ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,387 דיונים בפורום זה
-
מטרת המחשב היא הורדות באימיול בעיקר (סרטים,משחקים וכו') אך גם לגיימינג(crysis,gta iv, virtua tennis 3, pes 2009 ועוד..) אשמח לקבל את חוות דעתכם! מעבד AMD Phenom II X3 720 Black Edition Box לוח אם ASUS M3A78-EM כונן קשיח Samsung HD321KJ 3.5" 320GB SATA2 16MB זיכרון Mushkin DDR2 4096MB (2048MBx2) 800Mhz CL 5-5-5-18 SP כרטיס גרפי Club3D ATI Radeon HD4870 OC Edition 512MB DDR5 PCIe כרטיס קול creative sound blaster 5.1 מארז ללא ספק CoolerMaster Centurion 590 ספק כח HEC WIN 550W סה"כ מחיר לכל המוצרים:3768¤ * בנוסף מתקציב אחר אני קונה מסך דק 22" dell E228WFP ורמקולים Logitech X530 5.1 .. תודה מראש!
-
- 1 תגובה
- 628 צפיות
-
-
שלום לחברי הפורום. לא ידעתי לאיזה פורום הנושא מתאים, והלכתי על הפורום שנראה לי הכי הגיוני. אני מבקש סליחה מראש אם הנושא לא מתאים לכאן. אז ככה. - יש לי את המחשב הנייד הבא: DELL LATITUDE D600. המחשב עבר הרבה בחייו, והוא במצב דיי משומש. למרות שהוא עובד מעולה ומספק את הצרכים שלי לגמרי. לפני יומיים כשפתחתי את המחשב (פתחתי את המסך). שמעתי CRACK! וראיתי שהציר הימני שמחבר את המסך למחשב עצמו נשבר!. ויחד עם הציר נשברה חתיכה מה"שלד" המתכתי שאליו מתחברים כל שאר החלקים. מבחינת פעולת המחשב הוא תקין לחלוטין, אך אני מפחד להמשיך לעבוד איתו כאשר הציר שבור... אז עשיתי קצת שיעורי בית וחיפשתי באינטרנט מקרים דומים ומצאתי שאני ממש לי היחיד שבעיה דומה קרתה לו. ואפילו מצאתי שהחלקים האלו (מה שנש…
-
- 1 תגובה
- 714 צפיות
-
-
אוקיי,נשבר לי מהויסטה הזאת,אני רוצה xp עכשיו אני צריך דריברים מתאימים לכל הרכיבים-אם מישהו מריץ כרגע xp על inspiron 1525 אני אשמח אם הוא יצרף גם לינק לדריבר שטוח עובד. בסוף אני רוצה לעשות אינטגרציה של הדריברים עם התקנה של xp(מקורי שיש לי ) ולהכין דיסק שמפרמט תמחשב ומתקין את כל הדריברים דריבר לכרטיס האלחוטי יש פה: http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=336689.new;topicseen#new מישהו יכול לאשר שזה רץ חלק על xp ?
-
- 1 תגובה
- 866 צפיות
-
-
שלום, אני מחפש בזמן האחרון מחשב בתקציב של 2K בערך. ללא מסך. הרצתי בימים האחרונים כמה שאלות, ואנשים עזרו לי פה מאוד, ואני רוצה לקבל את חוות הדעת שלכם לעוד מפרט. השימושים העיקריים הם אינטרנט סרטים והורדות, אבל אני רוצה שיוכל גם להריץ משחקים בסיסיים. אני מודע לתקציב הצנוע, ולכן ברור שאני לא מצפה שיריץ לי את המשחקים הכי חדשים. רק שתהיה לו היכולת להריץ משחקים יחסית ישנים בלי בעיה. השאלה אם זה אפשרי... חשוב לי גם שהמחשב יהיה יחסית שקט. שוב- אני לא מצפה למכונה שתהיה שקטה למרי, רק שיהיה יחסית שקט ולא ירעיש כמו טרקטור. מעבד Intel Dual Core E8400 3GHZ 1333MHZ 6MB LGA775 לוח אם Intel nForce 630 Chipset 1333MHz VGA , PCIe , C2D זיכרונות 2GB 800MHZ LIfeTime Warranty דיסק קשיח Samsung/…
-
- 1 תגובה
- 585 צפיות
-
-
היי חבר'ה, זקוק לעזרתכם בבניית מפרט עד 3000 ש"ח, ללא ציוד הקפי, מדובר במחשב לילדים בני 8-14, נדרשת יכולת למשחקים תלת מימדיים.. מארז שקט (המחשב יהיה בחדר שינה של אחד הילדים). תודה רבה לעוזרים! רובי.
