עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. שלום אנשים, אני מתלבט לגבי קניית לפטופ עם מעבד 1.73 DUAL. למה אפשר להשוות את הביצועים שלו? משחקים יעבדו עליו טוב?בהנחה שהכרטיס מסך X1600?וג'יגה זכרון... לאיזה מעבד רגיל הוא חופף?שווה להשקיע במעבד 1.83 DUAL או אפילו 2 DUAL במקום?יש הבדל עצום?

• 1 תגובה
    • 1.4k צפיות
  2. Started by fuck off,

אני מקווה שהפעם לא יהיו לי בעיות עם הרכישה והיא תתבצע כמתוכנן. אז ככה אני רוצה שיהיה בו ג'יגה זכרון איכותי ומעבד טוב, בין האחרונים רצוי. כל זה לא בשביל משחקים כי אני בקושי משחק, יותר תוכנות כמו פוטושופ וכל דבר אחר שמכינים בו משהו. בגלל זה אני לא צריך כ. מסך כ"כ חזק..אני לא צריך ציוד הקפי כמו מסך, מקלדת, עכבר וצורב אבל מה כן אני רוצה רמקולים טובים לא 5.1 אלא 2.0. זהו זה. זה הכל.תודה מראש. :] נ.ב. 4500 זה הגג. נ.ב.2 הייתי גם רוצה קירור טוב, BT למשל או יותר נכון BT כך שזה כבר מוריד מהתקציב.

• 12 תגובות
    • 1k צפיות
  3. Started by yokai,

או בשמו שעטנז, המחשב מחשב בישביל פרמייר אפטראפקט וMaya ומישחקים סטייל WOW,DOOM,HILO בלי מסך בלי עכבר ובלי מקלדת הרדיסק אחד סביב 200Gb SATA II לפחות גיגה זכרון צורב DVD

• 27 תגובות
    • 1.3k צפיות
  4. Started by avishai1b,

שלום לכולם אני הולך לעשות קניה בנועה במחיר של 7000 ורציתי לדעת אם המפרט בסדר ואם צריך איזה גוף קירור למעבד או משהו.... (בהתחלה היה לי x1950pro256 אבל הוא מתעקב אז הלכתי על x1900xt256 ואני לא יודע עליו כלכך הרבה...) מעבד - 1270 שח [intel Core 2 Duo E6300 1.86GHz 2Mb Box] לוח אם - 685 שח [GIGABYTE GA-945P-S3 CONROE READY] זכרונות - 750 שח [G.Skill DDR2 667MHZ 1024MB DUAL CHANNEL 5-5-5-15] דיסק קשיח - 490 שח [WD 250GB 7200RPM 16MB SATAII] כרטיס מסך - 1650 שח [CONNECT3D Radeon® X1900 XT 256MB GDDR3 with DVI-I + DVI-I + VIVO כונן דיוידי - 120 שח [DVD SONY X16 EXTRA SHORT BLACK] כונן דיסקטים - 50 שח [כונן דיסקטים 1.44] מארז - 320 שח [sunbeam Transformer BLACK] ספק - 380 שח [FSP…

• 19 תגובות
    • 1k צפיות
  5. שלום לכולם, אני מחפש לחבר שלי מחשב בתקציב הנ"ל לעבודה משרדית בעיקר + משחקים קלים + מסך LCD 19" או 17" אפשרות לשינוי המאוורר של המעבד במידת הצורך (גם לצורכי שקט) אין צורך להתפרע עם המעבד קונרו 6300 מספיק טוב תודה מראש

• 8 תגובות
    • 799 צפיות
  6. Started by yonir,

אני מקווה ללכת לקנות את המחשב כבר מחר או מחרתיים, די סגור על רוב הפרטים אבל עדיין מתלבט בין שתי אפשרויות שונות למדי.. מה עדיף מבין שתי האפשרויות הבאות: או להחליף את המעבד ולוח האם ל: המחשב (כמעט) לא מיועד למשחקים (גלישה, הורדות, שימוש בתוכנות שונות..) לכן אני מסתפק בכרטיס מסך משולב, אולי אני אקנה כרטיס מסך נפרד בעתיד אם אני אצטרך.

