עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. שלום, אין לי ממש ידע במחשבים ניידים ולכן אשמח אם תוכלו לעזור לי בנושא זה. אני מחפש מחשב ללימודים. כלומר, אני רוצה שיהיה כמה שיותר קל ומסך 12 או 13 אינטש (רוב הכסף ילך על מידות המחשב ולא על ביצועים). השימוש יהיה בעיקר שימוש משרדי, אין צורך במשחקים והרצת תוכנות כבדות. אולי פעם בה הוא ישמש לצפייה בסדרות/סרטים אך זהו לא השימוש המרכזי ולכן אין צורך בכרטיס מסך מיוחד. כמו כן חשוב לי מאוד שהוא יהיה אמין. תודה מראש על העזרה נ.ב. אני לא אתנגד להוציא גם פחות מ4,000 שקל

2. Started by Juvleve,

אהלן, אני צריך את המפרט הבא: 1. התקציב הוא 2300 אפשר לחרוג בתחום ה50 שח אבל לא יותר.. 2. המחשב מיועד למשחקים. לדוגמה gta 4 על בינוני. אין לי מושג רזולציה טבעית... אם זה חשוב אני אברר. 3. אין צורך בציוד היקפי. 4. אין רכיבים שלא צריך להוסיף. 5. השקט חשוב 3 6. אין צורך בoc 7-9. לא 10. לא יהיה שדרוג של המחשב. תודה מראש!

3. שלומות, אני מרכיב מפרט שיהווה בסיס לגיימינג סביר + תוכנות אדובי בתקציב הנ"ל. כרגע יותקן במפרט 1080 מזדקן אך בעתיד יוחלף ב 2070 או 3070. אשמח לדעתכם על הרכיבים הנ"ל ואם הייתם משנים משהו בהינתן רמת התקציב. תודה מראש

• 1 תגובה
    • 556 צפיות
  4. חבר מעוניין במחשב נייד לשימושים הנ"ל. טווח המחירים הוא 3000 עד 4000 - עדיף לחסוך אם אפשר. אין חשיבות לניידות בתנאי שזה לא יהיה קיצוני (מחשבי דל ששוקלים כמו שרת) אני יודע שהוא יחבר אותו עם VGA לטלויזיה שלו (יש לו LCD) אין הרבה אילוצים מלבד המחיר ורצויי שיהיה לו כרטיס טיפה משודרג כדי שזה יתמוך במשחקים. ראיתי מחשב מעניין מאוד באופיס דיפו במחיר של 3100 ש"ח ללא מע"מ (לבעלי LIFE STYLE) של לנובו (ה-Lenovo, 3000 N200 0769-BRG אמנם אחריות רק לשנה אבל עם כרטיס מסך 7300GO שמאפשר בהחלט גיימינג מסויים - הרבה מעבר לכרטיסים המובנים. במחיר הזה זו מציאה לדעתי, במיוחד כשאתה קונה ממקור מוכר ולא מחנות אינטרנטית עלומת שם . המעבד לא מהחזקים אבל הרבה מעל ומעבר לשימוש משרדי, סרטים וגיימינג קל-בי…

• 1 תגובה
    • 639 צפיות
  5. יש לי מחשב ישן (מ-1997/6)- פנטיום1 MHZ 166 , זיכרון 64 MB SDRAM , לוח אם מאוד ישן 10 JB, מסך SONY "15 , כרטיס מסך מאוד ישן. אני רוצה לשדרג את המחשב: מעבד - לא משנה איזה מעבד (AMD או INTEL). לוח אם - אני צריך שתהיה ללוח תמיכה בהארד דיסק ישן ובזיכרון ישן , כרטיס קול ON BOARD, וכרטיס רשת ON BOARD, עדיפות לחברות ידועות כמו EPOX GIGABYTE וכו'. כרטיס מסך- טוב (יותר טוב מג'יפורס 2 MX ולא אכפת לי שיהיה ON BOARD) עם המסך SONY (בהמשך אולי ארכוש מסך 17"). מודם- 56K. מארז- פשוט. אם לא חורג מהתקציב: זיכרון- 128 MB נוסף (SDRAM) לא משנה איזו חברה. דיסק קשיח- 20JB שוב החברה לא משנה. הייעוד של המחשב- עבודה משרדית (רק אופיס- אינטרנט וורד אקסל ורק לעתים רחוקות משחקים וכו'..) המחשב י…

