ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,387 דיונים בפורום זה
-
שלום לכולם. אני רוצה לקנות מחשב נייד (מבחינת מחיר, הגבול העליון שלי הוא 5500 ש"ח). יש 2 פיצ'רים עיקריים שאני מאוד רוצה שיהיו במחשב הנייד שלי: תצורת 2in1 (מסך מסתובב, לא חייב נשלף) ומסך מגע. עיקרי השימוש שלי במחשב: הרצת תוכנות שדורשות כוח רב (תכנות, מאטלאב וכד') וצפייה בסרטים באיכות Ultra HD. אני השבוע רק התחלתי לחפש מחשב ולכן אני צריך את עצתכם בנוגע לחברה מומלצת. חברים המליצו לי על Lenovo בסדרת Yoga. המחשב הישן שלי הוא של Lenovo (יש לי Lenovo Ideapad Z510) ואני די מרוצה ממנו (פרט לעובדה שהסוללה שלו נגמרת ממש מהר). אבל קראתי בהרבה מקומות שדווקא חברת Dell נחשבת להכי טובה והכי מומלצת. מה דעתכם ולמה (אפשר גם להכניס ש…
-
- 0 תגובות
- 837 צפיות
-
-
אהלן, אשמח לעזרתכם לפני כחצי שנה קניתי מחשב נייח בעזרתכם ואני מבסוט מאוד, חברה שלי מחפשת מחשב נייד בכ-4500ש"ח ואין לי מושג אפילו מאיפה להתחיל כדי לעזור לה למצוא, אני פשוט לא מבין בזה כלום. אשמח לעזרתכם להצעות. 1. תקציב משוער - 4500 (אם יש צורך משמעותי בעיינכם אפשר גם לעלות) 2. מטרות המחשב: אינטרנט, אופיס, משחקים - לא כבדים ברמת SIMS , סרטים HD, פיתוח (Visual studio לדוגמה) וכ'ו... 3. גודל המסך - 14 - 15 אינצ' 4. רזולוציית מסך - לא עקרוני 5. דרישות מיוחדות לאמצעי קלט - אין 6. משקל רצוי - עדיף שיהיה כמה שיותר קל כמובן, אך אם זה בא על חשבון איכות אז עדיף איכות. 7. לא נדרש זמן סוללה ארוך 8. יש צורך בחיבור HDMI 9. bluetooth לא מעניין 10. גודל דיסק קשיח - בערך חצי טרה, אם אפש…
-
- 0 תגובות
- 857 צפיות
-
-
תקציב: ₪2500 - 4000₪ שימוש: מתעסק הרבה עם תוכנות עריכה, פחות אפטר אפקטס אבל עריכת וידאו תמונות וסאונד. תדירות: באופן יום יומי חשוב: שיכלול מערכת הפעלה windows10 ושיריץ חלק את תוכנות העריכה והשימוש בו במסגרת התקציב. הצעות?
-
- 0 תגובות
- 641 צפיות
-
-
אהלן, תודה רבה למגיבים מראש. בבקשה למי שיש כוח שיסביר לי את למה בחר את הפריטים שבחר. ולמה משתלם או לא core i7 תודה.
-
- 0 תגובות
- 513 צפיות
-
-
היי לכוווולם ! הוכרזו ניידים למגזר העסקי מסדרת Latitude. אובכן, לרובנו זה לראותם בלבד, כי המחירים רחוקים מלהיות עממיים או קרובים לזה. https://www.dell.com/en-us/work/shop/dell-laptops-and-notebooks/new-latitude-9410-business-laptop/spd/latitude-14-9410-2-in-1-laptop#tabs_section בצד החיובי - זמן סוללה ארוך ושלל פורטים . בצד השלילי - מחיר כבר אמרנו, ויש כמה דגמים שמוגבלים רק ל - 16 גיגה ראם. נראה מה יאומרו בביקורות. רק בריאות !
