עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. Started by wcw,

היי יש לי מחשב ישן שאני רוצה להפוך למחשב גיימינג פשוט (שיריץ משחקים ב720p בהגדרות בינוניות ומטה) מכיון שיש לי כבר מארז כונן קשיח וספק כוח (400w די ישן ולדעתי צריך להחליף אותו) קבעתי תקציב של 1700 אפשר חריגה של 100-150 שקל. אני לא מתכוונן לבצע OC לשום חלק ובעקרון אני אצטרך מעבד,לוח אם,זכרון,ספק וכרטיס מסך. בעקרון חשבתי על I3 4170 עם לוח אם פשוט של ASUS ו 4gb זכרון,בעיקר ההתלבטות שלי היא בכרטיס המסך יש כל כך הרבה אפשרויות של כרטסי מסך בין 600-700 שקל שקשה לי לקבוע איזה מהם יתן תמורה טובה למחיר תודה מראש

• 11 תגובות
    • 1.3k צפיות
  2. Started by razyadan,

אז ככה אלו שתי המחשים שאני מתלבט ביניהם אני רוצה לדעת מי יותר טוב מבניהם בהיתחשבות כוללת שניהם חדשים עם 12 חודשי אחריות!!(נע לא להתייחס למפרט שרשום משוחזר ) 1. Specifications Display Type: HD Widescreen WXGA+ Ultrabright™ LCD Display Screen Size: 17" Maximum Resolution: 1440 x 900 Memory Type: DDR3 Memory Size: 4GB Memory Speed: DDR3 1066 Memory Slots (Total): 2 Memory Slots (Filled): 2 Memory Slots (Available): 0 Capacity: 500 GB Drive Types: Hard Drive Hard Drive Speed: 5400 RPM Processor Brand: Intel Processor Class: Core 2 Duo Processor Type: Dual-Core Processor Speed: 2.0GHz Proces…

• 1 תגובה
    • 568 צפיות
  3. ניראה לי שזה הכי טוב שאפשר לקבל היום. זיכרון : GEIL 2048MB (1024MB X2) DDR2 ULTRA 800MHz DUAL CHANNEL KIT WITH COOLING CL-4-4-4-12 ¤ 978 לוח אם : GIGABYTE GA-965P-DS3 REV3.3 ¤ 624 כרטיס מסך : SPARKLE PCI-EX GeForce 8800GTS CALIBRE OVERCLOCK 320MB GDDR3 320 BIT TV/O DVI - DX10 - RETAIL ¤ 1869 דיסק קשיח : WD 250GB 16MB SATA2 7200 RPM - RAID 24/7 - WD2500YS ¤ 429 (תיכנון לRAID בעתיד) ספק כוח : CORSAIR 520W HX SERIES : CMPSU-520HXEU ¤ 639 מארז : ENERMAX CHAKRA ECA3052 MID TOWER CASE w/o PSU ¤ 355 (מאוורר 25 צידי + מוציא את הסטוק ושם 120 קידמי 120 אחורי של GLACIALTECH ) קרור למעבד : THERMALTAKE BIG TYPHON 120 VX FOR AMD&INTEL S462/478/754/775/939/AM2 : TT…

• 17 תגובות
    • 1.2k צפיות
  4. שלום לכולם אני זקוק בבקשה למפרט, אשר מיועד ללקוח שמשתמש במחשב לאופיס, אינטרנט, ותוכנות מסחר בבורסה (לא כבדות מדאי) דרישות: מבוסס אינטל. המחשב לא מיועד למשחקים. ללא ציוד היקפי. ללא צורך בנפח איכסון גדול (כלומר GB160 יספיק). ללא צורך בויסטה. לא מתוכנן בכלל OC. כמה שיותר זול יותר טוב, למרות שעדיף חלקים איכותיים (במידת האפשר). אשמח אם תוכלו לבסס את המחשב על KSP (למרות שאני מבין את הבעיתיות שבדבר). אני בניתי משהו כזה: מעבד Intel Pentium Dual-Core E2180 Box ¤320 לוח אם GIGABYTE GA-73PVM-S2H ¤357 כונן קשיח Westren Digital 1600AAJS 160GB ¤213 זיכרון Kingston 1024MB 800MHz DDR2 CL 5-5-5-18 ¤121 צורב Sony Nec - Optiarc AD-7200A Black X20 DVD ¤126 הרכבת מערכת מ…

