ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,441 דיונים בפורום זה
-
אהלן המחשב שלי בסך הכל בן 7 חודשים ואני כבר מרגיש כאילו הוא בן 100 לפחות לפי ההתקדמות שהייתה... 'סתכלו במפרט שלי מימין. מבאס שיצא הקונרו... ה - AM2... ועוד כל מיני צ'ופרים שגורמים למחשב שלי להיראות כמו עגלה למישהו יש חיזוקים לתת...? בכל אופן - ניגש לעניין: אני רוצה לשחק ... בכל משחק שיש היום... על רמות גרפיקה הגבוהות ביותר שניתן... אולי אני אקנה טלוויזיה LCD 26-32 אינטש (כנראה 26-27) ... ואשתמש בה גם למשחקים (אז לקחת בחשבון...) כמה ישפר הוספת זיכרון של ג'יגה? (2X512) כמה ישפר הוספה של 2 ג'יגה? איזה כרטיס מסך יותר כדאי... 1900GT, או 1900XT (אני יודע שה XT יותר טוב... האם התוספת תופסת? כלומר - שווה או לא להוסיף?) אני גם יודע שיש 1950PRO אבל לא מצאתי אותו עדי…
-
- 17 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
מה אתם אומרים אנשים ??? בהנחה שעוד יכולים לרדת עוד המחירים, בכל מקרה זה המפרט פחות או יותר. מעבד: INTEL CORE 2 QUAD PROCESSOR S775 2.4GHz(Q66000) - BOX מחיר: ₪1585 לוח אם: GIGABYTE GA-P35C-DS3R מחיר: ₪912 כרטיס מסך: LEADTEK PCI-EX WINFAST GeForce PX8800GTS TDH 640MB GDDR3 320 BIT TV/O DVI - DX10 - RETAIL מחיר: ₪2097 דיסק קשיח: WD 320GB 8MB SATA2 7200 RPM - RAID 24/7 - WD3200YS מחיר: ₪541 צורב DVD: LITEON DVDRW LH-20A1S DOUBLE LAYERED X20 - SATA - RETAIL מחיר: ₪211 זיכרון: CORSAIR 2048MB (1024MB X2) DDR2 667MHz DUAL CHANNEL KIT מחיר: ₪517 כונני דיסקטים: SONY 3.5 FLOPPY DISD DRIVE מחיר: ₪41 מארז: NZXT APOLLO w/o PSU מחיר: ₪414 מקלדת:…
-
- 12 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אהלן, אחרי כ-4 שנים שהמחשב שלי שירת אותי נאמנה, הלך לו ספק-הכח. כבר בערך חצי שנה אני חושב לקנות מחשב חדש, כדי שהנוכחי ישמש את אמי לצרכי הפייסבוק והמתכונים שלה, והחדש ישמש אותי בשלי, אז כנראה שבני המאיה החליטו לשלוח לי סימן וכיבו לי את המחשב לצמיתות - עד שנחזיר לו את ספק-הכח. בכל מקרה, לענייננו - אני מעוניין לרכוש מחשב חדש לצורכי גיימינג, סרטי HD, מוזיקה, אחסון וכו'. בואו נתעמק.. 1. מה התקציב המקסימאלי? 5.5K בערך. א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? אפשר לנצל. ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? עד 6K. 2. מה שימושי המחשב? בעיקר גיימינג, המון סרטי HD 1080, אחסונם, מוזיקה, אינטרנט וכו'.. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופ…
-
- 3 תגובות
- 743 צפיות
-
-
השרת ישמש כשרת לחדר מחשבים של עד 20 מחשבים ולמשימות בסיסיות. אני לא ממש מבין בשרתים, ולכן אין לי ממש מושג מה צריך ומה לא אז בבקשה רק אנשים שמבינים להגיב מכיוון שאני סומך פה עליכם לחלוטין. התקציב לשרת הוא בין 6K-8K שוב ללא מסך, ואם אין צורך בכול התקציב לא לזרוק סתם כסף. אשקול שרתים של חברות כמו IBM/HP וכ'ו אם אפשר הפניה לדגמים שיתאימו לי ולעלויות.
