עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. Started by mambo,

שלום, אני צריך מחשב בשביל אבא שלי. שימושים משרדיים - גלישה באינטרנט, תוכנות אופיס למיניהן, מייל, פתיחת מצגות פאוורפוינט וכו'. צריך מחשב בלבד, ללא ציוד היקפי. לא מתוכנן אוברקלוק. צריך הרכבה + התקנת מערכת הפעלה (רצוי חלונות 7). עד 3000 ש"ח. אם זה משנה מבחינת חנויות, הוא גר בירושלים. אין דרישות גרפיות מהמחשב, ככה שבמקום כרטיס מסך נפרד נראה לי שאפשר להסתפק בערכת שבבים עם כרטיס גרפי מובנה. תודה

• 3 תגובות
    • 624 צפיות
  2. Started by idanarieli,

שלום, אחרי שקיבלתי תגובות שליליות על 2 מפרטים שקיבלתי http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=510162.0 אני מבקש משהו יותר טוב ממה שהציעו לי ,תודה מראש. 1. מה התקציב המקסימאלי? 2000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל הכל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 100 תנסו להימנע מחריגה 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. GTA,NEED FOR SPEED -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 22' -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)?גבוהות 3. האם יש צורך בציוד הק…

• 75 תגובות
    • 7.4k צפיות
  3. שלום רב, אני מחפש לבתי מחפש משומש / מחודש עבור שימוש בתוכנת Virtual Robotics Toolkit מהבנתי דרישות המערכת הם : מעבד I5 זיכרון 8GB וכרטיס מסך האם כל מעבד I5 יעשה את העבודה ?, האם כל כרטיס מסך יעשה את העבודה? חשבתי על אופציה נוספת של מחשב עם מעבד AMD שכולל בתוכו מעבד גרפי האם זה יוכל לעבוד כמו שצריך? אודה לעזרתם איזה מחשב לרכוש העדיפות היה לא להשקיע יותר מ 1500 ש"ח אין לנו צורך בציוד היקפי רק במחשב עצמו 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 1500 ₪ עדיפות לכמה שפחות 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק א…

• 2 תגובות
    • 908 צפיות
  4. Started by rony77,

להלן שלושה מפרטים בקובץ ראר 1 הם באותו סדר גודל ובערך באותו התקציב. הודה לכם אם תוכלו להגיד לי באיזה אתם הייתם בוחרים והאם הייתם עושים בו שינוי. [attachment deleted by admin]

5. היי חבר'ה!!.אני פשוט נהנה כל פעם מחדש לראות איך אתם שופכים את כל הידע שלכם פה ונותנים את העצות הכי טובות לפני קנייה. אפילו מחשב של 1500 ש"ח הרכבתם שם לאיזו סטודנטית.אתם פשוט תותחים!! המשיכו כך!. אז ככה לעניינינו!! המחשב ה -I (בשבילי). ------------------------ מחשב ב 5000 ש"ח +- 200 ש"ח גג. ללא מסך וללא עכבר מקלדת רמקולים או כיוצא בדומה. רק מארז וביפנוכו. משמש לתוכנות גרפיות ומשחקים בעיקר. מחפש כרטיס מסך מצויין שיחזיק מעמד הרבה זמן. רוצה 2 ג'יגה זכרון פנימי לא מתפשר על פחות. ולא מתכננן OC בכלל בכלל. המחשב ה-II (לידידה שלי) -------------------------- מחשב ב 4500 ש"ח +-100 גג כולל מסך בלי עכברומקלדת ורמקולים. משמש לתוכנות ולדברים מינימליים רק שיהיה חזק וטוב ב…

