עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. שלום, מבקש את חוות דעתכם על מפרט שמשתמש ב-E2160 ל-OC בינוני (2.2GHz). הסוגיה הגדולה היא של המארז. לקחתי JSP-TECH במקום ה-HEC על מנת לחסוך 200 ש"ח. האם נראה לכם טוב ? סה``כ מחיר ליח` כמות מוצר הקטגוריה מק``ט 482 482 1 מעבד Intel Pentium Dual-Core E2160 מעבדים IE2160 548 548 1 לוח אם GIGABYTE GA-965P-S3 לוחות אם 39202 425 425 1 כונן קשיח Westren Digital WD3200KS 320GB דיסקים קשיחים ואחסון 3200KS 404 202 2 זיכרון G.Skill DDR2 1024MB 667Mhz CL5 זיכרונות למחשב F2-5300CL5S-1GBNJ 699 699 1 כרטיס גרפי Leadtek nVIDIA GeForce 8600GT 256MB PCIe כרטיסי מסך LV360 171 171 1 צורב LG GSA-H44N X18 DVD כוננים אופטים GSA-H44 186 186 1 מארז כולל ספק JSP-TECH N-880D 400W מארזים N-880D …

• 8 תגובות
    • 613 צפיות
  2. טוב אז ככה אני הרבה זמן מחכה לקנות מחשב חדש ושבוע הבאה ניראה לי שאני יקנה עכשיו זה תלוי בתגובות שלכם וההמלצות התקציב הוא גג 6000K כולל עכבר מקלדת אך ללא צורב או כונן CD כל שהוא. המחשב מיועד למשחקים אך לא רק לכן אני מתעקש על ה9450 כמו כן בחרתי לוח X38 שנותן אפשרות לCF במחיר של לוחות של P45 איכותיים וכולל לא מעט פיצ'רים איכותיים וכמו שהבנתי לוחות אלו גם מצוינים ב OC לכן זו הבחירה שלי וגם עליו אני מתעקש! עכשיו נישאר לי לראות מה אתם אומרים?... המפרט הורכב ב KSP אך אולי אקנה בפנדה תלוי מה הפרש המחירים שיהיה בזמן התשלום במזומן!

• 4 תגובות
    • 613 צפיות
  3. Started by hilafar27,

שלום רב אני מעוניינת לרכוש לבת שלי בת 6 מחשב נייד מתלבטת בין אסוס מעבד i3-7020u לבין לנובו מעבד Intel Pentium silver processor N5000 האם זיכרון 4 gb מספיק או כדאי לקנות 8 gb? האם מספיק או שחייב משהו יותר חזק? אשמח לעזרתכם בהקדם.תודה

• 1 תגובה
    • 613 צפיות
  4. 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? בסביבות 5000 ש"ח עם אפשרות חריגה עד 6500 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? משחקים כבדים (microsoft flight simulator, cyberpunk) 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) כרטיס מסך (יש לי 1070 במחשב הנוכחי ורוצה להשתמש איתו עד שאני אוכל לקנות 3070) 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? מאוד 6. האם ישנה הגבלה או העדפה לגודלו הפיזי של המחשב ומשקלו, אורות וכו'? mid tower 7. האם האם יש צורך…

• 0 תגובות
    • 613 צפיות
  5. Started by motizkn,

שלום. אני מעונין לקנות לידידה טובה שלי מחשב רק לצורכי לימודים וסרטים (לא למישחקים) מחנות אמינה באזור ירושלים. התקציב הוא 3000 ש"ח ללא מסך. האמת שניראה לי שהתקציב גדול מידי אבל אני לא בתוך אם לקחת מחשב פשוט יותר בתקציב נמוך יותר. אם יש למישהוא הצעה למיפרט או ולחנות אשמח לישמוע. תודה.

• 5 תגובות
    • 613 צפיות
  6. Started by omer_xd,

האם מישהו ממליץ על המיקלדת G15 בישביל גימינג תקציב מוגבל430 ש''ח אשמח לקבל תשובה בהקדם בתודה מראש:omer_

• 1 תגובה
    • 613 צפיות
  7. האמת היא שבמחשוב נייד אני לא מבין הרבה. אני מתחיל לימודים עוד מעט ואני מעוניין לקנות מחשב נייד חדש שיחזיק לי לפחות ל4 שנות הלימודים (הנדסת תוכנה כנראה). מה אני צריך בעצם: לפי מיטב ידיעתי C2D הוא הכי טוב היום בניידים ולכן אני מעדיף C2D, אבל אין לי מושג איך הביצועים בדגמים השונים (ואיך הAMD TURION ביחס אליו?) אני מעוניין שיהיה לו מסך בפורמט רחב כמובן כ.רשת אלחוטי! 1GB זכרון. לפחות 100GB הארד דיסק. כמה שיותר יציאות USB. רצוי שיהיה קטן (אני יכול להסתדר גם עם מסך 14'' בסבבה). המשקל חשוב לי מאוד (חשוב שיהיה קל!) כרטיס מסך מובנה ופשוט נראה לי יספיק. חיי הסוללה לא כ"כ חשובים לי יחסית. מבחינתי אני פשוט אסחוב אותו לאנשו ואחבר אותו עם השנאי לחשמל. אני לא הולך איתו לאמצע…

