עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. שלום לכולם. 1. מה התקציב? 2500 שח ללא מסך 2. מטרות: גלישה באינטרנט והורדות בעיקר(הארד דיסק 80GB גם יספיק...). אין ממש הפעלה של תוכנות כבדות או משהו מיוחד חוץ מזה 3. האם אתם צריכים ציוד הקפי? שלילי 4.האם יש דבר ספציפי שאתם לא צריכים במחשב עצמו? צורב DVD, DVD, כונן דיסקטים, כרטיס מסך איכותי מן הסתם 5.האם יש לכם העדפה לחברה או לחלק כלשהו ? לא 6. האם נושא הקירור והעיצוב במחשב חשובים לכם? האם צריכה להיות התאמה בין הצבעים של המחשב ויש דרישה למחשב שקט במיוחד? בעיקרון, אני מעדיף שכל המחשב יהיה שחור ובמארז קומפקטי ושקט ככל שמתאפשר (במסגרת התקציב כמובן) 7.האם אתם צריכים מערכת הפעלה חוקית, הרכבת מחשב במעבדה או התקנת מערכת הפעלה במעבדה? הרכבה 8. האם יש צרכים מיוחדים כלשהם? כרטיס קול …

• 16 תגובות
    • 1k צפיות
  2. Started by ldmajor,

שידרגתי לא מזמן את הנייח שלי ונשארו לי חלקים חשבתי להשקיע עוד קצת ולבנות עוד מחשב =] מה שיש: AMD 64 3500+ כרטיס מסך 7600GT וזיכרון של 1GB 667 (2X 512) וספק כוח אין לי מושג איזה כנראה ~350W הארדיסק 80GB עכשיו כל השאר צריך לקנות ז"א מסך חשבתי ללכת לכיוון ה22 אינץ' משהו זול מארז כמובן משהו פשוט לא צריך מהודר כמובן לוח אם זיכרון לדעתי אני גם יקנה הוא לא כזה יקר 2GB 800 מקלדת+עכבר צורב DVD ואני רוצה לקנות עוד דיסק קשיח של 160\250 אשמח לקבל עזרה ודעות מה שציינתי זה ריפרוף מהיר של "לדעתי" העקרונות העיקריים הם: * מחשב שלם שפעיל * כמה שיותר זול אך בקטנה איכותי אבל ממש כמה שיותר זול * 2GB & DVD על כל השאר אפשר להתפשר בקטנה תודה לעוזרים

• 16 תגובות
    • 1.3k צפיות
  3. Started by ynets14,

שלום לכולם וחג שמח. יש לי ספק כח Sea sonic 500W ומארז NZXT Teampest וכונן קשיח 500WD הגיע הזמן לשדרג את חומרת המחשב 1. מה התקציב המקסימאלי?2700 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? את כל התקציב ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?50ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך).21 אינץ -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)?בינונ…

• 16 תגובות
    • 2.2k צפיות
  4. Started by MaC_MaN,

יש לי שאלה... האם יש מחשב נייד עם שני דיסקים פנימים\כניסות לשני דיסקים פנימים? איזה דגמים מה הסביבת מחירים?

5. אני צריך המלצה למפרט מחשב הכי בסיסי שיש לשימושי אינטרנט ומיילים בלבד, בלי סרטי HD ובלי משחקים כבדים. 1. מה התקציב המקסימאלי? בסביבות 1000. א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנסות לחסוך. ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? חריגה של עד 300 שקל. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? גלישה באינטרנט וקריאת מיילים. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). -לאילו הגדרות גרפיות…

• 16 תגובות
    • 1.8k צפיות
  6. המחשב מיועד לילד בכיתה ד' אבל שיחזיק זמן מכובד ובמיוחד שיוכל לעלות משחקים בשנתיים הקרובות.... http://www.wallashops.co.il/shopmind_portal_heb/AuctionProd.asp?auction_id=1106649 ואם אתם חושבים שהמחשב הזה נשמע, איזה כרטיס מסך עדיף לבחור מבין השנים?

