ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,387 דיונים בפורום זה
-
היי לכולם, ברצוני לרכוש מחשב חדש לצרכים די בסיסיים של וורד ומיילים אך חשוב לי גם שיהיה חזק ולא ייתקע. לאחר בירורים החלטתי לרכוש כנראה את המחשב הזה, מאייבורי באילת - מחשב נייד "14 HP Notebook 14-CF1001NJ 6PC62EA i5-8265U בצבע לבן, כונן 256GB SSD, זכרון 8GB ומ.גרפי AMD 530. רציתי לדעת מה דעתכם לגבי החברה (HPׂ), מפרט המחשב והשירות של אייבורי. פרטים נוספים לגבי המפרט הטכני מצויים בקישור הבא - https://eilat.ivory.co.il/catalog.php?id=30114&cantAdd=-1&label=tooMuchOfCat תודה מראש על העזרה !
-
- 1 תגובה
- 956 צפיות
-
-
1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 6000 ש"ח, ללא חרגיה. 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? גרפיקה והדמיות - שימוש בתוכנות 3Dmax , V-ray, מנוע רנדור קורונה. בנוסף המחשב ישמש נער בתיכון ללימודי מדעי המחשב. 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא. 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) לא. 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? לא חשובה. 6. האם ישנה הגבלה או העדפה לגודלו הפיזי של המחשב ומשקלו, אורות וכו'? לא. 7. האם …
-
- 1 תגובה
- 846 צפיות
-
-
שלום חברים , אני מעוניין לקבל הצעה למחשב גיימינג לא צריך מערכת הפעלה , יש לי כיום מסך 32״ 144 HZ אז אני צריך שזה כמובן יתאים לו , אם צריך לחרוג קצת זה בסדר. תודה
-
- 1 תגובה
- 813 צפיות
-
-
תקציב: עד 5500 שח. * מטרות המחשב? לדוגמה: עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), משחקים (קלים או כבדים?), צפיה בסרטים, עריכה גרפית (דו מימדית, סרטים, או תלת מימד?) ג רפיקה ומעט תלת מימד [תוכנות ADOBE, ותלת מימד 3D MAX רנדורים קלים] חשוב לי שהמחשב יהיה חזק ולא יתקע בפתיחת תוכנות , שיאפשר עבודה עם 2 תוכנות גרפיות במקביל לפחות * גודל המסך? האם חשוב מסך מבריק או מאט? מאט, 16-17 אינץ * רזולוציית המסך? (במחשבים מודרניים נעה בין HD 1366x768 לבין FHD 1920x1080, ולעיתים רחוקות מעבר לכך). ככל שהרזולוציה גבוהה יותר, כך יש יותר שטח עבודה, אך העצמים בתצוגה (טקטס, אייקונים קטנים יותר) רזולוציה גבוהה * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? (לדוגמה, מקלדת הכוללת numpad, עכבר trackpoint …
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
שלום אני מעוניין לרכוש מחשב לגיימינג בעיקר ואני מוכן להשקיע עד כ - 14K שישמש אותי לטווח ארוך. אין צורך ב- OC, אני מעוניין בקירור נוזלי ובניתי את המפרט הזה - אשמח לביקרת והערות. מתכנן לרכוש באופן מיידי תודה מראש מפרט זה הורכב ב - [url]www.wellcom.co.il[/url] - רשת חנויות המחשבים האמינה והמקצועית בישראל [b]מעבדים:[/b] [url=https://www.wellcom.co.il/index.php?route=product/product&product_id=103540]AMD Ryzen 5 5600X AM4 Box[/url] כמות: 1 - מחיר: ₪ 1460 [b]קירור למעבדים:[/b] [url=https://www.wellcom.co.il/index.php?route=product/product&product_id=102127]NZXT Kraken Water Cooler X73[/url] כמות: 1 - מחיר: ₪ 742 [b]לוחות אם…
-
- 1 תגובה
- 760 צפיות
-
-
שלום, מעוניין לקנות מחשב לעבודת מעבדה בניתוח נתונים סביבתיים. בעיקר מטלב אבל גם GIS, R וכו'. התקציב סביב 5-6, גודל מסך מועדף 13-15. שאר הנתונים פחות חשובים. בסקירה זריזה, ראיתי את הלנובו Lenovo IdeaPad Y510p ואת האסוס N550JV. בהשוואה הזוhttp://www.notebookcheck.net/Review-Asus-N550JV-CN201H-Notebook.98311.0.html אומרים שהאסוס מעט יותר יעיל בעיבוד מקבילי אבל שהלנובו לוקח די בגדול בגיימינג. בעיבוד נתונים מספריים - האם אתם חושבים שלאחד יהיה יתרון גדול על השני? אם רוצים להשתמש ב CUDA, הנתמך ע"י הכרטיסים בלנובו - צריך לכתוב אחרת את הקוד או שהמחשב מנתב את הכח הדרוש? האם יש המלצות נוספות במסגרת התקציב? אולי משהו של דל (ניסיון עבר מוצלח)? תודה לכולם.
