עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. שמעו אני חושב שמצאתי מפרט מאוד מאוד משתלם בFOXPC! אבל הכל מבולגן ולא הבנתי מה המפרט במדויק.. הנה הלינק: http://www.foxpc.co.il/BuildSystem.aspx?SystemID=2 מה המפרט המדיוק ללא כל התוספות האלה מישהו יכול להגיד לי?אני חושב שזה הולך ככה: E8400 OCZ Vendetta GB EP43 2X2GB of RAM GTX260 NZXT TEMPEST CM 550W Real Power PRO זה המפרט?אם כן זה הדבר הכי משתלם בארץ! מעבד סוס, קירור למעבד, לוח סבבה, ראם סבבה, כרטיס סוס, מארז סוס, וספק סוס! אם התקציב שלי זה 3400 יש משהו שהייתם מציעים לי להחליף? למשל לרדת במארז ולעלות במשהו אחר?כי יש שם כל מיני אפשרויות כאלה.. תודה! שימושים: אינטרנט,סרטים,משחקים כבדים כמו GTA IV CRYSIS COD5 וכולי, שקט חשוב אבל לא כל כך חשוב - שאני אומר חשוב אני מתכוון של…

• 5 תגובות
    • 605 צפיות
  2. אני מתכונן לקנות עוד מעט MSI WIND . הצרכים שלי בעיקר ללימודים, אני תלמיד תיכון יא , לומד מחשבים(שנה הבאה יש פרויקט):אינטרנט, אופיס, מוזיקה קצת סרטים( לא מצפה לאיכות עצומה) וקמת משחקים(ראיתי בYOUTUBE שאנשים מריצים משחקים על המחשב הזה כמו:WC3,NFS UD2,GTA SA .... על איכות נכומה אבל בלי לאגים. אז איך המחשב הזה בשבילי? התקציב שלי עוד עד 3000שח אבל אני מחשפ מחשב קל ולצרכים שלי. יש הצעות אחרות?

• 2 תגובות
    • 605 צפיות
  3. שלום חברים אבא שלי קונה מחשב לעבודה עם תוכנות גרפיקה כמו vector cad, aotocad, photoshop וכו. התקציב הוא עד 5000 ש"ח הרכבתי את המפרט הבא מה דעתכם כדאי לשנות ? המפרט מksp את לוח האם בחרתי די באקריות אני לא מבין בלוחות אם. P4 2.8 Ghz S-775 2x1M Cache DUAL-CORE 1550 GIGABYTE 8I945P-G S-775+DDR2+SATA2+PCI-E 630 DDR II 533 512MB Samsung 2 620 Radeon X550XT 256MB DDR, PCI-E 490 80GB 7200 8MB WD800Jb 335 LG 52x32x52 kit 135 Thermaltake Golden Orb II 140 HEC Compucase CI-6A21 400W 395 MS Internet + MS Mouse Optical 140 Assembly - Computer (New Compon.) 190 4625

• 1 תגובה
    • 605 צפיות
  4. ההורים שלי עכשיו בארצות הברית והם רוצים לקנות לי מחשב נייד (כי להביא נייח זה סיפור) , המחשב ייועד לעבודות משרדיות, משחקי מחשב (אני יודע שנייד לא מריץ אותם כמו נייח אבל אין מה לעשות) ואפשרות לניגון סרטי HD במסך פלזמה 50" אני לא מבין בתחום הניידים כלום אז כל תגובה תהיה מאוד יעילה! תודה רבה רבה על העזרה! נ.ב נראה לי הם רוצים לקנות את זה ב Costco למי שמכיר אולי זה יכול לעזור. תודה!

• 3 תגובות
    • 605 צפיות
  5. Started by bennyap,

http://www.pc-shop.co.il/pl_product~R580~3038~13716.htm האם המחשב מתאים לעבודה עם autocad 2009? לכרטיס מסך יש זיכרון של 512mb. זאת בעצם השאלה. תודה מראש.

