עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. Started by Atalia Mekler,

את שלושתם אני עתידה לקנות באמאזון, כך שהמחיר בארץ פחות רלוונטי. שימושים עיקריים- לימוד מוזיקה (אבלטון) ובהמשך מקווה גם עיצוב גרפי המחשב לשימוש בסיסי לפני הכל, ככה שאם אין לו חיבור יואסבי ושות' זה מוריד מערכו, למרות שלא פוסל על הסף. אלה הם הדגמים: https://www.amazon.com/Lenovo-Yoga-Pro-Convertible-Ultrabook/dp/B00OJHID04/ref=sr_1_2?ie=UTF8&qid=1516539010&sr=8-2&keywords=lenovo+yoga+3+pro+gold&refinements=p_n_condition-type%3A6461716011 https://www.amazon.com/Lenovo-Flagship-Touchscreen-Quad-Core-Thunderbolt/dp/B078HRN49F/ref=sr_1_3?s=pc&rps=1&ie=UTF8&qid=1516541009&sr=1-3&refinements=p_4%3ALenovo%2C…

• 1 תגובה
    • 572 צפיות
  2. היי אני מתעסקת עם תלת מימד, עובדת במאיה, זיבראש, ותוכנות אדובי למיניהן אני מחפשת מחשב חזק (מאוד מאוד מאוד) למידול, רינדור ובעצם עבודה שוטפת עם כל התוכנות הללו אני מתלבטת בין Alienware Aurora ALX http://www.bug.co.il/prodtxt.asp?id=8757&perur=2&t=1&c=180 ל MAC PRO אני לא יודעת אם המחשבים האלה מיועדים יותר לגיימינג או לעבודה על תלת אני מוכנה להשקיע הרבה כסף תמורת מחשב שישרת את המטרה שלי מה מהם מומלץ יותר לטווח מחירים האלה או שמא יש משהו שעדיף יותר? תודה

• 1 תגובה
    • 818 צפיות
  3. 1) מה התקציב המקסימאלי? 2000 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? אשמח לחסוך אבל לא להתפשר בגלל זה ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? תכנות לכיתה י"א בנושא אנרואיד + C# , משחקים בסיסיים . א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). visual studio . android studio ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. כמו מייפל סטורי , מיינקראפט , mount&blades -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). -…

• 1 תגובה
    • 754 צפיות
  4. Started by Morphine,

Intel i7 920 2.66Ghz Box Asus P5N7A-VM HDMI Kingston DDR3 3GB 1333MHz CL9 Kit of 3 Asus GeForce GTX 275 896MB DDR3 ENGTX275/HTDI/896MD3 Western Digital WD10EACS 1TB 16MB SATA כמה עולה מפרט כזה בערך?

• 1 תגובה
    • 588 צפיות
  5. 1. מה התקציב המקסימלי? 3500 האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך? אפשר עם זה טוב אבל בעיקרון לחסוך במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?500 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב (לדוגמא - עבודה משרדית, תכני HD, משחקים, עריכה, גרפיקה וכדומה)? משחקים חדשיםםםםםם ושיעבודו חלק ומהר בגרפיקה בינונית עד טובה מאוד (high) תוכנות בקטנה.... א) יש לציין את התוכנות העיקריות בהן יעשה שימוש ואת אופן השימוש (מזדמן/תדיר/לפרנסה). המחשב מיעוד לבית. ב) במידה והמחשב מיועד גם/בעיקר למשחקים: בעיקר למשחקים * אם המסך לא כלול במפרט, מה הגודל ו/או הרזולוציה הטבעית (מקסימלית) של המסך הקיים? אני צריך מסך אני שמח לראות שיש במפרט מספיק כסף בשביל מסך טוב בעל רזולוציה full hd עם אין מספיק כסף אפש…

• 1 תגובה
    • 922 צפיות
  6. אני מתחיל לימודי אדריכלות ואני זקוק למחשב היכול להפעיל תוכנות גראפיות כמו אוטוקאד ופוטושופ ובדרך כלל כשכולם פעולות במקביל,כמו כן מחשב בעל מעבד וכרטיס מסך המספקים ביצועים ויכולים להפעיל משחקים ברמה בינונית גבוהה כמו פיפא 2009. ראיתי את המחשב הזה באייבורי MSI Bravo EX627 http://www.ivory.co.il/product.asp?productid=4019&CatCode=315 ו הוא נראה לי כמו אחלה של מחשב. האם החברה טובה מבחינת אחריות והאם המחשב יוכל לבצע את מה שרשמתי בהתחלה. ואם אפשר לדעת מה היתרונות והחסרונות אני אשמח תודה :-)