• 18 תגובות
    • 1.4k צפיות
  7. Started by nadaviz,

אהלן, מחפש המלצות למפרט בתקציב הנ"ל. המחשב משמש בעיקר לאינטרנט וקצת אוטוקד (אבל לא משחקים) אז צריך איזה שהם יכולות גרפיות. פחות משנה לי אם זה AMD או INTEL. מעדיף 1GB זכרון וכמו כן LCD 17. אין צורך בשום ציוד הקפי נוסף מלבד המחשב והמסך. תודה לממליצים.

• 9 תגובות
    • 804 צפיות
  8. Started by pergola,

המחשב בעיקר למשחקים (גיימר) רואה גם הרבה סרטים וגם די הרבה באינטרנט 2000# מעבד: Intel Conroe E6600 2.4Ghz 4MB 1066MHz Dual Core 500# זיכרון: DDR2 677MHZ 1024MB 700# לוח אם: Gigabyte 945P-S3 1800# מסך: LG L1970HR 2ms DVI 100# רמקולים: 250# עכבר: 518MX 200# צורב: LG GSA-H10 DVDRW BLACK 150# מקלדת: Logitech Media Elite PS2 I USB Keyboard 450# כובן קשיח: 250GB 7200rpm 16MB Buffer SATAII 200# ספק כח: FSP 300W LGA775 24pin SATA 12cm THN 800# מארז: Gigabyte Aluminium 3D Aurora 570 Silver Blue Led 450# כרטיס מסך: 7300GT 256MB 7600# איך המחשב הזה..? *הכרטיס מסך חלש בגלל שלא רציתי לקנות משהו חזק שיעלה הרבה כי אני הולך בתחילת החופש לשדרג לכרטיס…

• 17 תגובות
    • 1.3k צפיות
  9. Started by zy2000,

אני מעוניין להמליץ לחבר טוב על המחשב הבא מתוך אתר וואלה. המחשב לצורך אינטרנט אופיס ומשחקים בינוניים. בשלב ראשון בכל מקרה הוא יסתפק בלוח עם כרטיס מסך מובנה כך שהחסרון הזה ברור מבחינת המפרט ובכל מקרה התקציב שלו עד 2500 ש"ח. כמו כן שמתי לב שלא מוזכר יצרן הזכרונות ויצרן המארז והדגם. מלבד הנקודות האלה איך המחשב? http://www.wallashops.co.il/shopmind_portal_heb/auctionProd.asp?pi=1EK946946

• 12 תגובות
    • 824 צפיות
  10. שנה טובה לכול חברי הפורום , אני מעוניינת לקנות מחשב נייד חדש עם דגש על מסך 15 אינץ' וזיכרון 1 ג'יגה (אלא אם ייכנס יותר בתקציב..) . שימושים - > לעריכת סאונד עם תוכנות עריכת מוזיקה כמו CUBASE וכו' (טכנאית אולפן..) . שידרוגים כמו לצורב DVD או דיסק קשיח בנפח גדול יותר , אני כבר אחליט אח"כ . מה שחשוב לי זה יותר זה המלצה על חברה מסויימת . ראיתי כמה הצעות באתר אייבורי \ KSP \ SKYPC וכו' . לא מתמצאת כ"כ בדגמים ...MSI , DELL , HP , LG וכו' ...את ה-MSI אני מכירה ממשהו ישן וטוב . אגב , התקציב הוא מקסימלי ..אם ניתן להשיג משהו איכותי בפחות אז אשמח (בסביבות 5500) כדי שיהיה אפשר לשדרג קצת... תודה מראש .

