ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,356 דיונים בפורום זה
-
כדאי מאוד לנצל את המבצעים עכשיו בגלל סוף השנה. רשתות הציוד המשרדי והמון חנויות מעוניינות להיפטר מכמה שיותר מלאי ולסיים את השנה עם כמה שיותר רווחים. אז אם חשבתם לקנות מחשב נייד, לא כדאי לחכות לינואר. בחנויות קטנות אפשר יהיה ללחוץ על המוכרים יותר במהלך המשא ומתן ואולי להוציא עוד תוספות במחירים שווים כמו מדפסת או נתב.
-
- 1 תגובה
- 571 צפיות
-
-
הינה מפרט שהרכבתי בעצמי...עם יש הצעות לשיפור תגידו מעבד: Athlon 64Bit AM2 5200 DualCore OEM כמות: 1 - מחיר: ¤560 קירור למעבד: Zalman 7500 Alcu Aluminum + Cooper כמות: 1 - מחיר: ¤181 לוח אם: Asus M2N-E כמות: 1 - מחיר: ¤537 מארז: ANTEC SONATA II 450W כמות: 1 - מחיר: ¤655 קירור למארז: Zalman F3 120MM Case Fan כמות: 2 - מחיר: ¤45 זיכרון: Kingston Original 1GB DDR2-667Mhz כמות: 2 - מחיר: ¤123 קשיח למחשב שולחני: WD 250GB SATA II 16MB KS כמות: 1 - מחיר: ¤376 כרטיס מסך: Palit 8800GT G92 512MB DDR3 Retail כמות: 1 - מחיר: ¤1222 כונן אופטי: Asus DVD-RW 2014L1T X20 LightScribe Sata Black Bulk כמות: 1 - מחיר: ¤191 מקלדת: Genius KB600 Wireless Keyboard + Mouse Heb-Eng Black כמות: 1 - מ…
-
- 4 תגובות
- 571 צפיות
-
-
שלום חברים, עזרתכם דרושה ותתקבל בברכה. 1. מה התקציב המקסימאלי? 5000 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? מעדיף לחסוך, התקציב הוא מקסימלי פלוס ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא ניתן. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עריכת וידאו, מעט גרפיקה, משחקים וכל השימושים הסטנדרטים האחרים. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). פוטושופ וAVID יחסית תדיר. ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: לא יודע אם הוא "מיועד" אבל אני אשמח שהוא יוכל להריץ משחקים בצורה מיטבית. -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. לרוב COD למינהם, Total war החדש, witcher (גם …
-
- 1 תגובה
- 571 צפיות
-
-
מחפש מחשב נייד שיהיה בעל המאפיינים הבאים: 13 אינצ' מסך 2 קילו משקל כולל סוללה אורך חיי סוללה מאוד חשוב(8 תאים 10 תאים) המחשב הוא לשימוש משרדי ולכל היותר סרטי HD כרגע על הכוונת מחשב נייד של אסוס U31F עם המעבד I3 האם יש משהו יותר טוב במחיר הנ"ל ? האם המחשבים הניידים של אסוס הם טובים ?
