ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,404 דיונים בפורום זה
-
מפרט בעיקר למשחקים כולל מסך 19" ללא ציוד הקפי (עכבר מקלדת רמקולים...) אזור קריות חיפה תודה רבה!
-
- 6 תגובות
- 597 צפיות
-
-
המחשב שלי עשה את שלו , הוא מאוד ישן (5שנים)בהתחלה רציתי לשדרג אותו אך הבנתי שעדיף לי לקנות אחד חדש התקציב הוא 2800 ש"ח לכל היותר ומאוד חשוב לי שהמעבד יהיה [br]פורסם בתאריך: 9.08.2007 בשעה 03:49:50 CORE2DUE אני לא הכי מבין במחשבים ולכן אני צריך את העזרה שלכם .אני לא צריך מסך מקלדת ורמקולים רק מחשב ברמה הכי גבוה בתקציב הזה 2800 ש"ח!
-
- 5 תגובות
- 597 צפיות
-
-
-
- 4 תגובות
- 597 צפיות
-
-
מחפש מחשב נייד טוב בשביל דברים בסיסים-אינטרנט, מוזיקה וכו..ובעיקר עבודה בפוטושופ שלא יהיה בעית מקום במחשב ושהיה מהיר שתהיה חברה טובה שהמחשב לא היה כבד(בשביל בחורה) תודה רבה לעוזרים
-
- 3 תגובות
- 597 צפיות
-
-
ברשותי דל E6400, אני רוצה להשתמש במקשים עם המספרים הכחולים, אבל אני לא רוצה ללחוץ כל הזמן על כפתור Fn. לא מצאתי כפתור שנועל את המקש Fn או את המספרים. יש את השילוב של Fn + f4, זה מדליק מן מנעול עם הספרה 9 בפנים, אבל אם אני לוחץ על המקשים אז עדיין יש אותיות ולא ספרות. אני מאוד מקווה שיש דרך לפתור את הדבר הזה, אחרת זה ממש מחדל. בבקשה תגידו לי שאני טועה, ותודה מראש.
-
- 1 תגובה
- 597 צפיות
-
-
שלום.. אני קונה מחשב חדש... מתלבט בין AMD \INTEL. מה שבטוח זה שאני קונה PCI-E. אני קונה או INTEL 3.0 או AMD3000. מה עדיף לי? איזה לוח אם כל מעבד צריך? לגבי קרטיס מסך אני קונה 6600 PCI-E. אם אפשר תנו תגובות מהר. תודה רבה.
-
- 1 תגובה
- 597 צפיות
-
-
המחשב מיועד לגיימינג ולצפייה בסרטים בעיקר HD מעבד דו ליבתי שיוכל להגיע ל 4.5GHZ ב OC (וזאת על מנת לא להוות צוואר בקבוק לכרטיס מסך בהווה או בעתיד) זכרונות 4GB שיעמדו ב OC HARD DISK 2* 500GB ב RAID כרטיס מסך 4870 1 GB (נראה לי שהוא בא כבר עם קירור טוב ?) כרטיס קול איכותי שיוריד עומס מהמעבד ויוכל להשמיע HD לוח אם שהוא טוב ל OC צורב ? מארז ? ספק נראה לי 650W כדי שיוכל להחזיק בעתיד כרטיס דו ליבתי חזק. קירור למעבד ? עוד קירורים שאולי צריך ? המערכת מתוכננת לעוד ברזולציה של 1900*1200 או ברזולציה ש FHD מאפשרת (המסך לא קשור לתקציב) מ1 עד 10 שקט חשוב ברמה 6 לא היה מתוכנן CF או SLI כאשר הכרטיס מסך לא יסחוב יותר הוא יוחלף באחד שיוכל אולי דו ליבתי נא לציין מדוע מפרט אחד עדיף על מפרט…
-
- 3 תגובות
- 597 צפיות
-
-
אני חייל משוחרר שהולך ללמוד אני רוצה לקנות מחשב נייד על 3500 ש"ח אני רוצה שהמחשב יהיה מהיר שישקול כמה שפחות מסך 15 בקיצור שיהיה טוב מי שיכול לתת לי מפרט במחיר הזה אני יודה לו מאוד תודה מראש
-
- 0 תגובות
- 597 צפיות
-
-
אהלן טוב אני צריך מפרט בתקציב הנ"ל. המפרט מיועד בעיקר לסרטים, מוזיקה, גלישה. לא צריך רמקולים , מקלדת ועכבר. מה שכן ראיתי במדור המפרטים שהסמסונג 940bw הוא זמן תגובה של 8 ms ולפי מה שראיתי בפרסומים שונים זמן התגובה שלו הוא 4 ms . אז תקנו אותי אם אני טועה. דבר אחרון אני רוצה לקנות את כל החלקים ממקום אחד ואין לי רצון לפזר את הקנייה במקומות שונים. אז תנו לי מקום כמו לדוגמא ksp שבו אוכל לרכוש את הכל. תודה.