• 4 תגובות
    • 708 צפיות
  11. Started by eyalamzleg,

אוקי אז ככה חשבתי ללכת על מחשב מבוסס sempron am2 ומתי שיצאו המעבדים החדשים שלamd אז להעיף את הsempron ולקנות אחד חדש וגם ככה אם כרטיס מסך לכן לא צריך כרטיס מסך חזק חשבתי אולי איזה 7300GS וחשוב לירשום ש4k זה הגבול וכמה שפחות יותר טוב חשוב לוח איכותי וזיכרון איכותי לoc! קירור כמו כן אולי קירור אוויר אבל לא חובה שהוא יהיה אם מאוורר כי יש לי הרבה מאוורר בכל הגדלים שיושבים סתם בבית שאני יכול להרכיב על קירור וברור שהמחשב יעבור oc ואני לא יכול ממש לחכות אם זה כי צריך דחוף מחשב נוסף בבית הא וגם ספק חזק שיחזיק איזה כרטיס תומך dx10 בעתיד תודה מראש <3 all

12. האמת אף פעם לא פתחתי נייד - יש לי קומפאק איוו יש לו רק 256 זיכרון ( אני חושש שזה תופס 2 סלוטים = לא זוכר למה היגעתי למסקנה הזו בכל מיקרה: 1. היכן כדאי ליקנות? 2. יש מקום שמוכר וגם מתקין במקום? = זה מסובך? 3. אם יש לי רק 2 סלוטים - אז אני יקנה כניראה צ'יפ אחד של 512 = האם אפשר להשאיר את אחד הצ'יפים המקוריים שלי ככה יהיו לי ביחד 768 מגה ? 4. האם זה מסובך להחליף זכרונות ? היכן זה נימצא בנייד - מהיכן הגישה? :s05: THX מראש לכל מי שעוזר

• 4 תגובות
    • 713 צפיות
  13. Started by adirnasri,

אני צריך מפרט מחשב עד כ 5000ש"ח גג המחשב יהיה כולל הכול (מסך,מקלדת,עכבר,רמקולים וכו') והמחשב אני צריך אותו למשחקים ואני מראשון מודה מראש תודה אדיר

• 11 תגובות
    • 738 צפיות
  14. אז ככה שיניתי דעתי והוספתי עוד 1000 שקל לתקציב כך שהוא עומד על 6000! אני רוצה מחשב חדש לגמרי לא כולל מסך.. הדבר היחיד הנוסף שאני רוצה להשאיר זה הארד דיסק, יש לי הארדיסק אחד של200GB שהוא כבר SATA 2 אז הוא מעולה למחשב החדש עוד הארדיסק של 80GB IDE גם לקבצים שגם אותו אני מעדיף לשמור, ועוד הארדיסק שמשמש לווינדוס בלבד שאותו ארצה להחליף בעוד הארדיסק של 120 גיגה SATA 2. את השאר אני משאיר לכם, אפשר לחרוג קצת מהתקציב ובעיקרון אני צריך מחשב חזק מאוד מאוד שישמש למשחקים ועיבוד של המון מידע פיצוח סיסמאות והמון דברים שדורשים הרבה זיכרון ומהירות של מעבד, חשוב לי כרטיס מסך מהחזקים היום 2GB זכרון ומעבד חזק מאוד בקיצור אני צריך מחשב חיה רעה אגב בלוח אם שימו לוח חדיש וטוב ואני אשמח …

• 26 תגובות
    • 1.8k צפיות
  15. Started by yoavrosenthal,

אני מחפש מחשב שישמש בעיקר לעבודה של סטודנט. חשוב מאוד במחשב מסך טוב. "17 או "19. עדיפות ל"19. מסך CRT. שיהיה כרטיס מסך חזק שיוכל גם להריץ משחקים בכיף וקלות בלי תקלות. זיכרון פנימי של ג'יגה לפחות ודיסק קשיח של 160 ג'יגה. מחפש בעיקר המלצות על מעבדים ולוחות אם. אני רוצה מעבד שהוא עם ליבה כפולה ולוח אם שיהיה מספיק חזק כדי לתמוך במעבד שכזה, בלי עיקובים או הרבה תקלות. כונן DVD וצורב DVD. כרטיס קול באיכות גבוהה. מקלדת ועכבר רגילים. מארז שיש בו גם שיקעי USB קדמיים וגם אחורים. ושקעים של USB2.0 כרטיס רשת טוב.