• 1 תגובה
    • 613 צפיות
  8. שלום, אני צריך מחשב לאמא שלי, השימושים הם אינטרנט ועבודה באופיס בעיקר התקציב הוא 3000 ש"ח אני צריך מפרט קומפלט שכולל ציוד הקפי ומסך הדרישות היחידות מבחינתי הן: מעבד של אינטל מסך בגודל 22" עדיפות לחנות באיזור ראשון תודה

• 4 תגובות
    • 613 צפיות
  9. מחשב ביתי לעבודה יומיומית(כללית) ופוטושופ. לא מתוכנן OC. שקט דיי חשוב בטווח המחיר. מארז Enermax Chakra כבר נרכש. המפרט כאן: http://tms.co.il/preview/spec/7uhwl2ex דעות? שינויים ? הצעות טובות יותר בטווח התקציב? תודה למגיבים מראש

• 4 תגובות
    • 613 צפיות
  10. שלום, אני מעוננין לקנות 2מחשבים ניידים. המחשב הראשון: (מיועד לנשיאה בתיק) - משקל קל -DVD-RW מובנה במחשב ולא חיצוני לו! -גודל מסך12"+ -גודל דיסק קשיח 60GB+ -2 GB ראם -מעבד C2D תקציב: עד 7500 ש"ח המחשב השני: (מיועד למחשב משרדי+משחקים) -משקל לא חשוב במיוחד -גודל מסך 15" -גודל דיסק קשיח 120GB+ -2 GB ראם -מעבד C2D תקציב: כנ"ל- עד 7500 ש"ח 2 המחשבים כנראה ולא יקנו בכלל בארץ, אלא בארה"ב. אז אנא תעזרו לי לבחור את הנייד שהכי יתאים לי. תודה, ניב

• 2 תגובות
    • 613 צפיות
  11. Started by redead,

המפרט הוא לאחי שלא משחק במשחקים אלא בעיקר לשימוש אינטרנט , תוכנות קלות , מוזיקה וסרטים לכן אני צריך גם למשל שלכרטיס מסך תהיה יציאה לטלויזיה.. צריך מפרט שלם חוץ מההרדיסק שכבר יש של 500 ג'יגה חדש.. מה שפחות או יותר בחרתי עד עכשיו זה ככה : מעבד : Core 2 Duo E8400 לוח אם : לא יודע איזה השמח לקבל הצעות זכרונות : אני רוצה שני סטיקים של 2 ג'יגה כל אחד ביחד 4 ג'יגה ואני לא יודע של מי לבחור כרטיס מסך : לקחתי HD 3650 512MB GDDR2 DX10.1 HDTV DVI PCI-E 2.0 לא יודע אם הוא כזה מומלץ צורב : DVD±RW GH20NS ( לא נראה לי גם ככה כזה קריטי הוא לא צורב כזה הרבה ) ואני צריך לבחור גם מארז שזה אפשרי משהו ממש פשוט וגם ספק כוח שאני לא יודע כמה צריך משהו רציני לכזה מפרט רגיל ולא רציני..

• 11 תגובות
    • 613 צפיות
  12. Started by M@NIAC,

חבר'ה עבודה מצויינת!!! ממש תודה בשם כל האנשים שאתם עוזרים להם פה.! הממ.. אז ככה. מחשב ב 2000-2500 לשימוש משרדי: אופיס אינטרנט תוכנות מוזיקה וסרטים. כרטיס מסך גג ב 250-300 שקל. הארד דיסק 160 או 200 מה שנכנס בתקציב .עדיפות ל 160. לוח אם רק רק של אינטל.לא מעוניין ב AMD . יש לי ציוד הקפי+מסך אז לא להכניס למפרט. אם אפשר משהו סבבה בפחות כסף אז אחלה. בתודה ויום טוב ! עידן .ש.

