עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. Started by pazlazar,

היי אנשים, בעוד חודשיים אני מתכוון לרכוש מחשב בעלות גבוהה יחסית. רציתי להתייעץ איתכם אם כדאי לי לקנות את המחשב בחלקים מאיביי או כל מיני חנויות רשת וכך להוזיל את העניין. אולי לחלקים מסוימים?

2. Started by 1349,

שלום רב. יש ברשותי 8800 GTX עם 768 ראם של גיגהבייט שהביאו לי מחו"ל ואין לי כל כך מה לעשות איתו..הסתכלתי בזאפ והכרטיס עולה 3 אלף..השאלה שלי היא בכמה אפשר למכור את הכרטיס אף על פי שאין עליו אחריות. הכרטיס הוא חדש ורק השתמשתי כדי לראות אם הוא עובד. תודה

• 9 תגובות
    • 890 צפיות
  3. שלום רב לכולם, אחרי הרבה מפרטים שעברו פה ועקב צורך בהול במחשב חדש החלטתי לעשות את הצעד הכי זהיר ולשאול לעצתכם... המחשב שלי הולך לחברה שלי עקב שריפת הספק שלה ועקב היותו מיושן לחלוטין מעבר לכל פרופורציות ( פנטיום 3 על לוח אם של פנטיום 2, 256MB זכרון בתדר של 133Mhz וזו לא טעות כתיב, וכדומה) ואני צריך להחליט מהר מהר על מפרט כדי שהיא לא תתקע יותר מדי זמן בלי מחשב- סיוט עבור סטודנטית... אני צריך עזרה מכיוון שאין לי הרבה נסיון מעשי בתחום, רק מעט ידע תיאורטי (שמורכב בעיקר מקריאת מדריכים באתרים מצוינים כמו HWZONE ו3DGAMEMAN ודומיו... "כל" מה שאני צריך זה "בסה"כ" לבחור: מעבד, לוח אם וכרטיס מסך. אשמח לשמוע גם על זכרונות והארד דיסקים, אבל סדר העדיפויות שלי הוא כזה. באשר לשאר הדב…

• 8 תגובות
    • 705 צפיות
  4. שלום לפורום, אני סטודנט שנה א' לאדריכלות ואני מחפש מחשב נייד. תקציב של כ- 5000 ש"ח (עם גמישות של עוד 1000 אך עדיף לחסוך) שימוש עיקרי: בניית מודלים ב Skethcup, הדמיות (Render) ב - Vray וגם פוטושופ שימוש משני: מחשב כללי לאינטרנט, סרטים, ומשחקים גודל רצוי: 15-16 אינטש + - הרבה מהזמן המחשב יהיה בנשיאה ולכן צריך לקחת בחשבון את המשקל והגודל. מסך: מסך LED עם רוזולוציה גבוהה (יש צורך בכמה שיותר שטח עבודה במסך) ביצועים כלליים: מעבד מהיר i7 ומקביל, זיכרון מטמון גבוהה, זיכרון RAM 6 ומעלה כרטיס גרפי: כרטיס תומך בהדמיות ובמשחקים חדשים ( BF3 לדוגמא, למרות שהעדיפות היא יותר לעבודה פחות למשחקים) *אני בטוח ששכחתי נתונים רבים אך בבקשה תתייחסו אל זה רק ככיוון כללי, כי אני לא ממש בקיע בתחום…

• 7 תגובות
    • 806 צפיות
  5. Started by שי345,

INTEL CORE2DUE 6300 1.86 BOX 1090שח GIGABYTE GA965PS3 700שח Transcend 1Gb DDR2 800 PC6400X2 1000שח Western Digital 250GB 3.5 7200Rpm 16Mb Buffer SATA II WD2500KS -430ש BFG Tech Nvidia GeForce 8800GTS 320MB 320-bit 2050שח LG GSA-H12N x18 Multi DVD-Recorder White Bulk - 210שח Gigabyte Aluminium Poseidon Black Blue Led 450שח Enermax liberty 400watt 450שח LG LCD 20 L204WT מסך 1900ש"ח מחשב+עכבר 250 שח סה"כ 8500 לפני הנחה מה דעתכם?