-
- 1 תגובה
- 527 צפיות
-
-
אני מחפש לפטופ בעלות של 3500-4000 כשיש כמה הגבלות: 1. מה התקציב המקסימאלי? - 3500-4000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? - אפשר להגיע עד ל4000 העדפה לפחות ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? - לא 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? - אילוסטרייטור פוטושופ וגלישה באינטרנט א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). - אילוסטרייטור פוטושופ -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 8 (8 = יש לנסו…
-
- 1 תגובה
- 1.3k צפיות
-
-
נתקע לי משהו תחת המקש F8 וניסיתי להוציאו , ברוב טיפשותי , גרמתי לתקלה , כך שהחלק שקרוב לספרות , מרומם , ואילו הצד השני נשאר במקומו , לא היו חלקים שבורים , איך ניתן להשיב את המצב לקדמותו , תודה מראש וערב טוב.
-
- 1 תגובה
- 563 צפיות
-
-
(+Phenom Tripple-Core 8450 (Socket AM2 מעבד MA78GM-US2H AM2+, 780G, DDR2 1066, VGA ATI HD3200, HDMI לוח אם 2x2GB OCZ Vista Upgrade Copper Mirrored XTC זיכרון Western Digital - 500GB 7200RPM, 16MB, SATA II דיסק קשיח SH-S223B DVD±RW x22 Black Sata צורב Giga GH-01BW-OP Midi-Tower (No PSU) מארז TR2 Power W0070 430W Silent (24pin) ספק כוח המחיר של הכל הוא 1700 ש"ח והמחשב לא מיועד למשחקים אלא לעבודה משרדית(אינטרנט מוזיקה ותוכנות) ותכני hd שירוצו מהר בתודה מראש.
-
- 1 תגובה
- 513 צפיות
-
-
אהלן חברה, ידידה שלי ביקשה את עזרתכם: * מטרות המחשב? לימודים, עריכת וידאו ותמונות (adobe premier ו- Photoshop) * גודל המסך? 13 * משקל רצוי? כמה שיותר קל, עדיפות לאזור ה- 1.5K. * האם נדרש זמן סוללה ארוך (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם)? אזור ה- 7 שעות * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? רצוי HDMI, USB3 * בלוטות? לא חשוב * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח ? 500GB רגיל או 250GB SSD * כונן CD/DVD? צורב? לא * כונן Bluray? לא * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? לא אבל רצוי שתהיה אחריות שלוש שנים לפחות. * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? כן * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? חלקית: אני ממש אוהבת Mac אבל…
-
- 1 תגובה
- 722 צפיות
-
-
שלום ברצוני לשאול אתכם הבינים. האם אפשר לשדרג את הכרטיס מסך המובנה intel x3100 בכרטיס מסך רציני? היכן מוכרים כרטיסים למחשבים ניידים והאם זה פשוט להתקין זאת? זה כמו להתקין כרטיס במחשב רגיל? תודה ערן
-
- 1 תגובה
- 603 צפיות
-
-
קניתי GT70 לא מזמן, חדש מהקופסא. מסתבר שהוא אחלה של מחשב לגיימינג רק שהוא לא קולט את כרטיס המסך שמותקן עליו: GeForce GTX675M 2GB GDDR5. מה שהוא קולט זה את ה-Intel HD4000 המסכן שיושב על המוד'רבורד ואני חייב לדעת איך אני גורם לו לעשות את זה! מרגיז שקניתי מחשב שאמור להיות פצצת גיימינג רק בגלל בעיית חומרה ספציפית. 1. הדרייברים הכי מעודכנים (של שני הכרטיסים). 2. וידאתי שה-Power Options נמצאים על ההגדרות של High Performance. 3. ניסיתי לעשות Disable לחומרה של INTEL HD4000 דרך ה-Device Manager. שום דבר לא עוזר! אשמח לתגובותיכם! תודה!
