עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. Started by lronen66,

מעוניין לקנות מחשב נייד לשימוש אדריכל בתקציב של 5000 ש"ח עד 5500 ש"ח. אשמח לקבל עצות

• 0 תגובות
    • 849 צפיות
  2. Started by yakirz5,

היי, אני מחפש לקנות לפטופ חדש ואשמח לקבל איזה מפרט מתאים. השימוש בכללי הוא לעבודה סטנדרטית ולא למשחקים ועריכה שדורשים כרטיס מסך רציני.. 4/8 ג'יגה RAM , נפח של 1.0/2.0 טרה יספיקו. גודל המסך(13.3-15.6) זה מקום להתגמש לטובת מחיר נמוך והעיקר שהסוללה תחזיק לאזור ה5-6 שעות בלי חיבור לחשמל. תקציב של 2500 ש"ח, תודה מראש!

• 0 תגובות
    • 1k צפיות
  3. Started by Cfir 1234,

שלום, אני מעוניין בחוות דעת על המחשב הנ"ל בניתי אותו לבד ואני שוקל לרכוש את החלקים, אודה על חוות דעת או המלצות נוספות 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 5000 אפשר יותר מומלץ פחות 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? עבודה על 4 מסכים במקביל, עבודה עם מספר רב של נתונים וניתוח שלהם 3. האם יש צורך בציוד הקפי בנוסף למחשב (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) לא 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? מאוד חשוב 6. האם ישנה הגבלה או העדפה לגודלו הפיזי של…

• 0 תגובות
    • 549 צפיות
  4. היי, ברשותכם אני לא אמלא את הטופס כי כבר בניתי פה מפרט והייתי שמח לקבל את החוות דעת שלכם עליו, אם יתאים למה שרשמתי בכותרת. AMD Ryzen 3 3200G 3.6Ghz Radeon Vega 8 AM4 ASUS PRIME A520M-K AM4, AMD A520, DDR4, PCI-E, VGA, HDMI G.Skill Aegis 8GB 2400Mhz DDR4 CL15 MSI GTX 1050 Ti Low Profile 4GB GDDR5 DVI HDMI DP PCI-E Kingston A400 M.2 SA400M8/120G 120GB SSD Western Digital Caviar Blue 1TB Sata III WD10EZEX ADATA XPG Pylon Bronze 650W PYLON650B-BKCUS CoolerMaster MasterBox E501L Mid Tower נראה לכם בסדר? מזהים צוואר בקבוק או חוסר התאמה של חלקים איפשהו? אני יכול להחליף ל i3 10100F ולוח אם Asus H510M-K LGA1200 בתוספת של 170 שקלים, יהיה הבדל מש…

• 0 תגובות
    • 688 צפיות
  5. Started by doubleclick,

מחפש מפרט למחשב שישמש לעריכת וידאו וגם לעיצוב 3D. תקציב כ 7,000₪

• 0 תגובות
    • 428 צפיות
  6. Started by Shoq,

* מטרות המחשב? לדוגמה: עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), משחקים בינוניים, צפיה בסרטים, תכנות (בין 8ל-16 זיכרון) * גודל המסך? 14-15 * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? SSD לפחות 128 אם אפשר בפחות מהתקציב אז עדיף. תודה מראש.

• 0 תגובות
    • 756 צפיות
  7. Started by termal,

המחשב מיועד לשימוש משרדי. לפי מה שאני יודע שצריך מחשב עם הרבה אחריות ומותג טוב.. עכשיו, אני גם יודע שצריך שיהיה קירור טוב, אני רוצה שיחזיק לי המחשב הרבה זמן. אני רוצה לשמוע ממכם איזה מחשב טוב יכול לשמש לי את הצרכים הנ"ל. מה אתם חושבים על TOSHIBA? ASUS? תודה מראש

