עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. Started by socrtes,

שלום אני מתכנן מחשב שיתחבר לטלויזיה בסלון (32-37 אינץ) המחשב ישמש למשחקים בעיקר SC2 ולראות סרטים ומוזיקה התקציב הוא באיזור ה 2500 אם אפשר שיכלול גם מקלדת ועכבר אלחוטיים. המלצות יתקבלו בברכה

• 1 תגובה
    • 485 צפיות
  2. Started by xtract1,

ÞâÑÓÙ ÐÙàØÜ Price Units Total P4 2.66 Ghz S-775 2x1M Cache DUAL-CORE 720 1 720 ÜÕ×Õê ÐÝ ÜÞâÑÓÙ ÐÙàØÜ ABIT Price Units Total NI8-SLi (NF4) s775, FSB1066, 2xPCI-E, GBE, SATA II 550 1 550 ÖÛèÕàÕê DDR II 667 Price Units Total 512MB Twinmos 225 2 450 ÛèØÙáÙ ÞáÚ eVGA Price Units Total 6600 256MB TV, DVI, PCI-E 570 1 570 ÓÙáçÙÝ çéÙ×ÙÝ Hitachi Price Units Total Deskstar 80GB Sata II 280 1 280 æÕèÑÙÝ DVD Recorders Price Units Total NEC 3550A DVD±RW x16 Dual Layer x8 195 1 195 ÞÐèÖÙÝ Price Units Total HEC Compucase CI-6A21 Beige and Silver (No PSU) 240 1 240 áäçÙ ÛÕ× JSP-TECH Price Units Total JSP-TECH PS-05 BIG FAN 420W (12cm Fan) (24pin) 180 1 180 סה"כ 3375 כולל הרכבה (שמשום מה…

• 1 תגובה
    • 659 צפיות
  3. Started by boogeh,

1. מה התקציב המקסימאלי? א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? </blockquote> תקציב מקסימלי עד נגיד 3500 שקל. מוכנה לחרוג מעט. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? </blockquote> לא לגיימינג. שימוש בתוכנות קיובייס, סיבליוס, אבלטון לי…

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  4. אני רוצה לקנות מחשב נייד למטרות עבודה משרדית,מוסיקה וסרטים. על איזה חנויות אתם ממליצים באיזור הצפון שהן אמינות ונותנות שירות טוב? איזה חברת שיווק הכי ממולצת ? תודה לכל העוזרים.

• 1 תגובה
    • 742 צפיות
  5. Started by *AlCHEMY*,

מפרט המחשב : Intel Core 2 Quad Q6600 CPU Cooler Master GeminII S Gigabyte GA-G33M-DS2R OCZ Reaper HPC Edition DDR2-1066 2x2GB Memory Gainward GeForce 210 Video Card WD Caviar Blue 500GB (WD5000AAKS) Pioneer DVR-212 Antec 380W Antec NSK2400 תודה.

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  6. Started by yyy123,

טוב זהו החלטתי לחסוך חודשיים משכורת אני רוצה לחסוך 3200 שקל אז ככה זה המפרט שלי כרגע: geforce gtx 750 ti אני רוצה לשדרג כמובן. אני רוצה כונן חדש למחשב של גיימרים הכוונה שלי מארז גדול. ואני רוצה כרטיס מסך חדש וחזק רק של ג'יפורס כמובן. מעבד אני רוצה אפילו i5 מספיק לי. וזיכרון פנימי כמובן אני רוצה. אשמח להמלצות ואני יחסוך חודשיים 3200 שקל ואקנה מה שתמליצו לי. פתוח להצעות תודה. התקציב: 3200 שקל. בע''ה אחסוך חודשיים.

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  7. שלום לכולם אתם בבקשה יכולים להביא לי אתרים של קניית חלקי מחשב.....וגם להמליץ על כמה טובים... ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------ באמת???....אסור לדון עליהם?!..טוב אז רק עם אפשר את האתרים עצמם וזהו....כי אני לא יודע איפה לחפש...אני לא יודע מה אמין.....ז"א אני לא רוצה לזרוק את מס האשראי שלי לכל חור באינטרנט.....

• 1 תגובה
    • 668 צפיות
  8. למחשב יחוברו 4 מחשבים שונים, צריך נפח גדול במערך רייד 5 לביטחון מקסימלי אין צורך בציוד היקפי. צריך להיות כמובן אמין

• 1 תגובה
    • 482 צפיות
  9. Started by zZz.,

בעיקר לתכנות, אינטרנט, אופיס, ושאר תוכנות. תקציב: 3000 ש"ח. ניסיתי לבנות מפרט דרך האתר של KSP בסביבות התקציב הנ"ל.. אשמח לקבל חוות דעת עליו+שינויים מומלצים. http://img89.imageshack.us/img89/2356/mifratguy.jpg אשמח לקבל גם המלצות למפרטים אחרים.