-
- 1 תגובה
- 802 צפיות
-
-
Intel Core 2 Quad Q9550 2.83Ghz Tray, יחידות 1 ¤1189 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=231 מאוור Cooler Master Hyper 212, יחידות 1 ¤190 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=599 Asus P5Q Pro P45 Intel Chipset, יחידות 1 ¤654 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=1002 OCZ 4GB Kit DDR2 1066Mhz Reaper HPC, יחידות 1 ¤367 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=327 WD 500GB 7200RPM 32MB Sata2 WD5000AADS, יחידות 1 ¤278 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=1035 PALIT ATI Radeon 4870 Sonic 512mb GDDR5 HDMI, יחידות 1 ¤750 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=442 ThermalTake Element S Windows 2*23cm Fan Black VK60001W2Z, יחידות 1 ¤616 http://…
-
- 1 תגובה
- 547 צפיות
-
-
הנקודות החשובות שיריץ טוב משחקים ברמה של לפחות THIEF2 וקצת יותר (למרות שאשמח אם יריץ טוב גם את THIEF3). מסך גדול ככול האפשר והתחממות קטנה ככל האפשר/קירור טוב. משקל לא חשוב וגם לא חשוב אם אצטרך להטעין אותו כל שעה. תודה
-
- 1 תגובה
- 580 צפיות
-
-
ללא מסך....ללא רמקולים...רק עכבר ומקלדת. תודה.
-
- 1 תגובה
- 769 צפיות
-
-
אני צריך בבקשה... מפרט שיהיה חזק בשביל DJ... זתאמרת לעבודה עם וידאו וסאונד... הוידאו פחות חשוב... מה שחשוב זה המקום לשירים... ואם יש דבר כזה.. אז גם כרטיס כניסה לוידאו מובנה... תקציב 4K... אפילו 5... תודה לכולם!!!!
-
- 1 תגובה
- 513 צפיות
-
-
שלום לכולם, ברצוני לרכוש מחשב חדש לצרכי עבודה עם קבצי אקסל רבים וכבדים, Udemy, הרבה דפי אינטרנט פתוחים במקביל וכן הרצת קוד בשפות שונות - VBA, Python. לצורך אינדיקציה מחשב שברשותי משנת 2013 אינו עומד כלכך בעומס - (ASUS, 8GB RAM, intel i5, ssd for OS). אני מתלבט בין כמה מחשבים של Dell - מפרטים מצורפים בקובץ נפרד. בנוסף רציתי לשאול כמה דברים: 1. עד כמה חשובה מהירות הזכרון - למשל 1.8GHZ לעומת 2.4GHZ? 2. האם יש הבדל מהותי בין מעבדי אינטל i7 דור 7 ודור 8? 3. האם שווה לחכות למעבדי i9? תודה רבה לעונים! עמית 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 6,500 ש"ח חריגה של 500 ש"ח 2. …
-
- 1 תגובה
- 2.3k צפיות
- 1 follower
-
-
מחפש מפרט לבניית מחשב עם ssd וטרה של אחסון עם i5 לפחות ו1060 6gb של אסוס לפחות 4000 שקל
-
- 1 תגובה
- 790 צפיות
-
-
. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 3000, אפשרות חריגה קטנה רק אם התוספת תשפר משמעותית את המחשב לצורך המצטיין. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? גלישה באינטרנט, ולשחק dota2 , cs:go 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) אין 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? לא חשוב בכלל 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? לא 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות? אין צורך 8. האם ישנה העדפה לרכוש את…
-
- 1 תגובה
- 853 צפיות
-
-
[table][tr][td]מארז[/td][td]ANTEC NSK1380 MICRO ATX CUBE + 350W PSU[/td][td]480₪ [/td][td]1[/td][td]שלוש שנים[/td][td]2171[/td][/tr][tr][td]מעבד[/td][td]INTEL CORE i5 S1155 2500 3.3Ghz - BOX - לרוכשי מחשב חדש![/td][td]965₪ [/td][td]1[/td][td]שלוש שנים[/td][td]8242[/td][/tr][tr][td]לוח אם[/td][td]ASROCK H61M-VS[/td][td]300₪ [/td][td]1[/td][td]שלוש שנים[/td][td]8174[/td][/tr][tr][td]זיכרון[/td][td]CRUCIAL/MICRON 4GB 1333MHZ DDR3 - לרוכשי מחשב חדש ![/td][td]183₪ [/td][td]1[/td][td]שלוש שנים[/td][td]8057[/td][/tr][tr][td]ספק כוח[/td][td]ENERMAX NAXN 450W[/td][td]235₪ [/td][td]1[/td][td]חמש שנים[/td][td]7890[/td][/tr][tr][td][/td][td][/td][td][/td][td][/td][td][/td][td] סה''כ:…
