עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. Started by kkffiirr,

שימושים עיקריים אינטרנט ומסמכים, שימושים משניים תדירים פחות, עריכת אודיו ווידאו בקטנה (זמן רינדור ארוך יהיה סביל), משחקים (לא צריך להשתגע עם מאיץ גרפי במחיר של 800+, אני מוכן להתפשר בנושא). צורך בצורב די וי די וכונן דיוידי (אני אוהב שיש שני כוננים), מסך דק, שטח דיסק גדול...

• 0 תגובות
    • 579 צפיות
  2. Started by Silver Dragon,

תודה על ההמלצות, המחשב מעולה , אני מרוצה מהקנייה וממליץ על DELL שנותנים בראש, גם מהמסך 2007WFP של דל שיש לי אני מרוצה ועכשיו גם מהמחשב, מוצרים איכותיים.. אבל גם פה כמו בכל חברה צריך לדעת מה לקנות ומה לא מחשב מעולה!

• 6 תגובות
    • 816 צפיות
  3. Started by oferusa,

שבוע טובל כולם, ברצוני לקנות מחשב נייד (לההה) הדרישות שלי הן משחקים כמו NBA COD האחרון חשבתי על ה DV -6 של HP בתור נקודות מוצא.. מה אתם אומרים ? איזה מחשבים אתה ממליצים ? \ גירסה של DV6 מתאימה לי ? כמו שאמרתי הטווח מחירים שלי הוא 4 K תודה

• 0 תגובות
    • 640 צפיות
  4. המחשב כבר לא פרגית אבל הוא מתאים לצרכי לחלוטין (אחרי שאני פותר את בעיית התקיעה שלו כל כמה שעות..) למעט דבר אחד.... יצא EMPIRE:TOTAL WAR ובא לי עליו... אין כסף להשקיע.... מה לעשות? כרטיס מסך משומש? האם זה כל הענין? ראיתי 8600 ו 8800 משומשים למכירה 300-400 ש"ח. האם המערכת תחזיק? האם ממליצים על משהו? האם צריך שדרוג אחר? P.S מנהל פורום נכבד, אם אני לא במקום הנכון אנא ראה לנכון להעביר ל...? תודה

• 3 תגובות
    • 592 צפיות
  5. . מה התקציב המקסימאלי? א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך?4500 ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 200 +- 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? יצירת מוזיקה (אודיו) א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). -תוכנה לשימוש ליצירת מוזיקה: Cubase. ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב.BF3 , Max Payne3 , Dota2 , Diablo3 -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1920*1080 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות (עם FPS של לפחות 60-80) 3. האם …

• 6 תגובות
    • 605 צפיות
  6. המחשב נועד להחליף מחשב בן שמונה (E7500) לשימושים ביתיים - אופיס, גלישה, סרטים וכו'. בנוסף, קיבלתי לאחרונה מצלמת GOPRO ואעשה בו שימוש לעריכת סרטונים ותמונות. אני עדיין לא מכיר את התוכנות הרלוונטיות. בשלב זה אין לי כוונה לשחק במחשב ולכן אין צורך בכרטיס מסך, אם אצטרך אוסיף בעתיד. חשוב לעומת זאת שהמעבד יגיע עם ליבה גראפית טובה שתאפשר לכל הפחות צפייה בסרטים ועריכה ב-FHD. אגב, אם לצרכים שציינתי אתם ממליצים כן להוסיף כרטיס מסך - אז אפשר. נטיית הלב היא לקנות שילוש מהתושבת החדשה על מנת לאפשר שידרוגים עתידיים, אולם מאחר והמחשה הנוכחי שלי לא באמת שודרג במהלך שמונה השנים, אם משתלם יותר הדור הקודם - אז גם מקובל. אוקי נראה לי שתיארתי את רוב הדברים אבל אוסיף את תשובותיי לשאלון: 1. מה …

• 13 תגובות
    • 1.5k צפיות
  7. <blockquote> 1. מה התקציב המקסימאלי? אני מעוניין לבנות שני מפרטים אופציונלים, אחד זול סביב 3000 והשני יותר יקר סביב 4000 כאשר בסוף אחליט על איזה מהם ללכת. א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל הכל (ראה למעלה) ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא יותר מ-500 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? תיכנות מתמטי, עיבוד נתונים נומרים על קבצים גדולים, עריכה גרפית 2D, שימושים ביתיים שונים כולל סרטי HD, לא משחקים. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). Mathematica (תדיר, יש תמיכה בריבוי ליבות), פוטושופ ותוכנות 2D דומות (תדיר). ב) במידה והמחשב מיועד לג…