10. שלום, ברצוני לקבל חוות דעת על מפרט לצרכים מיוחדים. כעיקרון זה מיועד לאדם נכה שלא יכול לדבר וצריך להפעיל את המחשב ע"י מבט, אז המחשב צריך להחזיק לפחות תכנה אחת שכוללת הרבה קבצי מדיה עם הקלטות של מילים חוץ מזה יהיו בטח כמה סרטים על המחשב ואופיס ונראה לי שזהו. אני יודע שמדיה זה קבצים כבדים אבל אם מדובר בתכנה אחת או שתיים זה בטח לא יתפוס יותר מדי נכון? ז"א המחשב כשלעצמו הוא בסדר? MyTobii P10 P10 ¯ Display: 15” screen Dimensions: 360x365x110mm Weight: 5.3kg Speakers: Integrated Working distance: 50-70cm Freedom of head movement: 30x15x20cm Computer Integrated, 1.5 GHz, Intel, 1GB RAM, 80 GB Hard drive : Windows XP Language: All European Interface: 2x USB II 1x 100MB LA…

11. Started by SmallerMeow,

1. מה התקציב המקסימאלי? 8000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עבודה משרדית ומשחקים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). שימוש כבד ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. Total war atilla, Doom, The witcher 3 -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1920X1080 '23 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות 3. האם יש צורך בציוד הקפ…

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  12. Started by Xer,

שלום, אז הנה הסיטואציה, אח שלי קנה בארץ לפני 3 שנים מחשב מסוג HP Pavilion 4500ZE עם מעבד AMD. עכשיו הוא גר בארה"ב וניסיתי להתקין לו עוד 512 זיכרון ראם, לאחר שהכנסתי את הזיכרון ראם המחשב נדפק, כשמדליקים אותו הוא נדלק ונכבה מעצמו במשך 3 פעמים ואז הוא מפעיל את עצמו בלי להיכבות אך המסך לא עובד וגם ההארדיסק לא טוען שום דבר. הלכנו למעבדת מחשבים בBest Buy כאן בארה"ב והם אומרים שהלוח אם כנראה הלך מכיוון שכשחיברתי את הראם אז נכנס מלא חשמל סטטי והם בדקו גם את המחשב בכל מני סיטואציות ועדיין אותה בעיה ממשיכה. עכשיו השאלות שלי הן: 1. האם באמת יכול להיות שהלך הלוח אם? כי יכול להיות שהם סתם עובדים עלינו. 2. הם רוצים על החלפת לוח אם ותיקון המחשב 500$ הגנבים האלה, אז השאלה שלי היא אם אני …

• 1 תגובה
    • 1k צפיות
  13. Started by Zeev86,

היי. יש לי מחשב נייד ACER ASIPIRE 5740G עם דרייברים רק ל- WIN7: http://support.acer.com/us/en/product/default.aspx?tab=1&modelId=1878 האם אני יכול להתקין WIN8 ולהשתמש בדרייברים של WIN7?

14. Started by shaydotan,

חברים תעזרו לי מה עדיף? איך לוחות foxcon

• 1 תגובה
    • 825 צפיות
  15. Started by jioht games,

שלום אני רוצה לקנות מחשב נייד בשביל DJ אני מגיע את המחשבים של אפל אך הם יקרים יחסית למה שהם נותנים. אני מחפש מחשב נייד עם דיסק ssd או רגיל של 240GB ולפחות 8 RAM ושהוא לא היה יקר כמו מחשב של אפל. התקציב הוא בין 1000 ש"ח עד 5,000 ש"ח לא משנה עם הוא בעיה עם מק עליו או ווידוס מיכיון שיש לי ב pc ווינדוס וגם מק לא אכפת לי גודל מסך מקווה שתעזרו לי

• 1 תגובה
    • 1.6k צפיות
  16. {לאחי}המלצתי לו להוסיף בתקציב אבל מה אני אעשה? אין לו כסף והוא חייב מחשב דחוף למשחקים ! לא משחקים כבדים מה שהוא משחק בדרך כלל זה pes09 והוא מחכה ל2010 pes

• 1 תגובה
    • 662 צפיות
  17. Started by eliyaex,

מה אתם אומרים על המפרט הזה(זה מפרט מוכן של האתר לא אני הכנתי)יש המלצה לכרטיס מסך אחר? מעבד Intel Core i5-3570 3.4Ghz 6M Trayכמות: 1http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=II53570Tקירור למעבד Zalman CNPS7000-AL כמות: 1http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=3104MMלוח אם Gigabyte GA-B75M-D2Vכמות: 1http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=95B7510זיכרון Kingston KVR16N11/8 8192MB DDR3 1600MHz CL11 כמות: 1http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=23759כונן קשיח פנימי Seagate 500GB ST500DM002 כמות: 1http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=ST500DM002כרטיס גרפי Gainward nVIDIA GeForce GT610 1024MB DDR3 PCIeכמות: 1http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=gwGT610צורב HP DVD6 1260I X24 DVDכמו…