-
- 1 תגובה
- 571 צפיות
-
-
אהלן, מחפש מפרט לשימוש כללי לסבא שלי. תכלס הוא בקושי יודע להפעיל מחשב אבל לאט לאט ילמד, הוא לא ממהר לשום מקום. מפרט לשימוש הכי בסיסי שיש אבל שיחזיק כמה שיותר זמן, אין כוונה לקנות/לשדרג כל 3 שנים א משהו בסגנון. צריך להיות מסך איכותי כמה שיותר גדול, מקלדת ועכבר חובה (אותיות ברוסית). בניתי משהו כזה: [table][tr][td]מעבד[/td][td]Intel 2120 3.3GHz 1155 3MB with graphics[/td][td] 1 [/td][td] ₪599 [/td][/tr][tr][td]קירור למעבד[/td][td]Intel Original for 1156[/td][td] 1 [/td][td] ₪36 [/td][/tr][tr][td]לוח אם[/td][td]Gigabyte GA-H67M-D2 - B3 for 1155[/td][td] 1 [/td][td] ₪464 [/td][/tr][tr][td]מארז[/td][td]Thermaltake V3 Black Edition 2x120mm + FSP EPSILON 80+ 500W - בקניית מ…
-
- 3 תגובות
- 571 צפיות
-
-
בוקר טוב חברים ברצוני להתייעץ ולקבל מפרט למחשב,הדרישות מפורטות למטה אודה מאוד לעוזרים יום טוב 1. מה התקציב המקסימאלי? 1800 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? ניתן לנצל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? חריגה עד 200 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? גלישה,אופיס,משחקים(בעיקר פרו ופיפ"א 2011) א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות…
-
- 6 תגובות
- 571 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 4200 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל את כל התקציב ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500 ש"ח אך הם כמו חלק מהתקציב לומר התקציב הוא 4200-4700 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. CRYSIS, ASSASSIANS CREED, COD ומשחקים אחרים הרמת גרפיקה דומה -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). צריך גם לקנות מסך בתקציב הזה -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמ…
-
- 1 תגובה
- 571 צפיות
-
-
שלום,סוף סוף אני עובר למחשב נייד ואני צריך את עזרתכם! עד סוף חודש הבא יש לי הזדמנות לקנות באר"הב מחשב נייד,התקציב שלי שם הוא בן 800 ל950 דולר,שלפי מה שהבנתי יחסית למחירים בארץ זה מחשב בשווי 4500-5000 שקל. הדרישות מהמחשב : *עיקר השימוש בו הוא יצירת מוזיקה עם תוכנות כמו קיובייס,ועריכת תמונות עם פוטושופ וכו'...בקצרה,הכי חשוב שיתמודד יפה עם תוכנות כבדות מהסוג הנ"ל. *מלבד זה,כמובן שיוכל להפעיל משחקים בצורה טובה ושישרת את שאר הצרכים הבסיסים כמו אינטרנט,אגירת מוזיקה וכו'... קיבלתי המלצה למחשב מסוג dell xps 15inch 15 אינץ זה גודל המסך שאני מחפש,אך לגבי המחשב,נראה לי שהוא יותר לכיוון של המשחקים והגיימריפפ ופחות לצרכים שאני מחפש,לא? בכל אופן,אני צריך המלצות למחשב שיענה על הנ"ל.הב…
-
- 1 תגובה
- 571 צפיות
-
-
מארז Thermaltake V4 Black Edition - mid tower - ATX מעבד AMD ATHLON BOX X4 645 לוח אם ASUS M4A88TD-V EVO/USB3 - motherboard - ATX - AMD 880G ספק כח SeaSonic SS-350ET 350Watt 80Plus dזכרון G.Skill Ripjaws F3-12800CL9D-4GBRL - 1600MHZ memory - 4 GB : 2 x 2 GB הארדיסק WD Caviar Blue WD10EALX - hard drive - 1 TB - SATA-600 האם יש התאמה ברכיבים ? האם הספק כח יספיק ? המלצות לקירור טוב ושקט ולא גדול שיכנס במארז
-
- 2 תגובות
- 571 צפיות
-
-
שלום וברכה חברי פורום יקרים. השילוב הארור של גיימר תאב-גרפיקה ושל משחקים חדשים תאבי-הביצועים (סקיירים, B3, MW3...) גרמו לי לחשוב שייתכן שהגיע הזמן לשדרוג קל במפרט. המחשב כיום: מעבד: AMD Phenom II X4 955 לוח אם: Gigabyte MA785GMT-UD2H זכרון: 2X2GB DDR3 כ. מסך: ATI HD5850 1GDDR3 אני חושב לשדרג את כ. המסך והזיכרון. אשמח לקבל חוות דעת בהתחשב בלוח האם והמעבד, האם שדרוג שכזה יהיה שווה את הכסף, ואיזה שדרוג בדיוק לעשות. כרגע אני חושב על: 1. לשדרג את הזיכרון ל-8G RAM. 2 סטיקים של 4? או אולי סטיק אחד של 8, שבהמשך יפוך ל- 16? או שייתכן שכבר עדיף ללכת על כל הקופה ולקנות 8X2? 2. כרטיס המסך: הלבט העיקרי! האם לקנות עוד אחד בדיוק כמו שיש לי ולהריץ אותם בקרוספייר, או שמא עדיף כבר להשקיע ק…
-
- 1 תגובה
- 571 צפיות
-
-
שלום! אני מחפש מחשב נייד המסוגל להתמודד עם תוכנות גרפיקה כגון Autocad או Photoshop בצורה מעולה. המחיר המקסימלי זה עד 4K אך אם אפשר להקטין את העלות אז זה מומלץ. מומלץ גודל מסך של 15 אינץ'. תודה!
