עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? תקציב עד 5000 ש"ח. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? עבודה, תכני HD (סרטים) קצת גיימינג (בקושי משחק...). האם יש צורך בציוד הקפי בנוסף למחשב (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? אין האם ישנה הגבלה או העדפה לגודלו הפיזי של המחשב ומשקלו, אורות וכו'? גודל מסך רצוי עד 15.7 אינץ'. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס? כן. ווינדוס 11 אך אפשר גם בלי. מתי מתוכננת קניית המחשב (רצוי מאוד לבקש מפרט מועד קצר מעת הקניה)? השבועות הקרובים. הערות נוספות, פירוט מורחב ושונות: הסוללה חייבת להיות חזקה. כמו גם המעבד חייב לתמוך בוירטואליזציה.

2. אני מחפש מחשב לצורך גלישה באינטרנט, עבודות שמתאים גם למשחקים כמו פיפא, קאונטר סטרייק (לא יותר מאלה). המקסימום שאני יכול להשקיע זה 4500. יש לי הצעה מksp שהביאו את המפרט הבא ב4400, תנו חוות דעת על המפרט ואם יש לכם עוד הצעות בבקשה תרשמו לי. ‎Gigabyte W566U-DC2TM‎ ‎Model‎ ‎W566U-DC2TM‎ ‎ CPU‎ ‎Intel® CoreTM 2 Duo Processor T7250, 2.0GHz ,800MHz FSB, 2MB L2 Cache‎ ‎ Memory‎ ‎2GB DDR2 800MHz (Up to 4GB) (2 x 1024MB)‎ ‎ HD‎ ‎160GB SATA 5400 RPM‎ ‎ Display‎ ‎15.4 inches TFT-LCD WXGA, 1280x800, Glare type ‎ ‎ GPU‎ ‎Intel Graphics Media Accelerator X3100‎ ‎ Optical Device‎ ‎DVD RW Dual/ Super Multi 12.7mm slim ‎ ‎ Lan‎ ‎PCI-E Ethernet 10/100/1000M Base T on board‎ ‎ Audi…

• 0 תגובות
    • 628 צפיות
  3. שלום לכולם, אני בצבא עכשיו בתפקיד גובניק ויש לי המון זמן פנוי ואני רוצה לנצל את זה במשחקים ותכנות שזה מה שאני עושה רוב הזמן... ואני מחפש מחשב שיכיל את שלושת הדברים שרשומים למטה עד למחיר 3000ש"ח. מפרט: גודל מסך: 15.6 מעבד: Intel Core i7 זכרון: 4GB או 2GB אשמח לקבל לינק לחברה/מקום שמוכר מחשב אם המפרט הזה.

• 0 תגובות
    • 603 צפיות
  4. מחפש מחשב הכי זול שיש (2900 גג) שישלב איכות בניה סבירה, ומקלדת נוחה. משקל לא פקטור, וגם על אחריות של 3 שנים נאלץ לוותר. מה שחשבתי כרגע G550 . יש איתו בעיות ידועות ? ברשת מדווחים שהוא מסיבי למדי (חשוב) והפלסטיקה שלו בנויה היטב, ומתמונות ברשת נראה שיש לו מקלדת נוחה מאד יחסית. מולו עומד ווסטרו 1015 או 1014 שמציעים 3 שנים אחיות בתופסת של 300 שח פלוס מינוס, אך מקלדת קצת פחות נוחה לפי דעתי. יש עוד דגמים שפיספסתי ? (של דל , HP או לנובו ?) אשמח לעצות ו/או הערות.

• 0 תגובות
    • 737 צפיות
  5. אהלן,אני מחפש לפטופ מקסימום עד 2000 ש"ח.צרכים מינמאליים-סרטים,מוזיקה וקצת אופיס.בטח לא משחקים..שירוץ לי זריז.אני מתחיל לימודים עוד מעט אז גם לא כבד מדי(פיזית). אני לא מבין גדול והודעה ראשונה שלי פה אז אשמח לעזרה.תודה

• 0 תגובות
    • 1.5k צפיות
  6. 1. מה התקציב המקסימאלי? 8K א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? אם יש סיבה טובה להוציא עוד, אני אוציא ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? קשה לי להאמין שצריך 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים, פיתוח, ועריכת תלת מימד א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). בלנדר, photoshop, unity, פרנסה ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. צריך להשלים את כל AC... -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). FHD. -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות 3. הא…