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
בהמשך לבקשתי מהיום לבניית מפרט בתקציב 2.5K לא כולל ציוד ומסך לשימושים מגוונים לכל המשפחה(ללא משחקים) המלצתם לי ללכת על מפרט מבוסס AMD אשמח אם תוכלו להביע את דעתכם המלומדת (במיוחד לאחראים מקרב הפורום הנ"ל) אודה לכם על הINPUT וכל הערה בדבר הוספה שינוי מומלץ תתקבל בברכה מעבד: AMD ATHLON 64 4800+ X2 DUAL CORE SOCKET AM2 65W - 2.5GHz 1MB CACHE - ADO4800DDBOX- BOX אחריות: שלוש שנים יבואן רשמי. מחיר: ¤544 לוח אם: ASUS M2A-VM HDMI אחריות: שלוש שנים. מחיר: ¤459 מסך: SAMSUNG LCD 20.1" 206BW 2ms DVI אחריות: שלוש שנים יבואן רשמי. מחיר: ¤1532 דיסק קשיח: SEAGATE BARRACUDA 250GB 16MB 7200 RPM SATA2 - NCQ - ST3250620AS אחריות: חמש שנים יבואן רשמי. מחיר: ¤369 צו…
-
- 1 תגובה
- 472 צפיות
-
-
שלום, מישהו בבקשה יוכל להסביר לי את הקשר בין cardbus לבין pc card? האם זה אותו דבר, מה ההבדל ביניהם? תודה!
-
- 1 תגובה
- 662 צפיות
-
-
אני מעוניין בכרטיס קול מובנה על הלוח אם אחד טוב ואם אין אז כרטיס קול בנפרד בנוסף כרטיס טלוויזיה אני מעוניין בכונן שהוא לפחות 320GB ואני מוסיף לזה עוד 250 שיש לי בבית שני צורבים עדיפות למארז שחור מתי אמור לצאת ה8800GTS החדש והאם יש טעם לחכות לו? אם אני ארצה בעתיד להפוך אותו למדיה סנטר גם אז מהם השינויים או התוספות הדרושים?
-
- 1 תגובה
- 562 צפיות
-
-
1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 7000, אפשר חריגה קטנה 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? גיימינג 3. האם יש צורך בציוד הקפי בנוסף למחשב (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? כן,אני צריך מקלדת ומסך 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) לא 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? לא משנה 6. האם ישנה הגבלה או העדפה לגודלו הפיזי של המחשב ומשקלו, אורות וכו'? לא 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות? כן windows 8. האם ישנה ה…
-
- 1 תגובה
- 434 צפיות
-
-
הנה המפרט שחבר שלי הזמין לאחר הרבה התיעצות מעבד Core 2 Duo E8400, 1333Mhz, s775, 6MB לוח אם P5QL-E s775 C2Q 1600Mhz, Intel P43, DDRII 1066, PCI-E 2.0, 1394a זיכרון DDR II 800Mhz - Life Time Warranty 2x2GB OCZ EL Platinum XTC Dual Channel דיסק קשיח Western Digital 500GB 7200RPM, 16MB, SATA II כרטיס מסך HD 4850 512MB Zalman Fansink GDDR3 DX10.1 HDTV 2xDVI PCI-E 2.0 צורבים DVD±RW GH22NS x22 Black SATA מארז NZXT TEMPEST ספק כוח VX 450W Active PFC 12cm Fan סה"כ: 3770 איך ? הוא לא מתכנן OC או CF
-
- 1 תגובה
- 541 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 2500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? עד 3000 שקלים סך הכל רק אם השדרוג באמת מצדיק את הכסף. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. משחקים כמו league of legends,tera,counter strike global offensive,call of duty -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 22 אינץ' 1680X1050 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבו…
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם, ברצוני להתייעץ אתכם לגבי רכישת מחשב נייח חדש . המחשב האחרון שקניתי לפני עשרות שנים עשה את שלו. התקציב שלי הוא משהו בסביבות ה3500 שקל. העניין הוא שלמרות שיש לי סמארטפון ואני אמור להיות בקיא בטכנולוגיות החדשות אני בור גמור בנושא . אני אפילו לא בטוח שהמסך שקניתי לפני עשרות שנים בכלל יכול להתחבר למחשב חדש. (כן, ברמה כזו חח) חשוב לי שיהיה בו את כל האופציות החשובות במקרה שאני ארצה להרחיב את השימוש בו עם איזה מסך חכם וכדומה (hdmi? שוב, בור בנושא) . בגדול- אני לא משתמש בתוכנות כבדות, המחשב עצמו אמור להיות לשימוש די רגיל.. גלישה באינטרנט וצפייה בוידאו . נראה לי שחשוב לי גם כרטיס מסך איכותי למקרה שארצה לצפות בסרטים דרך המחשב באיכות טובה או לשחק …
