עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. . מה התקציב המקסימלי? 3200 - ללא חריגות האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך? במידת האפשר לנסות לחסוך במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? ללא 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב (לדוגמא - עבודה משרדית, תכני HD, משחקים, עריכות, גרפיקה וכדומה)? גלישה, משחקים כגון FIFA, סרטי HD א) תנו דוגמאות לאפליקציות העיקריות בהן תשתמשו: הוא משתמש בעיקר לגלישה,הורדות ומשחקים כמו WARCRAFT ב) צייינו האם תשתמשו בהן בצורה כבדה (אם זה לרינדורים לדוגמא, האם זה לשם פרנסה?). לא ג) במידה והמחשב מיועד גם/בעיקר למשחקים: * מה הרזולוציה הטבעית (מקסימלית) שיש למסך שלכם? מסך 22 אינצ' * באיזה סוג משחקים תשחקו? משחקים כמו WARCRAFT ומשחקים ברשת * באילו הגדרות תשחקו (נמוכות/בינוניות/ג…

• 3 תגובות
    • 601 צפיות
  2. אני קונה מחשב מבוסס AMD פשוט בתקציב של 2700 ש"ח לכל היותר: בניתי את המפרט הנ"ל. מה דעתכם עליו והאם אפשר יותר טוב ממנו באותו תקציב? מעבדי ?AMD Sempron 2500+ (S-754) מעבדי ?AMD Sempron 2500+ (S-754) לוחות אם למעבדי ?AMD ASROCK K8NF4G-SATA2, s754, NF4, VGA, PCI-E זכרונות DDR 400 512MB memoQ CL2.5 דיסקים קשיחים Hitachi Deskstar 80GB Sata II כרטיסי מסך GIL Alastor X300 SE 128MB TV, DVI, PCI-E (BULK) כרטיסי קול On Board 128Bit צורבים CD Recorders LiteOn Combo 48 x 32 x 48 + DVDx16 ציוד רשתות On Board 10/100 מארזים 8668 ATX MIDI PFC, 500W, USB מקלדות 2 Lang. עכברים MOUSE PS2 + roll רמקולים 400 W מסכים FLAT 17'' CRT סה"כ 2647 ש"ח...

• 4 תגובות
    • 601 צפיות
  3. שלום לכולם, אני צריך לקנות לאחי הקטן (15) מחשב למשחקים - אין לי מושג מה הדרישות היום או מה היצע החומרה. אני אמור לקנות לו את המחשב היום כך שזה די דחוף... אז אני ממש אודה לתשובות מהירות. חשובה לי האחריות - והמעבדה שנותנת שירות - שיהיו נחמדים ומקצועיים, ולא יעבירו אותנו 7 מדורי גיהנום על תקלות. ושיהיו באיזור רמת גן או אשדוד. הבנתי ש AMD לא רעים בכלל אבל מהסתכלות על הפורום אני רואה שכולכם ממליצים על אינטל, יש סיבה לכך? להלן הדרישות ע"פ השאלות מ-חוקי הפורום 1. מה התקציב? האם הוא למזומן שטרות (למזומן המחיר יותר נמוך בד"כ ב2-3%) ? עד 4500 ש"ח, אפשרות למזומן. 2. מטרות המחשב? לדוגמה: עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), משחקים (קלים או כבדים?), צפיה בסרטים, קולנוע בייתי, הורד…

• 4 תגובות
    • 601 צפיות
  4. 1. מה התקציב? האם הוא למזומן שטרות (למזומן המחיר יותר נמוך בד"כ ב2-3%) ? 6,000 ש"ח.מזומן. 2. מטרות המחשב? לדוגמה: עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), משחקים (קלים או כבדים?), צפיה בסרטים, קולנוע בייתי, הורדות, מסיבות רשת, עריכה גרפית (דו מימדית, סרטים, או תלת מימד?) למשחקים , סרטים , אינטרנט , תוכנות , בעיקר משחקים כבדים. 3. האם אתם צריכים ציוד הקפי? לדוגמה: מסך, מקלדת ועכבר (אלחוטיים?), רמקולים, כרטיס טלוויזיה. מסך 4. האם יש דבר ספציפי שאתם לא צריכים במחשב עצמו? כמו: DVD, צורב, כונן דיסקטים, כרטיס קול איכותי לא צריך כונן דיסקטים ולא צריך צורב DVD ואין צורך בכרטיס קול איכותי מספיק לי מה שיש על הלוח אם וגם לא CORE I7. 5. האם יש לכם העדפה לחברה או לחלק כלשהו ? כן מארז SONATA …

