ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,387 דיונים בפורום זה
-
אז ככה. אני רוצה לקנות מחשב נייד כי אין לי מקום בדירה לעוד מחשב אני צריך מחשב למשחקים כבדים כמו GTA IV ורציתי את חוות דעתכם על המחשב הזה http://www.wallashops.co.il/ws/a/ap.aspx?pi=1NMx300130 אני צריך שתגידו לי אם הוא יפעיל את ה IV והאם המחשב שווה את המחיר ואני צריך שתגידו לי גם מה יותר טוב מבין שני הכרטיסי מסך: NVIDIA GeForce 9700M GTS או Nvidia GeForce 9600M GT וגם איזה מעבד יותר טוב והאם אני ירגיש את זה במשחקים :T9400 או P8600
-
- 0 תגובות
- 512 צפיות
-
-
שלום לכולם, אשמח בבקשה לקבל חוות דעת ממקור ראשון אודות ה Asus UX303LN. אשמח לשמוע על חיי הסוללה שלו וביצועים. כמו כן אשמח לדעת האם מדובר בדגם ה-FHD או QHD וכן אם מדבור בi5 i7 דור רביעי\חמישי. תודה מראש
-
- 0 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום, יש מקום מסוים שבו אוכל לקרוא על מפרטי לפטופ, לקבל קצת חוות דעת, וללמוד איך אני עושה את קניית הלפטופ המוצלחת?
-
- 0 תגובות
- 577 צפיות
-
-
שלום אני מחפש מחשב לצורכי בית -משחקים ולימודים - כמו כן אני מחפש מחשב עם מקלת מלאה . בשאיפה למסך 17 אינץ פלוס מינוס אפשרי גם 15.6 שאמור להחליף מחשב בייתי עד הוצאות של 5000-6000 עם מעבד של I5 יש המלצות?
-
- 0 תגובות
- 843 צפיות
-
-
שלום, מחפש נייד לעיצוב דו מימד (פוטושופ, אילוסטרייטור וכאלה) עד 4000 ש"ח אשמח לשמוע כל מה שיש לכם לומר בנושא, החל מנוחות של מקלדת ועד רזולוציה ו-SSD. איפה לקנות, מתי, הכל... מפרטים או סתם נתונים שיתאימו לי. מעדיף DELL, ובכל מקרה מחפש משהו שלא אצטרך להתעסק איתו יותר מדי אלא נטו לעבוד. צריך להדגיש שהוא ישמש כמחשב ראשי לעבודה (ככה שאני צריך נוחות ויכולות מלאות כמה שיותר) לפני שאתם אוכלים אותי, אז זו עבודה בשעות הפנאי בלבד... תודה רבה.
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אשמח אם משהו יעזור. ברשותי נייד של Acer מדגם 5552G ולאחרונה הוא לא עובד ואני אפרט טיפה. כשמדליקים יש אור שמראה שיש קריאה של נתונים של ה-HD, כלומר יש חשמל שמגיע לכן הספק לא מת. ה-HD פורק ונבדק במחשב אחר והוא תקין. המסך תקין לאחר בדיקה. לכן כל אלו הם לא הבעיות. לאחר שיטוט באינטרנט הבנתי שזה נפוץ למחשבי Acer והבעיה יכולה להיגרם מהביוס לכן יש לעדכן אותו וכך נעשה. לאחר עידכון של הביוס עבד פעם אחת ולאחר כיבוי, שוב אותה הבעיה. כמו כן את הנייד פירקתי כדי לראות אולי ניתן להוציא את הסוללה של הביוס כדי לאפסו, אך הסוללה היא מולחמת ללוח אם לכן לא נגעתי ועל הדרך בדקתי אם אחד הרכיבים מריח או ניראה שרוף ועל פניו ניראה הכול בסדר. תודה על העזרה חברים...
-
- 0 תגובות
- 714 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני צריך להזמין השבוע אולטרה בוק, התלבטות שלי היא בין הUX31A של ASUS לבין XPS 13 של DELL, בשניהם אני מתכוון לגירסה המינימלית (i5 ו128 SSD), המדינה בה אני ירכוש היא ארה"ב, ובגדול המחשב הוא עבור דברים כללים. ההפרש במחיר הוא לא משמעותי (150$ יותר עבור האסוס) כמובן שהאסוס יותר חזק קצת, אבל בכל זאת הדל נראה מרשים יותר. בנוסף אני צריך למצוא אתר מיהמן שבו אפשר להזמין באזור ניורק את האסוס כי פשוט באתר שלהם אין אפשרות הזמנה. נ.ב האחריות של אסוס היא גם בינלאומית?
