ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,490 דיונים בפורום זה
-
שלום, יש לי מחשב : amd 2800+ 754 לוח של אפוקס 1GB זיכרון 160 GB הארד דיסק כרטיס מסך: 9600XT וספק כוח 400W של HEC דגם ART. וחשבתי לשדרג ל- Amd 4200x2 939 לוח: GA-K8N51GMF-9 וכרטיס מסך: 7800gt סה"כ יוצא 1000 ש"ח. מה דעתכם? והאם הספק יחזיק לדעתכם. תודה רבה!!!
-
- 6 תגובות
- 628 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני מעוניין לרכוש אולטרה - בוק, ללא דיסק קשיח בכלל (לא שילוב), חשוב לי העובי וזמן הסוללה וכמו כן טכנולוגית שיהיה רלוונטי לזמן רב ככל הניתן (לא מחליף מחשבים לעיתים דחופות). תקציב לא מוגבל אך אינני צריך יכולות מיותרות (גם בתחום החומרה וגם בתחום העיצוב וכו). כמו כן המחשב יגיע מהגולה לכן לא צריכה להיות מגבלת דגמים . בתודה מראש, נמרוד עריכה: * מטרות המחשב- עבודה משרדית * גודל המסך- 12-14 * משקל רצוי- קל ככל הניתן * זמן סוללה ארוך- ככל האפשר * האם יש צורך ביציאות מיוחדות- לא * בלוטות- כן * גודל מינימלי של כונן קשיח - 125MB * כונן CD/DVD? צורב- לא * כונן Bluray- לא * האם נדרשת אחריות בינלאומית - לא * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת…
-
- 0 תגובות
- 628 צפיות
-
-
כרטיסמסך 8800 מעבד אינטל חובה כי אני עושה oc זכרון 2 ג'גה בלי מסך תודה
-
- 0 תגובות
- 628 צפיות
-
-
ערב טוב, אני חדש באתר, ולא סתם הגעתי לכאן, מקווה שתוכלו לעזור לי. אני מחפש המלצות למפרט למחשב שרוב היום ישמש לאינטרנט, ומשחקים בינונים, כגון NFS, FIFA וכו. יש לציין כי במחיר הנ"ל אמור להכנס גם מסך LCD 17 אינץ, לא חייב להיות של חברה מוכרת ( משהו עד 1000 שקל). אין בקשות מיוחדות עבור המארז, קירור וכדומה. כרטיס קול מספיק של הלוח-אם, יש צורך במקלדת + עכבר. יש סיכוי בכלל למצוא משהו נחמד בתקציב שכזה? מקווה לשיתוף פעולה תודה רבה, ושבת שלום.
-
- 7 תגובות
- 628 צפיות
-
-
מתלבט בקשר לשני דברים: - כמה זכרון RAM לקנות? האפשרויות הן 4/6/8GB - איזה מעבד לקנות? i3-350, i5-450, i5-520? בגדול אני מתכנן להשתמש בנייד כתחליף למחשב ביתי. בעיקר אינטרנט, אופיס, וקצת סרטים ומוזיקה מדי פעם. עם זאת, אני רוצה לקנות מחשב שאוכל להשתמש בו לפחות 3-4 שנים, ושעדיין יהיה רלוונטי בעוד כמה שנים. מה דעתכם? תודה, יואב.
