עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. תגידו לי אם המחשב הזה טוב למשחקים גדולים כמו GTA פיפא 07 וכו' תגידו לי אם הכ.מסך המעבד והלוח אם טובים!?? -לוח אם אינטל 965 מקורי(תוספת ללוח MSI או ASUS רק 70 שקל) -מעבד אינטל קונרו בטכנולוגיה חדשה E6320 core 2 duo 4MB (ניתן לשפר לE6420 E6600 E6700) -זיכרון 1024 DDR II 800MHZ -כרטיס מסך MSI ATI RX1550 UPTO 512MB (תוספתלכרטיס מסך של נוידיה GF 7300GS 256 MB UPTO 512 MB רק 20 שקל או תוספת לכ.מסך GF 8500GT רק 260 שקל תומך בDX10) -דיסק קשיח 250GB SATA 2 16MB 7200 RPM -צורב DVD X18 LG -כרטיס קול כרטיס רשת.. -מארז עם יואסבי קדמי+אחורי -מסך דק 19'' LG 2ms +dvi כל המחשב הזה ללא התוספות רק 3810 שקל.....תגידו אם המחשב הזה טוב למשחקים של שנת 07/08 והאם יעבדו בו מהר...שימו דגש על…

• 3 תגובות
    • 597 צפיות
  2. ואני כנראה יחליף את הכרטיס מסך עוד שנה ככה לכרטיס שתומך ב DX10, ואולי גם לזכרונות DDR3 לא בטוח. מעבד Intel Core 2 Quad Q6600 Box ¤1560 לוח אם GIGABYTE GA-P35-DS3R ¤873 כונן קשיח Westren Digital WD3200AAKS 320GB ¤433 זיכרון Corsair DDR2 2048MB (1024MBx2) 667MHz CL5 ¤494 כרטיס מסך SAPPHIRE ATI RADEON X1950 XT 256MB PCI-E ¤1080 צורב LiteOn LH-20A1P X20 DVD ¤179 מארז ללא ספק NZXT Apollo ¤390 ספק כח Enermax Liberty 400W ¤428 מסך Viewsonic VP930B 1582 סה"כ מחיר לכל המוצרים:7019¤ תודה מראש.

• 1 תגובה
    • 597 צפיות
  3. Started by sh4y,

אלהן, קודם כל אני חדש פה והמליצו לי להכנס לפה לפניי שאני קונה אז ככה, אין לי הרבה כסף וזה המעט שיש לי 2500 שקל ואני צריך את המחשב הכי טוב שיש בסכום הזה.. וכן מ Ivory או KSP *מחשב רגיל לכל דבר משחקים מוזיקה וכו' תודה וסומך עלייכם , שי (:

• 4 תגובות
    • 597 צפיות
  4. Started by oamir1,

אבא שלי טס לגרמניה, רציתי לדעת אם המחשבים שם זולים בהרבה, וכדאי לקנות שם (ואם יש חנויות בארץ שיתנו אחראיות - כמו אופיס דיפו בארץ)

• 1 תגובה
    • 597 צפיות
  5. Started by שור שנגח,

שלום רב רציתי לדעת אם יש למישהוא מושג בענין מחשב יד שנייה אני רוצה גם איכותי וטוב וגם לא מאד יקר מודה מאד לכל מי שיענה לי

• 1 תגובה
    • 597 צפיות
  6. Started by NYPD,

שלום לכולם. אני מחפש מחשב נייד . נייד שימש אותי לגלישה, קצת סרטים ושירים,עודה משרדית.. מה שכן חיי סוללה זה ממש חשוב. רצוי מסך כמה שיותר גדול! הרבה זיכרון. וכרטיס מסך ברמה. המלצות? תודה

• 5 תגובות
    • 597 צפיות
  7. Started by yonatanph,

מדובר במחשב לאישה מבוגרת לגלישה ברשת. צריך מחשב כולל כל הציוד ההיקפי. כפי שנאמר בכותרת אין תקציב מוגדר פשוט צריך לזכור למה המחשב משמש בבניית המפרט (לגלישה ברשת אין צורך במעבד חזק או כרטיס גרפי וכו'). ניסיתי להוציא ממנה קצת יותר לגבי מה היא רוצה מהמחשב אבל אני ממש בטוח שהיא הבינה על מה אני מדבר ולכן החלטתי לפנות לפורום לשמוע קצת דעות של אנשים. אני יודע שהדרישות קצת מעורפלות אבל אני מקווה שמישהו פה בכל זאת יוכל לעזור לי.