-
- 1 תגובה
- 737 צפיות
-
-
שלום לכם. אני מעוניין לקנות מחשב בתקציב של עד 6000 ש"ח.(אפשר גם בפחות) דרישות : *500 GB SSD * לדעתי 16GB ראם *שיוכל להריץ את התוכנות הבאות : Revit autodesk Rhinoceros mecneel+vray plugin Autocad אשמח לעזרה. תודה רבה ויום טוב !
-
- 2 תגובות
- 2k צפיות
-
-
שלום רב מבקש לקבל דעות על המפרט הנל עבור משחקים יש ברשותי מסך 22 אינץ BENQ מארז HEC 6A19 ספק כח PSP EVEREST 80 PLUS 500 W MODOULAR לוח אם GIGABYTE GA-EP43-DS3L מעבד INTEL DUAL CORE E5200 גוף קירור EVERCOOL BUFFAALO 2X COPPER HEATPIPE 10 CM FAN זכרונות OCZ OCZ2SOE 8004 GK 2X2 GB 800 MHZ CL צורב LG GH 22NS40 X 22 SATA כרטיס מסך SAPPHIRE ATI RADEON HD 4850 512 MB DDR3 מאוןרר SCYTE S-FLEZ S-FLEX 120 MM OUIET FAN SFF 21 F מערכת הפעלה XP HOME עברית 32 לא 64 אני מביא יש לי מקורי דיסק קשיח WD 320 AAKS חדש באריזה שלי פרטי המחיר 2600 שח קוברה מחשבים חולון ומראשלצ TMS אם המפרט טוב וגם לגבי המחיר נא תנו את דעתכם תודה ושבוע טוב
-
- 1 תגובה
- 570 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 5200 ₪ א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל הכל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 0 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? תוכנות סימולציה של סכמות חשמליות ואלקטרוניות כגון ORCAD MULTISIM VHDL AHDL, משחקים בעיקר מסוג RPG א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. DIABLO, DUKE NUKEM מכל הגרסאות. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1366x768 "18.5 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוני…
-
- 14 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
היי חבר'ה המחשב הקיים שלי מתפרק כבר ולכן אני מתכנן לעשות לו המתת חסד ותרומת איברים למחשב צעיר יותר וחזק יותר. הכסף כבר זמין בחשבון. לכן אני צריך המלצה למפרט, המחשב צריך להיות חזק ואיכותי להרצת המון אפליקציות במקביל (לכן Q), משחקים, סרטי FullHD ועוד לא מתוכנן OC, אין לי כבר כוח להתעסק עם זה ואני פשוט רוצה שזה יעבוד וישאר כך. יש לי כבר: ספק כוח (Enermax LIBERTY DXX 620W) ארד-דיסקים בשפע (6) כרטיס קול (X-FI) ציוד הקפי מסך 17 אינץ ישן ו LCD 32 מארז ( Thermaltake LANMOTO יתאים?) לכן אני צריך בעצם רק: מעבד ( Q9300\q9450 התוספת שווה את זה?) היט-סינק (שקט) לוח אם (איכותי , בעתיד יתכן CF) זכרונות ( 4 גי'גה) כרטיס מסך (HD4870 בודד כנראה בשלב זה) צורב עדיפות לחנות מומלצת באזור ראשון…