-
- 0 תגובות
- 571 צפיות
-
-
מרכיבים קיימים ו/או עוברים ממחשב קיים: צורב בן כשנתיים דיסק קשיח W.D. 1 TR חדש כ. מסך ריידאון HD3600 בן שנה+ עכבר ומקלדת מרכיבים נדרשים מעבד אינטל I5 2500 3.3GH לוח אם (מעדיף גיגהבייט) - שאלות: האם מומלץ עם מעבד גרפי? האם יספיק למשחק כגון פיפה 2011? איך המעבד הגרפי בהשוואה לכרטיס ריידאון HD3600? האם רצוי/ניתן להשתמש ב3600 הנ"ל? האם תומך במולטי מסכים (חיבור ל 2 מסכים או מסך וטלויזיה)? חובה שיהיו 4 USB3. חובה יציאות HDMI ו DISPLAYPORT (אם יכלול מעבד גרפי) ספק כוח (איך קורסייר / SEASONIC?) מארז - חובה USB3 בחלק העליון מלפנים. חובה שיהיה שקט. חובה שיהיו פילטרים על המאווררים. האם נדרש מקרר למעבד (אם אין אוברקלוקינג) ואיזה אם כן מסך (22?" רחב)- רצוי LED HD עם יציאת HDMI Fro…
-
- 3 תגובות
- 571 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי?4000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך?לנסות לחסוך ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?עד 500 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)?משחקים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב.Battelfield 3 Mw3 skyrim -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך).גודל מסך 27 אינץ לא יודע מה רזולוציה -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)?בינוניות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועו…
-
- 3 תגובות
- 571 צפיות
-
-
לא מצאתי פורום מתאים יותר, אבל אם יש כזה - אודה על העברת השאלה אליו. כיום יש לי E8400, עם Win7-32, זכרון 4 ג'יגה (בעצם 3.5 כמובן), כ. מסך 4890. מאז השדרוג האחרון של BF3, אני מצליח לשחק רק בהגדרות LOW, אחרת הוא מתרסק. תופעה זו מתרחשת רק במולטי פלייר. אין בעיה לשחק קו-אופ על ההגדרות האוטומטיות שהמשחק בחר (חלקן MEDIUM חלקן HIGH). השאלה היא - האם שדרוג כ.מסך נניח ל- 6870 (תקציב סביב 1K) אמור לפתור זאת, או שלהערכתכם אני חייב להחליף כבר ל- i5 ואת כל המערכת? כאמור, זו שאלה על ביצועי המחשב במשחק, אבל עוסקת בשדרוגו - אודה על תשובה או הפניה לפורום המתאים.