• 2 תגובות
    • 586 צפיות
  8. Started by eliranzango,

שלום, מעוניין בהמלצה למעבד+לוח אם+RAM+כרטיס מסך: 1. מה התקציב המקסימאלי? 3000₪. א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? כל התקציב. ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 100₪. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? גיימינג כבד. ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. מגוון משחקים, טובעניים למדי, חדשים (FPS, אסטרטגיה, RPG וכ')- LORDS OF THE FALLEN, COD, BATTLEFIELD. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). FHD-1920*1080. -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? בשאיפה לגבוהות ביותר. 3. האם יש צורך בציוד הק…

• 7 תגובות
    • 1.2k צפיות
  9. אני מחפש מחשב נייד שישמש מלבד השימושים הסטנדרטים בעיקר לתכנות ב-MATLAB וב-VISUAL STUDIO. התכנות ב-VS יהיה קצת בגרפיקה, כלומר הכרטיס מסך חייב לתמוך ב-OPENGL (האם זה קיים היום בכל כרטיס מסך?), אבל לא משהו כבד במיוחד, זה לא לתכנות מקצועני, זה לעבודה בלימודים. איך המחשבים של LG או Fujitsu-Siemens לשימושים האלו? אשמח גם לקבל המלצות למחשבים אחרים אם יצא למישהו לעבוד איתם, אבל אם יש חוות דעת טובות על שני הנ"ל אז זה יהיה עדיף. תודה!

• 4 תגובות
    • 652 צפיות
  10. Started by Baruh92,

היי.. אני צריך מפרט לילדות קטנות שלא יעבור את ה2000 שקל, עדיף אפילו שזה הילך יותר לכיוון של 1700 צריך גם עכבר ומקלדת פשוטים, ויהיה נחמד עם יהיה אפשר לשלב גם רמקולים פשוטים. שימושים? אתם יודעים אינטרנט ואופיס בעיקר ואולי משחקים קלילים [מספיק כרטיס מובנה] יש עדיפות לחנות TMS. תודה מראש!

• 1 תגובה
    • 681 צפיות
  11. Started by Dubliner,

הדגם של המחשב הוא LG R410 K.AP18E 2.4Ghz http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=713319 המפרט שלו: מעבד: Intel® Core2 Duo Processor P8600 זכרון: 4GB נפח אחסון של הדיסק הקשיח: 250GB גודל מסך: 14.1" כרטיס מסך: NVIDIA GeForce 9300 GS המחשב ישמש לעבודה תכנותית ואמור להיות מסוגל להתמודד עם תלת מימד, אבל לא למשחקים. מבחינת המפרט זה נראה לי מספיק טוב לצרכים שלי, השאלה היא איך המחשבים של LG מבחינת אמינות, ביצועים ונוחות עבודה, ואיך ה-R410 ספציפית ממישהו שעבד איתו או שמע ממישהו אחר?

• 1 תגובה
    • 676 צפיות
  12. Started by dor962,

אני קונה מחשב בקרוב.. הנה המפרט שבניתי: מה דעתכם עליו? המחשב למשחקים כבדים. לא מתוכנן OC בכלל..

• 3 תגובות
    • 620 צפיות
  13. Started by lironir,

אני רוצה לקנות לאשתי מחשב נייד קטן מעולה, שיהיה הכי קל שאפשר, עם מסך טוב (כמובן שהוא חייב להיות קטן), שיריץ בקלות את כל תוכנות ה-OFFICE אבל שיהיה באמת הכי טוב בתחומו (גם כאן התקציב לא משנה) וכאן הקטע, צבע, שתהיה אפשרות לקחת צבע ורוד נניח או כאלה. כאן בזמנו המליצו על ה-ASUS EE אבל אני לא יודע אם הוא טוב ואם יש טובים יותר. תודה תודה תודה

• 2 תגובות
    • 570 צפיות
  14. Started by shlomik,

שלום לכולם, אני סטודנט בקורס MCITP למי שמכיר. אני רוצה לקנות מחשב חדש שיתן מענה מקסמילי לצרכים שלי בתקציב שהוא דיי נמוך. השאיפה היא לא לעבור את ה3.5K ( אולי חריגה קטנה. ) המחשב מיועד בעיקר לעבודה עם מכונות (VMWARE ) . אני צריך לפחות 8 GB זיכרון, מעבד שהוא I5 לפחות, SSD אחד ( גדול ככל שאפשר לפי התקציב ) מארז אמין סגור שיחסום רעשים ואבק לטווח הארוך , וכרטיס מסך הכי טוב שאפשר בתקציב עם יציאת HDMI. ( אני אוהב NVIDIA ) כמובן שירוצו במחשב גם משחקים ועוד המון דברים, אני עוסק בתחום והמחשב צריך לתת מענה לכל תוכנה\משחק שקיים היום בשוק על הצד הטוב ביותר. בנוסף המחשב מחובר לטוולזיה HDMI וירוצו עליו הרבה סרטים. אין צורך בשום ציוד הקפי ! מחשב נטו אשמח לשמוע הצעות מעניינות ואם …

