ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,404 דיונים בפורום זה
-
ראתי את המפרט המופיע ב: http://www.hwzone.co.il/specslist/view/103/ אני חושב שמה שיתאים לי היא האופציה השניה עם הכרטיס הגרפי, אך בגלל מגבלת התקציב אני אוותר על הדיסק הקשיח השני המופיע בהצעה. ראיתי כי התאריך של ההמלצה הוא מלפני שלושה חודשים, רציתי לדעת אם מאז היו אילו שהם שינויים משמעותיים שאני צריך לקחת בחשבון כגון ירידת מחירי המעבדים וכו', ואם כן אז אם יש אלו שהם שינויים שאני יכול להכניס שיכנסו במסגרת התקציב? המחשב מיועד בעיקר לעבודה לסטודנט, עם תוכנות דו מימד, אך בכל זאת אני מעדיף לשמור על כרטיס מסך נפרד.
-
- 3 תגובות
- 603 צפיות
-
-
המחשב הולך להחליף מחשב D2C מיושן שכבר לא עובד הכי טוב בלשון המעטה.. 1. מה התקציב המקסימאלי? 1500 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לחסוך ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? +- 100-200 2. מה שימושי המחשב? אינטרנט, סרטים ובעיקר autocad map 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אין צורך. אם יכנס בתקציב, אז רמקולים באיזור עד ה-100-150 ש"ח 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? לא צריך מארז, אבל כן צריך ספק 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 10 (10=שקט קרטי)? לא חשוב, כמובן עדיף שקט יותר 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? אם כן איזה (קל, בינוני, כבד)? לא 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/…
-
- 2 תגובות
- 603 צפיות
-
-
1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 4,500, אין לי בעיה לחרוג אם צריך 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? תכנות (צד שרת בעיקר, webstorm + inteliJ) ומשחקים לא כבדים (dragon age origin, the witcher) 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) לא 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? לא משנה 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? לא 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות? לא 8. האם ישנה העדפה לרכוש …
-
- 0 תגובות
- 603 צפיות
-
-
אני רוצה לקנות מחשב נייד וממש מתלבט מה לקנות. חשבתי בהתחלה על ה ג'יגהבייט אבל אנשים אמרו לי שכדאי ללכת על חברה עם ניסיון בתחום. אז בקיצור הצרכים שלי הם ללימודים ותוכנות קצת כבדות. התקציב הוא 5000+-. ואני כבר ממש מבולבל ולא יודע על מה ללכת.
-
- 5 תגובות
- 603 צפיות
-
-
אהלן אני מחפש מפרט לפי הצרכים הבאים : 1. מה התקציב המקסימלי? 1800. אבל עדיף פחות האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך? לנסות לחסוך במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב (לדוגמא - עבודה משרדית, תכני HD, משחקים, עריכות, גרפיקה וכדומה)? א) תנו דוגמאות לאפליקציות העיקריות בהן תשתמשו. אופיס, אינטרנט ב) צייינו האם תשתמשו בהן בצורה כבדה (אם זה לרינדורים לדוגמא, האם זה לשם פרנסה?). לשם פרנסה ג) במידה והמחשב מיועד גם/בעיקר למשחקים: לא מיועד למשחקים * מה הרזולוציה הטבעית (מקסימלית) שיש למסך שלכם? * באיזה סוג משחקים תשחקו? * באילו הגדרות תשחקו (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? 3. האם יש צורך בציוד היקפי (מסך, רמקולים, מקלדת ועכבר וכד…
-
- 1 תגובה
- 603 צפיות
-
-
רק מעבד, לוח אם, זכרונות, דיסק קשיח, מארז ספק וצורב DVD. אם אפשר, אז כרטיס מסך שלא יהיה OB, משהו כמו 7600gs או 8500GT תודה מראש לעונים.
-
- 2 תגובות
- 603 צפיות
-
-
שלום אנשים אני לא כל כך מעודכן בחומרות האחרונות והייתי רוצה שתעזרו לי בבניית מפרט למשחקים ללא ציוד היקפי במסגרת של כ-4K עם מוכנות לחריגה קטנה פה ושם. חשבתי אישית לשים מעבד אינטל של E8400 אבל אם יש משהו יותר מתאים לדעתכם אני ישמח לשמוע ורק עוד עניין אחד הוא שהייתי רוצה שהמפרט ייעשה בחנות SkyPC בגלל ששם אני מתכוון לקנות. אז תודה רבה.