• 9 תגובות
    • 739 צפיות
  6. כמו שניתן לראות בכותרת, אני משדרג את המחשב בתקציב של עד 6000 ש"ח- המפרט הנוכחי שלי הוא AMD Athlon 64 3200+ מעבד MSI K8N Diamond לוח אם MSI nVidia 7900 כרטיס מסך 1GB DDR400 זכרון 80GB Sata II הארדיסק Thermaltake Soprano Black+Window מארז PSU Thermaltake 430W W0084 Model: XP 550 NP ספק כוח AOCA728 LM728 מסך. וחשבתי לשדרג למפרט הבא: מעבד- INTEL CORE 2 DUO S775 2.4GHZ(E6600) 1066Mhz/FSB 4MB -BOX לוח אם - ASUS P5B Deluxe זכרון- להוסיף 1 ג'יגה - G.Skill DDR2 1024MB 667Mhz CL5 הארדיסק- להוסיף עוד הארדיסק של 80GB ^^ וכמובן לכ.מסך- BFG GeForce 8800 GTS 640MB PCI-E OC VERSION בדקתי וזה נכנס איכשהו בתקציב. מספר בעיות שרציתי לשאול לגביהן- הכרטיס מסך- נכנס במארז נכון? כי GTX לא נכנס …

• 38 תגובות
    • 2.2k צפיות
  7. Started by aminira,

לאחר שקיבלתי המלצות גרועות לגביי חנות מסויימת... ולגביי המפרט שהם נותנים אני די מבולבל לגביי רכישת המחשב . רציתי להפנות אותכם לקישור נוסף ולשאול את המבינים מה דעתכם לגביי החנות והמפרט הנ"ל של הפנטיום 4 , והאם הוא מספק מבחינת היחס בין המחיר לתפוקה, כמו כן האם הוא יכול לספק את הצרכים שלי - הכל, פרט למשחקים כבדים. תודה מראש http://www.net2000.co.il/sales.php

• 1 תגובה
    • 642 צפיות
  8. Started by joni69,

מחשב לילדים לעבודות בית ספר גלישה באינטרנט קצת סרטים קצת סימס וזהו ממש פשוט שיעבוד מהר ושיהיה שקט כי הוא נמצא בחדר שינה של הילדים בלי ציוד הקפי - מארז, קירור(אם צריך לשקט), מעבד, זכרונות, צורב, קשיח, כ.מסך אפשר לחרוג ב-150 שח אם צריך חנות - KSP תודה

• 1 תגובה
    • 698 צפיות
  9. Started by tomermu,

לא ראיתי כאן יותר מדי ביקורות/ המלצות על MSI. למה? מה רע במחשבים שלהם? אם אני רוצה נייד למה כדאי לי להעדיף לנובו למשל על MSI? (בהנחה של אותו מפרט).

• 3 תגובות
    • 706 צפיות
  10. שלום , אני מעוניין לקנות מחשב ורציתי לדעת כמה דברים בנושא האחריות על החלקים . ראיתי עכשיו באתר של אייבורי שהאחריות על המעבד היא לכל החיים (AMD) . ובכתבה שקראתי כאן , טק דטה הם היבואנים של AMD ונותנים 3 שנים אחריות במידה ןהמארז הוא BOX ואם זה TRAY אז רק שנה . אז איך אייבורי נותנים לכל החיים ? אגב , אם אני קונה מחשב מוכן , חייבים לתת לי את הקופסא עם ההולוגרמה כדי שאוכל לזהות אם המוצר (כפי שצויין בכתבה) ??\ ומה עם שאר החלקים , אני אמור לקבל תעודת אחריות של היבואן ? חבר שלי קנה מחשב ואמרו לו שדף הקנייה עם המחיר והמפרט שמצויין עליו , זה האחריות שלו... האם כך הדבר ? אנא עזרתכם ותודה מראש .

• 3 תגובות
    • 662 צפיות
  11. מוכן לגלוש במחיר ל4300 ולא יותר... אפשרות שידרוג בעתיד מעדיף לוח אם תומך PCI-E 2.0 למתרות עתידיות כרטיס רשת אלחוטי חובה תודה מראש!

• 12 תגובות
    • 1k צפיות
  12. Started by NANA05,

שלום רב , אני כמה זמן מחפשת לי מחשב נייד וכמעט הגעתי לשלב הסופי .. הבנתי שעדיף מהירות דיסק 7200 על 5400 , מסך LED יותר חדשני,כרטיס גרפי נפרד כמו של NIVIDI G FORCE אבל גם מזה ישנם הרבה דגמים !! , מעבד INTEL 2 CORE למרות שיש עכשיו מעבדים חדשים מסדרת I5. אני רוצה את המחשב כמובן לגלישה , למשחקים וסרטים כבדים למוסיקה ואולי גם לתוכנות גרפיקה כמו פוטושופ אוטוקאד להלן מפרט טכני עבור 3 מחשבים נא דעתכם בעיקרון מבחינת הכרטיס גרפי, המעבד ן... 1*מחשב נייד HP Pavilion dv6-2130ej WE057EA אחריות: שנה *לנייד זה שירות VIP איסוף והחזרה מאתר הלקוח יצרן: HP מעבד: Intel Core i5-520M 2.4GHz זיכרון: 4096MB DDR3 1066Mhz דיסק קשיח: 500GB SATA 7200RPM צורב DVD: יש מסך: 15.6 LED רזולוציה: 13…