• 1 תגובה
    • 605 צפיות
  6. שלום לכולם, אני שם לב שיש כמה ת'רדים כבר בנושא מפרט ב-2000 ש"ח אבל אף אחד לא בדיוק מה שאני צריך אז אני אנסה לפרט כמה שיותר. אני מחפש מפרט למחשב (ללא מסך) לעבודה מהבית לסטודנטית, לא יותר מאינטרנט ויישומי אופיס. הסתכלתי במפרטים של האתר ובאופן מפתיע לחלוטין מצאתי את המפרט הנ"ל: http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=357562.0 עכשיו, המפרט מצויין אבל קצת ישן מבחינת מחירים ולכן אני אשמח אם תוכלו לעזור לי למצוא מפרט מעודכן יותר. עכשיו ליותר פרטים: מעבד - לא צריך מעבד חזק יותר אבל המעבדים של AMD מאוד זולים אז יש יותר טובים בפחות כסף. לוח אם - היות ואין לה צורך בכרטיס מסך אז אני דבק ב AMD 780G אבל כיום כבר יש מספר לוחות כאלו ואני לא יודע אם הלוח אם במפרט הוא הכי כדאי. מארז …

• 0 תגובות
    • 605 צפיות
  7. 1. מה התקציב המקסימאלי?5000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך?לחסוך ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?500 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? מחשקים סרטים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: כן -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. Call of duty, battlefield ,diablo 3,max Payne 3 -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, …

• 1 תגובה
    • 605 צפיות
  8. Started by tfo,

התקציב לא משנה, בעיקר למשחקים אני לא גיימר רציני אבל לפעמים אני משחק, אני צריך משהו שישרוד בערך שנתיים... אין לי חבור PCI E לצערי אז רק AGP

• 4 תגובות
    • 605 צפיות
  9. אני צריך מפרט לשימוש ביתי סביר. שימוש באינטרנט, תוכנות מסרים מיידים, צפייה בוידאו ומשחקים בינוניים, לא כבדים במיוחד. תקציב מקסימלי-2500 ש"ח, ללא חריגות של מאות שקלים. חבר שלי קצר בכסף. יש כמה בקשות: המארז צריך להיות אסתטי. לא יקר, אבל גם לא אחד שנראה כמו לבנה עם כפתורים. 1 GB זיכרון ו-300GB בדיסק הקשיח מינימום. כרטיס מסך לא משולב, אבל גם לא יותר מדי יקר...אני מאמין שמשהו בסגנון החלשים של ג'יפורס סדרה 7 יכולים לבצע את העבודה. אין שום OC, ללא ציוד היקפי משום סוג. ללא כונן משום סוג. תודה מראש.

• 1 תגובה
    • 605 צפיות
  10. Started by nicetry,

שלום לכולם, אני זקוק לעזרה בבניית מפרט שמתאים לצרכים שלי. התקציב 3000 ש"ח +-. אני לא צריך מסך וכרטיס מסך. :nono: סך הכל, כל מה שאני רוצה זה מחשב חזק, יציב, שירוץ מהר, שיפעיל תוכנות רבות במקביל בלי למצמץ ויחזיק כמה שנים טובות. כיום, אני עדיין על פנטיום 3 733 עם 256 זכרון שקניתי לפני 7 שנים. אני לא משחק הרבה - מקסימום אתקין עליו מנג'ר אבל לא יותר מזה. אשמח לשמוע מה אתם אומרים... כרטיס המסך הנוכחי שלי - NVIDIA GEFORCE4 MX 440 WITH AGP8X תודה רבה מראש!

• 9 תגובות
    • 605 צפיות
  11. Started by nitsanroz,

מחשב לצורך עיבוד HD וידאו, תוכנת תלת מימד cinema4D וגרפיקה לוח אם Intel DH67BL Bearup Lake. מעבד Intel (Quad) Core i7-2600 3.4GHz 8MB Cache. זכרון 4X4GB DDR3 1333 CL9 kingston/samsun/hynix כרטיס מסך NVIDIA GeForce GTX 550 TI.1024MB GDDR5 דיסק קשיח Serial ATA III (6Gb/s) 1TB 32MB Cache 7200 rpm (Western Digital/Seagate) צורב DVDX22 LG ספק 700W מארז midi tower סה"כ 5100 כולל מעמ אופציונלי intel SSD 120GB 2.5-inch קריאה270 כתיבה 130 ב1100 שקל

• 0 תגובות
    • 605 צפיות
  12. כרטיסמסך 8800 מעבד אינטל חובה כי אני עושה oc זכרון 2 ג'גה בלי מסך תודה

• 0 תגובות
    • 605 צפיות
  13. Started by tsuri,

שכן שלי רוצה למכור לי מחשב חדש שנקנה בארה"ב מסוג 54467 - toshiba a-135 , 1G , 160GB אחריות בנל"א לשנה. האם כדאי , ובאיזה מחיר?