• 0 תגובות
    • 597 צפיות
  8. Started by Godlike2k,

בעקרון הזמנתי אבל אפשר לבטל! Intel Core 2 Quad Q6600 Stepping G0 ASUS P5N-E SLI - יצא לי דיל זול אז אל תתיחסו למחיר שלו. PQI DDR 667MHZ 2048MB(1024x2) CeCube Raedon HD3850 256MB DDR3 PCIE דעה כללתי זה מפרט למשחקים כמו Half Life 2.

• 3 תגובות
    • 597 צפיות
  9. אהלן, אחרי התייעצות די נרחבת בפורום הזה וגם בפורומים אחרים (כרטיסי מסך/מעבדים ולוחות אם/מארזים וספקים) הרכבתי מפרט שהייתי רוצה שתגיבו עליו. המחשב אמור לשמש לטובת אינטרנט ותוכנות משרדיות, אך גם להריץ בקלות visual studio (תיכנות), משחקים חזקים (אך לעתים יותר רחוקות), וגם שינגן בקלות סרטי HD. הנה המפרט שהרכבתי: לוח אם - Gigabyte GA-EP43-DS3L - מחיר 508 ש"ח. מעבד - Intel Core 2 Quad Q6600 G0 95W 2.40Ghz 8MB OEM - מחיר 934 ש"ח. זיכרון - A-Data 4GB (2x2GB) DDR2-800 No Heatspreaders CL5 - מחיר 331 ש"ח. כרטיס מסך - Palit ATI Radeon HD4850 512MB GDDR3 HDMI - מחיר 841 ש"ח. כונן קשיח - Western Digital 500Gb 16MB AAKS - מחיר 325 ש"ח. מארז - Cooler Master RC-690 - מחיר 370 ש"ח. ספק כ…

• 3 תגובות
    • 597 צפיות
  10. שלום! חבר שלי החליט לקנות מחשב חדש למשחקים וחשבתי על מפרט כזה: MoBo: GIGABYTE GA-P35-DS3L Price:578 Proccesor: Intel Core 2 Duo E6750 Box Price:1020 RAM :DDR2 2048MB (1024MBx2) 667MHz CL5 Price:359 Video Card: GIGABYTE nVIDIA GeForce 8800GT 512MB PCIe Price:1533 Case:NZXT Apollo Black\Silver No PSU Price:433 PSU: Enermax Liberty 400W Price: 389 Total:4291 NIS יש לכם הצעות כלשהן?

11. Started by darkquest,

שלום לכולם, אני מחפש מפרט לשימוש יום יומי כגון: סרטים באיכות HD על מסך 22 בעתיד קריאה באינטרנט משחקים מעט (יש לי אקס בוקס אז זה לא כזה קריטי) שיריץ vista כמו שצריך שיאפשר מולטי טסקינג ללא תקיעות ואיטיות ציוד הקיפי לא נחוץ.

• 2 תגובות
    • 597 צפיות
  12. Started by oli(v)er,

ASUS P5AD2-E PREMIUM P-4 LGA775 DUAL CHANNEL DDR2 3Y 925xe INTEL P-4 LGA775 3.0GHZ 630 800MHZ FSB HT 2Mb EM64T DDR2 KINGSTON 2* 1GB 533MHZ NON ECC CL4 ? SATA II 7200RPM 8MB? 200GB WD 36.7GB RAPTOR S-ATA 10000RPM 8MB BUFFER WD360GD 5Y WD 36.7GB RAPTOR S-ATA 10000RPM 8MB BUFFER WD360GD 5Y ?? XFX FX5750 128MB DVI, PCI-E? ? Thermaltake Xaser III VM-3000A midi? ? TFT 17'' 730B 8MS +DVI? מסכי סמסונג 2 NEC 3540A DVD±RW x16 Dual x8? ? LG 52x32x52 kit? dvd combo ?HEC 475W (True Watts)? ספק