-
- 4 תגובות
- 597 צפיות
-
-
תקציב - עד 3000 מזומן (כולל מסך) מטרה - אינטרנט, אופיס, צפייה בסרטים המחשב לא ישודרג בעתיד (מה שאקנה עכשיו ישאר עד המחשב הבא). המחשב צריך להיות שקט, אמין לאורך זמן עיצוב - חשיבות מועטה ליופי חיצוני. המפרט צריך לכלול: מעבד אינטל לוח אם מארז ספק כח זכרון כרטיס גראפי דיסק קשיח בגודל סביר צורב מסך רחב ודק מקלדת פשוטה עכבר הרכבה תודה מראש.
-
- 1 תגובה
- 597 צפיות
-
-
שלום ,אני מעוניין לקבל עזרה לקניית מחשב במותאם למשחקים ולהורדת קבצים מהאינרנט בעלות של עד 2500 ש"ח וללא ציוד הקפי. תודה מראש.
-
- 3 תגובות
- 597 צפיות
-
-
Maxtor MaXLine III 250GB SATA 16MB 7200RPM 7B250F0 690 ש"ח 1 Gainward BLISS GeForce 7900GT 256MB 2,135 ש"ח 1 Gigabyte Aluminium Case GZ-FSCA1-ANB Black Blue Led 690 ש"ח 1 NEC ND-3550 Dual Layer DVD±R/W/DL 16X Bulk Black 240 ש"ח 1 Enermax Liberty 400W Active PFC 535 ש"ח 1 הרכבת מחשב במעבדה 150 ש"ח 1 DFI LANPARTY UT nF4 Ultra-D 789 ש"ח 1 AMD Athlon 64 X2 Dual-Core processor 3800+ (2.0GHz) Retail BOX 1,865 ש"ח 2 Crucial Ballistix 512MB DDR 400 PC3200 830 ש"ח איך המחשב ?
-
- 5 תגובות
- 597 צפיות
-
-
אהלן - אמנם אני עומד להפנות אתכם לדיון בפורום כרטיסי מסך - פשוט אני מעוניין שעוד אנשים שמבינים ייחפשו ויעזרו. http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=514306.0 המסקנה כרגע היא שעדיף לקנות 6950 ולפתוח אותו ל6970 - יכולים להמליץ על כרטיס מIQPC שידוע שניתן לפתוח? מישהו שקנה והצליח? 6950 - זה לא גם עדיף בשביל בעתיד שתהיה את היכולת לשדרג ולקנות עוד 6950 ושיהיה CF? הלוח אם שלקחתי אגב לא תומך בזה אז לא שווה לקחת אחד אחר שיתמוך במערך מרובה כרטיסים לטובת שדרוג? יכולים להמליץ על לוח 68 שכן תומך?
-
- 0 תגובות
- 597 צפיות
-
-
היי, אני חושב לקנות את המחשב, ואני יודע שלהרבה משתמשים בגרסאות הישנות של הzenbook הייתה בעיה של coil whine. רציתי לשאול אם מישהו יודע אם הבעיה תוקנה בדגם הזה, ובאופן כללי הייתי שמח לשמוע על המלצות או השמצות על המחשב מהכרות. תודה לעוזרים.
