עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. http://www.zed.co.il/Product.asp?ProdID=732938

• 1 תגובה
    • 467 צפיות
  2. Started by Tal Israeli,

שלום לכולם, אני מעוניין לרכוש סוללה נוספת למחשב נייד מדגם Acer Aspire 2920Z. לא ברור לי ההבדל בין סוללה מקורית לבין סוללה חליפית. מה עדיף? דבר נוסף, כמה בערך צריכה לעלות לי סוללת 6 תאים לדגם זה והיכן ניתן לרכוש (הדגם הזה אינו נמכר יותר למיטב ידיעתי)?

3. Started by yarinyc,

1. מה התקציב המקסימאלי? 4500 שקל (גמיש) א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? הכל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? עד 5000~ 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקי מחשב, עבודה משרדית בעיקר ומעט עריכת ווידאו א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). בעיקר למשחקי מחשב ( LOL, Overwatch, Battlefield 4 etc.) מעט עריכת ווידאו עם AVID ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין LOL, Overwatch, Battlefield 4 etc וכל משחק חדש שיוצא. -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן ל…

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  4. Started by rad,

אני מחפש מחשב קל יחסית (עד 2 קילו, נניח) מסך 13.3 או 14 בעדיפות שנייה, אחר הקלות, נמצא מאיץ גרפי ויכולת להריץ משחקים חדשים יחסית (פולאאוט 3) אחריות לשלוש שנים היא יתרון אך אינה חובה מערכת הפעלה איננה חובה גם היא בסה"כ אני מחפש את החבילה הכי טובה שיש בטווח המחירים שבין 5000 ל-6000 ואשמח להמלצותיכם

• 1 תגובה
    • 556 צפיות
  5. Started by Albetron,

מה הם Pci serial port וknown device במנהל ההתקנים? לא מצאתי דרייברים שלהם. תודה רבה לעוזרים.

• 1 תגובה
    • 663 צפיות
  6. מה שחשוב - מסך של 13.3". שיוכל להריץ מאטלאב היטב. מה שרצוי - אחריות ארוכה ככל האפשר איסוף מהבית חברה שאכן מספקת שרות טוב המלצות ?

7. Started by the t man,

שלום אני מעונין לשדרג את המחשב יש לי בערך 2500 שקל פלוס מינוס נראה המפרט הקיים שלי: אינטל p-4 2.4 533 שומר לוח אם של ecs מחליף 256 זכרון ddr 266 ati radeon 9600 pro משאיר 60 gb maxtor משאיר cdrom lg 52 משאיר צורב ימאאה 20x10x40 אם ישאר כסף מחליף מאורר למעבד valcno 7 רועש מדי צריך משהו שקט המחשב הזה משמש למשחקים סרטים ואינטרנט בלי אובר קלוק זהו עכשיו אני מעונין להחליף את הלוח אם ואת הזכרונות ללפחות 512 ddr להוסיף עוד 80-120 גיגה אני רוצה מאורר שקט יותר אני גם רוצה רמקולים טובים 4.1-5.1 ואם ישאר כסף אז צורב חדש והמארז שאני קונה הוא Raidmax Scorpio 868 Midi Tower Gaming Case ( P/S not included ) והוא לא כולל ספק אז צריך גם ספק לא משהו גדול נראה לי 300-400 ואט יספיק צריך …

• 1 תגובה
    • 755 צפיות
  8. Started by zoko,

אני מחפש מחשב נייד למשחקים.... לא חייב שיריץ משחקים ממש כבדים.. מספיק שיריץ משחקי כדורגל כמו פיפא ופרו, משחקים סבירים. אם מישהו יכול לתת לי מפרט מתאים ומכיר אני אודה לו, תודה.

• 1 תגובה
    • 618 צפיות
  9. אין לי מושג בניידים נגיד אני רוצה לקנות משהו בסגנון אסוס 1215N ולהשתמש בו 90% מהזמן בתור מחשב נייח בסלון האם אפשר להריץ אותו על חשמל רגיל לקיר ולהשאיר אותו דלוק כל הזמן או שהחיבור לקיר זה רק בשביל לטעון את הבטרייה ואי אפשר להשתמש בנייד בזמן הזה

• 1 תגובה
    • 838 צפיות
  10. Started by shoval,

בטעות מחקתי את כל מה שיש לי על המחש, כולל כל קבצי מערכת ההפעלה... אני טמבל אני יודע... עכשיו אני מנסה להתקין חלונות ואני לא יכול כי אין קבצי מערכת... חוץ מלהניח עציץ על המחשב מה אפשר לעשות ואיך אפשר לטפל בעניין??