• 16 תגובות
    • 3.7k צפיות
  7. אני עוזר לחבר להרכיב מחשב - המחשב משמש לעבודה עם תוכנות גרפיות כבדות (כולן !!!) וגם עם תוכנות תלת מימד כגון מאיה ו- 3D MAX ועריכת סרטים. אחד הדברים שלוקחים הרבה זמן ומשאבים הוא תהליך הרינדור ( RENDER ). אנחנו מעוניינים להרכיב מחשב חזק ומקצועי מאוד שיענה על הצרכים הללו. ובכדי להגיע לביצועים גדולים ומהירים אלו , החבר מוכן להשקיע סכום כסף רב. כמובן יש חשיבות לנפח דיסק גדול במיוחד + כרטיס מסך אחד או יותר , מעבד אחד או יותר ועוד ועוד. האם קימות דרישות מיוחדות כגון , צורך במס' כרטיסי רשת, מס' מעבדים ועוד. כיום הוא עובד עם מחשב מקינטוש G5 - ורוצה לעבוד בעיקר עם PC גם על מנת שיוכל גם לשחק במשחקים כבדים. תודה מראש בעזרה בהרכבת המחשב.

• 16 תגובות
    • 3.3k צפיות
  8. Started by Radical Dreamer,

Case: Compucase-HEC Midi Tower CI-6A19 BLACK Front USB 300W - 369.00 Processor: AMD Athlon 64 3000 Venice Socket 939 Tray - 789.00 Motherboard: DFI Infinity NF4 Ultra SATA-II nForce 4 Ultra 939 Motherboard - 699.00 Memory: Twinmos TMD7608S8E50D 512MB DDR 3200 Memory X 2 - 618.00 Power Supply: Enermax 420W EG425P-VE FMA 20/24Pin Power Supply - 429.00 Cooling: GlacialTech Igloo 7200 Light, Socket 754/939/940 - 59.00 Hard Drive: Western Digital 200GB 7200 rpm 8MB Buffer S-ATA II HDD - 569.00 Video Card: Sapphire Radeon X800GT PCI-e 256MB Retail Video Card - 1089.00 CD-Drive: NEC ND-3540 Black 16/8/4//48/24/48 Bulk DVD±R/RW - 299.00 Floppy: Citizen/Sony/Alps Black 1.44MB 3,5…

• 16 תגובות
    • 1.2k צפיות
  9. היי אני מעוניין לקנות מחשב חדש תקציב עד 2,200 שקל , המטרה העיקרית לצורך לימודים (תוכנות Office) וגלישה באינטרנט בלבד. ראיתי מספר מחשבים של Levono,Asus,HP מוצעים בחנויות של KSP ו Ivory אבל אני זקוק ליעוץ כי לא יודע את הפרטים הקטנים שיכולים לעשות לי הבדל. אציין שחשוב לי שהמחשב יהיה בטווח של 13-14 אינטש , ושהמשקל יהיה יחסית קל (עד 1.75 קילו) תודה מראש!

• 16 תגובות
    • 1.9k צפיות
  10. Started by King Kong,

CPU AM2 940 3500 SINGLE CORE BOX MB ECS + ATI RS485 MEMORY TWINMOS 512MB 667 DVDRW H12 BLACK WD 160GB SATA2 CASE BLACK LINKWORLD סה"כ 1900 ( עיגלתי ) . מחשב חמוד לא חזק חזק אבל ממש נחמד ... לא יודע אם הלוח פוגם בביצועים כי הבנתי גם מהחנות של זיג זג שזה לוח דיי נחמד [: טמפרטורות = מעבד נע בין 30 ל 40 מעלות ..גוף קירור סטנדרטי של AMD .