• 3 תגובות
    • 597 צפיות
  13. Started by FRI,

מפרט ב2000 שקל, למטרת משחקים מהחנות הזאת : http://p-see.co.il/index.asp אני מבין שזה לא יצא הכי זול ומשתלם אבל מאוד יעזור לי אם תצליחו להרכיב לי מפרט ב 2000 מהחנות הזאת. בעקרון אני לא מתכוון לשחק משחקים עם הדרישות הכי מטורפות על המחשב, אני מתכוון לשחק ב GTA4 במקרה הכי גרוע, אני יודע שמשחקים כאלה לא ירוצו לי על ההגדרות הכי גבוהות בתקציב הזה אבל שלפחות ירוצו. אין צורך בשום ציוד הקפי, רק מחשב. לא צריך קירור מיוחד או עיצוב מיוחד או כל דבר מיוחד במחשב.. תודה לעוזרים

• 3 תגובות
    • 597 צפיות
  14. Started by Dark-Ninja,

אנשים תעזרו לי אני מחפש מפרט למחשב למשחקים כולל מסך דק 17 אינץ' תודה!

• 3 תגובות
    • 597 צפיות
  15. Started by ran1809,

אני נותן למחשב שלי להוציא דו"ח כזה על החומרה ב EVEREST ובכרטיס המסך הוא רושם לי: nVIDIA NB8M-GS (G86M) נה זה אומר שאיזה כרטיס מסך יש לי..? כי משהוא נראה לי מוזר..! תודה רן

• 2 תגובות
    • 597 צפיות
  16. שלום לכולם, מבקש המלצה למחשב עד 2K כולל מסך. מחשב שישמש בעיקר לאינטרנט,סרטים והורדות, אבל גם קצת משחקים בסיסיים. ויש גם עדיפות למארז שקט. אפשר לחרוג קצת מהתקציב, אבל התקציב צריך לכלול בתוכו מסך. חנות באיזור ר"ג והסביבה- עדיף. למישהו יש המלצות ? תודה,

• 3 תגובות
    • 597 צפיות
  17. הייתי מבקש המלצה למפרט למחשב עדכני כולל ציוד היקפי מסך ומערכת הפעלה בתקציב של 3500 ש"ח הכולל : מעבד עדכני ממשפחת אינטל 4 ליבות לוח אם פשוט אך מספק דיסק קשיח בנפח 750 GB זיכרון 4 GB כרטיס מסך סביר צורב כונן דיסקטים ציוד היקפי: מסך 19 בעל רזולוציה טובה מערכת הפעלה XP HOME קירור ושקט חשובים, עצוב מארז סולידי המלצה הערות ועצות יתקבלו בהערכה .

• 1 תגובה
    • 597 צפיות
  18. כלומר רק עם חיבור לחשמל ללא סוללה פיזית שמחוברת אליהם ?

• 1 תגובה
    • 597 צפיות
  19. Started by lampit,

שלום לכולם. אני טס לארה"ב לשנה ורוצה לקנות מחשב נייד, השאלה העיקרית היא האם בטווח המחירים הזה (700$) כדאי להסתבך עם נושאי אחריות בינלאומית ונושאי התאמה לעברית (חריטת מקלדת, מערכת הפעלה) בקנייה בארה"ב או שכבר עדיף לקנות בארץ לפני הנסיעה ? באם נראה שעדיף בארה"ב (אפשר חריגה קלה בתקציב) אשמח להמלצות- הן של מחשבים, הן של אתרים לקנות מהם. אשמח גם להמלצות בארץ- אם זאת המסקנה. (אגב, קראתי בעיון את הת'ראד לגבי כדאיות קניית מחשב בארה"ב, אבל לגבי תו המחיר הזה (700$) לא הצלחתי לקבל תשובה ברורה). מטרות המחשב- הכי סטנדרטי שיש- אינטרנט, אופיס, סרטים, אם משחקים אז לא כבדים (האם כדאי כ. מסך ג'נרי בשביל זמן סוללה ארוך יותר?). * גודל המסך- מתלבט בין 14.1 ל-13.3- אשמח לחוות דעת. * משקל רצוי…

• 0 תגובות
    • 597 צפיות
  20. ישמש 90 אחוז לגלישה , 10 אחוז צפיה בתוכן HD בעזרת חיבור HDMI לטלויזיה בסלון. המחשב ברמת העיקרון לא ממש מתוכנן לצאת מהבית אלא להיות נייד בתוך הבית לכן רצוי שיהיה עם מסך מאוד גדול והמשקל שלו לא ממש משנה. כמו כן אני עדיין לא יודע אם ירכש בארץ או דרך EBAY או משהו כזה(המע"מ לא בעיה רק הדמי משלוח). תודה.