-
- 1 תגובה
- 628 צפיות
-
-
מעוניין במפרט למחשב המיועד למשחקים וצפיה בסרטי HD 1080P המחשב מחובר בסלון לטלוויזיה 32" lcd אין שיקול ממשי של רעש אך כמובן שלא יהיה יותר רועש מהסרט שבו צופים OC לא נראה בעתיד הקרוב אך זוהי אפשרות לכן במפרט שבניתי בחרתי מארז שכבר מגיע עם הרבה מאווררים והוספתי קירור מעבד + כ.מסך חשוב לי גם שכרטיס הקול יהיה באיכות טובה, אם מישהו יודע על לוח אם המוצייד בכרטיס קול מוצלח במיוחד אשמח לשמוע עליו. אודה לדעתכם והצעות לשיפורים. *לוח האם נבחר בעקבות תמיכתו ב 16GB RAM + תמיכה ב CF (המשקל בעיקר על כמות הזיכרון). להלן המפרט: מעבד Intel Core 2 Duo E8400 Box ¤835 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=IE8400 לוח אם ASUS P5Q PRO ¤680 כמות:1 http://www.skypc.co…
-
- 8 תגובות
- 628 צפיות
-
-
1. מה התקציב? האם הוא למזומן שטרות (למזומן המחיר יותר נמוך בד"כ ב2-3%) ? 3000 שקל אם יש צורך אפשר לחרוג ב- 500 שקל אך עדיף שלא המחיר לא למזומן 2. מטרות המחשב? לדוגמה: עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), משחקים (קלים או כבדים?), צפיה בסרטים, קולנוע בייתי, הורדות, מסיבות רשת, עריכה גרפית (דו מימדית, סרטים, או תלת מימד?) כמו שרשמתי בכותרת עבודה משרדית office 2007 בעיקר onenote, excel, PowerPoint וגלישה באינטרנט אני משחק בעיקר ב - Left4Dead, FIFA 2009 הייתי רוצה לראות סרטי HD אני משתמש ב - Paint.NET וב - PowerDirector 7 סרטים ממצלמת מיני DV 3. האם אתם צריכים ציוד הקפי? לדוגמה: מסך, מקלדת ועכבר (אלחוטיים?), רמקולים, כרטיס טלוויזיה. רוצה מקלדת ועכבר אלחוטים 4. …
-
- 2 תגובות
- 628 צפיות
-
-
אני מחפס לקנות מחשב חדש בסכום של לא יותר מ3500 שח (ללא מסך)סביב ה 820 האים אפשרי? למה ה INTEL 820 ? הוא זול יותר מAMD בכפולי ליבה ממה שקראתי הביצועים בריבוי ישומים טוב יותר מ ATHLON 64 אני מחפס בעיקר מחשב לבית (המרות,משחקים ,הרבה ישומים במקביל וכדו'..) לוח אם חשבתי על ASUS P5LD2-VM דיסק קשיח WD160 SATA2 זיכרון אני עדיין לא יודע גודל/מהירות אולי http://www.plonter.com/ordernow.tmpl?item=VS1GB533D2&affiliate=zap VS1GB533D2 CORSAIR אני יודע שלא מדובר ב Dual בעתיד אקנה עוד אחד זה יעבוד? כרטיס מסך משהוא טוב לא יקר שאוכל להריץ כל משחק שרק ארצה ובלי לגמור על התקציב TV-OUT+DVI המחיר צריך לכלול מארז,ספק,כונן 1.44,צורב אם יש רעיונות,תגובות או הצעות נא לשלוח מי שר…
-
- 1 תגובה
- 628 צפיות
-
-
שלום לכולם, יש לי מפרט שאני מחפש לקנות ממקום אמין, לא משנה לי כל כך מזומן או אשראי אך עדיפות לאשראי. אני רק מבקש שהוא יהיה עד 4000 גג, לא הצלחתי להרכיב אותו בסכום כזה אבל אני בטוח שמישהו פה יצליח. יש רכיבים שאני רוצה ספציפית ויש כאלה שלא משנה, אבל אני פתוח להצעות: 1. P4 3.0 Ghz S-775 2x2M Cache DUAL-CORE 2. P5LD2 Dual Core, 945G, DDR2, SATA2, PCI-E 3. 512MB Kingston * 2 DDR II 533MHz 4. כ. מסך - אין לי מושג מה לקחת, אבל חשוב לי שיהיה כמובן PCI-E וגם בנוסף שיהיה לו TV-OUT ויציאת DVI 5. SEAGATE 160GB 7200RPM, 8MB, SATA II אבל לא נעול ספציפית 6. כונן 1.44 בשביל למלא את המארז קצת 7. צורב DVD DUAL LAYER שיהיה סבבה 8. מארז - לא משנה לי רק שיהיה גם סבבה כל שאר הדברים אני לא צרי…
-
- 2 תגובות
- 628 צפיות
-
-
יש לי שאלה שמחיפוש בפורום לא הצלחתי ממש לקבל עליה תשובה. מחשבי הנטבוק הם מחשבים קטנים עם כוח עיבוד שלא עולה על 1.6 גי'גה הרץ וזיכרון של 1-2 GB עם כונן קשיח נורמאלי:160 GB. אני בתור חייל שרוצה להתעסק בצבא בזמני הפנוי בקצת עבודה של תכנות שכוללת בין היתר עובדה מאוד חלשה עם פוטושופ(עיצוב כפתורים) והרצה של שרת פרטי על המחשב(easyphp). השאלה שלי היא האם המחשבים האלה יכולים להתמודד עם עבודה מהסוג שציינתי או שאני פשוט חי בסרט ואני צריך מחשב נייד נורמאלי. אשמח לקבל תושבה.