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  13. 1. מה התקציב המקסימאלי? 4000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנסות ולחסוך ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? ללא חריגה 2. מה שימושי המחשב: משחקים (לא באטרף), עריכת וידאו חובבנית, עריכת סאונד ביתי ברמה גבוהה א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה): Cubase, Premiere, Photoshop, אופן שימוש מזדמן. ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב: RPG, אסטרטגיה למיניהם. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך): לא ידוע, מסך 21-23" יירכש בהמשך בתקציב של 800-1100 ש"ח -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב: משחקים בסבבה, לא צ…

• 0 תגובות
    • 706 צפיות
  14. Started by Fir3DragoN,

האם יש צפי על ירידת מחירים כללית לחומרה בארץ לזמן הקרוב? מתחילה שנה חדשה ולרוב זה בידיוק הזמן לירידת מחירים. מישהו שמע משהו לגבי זה? האם להערכתכם תהייה ירידה משמעותית במחירים? צפי לטכנולוגיה חדשה? מצטער מראש אם זה לא מתאים לפורום הזה

• 1 תגובה
    • 628 צפיות
  15. Started by guyskr,

שלום, אני מחפש לקנות מדיה סנטר לבית שיהיה מחובר למסך טלוויזיה בסלון, ולאינטרנט באמצעות WIFI. הוא ישמש בעיקר להורדות של סרטים וצפייה בהם, לרדיו ואולי גם לXBMC. עדיף שהמחשב יהיה שקט יחסית, מכיוון שהוא יפעל רוב שעות היום לצפייה והשמעת מוזיקה. תודה מראש

• 0 תגובות
    • 752 צפיות
  16. צריך מפרט טוב. לא יותר מיזה, התקציב 3500 שח, אני לא רוצה לחרוג יותר מידי אלה אם כן החומרה שווה את זה ממש. למשחקים. אני כעיקרון חסיד של רדון, אבל תפתיעו אותי אם יש לכם משהו טוב אחר. ואם אפשר אני מתלבט בין 4 ליבות לבין 3...אני אשמח להסבר בקשר למעבד שבחרתם והסיבה שהוא עדיף מהשני. תפציצו.

• 0 תגובות
    • 549 צפיות
  17. Started by ida2423,

1. מה התקציב המקסימאלי? - 3500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנסות לחסוך ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 100-200 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? גיימינג בעיקר א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). תדיר ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: - בעיקר לגיימינג וגלישה וכל השאר. -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -2K15 COD ועוד כל מיני -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). כנראה שגם אקנה מסך חדש -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? עדיף גבוהות אבל אפשרי להתגמש 3. האם …

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  18. שלום, מעוניין בהמלצה לנייד עד 3000 - אפשרי חריגה קלה אם זה מחוייב. המחשב לא צריך להיות סופר נייד, או עם דרישות מיוחדות. כן מעניין קצת עיצוב, יש דרישה למחשב עם צבע (חיצוני) ירוק אם אפשר. Dell ??

• 1 תגובה
    • 697 צפיות
  19. 1. בקשר לתקציב, הוא לא כל כך מוגדר, אני יכול להשקיע 1000 ש"ח, אני יכול להשקיע 3000 ש"ח, אני חושב שהדרישות שלי יכנסו בתקציב שאני אוכל לעמוד בו. 2. שימושי המחשב: זה מה שאני עושה בד"כ: אינטרנט, סרטים HD, תוכנות למשל להמרה מוידאו לMP3, מוסיקה, טורנט, אופיס ודברים בסגנון. חשוב לציין את עיניין המשחקים. אני לא מתכוון לשחק משחקים בשנים הקרובות, כך שאין לי צורך בגרפיקה רצינית. עם זאת, אם נניח שתוספת של 200 שקל תאפשר לי לשחק COD, אז אני מוכן להשקיע כדי שתיהיה לי את האפשרות. בקשר לרזולוציה, אני כרגע עם 1152x864, מסך 21 אני חושב. הייתי רוצה לחבר את המחשב גם למסך טלויזיה (בשביל לראות סרטי HD) כרגע התוכנות העקריות שלי הן windows xp, explorer 8 והן עובדות לאט. 3. האם יש צורך בציוד הקפי?…