13. Started by avihai159,

שלום קוראים לי שיר אני רוצה לקנות מחשב לשימוש ביתי ולימודים תקציב: 3,000 חריגה: 200 לחרוג רק במקרה חשוב הערות: *חשוב שיהיה bluethooth וwifi *דיסק קשיח 160-250 *זכרון 2048 ומעלה *מצלמה מובנית *מסך 15.4 בערך

• 1 תגובה
    • 613 צפיות
  14. Started by סער_שי,

ובכן - אם אני קונה מוצר בארץ "זרה" אך עם אחריות בינלאומית - האם תיקון של המוצר הזה יתאפשר בארץ, בהנחה ויש יבואן רישמי? והיכן הכי כדאי להזמין מוצרים מארה"ב, אם למישהו יש הצעה?

• 0 תגובות
    • 613 צפיות
  15. אני קונה מדילר את המפרט הבא: מעבד E6300 Intel לוח אם 965G -ds3?/GA-965P-s3 Gigabyte Liberty 400watt מארז GB 3D Aurora זכרונות 1giga (512*2) 667mhz ipc דיסק קשיח 250GB sata2 16mb western digital כונן דיסקטים Included צורב דיוידי LG/Asus x16 or higher שחור כל זה יעלה לי איזה 3800-4000 שקל עדיין לא סגור על הספק כוח..נראה לכם משתלם?

• 3 תגובות
    • 613 צפיות
  16. מעבד: pentium D 3.4 לוח אם sorento 945 gnt זיכרון 1024 DD2 דיסק קשיח 250GB sata2 w.d צורב dvd nec ND3550A x16 dl כ.מסך GIGABYTE 7600 GT 256 MB מסךsamsung TFT 17"740N מקלדת Logitech value keyboard black OEM עכבר Logitech MX310 סה"כ כולל מע"מ 5,920 איך המחשב? הוא מתאים למשחקים?

• 11 תגובות
    • 613 צפיות
  17. בעיקרון כבר קניתי תמחשב אבל אני חושב שאני יכול עוד לשנות... זה רגע כזה של התחרטות כזאת אולי... הרכיבים העיקריים: AMD Athlon 64 3000 Venice Socket 939 BOX Gigabyte GA-K8N Ultra-9 nForce4 Socket 939 ... Gigabyte FX6600GT GV-NX66T128D PCI-e 128Mb Bulk יש לי התקפי חרטה שמא המעבד לא מספיק מהיר והכרטיס מסך לא יחזיק מספיק.. אני מקווה שהדאגות לשווא.. אגב, הלוח אם מומלץ לעתיד נכון? מה אתם אומרים?

• 7 תגובות
    • 613 צפיות
  18. שלום, אני מעוניין לקנות מחשב זול לאח שלי, שעיקר העבודה איתו תיהיה אינטרנט,סרטים(HD) ויישום פשוטים. אני מקווה שהתקציב של 2K נותן מרחב סביר לעבודה. חשוב לי לקנות מפנדה - אני גם גר קרוב אליהם וגם אני לקוח שלהם המון זמן והם תמיד טיפלו בי בצורה טובה. 1. מה התקציב המקסימלי? נא לציין בבירור בכותרת הת'רד! האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך?לנצל במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב500 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב (לדוגמא - עבודה משרדית, תכני HD, משחקים, עריכות, גרפיקה וכדומה)?עבודה משרדית ותכני HD א) תנו דוגמאות לאפליקציות העיקריות בהן תשתמשו.סרטים ב) צייינו האם תשתמשו בהן בצורה כבדה (אם זה לרינדורים לדוגמא, האם זה לשם פרנסה?). ג) במידה והמחשב מיועד ג…

• 3 תגובות
    • 613 צפיות
  19. Started by iCanKnow,

היי לפי מה שהבנתי יש בפורום הזה אנשים שמבינים טוב במפרטי מחשב(לא שמעתי על הפורום עד לפני כמה ימים) אז אשמח אם תוכלו להגיד לי איך המפרט הבא: מעבד: Intel Ivy Bridge Core i5 3470 Socket 1155 6MB 3.2Ghz Tray כמות: 1 - מחיר: ₪946 קירור למעבד: ZALMAN 7000V Al SI EDITION FAN CONTROL כמות: 1 - מחיר: ₪55 לוח אם: Gigabyte GA-H77M-D3H כמות: 1 - מחיר: ₪474 מארז: Lancool Midi Tower PC-K59B Black + Seasonic S12ii-620W כמות: 1 - מחיר: ₪699 קירור למארז: Shagon 120mm Double Ball Bearing 1600rpm כמות: 1 - מחיר: ₪40 זיכרון: Kingston 4GB 1600 כמות: 2 - מחיר: ₪106 קשיח למחשב שולחני: Seagate 1TB, 3.5", SATA3, Barracuda 7200.14 כמות: 1 - מחיר: ₪430 כר…

• 1 תגובה
    • 613 צפיות
  20. Started by Zambar,

בשביל מישהו שאני מכיר.. קצת משחקים (לא משהו רציני), אינטרנט, מסמכים, ובשם כל זבובי בט"ר זיקים, בלי צ'יפסט של VIA...