• 4 תגובות
    • 747 צפיות
  6. Started by Alon_Solo,

המחשב שבניתי מיועד בעיקר לעבודה משרדית. המשימה היחידה שתאלץ אותו להזיע היא סרטי HD. להלן המפרט: מעבד AMD Athlon 64 X2 5600 Box ¤478 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=AMD1222 לוח אם ASUS M3A78-EM ¤403 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=31626 כונן קשיח Westren Digital WD5000AAKS 500GB SATA2 16MB ¤333 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=5000AAKS זיכרון Mushkin DDR2 2048MB (1024MBx2) 800Mhz CL 4-4-4-12 ES ¤224 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=996638 צורב Pioneer DVR-215D Black X20 DVD ¤114 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=PDVR-215DBK מארז כולל ספק Antec NSK4480B Black 380W ¤452 כמות:1 http://www.skypc.co.il/prod…

• 2 תגובות
    • 720 צפיות
  7. שלום , אני צריך עזרה לגבי רכישת מחשב -בארה"ב בתקציב של 400-500 $ (עדיף קרוב ל 400) עדיפות ל HP או LENOVO ודגם שנמכר בארץ עבור האחריות הבינ"ל. * מטרות המחשב? שימוש משרדי בסיסי(OFFICE) , הרצת סרטי HD , תחליף למחשב השולחני. אין צורך בכרטיס מסך חזק עבור משחקים. * גודל המסך? 15.6'' מעדיף * משקל רצוי? ומשקל לא משמעותי לי . יהיה בעיקר בבית. * האם נדרש זמן סוללה ארוך (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם)? זמן בטריה לא משמעותי לי . יהיה בעיקר בבית. יספיק 3 שעות. * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? (ESATA, HDMI וכו) HDMI - יש צורך ב HDMI * בלוטות? מומלץ שיהיה * גודל מינימלי של כונן קשיח? 250GB-500GB * כונן CD/DVD? צורב? שיהיה צורב DVD. * כונן Bluray? לא * האם נדרשת אחריות בינלאו…

• 0 תגובות
    • 789 צפיות
  8. שלום לכולם! אני צריך שתי מפרטים.... אחד שיהיה עם ליבה אחת והשני עם שתי ליבות (אני נותן לו אפשרות לבחור..) דרך אגב יש מצב לדחוף גם כפול ליבה וגם ג'יגה זיכרון ב5000 ש"ח ושאני לא אצתרך לבחור כרטיס מסך עלוב? תודה מראש לכל העוזרים.. אני מזכיר לא צריך ציוד הקפי בכלל!! כמה שיותר מהר יהיה יותר טוב... כי הוא עולה לי על העצבים כבר... כל שניה שולח הודעה.. תודה רבה לכל העוזרים... (שוב)!!

• 10 תגובות
    • 928 צפיות
  9. Started by Tal14,

אני קונה מחשב חדש בקרוב המחשב מיועד למשחקים בעיקר אבל גם לאינטרנט(הורדות וכו') אני לא צריך כונן או צורב כי יש לי אני לא צריך מסך\מקלדת\רמקולים כי יש לי אני רוצה משהו איכותי, מעדיף כפול ליבה תודה

• 3 תגובות
    • 593 צפיות
  10. החלטתי על מפרט, חסר לי רק מארז+ספק מעבד AMD Athlon 64 3200 Socket 939 TRAY VENICE לוח אם מדגם GA-K8NMF-9 מבית GIGABYTE DDR 512 mb 3200 PC400 GEIL with COOLING כרטיס מסך מדגם PV-T70G-UDE7 GF 7800GT 256MB מבית XFX דיסק קשיח SATA II 80GIGA מבית HITACHI מאוורר למעבדי AMD מדגם Igloo 7300 Light מבית GLACIALTECH מארז Compucase Midi Tower CI-6A19B שחור ספק כח מחברת Enermax EG365AX-VE 350W כולל הרכבה ~5600 ש"ח הבעיה שלא מזכים אותי על הספק שבא עם המארז (HEC 300W), לכן נראה לי שאפשר להוסיף עוד 100 ש"ח לקבל מארז של ANTEC עם ספק מה אתם ממליצים מהמארזים האלה: SX1040B - ש"ח 750 - ספק 400W 3800BQE - ש"ח 760 - ספק Smart Power 2 - 400W