• 0 תגובות
    • 605 צפיות
  14. Started by lioryb,

שלום. זקוק למפרט למשחקים (עבור חבר) בתקציב של 4K. הוא רוצה כרטיס מסך GT9800 דיסק קשיח - יספיק 320 ? הוא רוצה זכרון DDR3, לדעתי מיותר. איך להוריד אותו מזה? והוא גם רוצה QUAD. תודה

• 8 תגובות
    • 605 צפיות
  15. הרכבתי את המפרט הבא - מעבד: Intel® Core™ Processor i5-661 לוח אם: GA-H55M-USB3 זיכרון: KINGSTON DDR3 2GB דיסק קשיח: 40GB Intel® X25-V SATA Solid State Drive מארז: Termaltake HTPC עם ספק כוח דגם SD200 כרטיס רשת: Wireless 802.11B/G/N MIMO PCI Card מטרת המחשב HTPC. המארז מגיע עם ספק 270W ואני לא בטוח שזה יספיק. כל הצעה / שינוי / תובנה תתקבל בברכה. תודה

• 5 תגובות
    • 605 צפיות
  16. Started by tubleron,

שלום אני בעיקרון סטודנט אבל אני משמתמש המון במחשב עובד המון עם office, visual studio כשיש זמן אני גם משחק המחשב בעיקרון מחובר ל-LCD 32 רצוי שיהיה כרטיס מסך טוב אבל לא מהמטורפים בשוק. אני מחפש מחשב שיעבוד בביצועים נורמלים לא רועש מידי והכי חשוב לי שיהיה לו כונן SSD של לפחות 60 GB שעליו אני מלביש את המערכת הפעלה איו לי צורך בכל האביזרים הנלווים אלא רק את המחשב אני ישמח לקבל המלצות והכוונה התקציב: 3000-3500 שקל אם יש משהו בסגנון הזה אני ישמח

• 2 תגובות
    • 605 צפיות
  17. Started by Raped,

הלכתי לחנות מחשבים הבאתי לו תמפרט שאחד פה רשמתי זה חבר של אבא שלי בעל החנות בקיצור הוא שינה לי תפרמט לזה Intel Core 2 Quad Q6600 2.40Ghz 8MB Conroe -=Stepping G0=- OEM Gigabyte GA-P35-DS3L Conroe Support GP35DS3L ANTEC SONATA III 500W SONATA3 Thermaltake V1 CL-P0401 Kingston 2gb 800mhz Western Digital 320Gb 16MB WD3200AAKS LEADTEK PCI-EX WINFAST GeForce PX880GTS TDH 320MB GDDR3 - DX10 - RETAIL LG H62NK DVD-RW Dual Layer Sata Black הוא עושה לנו את זה ב5400 מה אתם אומרים זה מפרט טוב למשחקים? אני רוצה מפרט חזק וטוב שכל המשחקים יעבדו על הגרפיקה המקסימלית

• 4 תגובות
    • 605 צפיות
  18. אני צריך בעיקרון מחשב עבודה לאבא שלי בסביבות המחיר 2500 וראיתי תמחשב הזה באייבורי http://www.ivory.co.il/product.asp?productid=293&CatCode= - זה של אינטל http://www.ivory.co.il/product.asp?productid=278&CatCode=3 - של AMD ואת זה הביאו לי באיזה אתר שלא המליצו לי על שני המפרטים האלה - מעבד AMD Athlon 64 X2 4000+ Socket AM2 Box ¤372 http://skypc.co.il/product.asp?pid=AMD1176 לוח אם ASUS M2V-MX ¤327 http://skypc.co.il/product.asp?pid=31515 כונן קשיח Western Digital WD2500AAKS 250GB ¤358 http://skypc.co.il/product.asp?pid=2500AAKS זיכרון TwinMOS DDR2 1024MB 667Mhz CL5 ¤140 http://skypc.co.il/product.asp?pid=TMOS1GBDDR2-667 צורב LG GSA-H62N X18 DVD ¤170 http://s…