-
- 0 תגובות
- 545 צפיות
-
-
קיבלתי את ההצעה הבאה למחשב חדש שולחני המתאים לעבודה גרפית: מעבד: Intel i5 לוח אם: MB intel DP55WB WJITESBURG L1156/QP זכרון: 3GB DDR3 1333 דיסק קשיח: HITACHI/Seagate 500GB כונן אופטי: LG DVD-RW SATA כ. מסך: NVIDIA GT220 מארז: איכותי ספק 500w מחיר כולל התקנה אחריות ותמיכה: 3490 כולל מע"מ מה דעתכם על המפרט? ועל המחיר? אשמח לתגובות מהירות
-
- 0 תגובות
- 597 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 3500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 3600 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין:GTA V ,watch dog,cod black ops 3 -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1920X1080 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן ל…
-
- 0 תגובות
- 582 צפיות
-
-
שלום, אני מחפש מחשב לסטודנט לאנימציה ואני צריך מחשב חזק שידע לעמוד באנימציית תלת מימד ואפקטים. קיבלתי מפרט והייתי שמח לשמוע את חוות דעתכם באם המפרט הוא ידע לעמוד באתגר :-) להלן המפרט: http://ksp.co.il/?uin=16105 תודה רבה דניאל
-
- 0 תגובות
- 602 צפיות
-
-
אני צריך מחשב נייד בעיקר לעבודות משרדיות וגלישה באינטרנט. ORANGE מציעה מבצע, חבילת אינטרנט + מודם + מחשב נייד. רציתי לדעת אם יש אפשרות לקנות היום מחשב נייד עם ביצועים זהים או דומים, במחיר נמוך יותר. זוהי ההצעה בORANGE: http://www.orange.co.il/he-il/Catalog/Computers/pages/Asus/Asus_K50IE/ http://www.orange.co.il/Documents/Asus/asus_K50_ie.pdf תודה רבה על העזרה
-
- 0 תגובות
- 668 צפיות
-
-
שלום רב, ברצוני לבנות מפרט למחשב אשר רוב היישום בו יהיה עבור מסחר יום בבורסה - מה שאומר חיבור של לפחות 2 מסכים (בעתיד הקרוב אפילו 4) אשר מציגים גרפים שמעודכנים בתדירות גבוה. לא לשם עריכה של גרפים. מעבר למסחר (תוכנות מסחר בבורסה וגרפים שמייצגים מחירי מניות), דרישות בסיסיות בלבד של גלישה באינטרנט, אופיס ,סקייפ וללא משחקים. המחשב הוא לצורך פרנסה -כך שאמינות גבוה של חלקים ואחריות חשובים. המפרט צריך להיות עד תקציב של 3000 שח כולל מסך 19" אמין. חשובה האמינות של הרכיבים, אחריות של 3 שנים מינימום וביצועים. העדיפויות הן - 1) חיבור של 2-4 מסכים בו זמנית (2 כרטיסי מסך בהחלט בא בחשבון) 2) אמינות 3) שקט סביר, לא צריך להתלהב עם קירורים למיניהם. אין אוברקלוקינג 4) מעבד dual core לא משנ…
-
- 0 תגובות
- 702 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 4500 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל את כל התקציב. ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 300. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עבודה משרדית, תכני HD, תחליף למחברת. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). תוכנות כבדות יחסית כמו matlab, quartus וכו' בתדירות גבוהה. ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: אינו מיועד לגיימינג. -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/ב…
-
- 0 תגובות
- 799 צפיות
-
-
הי, הומלץ לי על המחשב הנייד הזה ללימודים: Asus ZenBook UX303UA-R4241T. מצ"ב קישור - http://ksp.co.il/?uin=30236. רציתי לדעת מה דעתכם על המחשב, באופן כללי, והאם הוא ייתן לי את ה value per money הטוב ביותר עבור הצרכים שלי. מה התקציב המקסימאלי? 4500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? הכול ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? רצוי שלא 2. מה שימושי המחשב : לימודים, צפייה בסרטים. 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים - לא. 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? לא 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 8 (8 = יש לנסות ולהקפיד ע…
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
Hp elitebook workstation נייד לגרפיקה ועריכות כמו נייח!!!! 15.6 full hdI7 2720qm 8 giga 500 הרדיסק Quadro 1000m 2 giga 128 bit!!!! כרטיס גרפי נפרד מורכב על הלוח אם!!!
-
- 0 תגובות
- 978 צפיות
-
-
שלום, אני מעוניין לקנות מחשב חזק לעבודות תלת מימד. הדגמים הרלוונטיים הם lenovo w530, dell precision 4700. הרכישה תהיה בארהב ואני ממש לא לחוץ לגביי המועד. האם כרגע יש יתרון כלשהו ברכישה? לפני סוף שנה? מתי אמורים לצאת הדגמים הבאים? תודה!
-
- 0 תגובות
- 887 צפיות
-
-
חיברתי את הנייד שלי מסוג HP6680 בחיבור HDMIלLCD ומשום מה אין קול רק תמונה מה אני צריך לעשות/לשנות בהגדרות של המחשב כדי שיצא קול??
