עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. Started by aroosa,

אני נורא מתלבט בין 2 לפטופים של DELL שאני רוצה: DELL Latitude D610 DELL Inspiron 6400 ה-D610 הוא מסדרה יותר מתקדמת, גם עולה 400$ יותר ומגיע עם Inter PentiumM 760 2.0 Ghz ה-Inspiron זה הקו היותר בסיסי אבל מגיע עם ליבה כפולה 1.88Ghz ויש לו מסך יותר גדול (15.4 WideScreen) אני יכול להשיג את שניהם באותו מחיר - על מה ללכת????

• 1 תגובה
    • 626 צפיות
  2. שלום לכולם , אז כך החלטתי לרכוש מחשב נייד ואלה הסיבות למה : 1. הדבר החשוב ביותר בשבילי זה לצפות בסרטים מהמחשב לטלוזיה LCD HD Ready 32 SAMSUNG באיכות הגבוהה ככל שניתן לשדר מהמחשב לטלויזיה. 2. חשוב לי מאוד שיהיה לי הרבה מקום במחשב כדי שהאחסן את כל הסרטים,שירים וכו.. 3. גלישה נוחה ככל שניתן באינטרנט. 4. משחקים פחות מעניין אותי אבל אני רוצה לאפשר לי גם את האפשרות לשחק במשחקים לא ברמה הכי גבוהה ובכיף. 5. אני מאוד רוצה שהמחשב שהרכוש באמת יוכל לעמוד בדרישות לפחות ב5 שנים הבאות מבחנת כל הדברים עם זה בתוכנות , משחקים ברמה לא הכי גבוהה וכו... סה"כ זה מה שאני זקוק ואני מאוד מקווה שתעזרו לי למצוא את המחשב המתאים ביותר מבכנת הנתונים האלו. הכסף שאני מוכן להשקיע בסביבות ה 5500 ש…

• 1 תגובה
    • 626 צפיות
  3. איזה מחשב כדאי לי לקנות עד לסכום של 7000 שקל ששימושו יהיה עבודה עם פוטושופ וגרפיקה האם כדאי לי לקנות את R61 של IBM עם כרטיס מסך של nvidia 128mb

• 4 תגובות
    • 626 צפיות
  4. Started by noike111,

אני מתכוון ללמוד הנדסת בניין האם צריך מחשב עם תכונות מיוחדות או סטנדרטי

• 1 תגובה
    • 626 צפיות
  5. Started by Brandon Roy,

שלום לכולם אחר מספר לבטים ומחשבות, החלטתי שאני רוצה לקנות לעצמי מחשב שנייד שישרת את מטרותיי הצנועות. מה שאני מייעד לנייד הוא בעיקר כתיבת מסמכים ושימוש באינטרנט ובתוכנות מסרים.לא אשתמש בו להורדת משחקים כאלו ואחרים וגם לא לסרטים. מכיוון והמחשב מיועד בעיקר לכתיבת מסמכים, אז חייב תוכנות כמו וורד וכל אלו וישיריץ אינטרנט ברמה טובה. אני מכוון למחשב עם מסך של 15 אינץ' מינימום- אם יש הערות על כך, אשמח לשמוע. מקלדת נוחה כמה שאפשר. המליצו לי על רמת זיכרון של 320GB בדיסק הקשיח. בעיקר כי הפערים בין לפחות, הם לא גדולים וכאלו ששווה להתעכב עליהם ולהגביל את השימוש על המחשב לאורך שנים. בקיצור, לא שווה לאורך שנים להגביל את השימוש שלי בו אם יהיה צורך כזה או אחר בגלל חיסכון של כמה מאות שקלים …

• 1 תגובה
    • 626 צפיות
  6. Started by ran500,

היי אני מעוניין לרכוש מחשב נייד בסיסי לגלישה וסירטונים ובהמשך לרכוש מחשב נייח חזק יותר למשחקים ראיתי את המחשב יצרן: Lenovo , דגם מעבד: AMD 3020E (1.2 GHz, up to 2.6 Ghz) , נפח זכרון פנימי: 4GB , נפח אחסון: 256GB , סוג דיסק: SSD , גודל מסך: 15.6 , רזולוציה: 1366*768 , דגם כרטיס מסך: AMD יש אפשרות להוסיף 200 ולקבל 8 ראם המסך מאט אני לא קונה מראש רק מחשב אחד נייד שישמש למשחקים גם משום שהבנתי שמחשבים ניידים עם חומרה מתקדמת יקרים יותר מתחממים ויכולת שדרוג קטנות ויש לי צורך בנייד לכן החלטתי לרכוש בינתיים בסיסי לשימוש בסיסי האם בהתאם למטרות שלי הוא יעשה את העבודה? ולדעתכם כדאי לשדרג ל8 גיגה ראם? המחשב …