• 1 תגובה
    • 1.5k צפיות
  6. 1. מה התקציב המקסימאלי? 4.500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? +- 200 ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?כמעט ולא 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)?משחקים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. total war\nfs\cod .... -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1920*1080 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)?בינוני-גבוה 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם…

• 1 תגובה
    • 525 צפיות
  7. ברשותי מחשב Lenovo G580, שבזמן האחרון (חודשיים+-) החל לכבות כאשר אני משחק במשחק בעל דרישות גרפיקה גבוהות (World of Tanks/Skyrim), גם כאשר הגדרות הגרפיקה במינימום. בהתחלה המחשב נכבה רק בשימוש בכרטיס מסך NVIDIA GeForce GT 635M אבל עכשיו גם כשאני משתמש בכרטיס מסך המובנה (Intel HD Graphics 4000) הוא נכבה. אשמח מאוד אם למישהו יש פתרון. (ניסיתי לפרק ולנקות את המאוורר אבל זה לא עזר, חוץ מזה שגם ככה הוא היה נקי). המחשב מאוד חם כשהוא נכבה.

• 1 תגובה
    • 3.8k צפיות
  8. שלום לכולם, ברצוני לרכוש מחשב חדש למשחקים ועבודה (גלישה באינטרנט, עבודה באופיס, ותוכנות שונות). הרכבתי את המפרט הבא: מה דעתכם על המפרט?

• 1 תגובה
    • 538 צפיות
  9. 1. מה התקציב המקסימאלי? 1500 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לחסוך כמה שיותר ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא ניתן 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין:גלישה ומדיה ב 1080P . -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך).1080P -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים. מארז ,…

• 1 תגובה
    • 1.3k צפיות
  10. Started by sagibd95,

* מטרות המחשב? לדוגמה: עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), צפיה בסרטים. * גודל המסך? 13-14 * משקל רצוי? בסביבות 2 קילוגרמים. * האם נדרש זמן סוללה ארוך (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם)? 3 שעות יספיקו * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? עדיפות ל-HDMI, לא חובה. * בלוטות? לא קריטי. * גודל מינימלי של כונן קשיח? 250. * כונן CD/DVD? צורב?- לא קריטי. * כונן Bluray? לא קריטי. * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? לא קריטי. * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? לא. * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? Lenovo. חשוב לציין שהמחשב ישמש גם כתחליף זמני למחשב הנייח שהתקלקל לאחרונה, העבודה שתתבצע בעיקר משרדית בלי גיימינג בכלל.

• 1 תגובה
    • 662 צפיות
  11. Started by parsi13,

1. מה התקציב המקסימלי? נא לציין בבירור בכותרת הת'רד! 3500 ש"ח האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך? הכל עד השקל האחרון במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 100 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב (לדוגמא - עבודה משרדית, תכני HD, משחקים, עריכות, גרפיקה וכדומה)? משחקים בעיקר א) תנו דוגמאות לאפליקציות העיקריות בהן תשתמשו. fifa10\[es10 gta iv, cod 6 ב) צייינו האם תשתמשו בהן בצורה כבדה (אם זה לרינדורים לדוגמא, האם זה לשם פרנסה?). ג) במידה והמחשב מיועד גם/בעיקר למשחקים: * מה הרזולוציה הטבעית (מקסימלית) שיש למסך שלכם? אין לי מושג אבל זה שם המסך : מסך מחשב LG L1900R LCD * באיזה סוג משחקים תשחקו? * באילו הגדרות תשחקו (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? שיעבוד חלק ברור…