• 1 תגובה
    • 820 צפיות
  7. Started by GALAI30,

אני צריך המלצה למעבד I7 ולוח אם תקציב 2000

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  8. היי, אני מחפש לקנות מחשב נייד עד 3K אפשר קצת לחרוג עד 3.2... * מטרות המחשב? לדוגמה: עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), משחקים קלים, צפיה בסרטים * גודל המסך? האם חשוב מסך מבריק או מאט?מעדיף שהמסך יהיה גדול מ11.6 ולא משנה מבריק או מט * רזולוציית המסך? (במחשבים מודרניים נעה בין HD 1366x768 לבין FHD 1920x1080, ולעיתים רחוקות מעבר לכך). ככל שהרזולוציה גבוהה יותר, כך יש יותר שטח עבודה, אך העצמים בתצוגה (טקטס, אייקונים קטנים יותרלא כל כך משנה * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? אין דרישות * משקל רצוי? אין דרישות מיוחדות * האם נדרש זמן סוללה ארוך? (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם) אין דרישות מיוחדות * האם יש צורך ביציאות מיוחדות?HDMI,USB3 * Bluetoo…

• 1 תגובה
    • 958 צפיות
  9. Started by eliil1,

מעבד: INTEL CORE 2 DUO S775 3.0GHz E8400 + AC FREEZER EXTREME אחריות: שלוש שנים. מחיר: ¤965 לוח אם: GIGABYTE GA-EP43-DS3L אחריות: שלוש שנים. מחיר: ¤488 כרטיס מסך: PALIT PCI-EX 2.0 RADEON HD4850 SONIC 512MB DDR3 DVI HDMI - RETAIL אחריות: שנתיים. מחיר: ¤917 דיסק קשיח: SAMSUNG F1 750GB 32MB SATA2 7200 RPM : HD753LJ אחריות: שלוש שנים. מחיר: ¤478 צורב DVD: LG DVDRW GSAH55N X20 - BLACK - PATA אחריות: שנתיים. מחיר: ¤135 זיכרון: GEIL BLACK DRAGON 4096MB DDR2 800 (2048X2) CL 5-5-5-15 : GB24GB6400C5DC אחריות: ללא הגבלת זמן. מחיר: ¤415 מארז: THERMALTAKE ARMOR PLUS MX ( BLACK+WINDOW) VH8000BWS w/o PSU אחריות: שנה. מחיר: ¤530 ספק כוח: CORSAIR VX 550W : CMPSU-550VXEU אחריות: חמש…

• 1 תגובה
    • 560 צפיות
  10. שלום, יש לי שאלה קצת ניובית: האם הזכרון המשותף (shared) של הכ.מסך תפוס תמידית ע"י המערכת או שהוא מוקצה בצורה דינמית לפי שימוש? אם זה תלוי במיוחד בסוג כ.המסך אני מעוניין לדעת לגבי ה 950 של אינטל. תודה!

• 1 תגובה
    • 650 צפיות
  11. Started by smit,

קניתי את המפצל שמחבר את המקלדת לחיבור ה USB. עכשיו ברגע שאני לוחץ על CAPS LOCK, NUM LOCK, SCROOL LOCK המקלדת פשוט מפסיקה לעבוד ואז רק המקלדת שבנוייה בנייד עובדת.. למה זה?!

• 1 תגובה
    • 653 צפיות
  12. Started by ZiX,

שלום , יש לי מחשב נייד של טושיבה שנקנה לפני כשנה בארה''ב. עם הזמן הוא נהפך לאיטי יותר ויותר. עכשיו כמעט ושהוא לא זז , סרטונים נתקעים והעבודה עליו לא נוחה כלל. לכן החלטנו לנסות לפרמט אותו. למחשב אין כונן CD / DVD מה האופציה אחרת לגבי ההתקנה? בנוסף יש דרייברים של הWIFI והסאונד , רציתי לדעת כיצד ניתן לגבות אותם על המחשב לפני הפירמוט. ובכללי , תהליך הפירמוט (וגרסאת הווינדוס) זהה למחשב נייח נכון? תודה רבה

