עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. Started by impious,

אהלן, חדש פה אז ככה, אחותי מעוניינת בקניית מחשב. התקציב כולל מסך (חייב שיהיה 19" דק) רמקולים מקלדת ועכבר. המחשב מיועד לעבודה משרדית בעיקר, אבל למשחקים לא כבדים במידה ויהיה הצורך. תודה רבה מראש ושבוע טוב לכולם אגב, מה דעתכם על המפרטים המוכנים בksp? שווה ללכת על זה?

• 10 תגובות
    • 644 צפיות
  2. האם זיכרונות למחשבים ניידים (כפי שמופיע באתר זאפ) מתאימים גם לנטבוקים? לא ראיתי מענה לכך ב-FAQ..

• 1 תגובה
    • 644 צפיות
  3. Started by Coffe_Shot,

[TABLE=class: tablefull, width: 960] [TR] [TD=bgcolor: #FFFFFF, align: center]31574[/TD] [TD=bgcolor: #FFFFFF, align: center]מעבד אינטל[/TD] [TD=bgcolor: #FFFFFF, colspan: 4, align: center]‏Intel Core i3 4160 3.6Ghz 3MB L3 Cache s1150 - Tray‎[/TD] [TD=bgcolor: #FFFFFF, align: center]1[/TD] [/TR] [TR] [TD=bgcolor: #FFFFFF, align: center]20020[/TD] [TD=bgcolor: #FFFFFF, align: center]מאוורר למעבד[/TD] [TD=bgcolor: #FFFFFF, colspan: 4, align: center]‏Arctic Alpine 11 Rev.2 CPU Cooler‎[/TD] [TD=bgcolor: #FFFFFF, align: center]1[/TD] [/TR] [TR] [TD=bgcolor: #FFFFFF, align: center]29831[/TD] [TD=bgcolor: #FFFFFF, align: center]לוחות אם למעבדי אינטל[/TD] [TD=bgco…

• 0 תגובות
    • 644 צפיות
  4. דרוש לי מפרט למחשב לעבודה גרפית+ מערכת עריכת וידאו מקצועית בסביבות 6000 שקל. כרטיס מסך יעודי לעבודה עם 2 מסכים בעלי רזולוציה גבוהה.(2407WFP). עדיפות ללוח אם מתקדם של אינטל (העדפה של מערכת העריכה) 2 דיסקים. אחד קטן והשני גדול יותר.

• 4 תגובות
    • 644 צפיות
  5. ללא מסך וללא ציוד היקפי אני כמעט סגור על המפרט הזה תגידו לי אם אני צריך לשפר משהו או לעשות איזה שינוי מעבד : ‏Core 2 Quad Q9550, 1333Mhz, s775, 12MB‎ לוח אם : ‏P5Q Pro s775 C2Q 1600Mhz, Intel P45, DDR2 1200, 2xPCI-E 2.0‎ זכרון : DDR II 1066Mhz - Life Time Warranty ‏2x2GB OCZ Reaper HPC Edition Dual Channel‎ כרטיס מסך : ‏HD 4870 Toxic 512MB GDDR5 DX10.1 HDTV 2xDVI PCI-E‎ Sapphire דיסק קשיח : ‏640GB 7200RPM, 16MB, SATA II‎ Western Digital כונן : ‏DVD±RW GH22NS x22 Black SATA‎ LG מארז : ‏CoolerMaster Centurion 590 Black Case (No PSU) ספק כוח : VX 550W Active PFC 12cm Fan‎ Corsair ואני כנראה מוסיף עוד 4 מאווררים למארז 120MM וגוף קירור למעבד AC7 FREEZERPRO ואני לא מתכוון ל…