• 0 תגובות
    • 1.4k צפיות
  8. מה התקציב המקסימאלי?[אני לא קונה כרגע את המחשב אז אני יחסוך וגם אם יעלה המחשב 50K אני יחכה...אני רוצה את ה בסט] מה שימושי המחשב?מוזיקה נטו! א) קיובייס,פרוטולז,פרוטיל לופ לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב:נמוכות/בינוניות האם יש צורך בציוד הקפי?רמקולים,אוזניות,ומיקרופון ווקאלי האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות?וינדוס 7 האם ישנה העדפה לרכוש את המחשב מחנות ספציפית? אם לא אפשר גם לציין איזור מגורים.[פתח תקווה] האם יש בקשות מיוחדות כלשהן?FW/RAID [אני לא מממש מבין בזה] האם חשוב לשמור על אופק שדרוג המחשב? האם מתוכנן שדרוג מאסיבי של המחשב בעתיד?כן

• 0 תגובות
    • 593 צפיות
  9. Started by kobi_sion,

מצאתי את הפרט הבא http://www.p1000.co.il/Sales/SaleDetails.aspx?AuId=7734268 האם הוא יהיה טוב אם אני אחבר אותו לטלויזיה בסלון יש לו יציאה S/P DIF לחיבור מ.קולנוע ביתי 5.1 האם כרטיס המסך יוכל להריץ AMD ATI Radeon HD 4830 את כל הסרטים כולל MKV ? בנוסף אני צריך להריץ על מחשב זה תוכנה דוסית האם אני חייב להתרין XP ?

• 0 תגובות
    • 572 צפיות
  10. Started by acker16,

אני רוצה לקנות מחשב לסלון כדי להחליף את ה xtreamer wonder הבלתי נסבל שיש לי כרגע השימושים הם: 1. צפיה בסרטי בלו ריי מורדים האנטרנט (BDMV, Remux וכדומה) כולל סרטי תלת מימד אמיתי (לא ה SBS) 2. דגש על ניגון פורמטי אודיו מתקדמים (TrueHD ו HD-Master Audio) לא יודע כרגע עם איזו תוכנה כי כאמור עד עכשיו אני עם ה xtreamer 3. שימוש חזק בKODI לסטרימינג של תכני HD 4. גלישה באינטרנט בסטרימינג כמו ב youtube 5. אני מתכנן גם שהוא יאפשר צפיה בערוץ 2 ו 10 (לא ברור לי עדיין איך כי עוד לא התנתקתי מהכבלים) 6. השמעת מוזיקה באמצעות bluetooth מאד חשוב לי שהמחשב יהיה מהיר מאד בלי זמני טעינה בהפעלה של מערכת ההפעלה ותוכנות וכמובן שלא יהיה סטטרינג בניגון סרטים (גם בעתיד כשנעבור ל 4K) במקור חשבתי לל…

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  11. שלום לכולם, אודה על קבלת המלצות / הצעות למחשב נייד לשימוש משולב אישי + משרדי. השימוש העיקרי (עבודה) הוא בעיקר "סטנדרטי", כלומר אינטרנט, אופיס וכיוצ"ב. ברמת התחביב, אני משתעשע קצת בפיתוח (אנדרואיד וכו'), וצריך מחשב שיהיה מספיק חזק בשביל לעמוד בזה, אבל מצד שני לא רוצה להשתגע כי לא מזה אני מתפרנס. כרגע אני עובד עם Dell Inspiron 15 עם מעבד i3 ומסך 15.6. בסה"כ מרוצה ממנו, אבל מרגיש שהוא לא סוחב. תשובות לשאלות הנפוצות: * מטרות המחשב? כאמור - משולב לואוטק (משרדי) + קצת הייטק (פיתוח) כתחביב. * גודל המסך? האם חשוב מסך מבריק או מאט? לא משנה מבריק או מט. גודל - רגיל לעבוד עם 15.6 אבל מוכן לשקול טיפה יותר קטן. * רזולו…

• 0 תגובות
    • 1k צפיות
  12. ערב טוב אני מתחיל בקרוב ללמוד, והגיע הזמן להתחדש במחשב נייח לבית, מחשב נייד אקנה כנראה בשנה ב' ללימודים, כרגע לא צריך. התקציב הוא כ3K למסך ולמחשב, ללא חריגה. אני לא חובב משחקים, כך שכרטיס מסך מובנה יספק אותי בהחלט. בבדיקה באתר KSP ראיתי את המחשב הזה ב1.9K ש"ח Core i5 6500 8GB DDR4 WD 1TB SATA3 * SSD יירכש בנפרד ואת המסך Dell UltraSharp U2414H 23.8'' LED IPS ב1050 ש"ח סה"כ יוצא 3K, ומבירורים ברחבי הרשת התרשמתי מאוד מהמסך אז רגע לפני שאני מזמין, סייגים והערות? תודה ושנה טובה איתי