• 5 תגובות
    • 636 צפיות
  16. Started by bz_amir,

אני רוצה לקנות מחשב בין 6000 ל7000[כמה שפחות]... קיצור אני רוצה מעבד קונרו 6600 או 6400. כרטיס מסך טוב בסביבות ה2000 2 ג'יגה זיכרון בסביבות ה1000שקל מארז טוב שקט יעיל ויפה שלא יעלה יותר מידי.. כל השאר לא משנה לי ממש אז יאלהה תנו לי במפרטים.. *בלי מסך ובלי ציוד הקפי.

• 8 תגובות
    • 699 צפיות
  17. Started by fizban,

שלום לכולם! יש ברשותי לפ טופ די ישן... והייתי רוצה להחליף אותו... (Dell Latitude D500 - Pentium M - 1.3 GHz) עכשיו השאלה הגדולה היא, האם כדאי לי (או האם אפשר בכלל) לשדרג לפ טופ? או עדיף לקנות חדש? ואם אפשר לשדרג, אז אילו חלקים כדאי לשדרג כדי שהוא יעבוד מהר יותר.. (מצטער על הבורות.. אני עדיין לומד..) השאלה עולה מן הסתם בגלל שאיני מעוניין להוציא הרבה כסף על העניין.. (אני מעונייין להוציא גג 2000 שקל על שידרוג\החלפה). אני צריך בסך הכל מחשב לגלישה באינטרנט + כמה תוכנות אופיס בסיסיות.. והמחשב הזה כבר מתחיל לזחול.. (אני מאשים את XP!!). אז מה אתם אומרים? אם אתם זקוקים לעוד פרטים רק תגידו לי תודה מראש! טל

• 3 תגובות
    • 784 צפיות
  18. שלום לכולם.. הגעתי למסקנה שהגיע הזמן לשדרוג רציני הנה המפרט כיום - amd athlon 1800+ epox 8rda+ 512mb geil 9600xt והארדיסק אחד 40 גיגה IDE רק ווינדוס ועוד 200 גיגה סאטה 2 ועוד 80 גיגה IDE... בעיקרון אני צריך מחשב חזק מאוד למשחקים וקידוד קיצר משהו מאוד חזק חשבתי לשדרג לוח אם זכרונות כרטיס מסך ומעבד אני צריך המלצות תקציב לא לעבור ת5000 אגב מארז יש לי כבר גדול וטוב רק צריך לשדרג גם ספק כוח אני צריך המלצה לספק כוח חזק מעבד אני נוטה לAMD אבל מה שיותר טוב עדיף תודה רבה לעוזרים

• 6 תגובות
    • 744 צפיות
  19. מפרט לעבודה בתלת ועריכת וידאו הלוח מפני שצריך את הפיירוייר וכל PCI פנוי צריך יציבות אדירה ותמיד יעבוד מול מול שני מסכים ברזולוציה גבוה לא יעבור אובר קלוקינג. האם יש צורך במארז טוב יותר? זה לא נראה לי מפרט שמתחמם כלכך והאם יש צורך בזכרונות מהירים יותר ? האא וממש לא יהיה לי צורך ב-SLI בתקציב של ש"ח 10.000 1 1530 ¤ Intel Core 2 Duo E6400 2.13GHz 2Mb Box 1 1495 ¤ GIGABYTE GA-965P-DQ6 LGA775 2 635 ¤ TWINMOS DDR2 1024MB 533mhz 1 635 ¤ WD 320GB 7200RPM 8MB JB או 16mb 1 3290 ¤ LEADTEK Quadro FX 1500 PCI-E 256mb 1 250 ¤ NEC ND4570 16x DVD+/-RW/RAM Double Layer BLACK 1 520 ¤ Supertalent Aluminium CA-601UFB BLACK Tower w/Transparent Window 1 700 ¤ ENERMAX LIBERTY 500W