• 1 תגובה
    • 756 צפיות
  11. Started by Wildatack,

שלום לכם חברים יקרים המון זמן שלא הייתי פה וגם שהייתי פה לא הייתי ממש פה אני בקרוב מביא לחדרי פטיפון עם רסיבר , ורמקולים וינטאג'ים לאיכות סאונד ובנוסף אני מביא טלוויזיה שאותה אני רוצה לחבר למחשב ולרסיבר ואת המחשב לחבר לרסיבר , בנוסף אני רוצה לעשות עם המחשב את השימושים העיקרים שלי שזה האזנה למוסיקה , פייסבוק , מיילים ואופיס למיניהם ושימוש בתוכנה לכתיבת מוסיקה שנקראת פינלה Finale אני מצרף בנוסף גם את דרישות המערכת של התוכנה אני מחבר בנוסף למחשב מקלדת שליטה ( פסנתר חשמלי ) USB אז חשוב שגם יהיה כרטיס קול שיוכל להחזיק את הדברים הללו תודה רבה * XP/Vista/Windows 7 (64-bit compatible). * DVD-ROM drive. * 800x600 minimum monitor resolution. * Minimum 512MB RAM (1GB or mo…

• 1 תגובה
    • 694 צפיות
  12. צריך את חוות דעתכם בקשר למפרט הבא. הוא ישמש לאינטרנט, תוכנות מסרים מידיים ועבודות בי"ס. אולי מדי פעם, משחק קליל. גבול עליון, 3.6K, כולל מסך, רמקולים וצורב DVD. אין צורך בציוד היקפי נוסף, או במערכת הפעלה. מעבד Intel Pentium Dual-Core E2140 Box ¤400 http://skypc.co.il/product.asp?pid=IE2140 לוח אם ABIT IL9 Pro ¤390 http://skypc.co.il/product.asp?pid=IL9P כונן קשיח Westren Digital WD1600JS 160GB ¤284 http://skypc.co.il/product.asp?pid=1600JS זיכרון Corsair DDR2 1024MB 667MHz CL5 ¤280 http://skypc.co.il/product.asp?pid=VS1GB667D2 כרטיס גרפי ASUS nVIDIA GeForce 7200GS 256MB PCIe ¤303 http://skypc.co.il/product.asp?pid=32074 צורב LG GSA-H44N X18 DVD ¤184 http://skypc.co.il…

13. מחפש מחשב אמין לטווח ארוך עם זיכרון משמעותי מסך גדול וביצועים טובים לשימוש ביתי קלאסי http://www.zap.co.il/compmodels.aspx?modelid=961466

• 1 תגובה
    • 996 צפיות
  14. חבר צריך המלצה למחשב לשימוש אינטרנט ואופיס כאשר: לא צריך צורב לא מתוכנן oc כן צריך: מסך 19 אינץ מקלדת, עכבר אם אפשר לקבל מפרט מבוסס אינטל ומפרט מבוסס AMD תודה רבה

• 1 תגובה
    • 568 צפיות
  15. אני לא צריך לפטופ עם מפרט מטורף, לא למשחקים כבדים ולא בעלי גרפיקה לא מהעולם הזה שיהיה טוב, מהיר ואמין, לצרכי אינטרנט ושימוש כללי. שלא יהיה פשוט מהפשוטים. אני רואה המון מחשבים בעיתונים אבל אין לי שמץ של מושג בנוגע לנתונים מה אני צריך ומה טוב ומה לא. תודה רבה מראש!

• 1 תגובה
    • 554 צפיות
  16. Started by moshik811,

שלום אני מחפש לקנות מחשב נייד ב5000 בערך ומצאתי שתי אפשרויות בKSP רציתי לדעת מה חושבים עליהם ואם יש משהו יותר טוב במחיר הזה http://ksp.co.il/?store=ksprishonlezion&uin=19081 http://ksp.co.il/?store=eilat2&uin=17268 חשוב לי שהמחשב יריץ כל משחק שקיים היום לא יתחמם מהר ושלא יהיה כבד מידי 3.5 קילו מקסימום זה הכל בעיקרון

• 1 תגובה
    • 633 צפיות
  17. Started by nily nily,

היי לכולם, אני מחפשת לוח גרפי שיתאים לאיור, עיצוב ux ui....אנימציה שמעתי על כמה חברות בניהן: wacom, huion, microsoft studio... יש לי כמה שאלות- יש לי מחשב נייד איטי וכדי להשתמש בלוחות הבנתי שצריך לחבר אותן למחשב, האם לוח גרפי מחייב חיבור למחשב או שיש לוחות שפועלים בלי מחשב? ואיזה לוח גרפי אתם ממליצים לקנות? אני סטודנטית ולא רוצה להוציא יותר מ- 3000 תודה

• 1 תגובה
    • 1.4k צפיות
  18. Started by אדלרון,

שלום, אני מחפש תרשים\תמונה של פירוק לפטופ T43 של IBM אינני מנוסה בכך, ויש לי מחשב "לניסיונותן"

• 1 תגובה
    • 738 צפיות
  19. היי חברים, בקרוב אני חוזר מארה"ב ואני מתלבט איזה מחשב נייד לקנות. מחשב 15.5" כמו כן השימוש של המחשב יהיה בעיקר בשביל משחקים, מולטיטאסקינג ותוכנות עריכה כגון פוטושופ וכדומה... ההתלבטות שלי היא בין סוני ואיו סדרה C החדשה לסמסונג. סוני : VPCCB17FX/B Intel® Core™ i5-2410M : 2.3GHz1 with Turbo Boost Technology11 up to 2.90GHz1 15.5" Full HD display, 8GB RAM, 640GB HDD (5400rpm) Blu-ray player AMD Radeon™ HD 6630 1GB יש לו אור במקלדת, 4 יציאות USB שאחת מהן היא USB 3.0 ואפשרי בצבע לבן סמסונג: RC512-S02 Intel® Core™ i7 Processor 2630QM 2.0GHz (with Turbo Boost up to 2.9GHz) 6GB DDR3 System Memory 750GB hard drive (5400 rpm) NVIDIA GeForce GT525M Graphics Blu-ray player אין…