• 2 תגובות
    • 644 צפיות
  6. . מה התקציב? עד 5.9אלף מקסימום לנסות ממש לא לחרוג.עדיין לא יודע מה דרך התשלום... 2. מטרות המחשב? משחקים כבדים.גם סימולטוריפ אז צריך מעבד טוב. 3. האם אתם צריכים ציוד הקפי? יש לי הכול(גם בלי צורב). 4. האם יש דבר ספציפי שאתם לא צריכים במחשב עצמו?לא 5. האם יש לכם העדפה לחברה או לחלק כלשהו ? מעבד של אינטל ואם אפשר quad 6. האם נושא הקירור והעיצוב במחשב חשובים לכם? האם צריכה להיות התאמה בין הצבעים של המחשב ויש דרישה למחשב שקט במיוחד?לא צריך שקט במיוחד... 7. האם אתם צריכים מערכת הפעלה חוקית, הרכבת מחשב במעבדה או התקנת מערכת הפעלה במעבדה?רק הרכבה 8. האם יש צרכים מיוחדים כלשהם?חשוב מאוד מארז NZXT tempest 9. האם חשוב שקט? עד כמה?לא כל כך... אבל שלא יהיה רועש 10. האם מתוכנן OC? אם כן…

• 4 תגובות
    • 644 צפיות
  7. אני יודעת שזה לא הפורום המתאים, ניסיתי גם בפורום ספקים אבל עדיין לא קבלתי התייחסות מספקת אני מעוניינת לקנות אל פסק שיעבוד בהתאמה ל-SeaSonic S12II-620 לפי חישוב לא מדוייק במיוחד הבנתי שהמחשב והמסך שלי צורכים בערך 400W, איך אני יכולה לדעת כמה וואט כל אלפסק מייצר? האם ‏Advice PRD650 DIGITAL מייצר בפועל 400W? האם יש למישהו ניסיון עם החברה הזאת: Rostec UPS Line Interactive 1200VA ? אשמח לקבל המלצות לדגמים ספציפיים

• 1 תגובה
    • 644 צפיות
  8. שלום. מבקש המלצה לאולטרא בוק, קל משקל 1.5kg+-, גודל מסך 13.3/14". מטרות מחשב: עבודה משרדית + שימוש בלאןפרטים מזדמנים (משחקים חצי כבדים, או כבדים על איכות לא חייבת להיות מקסימלית) גודל מסך: 13.3/14" משקל: 1.5kg+- עדיפות לרק SSD כ128 גיגה. אין צורך בהרד דיסק נוסף זכרון: 8 GB יתכן ואם לא יכנס לתקציב משהו בארץ, אקנה בחו"ל. אז אשמח לתשובות גם אם זה חורג מהתקציב. במידה ומחו"ל ארצה משהו עם אחריות בינלאומית סטייל אסוס. תודה.

• 0 תגובות
    • 644 צפיות
  9. 1. מה התקציב המקסימלי? 2500 2. מה הם מטרות/שימושי המחשב? תכני HD 3. האם יש צורך בציוד היקפי לדוגמא מסך (אם כן ציינו גודל מועדף), רמקולים, מקלדת ועכבר ועוד. מקלדת ועכבר אלחוטיים בלבד 4. האם יש רכיב שאותו אתם לא צריכים במחשב (לדוגמא כונן דיסקטים,צורב ועוד)? אין צורך בצורב 5. במידה ואתם צריכים מפרט חלקי, רשמו את החלקים שיש לך כרגע (דגמים מדוייקים) ואילו אתה צריכים. 6. מ1 עד 10- עד כמה השקט חשוב (10=השקט קריטי) 7 7. האם מתוכנן אוברקלוק (אם כן איזה- קל/בינוני/כבד)? האם אתם מתמצאים ויודעים לבצע אוברקלוק בעצמכם? לא 8. האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה (אם כן ציינו איזו אתם מעדיפים) ו/או הרכבת מחשב בחנות? יש לי כבר WIN 7,צריך הרכבת מחשב בחנות 9. מאיזו חנות אתם מעדיפים לרכוש את המח…

• 3 תגובות
    • 644 צפיות
  10. Started by RAZIEL98,

שלום רציתי לדעת איזה חנויות נותנות אחריות רישמית של דל כמו האחריות שמפורטת באתר של אמירים הפצה ?