• 1 תגובה
    • 513 צפיות
  12. שלום, אני צריך להרכיב מחשב פנטיום 4 שישמש בעיקר לגלישה באינטרנט, הורדת מוסיקה ועיבוד תמלילים. המחשב לא צריך להריץ משחקים ולא מתכונן OC בעתיד. כמו שתוכלו לראות הלוח אם שלקחתי מכיל כרטיס מסך מובנה אך כולל גם חריץ הרחבה מסוג AGP להתקנת כ. מסך יותר חזק בעתיד. מה דעתכם? (להלן מפרט) Magnetix Super Midi Tower 300W USB Front Case 247.84 Gigabyte GA-8SIML-H SIS650GX DDR Motherboard 443 Intel Pentium IV 2.4GHz 512K 533MHz Socket 478 CPU BOX 1,157.41 DDR-RAM 256MB 2700 OEM Memory 246.49 MSI 48/24/48 Retail CDRW 338.93 Teac / Alps / Mitsumi 1.44MB 3,5" Floppy Drive 55.84 491.50 Seagate 40GB 7200 rpm ATA100 HDD הצעות לשיפור יתקבלו בברכה. בתודה מראש, עומר.

• 1 תגובה
    • 913 צפיות
  13. Started by guyl3,

1. מה התקציב המקסימאלי? 730$ אחרי מע"מ 2774 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?10$ 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)?עריכה גראפית א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). פרנסה Photoshop adobe CS5 ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 21inch wide x2 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות) 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן…

• 1 תגובה
    • 747 צפיות
  14. * מטרות המחשב? תיכנות אנדרואיד וקצת league of legends בשעות הפנאי * גודל המסך? האם חשוב מסך מבריק או מאט? סביב ה14 אינץ ומעדיף מסך מט * רזולוציית המסך? לפחות 1920X1080 * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? אין * משקל רצוי? עדיף קל * האם נדרש זמן סוללה ארוך? שעתיים-שלוש מספיק * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? צריך יציאת HDMI * Bluetooth? לא חשוב * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? רוצה SSD, מעדיף 256 גיגה אבל גם 128 יכול להיות בסדר * כונן אופטי? מיותר, לא רוצה * האם דרושה תמיכה בתחנת עגינה ייעודית? לא * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? לא * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? לא * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי?…

• 1 תגובה
    • 1.6k צפיות
  15. חבר'ה אני לא ממש מבין במחשבים רציתי לדעת אם יעבוד לי GTA IV מעבד INTEL DUAL CORE E-6500 לוח אם GIGABYTE G41 DDR2 PCI-X זיכרון DDR2 2048MB 800MHZ צורב DVDRW DUALAYER 22 SATA מארז מקצועי SAMA כולל ספק מקצועי TRUEPOWER 550W כונן קשיח 500GB SATA2 7200 GEFORCE 220GT 1GB ?

• 1 תגובה
    • 749 צפיות
  16. שלום רב. אני חדש בפורום. לא מבין גדול במחשבים. אשמח לחוות דעת על המפרט המצורף ולאלטרנטיבות? -האם הספק הזה יעיל וחסכוני? - האם כדאי סט חוטי של מקלדת במקום, ואם כן מה? - המלצה למסך חלופי במחירים דומים: שווה ערך 720 ש"ח, מסך לד. - האם כדאי דיסק קשיח 1 טרה? מה ההפרשים במחיר? - כרטיס t.v אפשרי להוסיף? עלויות? מי שיכול לעזור תודה מראש. הצעת מחיר לרכישת מחשב הצעת מחיר לרכישת מחשב - · מארז ELITE 371 COOLERMASTER שחור· ספק כח A.PFC 450W FAN12 POWER MAN INWIN· לוח אם H61MA-E35 B3 HDMI USB3 SATA3 1GLAN MSI· מעבד אינטל 3.3GHz 3MB CORE I3 1155 2120· זיכרון KVR KINGSTON 4GB DDR3 1333MHZ· דיסק קשיח פנימי 500GB S3 1Y 7200 16MB SEAGATE· …

• 1 תגובה
    • 615 צפיות
  17. Started by roeyel,

שלום לכולם, מישהו ניתקל בבעיה ברכישת Dell E6400 באתר של Dell בגלל שהוא אדם פרטי ולא עסק? אני מדבר כמובן על רכישה בארה"ב לכתובת קבועה. כאשר אני מנסה להזמין יש דרישה למילוי פרטי העסק וכו'.. מישהו מכיר? איך עוקפים את הבעיה? תודה על העזרה, רועי