-
- 5 תגובות
- 1k צפיות
-
-
# לוח אם # דגם: ASUS P5LD2-VM # מהירות FSB: 1066 MHz # כ.מסך משולב: Intel® GMA900 UP to 224Mb # כרטיס קול משולב: 8 ערוצים DOLBY DIGITAL # כרטיס רשת: משולב 10/100/1000 # יציאת S.ATA: ארבע יציאות # יציאת PCI Express X16: כלול # יציאת PCI: 2 סה"כ # יציאת PCI Express: 1 סה"כ # S\PDIF לחיבור מ.קולנוע ביתי 5.1: כלול # תמיכה ב- Hyper-Threading: כלול # תמיכה ב-2 Dual channel DDR: כלול # תמיכה בדיסקים S.ATA: כלול # תמיכה בדיסקים S.ATA 2: כלול # תמיכה במעבדים בטכנולוגיית 64Bit: כלול # דיסק קשיח # יצרן: WESTERN DIGITAL\HITACHI # טכנולוגיה: S.ATA 2 # נפח איחסון: 160 GB # מהירות: 7200 RPM # זכרון מטמון cache: 8 MB # אחריות: שלוש שנים # מעבד # סוג מעבד: Intel LGA…
-
- 0 תגובות
- 646 צפיות
-
-
היי, הסתכלתי במפרטים המומלצים ואני רוצה כרגע מחשב שיהיה מעולה עבור עבודה משרדית(אינטרנט ואוניברסיטה), עם אפשרות בעתיד להוסיף לו כרטיס מסך טוב ואולי אף אפשרות למשחקים. בנוסף , אני רוצה שהמחשב יוכל להריץ VISTA. התקציב : 5000 שח +-. מתלבט בין אינטל ו AMD , בעקר לאחר ששמעתי ש AMD הורידו את המחירים בצורה דרסטית(האם זה נכון?) ושהם מעולים. בכל מקרה חשוב לי שHD יהיה לפחות 120GB. הכרטיס רשת ,כרטיס מסך וכרטיס קול יכולים להיות ONBOARD. אין צורך במסך, יש לי אחלה של מסך בבית כבר. אין צורך בצורב מקלדת ועכבר. חשוב שהמארז יהיה יפה ושאוכל "להיכנס" אליו בקלות. אנא עזרתכם המומחים! אני מתכנת וקצת מבין בתחום , אם תוכלו לפרט מדוע בחרתם בכל רכיב אשמח, תודה רבה.
-
- 10 תגובות
- 896 צפיות
-
-
שלום האם נייד שמחובר כמעט באופן קבוע לחשמל, עשוי לפגוע בבטריה או בלוח אם? ראיתי כבר שני ניידים שהתקלקלו בצורה הזו אבל אני לא בטוח שזה קשור ושזו הסיבה
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
הכנתי מפרט למחשב גיימינג ואני צריך את הביקורת שלכם לדעת האם יש חומרה לא תואמת או חומרה שלא תנוצל טוב. ואם יש חומרה במחיר דומה טובה יותר מעבד Intel Core i5-7400 Kaby Lake Tray 3GHz כרטיס מסך Gigabyte GeForce® GTX 1070 WINDFORCE OC GV-N1070WF2OC-8GD 8GB GDDR5 זכרונות Kingston 8GB DDR4 2133MHz KVR21N15S8/8 X2 לוח אם Gigabyte GA-H110M-S2V ספק VS 550 מארז GX 300 מאוור למעבד CoolerMaster Hyper T2 אין צורך בכונן SSD וקשיח אני מעביר מהמחשב שיש לי עכשיו. מסך ברזולוציה 1080X1920 הלוח אם תומך בכרטיסי זיכרון? אני אוכל לנצל את הכוח של הכרטיס מסך במאה אחוז? והאם יש צוואר בקבוק בין חלק מהמערכות?