• 2 תגובות
    • 582 צפיות
  5. Started by דניאל99,

אני צריך מחשב שישמש בעיקר לתכנות, חישובים קצת כבדים, וקצת לסרטים ומשחקים. מבחינת מעבד-לוח אם -זיכרון חשבתי על שתי אפשרויות: 1 Q6600 P43 Chipset 4GB RAM 2 E5200 G31 Chipset 4GB RAM שיותר זול בכ-800 ש"ח. אני לא יודע עד כמה ההבדל בביצועים יהיה משמעותי. לגבי שאר הרכיבים, חשבתי על: Coolermaster 690 Seasonic 400-500W WD 640AAKS צורב DVD Nvidia 9800GT (סה"כ בערך 1500 ש"ח) כמובן שאשמח לשמוע הצעות אחרות.

• 2 תגובות
    • 662 צפיות
  6. לאחר שהמסך שלי נדפק והחלפתי אותו והמסך שקניתי היה דפוק וגם אותו החלפתי ועכשיו הוא עובד כמו שצריך רק בעיה אחת קטנה לאחר כיבוי המחשב המסך נשאר מואר זאת אומרת מסך לבן רק כשאני מוציא את הסוללה המסך מתכבה = נהייה שחור איפה בידיוק הבעיה?מה הפתרון? מגעים?מסך עצמו?

• 0 תגובות
    • 931 צפיות
  7. Started by arel508,

1. מה התקציב המקסימאלי? 4700 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל הכל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? אין 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. BF3 -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). FULLHD -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים. 4. האם יש רכיב שאין צורך ל…

• 10 תגובות
    • 1.3k צפיות
  8. CPU : AMD Athlon XP 2800+ Barton (512K, 333 Mhz) Tray CPU [ ¤ 1099.98 ] 1 Motherboards for AMD : ABIT NF7-SL v2.0 nForce2 Motherboard (Dual DDR400, AGPx8, S-ATA, 1394, 5.1 Sound, USB 2.0) [ ¤ 639.65 ] 1 Memory : GeIL DDR-RAM 512MB 3200 Value Memory [ ¤ 547.96 ] 1 CPU Cooling : Thermaltake Volcano 11+ Xaser Edition Highest Performance Cooler for AMD [ ¤ 169.93 ] 1 Hard Discs : Maxtor 80GB 7200rpm 8MB Buffer Serial ATA HDD [ ¤ 576.83 ] 1 Video Cards : Gigacube Radeon 9600 Pro C3 VIVO 128MB 128bit DDR Retail Video Card [ ¤ 1107.97 ] 1 Floppy : Teac / Alps / Mitsumi 1.44MB 3,5" Floppy Drive [ ¤ 51.4 ] 1 CD-RW / DVD-RW : Lite-On 52/32/52 Retail CD-RW [ ¤ …

• 4 תגובות
    • 832 צפיות
  9. Started by yaron2009,

שלום קיבלתי היום מפרט למחשב למשחקים שאמור לשבת בסלון ולכן כולל מארז HTPC. אשמח לקבל הצעות לשיפורים בלי לחרוג יותר מידי מהתקציב הנוכחי ~4.5K מעבד: ‏Core 2 Quad Q9300, 1333MHz, s775, 6MB, Life Time Warranty‎ לוח אם: ASUS ‏P5KC s775 1333Mhz, Intel P35, 4xDDR2, 2xDDR3, 2xPCI-E‎ כרטיס מסך: eVGA ‏8800GT 512MB GDDR3 DX10 HDTV 2xDVI PCI-E‎ דיסק קשיח: Seagate ‏500GB 7200RPM, 32MB, SATA II‎ זכרון: ‏2x2GB Corsair DHX TwinX CL5‎ מארז: ‏Thermaltake Bach Home Theater VB8000BNS‎ ספק: HEC ‏500TD-TF 500W 2x8cm fan 24pin‎

• 7 תגובות
    • 755 צפיות
  10. Started by Kenny,

הנתונים למעלה - הכרטיס מסך בגירסאת ה OVER CLOCK של גיגה בייט הזכרונות של Corsair, לא זוכר דגם ספציפי, אבל אינ זוכר שהם היו יקרים מאוד (כנראה תזמונים נמוכים =] ) למעבד יש קירור מאסיבי גדול (ממש גדול) שעלה לי מעל 200 ש"ח.. מוכר ללא מארז וציוד אחר. אך ורק השילוש + כרטיס מסך. כמה נראה לכם יהיה פייר לבקש? תודה.