• 1 תגובה
    • 795 צפיות
  18. מעבד - Intel Core i3-3220 כרטיס מסך - Gigabyte Radeon HD 7850 לוח אם - Asus P8-H77-I זכרונות - 8GB Samsung DDR3 1600MHz או Corsair 2x4GB DDR3 1600Mhz Vengeance Blue Dual Channel CL9-9-9-24 קשיח - 500GB Western Digital Caviar Blue מארז - Bitfenix Prodigy ,או מארז קטן אחר תמליצו בבקשה ! ספק כוח - 430W Corsair CX430

19. שלום לכולם! לאחרונה עשיתי פורמט למחשב ושמתי לב שהמאוורר פועל \ פועל חלש כי המחשב שלי ממש חם (מה שממש לא אופייני לו) אני עדיין בתקופת האחריות, מה לעשות?

• 1 תגובה
    • 659 צפיות
  20. תקציב : 3000 שקל צריך מקלדת + עכבר אלחוטי + צורב מהחנות : KSP KSP.co.il המשחק הכי גבוהה זה יהיה Unreal 3 לא קריסיס ולא שומדבר כבד מאוד.. 4 ג'גה ראם חובה 500 ג'יגה דיסק קשיח גם חובה

21. בהמשך לת'רד המקורי כאן: http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=265973.0 נוכחתי לדעת שגם 2KG לנייד זה יותר מדי, מה שמאלץ אותי לעלות בתקציב ולרדת במשקל... אני מחפש נייד לאשתי שמלמדת באוניברסיטה וזקוקה למחשב נייד קל וקופקטי - בעיקר לעבודה עם אופיס וגלישה. 1. מה התקציב? בסביבות 6-8K אבל גמיש (לצערי) 2. מטרות המחשב? - הצגת מצגות - גלישה - יישומי אופיס, WORD ו-POWERPOINT לרוב. - צפיה ב-DVD או סרטים באיכות סטנדרטית XVID למשל. לא HD אלא רק סרטים לילדים - עדיפות נמוכה. 3. גודל המסך? לא קריטי כלל אבל ככל הנראה 12-13' אם רוצים מחשב קומפקטי. 4. משקל רצוי? נמוך! בסביבות 1.5KG ועדיף פחות. אשתי צריכה להסתובב איתו בין הכיתות והמשרד ברגל כל היום. 5. האם נדרש זמן סוללה…

• 1 תגובה
    • 813 צפיות
  22. שלום לכולם, אשמח לקבל חוות דעת על המפרט הבא. הסכום המתוכנן הוא בין 3500-4000 ש"ח (כמובן אשמח לחסוך איפה שאפשר). המחשב מיועד למשחקים לא כבדים מאוד (בעיקר FIFA ולפעמים FPS) ועבודה עם תוכנות CAD. נלקחת האפשרות ל OC קל/בינוני בעתיד המחשב מיועד ל"סחוב" כמה שנים טובות נדרשים רק רכיבים עיקריים ללא ציוד היקפי הנה המפרט: מפרט זה הורכב ב - www.TMS.co.il - רשת חנויות המחשבים האמינה והמקצועית בישראל מעבד: Intel Core i5 4570 3.2Ghz (3.6Ghz Turbo) LGA1150 Tray כמות: 1 - מחיר: ₪945 לוח אם: Gigabyte G1.Sniper B5 כמות: 1 - מחיר: ₪556 מארז: SUMO Alfa MidiTower ATX TOOLESS Aluminium USB 3.0 כמות: 1 - מחיר: ₪357 ספק כוח: Silverstone Strider 500W Active PFC Single Rail 12V 34A…

• 1 תגובה
    • 706 צפיות
  23. שלום, מצורפים 2 מפרטים, די דומים. אשמח לקבל המלצות אם צריך לשנות או להוסיף משהו.

• 1 תגובה
    • 922 צפיות
  24. http://fcb.pas-rahav.com/lgsale/

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  25. Started by muki1234,

היי רציתי לברר האם מארז ה Compucase 6a19 עם הספק 300W יוכל להחזיק את המפרט הבא או שכדאי לקחת מארז/ספק אחר. רצוי בכל מקרה שהמארז כבר יכלול ספק (שיקולים כספיים). intel pentium 2.8E (Prescott) 800Mgz 1Mb cache Asus p4p800 e deluxe HD Western digital 120GB SATA Cdrom DVD RW Nvidia FX5200 2 מאווררים (120 מ"מ) של המארז תודה רבה על העזרה.

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.