• 14 תגובות
    • 1k צפיות
  11. Started by Evishiko,

שלום, אני מחפש מחשב נייד לסטודנט, הידע שלי דיי דל בתחום ואת הצרכים בחרתי לפי מה שאמור להתאים לסטודנט, אם לדעתכם אני טועה באחת או יותר מהנחות היסוד שלי, אשמח אם תעמידו אותי על תיקוני מטרות המחשב? עבודה משרדית - אופיס ואינטרנט בגדול, מעדיף שיוכל גם להריץ בצורה טובה סרטים באיכות 720 לפחות(אם כי לא אסון אם רק זה מה שחסר) * גודל המסך? 13.3 או יותר אפילו, כל עוד הוא לא כבד * משקל רצוי? כמה שפחות, בטוח שפחות מ2 קילו * האם נדרש זמן סוללה ארוך ? רצוי מאוד, נראה לי ש6 שעות זה מעולה * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? 3יציאות USB לפחות, HDMI, וESTA אני לא מכיר אז אתם חופשיים להמליץ כן או לא * בלוטות? אין צורך * גודל מינימלי של כונן קשיח? לא יודע כמה זה הולך היום אבל זה לא קריטי, 250 …

• 13 תגובות
    • 1.4k צפיות
  12. כולל לוח אם שיכלול את כל הדברים החדשין היום את כל החיבורים שיש ! וכל הדברים שיש ! רק של חברת ASUS מעבד אינטל גבוהה במיוחד כרטיס מסך חזק גיגה זיכרון עם אפשר לו חייב ! תודה לעוזרים ! מארז מהודר !

• 19 תגובות
    • 1.6k צפיות
  13. שלום וברכה, ראשית חשוב להדגיש כי אינני רוצה מחשב חדש או משהו בסגנון אני מצרף את המפרט הנוכחי שיש לי ושואל מה בדיוק אני צריך לשדרג כי משחקים חדשים כמו CALL OF DUTY החדש קורסים לי באמצע משחק , גם עם ההגדרות הבסיסיות , כנל GEARS 5 אני רוצה לשדרג רק את מה שהכרחי בלבד בכדי שאוכל לשחק בכייף עם הגדרות גבוהות ולהנות מרזולוציה איכותית . תקציב לשדרוג עד 4000 מתכנן לבצע כבר עכשיו מאזור פתח תקווה ואשמח לעזרה מעבד : Intel i7-6700 3.4Ghz(4.0Ghz Turbo) Skylake LGA1151 Tray קירור : Arctic Cooling Freezer i11 לוח אם : Gigabyte GA-H170-D3H for 1151 כרטיס מסך : Gigabyte GTX 970 WF3 OC 4GB Retail כונן קשיח : Samsung SSD EVO 85…

14. לא מזמן, ביקשתי הצעה למפרט. הביאו לי את ההצעה הבאה מנעה מחשבים: AMD ATHLON 64 3000+ BOX EPOX 8KDA3J REV2 AMD64 SAMSUNG DDR 512MB 400mhz WD 160/7200 JB 8MB POINT OF VIEW 6800GT 256MB LITEON DVDRW 832S BLACK כונן דיסקטים 1.44 Chenbro Mid Tower Xpider PC61166 Blue Screwless Thermaltake TT420 WATT APD 2-fan הבעיה היא שהחנות של נעה מחשבים נמצאת בצפון, ומבחינתי, לא כדאי לי לקנות שם כי זה מאוד רחוק מאיזור המגורים שלי ומבמקרה של תקלה במחשב לא יהיה לי נח להביא אוצו לתיקון (יותר משעה וחצי נסיעה). רציתי לדעת אם יש מקום באיזור המרכז שבו אני אוכל להשיג את המפרט הזה, או לפחות מפרט דומה. תודה רבה.