• 6 תגובות
    • 601 צפיות
  5. המפרט אמור להכיל בו רק את הבאים: מעבד, לוח אם, כרטיס מסך, זיכרונות, דיסק קשיח, מארז+ספק כח. ללא כל שאר הציוד ללא צורב ללא עכבר מקלדת ללא מסך וללא קירור למעבד (חוץ מהסטוק כמובן חח) ! בתודה מראש לכל המגיבים.

• 4 תגובות
    • 601 צפיות
  6. Started by asaf19,

אז ככה זה יהיה מחשב למשחקים אינטרנט וכאלה חוץ מי מסך צורב ודיסק קשיח

• 0 תגובות
    • 601 צפיות
  7. Started by renne,

dell Inspiron 15 3000 3567 השימוש העיקרי זה סרטים,המחשב יספיק? full hd 1080×1920 כרטיס מסך 520 תודה לעונים

• 1 תגובה
    • 601 צפיות
  8. רוצה להציג מפרט בסיס המיועד לגלישה בעיקר עם צפייה בשידורים ישירים באינטרנט. נתחיל מהשאלון 1. מה התקציב המקסימאלי? – עד 1500 שח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנסות לחסוך ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא לחרוג 2. מה שימושי המחשב ((\גלישה\צפייה בשידורים ישירים באינטרנט) א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). בעיקר גלישה) ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: לא -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית), 19 אינטש ,רזולוציה 1024X1280). -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב ( 3. האם יש צורך בציוד הקפי? לא. 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? כונן נייד וציוד היקפי 5. עד כמה ח…

• 3 תגובות
    • 601 צפיות
  9. Started by pperoxide,

בעקרון אני צריך מפרט מחשב ב3000 שקל לגיימינג ועבודה משרדית אני צריך רק את הכונן נטו בלי מסך או ציוד הקפי כלשהו +צורב DVD והכי חשוב שיהיה סניף באזור הקריות שאם יתקלקל אני לא יסע עד תל אביב בשביל זה תודה מראש

• 1 תגובה
    • 601 צפיות
  10. Started by shhfcon,

היי אני רוצה לקנות מחשב למשחקים אבל אני לא כל כך מבין...הצעות בבקשה?

11. Started by blinkybill,

אוקיי אז ככה, אני רוצה לבנות htpc אבל לא סגור על החומרה לגמרי.. הדרישות: לוח אם קטן micro atx אם אפשר ותואם למעבד אינטל. כרטיס מסך + כרטיס קול HD מובנה. יציאת HDMI + DVI DDR2 תמליצו לי גם על ספק כוח. המחשב כולו לסרטים + הקלטה מהטלויזיה. את הקירור אני כבר אבחר. תודה מראש.

• 0 תגובות
    • 601 צפיות
  12. 1. מה התקציב המקסימאלי? 5500-6000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך?לחסוך ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?עד 6000 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עריכות כבדות ומשחקים כבדים avid ואפטר אפקטס א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). גם פרנסה וגם לבית ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. bf4 starcraft 2 -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך).full hd -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)?גבוהות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)…

• 2 תגובות
    • 601 צפיות
  13. Started by _daFink,

אהלן צהריים טובים, אז ככה, זה המפרט שלי: (סלוט 2 זהה לסלוט 1) אני לא משחק הרבה, אבל כשאני משחק אני כבר מרגיש שזה לא מספיק (BF3), ואני רוצה להכין את הקרקע לBF4 =] אני רוצה לשדרג את הכרטיס מסך וכמובן את הזיכרון. (יש לי בלוח אם עוד 2 סלוטים פנויים) התקציב שלי לשני אלה הוא נניח 1000 שקל (אפשר לחרוג נגיד ב100-200 שקלים, אם זה באמת שווה את זה)