• 0 תגובות
    • 597 צפיות
  21. Started by WhiteLen,

היי, אני מחפש מחשב לגלישה באינטרנט ואופיס עם מסך דק. האם אפשר למצוא משהו נורמלי במחיר הזה? אפשר לעלות ל-3000 אבל רק אם זה ישפר משמעותית את הביצועים. תודה.

• 2 תגובות
    • 597 צפיות
  22. Started by Born2Kill,

אחרי שקצת חקרתי בנושא, נראה לי שהנטבוק X110 הוא הכי מתאים לדרישותיי. תקציב גם יש, השאלה, איפה אפשר לראות ולבחון את המחשב מקרוב?

• 0 תגובות
    • 597 צפיות
  23. Started by thewhiteark,

שלום וברכה חברי פורום יקרים. השילוב הארור של גיימר תאב-גרפיקה ושל משחקים חדשים תאבי-הביצועים (סקיירים, B3, MW3...) גרמו לי לחשוב שייתכן שהגיע הזמן לשדרוג קל במפרט. המחשב כיום: מעבד: AMD Phenom II X4 955 לוח אם: Gigabyte MA785GMT-UD2H זכרון: 2X2GB DDR3 כ. מסך: ATI HD5850 1GDDR3 אני חושב לשדרג את כ. המסך והזיכרון. אשמח לקבל חוות דעת בהתחשב בלוח האם והמעבד, האם שדרוג שכזה יהיה שווה את הכסף, ואיזה שדרוג בדיוק לעשות. כרגע אני חושב על: 1. לשדרג את הזיכרון ל-8G RAM. 2 סטיקים של 4? או אולי סטיק אחד של 8, שבהמשך יפוך ל- 16? או שייתכן שכבר עדיף ללכת על כל הקופה ולקנות 8X2? 2. כרטיס המסך: הלבט העיקרי! האם לקנות עוד אחד בדיוק כמו שיש לי ולהריץ אותם בקרוספייר, או שמא עדיף כבר להשקיע ק…

• 1 תגובה
    • 597 צפיות
  24. שלום לכולם, שמי יואב ואני סטודנט לתואר שני. לצורך העבודה שלי אני זקוק למחשב חזק בעל יכולת גבוהה לביצוע חישובים נומריים, ספציפית חישוב פתרונות לבעיות בעזרת תוכנת אלמנטים סופיים וMATLAB. 1. מה התקציב המקסימאלי? 15,000-20,000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך?לנצל. אלה כספים שלהפרופסור, אז למי אכפת ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? מומלץ שלא, אבל הוא גם ככה גדול מספיק. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? חישובים נומריים בתוכנת אלמנטים סופיים וMATLAB. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). COMSOL - שימוש כבד, MATLAB - שימוש כבד. ב) במי…

• 0 תגובות
    • 597 צפיות
  25. Started by kondor,

שלום רב, לאחרונה יש בעיה מוזרה עם המחשב, במהלך העבודה עימו, התצוגה בצד התחתון של המסך מתעוותת, לקחתי אותו למעבדה הטכנית של ח.י אלקטרוניקה, ושם טענו שכל הרכיבים נבדקו ונמצאו כתקינים והבעיה היא במערכת ההפעלה (XP PRO + sp3) זה נשמע לי מאוד מוזר, ואף על פי כן פירמטתי אותו מחדש, עם דיסק אחר, אך הבעיה חוזרת. טענו שם גם שבהרצה אצלם לא נמצאה שום בעיה, למרות שזה נשמע לי מפוקפק, הראיתי לטכנאי שם, שטען שלא נתקל בבעיה, איך הבעיה קורית (בשימוש מאומץ במחשב, גלישה, הפעלת מספר רב של תוכניות). אודה לעזרה בנושא (במיוחד אם מישהו נתקל בבעיה שכזו ופתר אותה).

• 2 תגובות
    • 597 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

חיפוש

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.