-
- 0 תגובות
- 709 צפיות
-
-
שלום, אני מנסה להתחבר עם מודם סלולארי דרך כניסת PCMCIA ואני מקבל את ההודעה הבאה: This device cannot find enough free resources that it can use. (Code 12) אני רואה את ההודעה הנ"ל ב- standard openHCD usb host controller. איך ניתן לפתור את הבעיה?[br]פורסם בתאריך: 19.10.2008 בשעה 20:46:21 איך ניתן להוסיף resources?
-
- 0 תגובות
- 628 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 3500 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? אם ניתן אז עדיף לחסוך. ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? עדיפות שלא אך אם יהיה הבדל משמעותי במפרט ולמטרה משמעותית אפשרי לחרוג בתקציב עד 500 ש"ח. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? השימוש העיקרי במחשב הוא בעיקר צפייה בסרטים וכדומה, אך ישומש גם למשחקים. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). אין ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. המשחק החדש של סאות'פארק, משחקי ELDER SCROOLS והסגנון הזה בעיקר. -מהי הרזולוצ…
-
- 0 תגובות
- 650 צפיות
-
-
היי, החלטתי להשים מחשב בסלון, אלה הדברים שאני צריך: כרטיס טלויזיה(להקליט) כרטיס מסך עם יציאה ל-HD ו-RCA כרטיס קול שיתחבר לרסיבר ויספק לפחות 5.1 ערוצים HDD מעל 160 גיגה כרטיס WIFI מעדיף מחשב קטן ושקט, עם מארז קטן תקציב נמוך בגלל שאני חוסך לטיסה, מקווה שאפשר להסתדר עם זה. תודה, אור.
-
- 0 תגובות
- 551 צפיות
-
-
היי אני מתכוון לקנות מחשב נייד שצריך לשרת אותי במצבים בהם אין לי חשמל במשך זמן ממושך. הבנתי שיש מחשבים ניידים שניתן להטעין מסוללה חיצונית? איזו סוג סוללה זו? זה משהו יקר? אשמח לשמוע על כך.
-
- 0 תגובות
- 316 צפיות
-
-
גודל מסך: 13-15 יציאת HDMI לחיבור לטלויזיה LCD גודל מינימלי של כונן קשיח - 320GB (יש לי כונן חיצוני של טרה, אז אין צורך להתפרע בזה). צורב DVD מה המחשב הכי חזק שניתן להשיג במחיר כזה היום? (ומה הסיכוי שהוא יוכל להריץ משחקים קלים - GTA:SA כאלה?) תודה רבה!
-
- 0 תגובות
- 517 צפיות
-
-
אין דרישות מיוחדות, רק לקבל את הטוב ביותר עבור הכסף שאני משלם. תודה רבה, שבוע טוב, Aviko
-
- 0 תגובות
- 608 צפיות
-
-
דיסק קשיח גדול 1gb זיכרון מעבד t5xxx כמה שיותר קל וקטן זה בעיקרון הדרישות השימושים של המחשב יהיו המהרת רזולוציות של תמונות ומיילים בעיקרון
-
- 0 תגובות
- 575 צפיות
-
-
תקציב כ 4000 ש"ח חשוב לי שיהיה מעבד חזק,רצויי גם כרטיס מסך HD ,והכי חשוב מחשב אמין,רצויי 3 שנות אחריות. תודה.
-
- 0 תגובות
- 573 צפיות
-
-
שלום כולם! אני מחפש משטח קירור הכי פשוט שיש, אני עובד עם הלפטופ המון על המיטה+צופה בסרטי HD שהוא על המיטה ומחובר לטלוויזיה הוא לא נורא מתחמם, אבל זה גם לא הכי בריא, ראיתי את זה http://www.logitech.com/en-us/notebook_products/cooling_pads/devices/6073 זה מעולה! אבל לא מצאתי חנות בארץ שמוכרת את זה... יש לכם המלצות למשהו דומה? בלי שטיקים בלי מאווררים, משהו פשוט שמניחים עליו את המחשב, היש חיה כזאת בישראל? תודה וחג שמח!
-
- 0 תגובות
- 972 צפיות
-
-
שלום, אני מעוניין בנייד בסביבות 2000 ש"ח. ניתן לחרוג במידת הצורך. * מטרות המחשב? שימוש ביתי, בעיקר תוכנות אופיס וגלישה באינטרנט. * גודל המסך? 15.6" * משקל רצוי? ממוצע * האם נדרש זמן סוללה ארוך? (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם) זמן סביר. * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? (eSATA, HDMI, VGA, ExpressCard...) כן, יציאות לטלוויזיה * Bluetooth? לא קריטי * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? (HDD, SSD, או שילוב - דורש mSata) 500 GB, עדיף ssd במקום אם אפשר (כמובן בנפח נמוך יותר) * כונן אופטי? כן * האם דרושה תמיכה בתחנת עגינה ייעודית? לא * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? לא * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? לא * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? לא. * כל דרישה מיוחדת ש…
-
- 0 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי?5000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? כל עוד החריגה שווה את זה אז בסביבות ה700-500 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. Guild Wars 2/Diablo 3/Starcraft 2 כל משחקים שיצאו בשנה הקרובה פחות או יותר -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1920X1080 יש לי 2 מסכים -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבו…
-
- 0 תגובות
- 721 צפיות
-
-
המחשב ישמש את אבא שלי בעבודה ואותי אני בעיקר מוריד שירים וסרטים ומשחק קצת CS חשוב שתיהיה אחריות לשנתיים + תודה רבה !
-
- 0 תגובות
- 500 צפיות
-
-
אהלן, אני רוצה לקנות מחשב נייד לסטודנטית למשפטים, שמתי עין על המחשב הזה: "13.3 Asus ZenBook UX305FA-FC051H https://eilat.ivory.co.il/catalog.php?id=12279 מצד אחד- כונן SSD, מסך FULLHD מט IPS איכותי, קטן, דק ושוקל רק 1.2 אבל מצד שני, מעבד M5Y10 וזכרון 4GB. את עניין הזכרון אפשר לפתור בקלות ע"י הוספת עוד סטיק בכ160 ש"ח (למרות שאני לא חושב שיש צורך, מה אתם חושבים?), אך האם המעבד יעמוד בעומסים הנדרשים (כרום עם כמות כרטיסיות פתוחות, כמה וורדים, PDF וכו')? * מטרות המחשב? לדוגמה: לימודי משפטים (אינטרנט, אופיס, וכו') ומולטימדיה (סרטים...). * גודל המסך? 13.3 * רזולוציית המסך?FULLHD * משקל רצוי? נמוך מאוד 1.5 ומטה * האם נדרש זמן סוללה ארוך? מעל 8 שעות * האם יש צורך ביציאות מיוחד…
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום לפורום, אני מחליף מחשב למחשב שמיועד לעריכת וידאו ותמונות. תכנות עיקריות בשימוש: לייטרום, פוטושופ, פרימייר, דווינצי ריזולב ואפטר אפקטס. אני אשמח לעזרה בבניית מפרט. הבסיס שאני מעביר מהמחשב הישן: כונן וראם (8 גיגה) יחסית חדשים. המחשב שלי כיום הוא AMD, וקיבלתי המלצה חמה להישאר איתם, וכדי לחסוך את עלויות השדרוג (תקציב- 2000-3000 שקל) הוצע לי לקנות מעבד AMD עם כרטיס גרפי מובנה ולא לקנות גם כרטיס גרפי רגיל. הפחד שלי שזה לא יספיק וכמו שהיה כתוב במדריך לבניית מפרט, אני אסתבך עם 2 כרטיסים ישנים יחסית במקום אחד חדש יותר. נקודות נוספות: במארז אני אשמח לאופציה לכמה כוננים מכיוון שאני כנראה אוסיף בעתיד. אני עובד עם 2 מסכים, לכן אני צריך יציאת dvi אחת חובה וhdmi אחת חובה, אם י…