• 3 תגובות
    • 601 צפיות
  14. Started by YosiAT,

היי, היום נסעתי לאיבורי לא כדי לקנות מחשב ולא אקנה משם אלה כדי לבנות מפרט בניתי מפרט שיהיה לי טוב וגם עם תקציב טוב... המפרט עבר שינויים עם דוד שלי ולכן אין לי דגם של הלוח אם...וגם לא של הכ.מסך... אז הנה המפרט: EZCOOL+REAL 400 | מארז + ספק E6750 2.66X2mhz 1333 קונרו | מעבד OCZ 2GB 800Mhz PLT פטינום זיכרון GeForce 8600GT 512Mb | כ.מסך DVDRW SATA x18+- צורב Seagate 250GB SATA 2 הארז דיסק מאורר שקט למעבד לא ידוע

• 4 תגובות
    • 601 צפיות
  15. שלום לכולם, ושוב אני כאן עוזר לחבר, ואני מקווה שכמו בפעמים האחרונות גם הפעם העזרה תבוא ממכם(במיוחד אינטגרל שממש עזר לי פעם קודמת) אז ככה יש לי ידידה שרוצה לרכוש מחשב נייד(אין לה צורך בו, אבל לא עוזר כל מה שאני אומר לה) אז הגעתי למספר אפשרויות אני יציג אותם, המחירים ללא מע"מ ובדולרים, הצרכים שלה די בסיסיים, משתמשת כבדה באופיס, סרטים מדי פעם אולי צריבה פה ושם. הקיצר F.E.A.R לא צריך לרוץ על המחשב הזה 1-ThinkPad R50e מודל 1834SWG Intel® Celeron® M 360 (1.40GHz, 1MB Cache, 400FSB) 512MB 40GB 15" XGA Intel Extreme Graphics 2 6 Cell Lithium-Ion Fax/modem,10/100 Ethernet Intel PRO/Wireless2200BG Windows XPProfessional 3KG 1YEAR 1047$ 2- כמו 1 רק מעבד I…

• 2 תגובות
    • 601 צפיות
  16. שלום לכולם !!! זו פעם ראשונה שאני כותב בפורום. אני צריך בבקשה המלצה למפרט מחשב עד 3200 ש"ח המיועד לעבודה על תוכנות גרפיות דוגמת Photoshop, Illustrator וכו' תודה ושבת שלום !!

• 3 תגובות
    • 601 צפיות
  17. Started by eladbz,

שלום לפורום, יש לי מחשב dell inspiron 1525 שהתקנתי עליו windows XP. במפרט המחשב מצויין כי יש לו אפשרות להוציא יציאת קול דיגיטלית spdif במחבר din 7 pin שעליו יוצא גם s-video. רכשתי את הכבל הזה: http://www.svideo.com/7pinwspdif.html אבל אני לא מצליח למצוא שום דרך להוציא את האודיו דרכו. אני מנסה להתחבר לטלוויזיה של LG בחיבור HDMI דרך רסיבר של דנון AVR-1709 שיודע רק להעביר את האודיו לטלוויזיה ולא לפענח אותו ולשלוח אותו לרמקולים. יש למישהו רעיון?

• 0 תגובות
    • 601 צפיות
  18. שלום לכולם, אני מחפש מפרט למשחקים כבדים ולסרטים כולל מקלדת, עכבר ומסך (ואפשר אולי רמקולים) עד 5500 ש"ח עם אופציה לחריגה. עריכה: מ-TMS

• 7 תגובות
    • 601 צפיות
  19. אני רוצה לשדרג את המחשב שלי אבא שלי, והתקציב טיפה מוגבל. תקציב הבסיס הוא 1500 ש"ח ואם שווה החריגה אז עד 2000 ש"ח. השימושים העיקריים למחשב יהיו אינטרנט, עבודה משרדית ועבודת גרפיקה 2D קלה. אין צורך בציוד היקפי (מקדלת,עכבר, מסך, כרטיס קול מיוחד וכו') ואין צורך בכונן אופטי. כמו כן אין צורך במערכת הפעלה. לא חובה לכלול מארז (רק אם לא פוגע ממשית בביצועים), אבל צריך לכלול ספק כוח מחברה נורמלית (גם אם לא עתיר וואטים ). המחשב לא צריך להיות שקט במיוחד והוא לא יעבור OC. תודה מראש על העזרה