• 0 תגובות
    • 871 צפיות
  7. Started by d0s,

שלום, אשמח לקבל הצעה למחשב נייד למטרות תכנות. 1. מחיר - עד 3000 ש"ח, אם ניתן, רצוי פחות. 2. מטרות המחשב הן בעיקר גלישה, Eclipse, Android Studio, וכו' 3. בנייה ועמידות - מחשב עמיד עדיף, אך לא מחייב. 4. חיבוריות אלחוטית וחוטית - אין דרישות מיוחדות מלבד WiFi, וUSB 3, HDMI וDP, מה שקשה לי להאמין לא סטנדרט היום. 5. כונן דיסקים אינו חובה. 6. סוללה - לא קריטי, לרוב מחובר לחשמל. 7. משקל - ללא חשיבות. 8. עדיפות בלי מערכת הפעלה. 9. לא נדרשת אחריות בינלאומית, לא נדרשת תאימות למשטח עגינה, לא נדרשת רזולוציה של 1440P ומעלה, 1080P נשמע לי הגיוני. 10. מסך - באזור ה15 אינץ'. 11. אחריות של לפחות שנתיים. 12.מהירות של כונן קשיח : 7200 לפחות. תודה.

• 0 תגובות
    • 814 צפיות
  8. Started by gongo24,

שלום לכולם, אני מחפש מפרט למחשב עד 1800 ש"ח כמובן כמה שפחות ככה יותר טוב. אני צריך אותו גם כמשרדי אבל גם שיוכל להריץ משחקים.. (כלומר כרטיס מסך נורמלי - לא מובנה על הלוח אם) אני לא צריך אביזרים מסביב וגם לא צריך כונן DVD. תודה!!

• 0 תגובות
    • 478 צפיות
  9. Started by Guyalki,

שלום, קניתי את THINKPAD E550 עם 4GB זיכרון. אני רוצה להגדיל את הזיכרון ל-8GB, אבל מתבלבל קצת מהיצע הזיכרונות שיש. האם הזיכרון הזה למשל מתאים? http://www.plonter.co.il/detail.tmpl?sku=CT51264BF160B〈=heb&cart=1446562953261410029 אם לא - איזה מאפיינים אני צריך שיהיו לזיכרון כדי שיהיה מתאים? המחשב משמש לאינטרנט ומשחקים בסיסיים אם זה רלוונטי.

• 0 תגובות
    • 939 צפיות
  10. Started by oreon,

שלום לכולם! משתמש חדש כאן- ראשית רציתי לומר כל הכבוד על האתר וח"ח למשתמשים בקהילה על העזרה. שימוש: עבודה ללא תקיעות מעצבנות בהפעלה מרובה של תוכניות בסיסיות במהלך הגלישה, לא משהו בשמים. חשוב מאוד יכולות גרפיות העומדות במינימום התקן הנוכחי של משחקי המחשב בשוק היום. תקציב: 3,000 ש"ח עם אפשרות חריגה מינימלית מכיוון ואני משלם מכיסי האישי. דיסק קשיח: 160GB ויותר גודל: סטנדרטי "15.6 או "15.4 אין לי כרגע עדיפות לחברה כלשהי, אני גם ככה לא בקיא בעניין החברות בתחום הזה. אך 2 אפשרויות מעניינות מאוד שמצאו חן בעיני: Acer Aspire 5738 ZG Intel Dual Core T4400 2.2GHz 4GB DDR3 ATI Radeon HD 4570 320GB HDD 15.6" 2940 ש"ח http://www.ivory.co.il/product.asp?productid=4881&CatCode=315 Len…

• 0 תגובות
    • 779 צפיות
  11. שמעו הרכבתי את המפרט הזה ועוד בחריגה קטנה (ואני לא יכול לחרוג בשקל יותר) אבל אבא שלי מוכן להוסיף לי 150 ש"ח אם צריך על קירור אז יש לי שאלה המפרט הבא דורש קירור? (בעתיד יעשה לו OC): מערכת בנה לך מחשב הכוללת את הפריטים הבאים מעבד: INTEL CORE 2 DUO S775 2.13GHz(E6420) 1066MHz/FSB 4MB - BOX מחיר: ¤1064 לוח אם: GIGABYTE GA-965P-DS3 REV3.3 מחיר: ¤624 כרטיס מסך: SAPPHIRE PCI-EX RADEON X1950XT 256MB DDR3 DUAL DVI VIVO TV/O - RETAIL מחיר: ¤1261 דיסק קשיח: WD 250GB 16MB SATA2 7200 RPM - WD2500AAKS מחיר: ¤380 זיכרון: TWINMOS 2048MB (1024X2) DDR2 800MHz CL5 מחיר: ¤530 מארז: GIGABYTE TRITON 180 TOWER CASE ALUMINIUM - SILVER - GZ-AX1CA מחיר: ¤385 ספק כוח: ENER…

