עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. Started by eegg,

אני צריך רק לוח אם, מעבד ,כ.מסך (או משולב) זכרון רציתי לדעת אם הוא יהיה יותר מהר מp4 3ghz פרסקוט חשבתי אולי גיגה זכרון צריך גם שיהיה אפשרות לשדרג את הכ. מסך

• 3 תגובות
    • 600 צפיות
  2. Started by EladBr,

שלום לכל חברי הפורום, אני אשמח נורא אם תעזרו לי לבנות מפרט מחשב שמיועד בעיקר למשחקים. התקציב: 10,000 שקל. אין לי בעיה שחלקים יהיו מחנויות שונות. לא צריך מסך וציוד היקפי. הערה חשובה : המחשב לא יעבור OC בשום מצב. תודה מראש נ.ב המחשב לא בשבילי... :'( אני לא כזה עשיר

• 1 תגובה
    • 600 צפיות
  3. כמו שכתבתי בכותרת, אני מחפש מחשב נייד שיריץ לי משחקים ברמה של fifa 2011 לא ממש כבדים.. שיתאפשר לי לחבר אותו למסך 32 אינץ' ואוכל לראות סרטים במסך המשקל לא חשוב לי, גם לא זמן הסוללה תקציב עד 5 אלף אשמח אם תתנו הצעות והמלצות

• 0 תגובות
    • 600 צפיות
  4. Started by SiLVeRMaN2006,

בני דודים שלי צריכים מפרט למחשב בתווך מחירים שבכותרת כולל ציוד היקפי והם לא משחקים במשחקים אבל רואים לפעמים סרטים. לא מתוכנן OC , צריך גם מסך 19 אינץ, ישחקו במשחקים קלים מאוד בבל בבל למי שמכיר זאת דוגמה ושקט יכול להיות נחמד אבל רק שלא יחרוג מהתקציב בהרבה אם בכלל. ממממ זהו תודה לעוזרים

• 3 תגובות
    • 600 צפיות
  5. שלום לכולם , אני מעוניין במחשב חדש אבל פשוט בתקציב הנמוך שציינתי . אציין שאין צורך ברמקולים+עכבר+מקלדת+מסך . מתארגנים כמה חבר'ה לקנות למקלט בצפון . המחשב מיועד לשימוש אינטרנט על מערכת XP ומשחקי רשת פשוטים לילדים . אולי בעתיד אני אארגן כרטיס מסך PCIE אז עדיפות שיהיה סלוט כזה . חנויות רלוונטיות למפרט : KSP או אייבורי . תודה למי שעוזר .

• 4 תגובות
    • 600 צפיות
  6. Started by zeevfl,

]רצ"ב מפרט מחשב המיועד לשימוש ביתי(דגש למשחקים) עפ"י הצעה שקבלתי מחבר (סטודנט למחשבים). מעבד :..AMD ATHLON 64*2 DUAL CORE 3800. לוח אם:ASUS M2N E 570 ULTRA SOCKET AM2 כרטיס זכרון: KINGSTON 1GB(2*512MB)DDR2 667PC2 5300 CL5. כונן קשיח:W.D 160 GB 3.5 7200 RPM SATA 2 כרטיס מסך: ASUS EN7600GS Silent/HTD/256M PCI-E צורב dvd: LG GSA-H22N DVD±R/RWX18 Drive רמקולים: רמקול למחשבוINSPIRE 2.1 2500 וCreative. מארז מתאים כולל ספק כח ומאווררים. מקלדת +עכבר. קבלתי מס הצעות למפרט זה בתחום של כ3800 עד 4350 שח. להלן מס הערות שקבלתי מהמוכרים יחד עם הצעות המחיר: קיים מעבד TRAY ומעבד BOX נאמר לי שמעבד AMD נוטה יותר להתחמם ובגירסת BOXיש קרור בלוח לעומת TRAY ללא קרור ,המצריך מאוורר מיוחד למעבד(…

• 4 תגובות
    • 600 צפיות
  7. * מטרות המחשב? משחקים (חדשים - בהגדרות איכות נמוכה), סרטים * גודל המסך? 15.6" * משקל רצוי? לא קריטי - עדיף לא יותר מ3 ק"ג * האם נדרש זמן סוללה ארוך (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם)? לא פחות מ-3 שעות בהקרנת סרט * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? כן - HDMI שאפשר יהיה לחבר לטלויזיה * בלוטות? כן - כשמחברים לטלויזיה, שאפשר לשלוט עם עכבר אלחוטי / מקלדת אלחוטית * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח ? מספיק 500 GB * כונן CD/DVD? צורב? צורב DVD זה סטנדרט היום לא? * כונן Bluray? נחמד אם יש, לא קריטי * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? ישראל.. * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? כן * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? צריך שיהיה build quality טוב. יש לי ניס…