-
- 1 תגובה
- 628 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 6500 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 200-300 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים, משרדי, ניתוחים סטטיסטיים. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). שום דבר יוצא דופן. ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. מכל הסוגים, אבל צריך שיתמודד מעולה עם FPSים חדשים ועם משחקי עולם פתוח אינטנסיביים. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). אני עם מסך של 1920X1080, אבל רוצה ל…
-
- 0 תגובות
- 628 צפיות
-
-
שלום לכולם, מראש אני מתנצל על ההודעה הארוכה... אני צריך מחשב שיחליף את הפנטיום 3 העגלה שלי (שמשרת אותי נאמנה כבר כ-5 שנים). הצרכים: בעיקר - מחשב שלא ידרוש שדרוג משמעותי של מעבד/לוח/זכרון ב-3-4 שנים הקרובות, ושיעבוד באופן סביר עם ויסטה. שימושים עיקריים: אופיס, אינטרנט, סרטים, לצד תוכנות עם כח עיבוד חזק יחסית: Visual Studio, Matlab ו- Guitar Pro (מנוע הסאונד RSE של התוכנה קורע לי את המחשב). מעבד: נראה לי שעדיף AMD (חוסך כ-400-500 שקל לשילוב של מעבד ולוח), אבל אפשר גם לשקול מעבד אינטל. לוח: יש לי ניסיון טוב עם Gigabyte ו-Asus, ההעדפה להשאר איתם. הלוח צריך להכיל כרטיסי מסך וקול מובנים (אם אפשר גם יציאת DVI אז עדיף), Firewire, IDEx1. זכרון: במחירים של היום חבל להתפשר על פחות …
-
- 3 תגובות
- 628 צפיות
-
-
צריך מפרט לבן דוד ב3000 + - למשחקים לא כבדים במיוחד (משחקי ספורט וכו'), וגם אם כן אז לא על גרפיקה גבוהה יותר מידי וכו'. תודה מראש
-
- 4 תגובות
- 628 צפיות
-
-
שלום לכולם , מבקש את עזרת המבינים, ברצוני לשדרג את המחשב שלי למעבד, וכ.מסך, שיכולים להוציא 60fps במשחקי מחשב כמו : MAFIA 2 , GTA IV. עזרתכם בשדרוג. המפרט שלי : Intel Dual Core E5500 2.8GHz Asus דגם P5G41C-M LX Western Digital 320GB SATA2 7200RPM Ceon 2048MB (2GB) DDR2 800MHz Intel® GMA X4500 On Board ידוע לי שצריך לקחת בחשבון התאמה של המעבד ללוח , ולשדרג את הספק כוח שאני כבר הזמנתי 600W , עזרתכם : איזה מעבד ואיזה כ.מסך מינימאלים מבחינת עלות , יתאימו למחשב שלי ויכולים לתת לי FPS60 במשחקים.