11. קבלתי מחשב יד שניה fujitsu simense amilo pro v2045 ורציתי לדעת שני דברים : האם הזכרונות הם מסוג DDR2 553 והם ניתן להחליף אותם בזכרונות אחרים עם קיבולת יותר גדולה. שמעתי שיש כאלה שמולחמים ללוח אם. כאשר ניסיתי לברר את התדר של הזכרונות, המחשב לא מספק אותם, גם לא דרך הביוס. דבר שני, זכור לי שפעם קראתי שיש בעיה עם סוללות של מחשבים ניידים שמתרוקנות מהר כאשר מחברים איזה שהוא התקן usb חיצוני. ושמיקרוסופט שחררו לבסוף את התיקון לבעיה. האם למישהו יש את הקישור לפאטצ' הזה. תודה לכל המשיבים.

• 1 תגובה
    • 644 צפיות
  12. Started by trxman,

אהלן כולם אוקיי מכיוון שהידע שלי במחשבים ניידים שואף לאפס וחבר שלי רוצה לקנות מחשב נייד, אז אתם פה ^^ התקציב חמש אלף והשימושים הם אופיס\אינטרנט . חשוב שיהיה נוח לקרוא , כי הוא קורא המון טקסטים וגרפים תודה רבה!

• 3 תגובות
    • 644 צפיות
  13. 1. מה התקציב המקסימאלי? 4000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לחסוך כמה שניתן ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא לחרוג 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? גיימיניג לילד בן 12 א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: BF3, Call Of Duty3, GTAV וכו' -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 23-24 אינץ' HD -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהה ככול שניתן במסגרת התקציב 3. האם יש צורך בציוד הקפי (ל…

• 2 תגובות
    • 644 צפיות
  14. אני בתהליכי קנייה של מחשב חדש הבעיה היא שאין לי מושג איזה מעבד לקנות כי אני קצת לא מעודכן במה שהכי טוב (אני חייל וממזמן הפסקתי להתעדכן..). יצא לי לקרוא קצת שעכשיו המעבדים החזקים הם של אינטל duol core 2 ודי הופתעתי שהם טובים מה-AMD כי לפני עד חצי שנה אם אני לא טועה AMD עלו בהרבה על מעבדי אינטל אז מכאן בא הבילבול שנוצר לי. אז הנה כמה פרטים שיעזרו לכם לבנות את מפרט המחשב שלי: התקציב שלי הוא עד 4000 ש"ח רצוי שהלוח אם יהיה מחברת ג'יגהבייט (אבל אני לא עקשן בכך) בקשר למעבדים לאור מה שקראתי עדיף שזה יהיה של אינטל , השימוש יהיה בעיקר להורדת סרטים,אינטרנט, ומשחקים (אני לא גיימר , אבל אם יהיה משחק שאני ירצה לשחק בו אז לפחות שאני יהנה ממנו בצורה הטובה ביותר). מעדיף שהמפרט יבנה …

• 2 תגובות
    • 644 צפיות
  15. Started by Kenny,

היי אנשים, אני צריך מפרט לחבר עד 4500 ש"ח, כולל מסך רצוי : 22-24 אינץ. אין צורך בציוד היקפי (עכבר,מקלדת,רמוקלים). צריך שהמעבד יתמוך ב VT (עבודה עם VMware ו Virtual PC ). כרטיס מסך חשבתי על ה 9800 GT, שיריץ משחקים בסיסיים, זוהי לא מטרתו העיקרית של המחשב. תודה, חג שמח.