• 4 תגובות
    • 600 צפיות
  8. שלום, הורי רוצים לקנות מחשב חדש במקום הישן שלהם שהלך לעולמו. שימושים עיקריים הם אינטרנט ואופיס וקצת תוכנות מקצועיות המבוססות על אופיס. התקציב הוא 3-5K ודי גמיש (כמו ששמתם לב). לדעתי, כדאי לקנות מסך גדול (20" לערך). אשמח להמלצות למפרט, וגם לחנות באיזור כפר סבא. תודה עומר

• 1 תגובה
    • 600 צפיות
  9. Started by avipeso1,

אפשר למחוק.

• 0 תגובות
    • 600 צפיות
  10. שלום לכולם אני צריך מחשב ביתי פשוט למשפחה. אני רוצה שהמחשב יוכל גם לשמש ילד בן 11 למשחקים, לאו דוקא ברזולוציה גבוהה ולא עם כל האפקטים אבל שאפשר יהיה לשחק בו. אני צריך לפחות 250GB דיסק קשיח ומעדיף לפחות 2GB זיכרון כל זה עד 2000 ש"ח ללא ציוד היקפי. תודה מראש לכולם

• 4 תגובות
    • 600 צפיות
  11. Started by גל נצר,

שלום, אני רוצה מחשב ליוכל להריץ משחקים כבדים, התקציב שלי הוא 3.5 אלף, ללא חריגה, וללא ציוד היקפי. אודה למי שיוכל לעזור לי בבניית מחשב! נ"ב אם יש לי הגבלות, האם עדיף לי לקנות מעבד AMD בכ- 700 , והאם הוא יהיה בעל ביצועים זהים פחות או יותר לסדרה הCORE2 של אינטל, (6XXX), אני לא מעוניין ב-OC.

• 6 תגובות
    • 600 צפיות
  12. שבת שלום, אני מבקש המלצה לקניית לפטופ בגודל של 13.3 בתקציב של 2500 ש"ח. זה בעיקר לעבודה על אופיס,גלישה באינטרנט וסרטים. מעבד I3 נראה לי יעשה את העבודה. על איזה חברות ודגמים אתם ממליצים?,איפה לקנות? תודה רבה וחג שמח!

• 0 תגובות
    • 600 צפיות
  13. יש לי כבר הרד דיסק + צורבים כך שאת החלקים האלו אני לא זקוק במחשב החדש. בניתי שתי מפרטים אחד טוב יותר ואחד טוב פחות ואני מעוניין לשמוע את החוות דעת שלכם עליהם ובוסופו של דבר שתמליצו לי את איזה מהם לקחת ומה אולי כדאי לשפר. מפרט ראשון: מעבד AMD Athlon II X3 425 Box ₪409 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=ADX425WFGIBOX לוח אם Gigabyte GA-M720-US3 ₪357 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=GM720US3 זיכרון OCZ DDR2 4096MB (2048MBx2) 800Mhz CL 5-6-6-15 Value ₪437 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=OCZ2401K כרטיס גרפי Sapphire ATI Radeon HD4650 512MB DDR3 PCIe ₪289 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=9S4650H1 מארז ללא ספק Antec Two Hun…

14. Started by BENNY-L,

b]מעבד: Intel Core 2 Quad Q9300 2.50Ghz 6MB Penryn OEM כמות: 1 - מחיר: ¤1471 קירור למעבד: Zalman 8700 Cu Cooper כמות: 1 - מחיר: ¤255 לוח אם: Asus Striker II Formula כמות: 1 - מחיר: ¤1604 ספק כוח: Zalman 750W ZM750HP EPS 12V 120MM 24Pin SLI SATA כמות: 1 - מחיר: ¤785 זיכרון: OCZ 4GB DDR2-800 DualKit (2x2GB) Titanium CL4-4-4-15 כמות: 1 - מחיר: ¤780 כרטיס מסך: Gigabyte 8800GT G92 512MB DDR3 Zalman Cooling Overclocked Retail - זמין במלאי כמות: 2 - מחיר: ¤1098 סה"כ: ¤7091 מארז יש לי טרמילטק אסייר 3 צורב גם והארדיסק רציתי לדעת איך הלוח או שזהה סתם בזבוז כסף ואם אני עובד כרגע עם מסך 19 אם זה רלוונטי לעשות SLI תודה