• 8 תגובות
    • 1k צפיות
  15. Started by gluz,

שלום, אני רוצה המלצה על מיני נייד לאשתי. המחיר דינמי ולא אכפת לי אם יהיה יותר או פחות. מה שחשוב שיהיה משתלם וייתן תמורה על הכסף. כלומר אם אשלם עוד כמה עשרות דולרים כדי שיהיה מחשב יותר חזק / יותר מהיר / יותר עמיד אז שווה לי. באותו אופן אם לא שווה להשקיע 400 דולר ואפשר בהרבה פחות. אשמח לשמוע. אשמח לקבל המלצה גם על המחיר שאמור לעלות בארה"ב תודה

• 0 תגובות
    • 627 צפיות
  16. שלום לכולם, אני צריך עזרה בבניית מחשב שישמש למשחקים,אינטרנט,סרטים,OFFICE וכו'. התקציב הוא 4000-5000 ש"ח לא כולל מסך,אפשר קצת לחרוג מעבר. אני גיימר בינוני ככה שלא חייב את הכרטיס מסך הכי טוב בשוק אבל רוצה כרטיס שייתן תמורה טובה למחיר ועדיף של NVIDIA. לוח אם מעדיף של אסוס. שיהיה ספק כח איכותי וחזק. יש לי מסך 22' כרגע אבל בעתיד מחליף אתו ל24'. על כל השאר אין לי העדפות לחברה כזו או אחרת. תודה מראש לעונים!

• 0 תגובות
    • 519 צפיות
  17. שלום לכולם, מחפש מפרט לשימושים בסיסיים: אינטרנט ואופיס. המחיר צריך להיות פחות מ-1000 ש"ח. חשוב שיהיה כמה שיותר (במחיר הזה) אמין (כלומר דגש על ספק איכותי יותר). תודה.

• 6 תגובות
    • 1.5k צפיות
  18. קניתי מחשב חדש שאמור להגיע אליי בשבוע הבא ורציתי לדעת מה אתם חושבים על העסקה שעשיתי ... intel Q6600 קירור למעבד- coll master לוח אם - gigabyte-GA-P53-DS3L זיכרון - kingston-2X1024-DD2-800 מארז - EZ COOL 450W דיסק קשיח - 320GB -W.D כרטיס מסך - ASUS 8800GT 512MB כרטיס קול - 5.1 SOUND MAX כרטיס רשת -10\100\1000 מה אתם אומרים על החבילה הזאת ? איך המארז ? מישהו מכיר את הקירור למעבד ? הסכום הכולל של הכל יצא 5500 שקל (עם מקלדת+עכבר מייקרוספט אופטי אלחוטי + רמקולים קרייאטיב 2.1 + צורב DVD ) המפרט הזה יריץ את כל המשחקים החדשים בהגדרות גבוהות חלק ??? תודה

• 8 תגובות
    • 633 צפיות
  19. Started by SoulMaster,

שלום (: אני צריך עזרה קטנה בקניית מחשב נייד. - תקציב: 6,000 ש"ח - מטרות: משחקים [כבדים], אינטרנט, מוזיקה וסרטים - מערכת הפעלה: Windows 7 - הארד-דיסק: 500GB - זיכרון: 4GB - גודל מסך: עדיפות ל- 15.6" - כונן: צורב DVD - סוללה: זמן סוללה ארוך - כרטיס מסך: לא מובנה * עדיפות לקנייה מחנויות באג או KSP

• 1 תגובה
    • 923 צפיות
  20. *** מעדיף המלצות מאנשים שהתנסו אישית במחשב שהם ממליצים. *** מחפש מחשב נייד חזק וחדש, בעיקר לעבודות גרפיקה כבדות, עריכת וידאו, וגם תכנות. חשובה לי איכות המסך, והשקט של המחשב. אעבוד רוב הזמן מול דיסק חיצוני, אבל את העריכה וה cache אשים על כונן ה SSD הראשי של המחשב. 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 4500 ש"ח. אפשר לחרוג צפונה לטובת שיפור רציני 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? Adobe Lightroom Classic Adobe Lightroom Adobe Photoshop Vegas/Movie Studio VS Code 3. האם יש צורך בציוד הקפי בנוסף למחשב (לדוגמא…