• 1 תגובה
    • 1.6k צפיות
  13. שלום חברים יש ברשותי מחשב DELL דגם GX620 מעבד פנטיות D עם 2.8GHZ זיכרון 2.5 ג'יגה DDR2 דיסק קשיח WD 80 גיגה X2 סהכ 160 גיגה כרטיס מסך GeForce Quadro Fx1700 512MB יש כרטיס טלויזיה פשוט יחסית וגם מודם בשביל פקס מריץ וינדואוס 7 אולטימייט הכל תקין ועובד המחשב במצב מצויין בכמה אפשר למכור דבר כזה? תודה

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  14. 1.מה התקציב המקסימאלי? 2500 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל הכל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? שקלים בודדים 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? אופיס, גלישה באינטרנט, צפייה בסרטי HD, לימודים, תוכנות לתיכנות כמו VISUAL STUDIO וטיפה תוכנות גרפיקה כמו פוטושופ אבל לעיתים רחוקות יותר. -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. כמעט ולא ישחקו משחקים על המחשב -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 19" LCD VIEWSONIC 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? לא 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? אין צורך בכרטיס מסך, אוכל להעביר כרטי…

• 1 תגובה
    • 771 צפיות
  15. Started by רק מרק,

שלום. הזמנתי את האסוס הנ"ל בוואלה שופס ב 2000 ש"ח אך המשלוח מתעכב ואני מתלבט אם לבטל את ההזמנה ולרכוש במקומו את ה HP. המפרט דומה למדי. הדיסק הקשיח של האסוס גדול יותר אך אין לי צורך בכך. הדיסק הקשיח של ה HP מהיר יותר (7200 RPM לעומת 5400 באסוס. כמה זה משמעותי?) הזיכרון של ה HP מהיר יותר (1333MHZ לעומת 1066. כמה זה משמעותי?) המשקל דומה. שניהם i3 (האסוס 380M לעומת 2310M. אני מבין שהם די דומים בביצועים. לא יודע מי עדיף). זיכרון זהה. ל HP יש USB3. לא יודע אם יהיה לי משמעותי. מצלמת הרשת של ה HP טובה יותר. לא אכפת לי. האסוס הוא Reffuredbuished מקווה שאין לכך משמעות. לשניהם אחריות זהה. ה HP יקר ב 200 ש"ח. פרט חשוב - לפי מסמך שפורסם ב CNET, ל 25% ממחשבי HP יש תקלה בשלוש שנים הראשו…

• 1 תגובה
    • 681 צפיות
  16. שלום ותודה מראש על התשובות ועל האתר המושקע . אני מחפש מחשב לאופיס, אינטרט NGN וצפיה בסרטים ללא משחקים. חשוב שיהיה תואם אובונטו וגם Win7, רצוי עם אפשרות שדרוג בעתיד. מצאתי באתר מסחרי את המפרט הבא שדיי דומה למפרט המומלץ כאן באתר: מעבדי ‏AMD Athlon II x2 245 2.9Ghz Socket AM3 Tray מאווררים וגופי קירור Generic CPU Cooler For AM2/AM3 לוחות אם למעבדי ‏AMD GIGABYTE M61PME-S2P AM2+, AM3 nForce 430, PCI-E, VGA, HDAudio, Lan זכרונות DDR II 800Mhz 2GB Kingston Value דיסקים קשיחים Hitachi DeskStar 320GB 7200RPM 16MB SATA II כרטיסי מסך OnBoard GeForce 6100 כרטיסי קול On Board 5.1 Channel Audio צורבים LG DVD±RW GH22NS x22 Black SATA ציוד רשתות Wired Products On Board 10/100…

• 1 תגובה
    • 729 צפיות
  17. 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 3500, חריגה עד 300 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? משחקים קלים, עבודה משרדית וצפייה בסרטונים 3. האם יש צורך בציוד הקפי בנוסף למחשב (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) לא 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? לא חשוב, לא רועש מידי 6. האם ישנה הגבלה או העדפה לגודלו הפיזי של המחשב ומשקלו, אורות וכו'? גודל סטנדרטי, תאורה קדמית בלבד 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצו…

18. Started by dj gozlan,

אהלן חברים.. אני סטודנט,משתמש בעיקר בתוכנה אוטוקאד קיבלתי 2 הצעות מחשבים שאני מאוד מתלבט ביניהם... אני מתלבט בין המחשב g6-1130sj של HP http://www.zap.co.il/compmodels.aspx?modelid=805372 לבין satellite c660-1d0 של טושיבה http://www.zap.co.il/compmodels.aspx?modelid=802334 אנא עזרתכם.... ואם יש משהו עד 3000 אחר שהוא יותר מומלץ אשמח לשמוע..

19. אני מחפש - לוח אם באזור ה 400-500 שח - מעבד באזור ה i5 גבוהה(הגירסאות החזקות) או i7 נמוך(הגירסאות החלשות) לפי מה שראיתי הם בערך באותו מחיר.. - זכרונות 16gb שיהיו משתלמים יחסית לזכרונות האותו סוג\גודל וטובים * לא מעוניין לבצע אוברקלוק תודה מראש לעוזרים\מגיבים

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  20. Started by omritk,

שלום, מחפש בשביל חבר מחשב נייד מאוד ספציפי וזול. המחשב ישמש לסטודנט, אבל גם יעבדו עליו. (בעיקר תוכנות Office) גדול המסך הרצוי הוא 15.6" (איכות פחות חשובה - בכל מקרה בתקציב הוא לא יקבל משהו מטורף ) - מאט יהיה תוספת נחמדה, אבל לא קריטית אין דרישת משקל מיוחדת, אבל בתקציב אני בספק אם היה משהו שהוא פחות מ 2.3~ זמן סוללה של כ-8 שעות בשימוש של word וכו' עכשיו לדרישות : i5 4200U 8G RAM 256SSD כמה שלא ניסתי לחפש ולא מצאתי אף לפטופ שעונה על ה 3 בפחות מ 3K, אין בעיה לקנות לפטופ "נחות" יותר ולשדרג - אבל צריך להתחשב שהמחיר יהיה נמוך מההפרש הקניה של החומרה החסרה. הכי קרוב שהגעתי אליו זה ה G510, ב2100~ הבעיה היא שצריך להוסיף 4G RAM ולקנות SSD, שזה מביא אותי ל 3K ופחות …

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  21. Started by ymss69,

1. מה התקציב המקסימאלי? 1500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לחסוך ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? תכני HD בעיקר, צפייה באתרי סטרימינג ושרת הורדות א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). XMBC וגלישה ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: לא ישומש למשחקים -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1920-1080 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? FULL HD 1080P 3. האם יש צורך בציוד…

• 1 תגובה
    • 648 צפיות
  22. Started by iDrA,

האם מומלץ? כדי? למישהו יש ניסיון? אילו חסרונות יש חוץ מעניין הביטוח? תודה!

• 1 תגובה
    • 1.3k צפיות
  23. Started by krimon,

שלום לכולם... יש לי שאלה אחת פשוטה .. אני נוסע לתאילנד בעוד 4 חודשים בערך... האם כדאי לי לקנות משם/ או מהדיוטי פרי מחשב נייד?

• 1 תגובה
    • 1.7k צפיות
  24. שלום! אני מעוניין בנייד.. תקציב.. עד 4 אלף .. זיכרון מינימום 2 גיגה.. ושהמעבד והכרטיס מסך יהיו חזקים.. אתם תגדירו חזקים.. אני רוצה שלפחות הוא יריץ COD4.. השימושים שלי יהיו : אינטרנט , עבודות, תיכנות ומשחקים (מידי פעם גם כבדים..)) בנוסף.. אני רוצהה לדעת.. מה אתם אומרים בהקשר לבקשות.. לMSI EX400 של IVORY >>> http://www.ivory.co.il/product.asp?productid=2294&CatCode=315[br]פורסם בתאריך: 25.01.2009 בשעה 22:43:37 שכחתי לציין פרט חשוב.. אני רוצה שהמסך יהיה בגודל 14.1 אינצצ'..מוכן להתפשר למטה.. לא למעלה..

• 1 תגובה
    • 644 צפיות
  25. Started by Jules Winnfield,

כמה אוכל לבקש על המארז ותכולתו מהמפרט שרשום בפרופיל שלי? הערכה שלי היא כ1200, הגזמה? מצפה לתגובה אוביקטיבית :-) תודה על העזרה. עריכה: האחריות חלה אך ורק על המוצרים הבאים: -מעבד -ספק ומארז -לוח אם -זיכרונות

• 1 תגובה
    • 954 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.