• 0 תגובות
    • 644 צפיות
  16. Started by PJ,

אהלן , הנייד הקודם שלי מת ואני צריכה מחשב נייד חדש . המחשב מיועד ללימודים ] אינטרנט , מסמכים והרצת מדיה בצורה נורמלית. אני מתכוונת לקחת אותו מדי פעם למכללה אבל בעיקרון הוא הולך לשבת פשוט בחדר שלי , לכן אני לא צריכה חיי סוללה ארוכים ומידות קטנות במיוחד. אני לא ממש יודעת את טווח המחירים ואני די קצרה בכסף אבל חושב לי שיהיה אמין ושיחזיק לי לכל אורך הלימודים לפחות לכן אני חושבת שאולי עדיף להשקיע עוד כמה מאות שקלים על מחשב אמין שלא יעשה לי בעיות מאשר להדפק עם מחשב שימות תוך שנה. אז התקציב הוא 3500 אבל אם יש משהו יותר זול אז זה יהיה עדיף. נראה לי שזהו. תודה. קארין.

• 0 תגובות
    • 644 צפיות
  17. הצעת מחיר שנשלחה אליי בנוגע למחשב למשחקים, מחירו, קצת פחות מ4000 ש"ח כנסו תראו ותגידו מה אתם אומרים: http://www.upf.co.il/file/140124.html האם המפרט שווה את הסכום? נא לפרט, אני לא הכי מכיר את הרכיבים הספציפיים, תודה

• 3 תגובות
    • 644 צפיות
  18. Started by ashkii,

רק מחשב ללא ציוד היקפי. שיריץ טוב משחקי מחשב, לדוגמא: call of duty 4,heroes 5, total war 2 לא משחקים כבדים במיוחד נדמה לי. כמובן שאני רוצה כרטיס מסך איכותי. האם אפשר להכניס למפרט בסכום שאני רוצה כרטיס כמו 1950PRO? בנוגע למעבדים- האם מעבד AMD ברמה של הדגם המקביל של INTEL זול יותר בהכרח? ואיזה דגם כדאי לי? (בהתאם למחיר ולביצועים הנדרשים?) האם יש הבדל משמעותי בביצועים בין זיכרונות במהירויות של 667MHZ ו-800 Mhz? האם טוב להסתפק בזיכרון של 1024 או עדיף 2048? האם יש צורך בגוף קירור למעבד, או שחבל על הכסף? (אני לא מתכוון לעסוק ב-Overclocking) האם אני יכול להסתפק בלוח אם סטנדרטי וזול יחסית? דבר נוסף: מישהו אמר לי שיש משחקים(מקוריים) שעלולים לעשות בעיות בצורב DVD …

• 5 תגובות
    • 644 צפיות
  19. Started by eladmz,

שלום, חבר שלי רוצה מחשב ב1500 שקל... מארז, ספק, מעבד, לוח אם, זיכרון, כרטיס מסך, צורב ואם אפשר 160GB (עם אפשרות של חריגה קטנה +100) אשמח לקבל הצעות, תודה.

20. כיון שלא מצאתי חנות זולה אך איכותית בירושלים, נשאר עם המפרט מהחנות הזו ונקווה למזל. רק אם אתם יכולים לעזור לי לבחור בין האפשרויות הבאות: כרטיס מסך ATI RADEON RX1550 256MB (של MSI) Nvidia Geforce 8400GS 256MB (מתוצרת Innovision) או RX2400PRO 256MB (של MSI) לוח אם: MSI K9NSGM או GIGABYTE GAM61SME-S2 או ASUS M2V-MX המפרט המלא: מחשב ומארז איכותיים ביותר עם פח עבה :s05: כולל יציאות USB קדמיות ואחוריות אחריות לספק הכח ל-3 שנים מעבד AM2 4000 X2 DUAL CORE 64BIT 15ש"ח-DUAL CORE AM2 תוספת ל 4200 75ש"ח-DUAL CORE AM2 תוספת ל 4600 לוח אם MSI K9NSGM או GIGABYTE GAM61SME-S2 chipset GEFORCE 6100+NFORCE 410 ניתן לרכישה עם לוח ASUS M2V-MX בפחות 70ש"ח כרטיס קול 7.1 ( 8 ערוצים) כרטיס רש…

• 3 תגובות
    • 644 צפיות
  21. מארז 2 מאוררים ATX מעבד AM2 3800 DUAL CORE 64BIT לוח אם MSI K9N NEO FULL ATX דיסק קשיח 250 גיגה זכרון 1024 DUAL DDR II 667MHZ צורב DVD LG 18X geforce 7300 GT ומסך 19 של AOC 1:2000 5M לא נראה לי משהו... מה אתם אומרים?