• 19 תגובות
    • 1.7k צפיות
  15. Started by pazer005,

טוב אז בימים האחרונים אני כותב פה הרבה בפורומים כדי למצוא את החלקים האידאליים בשבילי והועברתי לפה מפורום כרטיסי מסך כי נאמר לי שפה עדיף לי לשאול את השאלות שלי (פשוט הדיון שהתחיל שם על כרטיס מסך התפתח ליותר מזה). אני צריך מחשב חזק לעיבוד וידאו שיחזיק כמה שנים, במיוחד עכשיו עם המעבר לוידאו ב-HD. בכל מקרה, התקציב הוא 4200 למעבד, לוח אם, זכרונות, הארד דיסק, כרטיס מסך וספק. חשוב לי לציין שאומנם אני לא משחק משחקים, יהיה נחמד אם יהיה לי מחשב שיוכל להריץ משהו שהוא קצת יותר מ-UT3. בכל מקרה, מה שבניתי עד עכשיו זה: Core i7 870, 2.93GHz, s1156, 8MB Tray H55M-S2H s1156 Core i3/i5/i7, Intel H55, DDR3 1600, 2xPCI-E, VGA, HDMI 2x2GB G.Skill Ripjaws Edition Dual Channel Power Color ATI R…

• 4 תגובות
    • 787 צפיות
  16. Started by ortapiero,

Lenovo yoga 3 במעבדה של CPM. תאחלו לי בהצלחה... זה לא הולך להיות קל

• 5 תגובות
    • 786 צפיות
  17. Started by siin,

מיועד ל: 1.לאינטרנט 2. אופיס 3.משחקים בינוניים 4.סרטים כולל המרות לא מקצועיות מ-DVD לפורמטים אחרים והפוך מקיים לצפיה ב-DVD. אין צורך בכרטיס חיצוני, ההמרות הן מקבצים קיימים ולא מהטלביזיה/כבלים וכו. 5. זיפ וראר. דרוש: מעבד מאווררים: אחד למעבד ועוד שניים לסביבת עבודה נעימה בתוך המארז. לוח: (ניתן להתפשר על פיצרים בלוח אך לא על ציפסט טוב ואמין) זיכרון: (רצוי הרבה מאד לפחות 2 ג' מתכוון לעבוד ללא קובץ החלפה) כ. מסך: אפשרי מובנה, ישודרג בהמשך (כדי לא לחסוך ברכיבים האחרים) דיסק קשיח צורב DVD מארז ספק כח: איכותי וחזק מספיק לחומרה עתידית בהמשך. רצוי להציע הצעות כמו במפרטים, בסיסי יחד עם המלצה לשינוי (הכולל תוספת תקציב לא חריגה במיוחד). אלו ההנחיות שקיבלתי, פשוט הסתבכתי בניסיון לה…

• 2 תגובות
    • 553 צפיות
  18. דיי הייתי כבר סגור על ההזמנה אבל הבנתי שהלוח מהמחשב הנ"ל : http://www.ivory.co.il/product.asp?productid=1280&CatCode=1 לא יתאים לי לכרטיסים כמו 9600GT או ה 4670 , זה נכון ? (הם לא PCI E 2.0) אז אצתרך ללכת על המערכת הזו ( ??? G41 PCIE 2.0) http://www.ivory.co.il/product.asp?productid=3266&CatCode=1 ? עכשיו לגבי הכרטיס מסך א. האם 9600 או ה 4670 כן יעבוד טוב עם לוחות G31 ? ב. האם יש הבדל שבאמת יראה לעין (מסך 19 יעבוד מקסימום על רזולוציה של 1024) בין ה4650 ..4670 ...או ה9600GT או שמדובר במקסימום 10 ...15 אחוז ביצועים בינהם ? http://www.ivory.co.il/product.asp?productid=2639&CatCode=529 http://www.ivory.co.il/product.asp?productid=2498&CatCode= כי המטרה …

• 5 תגובות
    • 757 צפיות
  19. יש לי בקשה קצת מיוחדת אני צריך מפרט אבל שיעשה דרך אתר מיוחד כי רק משם אבא שלי מוכן לקנות לי :\ יש לו שם איזה קומבינה עם העבודה קיצר האתר הוא - www.gentecpc.co.il התקציב הוא 4000 ש"ח בלי מסך... חשוב לי שיהיה שתי ג'יגה זיכרון, צורב DVD, מארז עם אוורור איכותי ואם אפשר להוסיף גם מאווררים בתוך התקציב זה יהיה מצויין אני פשוט לא מבין באיזה מאוורר בא על איזה מעבד או משהו כזה... דיסק קשיח של 160 מספיק לי ושיהיה אפשרי לOC בעתיד...(אמרו לי INTEL עדיף )