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  13. Started by liel3,

רציתי לקנות את המסך הבא: VIEWSONIC VP930 , אבל כמעט בכל החנויות לא המליצו לי עליו, לא בגלל שהוא לא טוב, להיפך כולם אמרו שהוא מסך מצויין, אבל הבעיה זה היבואן ונותן השירות (לא מזכיר שמות אבל כולם יודעים) ולכולם היו ביקורות על רמת השירות של היבואן. אני צריך מסך ברמה דומה, אולי של ASUS או SONY , המחיר של ה - VIEWSONIC VP930 היה 2300 ש"ח כלומר אני צריך מסך פחות או יותר באותו מחיר. תודה מראש!!!!

• 0 תגובות
    • 696 צפיות
  14. Started by JohnnyBoy17,

היי, אני רוצה לקנות מחשב של ASUS. את המחשב הזה בחברה הזאת או ב AMAZON. מחשב 17" לגיימרים. חזק ביותר ואני מאוד רוצה לקנות. עכשיו, אני חייב גם מישהו שיעשה לי אחריות עליו בארץ. אתם יודעים אולי איפה יש מישהו כזה? ואם זה משתלם? זה די דחוף.... תודה לעוזרים הנה הלינק: http://www.compusa.com/applications/SearchTools/item-details.asp?EdpNo=6701575&CatId=3998

• 0 תגובות
    • 979 צפיות
  15. Started by sagiCC,

lenovo thinkpad w510-2nu עם הרחבת זכרון ל8 ג'יגה 1333

• 0 תגובות
    • 775 צפיות
  16. מה המצב חברה מה דעתכם על מחשבים עסקיים עם מעבדי AMD ? http://www.notebookclub.co.il/prod-dell-d531-80gb.htm

• 0 תגובות
    • 774 צפיות
  17. Started by I7210I,

שלום יש לי MSI WIND ואני מפעיל את הBT וא)אני לא רואה את הסמל בשורת המשימות ב)גם שאני מפעיל אותו אז שאני הולך לתוכנה שלו של טושיבה אז הוא כותב BT HAS NOT STARTED.. מה עושים? תודה[br]פורסם בתאריך: 19.08.2008 בשעה 12:16:20 הסתדרתי תודה!

• 0 תגובות
    • 663 צפיות
  18. Started by kobi_sion,

המחשב הישן שלי i7 4790 הלך כנראה לעולמו מנסה להתארגן על מחשב חדש - צריך המלצה ל I7 או I5 או מבוסס AMD 16gig זיכרון השימושים: משחקים (BF לדורותיו PUB G, WILDLAND FIFA SQUAD... תכנות הורדות ועבודות אופיס אני צריך מעבד, לוח אם, זיכרון, וקרור דגש על שקט (יש לי מארז, דיסקים ו-1070) טווח 2500-3000 בתודה מראש קובי

• 0 תגובות
    • 825 צפיות
  19. Started by Shmar77,

הי, זקוק לעזרה בבחירת מחשב נייד לבית. רב השימוש בו תוכנות OFFICE וגלישה באנטרנט. אחסון גדול יהווה יתרון אך יכול להיות מוחלף בכונן חיצוני (זול יותר). כרגע מתלבט בן 2 אלה: https://ksp.co.il/?list_compare=.53292..53104 אבל אשמח להמלצות אחרות. מחיר עד 2100ש"ח. תודה רבה

• 0 תגובות
    • 928 צפיות
  20. שלום! 1. תקציב - אני לא רוצה לחרוג מ2000 שח. 2. עבודה משרדית, סרטי HD, אינטרנט, יכולת בסיסית להפעיל משחקים. אין שימושים מיוחדים, בעיקר מולטיטקינג. יש לי מסך 19" רחב עם רזולוצייה טבעית 1440*900 3. אין צורך בציוד הקפי 4. אין צורך בכונן דיסקטים 5. - 6. 5 7. מאמין שלא.. ואם כן אז במגבלה של קירור אוויר. 8. אין צורך במערכת הפעלה/ הרכבה 9. אזור מרכז, בת ים. 10. - באופן כללי חשבתי על מערכת מבוססת 720 של AMD על לוח עם כ.מסך מובנה, 4 ג'יגה זכרון ו500GB קשיח. מעדיף מארז שחור, קטן, זול עם ספק מובנה ומומלץ גם שיראה בסדר. אני מעוניין לחסוך כמה שיותר אז אני מאמין שאוברקלוק אני לא יעשה. מעבד AMD Phenom II X3 720 Black Edition Box ₪651 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=AMD…