-
- 2 תגובות
- 603 צפיות
-
-
שלום לכולם אני רואה שמחירי כמה ניידים צונחים וצונחים ואני מעוניינת במחשב נייד קל משקל עם ביצועים טובים וזמן בטריה טוב (לא גיימרית ולא מריצה תוכנות כבדות) ראיתי כמה דגמים שנשמעים נחמדים : HP Compaq Mini 700E Lenovo IdeaPad S10e LG X110 L.A7P1E 1.6GHZ HP Mini Note FU344EA 1.6GHz אם יש לכם דעה הארות הערות תובנות או המלצות אחרות אשמח לשמוע תודה
-
- 6 תגובות
- 603 צפיות
-
-
אני מחפש תיק לנייד ואין לי ממש כיוון הקום שלי היה מיועד לנייד + DSLR + עדשות אז היה לי במה להתמקד עכשיו אני מחפש תיק לנייד 13" ומקום למצלמה חסרת מראה ועוד כל מני הבעיה שאני לא יודע איפה לחפש בעיקרון ראיתי שיש ל outdoor תיקים לניידים ויש את השוויצרים האלו... - אבל יש לי כזה בבית והרוכסנים שלו לא משהו כנראה אני מחפש תיק טוב - שיהיה נוח להליכות וכו' אבל לא ראיתי כ"כ תיק שהוא גם מקצועי (כמו tatonka,deuter וכו') וגם לנייד (וגם לא גדול מדי) אשמח להמלצה על חברה אמינה וטובה עם מבחר טוב (ומחיר סביר) או המצלמה לסדרה מסוימת (עדיף) בעיקרון אני מחפש תיק ל 13" +- שיהיה ארוך (אני רוצה לחבר לאיו חצובה של 50 ס"מ בערך) עם רצועת מותניים והרבה תאים תודה רבה אריה
-
- 0 תגובות
- 603 צפיות
-
-
התקציב דל - אני בצבא, תתחשבו. מספר דברים שאני יכול להוסיף: אני אוהב ריבוי משימות ו את W7. אני אוהב עבודה מהירה, וממש לא רוצה לראות Not Responding (זה עושה לי מיגרנות... ) גם שקט מאוד יעזור. אני לא רואה סרטים באבחנה גבוהה, אני משחק משחקי אונליין ולא ממש אכפת לי הגרפיקה. אבל עם זאת אני משחק CS1.6 שזה משחק FPS ולכן מעדיף שיהיה 99FPS קבוע למי שמבין. בתודה מראש. נתן
-
- 3 תגובות
- 603 צפיות
-
-
שלום מעוניין למכור את המחשב שלי בחלקים אני רוצה לדעת כמה מחיר לבקש על החלקים 1) מעבד AMD 3000+ 64 BIT 775 2) לוח אם של MSI 3) 512 מב 400 MHZ 4) כרטיס מסך GEFORCE FX 5700LE AGP 128 MB אני רוצה למכור את המחשב אחרי ירידות המחירים של 22 אפריל
-
- 5 תגובות
- 603 צפיות
-
-
היי, המלצתכם העדכנית: מחשב נייד למטרת תיכנות (מריץ Visual Studio 2010). גודל מסך: עד 14.4 בערך. מחובר רוב ביום לחשמל ונמצא בתוך המשרד או הבית. מחיר רצוי עד 3800 ש"ח, או 1000$, יכול לקנות גם בארה"ב (רק אם יש אחריות בארץ). תודה רבה לכם! איתי
-
- 0 תגובות
- 603 צפיות
-
-
ללא ציוד הקפי, מסך... עם OC קצת למעבד מעבד Intel Core 2 Quad Q9300 Box ¤1394 כמות:1 http://skypc.co.il/product.asp?pid=IQ9300 לוח אם GIGABYTE GA-P35-DS3L ¤440 כמות:1 http://skypc.co.il/product.asp?pid=39207 כונן קשיח Westren Digital WD3200AAKS 320GB ¤354 כמות:1 http://skypc.co.il/product.asp?pid=3200AAKS זיכרון G.Skill DDR2 2048MB (1024MBx2) 800Mhz CL 4-4-4-12 PK ¤268 כמות:1 http://skypc.co.il/product.asp?pid=F2-6400CL4D-2GBPK כרטיס גרפי GIGABYTE nVIDIA GeForce 8800GT 512MB PCIe ¤1053 כמות:1 http://skypc.co.il/product.asp?pid=37343 זה עם ה-OC כמו במפרט השני ? מארז ללא ספק Raidmax SAGITTA II + 23CM FAN ¤388 כמות:1 http://skypc.co.il/product.asp?pid=SAGITTA23 ספק כ…