• 7 תגובות
    • 880 צפיות
  20. היי, ממש אין לי מושג בעניין, אבל אני רוצה לקנות מחשב טוב כדי להתקין עליו תוכנות גרפיות כמו פוטושופ, אילוסטרייטור ותוכנה שנקראת ריינו (לעשיית תכשיטים). קיבלתי הצעה לקנות מחשב מיד שנייה שזה המפרט שלו: לוח אם: Gigabyte 965P-DQ6 מעבד: Intel core 2 due E6600 2.4 ghz זכרונות : OCZ Reaper 2X2GB 800mhz כרטיס מסך Nvidia Geforce :7300GT כונן קשיח : WD 500 GB GREEN CAVIAR צורב DVD RW WIN xp יש שליטה במאווררים, והספק פה הוא ממש רציני, של HEC , Raptor R450. כמה מחשב כזה אמור לעלות? והאם הוא בכלל מתאים לצרכים שלי? תודה רבה על העזרה, מיטל

• 2 תגובות
    • 623 צפיות
  21. אהלן, אשמח לקבל הצעה למפרט למחשב נייח חדש. המחשב מיועד בעיקר לעבודה משרדית : office למינהם, אינטרנט, הורדות וכו'. גם תכנות קצת פה ושם, אז שיצליח להחזיק את ויזואל סטודיו. אני גם צופה בסדרות וסרטים שמופעלים מהמחשב,אבל דרך הטלוויזיה (למקרה שזה משנה). לא עושה OC (ת'אמת גם לא יודע מה זה). בנוגע למשחקים. עד עתה לא נהגתי כמעט לשחק משחקים על המחשב (המחשב הנוכחי שלי הוא די עגלה, הוא ברשותי כבר 5 שנים). אני מעוניין להתחיל לשחק קצת. מן הסתם אני לא ייפול לקטגוריה של גיימר, אבל למשל אני רוצה שהמחשב יוכל להפעיל באופן טוב את fallout 3. בנוגע לרעש, אני לא ממש יודע להגדיר את עוצמות הרעש הסבילות בעיני (או אוזניי..). הוא ממש לא חייב להיות שקט מת, אבל שלא יעשה יותר מידי רעש שאני לא אוכל להיר…

• 15 תגובות
    • 1.3k צפיות
  22. התקציב עד 3500 ש"ח (3.5K) 1. מה התקציב המקסימלי? נא לציין בבירור בכותרת הת'רד! האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך? לנסות לחסוך 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב (לדוגמא - עבודה משרדית, תכני HD, משחקים, עריכות, גרפיקה וכדומה)? * משחקים * תכני HD במידה והמחשב מיועד גם/בעיקר למשחקים: * מה הרזולוציה הטבעית (מקסימלית) שיש למסך שלכם? 1920x1080 * באיזה סוג משחקים תשחקו? NBA 2K10 , CRYSIS , NEED FOR SPEED SHIFT , PRO 2010 משהו בסגנון הזה * באילו הגדרות תשחקו (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות 3. האם יש צורך בציוד היקפי (מסך, רמקולים, מקלדת ועכבר וכדומה)? אין צורך 4. האם יש רכיב שאותו אתם לא צריכים במחשב (כונן דיסקטים, צורב למשל)? ללא כונן דיסקטים…

• 7 תגובות
    • 784 צפיות
  23. שלום, אני צריך מפרט למחשב להרצת משחקים שיעלה בין 3000 ל3500 ש"ח. המפרט ייכלול רק את החלקים הבאים: - כרטיס מסך (עדיף ATI) - מעבד (AMD) עדיף 4 ליבות - זיכרון (2-4 GB) - לוח אם - ספק כוח יש לי מסך LCD 17 אינץ' תודה.

• 5 תגובות
    • 949 צפיות
  24. Started by don green,

שלום, מחפש מחשב נייד לצרכים בסיסיים (אופיס, אינטרנט וסרטים) אין צורך במשחקים כלל לא סגור האם התקציב מספק או עודף קיבלתי המלצה ל- DELL ושאלה נוספת - יש לי בית פרטי עם 3 קומות. כאשר התייעצנו לגבי ראוטר המליצו לנו על תקן N אשר מגיע עם מספר אנטנות כמו כן הבנתי של DELL אין אופציה עם רכיב ה- WIFI שלו לקלוט אותו ולכן צריך עוד מחבר נוסף ל- DELL האם זה מדויק? והאם אין פתרון אחר? או שבכלל לרדת מנושא ה- DELL תודה

• 5 תגובות
    • 1.3k צפיות
  25. Started by tm1988,

אני צריך את המשחב הזה בעקיר להרצת תוכנות הורדה ותוכנות של קידוד סרטים אבל אני רוצה שהוא יהיה בסדר למשחקים. לא צריך את הכי טוב על זה אני יכול להתפשר העיקר שמשחקים יעבדו בצורה חלקה אני צריך זיכרון פנימי לפחות ג'יגה, והארדיסק של 160 כולל מסך CRT

• 6 תגובות
    • 845 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.