• 3 תגובות
    • 600 צפיות
  15. Started by torbi,

האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך? אפשר לנצל הכל במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא יותר מ-100 ש"ח ורק עם השינוי קיצוני.. 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב (לדוגמא - עבודה משרדית, תכני HD, משחקים, עריכה, גרפיקה וכדומה)? אינטרנט סרטים ומשחקים (כמו פולאוט3 ) * אם המסך לא כלול במפרט, מה הגודל ו/או הרזולוציה הטבעית (מקסימלית) של המסך הקיים? כרגע יש מסך ישן של מאג 17 אינצ בעתיד אני אקנה גם מסך שטוח... * לאיזה סוג משחקים המפרט מיועד? פולאוט 3 ובסגנון.. * לאילו הגדרות גרפיות המפרט מיועד (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? רק לשם הגיחוך כיום יש לי מחשב משנת 1999 כרטיס מסך משודרג FX5200 אז אני לא מחפש את היכולות המטורפות... 3. האם יש צורך בציוד היקפי…

• 1 תגובה
    • 600 צפיות
  16. שלום חברה, אני אשמח לקבל הצעה למפרט מחשב-נייד, הנה הנתונים שאני יכול לתרום. מחיר - אזור ה 5000 שח מקום רכישה - ניו-יורק מטרה - מחשב-נייד שישמש צלם דיגיטלי לצורכי עיבוד תמונות.חשוב מהירות ואיכות מסך אני לא מבין כלום בחומרה, מקווה שמה שרשמתי פה יעזור לכם ביעוץ. תודה

• 2 תגובות
    • 600 צפיות
  17. Started by bluemail,

יש לי פנטיום 4 2.4 533 כרטיס מסך AGP וזיכרונות של 3200

• 0 תגובות
    • 600 צפיות
  18. Started by I7210I,

שלום אני מחפש עכבר למחשב נייד שלי שיהיה קטן במחיר סביר שיעשה את העבודה ולא ימות מכל נפילה קלה על הרצפה (כרגע יש לי לוג'יטק שעשה את העבודה אך אחרי כמה נפילות הוא מתחיל לזייף כנראה) תודה רבה

• 3 תגובות
    • 600 צפיות
  19. שמעו אני חושב שמצאתי מפרט מאוד מאוד משתלם בFOXPC! אבל הכל מבולגן ולא הבנתי מה המפרט במדויק.. הנה הלינק: http://www.foxpc.co.il/BuildSystem.aspx?SystemID=2 מה המפרט המדיוק ללא כל התוספות האלה מישהו יכול להגיד לי?אני חושב שזה הולך ככה: E8400 OCZ Vendetta GB EP43 2X2GB of RAM GTX260 NZXT TEMPEST CM 550W Real Power PRO זה המפרט?אם כן זה הדבר הכי משתלם בארץ! מעבד סוס, קירור למעבד, לוח סבבה, ראם סבבה, כרטיס סוס, מארז סוס, וספק סוס! אם התקציב שלי זה 3400 יש משהו שהייתם מציעים לי להחליף? למשל לרדת במארז ולעלות במשהו אחר?כי יש שם כל מיני אפשרויות כאלה.. תודה! שימושים: אינטרנט,סרטים,משחקים כבדים כמו GTA IV CRYSIS COD5 וכולי, שקט חשוב אבל לא כל כך חשוב - שאני אומר חשוב אני מתכוון של…

• 5 תגובות
    • 600 צפיות
  20. Started by VoliSuS,

אהלן טוב אז המפרט אני אביא לינק למה זה יותר נוח לקרוא ככה: http://www.ivory.co.il/product.asp?productid=1292&CatCode=3 המחשב בעיקרון אמור להריץ תוכנות של גראפיקה.. פוטושופ, פלאש, אפטר אפקט ומאיה.. את התוכנות של אפטר אפקט ומאיה אני לא עובד איתם הרבה אז כאילו לא כזה קריטי לי לעבוד איתם לאט או משהו.. ראיתי שרשום שמחשב לגראפיקאי כמה דברים חובה ולפי זה ראיתי את המפרט 1. DDR 3.. 2. זיכרון לפחות 4 ג'יגה 3. שיהיה לפחות 1333 MHZ.. אני ממש לא מבין פשוט ראיתי שיש את זה במפרט אז זה נראה לי אחלה.. מסך יש לי תודה