• 16 תגובות
    • 1.4k צפיות
  11. שלום, קיבלתי הצעת מחיר למחשב נייח חדש , מטרותיו: עריכת וידאו, אפטר אפקטס ואופיס מחיר משוער סביבות 7000 -8000 ש"ח. מעוניינת ברכיבים איכותיים ועבודה חלקה ומהירה. (לא למשחקים וללא צורך ב OC.) לא מכירה את את חברת Corsair, האם מוצריה נחשבים איכותיים ויש סיכוי שיאריכו ימים? מה דעתכם על ההצעה שלהלן: מעבד - I7-10700K קירור - Antec C400 לוח אם- Gigabyte Z490M Micro-ATX DVI HDMI זיכרון 64GB דגם Corsair 64GB CMK64GX4M2D3000C16 2X32 3000mhz ספק כוח - Corsair CX750 80 plus BRONZE 750W מארז - ANTEC P7 SILENT ATX USB3x2 דיסק SSD ראשי - Western Digital BLACK SN720 1024GB - לפני שנתיים נפגעו אצלי שני כונני ספר חיצוניים של החברה ללא סיבה נראיית לעין. האם המו…

• 16 תגובות
    • 4.9k צפיות
  12. Started by Danihell,

אני רוצה לקנות מחשב בתקציב מוגבל יחסית (2000+/-) לטובת הורדות בלבד, כלומר מחשב שיוכל לרוץ בלי הפסקה ולהוריד דברים באי מיול מבלי לקרוס אחרי שבוע של עבודה. השאלה המרכזית היא האם יש בכלל צורך במשהו מיוחד בשביל זה או שמחשב ביתי רגיל יוכל להסתדר כמו שצריך עם העבודה הזאת?

• 16 תגובות
    • 1.3k צפיות
  13. Started by yali,

אני מתחילה תואר באוקטובר במדעי המחשב וזקוקה למחשב נייד. הייתי שמחה אם תוכלו להמליץ על מחשב נייד בסביבות 3000 (ואם יש פחות אז מה טוב), מעבד של לפחות I5, מסך נוח לתכנות ועבודה ממושכת, זמן סוללה כמה שיותר ארוך, זיכרון פנימי של לפחות 4GB והכי חשוב, שיהיה במשקל נמוך ככל האפשר (הצבא מספיק גמר לי את הגב, לא צריכה עוד בעיות מהלימודים). אם אפשר פירוט של דגמים וחברות אני אשמח, תודה מראש

• 16 תגובות
    • 1.7k צפיות
  14. Started by nirgrauer,

1. מה התקציב המקסימאלי? 3,000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל את כל התקציב ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500 ש"ח [3,500] 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? גיימינג א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). גיימינג ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. BF3 , arma 2 , call of duty , gta iv ,cs:go -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). לא יודע [מסך של פיליפס גודל 21 אינץ בערך ] -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? ג…

• 16 תגובות
    • 2.7k צפיות
  15. לכל המבינים, לפניכם מפרט. אם יש הצעות שיפור, הן בעניין מחיר הן בשיפור החומרה אשמח לקבל הערות אבל קודם לשאלות: 1. מה התקציב המקסימאלי? עד 5K בלי מסך, עדיף לחסוך א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? במידה מועטה אולי עוד 300 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? גרפיקה ועריכת וידאו. שימוש בתוכנות photoshop ,ilustrator וכן בפרימייר ו - אפטר אפקט א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחו…

• 16 תגובות
    • 3.1k צפיות
  16. אני רוצה לקנות מחשב ואף קיבלתי כאן המלצות למפרט מומלץ. נתקלתי בפרסום (בקובץ המצורף) שנראה טוב וזול מכדי להיות אמיתי. זה כולל מחשב+מסך 19''+מ"ה ויסטה ב2500 ש"ח. דיברתי איתם בטלפון בנסיון לברר פרטים על הרכיבים. הבחור לא כל כך שש לעזור והפרטים שקיבלתי הם: המעבר core due 4600 של אינטל לוח אם של אינטל p33 מארז 500W מסך של fugicom. מה דעתכם? שווה לקנות את זה? זה נראה ממש זול ביחס לרכיבים. המחשב לצרכים משרדיים. [attachment deleted by admin]