-
- 1 תגובה
- 628 צפיות
-
-
1. מה התקציב? האם הוא למזומן שטרות (למזומן המחיר יותר נמוך בד"כ ב2-3%) ? 3000 שקל, לאשראי 2. מטרות המחשב? לדוגמה: עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), משחקים (קלים או כבדים?), צפיה בסרטים, קולנוע בייתי, הורדות, מסיבות רשת, עריכה גרפית (דו מימדית, סרטים, או תלת מימד?) עבודה משרדית, משחקים (אבל קלים מאוד וישנים אשר לא דורשים כרטיס מסך חזק), הורדות, לעתים רחוקות רחוקות עריכה גרפית מאוד חובבנית (שוב, לא רוצה לקחת בגלל זה כרטיס מסך חזק) ותכנות ב-VS, אם זה משנה משהו. הכי חשוב לי - מהירות. אני רוצה להפעיל הרבה יישומים ותוכנות במקביל, גם כאלה שגוזלים זיכרון, ולא לדאוג שייתקע המחשב. 3. האם אתם צריכים ציוד הקפי? לדוגמה: מסך, מקלדת ועכבר (אלחוטיים?), רמקולים, כרטיס טלוויזיה. לא 4. האם י…
-
- 3 תגובות
- 628 צפיות
-
-
מחשב לשימוש ביתי/משרדי לא משהו מיוחד שלא יעשה הרבה בעיות פשוט מחשב סולידי וטוב יש למישהו אישוזהי הצעה? תודה מראש!
-
- 5 תגובות
- 628 צפיות
-
-
אני רוצה מפרט של מחשב למשחקים ב4500-5000 ש"ח אז תביאו מפרטים,תודה.
-
- 7 תגובות
- 628 צפיות
-
-
המחשב הזה בעצם מיועד למשחקים האלו: CoD2 CoD4 CoD5 השאלה הוא הוא מספיק טוב להריץ לי אותו על 250 FPS מארז-ATX מפואר+3 מאוררים+X2 USB קידמי-500W לוח אם-INTEL G31-1600MHZ מעבד-Intel® Core2-E7400/2.83GHZ/3MB/1066FSB זיכרון-DDR2-2048MB/PC6400/800MHZ-KINGSTON כרטיס מסך- 9800GT FX HDMI 512MB DDR 3 דיסק קשיח: 320 GB - SATA
-
- 1 תגובה
- 628 צפיות
-
-
שלום שלכולם המפרט שלי הוא קצת שונה, הוא מבוסס על ה-i3. בגלל שיש לi3 יכולות וידאו חשבתי שזה יכול לחסוך לי את הכרטיס מסך. אני טועה? אז הנה: 554 מעבד Intel Core i3-530 Box 588 לוח אם Gigabyte GA-P55M-UD2 282 זיכרון OCZ DDR3 2048MB 1333Mhz CL 9-9-9-20 Value 272 כונן קשיח Westren Digital WD5000AAKS 3.5" 500GB SATA2 16MB 521 מארז כולל ספק Antec NSK 2480 Silver 380W ₪2,217 5 פריטים שמרתי עליו מאוד פשוט, ועניין שהוא מאוד עקרוני לי הוא ה-Intel, מכיוון שאני מריץ מערכת ייעודית אשר תרוץ על המעבד הזה.(לא amd) אין צורך כרגע בכרטיס טלויזיה, אולי בהמשך הוא יתווסף. מה שעוד נחמד במפרט הזה הוא שניתן לשפר אותו עם הזמן... כרטיס מסך וכו'. המערכת כרגע אמורה להריץ וידאו…
-
- 1 תגובה
- 628 צפיות
-
-
מעבדים INTEL PENTIUM DUAL CORE 2.8GHz E6300 SLGU9 - BOX ¤442 לוחות אם Gigabyte GA-EP43-DS3 ¤448 מארזים RAIDMAX APEX + Raidmax (Delta) 400W PSU ¤288 זיכרונות A-DATA 2GB (Single Stick) Value DDR2 800MHZ CL5 כמות 2 ¤334 כוננים קשיחים Samsung 640GB HD642JJ HDD - SATA II 7200rpm 16MB ¤323 כרטיסי מסך ATI PowerColor ATI Radeon HD4850 512MB DDR3 PCIe ¤556 כוננים אופטיים צורב פנימי DVD+\-RW X 22 תוצרת SAMSUNG דגם SH-S223F SATA ¤125 סה"כ מחיר לכל המוצרים:¤2516 המפרט הורכב באתר: TMS&FOX We Build It, You Play It או מעבד Intel Core 2 Duo E8400 3.0GHz 6Mb 1333MHz BOX לוח GIGABYTE G31M-S2C IG31-QUAD-DDR2+VGA זיכרון KINGSTON DDR2 2GB 800MHZ PC6400 ד.קשיח SAMSUNG SATA 500GB כ.מס…