• 0 תגובות
    • 511 צפיות
  12. Started by ProVoker,

קניתם מחשב חדש? -אם כך מזל טוב. המחשב שלכם ישן מדי ואתם לא חושבים שיהיו קונים ואתם רוצים לזרוק אותו לפח, בבקשה אל תעשו זאת. מגיע למחשב שלכם יותר מזה. אם אתם גרים באזור חיפה והקריות אני מוכן לאסוף כל רכיב מחשוב ישן שעדיין פועל למען פרוייקט אישי והרכבת מעבדה. אני אשמח לקבל כל ציוד שאינכם חפצים בו יותר, איני יכול להציע תמורה כספית, אך אני מבטיח לכם שהמחשב שלכם יקבל יחס הגון וחיים חדשים אצלי בבית. אנא צרו איתי קשר

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  13. Started by warezon,

יש לי מחשב toshiba l310 הזכרונות שלו 666 mhz אבל הם עובדים על 533 קבוע..... בנוסף לזה המעבד משחק במהירות שלו לפי העומס וגם את זה הייתי מעוניין לבטל ולקבוע כמהירות מקסימלית.... במחשב רגיל זה ממש פשוט נכנסים לביוס וזהו פה אין את האופציות האלו בביוס אז השאלה שלי מה עושים???

• 0 תגובות
    • 614 צפיות
  14. 1. מה התקציב? 3200, אפשרות חריגה של כ100 ש"ח, ישולם מזומן. 2. מטרות המחשב? לדוגמה: משחקים 3. האם אתם צריכים ציוד הקפי? לא צריך 4. האם יש דבר ספציפי שאתם לא צריכים במחשב עצמו? דרוש צורב DVD 5. האם יש לכם העדפה לחברה או לחלק כלשהו ? KSP (יש לי אצלם יחס מועדף בחיים לא היה לי איתם בעיות) 6. האם נושא הקירור והעיצוב במחשב חשובים לכם? יהיה נחמד אם המחשב יהיה שקט ובלי מארזים כגון הNSK4480 שהם מאוד מכוערים... 7. האם אתם צריכים מערכת הפעלה חוקית, הרכבת מחשב במעבדה או התקנת מערכת הפעלה במעבדה? אני ארכיב לבד 8. האם יש צרכים מיוחדים כלשהם? לא 9. האם חשוב שקט? עד כמה? יהיה נחמד אם המחשב יהיה שקט... 10. האם מתוכנן OC? אם כן - עד כמה (בינוני/משמעותי/אקסטרים)? לא 11. במפרט למשחקים - באילו…

• 0 תגובות
    • 491 צפיות
  15. Started by Maor6692,

היי, אשמח להמלצה למחשב נייח שהשימוש העיקרי שלו הוא תכנות וסרטים, אשמח אם הוא יריץ משחקים חדשים גם. חובה יכולת חיבור אלחוטית לאינטרנט,כונן ssd ומארז לא גדול. אין צורך בכונן קשיח נוסף מלבד הssd. תקציב עד 3500.

• 0 תגובות
    • 759 צפיות
  16. טוב חברה אז אחי הקטן קיבל את הלונבו G546 שלו רק שלא מבטים את זה לונבו אלה לינובו -לא שזה משנה המחשב תוצרת סין -מגיע בדגם שקניתי 0679 עם מעבד I5 של אינטל 2 גיגה זיכרון -שהורחבו ל4 גיגה וכרטיס מסך די חלש של הנווידה 310M -אבל זה עדיף על הכרטיסים שיש היום של אינטל ואותם כרטיסים כמו שיש בהרבה מחשבי מקינטוש - למרות שאני לא מתכנן להתקין אליו OSX-כי זה המחשבה של אחי -אז יכולת השיחוק מוגבלת בגדול המחשב ניראה יפה ובנוי טוב יחסית למחשב תקציבי אחריות מגיע עם שנה אחת -הרחבתי לשלוש שנים וזה מגיע עם WIN אום פרימיום כבר מותקן וכל מיני תוכנות של לינבו מותקנות בכל מיקרה היה לי להעביר הרבה קבצים של אחי מהמחשב הישן שלו לחדש -וכרגע שלב ההתקנת תוכנות "חובה" וחוץ מזה אני בשבוע …

• 0 תגובות
    • 909 צפיות
  17. אהלן. היום בדיוק רכשתי את הHD4870 של פליט, 1GB DDR5, אני מתכוון לקנות את שאר המחשב במהלך השבוע הקרוב, זה הכיוון הכללי רציתי לשמוע הערות בייחוד בנוגע לספק ומארז שזה משו שלא ממש התעניינתי בו אבל אני יודע שצריך משו יציב לכרטיס הזה E8400 GB DS3L s775 Intel P43 4GB Kingston 800Mhz CoolerMaster Elitre 334 Chieftec 550W WD 500GB 7200RPM 16MB וכמו שאמרתי הכרטיס מסך כבר נרכש ב900 ש"ח, כך שלשאר המחשב נשאר תקציב של 2000-2500. יש העדפה לKSP פשוט כי זה דקה מהבית, אם יש למישו הצעה למפרט חדש אז בכיף