-
- 0 תגובות
- 597 צפיות
-
-
שלום, אני מעוניין לקנות מחשב לעבודה שלי, העבודה מתאפיינת רובה עם תוכנת AUTOCAD ותוכנות אופיס. אשמח לעזרה על מפרט נדרש למחשב חזק. התקציב שלי הוא בסביבות 4000-5000 ש"ח אפשרי לחרוג קצת אם צריך. אין צורך בציוד היקפי כגון מקלת עכשיו ומסך. תודה לכולם.
-
- 0 תגובות
- 597 צפיות
-
-
-
http://www.ivory.co.il/catalog.php?id=6462 אחליף את המעבד ל-I3 החדש (IB). וגם מארז קצת יותר טוב. משמש בעיקר לגלישה קצת סרטים קצת מוסיקה. תקציב עד 1500ש"ח, ללא ציוד הקיפי, ללא מסך וללא כונן נייד, רק מחשב.
-
- 2 תגובות
- 597 צפיות
-
-
שלום רב, ברצוני לקנות מחשב שיוכל לשאת במשימות בסיסיות כמו הפעלת מסנג'ר, אינטרנט אספלורר וכדומה. מבקש מכם להרכיב לי מפרט כולל מארז אך ללא ציוד היקפי שיתאים לי לצרכים אלו ולא יעלה על מחיר 1000 ש"ח. אם אפשר להפחית במחיר ועדיין לקבל מפרט עם מעבד נורמלי (DUAL CORE או משהו באותו רמה של AMD) אשמח. תודה מראש.
-
- 4 תגובות
- 597 צפיות
-
-
מעבד AMD Athlon AMD2 3800+ x 2 2GHz , 2x512KB Cache, Socket AM2 או AMD Athlon AMD2 4200+ 2.2GHz , 2x512KB Cache, Socket AM2 (בתוספת של 200 שקל, כדאי?) לוח-אם מעבד AMD Athlon AMD2 3800+ x 2 2GHz , 2x512KB Cache, Socket AM2 כרטיס גרפי Geforce PX7900GS-TDV256 ,PCI-E , TVO/DVI, Dual DVI, w/256 DDR3 (1.4ns 256 bit) SLI Support דיסק קשיח WD 160GB 7200 8mb buffer SATA 2 זיכרון 512MB DDR2 667hz כפול 2. (או שעדיף לשדרג לג'יגה כל סטוק, עם מהירות דומה? איך זה אמור להתבטא במחיר?) כל העסק הזה כולל מארז+ספק כוח הולך לעלות בערך 3.5K (בלי מערכת הפעלה וציוד היקפי). מחשב למשחקים. דעתכם? תודה ולאחר שקראתי את חוקי הפורום, עוד דברים שאולי יהיו רלוונטיים לעונים הפוטנציאלים: 1. אין…
-
- 5 תגובות
- 597 צפיות
-
-
אני יודע שזה קצת דפוק... אבל אני רוצה לשמוע הצעות גם על AMD וגם על אינטל ואני רוצה שיהיה במיפרט מינמום 8500GT או 8600GT וממש מעדיף 8600GT המיפרט הוא לא בשבילי הוא במסגרת פרויקט מסוים לא חשוב הרקע ללא OC ברור שאפשר לדחוף ספק ג'אנרי ומארז מעפאן לא צריך מסך מקלדת עכבר כבר יש 19" LCD
-
- 9 תגובות
- 597 צפיות
-
-
* לפטופ "15.4" LG *לוח אם מסוג DDR2 SATA * המספר הסידורי של הנייד 10341-MS *דגם - LG NAPA FS-2A3DE 1. כמה עולה לוח אם של LG חדש 2. כמה עולה לוח אם של LG משומש 3. כמה עולה לוח אם מאותו דגם של חברה אחרת אשמח מאוד באם תסייעו לי במציאת כמה אופציות ללוח האם כפי שצוין דלעיל
-
- 1 תגובה
- 597 צפיות
-
-