• 16 תגובות
    • 1.6k צפיות
  17. לאחר ששיכנעתי את החבר שלי ללכת על מפרט amd ( זה כמובן לאחר שראה את המחירים ) אז הוא רוצה לשדרג ומה שהוא צריך זה : השילוש הקדוש ( לוח , זיכרון , מעבד ) ספק ( אם אפשר גם מארז , לא מחיר גבוה , משהו פשוט ) כונן קשיח ( 40 יספיק ) צורב אם אפשר כרטיס מסך תקציב : מקסימום 3000 ש"ח הנה מה שאני הרכבתי : AMD ATHLON XP 1800 + FAN - 569 Micron 256MB PC266 DDR- 373 EPOX 8KHAL+ KT 266A - 397 Tsunami Virgo bLUE for P4 350W - 236 Seagate Baracuda 40GB 7200RPM - 467 BENQ CD-RW 32x10x40 retail - 342 Gigabye ATi Radeon 9000 PRO - 637 3021 חיפשתי gf3 ti 200 ב620 ולא מצאתי האם הראיידון 9000 באותה רמה ? לא נראה לי שיש הבדלים כל כך גדולים בין ה benq ל lite on . מה דע…

• 16 תגובות
    • 3.5k צפיות
  18. 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? תקציב בסביבות 6500שח מתאפשרת חריגה אם היא שווה את זה. 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? בעיקר לטובת תכנות, אבל גם לטובת משחקים. 3. האם יש צורך בציוד הקפי בנוסף למחשב (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא. 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) בגדול יש לי זיכרון RAM לא רע וספק כח שאמור להיות בסדר, אבל מעדיף לקבל קודם מפרט מלא. 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? תמיד נחמד שהמחשב שקט. 6. האם ישנה הגבלה או העדפה לגודלו הפיז…

19. אחרי שעות ספורות של לימוד החומר וקריאת שרשורים שונים בפורום, אני מרגיש שאני מסוגל לנסח את הצרכים שלי בצורה יותר מדוייקת. אני מעוניין במפרט מחשב, שמיועד לשמש לצורך עבודה משרדית דורשנית (דורשנית מבחינת משאבי המחשב הנצרכים והביצועים המצופים). אינני מעוניין במערכת הפעלה, ולא באביזרים פריפרליים (מסך, מקלדת, עכבר, מדפסת, רמקולים וכו'); אני מתעניין רק במארז ובמה שבתוכו. התקציב העומד לרשותי: 2500 ש"ח עם שוליים לחריגה (עד 500 ש"ח). אינני מתכנן OC. פריט נוסף חשוב אולי: אני מתכנן להרכיב את המחשב בעצמי, וזאת תהיה הפעם הראשונה שלי. להלן הדרישות שלי. מוכן להתגמש עליהן, אם יש לכך סיבה טובה. 1. מעבד: אינטל ליבה כפולה 2. לוח אם: תואם את ערכת השבבים P35, כולל כרטיסי מסך, קול ורשת מובנים - …

• 16 תגובות
    • 866 צפיות
  20. אני בטוח יעשה OC למחשב אני יודע שזה לא הרבה אבל זה מה שיש לי כרגע... אני צריך- כרטיס מסך לוח אם מעבד.. זכרונות מארז

• 16 תגובות
    • 2.2k צפיות
  21. אני מעוניין לקנות מחשב לבר עם חיבור ל 9 מסכים עם אפשרות לראות בכל מסך תמונה שונה או תמונה אחת גדולה על כולם או תמונה זהה בכולם ( האפשרות האחרונה פחות חשובה ) , אני יודע שיש לוחות אם אם אפשרות ל 4 כרטיסי מסך , למישהו יש מושג מה כדאי ? זה למטרות סרטים ומצגות , לא יותר . תקציב צריך להיות כמה שיותר זול כמובן שיהיה איכותי אבל בבקשה תעזרו לי אני תקוע ! תודה !

