עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. או שהם בכלל מתייחסים למחיר מהיצרן? אני רוצה לקנות מחשב לפי אחד מהמפרטים רק שאני לא יודעת מאיזה חנות לקנות.

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  2. אני ממליץ לעדכן את המפרטים באתר . אם המנהלים לא יתנגדו . אנא תנו את המלצותיכם

• 1 תגובה
    • 631 צפיות
  3. בעקרון רוצה מחשב שלא יקרטע בשימוש בסיסי אופיס גלישה באינטרנט סרטים ושמיעת מוזיקה. אפשר להוציא hdmi מהלוח אם שלקחתי נכון ? יריץ סרטי 1080p ? מפרט זה הורכב ב - www.TMS.co.il . מעבד: Intel Dual Core G640 2.8GHZ for 1155 Tray כמות: 1 - מחיר: ₪306 קירור למעבד: ZALMAN 7000V Al SI EDITION - בקניית מחשב חדש בלבד כמות: 1 - מחיר: ₪44 לוח אם: MSI B75MA-E33 for 1155 Sata3/Usb 3.0 כמות: 1 - מחיר: ₪306 מארז: באנדל תקציבי - Gigabyte Luxo X140 + FSP 350W HCN - בקניית מחשב חדש כמות: 1 - מחיר: ₪290 זיכרון: Elpida 1X8GB DDR3 1600Mhz 1.5V כמות: 1 - מחיר: ₪190 קשיח למחשב שולחני: Seagate 1TB, 3.5", SATA3, Barracuda 7200.14 כמות: 1 - מחיר: ₪401 תוכנות: Microsoft Windows 8 Premium English/Hebre…

• 1 תגובה
    • 662 צפיות
  4. לבעלי הניסיון עם מחשבים מהסדרה הנ"ל (הכוונה בעיקר למפרטי AH530-7 ו- AH530-9) 1. האם אתם מרוצים מאיכות הבניה של המחשב, פיזור חום מיטבי וכו' ? האם נתקלתם בבעיות חומרה/בניה כלשהם או מכלולים שהייתם מאוכזבים מהם (זמן סוללה, רמקולים, מסך, התחממות וכד')? 2. האם קניתם דרך טרקלין חשמל או מקום אחר? 3. האם הייתם זקוקים לשירות/אחריות של אמטל בצורה כלשה? אם כן, אשמח לשמוע. אם מישהו יודע משהו על השירות שלהם ממקור אחר, אשמח גם לשמוע...

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  5. אוקיי, אז לפני כחודש ביקשתי כאן מפרט, והגעתי למסקנה שאני הולך על מעבד אינטל ועקב זאת, חיכיתי עד ירידת המחירים. ובכן, היום הגיע, ואני מבקש מפרט שנית. אתן פרטים על השימושים ומספר העדפות, ואת המפרט שהציעו לי לפני ירידת המחירים. קודם כל, מחכה לי במגירה eVGA 8800 GTS 640MB שהגיע לא מזמן מארה"ב, מה שגורם לתקציב של 4,500 לרדת לכ-3,000 ש"ח, וחוסך מכם את השאלה של כרטיס המסך. סוג המעבד, כפי שציינתי פונה לכיוון אינטל, וחשוב לציין כי אני מוכן להיות גמיש במחיר שלו, כלומר ניתן להוסיף ללא הגזמה לתקציב במטרה לגרום למחשב לחיות מעט יותר. נתון אחרון הוא, שהתאהבתי במארז NZXT Trinity שחור (יש בכלל עוד צבעים?), אז אשמח אם הוא יוכל להצטרף לחגיגה. אני משתמש במסך LG L204WT 20', ואני רץ איתו על…

• 1 תגובה
    • 536 צפיות
  6. . מה התקציב המקסימאלי? 2800 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל אם מקבלים שיפור משמעותי בעיקר למשחקים .ואם לא, אפשר לחסוך מהתקציב. ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא לחרוג. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? אינטרנט ומשחקים. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. משחקים בדרג הראשון בשוק. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). FHD 24. 1280 -1080 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות.…

