עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. אני בעצם משדרג את המחשב העכשווי שלי שהוא I7 2600 עם זיכרון 8GB במהירות 1333 DDR3. חשבתי ללכת על המחשב הבא: דגם מחשב: הרכבה עצמית של מחשב נייח Intel מעבד אינטל: מעבד אינטל Intel Core i7 6700 3.4Ghz 8MB Cache s1151 - Tray 1 מאוורר למעבד: קירור למעבד Scythe Ninja 4 SCNJ-4000 1 לוחות אם למעבדי אינטל: לוח אם Gigabyte GA-Z170-HD3P LGA1151, Intel Z170, DDR4, 2xPCI-E, VGA, DVI, HDMI 1 זכרונות: זיכרון למחשב Corsair Vengeance LPX 8GB DDR4 2666Mhz CL16 2 כרטיסי מסך: כרטיס מסך EVGA GTX950 Superclocked 2GB GDDR5 DVI HDMI 3xDP PCI-E 1 כונני SSD: כונן קשיח Samsung 850 Pro Series MZ-7KE512BW 512GB SSD SATA III 1 …

• 0 תגובות
    • 1.3k צפיות
  2. 1. מה התקציב המקסימאלי ? 4K א( האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך ? לחסוך ב( במידת הצורך עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב - ? 300 ₪ 2. מה שימושי המחשב )לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה ) צפייה בסרטים סדרות שימוש פשוט באינטרנט וגם שיהיה חזק לעתיד לצורך לימודים א( במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש )מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה ). ב( במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין : - אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב . לא מיועד למשחקים - מהי הרזולוציה הטבעית )מקסימאלית( של המסך שיחובר למחשב )ניתן לציין גם גודל מסך ). - לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב )נמוכות/בינוניות/גבוהות )? 3. האם יש צורך בציוד הקפי )לדוגמא: מקלדת, עכב…

• 1 תגובה
    • 1.3k צפיות
  3. האם מישהו יכול בבקשה להסביר לי מהו אורך חיי הסוללה הסטנדרטית של המחשב? האם מומלץ לקנות אותו בתקציב של כ- 4000 שקלים לצורכי גלישה באינטרנט, צפייה בסרטים וכתיבת עבודות באופיס? האם יש מחשבים טובים ממנו לצרכים האלה במסגרת התקציב? תודה לכל העוזרים.

• 0 תגובות
    • 700 צפיות
  4. היי ם: אני צריך מפרט למחשב חדש, שבכללי ישמש למשחקים הכי חדשים שיצאו ויוכל להריץ אותם באיכות מאוד טובה. לא צריך שום ציוד היקפי, לא מסך לא עכבר לא מקלדת לא רמקולים לא מצלמת אינטרנט שום כלום. גם לא צריך כונני דיסקים, יש לי צורב DVD וכונן DVD מעולים משלי, אם יש אז שימו רק פלופי וזהו, אם זה עדיין קיים במארזים Oם יש כמה דרישות, צריך מערכת הפעלה קודם כל, Windows XP Pro באנגלית שיהיה ם: כל המוצרים צריכים להיות מאותה חנות כיוון ש: אני מבצע הזמנה של כל המוצרים מהאתר, ואני אבקש שם הרכבה במעבדה של המחשב, התקנת מערכת הפעלה וכאלה, בקיצור, אני רוצה לבוא לחנות, לקחת את הקופסא הסקסית, לבוא ולחבר לחשמל בבית ולהתחיל להשתמש O: (אני אולי אבקש משלוח הבייתה גם, אבל זה לא משנה עכשיו) מעבד צריך ל…

• 61 תגובות
    • 4.8k צפיות
  5. מחפש מפרט למחשב חזק תקציב עד 40,000 ש"ח (כולל כרטיסי GPU). אפשרות לשרת.