-
- 0 תגובות
- 556 צפיות
-
-
חבר'ה יש לי את הדברים הבאים במחשב שאני רוצה לשדרג כרטיס מסך n6600GT 128MB AGP לוח אם DFI lan party מעבד AMD 3000+ VENICE core אני רוצה לשדרג את החלקים האלה, שהלוח יתמוך ב PCI ורצוי שיהיה ASUS, שהכרטיס מסך יהיה PCI ויהיה טוב כי אני גיימר..והמעבד שיהיה חזק...
-
- 0 תגובות
- 594 צפיות
-
-
שלום אשמח את עזרתכם בבניית מחשב למשחקים בתקציב 3k בערך ללא ציוד היקפי, המחשב הוא לבן דוד שלי והוא נתן לי דוגמא למשחקים שהוא רוצה לשחק בהם: rainbow six siege fortnite overwatch המחשב אמור לשמש אותו לפחות לכמה שנים טובות ועדיף שלא לחרוג מהתקציב אבל אם יש מקום לחריגה אז זה גם בסדר. תודה דרור
-
- 0 תגובות
- 844 צפיות
-
-
שלום רב, אני מחפש מחשב למשרד. בעיקר אופיס, הנהלת חשבונות וכדומה. ראיתי באתר של אייבורי את המחשב הבא עם מעבד מרובע ליבה ב-1800 ש"ח, בעיני (הלא מקצועיות) זה נראה מציאה, מה דעתכם? http://www.ivory.co.il/product.asp?productid=3342&CatCode=1 תודה
-
- 0 תגובות
- 478 צפיות
-
-
מחשב נייד רצוי מאוד מאוד מאוד של DELL שיהיה מהיר ויחזיק להרבה זמן לצורך לימודים אינטרנט ומשחקים נמוך-בינוני
-
- 0 תגובות
- 548 צפיות
-
-
אני מחפש כבר הרבה זמן מחשב נייד עכשיו הגיע dell vostro 5470 אבל אין עליו ביקורות אז רציתי לשאול אם למשהו יצאה להשתמש או פשוט חוות דעת על שהי עליו או לפחות על המפרט
-
- 0 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אז ככה.. אממ אני מחפש מחשב לHTPC אממ עכשיו יש לי מספר דרישות, אם אפשר שבמארז יהיה כמה שיותר מקום לכוננים קשיחים סידירום לא נחוץ וכן ספק כוח מעבד יש לי כרגע intel p. D 3.4 s775 אממ אם יש אפשרות לשלט.. ומסך LCD בלוח אם אממ כרטיס קול איכותי (7.1) וכרטיס לכידה
-
- 0 תגובות
- 725 צפיות
-
-
שלום, לאחר שהמחשב הנוכחי שלי שבק חיים, החלטתי להתחדש במחשב חדש. אשמח לעזרתכם. * מטרות המחשב? תכנות, צפייה בסרטים, אינטרנט ואופיס * גודל המסך? עדיפות ל14 אך ניתן גם 15.6. לא משנה מאט או מבריק * רזולוציית המסך? לפחות HD * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? אין * משקל רצוי? כמה שפחות, אך לא כזה קריטי. * האם נדרש זמן סוללה ארוך? 3-4 שעות לפחות * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? HDMI * Bluetooth? אין צורך * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? 500 GB לפחות * כונן אופטי? לא * האם דרושה תמיכה בתחנת עגינה ייעודית?לא * האם נדרשת אחריות בינלאומית ?לא * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? עדיף אך לא חובה * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? לא HP! * כל דרישה מיוחדת שחשובה לכם - אחריות ל-3 שנים…
-
- 0 תגובות
- 758 צפיות
-
-
להלן המפרט שבניתי עד עכשיו, אשמח אם יש למישהו המלצות. הסר כמות. מוצרים סה"כ ASrock ConRoeXFire-eSATA2 Intel 945P Socket 775 565 ש"ח LG GSA-H12N x18 Multi DVD-Recorder Black Bulk 210 ש"ח Leadtek Quadro FX 560 PCI-e 128MB GDDR3 1,350 ש"ח Western Digital 250GB 3.5 7200Rpm 16Mb Buffer SATA II WD2500KS 443 ש"ח Twinmos DDR2 667 1GBX2 1,380 ש"ח Compucase 6C60 Black Midi Tower True 300Watt PSU 310 ש"ח Intel Core 2 Duo E6300 1.86GHz 2Mb BOX 1,050 ש"ח סה"כ 5,308 ש"ח האם שווה להשקיע עוד 300 ש"ח על E6400 ? עריכה: כבר קניתי אותו. תודה רבה על העזרה
-
- 0 תגובות
- 664 צפיות
-