• 1 תגובה
    • 712 צפיות
  20. Started by מוטי ב.,

שלום ,רציתי לשאול בבקשה מה זה ssd? ומה זה ddr? מה יותר טוב? ומה הכוונה שיש למחשב נפח זיכרון של 4gb? אודה לתשובה

21. Started by penny1,

שלום לכולם, האם קיים בארץ אולם תצוגה למחשבים ניידים של סמסונג? מאוד הייתי רוצה להתרשם פיזית ממספר דגמים (מעבר למה שיש בבאג) לא הצלחתי למצוא באינטרנט שום תיעוד או עדות לכך שקיים כזה למעט איזה כתובת ישנה באיזור תעשיה הרצליה. האם מישהו מכיר כזה דבר? תודה מראש

• 1 תגובה
    • 993 צפיות
  22. Started by Yulia Zaitsev,

היי חבר'ה, אני צריכה לרכוש מחשב חדש שאוכל לעבוד בו על תוכנת תלת מימד (ספציפי ריינו Rhino) זה מה שכתוב לפני שמורידים את התוכנה, מישהו יכול להמליץ לי על מחשב שיוכל להכיל את זה? חשוב לציין שיש לי 0 ידע והבנה במחשבים. תודה!

23. Started by asvg,

שלום יש לי שאלה לגביי קניית מחשב שולחני הצרכים שלי הם בעיקר הפעלת מכונות וירטואליות שצורכות זכרון רב אני יפעיל רשת וירטואלית של כ-4 מכונות בו זמנית המעבד הוא 4 ליבות Intel® Core i5 2300 2.8GHz עם מינימום 4 גיגה זכרון בעתיד יורחב ל-8 ההתלבטות היא בין לוחות אם לוח Asus דגם P8H61-M LE B3 צ'יפסט H61 או לוח Intel דגם DH61WW צ'יפסט H61 ללוח לוח Gigabyte דגם H67M-D2-B3 צ'יפסט H67 לציין אני לעולם לא מריץ משחקים במחשב והכרטיס מסך שלי יכול להיות מובנה השאלה מה עדיף להפעלת המכונות הוירטואליות מבין הלוחות והציפסט שציינתי ??? תודה על ההענות

• 1 תגובה
    • 711 צפיות
  24. Started by Sherminator,

מפרט זה הורכב ב - www.TMS.co.il - רשת חנויות המחשבים האמינה והמקצועית בישראל מעבד: AMD Phenom 2 955 3.2Ghz 64Bit Quad Core AM2+/AM3 Black Edition Box כמות: 1 - מחיר: ₪588 לוח אם: Gigabyte GA-MA770T-UD3 AM2/AM3 כמות: 1 - מחיר: ₪363 מארז: Gigabyte AURORA, No PSU, ATX, Aluminium body, Fan X3 120mm Blue Led, GZ-FSCA1-ANS, Black - בקניית מחשב חדש בלבד מעל 3500 ש"ח כמות: 1 - מחיר: ₪248 ספק כוח: Silverstone Strider 600W Active PFC Single Rail 12V 42A כמות: 1 - מחיר: ₪357 זיכרון: Crucial 2GB (Single Stick DDR3-1333 CL9 כמות: 2 - מחיר: ₪93 קשיח למחשב שולחני: Samsung 1TB Sata II 32MB SpinPoint F3 כמות: 1 - מחיר: ₪259 כרטיס מסך: Sparkle GTX570 1280MB GDDR5 HDMI - Overclocked - בקניי…

• 1 תגובה
    • 561 צפיות
  25. Started by stojakovic,

היי חבר'ה, אני צריכה מחשב נייד שישמש אותי בעיקר ללימודים (כולל שימוש בתוכנות סטטיסטיקה כמו SPSS) וצפייה בסרטים. התקציב הוא בסביבות 3300 ש"ח. ניסיתי לחפש ברחבי האינטרנט משהו שיתאים לדרישות שלי ויצאתי ממש מבולבלת... ככה שכל המלצה תתקבל בברכה! * מטרות המחשב? לדוגמה: עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס, SPSS), צפייה בסרטים * גודל המסך? האם חשוב מסך מבריק או מאט? עדיף מאט, גודל 13.3"-14" * רזולוציית המסך? לא משנה * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? אין * משקל רצוי?כמה שיותר קל יותר טוב! לדעתי עד ~2 ק"ג. * האם נדרש זמן סוללה ארוך? לא במיוחד * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? VGA * Bluetooth? אין צורך * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? לא משנה * כונן אופטי? מעדיפה בלי! …

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.