• 7 תגובות
    • 970 צפיות
  6. Started by I_B,

טוב אז ככה.. אני רוצה לקנות מחשב חדש.. intel/amd זה לא ממש משנה לי.. מה שלפי דעתכם יחזיק מעמד יותר טוב במשחקים יחסית חדשים מה שחשוב שהכל יהיה מחנות אחת מהצפון כי אני תושב חיפה אני בניתי 2 מחשבים לפי הידע שלי <שהוא לא גדול במיוחד> אז אני אודה לכם מאוד אם תעזרו לי לסדר אותם לסדר גודל של 4500 שקל ושיהיו הכי טובים שאפשר בתקציב כזה תודה מראש! [attachment deleted by admin]

• 7 תגובות
    • 602 צפיות
  7. שלום לכולם, נא חו"ד לגבי המפרט שהרכבתי יתחבר למסך 24" מתוכנן OC בינוני שאמור ליישר קו עם מעבד ברמה של ה E8400 - כדי לשדרג את הקירור? הסיבה שלקחתי מעבד כל כך חלש היא עלמנת לחסוך עכשיו ולשדרג למרובע ליבות חזק בעוד כחצי שנה/שנה - שוב, האם כדי לשדרג את הקירור לעתיד? שאלה נוספת, האם יהיה יותר משתלם לקחת את ה GTX260 הפשוט יותר ב 130 ש"ח פחות ואחרונה, איך השילוב של הספק+מארז? בתודה מראש ושבת שלום Sven מעבד: [..] INTEL PENTIUM DUAL CORE 2.5GHz E5200 : "SLAY7" - BOX ¤372 לוח אם: [..] GIGABYTE GA-EP43-DS3L - זמין במלאי ¤462 כרטיס מסך: [..] GAINWARD PCI-EX 2.0 RADEON HD4850 GOLDEN SAMPLE 512MB DDR3 DVI HDMI- RETAIL ¤909 דיסק קשיח: [..] SAMSUNG 500GB 16MB SATA2 7200 RPM - HD501LJ ¤2…

• 9 תגובות
    • 785 צפיות
  8. Started by TANIAS,

Hey i can buy one of those, s300 i have a discount from my college for 2300 ₪ and e330 for 3300₪ Whats better? Its for students use

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  9. שלום לכולם אני קונה בשבוע הבא מחשב המחשב ייקנה מהחנות TMS\FOX הבנתי שהם התמזגו או משהו כזה... אני קונה ב ארבע אלף וזה יהיה במזומן. אני מעוניין במעבד 4 ליבות בלבד מסדרת 9XXX. המסך כרגע הוא 19" ישודרג כנראה ל 22"[לא כרגע] בנוסף אני יעשה OC למעבד - להגיע איתו ל 3.2GHZ,לא יותר מזה. חשבתי על משהו כזה - מפרט ראשוני : Intel Core 2 Quad Q9400 2.66GHz 6mb 1333MHz BOX, יחידות 1 ¤1275 http://www.tmsfox.co.il/product.aspx?productid=1361 Gigabyte GA-EP43-UD3L P43 Chipset, יחידות 1 ¤479 http://www.tmsfox.co.il/product.aspx?productid=1732 G.Skill DDR2 4096MB 800MHZ 2GX2 CL5, יחידות 1 ¤270 http://www.tmsfox.co.il/product.aspx?productid=965 PowerColor ATI Radeon HD4870 512MB DDR5 PCIe, יח…

• 9 תגובות
    • 794 צפיות
  10. היי חברות וחברים. למרות שהמחשב הקיים שלי הורכב מלפני איזה 7-6 שנים, אני רוצה לשדרג את הקיים ולא לקנות שלם מחדש. מה שכבר יש לי: - מארז ANTEC NSK4480. - ספק כח של ANTEC EARTHWATTS 380W + קירור. - לוח אם Gigabyte GA-G41M-ES2L (די מיושן, אך אולי עשוי להספיק?). - מעבד CORE 2 DUO כלשהו. - כרטיס מסך Geforce G210 512MB(שוב, מיושן אך איני צרכן גרפיקה) - כונן-צורב. האם העניין נראה לכם אפשרי? אני פשוט לא רוצה להוציא איזה 1200ש"ח+-(וזה עוד לבייסיק) ורוצה להיוועץ עמכם אם ניתן להמשיך עם הציוד הזה ורק לשדרג את: - זיכרון (כרגע יש 4GB DDR2). - כונן (ל-SSD). במידה וכן: אשמח לקבל המלצות. או במידה וכן, אך עדיין יש צור…