-
- 1 תגובה
- 362 צפיות
-
-
מה דעתכם על דגמים מחברת LG: 1.דגם R405 G.C2ABE משקל (כולל סוללה) 2.30 ק"ג סוג מעבד Intel® Core 2 Duo Processor T7100 מהירות מעבד 1.80 GHz זיכרון מטמון 2 MB זיכרון (RAM) 1,024 MB דיסק קשיח 120 GB גודל מסך 14.10 אינטש סוג רזולוציה WXGA (מסך רחב) גודל מסך 14.10 אינטש סוג רזולוציה WXGA (מסך רחב) מסך מבריק יש רזולוציה טבעית 1280x800 סוג כרטיס המסך משותף דגם כרטיס מסך Intel graphic Media Accelerator X3100 תקן חיבור לכרטיס המסך PCI Express מספר צבעים מקסימלי 16.70 מיליון זיכרון כרטיס מסך 128 MB רמת מחיר ¤ 5,800 2.דגם R405-A.C2ABE משקל (כולל סוללה) 2.30 ק"ג סוג מעבד Intel® Core 2 Duo Processor T7250 מהירות מעבד 2.80 GHz זיכרון מטמון 2 M…
-
- 1 תגובה
- 706 צפיות
-
-
יש לי מחשב די ישן (בן 3 כמעט) בזמן האחרון הוא נהיה נורא "עגלה".. הנה הפרטים העיקריים שלו: Intel Pentium 4 3.00 GHz זכרון 512mb DDR2 כ.מסך Nvidia GeForce FX 5200 לוח אם Asus X Series P4S800D-X היום הוא כבר מתחיל להתקע לי מכל תוכנה או משחק חדשים כמעט.. וגם אם ארצה להתקין ויסטה בעתיד, אז השאלה שלי היא מה כדאי לי לשדרג בשביל שהמחשב הזה יתחיל לסחוב קצת יותר? ובאיזה טווח מחירים מדובר?
-
- 1 תגובה
- 519 צפיות
-
-
כרטיס מסך יש....GeForce 4 mx440 TVOut 128 bit כרטיס לכידת וידאו יש צורב יש מארז יש הכל יש חוץ מהדברים האלה: מעבד לוח אם זכרון פנימי (ראם) כונן דיוידי המחשב אמור לשמש כמחשב לקולנוע ביתי....התקציב הוא כ-800 ש"ח אפשר לחרוג עד 100 ש"ח יותר....וכמובן שאפשר לרדת במחיר.... הכל חייב להיות מחנות Ksp.co.il אשמח לקבל לכאן את המפרט....[=
-
- 1 תגובה
- 616 צפיות
-
-
גודל מסך- הכל בין 13 עד 15.6 מבנה- אולטרה\סליק בוק בדגש על דק וקל רזולוציה-FULL HD מעבד- I7 SSD- חובה כרטיס מסך אפשר גם מובנה. זיכרון- 16gb תקציב- 3 עד 6 אשמח להצעות!!!
-
- 1 תגובה
- 2.1k צפיות
-
-
אהלן, יש לי שאלה בקשר לדבר הזה שראיתי באינטרנט, כרטיס מסך USB אני יודע שהדבר לא נפוץ ואין באמת מאיצים גרפים חיצוניים אבל ראיתי שישנו המוצר הזה: http://www.e-usb.co.il/products/113688 ורציתי לדעת, אומנם זאת שאלה קצת טיפשית, האם הכרטיס הזה משפר את ביצועי הגרפיקה במחשב שגם ככה אין בו כרטיס מסך (יש את הכרטיס הרגיל של הנייד שלא שווה הרבה) המחשב ישן, והתקנתי עליו WIN 7 ואין תמיכה מלאה בכרטיס המסך, מה שלא נותן לי להנות מחווית הWIN7 האמיתית (AERO וכד') ורציתי לדעת האם זה ישפר את הביצועים או שזה סתם עוד מוצר שכל מה שעושה הוא להרחיב מסכים? מקווה שתוכלו לעזור תודה רבה ויום נעים
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? מקסימלי 2500, עדיף לכיוון ה2000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לחסוך ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? עדיף לא לחרוג אלא לחסוך 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עבודה משרדית א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). אופיס וגלישה באינטרנט, עבודה עם מספר רב של תוכנות ברקע, כולל תוכנת גיבוי שרצה באופן קבוע ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: לא מיועד לגיימינג -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). מסך רגיל …
-
- 1 תגובה
- 594 צפיות
-
-
מחפש חנות בארץ שמוכרת את מחשב מיני pc הדגם החדש MK802 II ראיתי סרטון הדגמה שמשווה בינו לבין הדגם הקודם והוא אכל אותו בלי מלח מבחינת הרצה של סרטים 1080p משחקים וסרטים עכשיו אני מחפש לקנות את המחשב מיני pc הדגם החדש MK802 II מחנות אמינה וזולה וטובה כאן בארץ כיוון שאני נוסע שבוע הבא לארצות הברית ואני חייב לקחת איתי מחשב מיני pc דגם חדש לעבודה. יש בכלל חנות כאן בארץ שמוכרת את הדגם החדש MK802 II ?!?