• 1 תגובה
    • 605 צפיות
  19. Started by cohenkobi1,

422 GA8I945GZMERH Gigabyte לוח אם 930 Core 2 Duo E6300 Tray Intel מעבד 588 American Data DDR2 512MB 667MHZ CL5 זיכרון 177 LG GWA-4167W צורב DVD 320 WD1600JS Western Digital דיסק קשיח 679 Gigabyte nVIDIA GeForce FX7600GS 256MB PCIe כ. מסך 56 Interet Pro Logitech מקלדת 125 MX500 Logitech עכבר 163 R20 Logitech רמקולים 184 TLA-560 Foxconn מארז 462 PF777KוEMCו מסך 4106 סכום

• 5 תגובות
    • 605 צפיות
  20. Started by swisaman,

1. מה התקציב המקסימאלי? 2500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל. ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 100-200 ש"ח גג. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים והרצת סטרימים. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. בעקרון,כל המשחקים החדשים שיצאו ומשחקים שעומדים לצאת. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1680X1050 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? מקסימליות. 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוג…

• 2 תגובות
    • 605 צפיות
  21. Started by BloodyW,

היי, ברצוני לקנות מפרט בעיקר ל BF3 1. מה התקציב המקסימאלי? לנצל 4500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 4500 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. BF3, SKYRIM וכל משחק כבד בשנים הקרובות. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1680*1050 22" -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקל…

• 0 תגובות
    • 605 צפיות
  22. Started by tkcg2k,

מחירים מוזרים מאוד בפורם של IEF www.ief-il-com

• 1 תגובה
    • 605 צפיות
  23. אני לקראת שחרור ומתחיל לחשוב בכיוון של קניית מחשב חדש. הדרישות הן לא משחקים בעיקר, אבל כן הצגה של סרטי HD ובכלל מחשב חזק שיחזיק הרבה שנים קדימה (ועל ידי כך יפצה על השקעה כספית גדולה). כמו כן, אני עוסק הרבה בתיכנות ולכן עוצמת עיבוד היא חובה. התקציב הוא לא אינסופי, אבל בהחלט נמתח ופחות או יותר מה שהפמרט הנוכחי כבר עומד עליו. אין לי תכנון לבצע אוברקלוקינג. שאלות שיש לי - 1. כרטיס מסך שנבחר, נבחר בצורה יחסית אקראית. מה אני אמור לדעת בתחום? במה שווה להשקיע ובמה לא? האם ידוע על חברות שיותר רציניות בהרכבה שלהן בהפרש משמעותי ולהפך? והאם אולי שווה להשקיע בחברה כזאת או אחרת על חשבון צ'יפ פחות מתקדם? 2. זכרונות בערוץ משולש ומהירות מקסימלית לפי מה שראיתי בינתיים. האם הלוח בכלל…

• 3 תגובות
    • 605 צפיות
  24. Started by avishai1b,

אני רוצה לקנות מחשב בחצי שנה הקרובה: כרטיס מסך- אני רוצה שזה יהיה HD3870X2 של ATI מעבד- Q6600 (אם יצא אז 9450) מחשב בעיקר למשחקים כבדים סרטים (HD בעיקר) וטיפה מוזיקה... כבר החלטתי איזה כ. קול. 10,000NIS (לא חייבים להתמש בכ. מסך שאמרתי וגם לא במעבד אבל עדיף) תודה מראש

• 1 תגובה
    • 605 צפיות
  25. Started by ~shirush~,

רציתי לדעת, האם אנו עומדים לפני נפילת מחירים גדולה, האם עוד חברות יוציאו מחשבים אולטרה ניידים כמו הrh2של אסוס. אני צריך גם מידע בנוגע למקלת של הrh2 לא קלטתי אם היא על המסך או נשלפת. מתי יצא הumpc של intel בישראל, כמה הוא יעלה?, מתי הוא יגיע?, והאם הוא יהיה רק בצבע כתום מגעיל... האם הsamsung (umpcכמובן) מתכוון להגיע לישראל?, מתי איך ולמה? צריך את המידע כמה שיותר בקרוב. תודה לעוזרים!

• 1 תגובה
    • 605 צפיות

דיונים חדשים בפורומים