• 16 תגובות
    • 1.8k צפיות
  22. Started by Lirux,

צריך מפרט ב7000 עם מסך lcd, צורב די וי די, כרטיס טלוויזיה שיוכל להתחבר לממיר של יס, מעבד מהיר, וכרטיס מסך טוב... המחשב לא יעבור אוברקלוק אבל צריך להיות מהיר גם בלי...אהה ושיהיה גם מארז יפה ואיכותי...

• 16 תגובות
    • 1.2k צפיות
  23. אני ב"טעות" שברתי את המחשב אם הGFORCE 4 אז ההורים שלי רוצים לי לקנות מחשב חדש בימים הקרובים.. אם מישהו יכול לבנות לי מפרט למחשב אז אני ישמח.. תקציב 4000-5000 בלי חריגות!!!! 5000 גבול סופי. אני מעדיף מעבד שלE6600 CORE 2 DOU.. אני יכול גם להסתפק ב160 GIGA ( אם המפרט עובר את התקציב) אם אתם יכולים לדחוף פנימה 8800 GTS אני ישמח ( לא חייב, אני יכול להסתפק בX1950PRO ) מארז מעדיף NZXT APOLLO או NZXT TRINITY.. תוודאו שיהיה מספיק קירור במחשב, שהכרטיס מסך והמעבד לא יתחממו יותר מידי.. ושהספק כוח יחזיק את המחשב.. מקווה מאוד שתעזרו לי אני נואש.. ): נ.ב בלי ציוד הקפי.. לא עושה OC

• 16 תגובות
    • 808 צפיות
  24. Started by DeshDesh,

היי. אני סטודנט למדעי המחשב, אך גם עובד כמתכנת. אני צריך מחשב נייד בעיקר ללימודים, כאשר מידי פעם אני אולי אריץ עליו קימפולים והרצת סביבות פיתוח, אבל זה לא באופן יומיומי, כי רוב השימוש יהיה בכיתה. בשיטוט באינטרנט מצאתי את ההצעה הבאה: http://www.buy2.co.il/o/9ddba73d-8896-4765-bbd7-32000920b48c?utm_source=activetrail&utm_medium=email&utm_campaign=TOP10_18_10_2013 חיפשתי קצת ביקורות ועושה רושם שזה מחשב נייד בסדר, אך רציתי לשמוע את דעתכם, או אולי המלצה על מחשב אחר בתקציב הנ"ל. אין לי צורך בלהריץ משחקים, ויש סיכוי גדול שאני בכלל אתקין UBUNTU ואפטר מהוינדוס ששם, ולכן אני בסך הכל צריך מחשב סביר. המסך צריך להיות 15.6 והמשקל - עדיף כמה שיותר נמוך. תודה

• 16 תגובות
    • 2.1k צפיות
  25. Started by InFiNiTi,

זהו הוחלט על מחשב חדש הE6300 הישן וה8800GT עוברים לאחי ואני בכיוון של מחשב חדש אני מנסה להכניס בתקציב I5 וDDR3 יש לי מסך 22" (1650x1050) אני לא מתכוון לבצע OC שיהיה שקט נורמלי...הכי שקט שאפשרי בתקציב ושלא יפריע לחלקים האחרים.. אגב, ההארדדיסק צריך להיות הכי קטן שיש (160GB של סמסונג) כי הוא ילך לאח שלי ואני אקבל את ה160+320 שיש לי על המחשב הקיים אני גם צריך כרטיס מסך חזק על מנת להריץ את FSX (סימולטור טיסה די כבד) בצורה טובה אין צורך בציוד היקפי , חוץ מצורב זול שיכנס למחשב של אחי או שיהיה כבר שלי.. בניתי אחד משלי מעבד Intel Core i5-750 Box ₪1050 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=i5750 לוח אם Intel BLKDP55WB Whitesburg ₪520 כמות:1 http://www.skyp…

• 16 תגובות
    • 1.7k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.