כרגע יש לי מחשב בן שנתיים וחצי cpu: intel pentium d 930 3.0ghz 4mb cache mainboard: asus p5ld2 memory: 2x 512mb ceon 667mhz + 2x1gb ceon 667mhz hd: 1xSeagate 500gb ST3500320AS 1xWDC 250gb WD2500KS 1xWDC 80gb WD800JD 1xseagate 500gb freeagent (USB) graphic card: gigabyte gf 8500 ddr3 256mb power supply: ezcool 450w dvdr: lg מקלדת ועכבר: logitech s510 רמקולים: מחובר בכבל אופטי לרסיבר המחשב מחובר למסך samsung syncmaster226bw ול LCD Toshiba 42" אני בקושי משחק במשחקים, לא דרוש אוברקלוקינג מה שאני צריך זה עבודה עם VMWARE ו VIRTUALPC עם שני SERVER 2008 ועוד שני קליינטים של ויסטה, עם המחשב הנוכחי יש בעיית איטיות שאני לא אוהב. מכיוון שיש לי את רוב הרכיבים אני מעוניין רק בלוח אם, מ…
-
- 6 תגובות
- 597 צפיות
-
-
שלום לכולם. ברצוני לירכוש מחשב בסיסי ויציב במחיר נמוך ככל הניתן. רוב תעשוקתו תיהיה עבודה באינטרנט, עיסוק בסיסי במחשב ומשחקים ישנים (כגון CS). המחשב יהיה מיועד יותר לעבודה משרדית מאשר למשחקים. הוא לא ישמש כמחשב ראשי כמובן אלא כמחשב משני, אך אני מעוניין שיהיה יציב ושלא אזכה ליראות מהמסכים הכחולים שהWIN מאד אוהב להציג. יחד עם זאת אני מעוניין במסך איכותי, עד כמה שאפשר. אשמח אם תעזרו לי בבנית מפרט מתאים. התקציב הוא 2500 ש"ח, אני יודע שהוא נמוך מאד, ולצערי לא אוכל לימתוח אותו, אבל שוב המחשב אמור להיות בסיסי מאד ולא מיועד למשחקים כבדים. אין צורך בHD ורמקולים. תודה מראש
-
- 1 תגובה
- 597 צפיות
-
-
הי, אני מעוניין במחשב למשחקים עד 5000 ש"ח, שיספיק לשנה וחצי שנתיים הקרובות ושיהיה ניתן לשדרג אותו לאחר מכן(מבחינת מעבד \ זכרון לDDR3 \ כרטיס מסך). הציעו לי את המפרט הבא ב4500: לוח אם Asus p5ql מעבד intel core2duo e8400 זכרון ocz DDR2 800 4096 דיסק קשיח segate 500GB sata2 32MB צורב DVD LG x22 כרטיס מסך asus en9800GTX+DK/hdmi/512m מארז enermax poenix ספק ocz 500w SLI אני לא כל כך מבין בדברים האלו ככה שאני אשמח לכל תגובה, כאמור אני רוצה מחשב שמסוגל להפעיל משחקים חדשים\ שיצאו בהמשך ברמה גבוהה . מה שאני בעיקר רוצה לדעת זה האם ניתן לחסוך קצת במקומות מסוימים עם דברים שאין בהם באמת צורך או לא תורמים יותר מדי ובנוסף מה ניתן וכדאי לשפר. תודה מראש.
-
- 3 תגובות
- 597 צפיות
-
-
שלום לכולם, יש לי צורך במחשב חזק לתלת מימד (סולידוורקס). היה לי בעבר dell precision 4700 (נייד). הוא היה מעולה! וזה מה שאני מחפש מבחינת מפרט ותכונות. עכשיו ככה, את עבודת התלת מימד אני לא צריך בצורה ניידת, אבל כן יש לי צורך בניידות לצרכים בסיסיים. האופציות שחשבתי עליהן: 1. מחשב נייח חזק לתלת מימד+מחשב טאבלט קליל לשאר הדברים. 2. לפטופ חזק (dell precision אשמח לשמוע מה דעתכם על הסיפור הזה. תקציב לכל הסיפור סביב העלות של הדל בארה"ב: 1400-1700$ תודה רבה!
-
- 0 תגובות
- 597 צפיות
-