• 26 תגובות
    • 5.2k צפיות
  11. Started by HuGeMouTh,

* מטרות המחשב? לימודים. * גודל המסך? 14"-15.6", עדיף לא מבריק. * משקל רצוי? כמה שיותר קל. * עובי רצוי? כמה שיותר דק! * האם נדרש זמן סוללה ארוך (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם)? לא חשוב, יש שקע זמין. * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? ב 99% מהמחשבים היום יש מה שצריך. * בלוטות? לא משנה * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? 500GB+, עדיף 7200RPM ולא 5400. * כונן CD/DVD? צורב? עדיף, אני יכול לקנות חיצוני אבל זה עוד משהו שצריך לסחוב. * כונן Bluray? לא, יקר. * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? לא משנה, רק עדיף אחריות ל 3 שנים. * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? אין צורך. * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? לא. העניין של העובי טיפה בעייתי, ראיתי מחשבים של HP ו SAMS…

• 2 תגובות
    • 949 צפיות
  12. אהלן, אני רוצה לקנות מחשב חדש ואני צריך את עזרתכם. מה שמתוכנן למחשב זה משחקים וקצת OC. התקציב הוא עד 5500 ש"ח, המעבד הוא Conroe, בלי ציוד הקפי/מסך. זה המפרט שהרכבתי מlogicpc: 0 Coolermaster CAC-T05-WWA Centurion 5 (with window) P/S Not Included Case 411.00 ¤ 1 411 ¤ 1 Corsair VS1GBKIT667D2 (2x512MB) DDR-II 667 Value Memory 685.00 ¤ 1 685 ¤ 2 Enermax 400W E400AWT Liberty 20/24Pin Power Supply 461.00 ¤ 1 461 ¤ 3 Gigabyte GA-965P-DS3 Intel 965P LGA775 Motherboard 986.00 ¤ 1 986 ¤ 4 Intel Core2 Duo 1.86GHz 2MB E6300 Box CPU 1230.00 ¤ 1 1230 ¤ 5 Western Digital 250GB 7200rpm 16MB Buffer S-ATAII HDD 469.00 ¤ 1 469 ¤ 6 XFX GF7600GT PV-T73G-UDL7 PCI-e 256MB DDR3 Extreme Ed.…

• 2 תגובות
    • 493 צפיות
  13. Started by merstik,

שלום, אני מחפש נייד לגיימינג בסביבות ה-4000 שקלים. אשמח אם מישהו יוכל להמליץ לי על אחד. גודל מסך רצוי - 15" משקל - לא משנה סוללה - ממוצעת יציאות - HDMI בלוטות' - לא משנה כונן קשיח - לא משנה כונן DVD אחריות בין לאומית - לא משנה רישיון למערכת הפעלה - לא משנה העדפה לחברה - העדפה ל-DELL אבל גם לא חובה

14. Started by nazgull,

1. מה התקציב המקסימאלי? 7000-7500 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? הכל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 300שח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? גיימינג כבד, תכנות,עריכת וידאו פה ושם א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב - new bf1,call of duty ,for honor -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך) - כרגע 24 אינץ, מתכנן בעתיד מסך יותר גדול אפילו עם 4k -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינ…

• 0 תגובות
    • 690 צפיות
  15. Started by d1a1n0,

אהלן, דרוש מיפרט עד 4K ללא ציוד היקפי ומסך. המחשב מיועד בעיקר למשחקים וכמובן לעבודה שונה וכדומה.. תודה רבה