-
- 1 תגובה
- 695 צפיות
-
-
זקוק לחו"ד על המפרט הבא בתקציב 4K - 4.5K להמון תמונות, מוזיקה, אינטרנט, עבודה משרדית, משחקים (לא גיימר כבד) מעבד אינטל Q9450 (חושב על העתיד ולכן QUAD) לוח ג'יגהבייט GB - EP35CDS3R (יש לו אפשרות ל- DDR3) קשיח WD5000AAKS או SEAGATE ST3500320AS זיכרון 2*2048 G.SKILL CL 4 DDR2 800 MHZ או דומה מחברה מוכרת אחרת צורב LG GSA-H62N DVD כרטיס מסך nVIDIA GeForce 9600GT 512MB PCIe 256 או ATI RADEON 3650 או 3850 (לא יודע מה עדיף, יכול להגמיש תקציב) מארז ANTEC 300 או NZXT HUSH ספק Antec EarthWatts EA430 430W או Antec Neo HE 430 EC 430W או SeaSonic S12II-430 430W מאוורר (האם אני בכלל צריך מאוורר?), אם כן אז THERMALRIGHT ULTRA-120 eXtreme האם צריך בנוסף מאוורר/ים למארז? המסך יהיה רחב 20…
-
- 1 תגובה
- 565 צפיות
-
-
המפרט יכלול : מעבד - אינטל או AMD קירור הולם למעבד (לא הולך לעבור OC) לוח אם עם כרטיס מסך מובנה ג'יגה זיכרון ראם הארד דיסק מינימום 80 SATA II מארז ספק 420W איכותי קחו בחשבון שהרכיבים צריכים להיות עמידים כי השרת אמור להיות דלוק כמה שנים טובות ברצף נכון לשרת הנכוחי שלנו (תיכון אהל-שם ר"ג) הוא מחזיק ב UPTIME של כמעט 3 שנים טפו טפו אך החומרה שלו כבר לא נותנת ביצועים אופטימליים (פנטיום 3 עם 512 ראם). תודה מראש לכל העוזרים
-
- 1 תגובה
- 592 צפיות
-
-
שלום! אשמח להמלצתכם למפרט עבור מחשב גיימינג נייח עבור בן 13.5 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? עדיף בסביבות 4000 ש"ח, ניתן לחרוג עד 5000 במידת הצורך. 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? משחקים ברזולוציית 1080 3. האם יש צורך בציוד הקפי בנוסף למחשב (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? אין צורך בציוד היקפי 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) לא, צריך מערכת שלמה 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? במידה בינונית 6. האם ישנה הגבלה או העדפה לגודלו הפיזי של המחשב ומשקלו, אורות וכו…
-
- 1 תגובה
- 945 צפיות
-
-
היי אני רוצה לקנות מחשב ואני קונה את הRTX 3060 ASUS GEFORCE OVERCLOCK ואני יודע שכשעושים OVERCLOCKING בצורה ידנית זה יכול להרוס את הRAM ואת הלוח אם ושוחק את הכרטיס מסך ועוד כל מיני רכיבים במחשב. כשלכרטיס מסך יש OVERCLOCK מהמפעל זאת אומרת שלא הפעילו את זה באופן ידני אלה ככה הוא בנוי ובא מהמפעל, הOVERCLOCKING לא הורס את המחשב נכון? תודה רבה
-
- 1 תגובה
- 954 צפיות
-
-
מה דעתכם על המפרט: http://www.foxpc.co.il/Product.aspx?productid=1510 אני מעוניין רק בחוות דעת על המפרט תודה לעוזרים
-
- 1 תגובה
- 550 צפיות
-
-
שלום יש לחבר שלי מחשב נייד מדגם Compaq Presario CQ61-140EJ Notebook PC ועכשיו נעלם לו התוכנה של המצלמה Youcam בקיצור לא הצלחנו למצוא מחקנו את המחשב כאילו שחזרנו למצב הראשוני של המחשב,ועכשיו עדיין לא עובד לי המצלמה ז"א גם במסנג'ר זה מראה שלא מותקן המצלמה נסיתי להוריד את התוכנה של הyoucam מהאתר hp ובהתקנה הוא רושם לי "no webcam device found" מה עושים במצב כזה? תודה
-
- 1 תגובה
- 1.3k צפיות
-