• 0 תגובות
    • 817 צפיות
  11. אני בונה מפרט למשחקים שאני רוצה שיהיה כלול בו קונרו כרטיס מסך חזק מן הסתם כולל מסך דק של 17 אינץ' הארד-דיסק 250 ג'יגה סאטה 2. אני מעדיף מסך של LG.צורב DVD. בלי רמקולים. בלי מקלדת ועכבר. חשוב לי שיהיה קירור טוב ושלא יהיה הרבה רעש. כמה שיותר שקט יותר טוב. אה! אני גם מעדיף 2048 זכרונות. הבנתי ש677 מגה הרץ בDDR2 יהיה הכי טוב. אבל בבקשה תעזרו. אני אקנה את המחשב או מ-KSP (אני מעדיף משם) או מנועה מחשבים. מה שיהיה הכי זול. תודה! =]

• 10 תגובות
    • 1.1k צפיות
  12. שלום, אני מעוניין לקנות מחשב שמיועד למגוון עבודות שונות (35% לשימוש משרדי רגיל 40% לגרפיקה תיכנות ותלת מימד ו 25% למשחקים) 1. מה התקציב המקסימלי? 2500 האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך? בין 2000 ל 2500 אפשר להתגמש בלי לחסוך במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? כ 100 ש"ח 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב (לדוגמא - עבודה משרדית, תכני HD, משחקים, עריכה, גרפיקה וכדומה)? 35% לשימוש משרדי רגיל 40% לגרפיקה תיכנות ותלת מימד ו 25% למשחקים א) יש לציין את התוכנות העיקריות בהן יעשה שימוש ואת אופן השימוש (מזדמן/תדיר/לפרנסה). תדיר ב) במידה והמחשב מיועד גם/בעיקר למשחקים: * אם המסך לא כלול במפרט, מה הגודל ו/או הרזולוציה הטבעית (מקסימלית) של המסך הקיים? לא צריך …

• 7 תגובות
    • 1k צפיות
  13. Started by Jenyatip,

אהלן , יש לי המחשב הזה : CPU Type QuadCore Intel Core 2 Quad Q8200, 2333 MHz (7 x 333) Motherboard Name Gigabyte GA-G41M-ES2L (2 PCI, 1 PCI-E x1, 1 PCI-E x16, 2 DDR2 DIMM, Audio, Video, Gigabit LAN) Kingston 2 GB DDR2-800 DDR2 SDRAM @ 400 MHz שניים מהזכרונות מלמעלה. ז"א 4 Gigabyte. Video Adapter NVIDIA GeForce 9500 GT 1024 MB זה כנראה מה שחשוב , השאלה שלי היא האם יש אפשרות לשדרג את המחשב שלי ללא OC ? אני רוצה בעיקרון לשדרג ביצועים טובים יותר במשחקים , יש אפשרות כזאת ? תודה רבה מראש , פוסט ראשון שלי כאן ;D

• 1 תגובה
    • 628 צפיות
  14. כל היום ישבתי ושברתי את הראש והרגשתי שמפרט של AMD לא מושך אותי כ"כ כלומר לא הרגשתי בנוח עם המפרט במיוחד שבזבזתי שעות על גבי שעות בקריאה בפורומים ובכך שיפרתי את השכלתי בעניין. (כסף לא הבעיה גיליתי שהחזירו לי החזרי כלכלה על לינה בבית החייל בסך 600 שקל על 6 חודשים...) חשבתי על זה רבות וחשבתי לקחת מפרט אינטל להנאה ביצועים חביבים וOC עתידי ראיתי מפרטים חביבים ביותר באתר ורציתי לדעת מה אתם חושבים. (בשביל OC אני צריך לקנות רכיבי קירור אני מניח ולקנות אותם יהיה הרבה יותר זול מאשר חלקי מחשב) מעבד: INTEL CORE 2 DUO S775 2.4GHz(E6600) 1066MHz/FSB 4MB - BOX ¤1276 לוח אם: GIGABYTE GA-965P-DS3 REV3.3 ¤633 מסך: DELL LCD 20´ 2007FP ULTRASHARP FLAT PANEL MONITOR ¤2425 כרטיס מסך:…

• 7 תגובות
    • 886 צפיות
  15. Started by ido2309,

היי, האם ניתן להרכיב מפרט HTPC בתקציב הנ"ל או שאאלץ להעלות את התקציב? חשוב לי שתהיה אופציית הקלטה. (ומארז שחור ) תודה מראש לעונים, עדו.