-
- 3 תגובות
- 603 צפיות
-
-
שלום, מקווה שזה הפורום הנכון.. מה אתם ממליצים לי לשפר מהמפרט הבא..?? אני גיימר.. (עדיף גם שתגידו למה לשפר..) ואין לי הקצבת מחיר שאני יכול להגיד כרגע.. Intel Core 2 Due E6300 1.86Ghz Abit IB9 (TWINMOS DDR2 667Mhz 512MB (2X WD160GB (8mb) 7200RPM SATA2 Point Of View 7600GS 256MB DDR2 NEC DVD RW X18 COMPUCASE 6A21 No PSU TEAC X20 FLOPPY SONY JSPTech PS-05 PSU 500W 12cm fan 24pin Retial וגם כמה יכול להעלות לי החלפה של כרטיס מסך נגיד או זיכרון.. כאילו כמה יצא לי בערך לתת למעבדה שיחליפו לי את החלק שאני רוצה (כולל הרכבה והכל)??? תודה לעוזרים, דניאל.
-
- 4 תגובות
- 603 צפיות
-
-
אני צריך מפרט למחשב לשימושים רגילים, עם אפשרות לשחק משחקים ברמה בינונית. תקציב- 2000 שח' מקסימום ללא ציוד היקפי אין צורך בOC
-
- 5 תגובות
- 603 צפיות
-
-
אני עוזר לחבר לבנות מחשב משרדי "פלוס" (הכוונה לכזה שיוכל להריץ גם משחקים קלים על כרטיס מסך מובנה בצורה סבירה) וצריך המלצות למחשב הכי טוב שניתן להשיג במסגרת המגבלות והתקציב. 1. מה התקציב? 2000 ש"ח 2. מטרות המחשב? אינטרנט, אופיס, הורדות, משחקים קלים (שיוכלו לרוץ בצורה סבירה על כרטיס מסך מובנה) 3. האם אתם צריכים ציוד הקפי? לא 4. האם יש דבר ספציפי שאתם לא צריכים במחשב עצמו? כן, כרטיס מסך בנפרד 5. האם יש לכם העדפה לחברה או לחלק כלשהו? כן, שיהיה מעבד של אינטל ולוח אם של ג'יגהבייט 6. האם יש דרישה למחשב שקט במיוחד? לא צריך במיוחד אבל עדיף שיהיה שקט ככל האפשר 7. האם אתם צריכים מערכת הפעלה חוקית, הרכבת מחשב במעבדה או התקנת מערכת הפעלה במעבדה? הרכבת מחשב במעבדה 8. האם יש צרכים מ…
-
- 4 תגובות
- 603 צפיות
-
-
אהלן חברה, אני צריך 2 מפרטי למחשבי גיימינג. התקציב המקסימלי למפרט 1 הוא 4000, למפרט ה-2 5000 ש"ח. אם אפשר בבקשה, תנסו לנצל את התקציב אך עם השתדלות לא לחרוג ממנו. -בשני המפרטים, יש צורך להתחשב במסך FULL HD, (הכוונה שצריך לכלול במפרט מסך!) אני לא ממש מבין במסכים כך שאני סומך עליכם גם בעניין הזה . אין צורך בציוד היקפי חוץ מזה. רמת השקט הדרושה היא 7-10 (חשוב שיהיה שקט אך אם ניתן, שלא יפגע המפרט עצמו). -לא דרושה מערכת הפעלה. -יש צורך בהרכבה בחנות. -מבחינת חנות, אני מעריך לקנות מ-KSP אבל אם יש חנות מאוד מומלצת, היא צריכה להיות בבאר שבע. -אני לא מאמין שאני אשדרג את המחשב, אולי רק מבחינת זכרון/דיסק קשיח. המעבד צריך להיות מהסדרה של (i3/i5/i7) - זה חשוב!