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
1) בכל דיון שמטרתו היא בקשת המלצה לקניית מחשב נייד, יש לציין את התקציב המשוער לקניית המחשב בכותרת . כמו כן, אם המחשב אמור להירכש במדינה שאינה ישראל - ציינו את המדינה במפורט. זאת משום שהדגמים הזמינים והמחירים שונים ממדינה למדינה. רצוי גם לפרט במידת האפשר את הפרטים הבאים בגוף ההודעה: * מטרות המחשב? לדוגמה: עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), משחקים (קלים או כבדים?), צפיה בסרטים, עריכה גרפית (דו מימדית, סרטים, או תלת מימד?) * גודל המסך?15.6 ומעלה * משקל רצוי?לא משנה * האם נדרש זמן סוללה ארוך (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם)?לא משנה * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? ( ESATA , HDMI וכו) HDMI * בלוטות?כן * גודל מינימלי של כונן קשיח ?7…
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אשמח לחוות דעת על המחשב הנ"ל: וכן אשמח על המלצות למחשבים עם נתונים דומים.. http://adscomp.co.il/he/product_h.php?idn=17048&mark=3560 יצרן Dell Vostro VM-RD33-6136 דגם Silver צבע Mobile Intel® HM77 Express Chipset CHIPSET מעבד 3rd Generation Intel Core i7-3612QM 2.10GHz מעבד זיכרון 6144MB (2 Dimm, 1x2048 + 1x4096) 1600MHz DDR3 נפח 2 חריצי זיכרון נגישים 8GB קיבולת זכרון מקסימלית איחסון 500GB Serial ATA (7.200 RPM) + 32GB SSDR mSATA Full Card גודל דיסק כוננים 8X Tray Load CD/DVD Burner (Dual Layer DVD+/-R Drive)DVD Multi Burner חריצי הרחבה 8-in-1 Memory Card Reader Secure Digital מסך 15.6" Full High Definition (1080p) LED Display with AntiGlare סוג Integrated…
-
- 0 תגובות
- 904 צפיות
-
-
שלום לכולם נשבר לחבר שלי מסך מחשב נייד Lenovo G550 2958-RDG. החברה רוצה בערך 1200 שקל על חדש פלוס הרכבה לחבר שלי זה דיי יקר והוא רוצה לדעת על מחירים יותר זולים חדש או יד שנייה במצב טוב
-
- 0 תגובות
- 527 צפיות
-
-
אהלן, חיברתי את ה E6400 שלי לטלויזיה (LCD LG 26 - לא זוכר דגם מדויק) באמצעות כבל DP 2 HDMI התמונה עוברת מצויין הסאונד עובר אבל בנוסף לסאונד המקורי עוברת גם סוג של צרימה נורא מעצבנת (לא ברקע, באותה העוצמה כמו הצליל) כאשר המחשב לא אמור להשמיע צליל, אין את הרעש, הוא מתלווה אך ורק לצלילים שהמחשב אמור להפיק, יש למישהו רעיון מה לעשות? ד"א אני הסרתי את הדרייברים של IDT כי הצליל איתם פשוט גרוע. אני משתמש בדרייבר המובנה של ויסטה.
-
- 0 תגובות
- 707 צפיות
-
-
ביקורת על הנייד הנ"ל? מעוניין לרכוש אותו בחו"ל, על מנת לשלבו במערכת בית חכם. המחיר עומד על 800$ בחו"ל. המלצות / דעות / טיפים יתקבלו בברכה. תודה.
-
- 0 תגובות
- 615 צפיות
-
-
מבקש 3 המלצות ל- 3 מחשבים ניידים הטובים ביותר שעונים על הדרישות הבאות: * שימושים: אינטרנט, אופיס * גודל המסך? 13.3 * משקל רצוי? 2 ק"ג * האם נדרש זמן סוללה ארוך (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם)? 6 שע' * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? (DVI, HDMI וכו) לא * בלוטות? כן * גודל מינימלי של כונן קשיח? 160 * צורב DVD? כן * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? אפשרי * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? לא תודה רבה
-
- 0 תגובות
- 709 צפיות
-