-
- 1 תגובה
- 919 צפיות
-
-
תמליצו לי בבקשה על מארז טוב , קריר ומאוורר , לmini tower . בטווח של 200 שח
-
- 1 תגובה
- 1.3k צפיות
-
-
שלום אני מחפש מחשב נייד לעבודה משרדית נטו (בלי משחקים, בלי סרטים או כל דבר אחר). הייתי מאוד שמח למסך באזור ה15" אינץ ברזולוציית 1080\1200 על 1920 (או יותר, אם יש). הרזולוציה היא חובה בגלל ריבוי עריכת מסמכי אקסל ארוכים. משקל של 2.5 קילו מקסימום, עם עדיפות ל2 או פחות. זמן סוללה לא חשוב בגלל שהמחשב תמיד יהיה באזור שקע. יציאת וידיאו - כל עוד אפשר להשתמש במתאמים לא אכפת לי (אני אצטרך לחבר למקרנים עם VGA או לטלויזיות עם HDMI) אין צורך בבלוטות. לגבי כונן קשיח - זה פחות משנה לי כי אני יכול להחליף לבד. הכוונה היא להשתמש בSSD של 120 גיגה ולכן אם אין (ואני בספק שיהיה בתקציב) זה בסדר גמור. כוננים אופטים - אם אפשר מחשב בלי, אני אשמח. אני לא משתמש בהם. אין צורך באחריות בינלאומ…
-
- 1 תגובה
- 679 צפיות
-
-
שלום, אודה לכם אם תוכלו לתת את חוות דעתכם על הפרט הנ"ל . המחשב מיועד לגלישה סרטים מעט כתיבת קוד ועבודה חובבנית עם פוטושופ. (ללא משחקים) האם יש צורך בכרטיס מסך או שהמעבד הגרפי במעבד אמור להספיק? כמו כן אשמח להמלצה למסך טוב בגודל 22-24 (רצוי 16X10) תקציב עד 1200 ש"ח ורמקולים בתקציב עד 200 ש"ח. מעבד Intel Core i5-650 Tray ₪817 כמות: 1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=i5-650ay לוח אם Gigabyte GA-H55M-USB3 ₪627 כמות: 1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=950520 כונן קשיח Westren Digital WD10EARS 3.5" 1000GB SATA2 64MB ₪366 כמות: 1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=WD10EARS זיכרון G.Skill DDR3 4096MB (2048MBx2) 1333Mhz CL 9-9-9-24 NQ ₪404 כמות: 1 http://www.skypc…
-
- 1 תגובה
- 608 צפיות
-
-
שלום לכולם ! אני מעוניין לקנות מחשב נייד 13-14 אינץ' ללימודים. אני מחפש מחשב די חזק שלא יקרוס, ושיהיה אטרקטיבי מבחינת מחיר, כלומר טווח 2000-2500 שקל. אשמח לקבל חוות דעת שלכם, כי אני ממש לא יודע על מה ללכת תודה רבה רבה לכם !
-
- 1 תגובה
- 718 צפיות
-
-
היי בניתי את המפרט הזה באתר של TMS לטובת משחקי 2017. ספציפית mass effect 3. מה דעתכם? על איזה הגדרות המשחקים צפויים לרוץ? קטגוריות מוצרים כמות מחיר מעבד Intel Pentium Dual Core G4560 / 1151 Box 1 ₪275 קירור למעבד בקניית מחשב חדש בלבד - Arctic Cooling Alpine 11 Rev. 2 1 ₪43 לוח אם Gigabyte GA-H110M-S2H for 1151 1 ₪257 מארז Antec NSK-4100 1 ₪169 ספק כוח Seasonic 350Watt, Active PFC, 120mm, 4 SATA - בקניית מחשב ח…
-
- 1 תגובה
- 1.4k צפיות
-