-
- 1 תגובה
- 603 צפיות
-
-
CPU: Intel Core 2 Duo E6300 Box = 1,010NIS MOBO: GIGABYTE GA-945G-S3 = 624NIS GFX: Gigabyte GeForce 7600GT GV-NX76T256DB-RH = 1023NIS HD: Western Digital WD1600YS 16MB 160GB = 387NIS MEMORY: 2x TWINMOS 512MB DDR2 667MHz Cl5 5300 = 700NIS 3.744 ובכסף שנשאר נביא איזה מארז חמוד.. מה אתם אומרים על הבובה? אה??
-
- 6 תגובות
- 603 צפיות
-
-
היי אנא עצתכם למפרט למחשב רינדור שיעבוד עם 3DSMAX, MENTALRAY, VRAY, PHOTOSHOP תודה רבה מיכל
-
- 1 תגובה
- 603 צפיות
-
-
שלום, אני צריך חוות דעת לגבי המפרט הבא: pentium celeron 2.4Ghz לוח ראשי (כולל כרטיס מסך ורשת 10/100) דגם P4 VIA P4N266 זיכרון פנימי 256MB DDRAM 533MHZ כונן 1.44 דיסק קשיח W/D 40GB CDROM x52 כרטיס קול AC97 128 + רמקולים. מקלדת 104 מקשים לXP עכבר אופטי מארז טאואר MICRO-ATX כל זה במחיר של 1815 ¤ (כולל מע"מ, ואחריות שנה). יש אפשרות לשדרג לפנטיום 4 2.4Ghz והמחיר יהיה 2242. המחשב לשימוש ביתי פשוט בלבד, אינטרנט, office באופן כללי, לאיזה מהירות של פנטיום 4 משתווה pentium celeron 2.4Ghz ? בתודה עופר
-
- 1 תגובה
- 603 צפיות
-
-
שלום, אני מתכנן לקנות מחשב נייד, הכיוון הוא לMACBOOK PRO מחו"ל, או DELL מהארץ, אם לא תהיה אפשרות של חו"ל. יש שמועה שMAC מתכננים להשדרג את המעבדים שלהם לכיוון של I7 ושות', האם השמועות נכונות? ואם כן, יש תאריך? תודה
-
- 0 תגובות
- 603 צפיות
-
-
מה המחיר הממוצע של מחשב נייד? (כמו שבמחשבים נייחים זה משהו כמו 3000-3500 אם אני זוכר נכון) ואיזה מן מחשב נייד זה במחיר הנ"ל? המחשב הנייח שלי כרגע Athlon 3000+ (מעבד אחד) ג'יגה ראם וכ"מ 8500GT (שקניתי רק כי נשרף לי ה-6600GT). זה פחות או יותר מספק אותי. אני רוצה מחשב נייד עם מעבד טוב, אם אפשר 2 ג'יגה זכרון והרבה מקום . כרטיס מסך בינוני- יספק אותי בהחלט. כמה עולה דבר כזה בערך?
-
- 4 תגובות
- 603 צפיות
-
-
1 מארז ATX P4 C650L + USB 2.0 480W 2 לוח אם Gigabyte GA-K8NF-9 3 AMD Athlon 64 3700+ 2.2GHz , 1MB Cache 4 זיכרון DDR 512MB 400Mhz (סה"כ 1GB) 5 דיסק קשיח Western Digital S-ATA II 160GB 7200RPM 8MB Cache 7 צורב Philips DVD+-RW X16 Dual Layer 9 כ. מסך Gigabyte PCX7800GT 256MB יספיק לי לשנתיים שלוש הקרובים?
-
- 6 תגובות
- 603 צפיות
-
-
אני מבקש בבקשה אם תוכלו לעזור לי בכך שתביאו לי מפרט מחשב שלחוני של משחקים של IV GTA ומשחקים שיצאו ב שלושה שנים הבאות תודה מראש לכל מי שיכול לעזור לי
-
- 1 תגובה
- 603 צפיות
-
-
אני רוצה להרכיב מחשב שאוכל לקחת לצבא. בגלל זה אני צריך מארז ולוח אם MICRO ATX. הרכבתי במשך השבת מספר מפרטים, אבל אני רוצה לראות מה אתם יכולים להציע. תקציב: 2,000 ש"ח הערות: אני לא צריך CD-ROM וכונן 1.44 אני רוצה מפרט מבוסס מעבד אינטל ומפרט מבוסס מעבד AMD. תודה על העזרה.
-
- 0 תגובות
- 603 צפיות
-