-
- 1 תגובה
- 571 צפיות
-
-
שלום לכולם, . מה התקציב המקסימאלי? 4,000 ש"ח ללא מסך עם מסך 5000 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל. ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. מה שבא, ברוך הבא! -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). כרגע: 1280x1024 בהמשך: 1920x1080. -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? כמה שניתן לסחוט מהמפרט, אך יחד עם זאת…
-
- 1 תגובה
- 571 צפיות
-
-
CPU : Intelֲ® Coreג„¢2 Duo Processor E8400 MOTHERBOARD : Gigabyte GA-EP43-DS3L MEMORIES : Kingston 1024MBx2 DDR2 800MHz CL6 GRAPHIC CARD : Sapphire ATI Radeon HD4850 512MB GDDR3 HDMI POWER SUPPLY : CoolerMaster eXtreme Power 500W OPTIC DRIVE : SONY DRU-1905 x20 SATA BLACK HARD DRIVE : WD 320 GB / 8 MB CPU COOLER : OCZ Vendetta 2 CASE :SilverStone Precision SST-PS01B SCREEN :AOC LM725 16ms Silver ("17) [סגור]
-
- 1 תגובה
- 571 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני חדש בפורום והייתי שמח אם תוכלו לעזור לי. אני צריך מפרט למחשב לעבודה יומיומית מהירה (לא מכונת משחקים) אלה מחשב שייתן ביצועים מהירים ,יחסוך זמן ,כאבי ראש ויספיק לכמה שנים טובות. עם הדגשים הבאים: - (ללא ציוד היקיפי) -ניתן לחרוג מהסכום מאקסימום ב300 ש"ח במקרה של איןברירה או כדאיות. - רצוי מהחנות הבאה: KSP.CO.IL - עבודה משרדית, תכני HD,גלישה וכולי.. - ללא כל צורך בתוכנות כבדות - לא נחוץ כונן תקלטונים וכרטיס קול וכרטיס קול. - מבחינת השקט של המחשב בסולם 1 - 10 מבחינתי 9, כך שהשקט יד קריטי. - אמתוכנן אוברקלוק עתידי. - אין צורך במערת הפעלה,אלה רק הרכבה של המחשב בחנות. - אין תכנון לשדרוג עתידי או של כ.מ וזיכרון ,לכן המחשב נדרש להיות בעל מפרט שיחזק לאורך זמן. - יש לש…
-
- 2 תגובות
- 571 צפיות
-
-
אני צריך מפרט לגרפיקה וזה מה שנראה לי וזה במחיר של 3300 ש"ח השאלה שלי, המחשב מאוזן? השימושים זה פוטו שופ, אילוסטרייטור ואולי פרמייר והאם יש אפשרות להוריד/לשנות משהו ולהוזיל את המחשב? מעבדי אינטל Core i5 750, 2.66GHz, s1156, 8MB Tray מאווררים וגופי קירור Arctic Cooling Alpine 11 Pro Rev.2 (s775,1156) לוחות אם למעבדי אינטל GIGABYTE P55-USB3 s1156 Core i5/i7, Intel P55, DDR3 2200, 2xPCI-E זכרונותDDR III 1333Mhz 2x2GB Kingston דיסקים קשיחים Western Digital Caviar Blue 500GB 7200RPM, 16MB, SATA II WD5000AAKS כרטיסי מסך GIGABYTE GT220 1GB GDDR3 DVI HDMI PCI-E צורבים LG DVD±RW GH22NS x22 Black SATA (Oem) מארזים HJA-241 MIDI Beige With 12cm + 8cm Fans (No PSU) …
-
- 4 תגובות
- 571 צפיות
-
-
תקציב:3000 ייעוד:פוטושופ אינטרנט סרטים (HD) שירים. דרישות מיוחדות : דיסק קשיח 1TB ציוד היקפי:רמקולים 2.1 וזהו תודה לעוזרים. את המפרט יש לבנות באתר SKYPC
-
- 1 תגובה
- 571 צפיות
-
-