• 1 תגובה
    • 832 צפיות
  7. מעבדי אינטל Pentium D 2.66Ghz, s775, 2x1MB, DualCore לוחות אם למעבדי אינטל GIGABYTE 8VM800PMD-775 s775, VIA P4M800Pro, DDR2, AGP זכרונות DDR II 533 1GB (512MBx2) דיסקים קשיחים Hitachi Deskstar 160GB SATA II כרטיסי מסך 6200A 256MB TV, DVI, AGP כרטיסי קול 5.1 Channel Audio צורבים DVD Recorders NEC 3550A DVD±RW x16, DL x8 ציוד רשתות On Board 10/100 מארזים Frontier DELIGHT MIDI 400W, 120mm Fan, Silver מקלדות 2 Lang. עכברים MOUSE PS2 + roll תגידו לי אם הכל בסדר במפרט הזה והכל טוב ומתאים!! והאם הוא שווה 2200 שקל ?? רמקולים 400 W

• 1 תגובה
    • 642 צפיות
  8. Started by MastherShayk,

שלום לכולם, יש לי בבית מחשב נייח המפרט שלו הוא כזה מעבד: Intel core i7 3770K Tray לוח אם: Gigabyte GA-Z77-D3H socket 1155 Z77 chipset DVI+VGA+HDMI זיכרון: Kingston Hyper X 16GB Kit (4GBx4) DDR3 1866Mhz cl9 Kit for Quad Channel x79 chipset דיסק קשיח: Hitachi 1TB 64MB Sata3 RED כונן SSD: intel SSD Intel® SSD 520 Series 120GB SSDSC2CW120 Sata3 550/500 80000 IOPS OEM כרטיס מסך: GigaByte GeForce Gtx660 2GB GDDR5 192Bit 2x DVI HDMI Dp PCI-E ssd 128 אז ככה, אני חייל, בקבע... שאני בצבא יש לי די הרבה זמן פנוי... אני רוצה לקנות מחשב נייד שיהיה מספיק חזק לצרכים שלי, אני עובד עם פוטושופ וקיובייס, מי שמכיר.. וכמובן גם מריץ משחקים וסרטים.. 2 שאלות. 1. האם לקנות מאק? למרות שאני כמעט לג…

9. Started by mikyl,

Gainward GTX 580 1536MB DVI DisplayPort כרטיס נקנה ב5.5.11, יש אחריות 3 שנים של C.R.G ואריזה מקורית. כמה הוא שווה היום?

• 1 תגובה
    • 859 צפיות
  10. Started by ran1809,

חברה תודה התמיכה של מור לוי עזרה לי ... אחלה שירות אפשר לנעול! תודה רן

• 1 תגובה
    • 672 צפיות
  11. לפני שאני מתחיל אני חייב להגיד שאני באתר כבר למעלה מ 5 שנים וזה פשוט מדהים לראות את ההתקדמות! מאתר קטן וחובבן שאולי חלק מהוותיקים כאן זוכרים לאתר מקצועי ומס' 1 בארץ ללא ספק! ולעניין עצמו: ברשותי שני מחשבים. אחד מהם אני משתמש כבר 5 שנים באופן אינטנסיבי (להלן 'מחשב 1'), מחשב שבזמוני עלה לי 12K, אחרי התייעצות עם הפורום הזה (בן כמעט 5 שנים..) והשני מחשב קצת יותר חדש שכמעט ולא נעשה בו שימוש (להלן 'מחשב 2') אני מעוניין לאחד אותם למחשב 1 (אני חייל ואין לי שום צורך בשני מחשבים..) ו HTPC לא אפשרי כי הם מחשבים די חלשים (ככה נראה לי לפחות..). הכוונה בלאחד זה נגיד איזה דברים להוציא ממחשב 2 ולהחליף עם 1 כדי שבסופו של דבר ייצא לי מחשב הכי טוב שניתן להוציא מהמצב שיש (וכאמור אני מוכן להו…

• 1 תגובה
    • 525 צפיות
  12. Started by Shm Matan,

אהלן יש לי מפרט למחשב גיימינג לקנות מלֹksp רציתי לברר אם זה מפרט טוב בתקציב שאני מנסה להשאיר אותו. 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? באזור ה5.5. ניתן לחרוג בכ200 ש״ח. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים בעיקר. לא תמיד משחק במשחקים הכי חדשים. 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) לא 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? ידוע לי שרדון שקטים יותר. מעדיף אותם. 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? לא 7. האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופ…

• 1 תגובה
    • 757 צפיות
  13. שלום אני תלמיד במגמת אלקטרוניקה והמורה שלי ביקש ממני למצוא מחשב נייד טוב בסביבות 3000-5000 שקלים. המחשב שימש בעיקר לתכנות ועריכה גרפית. אשמח להצעות ועצות בנושא.