• 1 תגובה
    • 590 צפיות
  18. Started by francoland1,

היי, לרגל הלימודים שמתקרבים, הגיע הזמן לקנות לפטופ... תקציב הגיוני נראה לי בסביבות ה-3500 (אפשרי גם קצת יותר) * מטרות המחשב? אינטרנט, אופיס, מוזיקה, צפייה בסרטים, ריבוי משימות, הרצת תוכנות לתיכנות * גודל המסך: 14 (מעדיפה להתפשר בזה על חשבון המשקל) * משקל רצוי? כמה שפחות (בעיקר צריך להיות נוח להתניידות) * האם נדרש זמן סוללה ארוך? 5 שעות יהיה סבבה, יותר מזה מבורך... * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? UBS סטנדרטי, מעבר לזה לא באמת.. * בלוטות? לא * גודל מינימלי של כונן קשיח? לא משנה * כונן CD/DVD? צורב DVD * כונן Bluray? לא * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? כן, ל-3 שנים + אחריות מ/אל הלקוח * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? כן * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? האמת שבדי…

• 1 תגובה
    • 559 צפיות
  19. Started by MadGhost,

1. מה התקציב המקסימאלי? 5000 שח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? ניתן לנצל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? תלוי בתמורה שתתקבל 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. COD, starcraft2, tribes וכדומה -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 23'' וגם 40'' -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? לא 4. האם…

20. Started by d.c.n,

שלום, אני רוצה בבקשה מפרט לגיימניג + מסך עד 4500 אלף. וכמובן שהמחשב יהיה למשחקים כבדים לדוגמא : call of duty 4 , far cry ברמות האלו. בבקשה לבנות לי מפרט ב skypc אם אפשר. תודה.

• 1 תגובה
    • 616 צפיות
  21. כנראה שהשבוע אקנה סוף סוף מחשב חדש ורציתי לדעת האם המפרט הבא יהיה טוב למשחקים (חוץ מקרייסיס, כי אני יודע שזה לא יספיק לו). תודה רבה מראש! מעבד Intel Core 2 Duo E7200 Box ¤603 כמות:1 http://skypc.co.il/product.asp?pid=IE7200 לוח אם GIGABYTE GA-P35-DS3L ¤458 כמות:1 http://skypc.co.il/product.asp?pid=39207 כונן קשיח Seagate ST3500320AS 500GB SATA2 32MB ¤363 כמות:1 http://skypc.co.il/product.asp?pid=10836 זיכרון Mushkin DDR2 4096MB (2048MBx2) 800Mhz CL 5-5-5-18 SP ¤388 כמות:1 http://skypc.co.il/product.asp?pid=996558 כרטיס גרפי Leadtek WinFast 9600GT 512MB PCIe ¤712 כמות:1 http://skypc.co.il/product.asp?pid=LV470 צורב LG GSA-H55L X20 DVD ¤129 כמות:1 http://skypc.co.il/pr…

• 1 תגובה
    • 524 צפיות
  22. Started by shimon0238,

מלבד זה שהוא טינקפאד היכן הוא עומד בתוך הסידרה? ואם יש לכם דעה על המחשב?

• 1 תגובה
    • 781 צפיות
  23. Started by roee01,

שלום לכולם! יש לי מחשב נייד של סמסונג np700z5a. עשיתי לו עדכון ביוס דרך התוכנה של סמסונג swupdate. כבר עבר בערך שעה וזה עדיין לא סיים. הגיוני? ואם זה לא אמור להיות ככה מה לעשות?

• 1 תגובה
    • 1k צפיות
  24. רציתי לדעת איך אני מגדיר במחשב נייד MSI שכשאני מוריד את המסך אז האינטרנט לא יתנתק (המטרה היא בשביל הורדה של קבצים שכשאני אוריד את המסך זה ימשיך להוריד). מדובר בwindows 7 באנגלית.

• 1 תגובה
    • 722 צפיות
  25. תקציב עד 6000 שח. קבצי תמונה של של 6 גיגה JPG ולעיתים רחוקות קבצי RAW 12 GB אפשרות לשני מסכים. בלי משחקים בכלל.

• 1 תגובה
    • 799 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.