-
- 0 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
מעבד Intel Core 2 Duo E6750 Box ¤1089 http://skypc.co.il/product.asp?pid=INT-CP-E6750 לוח אם GIGABYTE GA-965P-DS3 ¤626 http://skypc.co.il/product.asp?pid=39200 כונן קשיח Westren Digital WD3200AAKS 320GB ¤428 http://skypc.co.il/product.asp?pid=3200AAKS זיכרון Corsair DDR2 2048MB (1024MBx2) 667MHz CL5 ¤488 http://skypc.co.il/product.asp?pid=VS2GBKIT667D2 כרטיס גרפי Leadtek WinFast PX8800GTS 640MB PCIe ¤2139 http://skypc.co.il/product.asp?pid=LV381 צורב LiteOn LH-20A1P X20 DVD ¤177 http://skypc.co.il/product.asp?pid=LH-20A1P מארז ללא ספק GIGABYTE Triton ¤332 http://skypc.co.il/product.asp?pid=40726 ספק כח Enermax Liberty 400W ¤423 http://skypc.co.il/product.asp?pid=EL…
-
- 2 תגובות
- 688 צפיות
-
-
שלום, אני מחפש חוות דעת על מפרט שבניתי למשחקים, סרטים , תכנות והדגש הוא בעיקר על המשחקים. אשמח אם תציעו מה אפשר לשפר ואם אפשר תביאו ראיות לעיניין(כלומר באנצ'מארק). אני צריך עזרה בעיקר בנושא הזכרונות, הצורב וכרטיס המסך ואולי הלוח. אהההה ושכחתי, כמובן שמחשב אמור לעבור אוברקלוק ל 3 GHZ כשלב ראשון, ואולי בעוד כמה שנים המהרה נוספת. המפרט: מעבד Intel Core 2 Quad Q9450 Box ¤1610 כמות:1 http://skypc.co.il/product.asp?pid=IQ9450 לוח אם ASUS P5Q Deluxe ¤866 כמות:1 http://skypc.co.il/product.asp?pid=31206 כונן קשיח Seagate ST3500320AS 500GB SATA2 32MB ¤344 כמות:1 http://skypc.co.il/product.asp?pid=10836 זיכרון Mushkin DDR2 4096MB (2048MBx2) 1000Mhz CL 5-5-5-15 XP REDLINE ¤487 כמ…
-
- 3 תגובות
- 674 צפיות
-
-
היי! רכשתי לחבר את המחשב הנ"ל והתקנתי לו אותו, יש לציין שהמחשב הגיע עם מערכת הפעלה מקורית עם כל הדרייברים והתוכנות, מה שאני לא רואה זה כשמנתקים את החשמל בר שמראה את מצב הסוללה מבחינת הזמן שנותר (ואני לא מתכוון למד אחוזים הגרוע המובנה של הווינדוס), האם יש משהו שניתן להתקין כדי שהוא יוכל לקבל אינדיקציה על הזמן שנותר לשימוש? (בדומה לTHINKPADS למינהם). תודה מראש לעוזרים צירפתי לינק לדוגמא כמו בX200 [attachment deleted by admin]
-
- 8 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום לכולם * מטרות המחשב: משחקים (קלים וכבדים, לא חובה בהגדרות המקסימליות) * גודל המסך: 15.6 * משקל רצוי: לא קריטי, רצוי קל ככל שניתן * האם נדרש זמן סוללה ארוך: לא קריטי * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? HDMI, VGA/DVI * בלוטות: לא קריטי * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח ? ללא SSD, עדיפות ל7200 * כונן DVD: כן * כונן Bluray: לא * האם נדרשת אחריות בינלאומית: לא קריטי * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה: לא קריטי * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי: לא מצאתי את הההצעה הבאה: http://ksp.co.il/?uin=17757 האם לדעתכם הוא יתאים? האם יש המלצות אחרות? תודה
-
- 1 תגובה
- 639 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 8000K א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? עדיף לחסוך ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 2000K 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? השימוש העיקרי במחשב הוא לעבודה ממושכת באפטר אפקטס / פרימייר ושאר תוכנות אדובי ויכול להיות ששימוש קל בתוכנת C4D אני גם אשחק פה בו מידי פעם ולא חשוב לי שיתאים למשחקים הכי חדשים וחזקים אבל שכן יהיה אפשר לשחק בו בלי להתבאס עוד שנה שנתיים קדימה. -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. BF4 / TITAN FALL 2 / OVER WATCH -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן ל…
-
- 0 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
אני רוצה מחשב עם 4 ליבות כרטיס מסך טוב 2 ראם 250 הארד דיסק [רק אם זה אפשרי כמון] תודה
-
- 5 תגובות
- 650 צפיות
-
-
שלום לכל המומחים, אני עורך בפרימייר חומרים DV רגילים ובזמן האחרון התחלתי להתעסק גם עם HD. קבלתי הצעה מחנות שלא אנקוב בשמה ואשמח להתייעץ איתכם מה דעתכם בנושא. המחיר של המחשב כפי שהוא כאן הוא 4140 ש"ח, ואני מוכן לעלות עד 5000 ש"ח במידת הצורך: מעבד i5 מאוורר arctic cooling freezer זיכרון 4GB דיסק קשיח 1TB כרטיס מסך GIGABYTE GTX460 1GB ספק 650W מארז Thermaltake תודה רבה לכולם ושנה טובה! שלומי.