• 1 תגובה
    • 803 צפיות
  14. בוקר טוב אשמח להצעה למפרט וגם מחיר עבור נייד, אסוס או דל שימושים סטנדרטיים כגון סרטים אופיס אולי קצת תיכנות אבל גם גיימינג כגון NEED FOR SPEED / BUTTLEFIELD V מסך 15.6 כונן SSD + מכני ומעבד חזק אין נגבלה של תקציב אבל רוצה לחסוך אם כמה שניתן תודה מראש

15. שלום! המליצו לי על המפרט הבא: איפה אפשר לשפר? מעבד Intel Core2Duo 3Ghz E8400 6M 775 FSB1333 לוח אם Gigabyte GA-P35GS3-L mainboard זיכרון Kingstone DDR2 800Mhz 1GB x 2pieces ( 2Gb total ) כרטיס מסך Gigabyte G-F 9600GT 512MB Zalman Cooler דיסק קשיח WD 250GB SATA2 מקלדת Genius / Logitech Black Keyboard עכבר Logitech Optical Black כונן דיסקים DVDRW Philips Sata Black מארז Foxconn TLA436 Prof CASE prof case + FSP PSU 460W מסך Monitor ViewSonic VX2240 22 TFT וכמו שאתם בטח רואים יש מקום לשיפור אז מה שרציתי לבקש מכם הוא להתייעץ ולתת דעה בנוגע לשיפור המפרט, תודה. יש בעיה בהגבלת התקציב מכיוון שהקניה תתבצע מספק פרטי\יבואן ולא מחנות כך שהמחירים יהיו זולים מהרגיל ולכן לא אוכל ל…

• 1 תגובה
    • 573 צפיות
  16. Started by Arie Zakon,

מחפש לקנות מחשב נייד עד 2000 שקל , צמה ממולץ ?

• 1 תגובה
    • 902 צפיות
  17. Started by bendale,

שלום חברה אני מעונין לקנות מחשב בתקציב של 2800 ש"ח תמליצו לי בבקשה על מפרטי מחשב הטובים ביותר שאפשר לרכוש בסכום כזה אשמח להרבה תגובות תודה רבה בני

18. Started by gofmarat,

הסתכלתי במפרטים הממולצים, אבל אין החלקים בחנות TMS, אז אם יש לכם איזה מפרט להציע לי בTMS או באיזה חנות באיזור הקריות, שיכלול מסך 22 אינץ (שהוא עולה בערך 1250+-) + ציוד היקפי נטו לעבודה משרדית, משהו בסגנון של המפרט ב1500 ש"ח אשמח לתגובות..

• 1 תגובה
    • 571 צפיות
  19. Started by steve didko,

. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 3500-4000, ללא היקפי או מערכת הפעלה 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים, אופיס ואינטרנט (עבור תלמיד תיכון) 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? מסך 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) לא 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? חשיבות בינונית 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? לא 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות? הרכבת מחשב בחנות. מערכת הפעלה (ווינדוס10) + אופיס - כדאי 8. האם י…

• 1 תגובה
    • 771 צפיות
  20. Started by Tomas90,

אהלן, יש לי Dell 15R Special Edition,7520. אני רוצה לשדרג את ההארד דיסק לSSD. הלפטופ תומך בSATA3. מחפש המלצה לכונן בנפחים של 180/256. תודה!