• 2 תגובות
    • 507 צפיות
  20. Started by DorSHTN,

אז כנראה שאני הולך לקנות את המחשבים הנ"ל מאילת,ואם זה יקרה זה ביומיים הקרובים לכן אני צריך תשובה כמה שיותר מהר. בעיקרון המחשב ישמש לצורכי גיימינג קל יחסית CoD,Diablo 3,League of legends וכ'ו. הInspiron אומנם עולה יותר מהVostro אבל יש בו את הI7 בניגוד לI5,יש 8GB ראם,הכרטיס מסך מגיע עם 2GB בניגוד ל1 בVostro והדיסק קשיח הוא 1TB אבל עם 5400RPM בניגוד ל500GB 7200RPM בVostro. השאלה היא אילו מבין המחשבים יתאים לי יותר (אני מוכן להשקיע את ההפרש בינהם אם הInspiron עדיף לי). תודה מראש על העזרה !

• 0 תגובות
    • 1.5k צפיות
  21. מחפש מפרט שכזה למשחקים (של ילדה בת 13, משמע לא צריך להריץ את הדברים הכי חדשים בעולם ברזולוציות מטורפות, אבל שיריץ) אני מתכנן לקנות ב KSP או מרדנית, ככה שאני אשמח לקבל המלצות על המלאי שלהם. אני אישית לא אוהב את אסוס, ומעדיף לוחות של ג'יגה ביט. למישהוא יש המלצה על לוח/כרטיס מסך טוב ? לגבי מעבד אני חושב ש 3800 של AMD יסיפיק + 1 GB ראם. יש המלצות ?

• 5 תגובות
    • 617 צפיות
  22. 1. מה התקציב המקסימאלי? 500 ש"ח. א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לחסוך כמה שיותר! ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 0 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? סרטים וסדרות נטו. הוא הולך לשבת בחדר שינה ולפעול רק כאשר נצפה בסרטים ואו סדרות. 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? לא 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? לא 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 10 (10=שקט קרטי)? 1 - כאומר- הוא יפעל רק כשנצפה בסדרות, לא יותר. 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? אם כן איזה (קל, בינוני, כבד)? לא 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות? לא . רצוי שי…

• 0 תגובות
    • 727 צפיות
  23. Started by technionst,

שלום! אני סטודנט ומחפש מחשב שישלב בין ניידות לביצועים לא רעים. אני ממש מתלבט בין : http://www.yardenpc.co.il/product.asp?productid=2672 לבין: http://www.ctm.co.il/product.asp?id=576 LG: ה-LG תומך בFINGERPRINT, יש לו כרטיס מסך לא רע, וגם מקלדת שכוללת את כפתורי הNUM. מצד שני יש לו רק 512 RAM, מסך WIDE GLARE (לא מתאים למישהו שיושב רוב היום מול המסך), אני לא יודע מהם זמני הסוללה שלו והם בטח לא משהו. HP: 1GB RAM , WIN XP PRO , זמן סוללה של כ 4.5 שעות... אז הוא די מושלם בשבילי חוץ מכרטיס מסך גרוע (רק חשוב לי להפעיל WARCRAFT וHEROES V) תוכלו בבקשה להכריע בשבילי או להציע עוד משהו. נ.ב כל מי שלא ACER IBM HP LG FUJITSU נפסל כי הוא או יקר מדי (SONY ASUS ) או אני לא סומך …

• 0 תגובות
    • 707 צפיות
  24. Started by biwi,

קיבלתי את ההצעה הנ"ל למחשב הייתי רוצה לשמוע תגובות המחשב לא מיועד ל oc ובעיקר הוא ישמש אותי בעיקר לעבודה משרדית ומשחקים מעבד Intel® Core2 Duo Processor 2.13Ghz 1066FSB 4MB לוח אם Intel DG965RYCK Rogers Cily זיכרון gskil 1024MB DDRII 667Mhz (סה"כ 2GB) WD 3200KS 320GB 16MB Cache כרטיס מסך Gigabyte 8600GT DDR3 מארז HEC דגם 6A19B שחור צורב DVD+-RW NEC DL ערכת מקלדת ועכבר אלחוטי Microsoft Opti סה"כ 4100 ש"ח

• 3 תגובות
    • 583 צפיות
  25. אין מה להוסיף תנו מפרטים טובים... 1 GB זיכרון!

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים