עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. Started by Madmonator,

1. מה התקציב המקסימאלי? 5500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל. ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? גיימינג כבד. במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. ,GTA 5 , dark souls 2 ,watchdogs -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). חשבתי על Dell E2214H. אבל אני אשמח להמלצות גם לגבי המסך. -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים. לא אין צורך. 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במ…

• 1 תגובה
    • 906 צפיות
  2. Started by moshe_ha,

טוב אז ככה: צריך הכל שזה אומר... מסך דק 17 אינץ מקלדת עכבר רמקולים והמחבש כמובן! צרכים: מוזיקה משחקים עבודה כללית! עד 4500 ש"ח מ-KSP!

• 5 תגובות
    • 609 צפיות
  3. Started by Jochman,

אהלן וסהלן יא סחבי! המחשב שלי מפסיק לסחוב, בעיקר BFBC2, כשאני עם OC (בקטנה ל3800) המשחק קורס בצורה פתאומית (לא בדקתי עם OC יותר קטן ל3200 למשל). בלי OC כמעט ולא שחיק המפרט שלי היום Intel E7300 @ 3600MHz (בעבר הגעתי ל4 ) Gigabyte EP45-DS3 Zerotherm Nirvana 120 WD6400AAKS G.Skill שאני-כבר-לא-זוכר-דגם 2X2GB DDR2 800MHZ CL4 HD4870 עם OC נחמד שעשיתי לו TwinTurbo (אין לי את החלקים, אז לא יכול להעביר ). CM 590 SeaSonic ET 500W הרעיון הוא לשלם פחות ולקבל יותר. אלא אם יש למישהו רעיון מה לעשות עם המחשב הקיים כי תכלס הוא עדיין חזק... AMD Phenom 2 X4 965 3.4Ghz 125Watt Quad Core AM3 Black Edition BOX , יחידות 1 ₪671 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=1118 …

• 11 תגובות
    • 1.4k צפיות
  4. * המחשב יחובר למסך 22/23" Full HD. * יריץ מערכת הפעלה Windows 7 64 bit * שימושים: כללי, ניגון סרטים, משחקים בינוניים, פיתוח תוכנה - קימפול קוד. מעבד: Athlon II x4 Quad-Core 620 Socket AM3 2.6Ghz 45nm Tray - מחיר: 580 ש"ח לוח אם + כרטיס מסך משולב: MA785GMT-UD2H, AM3, 785G, DDR3 1666, VGA ATI HD4200, HDMI - מחיר: 510 ש"ח זכרונות‏: DDR III 1333Mhz 2GB Kingston - מחיר: 260 (בעתיד יתווסף עוד 2 GB אם יהיה צורך) דיסק קשיח: Seagate 500GB 7200RPM, 16MB, SATA II ST3500418AS - מחיר: 250 ש"ח קירור מעבד: (Arctic Cooling Freezer 64 Pro (754, 939, AM2, AM3 - מחיר: 115 ש"ח מארז: (Antec NSK4400 Mini ATX Black Case (NO PSU - מחיר: 185 ש"ח ספק: (Chieftec 450W Active PFC,80+, 14cm Fan, (24 p…

• 9 תגובות
    • 838 צפיות
  5. Started by ril2,

אשמח שלפני הצעה, תקראו בפירוט את מה שאני צריך, אל תדאגו במקומות שאני יכול להתגמש רשמתי שאני יכול אבל חשוב לי שהוא יענה לדרישות שלי. * אם בשום מצב התקציב לא יכסה, תגידו לי ואנסה להוריד משהו. מטרות המחשב: עבודה משרדית וגיימינג קל מאוד. אני לא באמת משחק הרבה כי אין לי זמן אבל חשוב לי שתהיה לי את האופציה להריץ משחקים, נגיד MineCraft LOW-MED * גודל המסך? מעדיף מבריק... 13-14 אינץ' (כולל) * משקל רצוי? מקסימום 1.6 קילו רצוי פחות * האם נדרש זמן סוללה ארוך? לא, אבל שלא תהיה סוללה מעפנה * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? אני אשמח לHDMI או DVI אבל אני אסתדר גם בלי * Bluetooth? כן אבל ממש אין לי בעיה לוותר * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? לא אכפת לי איזה סוג ואיזה גודל אבל מעדיף 50…

• 9 תגובות
    • 1.2k צפיות
  6. Started by alergic,

אני צריך שמישהו יעדכן אותי בכל החלקים החדשים בשוק: מעבד, כרטיס מסך משני החברות ATI ו NVIDIA זיכרונות הכי מהירים לא מחייב קיבולת גבוהה דיסק קשיח מהיר אפילו 15000 RPM ומארז ומאוורים למעבד ולמארז הכי חדשים.. תודה מראש

• 2 תגובות
    • 580 צפיות
  7. Started by asi11,

מישהו יכול להרכיב לי סטטוס של מחשב למשחקים בערך עד תקציב של 2400 ש"ח. אני מת לקנות מחשב חדש עוד השבוע. לקחתי הצעה מאייבורי אבל אני לא כול כך מבין במחשביםן זה התקציב שיש לי רק 2400 ש"ח. אני לא רוצה מחר ללכת ולהזמין ולהיראות אידיוט. אז פשוט יעבדו עליי. דר"כ אני קונה באייבורי עקב תנאי תשלוםן טובים. אני מעוניין רק ב-INTEL. ,תודה מקווה לעזרה דחוף!!!

• 9 תגובות
    • 747 צפיות
  8. Started by guylederer0,

שלום רציתי לקבל חוות דעת בקשר ל2 מפרטים אחד בניתי השני ראיתי הכיוון שלי הוא משחקים ושיחזיק לתקופה יחסית ארוכה http://lidor.net/p/?p=FHF8l# המפרט שאני בניתי http://www.skypc.co.il/pl_product~sky250~88~0.htm חשוב לי לדעת איזה מן המעבדים יותר טוב ולוקח בביצועים ה i7 או ה QUAD המחיר הוא פחות או יותר בסביבה שלהם אם אפשר להתייחס לשאר המפרט אז מצויין גם תודה לעוזרים :]

• 4 תגובות
    • 793 צפיות
  9. דקה לפני שאני מזמין!!! האם ניתן לשפר או להוריד כי לא צריך? amd 64 3000+ gigabyte k8ns a-data 512 geforce albatron 6800gt chenbro xpider tt 400W אני צריך משהו לשפר או שווה לי להוריד משהו כי אני לא ישתמש בזה? אני גיימר כבר וזהו..

• 5 תגובות
    • 801 צפיות
  10. Started by HAIM511,

מישהו כאן נתן קישור למפרט הבא : http://www.foxpc.co.il/Product.aspx?productid=1513 ויש גם את המפרט הבא : http://www.foxpc.co.il/Product.aspx?productid=1513 מה יותר טוב ומה ההבדלים ביו הכרטיסים ? אם יש משהו לשנות אשמח לשמוע תודה

• 5 תגובות
    • 601 צפיות
  11. 1. מה התקציב המקסימאלי? 1800 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? אפשר לנצל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 100-200 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? בעיקר משרדי +מעט משחקים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה).אופיס, אינטרנט, מעט פוטושופ, והרבה צפייה בסרטים ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? Watch dogs batman הנוכחי + הבא שעתיד לבוא המסך הוא 40" ברזולוציית 1920*1080 הת…

• 15 תגובות
    • 2.8k צפיות
  12. Started by idoleff,

שלום, אני קונה מחשב חדש ורציתי לדעת מה דעתכם על המפרט הבא: AMD Athlon 3200+ 64 bit socket 939 OEM DFI NF4 ULTRA INFINITY TWINMOS DDR 512MB 400MHZ *2 W.D 160GB 7200RPM SATA2 P.O.V GeForce 6800GS 256MB PCI-E FOXCON ATX TH230 BIGTYPHOON התקציב הוא 4500 והמחשב נועד למשחקים בעיקר... בלי OC... יש למישהו רעיון למפרט אחר באותו תקציב?

• 7 תגובות
    • 741 צפיות
  13. שלום לכולם! הזמנתי מחשב מסקי פי סי, בחרתי את ה-7300 והם מייעצים לי לקחת את ה- Box ולא Tray מפני שהBox מגיע עם אחריות לכל החיים וכמובן בתוספת של 80 ש"ח. שנית האם מארז HEC 6A19B הוא בסדר ? מחירו 438 , ואם יש משהו שיתן תמורה טובה יותר? ולגבי כרטיס מסך , הזמנתי Palit GForce 9500 512MB מחירו 408 והם הציעו לי את ה- Club3D 95001924MB ב- 40 ש"ח יותר.האם יש צורך בזה? השימושים שלי הם כסטודנט להרצת משחקים קלים ו- MathLab תודה רבה!