16. Started by snop,

ייעוד המחשב : מוזיקה, קליפים, סרטים ומשחקים ! מה שחשוב לי שיהיה : * מעבד : Core2Dou E6600 (מרדנית 2047 / אייבורי אמרו לי שייצא שבוע הבא והמחיר הנוכחי 1860) * לוח אם : ASUS - P5W DH Deluxe (ב-KSP המחיר 1630) * דיסק קשיח : 250GB (ב-KSP המחיר 470) * זכרון : Kingston 1GB X 2 בעקרון אני רוצה 667 לא חייב 800 (ב-KSP המחיר 1180) * כרטיס מסך : משהו טוב בטווח מחיר של עד 1200 ש"ח.. איך ה-7600GT..? (ב-KSP המחיר 1190) ובבקשה שאתם מפרטים לי תגידו לי איזה עוד דברים צריך.. כי אני פשוט לא מבין בהרכבת מחשב... אז כל דבר שצריך תגידו אם זה מארז (שנראה סבבה), ספק כוח, וכל הדברים שצריכים במארז כמו מאווררים כי אני לא מבין... ממש כל דבר שצריך ולא בהגזמה אהה.. ובתקציב הזה של ה-7000 אני ל…

• 13 תגובות
    • 941 צפיות
  17. שלום. מדובר במחשב למשחקים, אבל הוא לי, אלא לילדה בת 10. אמנם מדובר במשחקים, אבל המשחק הכי כבד שיורץ על המחשב הזה הוא The Sims 3 שייצא בשנה הבאה, ואולי Viva Pinata, ודברים ברמה הזו (כרגע זה בעיקר The Sims 2 ומשחקי אינטרנט). נכון, זה לא מחשב שצריך להריץ את Crysis, אבל אני רוצה שיהיה חזק כדי שיחזיק מעמד בכבוד גם מול משחקים שייצאו עד שנתיים-שלוש (אבל שוב, לא משחקים ברמה של קרייסיס). המחשב גם ישומש לעבודות, סרטים, מוזיקה, וגלישה באינטרנט (ומשחקים באינטרנט). אני לא מעודכן בהרבה דברים ואשמח אם תבנו לי מפרט. לא צריך מסך, כונן אופטי (צורב וכו'), רמקולים, עכבר ומקלדת. שום ציוד היקפי, רק קופסא (מינוס כונן אופטי). התקציב הוא 4000 ש''ח וניתן לחרוג. תודה מראש!

• 2 תגובות
    • 529 צפיות
  18. שלום, אני מעוניין לרכוש מחשב נייד לצורך עבודה עם תוכנות גרפיקה דו מימדיות עם אופציה לתלת מימדיות. כמו כן, אשמח אם המחשב הנ"ל יוכל להריץ משחקים כבדים שקיימים כעת בשוק. התקציב נע בסביבות ה 5500 ש"ח כאשר ישנה אפשרות סבירה שאקנה את המחשב גם בארה"ב ואביא לארץ. לפי מיטב הבנתי קיימים כרטיסי מסך של NVIDIA שמתואמים במיוחד לעבודה עם תוכנות כמו פוטושופ ו3D למיניהם, האם ניתן לשלב כרטיס זה עם משחקי מחשב כבדים?? תודה רבה, טום.

• 8 תגובות
    • 1.1k צפיות
  19. Started by BakaNa,

* מטרות המחשב? לדוגמה: עבודה משרדית, צפייה בסרטים, משחקים (בינוניים? נראה לי הכי כבד שאני ארצה להריץ יהיה בסגנון GW2 ו-TF2) * גודל המסך? לא משנה * משקל רצוי? נמוך P: * האם נדרש זמן סוללה ארוך (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם)? צריך להספיק למקרה שכמה הרצאות ברצף אני אתקע בלי שקע לטעינה, אבל לא יותר מדי חוץ מזה. * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? (ESATA, HDMI וכו) HDMI עדיף * בלוטות? לא * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? 500GB, לא יודע מה ההבדל בין הסוגים. * כונן CD/DVD? צורב? כונן כן צורב לא * כונן Bluray? לא * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? לא * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? לא * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? לא שאלתי כאן לפני חודשיים והמליצו לי על dell vost…

• 4 תגובות
    • 803 צפיות
  20. Started by rotemshi,

המחשב הנ"ל בן שנתיים בדיוק, נקנה בארה"ב ואינו באחריות. לפני כחודש ובשימוש רגיל לחלוטין (על שולחן) המחשב נכנס לסליפ, ולא התעורר מעולם. כשניסיתי להדליק שומעים שהמאוורר מסתובב, ונורית הקאפלוק מהבהבת פעם בשלוש שניות בערך, פעם אחת באופן רציף. המאוור עדיין מסתובב. המחשב לא משמיע שום קול של עליית המערכת, לא נשמע שמשהו קורה בפנים. הלפטופ מחובר למסך חיצוני שהפסיק לקבל תמונה, וללא המסך החיצוני מסך הלפטופ כבוי גם כן. לפי האתר של HP נורית מהבהבת אחת משמע הלך הCPU http://h10025.www1.hp.com/ewfrf/wc/document?cc=il&lc=he&dlc=he&tmp_geoLoc=true&docname=c01958828 אבא שלי פירק כדי לנתק את הזכרונות ולחברם חזרה, לא עזר. אני עשיתי איפוס מתח, הוצאתי את הסוללה ולחצתי …

21. אני חייב אתר ישראלי [חנות] שיכול לספק לי את הכרטיס מסך redeon 9600 pro all in wonder

• 1 תגובה
    • 842 צפיות
  22. Started by Mikel,

שלום, עכשיו לאחר ירידת המחירים של AMD ויציאת הקונרו החלטתי שהגיע הזמן לקנות מחשב חדש. בקשות ספציפיות: 0) המחיר לא כולל מסך וציוד הקפי. 1) מחשב שקט -> מארז שקט ועדיפות לקרור פסיבי של הרכיבים. 2) HD של Seagate בנפח מינ' של 200Gb 3) כ' מסך כולל VIVO (עדיף - לא חובה). 4) 2Gb זכרון. 5) אם אין הבדל גדול במחיר אז לוח אם עם WiFi 6) חנות באזור המרכז. * אין תכנון ל-OC. נ.ב. אם יש בעיה עם הדרישות והתקציב, ניתן להגדיל את התקציב או לשנות את חלק מהבקשות (אני די נעול על Seagate בגלל האיכות והשקט, וכמובן על ה-2Gb זכרון). תודה מראש לכל העוזרים

• 9 תגובות
    • 810 צפיות
  23. אני צריך רק מעבד +זיכרון +לוח אם זיכרון = 4 גיגה אם כדי לעשות את זה בפחות אז אחלה נראה לי שהכי משתלם עם מעבד XP-5400 או שיש עוד אפשרות לקנות מעבד E-5200 ובעתיד להחליף מעבד משהו כמו E 8400 או סידרת ה Q

• 3 תגובות
    • 552 צפיות
  24. שלום, הייתי מעוניין לקבל קצת עזרה בנוגע לרכישת מחשב. * מטרות המחשב - עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), צפיה בסרטים, עריכה גרפית (דו מימדית, סרטים) * גודל המסך - 15.6 ומעלה * משקל רצוי - חשיבות מישנית * האם נדרש זמן סוללה ארוך - חשיבות מישנית * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? (DVI, HDMI וכו) - רצוי * בלוטות? - כן * גודל מינימלי של כונן קשיח? - רצוי 500 ג'יגה * צורב DVD? - כן * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? - לא * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? - לא תודה לעונים

• 3 תגובות
    • 1k צפיות
  25. Started by gadits,

לא זקוק כלל לציוד היקפי זקוק להשלמת מפרט לOC מתון לחלקים הבאים מעבד קונרו E6300 כרטיס מסך 7600GS לוח אם תומך?!?!? איזה זיכרון 667 או 800?!?!? איזה מארז?!?!?!? ואיזה ספק?!?!?

• 8 תגובות
    • 765 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.