7. Started by ilans68,

שלום לכולם אני עומד לקנות מחשב לשימוש כללי לבית (אינטרנט בעיקר, קצת משחקי רשת לילדים, שימוש באופיס, דאטה-בייס למוזיקה ותמונות משפחתיות שמועברות בסטרימר לסלון). קיבלתי את מפרט המחשב המצ"ב כהצעה (עלות כ 2100 שקל לא כולל התקנה). מה דעתכם? תודה! אילן - מעבד - אינטל e6300 + מאוורר מעבד אינטל מקורי ( GHz2.8 ) - לוח אם - אינטל QuadCore \ CoreDuoII - דיסק קשיח - 1000 גיגה WesternDigital SATAII - זיכרון פנימי - 2 גיגה DDRII 800mhz *3 שנים אחריות - כונן צורב LG / Samsung X24 - DVD - מארז איכותי מעוצב מאלומיניום (לא פח) מבית ג'יגהבייט כולל איורור שקט במיוחד - ספק כח – 500W כולל יציאות SATA - כרטיס קול - אינטל 5.1 ערוצים (אפשרות חיבור לקולנוע ביתי) - כרטיס מסך – Nvidia 9400 1giga…

• 5 תגובות
    • 626 צפיות
  8. שלום לכולם, אני מנסה לבנות מפרט חזק למעצב תעשייתי, זה אומר המון עבודת תלת מימד תקציב- בסביבות ה 5000. מזומן הולך. אין צורך בציוד היקפי אין העדפה לחברה מסוימת אין חשיבות לעיצוב שקט יהיה נחמד מחשב מורכב ובנוי רצוי עם אחריות סבירה על החלקים החשובים בלי OC בלי מערכת הפעלה 64 ביט הולך, לא קריטי מעבד חזק הרבה הרבה זכרון כרטיס מסך חזק מאוד (בקשה מיוחדת למטה) כרטיסי רשת וקול - סטנדרטיים צורב DVD פשוט ואמין דיסק קשיח גדול דרישה מיוחדת אחת- במידת האפשר כרטיס גרפי כולל יציאה דיגיטלית שמופיע ברשימה המומלצת לעבודה עם תוכנת SOLID WORKS (פלטפורמת XP, גרסת 2007) http://www.solidworks.com/pages/services/videocardtesting.html המון תודה

• 4 תגובות
    • 626 צפיות
  9. דגם מחיר כמות Intel Core 2 Duo E6600 2.4GHz 4Mb Box 2120 ¤ 1 DFI Infinity 975X for LGA775 1060 ¤ 1 G.Skill DDR2 800MHZ DUAL CHANNEL 2048MB CL 5-5-5-15 1260 ¤ 1 WD 250GB 7200RPM 16MB SATAII RAID 600 ¤ 1 CONNECT3D Radeon® X1900 XT 512MB GDDRIII with DVI-I VIVO+Arctic-Cooling Accelero X2 2400 ¤ 1 CREATIVE X-Fi XtremeMusic 750 ¤ 1 NEC ND-4571 LABELFLASH WHITE/BLACK 295 ¤ 1 GIGABYTE 3D AURORA 600 ¤ 1 ENERMAX LIBERTY 500W 700 ¤ 1 ARCTIC COOLING Arctic Fan 12 50 ¤ 2 THERMALTAKE BIGTYPHOON 255 ¤ 1 סה"כ: ¤ 11175 אני רוצה לבקש התייחסות רק למקסימום אני רוצה לקנות מחשב שיתן את המקסימום שאפשר להשיג היום , כמובן אבל לא לשלם סתם כסף כבר פתחתי אשקול בנושא, זה אחרי סיכום …

• 3 תגובות
    • 626 צפיות
  10. שלום לכולם אני מעוניין במחשב עד 4 אלף לגיימינג בינוני ולסרטים. תאריך קנייה:השבוע מסך: עדיף גדול 17 ככה זמן בטרייה: אין לי מושג מה הממוצע אז אני סומך עליכם איכות: עדיפות 1920 fullhd מערכת הפעלה: ללא או ווינדוס 7 משקל מחשב: לא משנה לי בעיקרון אני רוצה מחשב ממש מהיר לפעולות יומיומיות גלישה, קצת משחקים והרבה סרטים תודה רבה