• 3 תגובות
    • 600 צפיות
  21. שלום לכם, אני כבר כמה זמן בפורום הזה ועוד לא יצא לי להתחבר , אז סוף סוף התחברתי ;D למדתי מפה המון על רכיבי המחשב ובאמת זאת קהילה מדהימה. מקווה להמשיך להינות פה לעוד הרבה זמן אז עכשיו לשאלה. אני רוצה לקנות מחשב חדש בתקציב של 4000-5000 שקל.. ושלא יכלול מסך , רמקולים, ועכבר. יש לי כמה דרישות בערך, שיהיה 6GB ראם מעבד 4 ליבות , אני מקודד סרטים אז שילך מהר... 500GB דיסק קשיח וכרטיס מסך ATI HD4870 תודה לכל מי שיעזור

• 4 תגובות
    • 600 צפיות
  22. אני מתכונן לקנות עוד מעט MSI WIND . הצרכים שלי בעיקר ללימודים, אני תלמיד תיכון יא , לומד מחשבים(שנה הבאה יש פרויקט):אינטרנט, אופיס, מוזיקה קצת סרטים( לא מצפה לאיכות עצומה) וקמת משחקים(ראיתי בYOUTUBE שאנשים מריצים משחקים על המחשב הזה כמו:WC3,NFS UD2,GTA SA .... על איכות נכומה אבל בלי לאגים. אז איך המחשב הזה בשבילי? התקציב שלי עוד עד 3000שח אבל אני מחשפ מחשב קל ולצרכים שלי. יש הצעות אחרות?

• 2 תגובות
    • 600 צפיות
  23. שוב שלום! בהמשך להכתבות האחרונה בנושא: http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=431527.msg3711709#msg3711709 אני ממש לפני קניה, וכמעט נסגרתי סופית על המפרט הזה: יש לי עדיין 2 שאלות: 1. האם הספק הנ"ל יספיק לצרכים של המחשב? לפי מה קובעים את ההספק הנדרש? יש בפנדה גם Seasonic SS-400ET Active PFC 400W Oem ב260 שח ו - Seasonic SS-500ET Active PFC 500W Oem ב 345 שח למשל... ויש לי אפשרות לחרוג ב200 שקלים מהתקציב. האם מומלץ יותר לקחת אחד מהשניים הנ"ל במקום ספק כח סיסוניק 350W איכותי, עלות 215 ש"ח? האם השדרוג הזה טוב במובן - עלות תועלת? 2. במפרט שצירפתי אין גוף קירור חיצוני למעבד, וראיתי שמפרט שהציעו לי מksp כן היה גוף קירור חיצוני. אז כדאי/צריך להוסיף? ואם כן , איזה מומלץ?…

• 1 תגובה
    • 600 צפיות
  24. Started by or_y,

שלום. המחשב שלי בן 7, ונראה לי שהגיע הזמן להחליף. מה יש לי היום? AMD dual Core 3800 DFI lanparty nf4 ultra-d 1GB Ram Patriot Ati 5450 2X640GB, 1X1TB Compucase 6A21 Hec 400W השימושים שלי הם בעיקר הורדות, וצפיה בסרטים, סדרות. הייתי רוצה להוציא בערך 1500 ש"ח, אם צריך פחות אז עדיף פחות. אני צריך בעצם רק מעבד, לוח וזיכרון. על מה אתם ממליצים? תודה

• 5 תגובות
    • 600 צפיות
  25. שלום אני מרכיב מפרט למחשב חדש (מבוסס על משהו שקיבלתי פה לפני חודשיים) ואני אשמח לעזרה שוב. התקציב הוא 3500 ש"ח. המטרה היא שימוש סטנדרטי של סטודנט עם יכולת להריץ משחקים בצורה סבירה, לא יותר מזה (לא גיימר, סתם אוהב להפעיל משהו מדי פעם ולא להתבאס תחת). אני רוצה לנסות לעשות OC בסיסי לבד, אז קחו בחשבון שהוא יהיה בסיסי ביותר. אני אשמח שהוא לא ירעיש יותר מדי (עכשיו נדמה לי לפעמים שאני בבית חרושת). המפרט: מעבד - Intel Core 2 Duo E6750 / E8200 - מה עדיף? לוח - Gigabyte GA-P35-DS3 - או משהו אחר עם chipset P35. יותר עדיף ה-ASUS P5K? זכרון - GeIL DDR2 2048MB 667MHZ Dual Channel Kit CL5 כרטיס מסך - Leadtek PX8600GTS TDH…

• 2 תגובות
    • 600 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

חיפוש

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.