• 1 תגובה
    • 1.6k צפיות
  21. Started by singera,

אחרי שכבר נמאס מהפנטיום 200 שקרס כל יום ולאחר שנשארו לי מעבד סלרון 633, וזיכרון 256/133 וכונן CD (מהמחשב שנשרף לפני חודשיים) החלטתי להשמישו אז קניתי לוח CUSL2 במחיר נמוך, ומארז צ'פטק אצל הדובים (שהפך להיות המארז של הAMD לשרת שמתי ESTAR). יש שני כרטיסי רשת אחד של רילטק 8139 ועוד אחד של WINBOND כרטיס המסך הוא OB אבל יש חריץ AGP הדיסק הקשיח הוא סיגייט 60GB/7200RPM האם מישהוא יכול להציע לי שיפורים??

• 8 תגובות
    • 2.2k צפיות
  22. Started by Psycho17,

מפרט מנועה מחשבים: כמות מחיר דגם AMD ATHLON 64 2800+ BOX 960 ¤ 1 EPOX 8KDA3J REV2 AMD64 630 ¤ 1 ADATA DDR 512MB 400MHZ 590 ¤ 1 WD 120/7200 SATA 8MB 560 ¤ 1 ALBATRON FX5900XTV 1150 ¤ 1 LG X52 100 ¤ 1 כונן דיסקטים 1.44 50 ¤ 1 COMPUCASE CI-6A19 WHITE 360 ¤ 1 הרכבת מחשב חדש 170 ¤ 1 מחיר כולל: 4570 ש"ח אשמח לשמוע את דעתכם. בתודה מראש אלדד כהן

23. שלום, שמתי עין על סדרה 9 של סמסונג, בפרט דגם NP900X4D-A03IL - הנה קישור למפרט. אחרי סקר קצת מצאתי שאפשר לקנות אותו בכ5500 ש"ח חדש. אחריות ל3 שנים. יש לי הזדמנות לקנות אחד במצב מעולה, עם אחריות של עוד שנה וחצי, ממישהו ב4000 ש"ח. אז בעצם רציתי לשאול: 1) האם לדעתכם המחשב הזה מספק תמורה טובה לכסף. 2) האם נכון לקנות את המחשב הזה ספציפית בהתחשב בכך שיש רק שנה וחצי אחריות, או ללכת על משהו אחר, אולי חדש עם 3 שנות אחריות. תודה, נדב מטרות המחשב? תכנות, אופיס, פוטושוט (לעיתים), סרטים מדי פעם. * גודל המסך? האם חשוב מסך מבריק או מאט 15". מט. * רזולוציית המסך? HD * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? פחות חשוב * משקל רצוי? עד 2 ק"ג. * האם נדרש זמן סוללה ארוך? פחות חשוב * האם יש…

• 0 תגובות
    • 1.3k צפיות
  24. Started by sdfyuio,

שלום חברים אני מעוניין במחשב All in one שאוכל ליהנות ממנו לאורך זמן ובנוחות. אני לא משתמש כבד אלא סה"כ משתמש די ממוצע. מה יש לכם להמליץ ולייעץ בתחום. ומה דעתכם על המחשב בלינק המצורף http://www.pc-online.co.il/item.php?ps=1498 תודה רבה.

• 38 תגובות
    • 8.6k צפיות
  25. Started by yuvalfr,

אני קונה מחשב בקרוב (5000-6000 ש"ח) ומתלבט האם ללכת על לוח אם אנפורס 3 (EPoX EP-8KDA3J או Gigabyte GA-K8NS) וכרטיס מסך Albatron GeForce 6800 או שלחכות ללוח אם Nforce4 ולקחת כרטיס מסך pci-e למשל Albatron 6600GT. בקיצור - ללכת על pci/agp או שלהוציא יותר כסף/לחכות יותר זמן ולבנות מערכת pci-e?

דיונים חדשים בפורומים