• 1 תגובה
    • 1k צפיות
  21. Started by shil_o,

אני צריך מפרט למחשב משרדי יעוד וורד אקסל דברים חשובים שיהיו במפרט: 1.כ.מסך שתומך בCUDA -אני מתכוון לשים על זה ווינדוס 7 32BIT ולכך אני חושב שכרטיס מסך של NVIDIA שתומך בCUDA (כך נראה לי קוראים לזה) יועיל ועם חיבור לשתי מסכים 2. 2-כוננים קשיחים (RAID1) של 750 במהירות 7200 RPM 3.שקט- אחרי הכל זה משרד וצריך שקט 4.חסכוני-חסכוני בחשמל (פשוט אני לא זוכר איזה מעבד של אינטל חסכוני יותר) כי אני צריך לחבר את זה לאל-פסק אחרי הכל שהריד לא ימחק במקרה של נפילת חשמל כל המשרד מגובה על זה צורת השימוש היא תהיה ככל הנראה יעשה ע"י שיתוף ברשת פנימית נ.ב אם למישהו יש רעיון לצורה טובה יותר לשמור על המידע שיהיה מגובה אז שיציע אני חשבתי על כונן חיצוני עם חיבור esata שיהיה מחובר לאל-פסק ומאפשר נ…

• 1 תגובה
    • 545 צפיות
  22. Started by yohai,

מטרות המחשב: המחשב אמור להריץ תוכנות כגון MATLAB , JAVA ECLIPSE ותיכנות ב C++,(לומד תיכנות) ישומי אופיס וצפייה בסרטים. מצד אחד הייתי מעדיף מחשב שיוכל להריץ גם מישחקים בהגדרות מינימליות ( nba fifa) גודל המסך: אין העדפה. משקל רצוי: עד 3 קילו האם נדרש זמן סוללה ארוך?:3-5 האם יש צורך ביציאות מיוחדות?: לא בלוטות?: לא משנה.. גודל מינימלי של כונן קשיח?: 160GB צורב DVD? כן האם נדרשת אחריות בינלאומית? לא האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? לא ממש

• 1 תגובה
    • 554 צפיות
  23. שלום לכולם, נתבקשתי לקנות מחשב נייד לחמותי לטובת גלישה באינטרנט וצפייה בסרטים. תקציב: עד 2000 ₪. משקל: המחשב ישמש כתחליף למחשב נייח.ולא ייצא מהבית, לכן המשקל אינו חשוב, וגם זמן הסוללה אינו חשוב. מסך: 15 ומעלה. רחב. כונן קשיח: לפחות 320 ועדיף 500 עדיף אם יהיה Bluetooth לטובת שימוש בעכבר אלחוטי ללא דנגל. מעדיף מחשבים של Lenovo מכיוון שיש לי ניסיון טוב איתם. אין צורך ביציאות מיוחדות. אין צורך ב Bluray אין צורך במערכת הפעלה. אין צורך באחריות בינלאומית. מצאתי את הדגם הזה ב KSP אמנם אין Bluetooth אבל נראה שזו תמורה טובה מאד עבור הכסף Lenovo IdeaPad G570 M5167IV‎ ‎CPU‎: Intel® Pentium B940 Processor, 2.0GHz,2MB Cache‎ ‎Memory: 2GB DDR3 1333MHz (1 x 2048 MB), Up to 8 G…

• 1 תגובה
    • 964 צפיות
  24. Started by Danielill324,

מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 5000, אפשר לחרוג אם יש צורך 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? תכנות, ובניית אתרים בוורדפס שימוש בתוכנות: בvisual studio code, pycharm dockers, קצת עריכת וידאו ומסמכים 3. האם יש צורך בציוד הקפי בנוסף למחשב (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא. 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) אין 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? די חשוב 6. האם ישנה הגבלה או העדפה לגודלו …

25. Started by BindeR,

שלום רב, חברים אני עוד חודשיים מטייל לדרום אמריקה ל4 חודשיים.חשבתי לקנות DVD נייד לכל הנסיעות. אך חיפוש קצר באיבי מצא לי מוצרים סייינים של מחשבי נוטבוק זולים שעובדים על זיכרון פלאש. הצרכים שלי זה להפעיל פייסבוק להעלות תמונות ולצפות בסרטים. זה המקסימום שאני יעשה במקביל. האם מחשב זה יספק לי את הצרכים בצורה מספקת? כמה זמן הסוללה תחזיק לי בערך. מוכן להשקיע עד 400 שקל. אחרי הכל אין לדעת אם המחשב ישרוד או ייגנב במהלך הטיול. תודה מראש

• 1 תגובה
    • 599 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.