• 5 תגובות
    • 610 צפיות
  16. Started by aquarius,

מבקש בבקשה מפרט למחשב. מבוסס אינטל מעבד חייב להיות לפחות i5 לוח אם סביר,2 ג'יגה זיכרון ddr3 כרטיס מסך שמספק כל גיימר חובבן צורב די וי די ו320 GB הארד דיסק. aquarius

• 1 תגובה
    • 677 צפיות
  17. Started by Aviv1525,

אשמח אם תוכלו לעזור לי לקנות מחשב גיימינג חדש (הישן מ2008, ממתי שיצא אסאסין קריד הראשן). התחלתי להרכיב משהו ואני מאוד רוצה להתייעץ עליו. זה יכול להיות קצת ארוך יותר מהבקשות הרגילות, אבל זה בעיקר כי עשיתי עבודת רקע יש לי מספר נקודות ספציפיות שאשמח אם תוכלו להתייחס אליהן. אבל קודם נתחיל בשאלון? 1. מה התקציב המקסימאלי? 6.5K א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? אם אפשר לחסוך, בשמחה. לא להתקמצן, אבל לא לבזבז באופן חסר טעם 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? גיימינג א) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. The Witcher 3, Shadows of Mordor, Solite…

• 3 תגובות
    • 1.8k צפיות
  18. 1. מה התקציב המקסימלי? נא לציין בבירור בכותרת הת'רד! האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך? במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? התקציב הרצוי הוא 4000 ומטה, לא יותר מ-4500. עדיף לנסות לחסוך, אבל אבקש מכם לפרט על מה אני מוותר. 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב (לדוגמא - עבודה משרדית, תכני HD, משחקים, עריכה, גרפיקה וכדומה)? משחקים. א) יש לציין את התוכנות העיקריות בהן יעשה שימוש ואת אופן השימוש (מזדמן/תדיר/לפרנסה). תדיר. ב) במידה והמחשב מיועד גם/בעיקר למשחקים: * אם המסך לא כלול במפרט, מה הגודל ו/או הרזולוציה הטבעית (מקסימלית) של המסך הקיים? 1920×1080 * לאיזה סוג משחקים המפרט מיועד? הכי גבוה שאפשר: Crysis 2, Max Payne 3 וכו'... * לאילו הגדרות גרפיות המפ…

• 4 תגובות
    • 720 צפיות
  19. שלום. אני מחפש מפרט מחשב לחבר לשימוש ביתי ומשחקים. המפרט חייב להיות מהחנות http://tms.co.il . התקציב הוא 5000 ש"ח ללא חריגה (מתאפשרת חריגה קטנה אם זה הכרחי). יש צורך בציוד הקפי. לא יקר, אך גם לא הכי פשוט. העיצוב לא חשוב בכלל, כך שלא צריך מארז מהיקרים ביותר רק בגלל הצורה. השקט חשוב לו. כמה שאפשר מבלי לחרוג מהתקציב. כמו כן, יש צורך במסך טוב. יש אפשרות ל-OC. המפרט הנוכחי: מעבד: Intel Core 2 Duo E8400 3.0Ghz Penryn BOX - זמין במלאי! כמות: 1 - מחיר: ¤902 לוח אם: Gigabyte GA-P31-DS3L כמות: 1 - מחיר: ¤339 מארז: Coolermaster CM 690 Black - זמין במלאי! כמות: 1 - מחיר: ¤415 ספק כוח: FSP Basic SI 450W ATX450-PNR 120mm + Satax3 PCI-E P.PFC כמות: 1 - מחיר: ¤201 ז…