20. שלום לכולם, כאמור, אני מחפשת המלצה למחשב נייד למטרות עיצוב גרפי - כרגע מדובר בעיצוב דו מימדי (אילוסטרייטור, פוטושופ ושות'), אבל יש סיכוי מסוים שארצה לערוך בו בסופו של דבר וידאו/אנימציה, אז אשמח להמלצות למשהו שישאיר לי את האופציות האלה. מבחינת התקציב, 6,500 זה הגבול הסופי, אבל כמובן שאעדיף אפשרויות זולות יותר. אני עוד סטודנטית, אז כרגע לא אכפת לי לקנות משהו שהוא לא הכי הכי טוב - רק שלא ייאנח כל פעם שאני פותחת תמונה. משקל הוא גם לא לגמרי שיקול, כי אני לא מוציאה אותו מהבית הרבה - מן הסתם אני אעדיף משהו יותר קל, אבל כרגע יש לי מחשב ששוקל 3.5 ק"ג ואני מסתדרת. אני לא יודעת אם זו שאלה כשרה, אבל אם כן - אני גם מחפשת מקום אמין לקניה בתל אביב. תודה רבה!

• 0 תגובות
    • 601 צפיות
  21. Started by NETANELKOREN,

שלום. אני רוצה לקנות מחשב. אבל לא יודע איזה מעבד יוכל לרצות אותי הE6600 הוא ה6700 אני רוצה לקנות כרטיס מסך אבל לא יודע מה יותר טוב geforce 7950 gt extreme הוא ati redeon 1900tx. האם ASUS P5B DELUXE הוא ירצה אותי. והאם Creative X-Fi XtremeMusic יוכל לרצות אותי. אני לא גיימר אבל אני צריך מחשב ל7 שנים .

• 1 תגובה
    • 601 צפיות
  22. Started by doscape,

מה הייתם לוקחים אחד מה DELLים או LENOVO שהוא יד שניה?

• 0 תגובות
    • 601 צפיות
  23. 1. מה התקציב? 3000, עדיף שלא יהיו חריגות, אבל אם חריגה קטנה תעשה שינוי משמעותי אז נראה מה אפשר לעשות. 2. מטרות המחשב? משחקים, לא מעוניין לשחק עם רזולוציות מטורפות והכל, שיריץ שנוכל להנות (: 3. האם אתם צריכים ציוד הקפי? לא. 5. האם יש לכם העדפה לחברה או לחלק כלשהו ? לא מבין בזה. 6. האם נושא הקירור והעיצוב במחשב חשובים לכם? האם צריכה להיות התאמה בין הצבעים של המחשב ויש דרישה למחשב שקט במיוחד? המחשב יכול להרעיש, הוא לא פועל בלילה. רק שלא יהיה רעש מטורף... לא חשוב התאמה בין צבעים, המחשב נמצא בכונן כזה. 7. האם אתם צריכים מערכת הפעלה חוקית, הרכבת מחשב במעבדה או התקנת מערכת הפעלה במעבדה? רק הרכבת המחשב. 8. האם יש צרכים מיוחדים כלשהם? אני בדרך כלל עובד עם המון דבר…

• 3 תגובות
    • 601 צפיות
  24. http://www.asus.com/News/Bdmf9rXuqU29SRsi/

• 0 תגובות
    • 601 צפיות
  25. מה זה חחחחחחח אני רואה תמחירים שם ופה ואני רוצה לבכות נגיד בדנמרק לוקחים כמו פה ? זה אולי בגלל הדולר הנמוך כעת אבל זה נורא מצחיק לראות מעבד 3200 amd שכאן עולה 1200 ושם אתה יכול לקנות כבר במחיר הזה 3500 אפשר לדעת למה זה ככה?ואפשר אתרי קנייה בארה בלראות תמחירים ועדו להתפעל.. ויש לי עוד שאלה מה כל פעם שהדולר משתנה הם משנים באתר שלהם תמחירים?

• 1 תגובה
    • 601 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.