• 7 תגובות
    • 635 צפיות
  20. Started by TermiNal,

שלום לכולם.. הגעתי למסקנה שהגיע הזמן לשדרוג רציני הנה המפרט כיום - amd athlon 1800+ epox 8rda+ 512mb geil 9600xt והארדיסק אחד 40 גיגה IDE רק ווינדוס ועוד 200 גיגה סאטה 2 ועוד 80 גיגה IDE... בעיקרון אני צריך מחשב חזק מאוד למשחקים וקידוד קיצר משהו מאוד חזק חשבתי לשדרג לוח אם זכרונות כרטיס מסך ומעבד אני צריך המלצות תקציב כרגע לא מוגדר אבל לא לעבור ת5000 אגב מארז יש לי כבר גדול וטוב רק צריך לשדרג גם ספק כוח אני צריך המלצה לספק כוח חזק תודה רבה לעוזרים

• 6 תגובות
    • 668 צפיות
  21. המחשב ישמש לגלישה באינטרנט ועבודה על תוכנות לא כבדות במיוחד לא ישמש למשחקים ולא יעבור OC הדבר היחידי שאני יודע שאני רוצה שיהיה במחשב הזה ..זה המעבד E6300 וכל השאר באחריותכם בלבד הייתי מעדיף לוח אם עם כרטיס מסך ONBOARD כמו הלוח הזה ?ConRoe945G-DVI s775, 945G, DDRII 667, PCI-E? מה דעתכם עליו? אז יאללה בואו נתחיל לעבוד מעבד - E6300 לוח אם+כרטיס מסך - ? זיכרון - ? מארז+ספק כח - ? דיסק קשיח - ? צורב DVD - ? כונן דיסקטים - ? מסך דק 17 - ?

• 8 תגובות
    • 838 צפיות
  22. Started by Axel Foley,

אני צריך בבקשה המלצות למפרט, לעבודה בפוטושופ בעיקר, ללא מסך וציוד היקפי. תודה לממליצים

• 4 תגובות
    • 585 צפיות
  23. Intel Core 2 Duo E6300 1.86GHz 2Mb 1,150 Arctic Cooling Freezer 7 Pro 149 ASUS P5LD2-VM SE Intel 945G LGA 775 Conroe Supported 590 Patriot 2GB PDP DDR II 667 1,240 Western Digital 250GB 7200RPM 8MB WD2500JB 490 Creative SoundBlaster Audigy Value 24 bit 7.1 RETAIL 230 NEC ND-3550 Dual Layer DVD±R/W/DL 16X Bulk Silver 210 Thermaltake Swing VB6000 Silver 430 Watt Window 580 סה"כ 4,639 ש"ח מה אתם אומרים? המחשב עתיד להיות בשביל משחקים, כרגע הוא ישמש בעיקר לקולנוע ביתי + הרצת הרבה תוכנות (PS, WINAMP, IE, WMP, וכו') בו זמנית. - את המארז אני לא מעוניין לשנות. קיבלתי עליו פידבקים טובים ופחות טובים, אני אוה אותו ואת העיצוב שלו. - לא מתוכנן שום OC לשום…

• 12 תגובות
    • 770 צפיות
  24. Started by idoodi,

תשמעו אני חדש פה בפורום והתלבטתי אם אני יכול לסמוך פה על מישהו כי אני לא מכיר אותכם אבל ראיתי כמה נושאים והבנתי שאתם רצינים.....4 אז ככה אני צריך עזרה אני צריך מפרט למחשב (לא כולל מסך מקלדת עכבר וכל החארטות רק מחשב) בתקציב של הכי הרבה 4000 אז מי שיכול לעזור ומבין אז לא מחשב ספציפי למשחקים כיאילו שיהיה חזק ואני יוכל לעשות בו הכל..ושהיה כולל קירור כיאלו אני בא עם הרשימה שלכם נותן לחנות והם נותנים לי מחשב... תודה מראש עידו

• 22 תגובות
    • 1.7k צפיות
  25. Started by Nightwind,

אני רוצה לקנות מפרט עוד שבוע ככה שיהיה למשחקים מוזיקה וסרטים צריך הכל חוץ מרמקולים ומקלדת

• 18 תגובות
    • 1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.