• 4 תגובות
    • 613 צפיות
  21. אני מעוניין שתרכיבו לי מפרט שיתמוך בHD ובDX10 שיהיה לפחות 2 ג'יגה זיכרון,וכרטיס מסך סביר שיסחוב רזולוציות גבוהות ומשחקים נורמלים. המפרט ישומש לצפייה בסרטי HD וסרטים באיכות גבוהה ושימוש בפוטושופ ועוד כל מיני תוכנות עיצוב שונות. לשים דגש על זיכרון רב וכרטיס מסך תומך בכל הפיצ'רים החדשים לא צריך הרבה מקום(160 יספיק). לא חייב כרטיס מסך ב800 שקל כי אני לא הולך להשתמש בו למשחקים אלא להרצה של רזולוציות גבוהות(מסך 24 אינץ) וצפייה בסרטים. אשמח אם תוכלו לתת לי מפרט יש לי כבר מסך,צורב DVD, ושאר הציוד היקפי.(במפרט שיהיה מארז פשוט מאוד בצבע שחור) תודה רבה לעוזרים אני מקווה שאפשרי להרכיב מפרט לפי הדרישות הבאות.

• 0 תגובות
    • 613 צפיות
  22. ברשותי המחשב הנ"ל לאחר שמערכת ההפעלה שלו שודרגה מויסטה במקור לוינדוס 7. כעת אני מנסה לפרמט אותו כמקובל ע"י הקשה על alt f10 ושם הוא מכניס אותי לתפריט אחר לגמרי שלא קשור לפירמוט. אין באפשרותי לפרמט ע"י דיסק. תודה מראש למי שיכול לעזור, עודד.

• 0 תגובות
    • 613 צפיות
  23. 1. מה התקציב? אין תקציב , המטרה שלי זה להבין איזה מפרט אני צריך בדיוק , אני מתכנן לקנות משומש או חלקים משומשים ולהרכיב (יש לי כבר מארז סלוני וספק כח) . המטרה שלי בדיון זה להבין איזה חומרה אני צריך בדיוק דרך המפרט שתרכיבו לי 2. מטרות המחשב? ניגון סרטי HD 720P (לא צריך FULL HD) אין שום מטרה אחרת מלבד ניגון סרטים , אם פנטיום 4 מספיק אגב מספיק לדרישה הזאת אז לא לדחוף לי DUAL CORE 3. האם אתם צריכים ציוד הקפי? רק שלט אלחוטי שמתאים ל MEDIA CENTER, כל השאר יש 4. האם יש דבר ספציפי שאתם לא צריכים במחשב עצמו? לא צריכים משהו שלא תורם לניגון סרטי HD . בנוסף לא צריך כרטיס טלויזיה , יש לנו ממיר 5. האם יש לכם העדפה לחברה או לחלק כלשהו ? לא. 6. האם נושא הקירור והעיצוב במחשב חשובים לכ…

• 1 תגובה
    • 613 צפיות
  24. 1. מה התקציב? האם הוא למזומן שטרות (למזומן המחיר יותר נמוך בד"כ ב2-3%) ? לא יודע 2. מטרות המחשב? לדוגמה: עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), משחקים (קלים או כבדים?), צפיה בסרטים, קולנוע בייתי, הורדות, מסיבות רשת, עריכה גרפית (דו מימדית, סרטים, או תלת מימד?) עריכת מוזיקה לא פחות ולא יותר 3. האם אתם צריכים ציוד הקפי? לדוגמה: מסך, מקלדת ועכבר (אלחוטיים?), רמקולים, כרטיס טלוויזיה. מסך 22" רחב 4. האם יש דבר ספציפי שאתם לא צריכים במחשב עצמו? כמו: DVD, צורב, כונן דיסקטים, כרטיס קול איכותי לא צריך כרטיס קול 5. האם יש לכם העדפה לחברה או לחלק כלשהו ? המארז חייב להיות NZXT HUSH 6. האם נושא הקירור והעיצוב במחשב חשובים לכם? האם צריכה להיות התאמה בין הצבעים של המחשב ויש דרישה למחשב שקט במ…

• 5 תגובות
    • 613 צפיות
  25. Started by Armageddon26,

המחשב מיועד לעבודה עם תוכנות שמנצלות ריבוי ליבות, אז אם יש מעבדי QUAD לניידים זה יתאים בול. חוץ מזה שימושים פשוטים - אינטרנט וסרטים (שיוכל להריץ סרטי FHD). תודה למגיבים

• 3 תגובות
    • 613 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

חיפוש

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.