-
- 4 תגובות
- 931 צפיות
-
-
שלום לכולם , אני מתלבט כרגע בין שתי חברות ( אני דיי סגור על הדגם ). הייתי רוצה לשמוע ממכם חוויות שירות טובות ופחות טובות שיצא לכם להתקל או לשמוע עם ASUS , או DELL תודה
-
- 1 תגובה
- 834 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי?3500 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך?לחסוך ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?לא ניתן 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? גיימינג א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: משחקים לדוגמא: splinter cell blacklist star wars battle front H.A.W.X 2 team fortress 2 steel ocian paradais city 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים. כן. מסך , מקלדת, עכב…
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי?4 אלף א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך?עדיף לחסוך ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?העיקר שיהיה לשימושים שלי 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)עבודה משרדית בעיקר, ותכני HD א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה).תדיר ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך) לא לזה הכוונה אבל גודל מסך 15.6! -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? 3. האם יש צורך בציוד הקפי …
-
- 3 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
AMD Athlon64 3000+ Venice (939) - 750¤ ARCTIC COOLING Silencer 64 - 45¤ MSI Neo4 Platinum (939) - 800¤ SAPPHIRE RADEON X800XL 256MB 256BIT - 1750¤ OCZ 512MB DDR400 (2.5-3-3-7) + HS x2 - 560¤ Western Digital 160GB SATA JD 7200RPM - 500¤ NEC 3520A DVD-RW - 260¤ Antec AMD 1088B + 480W - 780¤ 5445 ש"ח למזומן, שווה? http://www.hwzone.co.il/tradezone/index.php?cat=showitem&item=3802
-
- 2 תגובות
- 576 צפיות
-
-
* מטרות המחשב? תיכנות, עבודה משרדית, גלישה, צפייה בסרטים הן במסך של המחשב והן בחיבור לטלויזיה, משחקים באיכות סבירה כגון Starcraft 2 battlefield 3 * גודל המסך? 15 אינץ' * משקל רצוי? אין לי מושג וזה נתון לא כזה קריטי * האם נדרש זמן סוללה ארוך (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם)? אם אפשר כמה שיותר זמן סוללה. * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? (ESATA, HDMI וכו) HDMI DVI USB3 * בלוטות? לא חובה אבל נחמד אם יש. * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? (HDD, SSD, או שילוב - 500GB לפחות לא משנה לי SSD או HDD * כונן CD/DVD? צורב? לא חובה * כונן Bluray? אין צורך * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? אין צורך * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? אפשרי מחשב בלי מערכת הפעלה כלל. * האם יש ל…
-
- 0 תגובות
- 760 צפיות
-
-
היי אנשים יקרים אשמח לעזרה. תודה
-
- 1 תגובה
- 1.3k צפיות
-