• 4 תגובות
    • 644 צפיות
  22. Started by lowlow1001,

שימושים: סרטים ,מוזיקה בעיקר בנוסף יחובר אליו WII ע"י MII FLAT , וגויסטיק (XARCADE או HORI ) מסך " פלזמה סמסונג 720P רשת: בהתחלה כבל רשת רגיל ובעתיד שיירדו מחירי הN גם כרטיס רשת אלחוטיPCI רצוי שיהיה שקט אבל לא קריטי לא יהיה דלוק 24/7 ומחיבור המחשב שבמפרט שלי לא הפריע לי הרעש עדיף הכל מחנות אחת (לא SKYPC ולא IVORY ולא ZED , ניסיון אישי ) ציוד היקפי מקלדת ועכבר אלחוטי עדיף COMBO עם TRACKBALL אלחוטי חשוב שבלוח אם יהיה ESATA , יציאת קול COAX או דיגיטלית בתודה מראש מפרט לדוגמא:AMD Athlon 2 X4 620 2.6Ghz Quad Core AM3 BOX, יחידות 1 ₪570 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=1276 Gigabyte MA785GMT-UD2H AMD785G CHIPSET, יחידות 1 ₪498 http://www.rsm.co.il/product.aspx?pro…

23. Started by Armageddon1,

אני רוצה לקנות מחשב חדש למטרת משחקים- גלישה באינטרנט לא מתוכנן אוברקלוק . אני רוצה מחשב שישרת אותי לכמה שנים (נאמר 3 שנים למשל) . עכשיו המפרט שהרכבתי בעצמי הוא כזה ; 1 ASUS P5Q (P45) - ATX 697.00 ש"ח 1 Intel Core 2 Duo E8400 3.0 GHz 6MB 1333FSB 45nm - TRAY 754.00 ש"ח 1 Arctic-Cooling Highend Low Noise (775) Freezer 7 Pro 115.00 ש"ח 1 G.SKILL DDR2 4096MB (2048MBx2) 800Mhz CL 4-4-4-12 PI 409.00 ש"ח 1 LEADTEK WinFast PX9800 GTX+ 512MB DDR3 - PCX - retail 1,037.68 ש"ח 1 Enermax Liberty 400W 367.38 ש"ח 1 ANTEC Three Hundred - The Versatile Case 321.00 ש"ח 1 WD 500GB-16MB AAKS - 7200RPM S-ATA II 337.00 ש"ח סך הכל לתשלום: 4,038.06 ש"ח סך הכל לתשלום …

• 2 תגובות
    • 644 צפיות
  24. המחשב היה בטעינה ופתוח במשך הבוקר, בצהריים שבאתי לפתוח את הסקייפ הוא נתקע, ואחר"כ הכל נתקע כולל תנועת העכבר. ניסיתי ללחוץ על כפתור הכיבוי הרבה זמן ולא מצאתי שום דרך לכבות אותו. אז הוצאתי את הסוללה. שהחזרתי אותה המחשב פשוט לא פעל. גם כשהוא מחובר לחשמל הוא לא מראה שום מנורה שמראה על טעינה או כח חשמלי שמגיע אליו. אני בקנדה ואני מחבר אליו עוצמה שונה, אולי זה קשור. אבל יש לו את הטרנספורמטור שלו ומזה 5 ימים הוא פעל בסדר גמור. דגם המחשב הוא LGW2 אם זה עוזר למישהו יש מושג ?

25. Started by Nevo,

ibm netvista 6790 21 G - p4 1.8 GHZ/256MB/40GB/CD/FDD/ כמה לדעתכם הוא שווה <?

• 1 תגובה
    • 644 צפיות

דיונים חדשים בפורומים