• 8 תגובות
    • 869 צפיות
  20. AMD Phenom II X6 1090T Processor 3.2GHz L3 6Mb AM3 Box 1,560 ש"ח Gigabyte GA-880GMA-UD2H AMD 880G+SB850 Socket AM3 G880GMAUD2H 570 ש"ח Corsair 8GB Kit (4x2GB) XMS3 1600Mhz DDR3 CL9 Model C8G1600C9 1,055 ש"ח Gigabyte GeForce GTX 460 768MB GDDR5 PCI-E Model GVN460M768 N460D5768IB 975 ש"ח Western Digital 1TB Caviar Black 3.5 64Mb SATA III WD1002FAEX 420 ש"ח Thermaltake Element T VK90001N2Z Pro Quiet Case - Black 395 ש"ח Seasonic M12II-620 Bronze Active PFC 620W Modular 445 ש"ח LG GH24NS50 Super Multi DVD Rewriter Sata x24 Black Oem 155 ש"ח -------------------------- סה"כ 5,575 ש"ח זה המפרט שאני עשיתי, תגידו מה אתם חושבים ואיך ניתן לשפר. א…

• 4 תגובות
    • 826 צפיות
  21. Started by kobibo,

היי, אודה למפרט מחשב בתקציב של עד 1300 ש"ח עבור אינטרנט,אופיס, משחקים פשוטים באינטרנט. ללא ציוד היקפי רק המחשב. חנות מהמרכז באזור פ"ת מצוין. תודה לעוזרים.

• 2 תגובות
    • 588 צפיות
  22. Started by JohnClark,

שלום אני מעוניין לקנות בKSP מחשב... (אם השירות שם טוב) אני רוצה מפרט מבוסס A64. זה יוצא די טוב עם התקציב... מארז - אני מתכנן על סופרטאלנט כנראה ספק - TT420w... סבבה כן? מעבד - A64 3000+ (אין לי כסף ליותר, וגם לא כל כך צריך יותר, לא?) ואת כרטיס המסך שלי אני משאיר (Asus GF4 Ti4600) עכשיו זכרונות ולוח אם אני לא כל כך בטוח... לוח אם אמרו לי שהכי טוב Asus K8V... זה נכון? זכרונות אני לא יודע עם מה יש בעיות תאימות... עם מה לא... אני אשמח אם תסבירו לי קצת מה הכי כדאי... OC למעבד לא מתוכנן, אך ורק לכרטיס מסך... עוד שאלה - אני מתכנן לשדרג את כרטיס המסך גם כן בשנה הקרובה... שמעתי שעד אז יהיו כרטיסי PCI Xpress... זה נכון שיגיע מתאם לAGP x8 עם הכרטיס? כי אם לא אני לא אקנ…

• 0 תגובות
    • 822 צפיות
  23. למחשב שלי (בן 3) הנה המפרט של המחשב שלי מעבד: פנטיום 4 2Ghz (לפי דעתי הוא בסדר) לוח אם:asus p4b266c כרטיס מסך: Gforce 4 420mx 64 MB asus (עושה את רוב המשחקים(אני לא משחק במשחקי פעולה)אבל גרוע בסים סיטי 4 ) דיסק קשיח: 80GB (התמלא רק בזמן האחרון) כרטיס קול: creative sound blaster live רמקולים: 4 רמקולים של winner וסאב וופר אם אתם רוצים עוד מידע תגידו לי יש מה לשפר?

• 31 תגובות
    • 2k צפיות
  24. Started by spectra,

אני מחפש מחשב נייד לפי הפרמטרים הבאים : * מטרות המחשב? אינטרנט, עבודה משרדית, סרטים, מוזיקה (שמיעה + עריכה ) * גודל המסך? 12"-14" * משקל רצוי? עד 2KG * האם נדרש זמן סוללה ארוך? רצוי * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? לא * בלוטות? כן * גודל מינימלי של כונן קשיח? 120 GB * צורב DVD? כן * האם נדרשת אחריות בינלאומית? לא משנה * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? לא * כמות זיכרון פנימי - מינימום 2GB תודה מראש.

• 3 תגובות
    • 613 צפיות
  25. שלום לכולם. תגידו לי תתחדש השאלה בכותרת. אני רואה שיש מקום לשני כרטיסים (מקום אחד תפוס על ידי כרטיס LAN) איזה כרטיס אני צריך ואיפה ניתן לרכוש? כמה זה צריך לעלות? (כדאי ואפשר למצוא משומש?) המחשב עם WIN 98 תודה

• 1 תגובה
    • 744 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.