• 4 תגובות
    • 687 צפיות
  14. Started by dukeduki,

אז ככה, המרחק צפיה יעמוד על בערך 3 מטר-2.80 אני לא סגור על כמה אינצ' אני צריך ללכת, ולכן אשמח לקבל את המלצתכם. המסך כמובן יציג תכנים כמו כל מחשב, בין אם קריאה, כתיבה, וגיימינג קל, אז לכן חשוב שהוא יתאים לדרישות של FHD להנאה מירבית. לכך אני מפריש אלפיים ש"ח, אפשר לחרוג עד 2500 אם יש בהחלט סיבה ראויה (שאשמח לדעת מה היא, כי אני פשוט בור ועם הארץ בתחום). נעבור למחשב, בעקרון מחשב גיימינג שיכול לנצל היטב את הרזולוציה של המסך. לא צריך ציוד היקפי למעט מקלדת פשוטה ועכבר שעובד על כל משטח. תפקידו של המחשב יהיה בעיקר גיימינג קל וכול מיני משחקים, והמטרה שלי שהוא יחזיק כמה שיותר זמן. מחשב בשבילי זה חתונה קתולית. ולכך אני מוכן להקציב 4 אל"ש, ואפשר לחרוג ל-5 רק במידה וזה באמת משתלם (בדומ…

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  15. Started by מכבי חיפה,

תנו חוות דעת על המפרט הזה , אם אפשר הצעה יותר טובה בתקציב 5000 אז אני אקבל בשמחה Intel® Pentium® D 920 Dual Core 2.8Ghz 2x2Mb L2 LGA 775 box 1760 ¤ 1 GIGABYTE GA-8I945P-G 665 ¤ 1 SAMSUNG DDR2 512MB 667MHZ 325 ¤ 2 WD 80GB 7200RPM 8MB SATAII 370 ¤ 1 eVGA 6800GS 256MB PCI-E 1200 ¤ 1 Sunbeam Samurai SILVER 280 ¤ 1 FSP ATX-400PA 400W 24/20 pin SATA 220 ¤ 1 סה"כ: ¤ 5145

• 8 תגובות
    • 827 צפיות
  16. התקציב שלי זה עד 3000-3500 אני צריך מחשב שיריץ תוכנות כבדות וגראפיות כמו labview ו autodesk inventor הכרטיס מסך צריך לתמוך בתלת מימד אני צריך במחשב כונן DVD(לא צורב) אני צריך 160GB זה הדרישות שאני צריך מעבד AMD 64 6GB RAM כונן DVD (בלי צורב) כרטיס מסך שמריץ תוכנות תלת מימדיות כבדות (cad workstation-capable graphics card) זה האתרים של התוכנות עם הדרישות http://usa.autodesk.com/adsk/servlet/pc/index?id=13727144&siteID=123112 http://www.ni.com/labview/requirements אני גר באיזור המרכז אז אם אתם יכולים תביאו חנות באיזור

• 4 תגובות
    • 799 צפיות
  17. שלום, מחפש המלצה למפרט מחשב חזק, שמיועד לעבודה רבה על After Effects ותוכנות גרפיות נוספות. התקציב הוא 5000 ש"ח אבל אפשר לחרוג במידת ההיגיון אם יש סיבה מוצדקת. חשוב שיהיה שקט... חלליות תשאירו ל-NASA עדיפות לחנות באזור המרכז. צריך את המחשב מוכן ומורכב כמה שיותר מהר. אין צורך בציוד היקפי.

18. Started by aleXtazi,

שלום לכולם!!!!! סוף סוף אני יוכל לקנות מחשב נייד למשחקים אני מבקש מפרט של מחשב נייד ממש חזק ויש לי עוד שאלה יש בארץ 6800go????? עם כן אז אפשר שיהיה את זה במפרט

• 5 תגובות
    • 1.2k צפיות
  19. שלום! אני צריך כרטיס מסך ממש טוב שיכול לעבוד עם הלוח אם הזה:GA-8I865GME-775-RH והוא agp8x אם זה חשוב יש משהו על רמה שאפשר להשיג לו לדעתכם?, אני יודע שהוא חרא הלוח, אאבל יש משהו נגיד ברמה שיכול להפעיל ביושוק? אבל שיפעיל אותו על רמה. חוץ מזה יש לי 3 גיגה הרץ , 256 מגה זיכרון שאותם אני רוצה לשדרג לכמה שאפשר שיכנס במחיר הכולל {יש לי ddr1} ונפח למחשב {דיסק קשיח, יש לי ide} הכי הרבה שאפשר. חשוב לי מאוד הקטע של הכרטיס מסך, אני ממש רוצה להפעיל משחקים על רמה למרות שהתקציב לא מזהיר.. תודה מראש!!!

• 10 תגובות
    • 654 צפיות
  20. שלום. אחריי מספר התייעצויות כאן בפורום ועם חברים, הגעתי למפרט הזה אבל את דעתכם עליו כבר שמעתי. הקטע הוא שכאשר אמא שלי התקשרה כדי לברר על אפשרויות תשלום וכל זה, הבחורה שהיא דיברה איתה, מהמוקד הארצי של Pandas.co.il אמרה לה שהלוח אם לא מתאים למעבד. אני לא נוטה להאמין שגם פה וגם חבריי עשו טעות. אבל בכל מקרה, היא צודקת? ואם כן, לאיזה לוח להחליף? עריכה:לפי מה שהבנתי, הלוח הזה לא תואם לליבות החדשות, אז לאיזה לוח להחליף? - תודה.