• 0 תגובות
    • 715 צפיות
  21. Started by יניב396,

יש לי דגם מחשב נייד dv6525ea אני רוצה להתקין xp עליו אבל אני צריך להתקין דרייבר של דיסק קשיח יש לי את הדרייבר אבל אין אני מתקין אותו? כי יש הודעה שהוא דורש רק מהפלופי להתקין את הדרייבר ואין למחשב פלופי וזה לא קשור להגדרות ל הביוס כי ניסתי גם את זה אז איך מתקינים את הדרייבר וכל זה נגרם בגלל שעצרתי את המחשב באמצע התקנה של וינדוס 7 המחשב מעלה דרך בוט רק את הXP אבל ויסטה הוא לא מעלה דר הבוט לא מצליח להתקין מערכת הפעלה מה הבעיה נראה לכם?

22. Started by לוח שנה,

שלום לכם, המחשב עבד אתמול כרגיל והיום פתאום לא נדלק. הדבר היחיד שנדלק זו המנורה שמראה שהמחשב דולק, אבל שאר הנורות לא דולקות וגם לא המסך. יש למישהו רעיון על הסיבה לבעיה? תודה.

23. Started by zabi_g,

היי, אני מחפש מחשב נייד 15" - לא פחות - באיזור ה 3K ש"ח (אם צריך אני יכול לגלוש עד 4K) לאוניברסיטה, הדרישות העיקריות שלי זה מסך שאפשר לעבוד מולו שעות מרובות, מקלדת נוחה, זמן סללה טוב ואחריות של שנתיים לפחות. המחשב ישמש בעיקר לאופיס ואינטרנט ואולי מדי פעם גם לצפיה בסרטים. אשמח להמלצות על מחשבים ועל מקומות לקנות את המחשב באיזור חיפה תודה

• 0 תגובות
    • 602 צפיות
  24. Started by along21,

שלום, אני מתכנן לקנות נייד לצרכי אופיס ואינטרנט עם מסך גדול (17"), המוכר המליץ לי Dell Inspiron 5748 וראיתי שיש 2 אופציות מעבד I5 במחיר 3008 (השבוע אהיה באילת) http://ksp.co.il/?store=eilat&uin=23192 ומעבד I7 + כרטיס מסך Nvidia GeForce GT 840M במחיר 3466 http://ksp.co.il/?store=eilat&uin=23194 האם שידרוג המפרט מצדיק את תוספת המחיר של 460 ש"ח האם זהו מבאמת דגם מוצלח - ראיתי קצת וראיתי ביקורות לא רעות.. תודה

• 0 תגובות
    • 3.3k צפיות
  25. אהלן אנשים, אני מחפש מחשב נייד. * מטרות המחשב: המחשב ישמש להתעסקות יום יומית (אינטרנט, סרטים או סדרות לעיתים נדירות וכו׳) * גודל המסך? עדיפות ל15.6 * משקל רצוי? עדיף שיהיה כמה שיותר קל, אני לא אסתובב איתו כל היום אבל שלא יהיה מעמסה יותר מידי (מניח שאזור ה2קילו זה מעולה) שגם לא יהיה עבה מידי * האם נדרש זמן סוללה ארוך? מעל 6 שעות * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? שיהיה חיבורHD וחיבור לעכבר במידה ואני ארצה לחבר אותו למסך גדול * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? מצידי שיהיה רק 8ג׳יגה של SSD רק לווינדוס, אני משתמש בהארדיסק חיצוני להכל שלא יכביד על המחשב * האם דרושה תמיכה בתחנת עגינה ייעודית? לא מבין בזה כלכך, אם אני יכול לחבר מסך ועכבר פשוט, לא חושב שצריך * האם נדרשת אחריות בינלאו…

• 0 תגובות
    • 934 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.