-
- 4 תגובות
- 628 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני צריך חוות דעת לגבי מפרט חדש שהרכבתי, בינתיים הוא מפרט חלקי,אך אשמח אם תעזרו לי להשלים אותו: 1. התקציב למפרט החלקי עומד על 6000 - 6500 עבור מחשב שלם כולל כל מה שאבקש בסעיפים הבאים: 2. ייעוד: משחקים כבדים 3. ציוד היקפי לא נדרש 4. במחשב הנוכחי יש לי ספק כוח בעל 350 וואט ומארז ממוצע, משום שאני לא בטוח שההספק מספק המליצו לי על ספק מתאים,מארז ועל כונן DVD איכותי אך זול,בבקשה 5. אין לי העדפה לחברה כלשהי , העיקר שתהיה טובה. 6. מארז מעוצב יכול להיות נחמד , אך לא הכרחי. 7. אין צורך במערכת הפעלה חוקית 8. אין צרכים מיוחדים כלשהם, 9. לא חשוב שקט 10. לא יודע אם אבצע OC למערכת, מבחינתי יותר עוצמתי, יותר טוב, אני מניח שעם הזמן ארכוש את המיומנות הדרושה לבצע OC, כרגע אופצי…
-
- 6 תגובות
- 628 צפיות
-
-
הבקשה בכותרת מסך 19 LCD (לא CHEI MEI) מצלמת רשת ווינדוס חוקי חנות בת"א המחשב מיועד לאמא של חבר שבעיקר רוצה לגלוש ברשת ולהפעיל קומפי לנכד תודה על העזרה
-
- 2 תגובות
- 628 צפיות
-
-
חבר שלי טס לארצות הברית וביקשתי שיחזור עם מחשב נייד תקציב: 600$ אין מצב לחריגה. שימושים: לימודים פתיחת קבצי rar סרטים ואם אפשר במחיר הזה אז גם משחקים (כרטיס מסך כמו M310). חברות מועדפות: Asus ,Hp (חשבתי גם על Mac מה אתם אומרים?). זיכרון: 4GB אפשר גם יותר. הארד דיסק: 500GB או 320GB עדיף 7200Rpm. מערכת הפעלה רצויה: win 7 (לא באמת משנה). צבע המחשב הרצוי: שחול , כסוף , כחול . עדיף גודל מסך 15.6 עם יציאת Hdmi ואולי גם יציאה אופטית. מעדיף שלא יהיה עם חיי בטרייה קצרים מידי. בנוסף האם יהיה אפשר להשתמש בביטוח גם בארץ? תודה רבה לעונים.
-
- 0 תגובות
- 628 צפיות
-
-
1. תקציב - 3500 - 4000 ש"ח 2. מטרות המחשב - משחקים כבדים, צפייה בסרטים, הורדות 3. אין צורך בציוד הקפי 4. הכל צריך 5. אין העדפה לחברה 6. נושא הקירור חשוב וצריך שהמחשב יהיה שקט, נושא היופי אינו חשוב. 7. הרכבת מחשב במעבדה. 8. כרטיס רשת. שאלה נוספת - אחריות.
-
- 6 תגובות
- 628 צפיות
-
-
מעבדי אינטל P-4 3,0 Ghz (Bus:800MHz, H-T, 1MB S775) לוחות אם למעבדי אינטל ABIT IG-81 (915) S775,VGA,PCI-E זכרונות DDR 400 512MB A-DATA /VT דיסקים קשיחים WESTERN DIGITAL 80GB SATA כרטיסי מסך 64MB Shared DDR כרטיסי קול On Board 128Bit צורבים DVD Recorders NEC 3520A DVD±RW x16 Dual x4 ציוד רשתות On Board 10/100 מארזים 2202 ATX MIDI PFC, usb מקלדות 2/3 Lang. Arb עכברים MOUSE PS2 + roll רמקולים 400 W מסכים DAEWOO 17'' Flat מחיר 3237 ¤
-
- 2 תגובות
- 628 צפיות
-