• 7 תגובות
    • 822 צפיות
  21. TOSHIBA SATELLITE C660-1ML - מעבד Core i3-2310M זיכרון 4GB וכרטיס מסך GeForce 315M. עם שנתיים אחריות בינ"ל. Lenovo G570 4334-4YG M514YIV - מעבד Core i5-2410M זיכרון 4GB וכרטיס מסך Radeon HD 6370 1024MB. שנה אחריות נמכר בתקציב אצל Ivory. Asus K53SJ - מעבד Core i3-2310M זיכרון 4GB וכרטיס מסך GeForce 520M. אחריות 3 שנים. אלה הפיינליסטים מבחינתי. במידה ויש מחשבים טובים יותר בתקציב שפסחתי עליהם אני אשמח לשמוע עליהם. תודה רבה מראש.

22. בבקשה: אני מתלבט אם לקחת את המעבד הזה: AMD Sempron 2800+ 333FSB - RETAIL ההפרש זה כמעט 200 שקלים! המחשב נועד בעיקר לאינטרנט, סרטים על גבי המחשב ואופיס המשחק היחיד שכן חשוב לי שיעבוד טוב וחלק זה SIMS 2 לאחותי!! תודה. [attachment deleted by admin - 90 dayss]

• 11 תגובות
    • 2.3k צפיות
  23. Started by chen1234,

דוד שלי ביקש שאני יבנה לאשתו (אדריכלית) מחשב לעבודה, עכשיו הוא לא יודע אם היא משתמשת בתוכנות 3D או לא. הוא רוצה בנוסף למחשב גם מסך 22". הוא לא יודע מה התקציב שהוא יכול , העיקר "שיהיה חזק" -חחחח. קבעתי לעצמי 7000 שקל והנחה שהיא צריכה להשתמש בתכונות 3D. 1. מה התקציב המקסימלי? 7000 האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך? לנסות לחסוך במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב תוכנות שאדריכלים משתמשים בהן , אין לי מושג. 3. האם יש צורך בציוד היקפי : מסך 22" עדיפות לפאנל IPS 4. האם יש רכיב שאותו אתם לא צריכים במחשב : כונן דיסקטים (דא) 6. עד כמה השקט של המפרט חשוב בסולם של 1 עד 10 (10=השקט קריטי)? 7 7. האם מתוכנן אוברקלוק (קל/בינוני/כבד)? לא…

• 2 תגובות
    • 600 צפיות
  24. דבר ראשון אני כותב את זה בשביל מישהו שלא מבין כ"כ, ואף גמר לעצמו תבטרייה לפני ששאל איפה קונים מטען. אני די בטוח שהדגם שלו זה האינספירון מיני של דל, אני אלך לבדוק בעצמי ואעדכן. מה האפשרויות להחלפת המטען? אני חושב שאחריות לא ממש באה בחשבון תקנו אותי אם אני טועה. עדיף לקנות מטען חדש דווקא מהמקוריים של דל? לפי מה שראיתי מטענים אוניברסליים זולים יותר ויותר שימושיים. יש הבדל [גדול] באיכות? מישהו יכול לתת לי כמה קישורים למטענים שמתאימים ומומלצים? כמובן העדיפות הראשונה זה המחיר. תודה!

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  25. Started by thewhiteark,

שלום וברכה חברי פורום יקרים. השילוב הארור של גיימר תאב-גרפיקה ושל משחקים חדשים תאבי-הביצועים (סקיירים, B3, MW3...) גרמו לי לחשוב שייתכן שהגיע הזמן לשדרוג קל במפרט. המחשב כיום: מעבד: AMD Phenom II X4 955 לוח אם: Gigabyte MA785GMT-UD2H זכרון: 2X2GB DDR3 כ. מסך: ATI HD5850 1GDDR3 אני חושב לשדרג את כ. המסך והזיכרון. אשמח לקבל חוות דעת בהתחשב בלוח האם והמעבד, האם שדרוג שכזה יהיה שווה את הכסף, ואיזה שדרוג בדיוק לעשות. כרגע אני חושב על: 1. לשדרג את הזיכרון ל-8G RAM. 2 סטיקים של 4? או אולי סטיק אחד של 8, שבהמשך יפוך ל- 16? או שייתכן שכבר עדיף ללכת על כל הקופה ולקנות 8X2? 2. כרטיס המסך: הלבט העיקרי! האם לקנות עוד אחד בדיוק כמו שיש לי ולהריץ אותם בקרוספייר, או שמא עדיף כבר להשקיע ק…

• 1 תגובה
    • 593 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.