• 0 תגובות
    • 626 צפיות
  11. הנה המפרט שלי: Gigabyte Technology Co., Ltd. H61M-S2-B3 Windows 7 Home Premium (x64) Service Pack 1 (build 7601) NVIDIA GeForce GTX 550 Ti [Display adapter] 3.30 gigahertz Intel Core i3-2120 4 gb RAM רזולוציית מסך 1600X1900p אני משחק בעיקר באטלפילד 3 וזה לא עובד בצורה חלקה אפילו כשהגרפיקה מכוונת ל- LOW אתם יכולים להמליץ לי על חלקים שאני יכול לקנות בשביל להריץ את המשחק בצורה חלקה ב- ULTRA בצורה חלקה, ושהחלקים יתאימו גם למשחקים הבאים בעתיד הקרוב. תודה, טווח המחירים שלי הוא עד לכ-3500 ש"ח הציעו לי להחליף את המעבד ב Intel core i5 ivy bridge את הכרטיס מסך ל gtx660 ti 3gb gddr5 …

• 0 תגובות
    • 626 צפיות
  12. Started by izhak2,

.

• 0 תגובות
    • 626 צפיות
  13. Started by clip,

אני מעוניין במעבד 9550 Q לוח אם אני חושב על אסוס P5 מסויים יש כ"כ הרבה שאיני יודע מה מתאים לי אולי P5Q זכרונות אין לי מושג מכל התזמונים למינהם שראיתי מה מתאים לי אני רוצה 4 G הארד דיסקים חשבתי על WD 500 כרטיס מסך אני חושב שאלך על 9800 או קוודרו טרם הוחלט מארז המליצו לי על ANTEC 6580 מגיע עם ספק 430 וואט אין לי כל כוונה להתעסק עם אובר קלוק לא מבין בדברים האלו המחשב אמור אך ורק לערוך וידאו . (זהו עיסוקי ) חשוב לי יציבות ואמינות המערכת כמו כן אם מישהו חושב שכדאי ללכת על קור 7 אשקול את העניין למרות שזה מייקר . מעדיף להשאר תקציבית במפרט ה 9550 Q לא צריך לתת לי מחירים. אסתפק בהמלצה לרכיבים מתאימים . תודה לעוזרים

• 2 תגובות
    • 626 צפיות
  14. Started by Daniel.S,

האם 3 המוצרים האלו שווים ביחד 2700 ש"ח? או יותר? או פחות? אם פחות אז מאיזו חנות? Intel Core 2 Duo E6400 +DFI Infinity 975X+Asetek Vapochill micro hige-end BUNDLE

• 0 תגובות
    • 626 צפיות
  15. שלום, עליי לקנות מחשב לצורך עבודה עם תוכנת האוטוקד (שירטוט)... האם זה המחשב שאני באמת צריך? המפרט הינו: Intel Core 2 Due E7400 Box - מעבד Asus P5KPL-CM - לוח אם Seagate ST3250410AS 3.5 250 GB SATA 2 16 MB - כונן קשיח OCZ DDR2 2048 MB 800MHz CL 5-6-6-15 Value - זיכרון TwinTecg nVIDIA GeForce 9600GT 512MB DDR3 PCI- כרטיס גרפי Samsung SH-S223 X22 SATA DVD- צורב Cooler Master Elite 335 - מארז ללא ספק Hiper HPU-4S425W - ספק כח GIGABYTE GK-KM6100- סט מקלדת ועכבר מחיר כולל: 2,400 ש"ח תודה מראש, לעוזרים!

• 3 תגובות
    • 626 צפיות
  16. שלום למומחי הפורום, קיבלתי הצעת מחיר למחשב שישמש לשימוש ביתי ממוצע, אינטרנט, אופיס וכו', אבל גם חשוב שיציג סרטים וסרטי HD באיכות טובה. האם המפרט הזה טוב ומתאים לצרכים אלו? תודה על הסיוע ! [attachment deleted by admin]

• 2 תגובות
    • 626 צפיות
  17. Started by FiRePOweR,

שלום לכולם. אני מחפש מחשבים ל STARTUP קטן , אנחנו מפתחים עם visual studio 2008 + SQL 2005\8 ורוצים שיצליח להפעיל עוד סביבות פיתוח במקביל על המחשב. אני מעדיף שיהיה לוח אם + זכרון + ומעבד מצוין שיחזיק מעמד איזה שנה ( עד שנגייס ואז נתפרע :) ). המארז לא כל כך חשוב אבל מגוון הלוחות כל כך ענק והייתי רוצה משהוא טוב אז מעבד - כדאי QUAD ? לוח אם - יש העדפה ל gigabyte זכרון - 4 GB מינימום דיסק קשיח - 250 SATAII מארז + ספק משבוא שקט וטוב כרטיס מסך - נחמד כזה שאפשר לעשות איזה UT בזמן הפנוי ללא מסך .

• 2 תגובות
    • 626 צפיות
  18. Started by boy toy,

אוקיי אז חבר שלי מעוניין לקנות מחשב חדש,ואלו הם המפרטים שהציעו לו,אני אשמח לשמוע את דעתכם עליהם. ומפרט מספר 2:

19. Started by GNR,

היי , הנה המפרט שלי , עוד שבוע +- מתוכננת הזמנה, תגידו מה דעתכם: מעבד: Intel Core 2 Duo E7200 2.53Ghz Penryn BOX כמות: 1 - מחיר: ¤675 קירור למעבד: Arctic Cooling Freezer 7 Pro כמות: 1 - מחיר: ¤105 לוח אם: Gigabyte GA-P35-DS3L כמות: 1 - מחיר: ¤454 מארז: NZXT Hush Black/Silver NO PSU כמות: 1 - מחיר: ¤360 ספק כוח: FSP Basic SI 450W ATX450-PNR 120mm + Satax3 PCI-E P.PFC כמות: 1 - מחיר: ¤191 זיכרון: G.Skill 4GB DDR2-800 DualKit (2x2GB) CL5-5-5-15 4GBPQ כמות: 1 - מחיר: ¤414 קשיח למחשב שולחני: Western Digital 320Gb 16MB AAKS כמות: 1 - מחיר: ¤314 כרטיס מסך: TwinTech 8800GT 512MB DDR3 HeatPipe Fan Retail כמות: 1 - מחיר: ¤899 כונן אופטי: Samsung DVD-RW SH-S203B Sata Black Dual Laye…

• 4 תגובות
    • 626 צפיות
  20. אני מתכוון לקנות מחשב נייד לאמא ואני צריך פה קצת את העזרה שלכם. אמא מורה = סוג של עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס) עוד הערה, זה שאני לא מעוניין במפרט שאני אצטרך לבנות ולהזמין , אלא אני מעוניין בדגם מסויים שכבר בא עם ההצעה שלכם. תקציב: 0-3000 שקל חחח יש מצב לחריגה? אם כן, בכמה: 500 - 700 שקל יד ראשונה. מערכת הפעלה: לא ממש משנה בלוטוס, יציאות מיוחדות ואחרויות בין לאומית : לא נחוץ גודל מינימלי של כונן קשיח: 100 ג'יגה אין העדפה לחברה מסויימת. משקל הניד המעונין: מקסימום 2 ק"ג. כמה שפחות, יותר טוב. גודל הצג: עדיף שהמסך יהיה יותר מ-12 אינץ', אבל שלא יהיה גדול יותר מ-15. אם קיים 14 או 13. [או אם יש 15 שלא עולה על המשקל המצויין למעלה] מטרת שימוש המחשב: כמו שאמרתי , אמא מורה והמחשב…

• 4 תגובות
    • 626 צפיות
  21. בקרוב מתכוון לקנות מחשב ובמסגרת התקציב 5000+-ש"ח יש שתי מפרטים שהרכבתי ואני מתלבט מה לקחת :bash: אלו לא המפרטים במלואם. מפרט ראשון: זכרונות TWINMOS 1024MB DUAL 512*2 קרור מעבד AC FREEZER 64PRO דיסק קשיח WD 160GB מארז COMUCASE 6A19 וכרטיס GTO2 או: מפרט שני: זכרונות ADATA 1024MB DUAL 512*2 קרור מעבד SILENCER 64 דיסק קשיח WD 80G מארז SANBEAM SAMURAI וכרטיס 7800GT *בשני המפרטים ישנו מעבד AMD S-939 3200 ולוח DFI LANPARTY UT-D חשוב לי לבצע OC למעבד לכן עדיף יותר המפרט הראשון אבל יחד עם זאת אני רוצה לשחק במשחקים לא קלים כמו DOOM3 COD2 QUAKE4 BF2 FEAR בנוסף יש כאן הדיסק קשיח המצומצם במפרט השני לעומת הדיסק קשיח שכופל אותו במפרט הראשון וגם לא אשכח את 6A19 האיכותי …

• 4 תגובות
    • 626 צפיות
  22. Started by gal241994,

אני קונה מחשב ואני רוצה לדעת איך המערכת הזאת אני בניתי Intel Core 2 Duo E8400 3.0GHz 6Mb 1333MHz BOX, יחידות 1 ¤849 http://www.foxpc.co.il/product.aspx?productid=1163 G.skill DDR2 4096MB 800MHZ NT CL5-5-5-15 F2-6400CL5D-4GBNT , יחידות 1 ¤280 http://www.foxpc.co.il/product.aspx?productid=1519 Western Digital WD5000AAKS 500GB SATA2 7200rpm 16MB Hard Drive , יחידות 1 ¤325 http://www.foxpc.co.il/product.aspx?productid=704 צורב פנימי DVD+\-RW X 22 תוצרת SAMSUNG דגם SH-S223F SATA, יחידות 1 ¤129 http://www.foxpc.co.il/product.aspx?productid=1261 NZXT Tempest "AirFlow King" No PSU, יחידות 1 ¤375 http://www.foxpc.co.il/product.aspx?productid=1502 הרכבה של מחשב חדש מעל 3000 שקל - ‏…

• 4 תגובות
    • 626 צפיות
  23. טוב מה נשמע אנשים אני צריך לאחותי מחשב שיעבוד טוב לא משהו מטורף וזול. עכשיו לחלק החשוב - חלקים שעוברים - לא צריך לקנות!: - ספק Enermax Tomahawk 450W חדש לחלוטין. - כונן צורב DVD. - כוננים קשיחים למיניהם. - מאווררי 80MM אם אני ארצה להוסיף. תקציב: 1700 שקל בלי לכלול את החלקים למעלה. יעוד: למשחקים קלים יחסית כדוגמת Sims 3 מצדי על Low. ציוד היקפי: אין צורך. כל הציוד הסטנדרטי עובר, זה לא ישנה כלום מה.. העדפות: זיכרון: 4GB. מארז: CM590. תאימות לעתיד (P43). שקט: אין צורך מיוחד. הרכבה: אין צורך. OC: לא מתוכנן משהו מעבר לקירור סטוק, לכן קירור סטוק בבקשה. סתם שאלה חשובה - יש לי פה Alpine Pro 7 של ארקטיק קולינג מהמחשב הקודם (היה מחובר לP4 בסוקט 775). למרות שאני בכל זאת…

24. היי אנשים פוסט זריז כי אני לא הכי מעודכן ואין לי הרבה זמן כרגע (נולד לי אחיין היום ) המחשב של איגור מת, הוא רוצה כבר מחר לטוס לקנות באיזורו (צפון) את החלקים הבאים: שילוש קדוש, קירור מעבד, כונן קשיח, כרטיס מסך, ספק כח (וגם מארז חדש אם יכנס בתקציב יהיה סבבה). כרגע הוא לא רוצה OC אבל צריך את הפונטציאל, גם כנראה לא מטורף, אני בטוח שבאס 333 יותר ממספיק בשבילו. המחשב בעיקר יהיה להורדות, סרטים (גם HD), ומשחקים. חשוב לו לשמור על שקט של המערכת. בינתיים למרות שהוא רצה E6320 המלצתי לו ללכת על מעבד E4300 שיספק את צרכיו וגלום בו פונטציאל אוברקלוק נהדר, וכמובן משתלם לכיסו. ללכת על 2GB דוא"ל של זיכרון 667 מ"ה פשוט ב-400 ש"ח (Kingston or Twinmos) כרטיס מסך הוא רוצה ללכת על ה-8…

• 1 תגובה
    • 626 צפיות
  25. שלום לכולכם. בימים האחרונים שוטטתי כאן באתר בין הפוסטים של המפרטים, ולבסוף החלטתי להירשם ולפרסם פוסט בעצמי, כך שאוכל גם לרכז את כל שאלותיי. ראשית, רציתי לדעת האם בחודש-חודשיים הקרובים יכולים להיות שינויים בתחום החומרה שיוזילו את המחיר הכולל של המחשב בצורה דרסטית לתקציב הזה, או שיצאו חלקים מסויימים שכדאי שאחכה להם. שנית, רציתי לדעת מה דעתכם על החנויות פנדה ואייבורי [על מי אתם ממליצים] והאם ידוע לכם על רשת מחשבים טובה אחרת באיזור חיפה. ועכשיו נעבור לפרטי המפרט. כמו שרשום בכותרת, התקציב לקניית המחשב הוא 5,000 ש"ח [אם אפשר, אז לא לחרוג ואפילו לרדת קצת], מטרתו העיקרית היא בעיקר משחקים [כמובן שגם גלישה באינטרנט פה ושם], והוא צריך לכלול מסך [ללא ציוד הקפי נוסף]. מומלץ שיהיה שקט…

דיונים חדשים בפורומים