי בפתק, אני יודע שחסרים פרטים, אבל זה נחשב למעבד טוב? לוח אם- asrock G-41 (מישהו שמע על החברה הזו?) זיכרון- 4 GB הארד דיסק- 1 TB כרטיס מסך- 9800 עם 1 TB זיכרון הוא הציע לי גם מארז, רק שאני לא ממש יודע עליו פרטים, המארז עצמו נראה בסדר והוא התחייב שהמחשב יהיה שקט עם טמפ' נמוכות. הוא הציע לי גם מסך 22 אינץ' של preview בשווי 980 ש''ח. אז מה יש לנו? מפרט ב3200 ומסך ב980 ש''…

• 2 תגובות
    • 518 צפיות
  25. * מטרות המחשב? לדוגמה: עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), משחקים (קלים או כבדים?), צפיה בסרטים, עריכה גרפית (דו מימדית, סרטים, או תלת מימד?) צפיה בסרטים, עבודות משרדיות למשל סקייפ, בלי משחקים. * גודל המסך? האם חשוב מסך מבריק או מאט? מסך מאט 15.4 אינץ' * רזולוציית המסך? (במחשבים מודרניים נעה בין HD 1366x768 לבין FHD 1920x1080, ולעיתים רחוקות מעבר לכך). ככל שהרזולוציה גבוהה יותר, כך יש יותר שטח עבודה, אך העצמים בתצוגה (טקטס, אייקונים קטנים יותר) יספיק full hd. * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? (לדוגמה, מקלדת הכוללת numpad, עכבר trackpoint בנוסף לtouchpad)? לא * משקל רצוי? 3 קילו * האם נדרש זמן סוללה ארוך? (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם) כן זמן סוללה ארוך 7 שעות * האם י…

• 0 תגובות
    • 1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.