האם יש אתר או חנות ספציפית שאת\ה מעונין\ת לקנות בהן? אם כן, איזה: לא, אין חנות ספציפית רק שתיהיה חנות אמינה ומוכרת מהארץ או מחו"ל(אם מחו"ל-איזו ארץ?): מהארץ תקציב: 3000 שקל יש מצב לחריגה? אם כן, בכמה: 500 שקל יד ראשונה\שניה: ראשונה זמן אחריות רצוי: כמה שיותר חברת המחשב הניד המועדפת: אין חברה מועדפת מערכת הפעלה רצויה: xp/ 7 X86 (אם לא חייב מערכת הפעלה זה יהיה יותר טוב) כונן קשיח מועדף: 120GB-250GB משקל הנייד המועדף: 1.8- 2.8 ק"ג (גם פחות יהיה טוב) גודל הצג: 15.6-13.3 אינטש צבע המחשב הרצוי: שחור או כסוף אפשרויות נוספות במחשב: המחשב מיועד לשימושים משרדיים (אינטרנט, וורד וכו').. הוא יריץ משחקים קלים ביותר ויהיה בו מעט תוכונות (אופיס ואנטי וירוס ועוד כמה תוכנות פ…
-
- 0 תגובות
- 571 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימלי? לא מוגבל, אבל לא להשתגע, משהו בסביבות ה 6000 שקל פחות או יותר האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך? לנצל במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? כמה שאפשר - בלי להשתגע 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב? משחקים כבדים א) תנו דוגמאות לאפליקציות העיקריות בהן תשתמשו. יענו משחקים? נגיד קרייסיס, פרוטוטייפ, Empire: Total War, Bioshock 2 משחקים חדשים, לרוב כבדים חח... ב) צייינו האם תשתמשו בהן בצורה כבדה (אם זה לרינדורים לדוגמא, האם זה לשם פרנסה?). לא הבנתי.. לשם משחקים חח ג) במידה והמחשב מיועד גם/בעיקר למשחקים: * מה הרזולוציה הטבעית (מקסימלית) שיש למסך שלכם? רוצה לקנות מסך 22" * באיזה סוג משחקים תשחקו? כל הסוגים * באילו הגדרות תשחקו (נמו…
-
- 0 תגובות
- 571 צפיות
-
-
שלום, אני מעוניין להחליף את המחשב הישן שלי בחדש. איני מבין גדול בכלל המפרטים אך זה מפרט שבניתי בניסוי לשלב למשחב חזק ואיכותי. דרישות מהמחשב: הפעלת משחקים ברמה גבוהה, צפייה סרטים באיכות HD, והפעלת תוכנות עריכת וידאו כגון adobe premiere/avid. אין צורך בציוד היקפי. לגבי העריכה לא נדרש כרטיס מסך מיוחד לכך. אשמח לדעת אם המחשב יוכל להריץ לי היטב את תוכנת העריכה. במידה ואפשר לשפר/לעייל את המחשב באיכות או במחיר הייתי שמח לשמוע. ומעבר לזה הייתי שמח לשמוע את דעתכם על המפרט כפי שהוא. להלן המפרט: Intel Core I5 650 3.2GHz 4MB LGA1156 - TRAY 849 ש"ח 1 GIGABYTE GA-P55-UD3L (P55) LGA 1156 - ATX 559 ש"ח 1 4GB KINGSTON DDR 3 - 1333 - KINGSTON Original 390 ש"ח 1 SAMSUNG 1000GB (HD103SJ) …
-
- 1 תגובה
- 571 צפיות
-
-
http://www.ynet-shops.co.il/Sales/SaleDetails.aspx?AuId=7733813 או http://www.nanashops.co.il/a/ap.aspx?pi=1JH41099CA אשמח לתגובות
-
- 0 תגובות
- 571 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני צריך מפרט למשחקים עד 2K ללא מסך-(יחובר למסך LCD 20-22). אני יודע שהתקציב מאד מוגבל אך אשמח לשמוע הצעות. תודה.
-
- 1 תגובה
- 571 צפיות
-
-
שלום לכולם... אני מחשב ניד שיהיה מיועד לMicrosoft office , העברות ע"י DOK וזהו. למחשב לא יהיה שימוש בסרטים , מוזיקה או משחקים. גודל מסך : 12' התקציב הוא עד 2000 , אפשר לקבל הצעות? תודה רבה
-
- 0 תגובות
- 571 צפיות
-