• 0 תגובות
    • 557 צפיות
  18. Started by MujinTengu,

1. התקציב המקסימאלי הינו 2300 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנסות לחסוך במידה ואפשר ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 300 ש"ח 2. מה שימושי המחשב : סקייפ, יוטיוב, קריאת מסמכים, זיכרון אחסון גבוהה א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש: סקייפ, אופיס. 3. האם יש צורך בציוד הקפי: כן, מקלדת עכבר ומסך 4. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 8 (8 = יש לנסות ולהקפיד על השקט)? 8 5. האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס הרכבת מחשב בחנות? כן, לכלול ווינדוס 10 ושירכיבו את המחשב בחנות 6. מתי מתוכננת קניית המחשב? השנה ביוני 7. האם יש בקשות מיוחדות כלשהן? (לדוגמא תמיכה בהתקנים/ח…

• 0 תגובות
    • 798 צפיות
  19. אני מתלבט מה עדיף... יש לי שני דגמים יד שנייה שמתאימים לי לתקציב - Asus Rog g750jz gtx 880m i7 4720hq Lenovo y50 960m i7 4720hq או לחפש נייד חדש עד 3 אלף אבל זה נראה לי אופציה פחות טובה במיוחד עם המחירים בישראל... הצעות?

• 0 תגובות
    • 982 צפיות
  20. Started by boim,

אהלן יש לי SONY SZ עם מסך 13.3 ואני מחפש תיק לנסיעה. איפה אני יכול למצוא תיקים לגודל מסך הזה (בטח יש הרבה בגלל שזה הגודל של ה APPLE...)

• 0 תגובות
    • 808 צפיות
  21. אני מחפש HTPC קטן לסלון שהולך לרוץ עליו בעיקר XBMC אני מתלבט בין ה ULTRA של אקסטרימר או על ה ZBOX של זוטאק http://www.xtreamer.net/ultra http://www.zotacusa.com/zbox-ad06-plus.html התקציב שלי הוא עד 1300 תודה רבה לכל מי שעוזר

• 0 תגובות
    • 741 צפיות
  22. שלום, מעוניינת לרכוש מחשב לעבודה משרדית ושימוש אישי סטנדרטי בתקציב של עד כ-4K (אם יש תוספת הכרחית ומומלצת אפשר לחרוג מעט). אודה להמלצה על מפרט מתאים או המלצה על דגמים מסויימים בתקציב זה. אציין שהכי חשוב לי שהמחשב יהיה בעל תגובה מהירה לאורך זמן וזכרון שיספיק לאחסון קבצים, תמונות וכו' לאורך זמן.. העבודה כוללת חיבור לשרת חיצוני מרחוק, אקסלים וכו' וגם שימוש אישי- סרטים, יוטיוב וכו'. האם יש יצרן מומלץ גם מבחינת אחריות ושירות בארץ וגם באופן כללי מבחינת איכות המוצר? התעניינתי בכמה דגמים ואשמח לחוות דעת: http://www.zap.co.il/jacket.aspx?siteid=4702&siteurl=http%3a%2f%2fwww.pc-online.co.il%2fitem.php%3fps%3d10675&modelid=96…

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  23. 1. עד 6,000 ש"ח. 2. מסך - 15" / 14.1". לא 15.4 3. לפחות 60 GB HD 4. מעבד 64 סיביות. 5. 1 GB RAM 6. כרטיס מסך לא של אינטל - חיצוני. [move]7. אלחוטי כן, בלוטות' - לא חשוב, לפחות 3 USB, SVHS, יציאה למסך.[/move] אשמח לעזרה

• 0 תגובות
    • 617 צפיות
  24. מישהו שלא ינפיץ לי בעיות שאין כדי לעשות קופה...

• 0 תגובות
    • 797 צפיות
  25. שלום לכולם, אני מחפש נייד לידידה שלי להלן הדברים ש"חשובים" שיהיו: מסך: 15.4 ומעלה (בהתחלה חשבנו על 17 אינצ' אבל משום מה אלה ניהיו פחות נפוצים ויותר יקרים עם השנים) מעבד: T6500 ומעלה יהיה מעולה איחסון: 320 ומעלה כרטיס מסך: פה יש קצת בעיה, משהו הזוי של INTEL ממש לא בא בחשבון, היא צריכה כרטיס מסך איכותי שיריץ את כל מה שהיא צריכה באיכות סבירה. תודה לכולם

• 0 תגובות
    • 590 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.