עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. שלום לכולם לאחר דיונים ארוכים בפורום אני מתלבטת בין שני המחשבים המוזכרים בכותרת. הסיבות שבעטיין אני נוטה ל-latitude - משקלו הקל חיי הסוללה הארוכים גודל המסך והעובדה שלמיטב הבנתי מדובר במחשב "חזק" יותר. מדובר במחשב שהולך להיות המחשב העיקרי שלי. כמו כן, אני מבלה זמן רב בנסיעות באוטובוסים / העתקת מקום מגורים. ולכן חשוב לי משקלו של המחשב ושאוכל לסמוך עליו. אני עובדת מול האינטרנט (מעלה תכנים לאתרים) וסטודנטית במשרה מלאה. כמובן שהחסרון היחיד הוא מחירו היקר של ה- latitude לעצתכם הטובה אודה עינת

• 3 תגובות
    • 696 צפיות
  2. המפרט אמור לכלול מסך. הנה מפרט שחשבתי עליו, מה הייתם משנים בו? והייתי רוצה לקבל קצת מידע לגבי הלוח. תודה. מעבד: INTEL PENTIUM DUAL CORE 2.5GHz E5200 : "SLAY7" - BOX - זמין במלאי ₪372 לוח אם: GIGABYTE GA-P31-ES3G ₪339 מסך: SAMSUNG LCD 22" 2243BW 5ms DVI WIDE ₪901 כרטיס מסך: GAINWARD PCI-EX 2.0 GeForce 9800GT 512MB GDDR3 - RETAIL ₪613 דיסק קשיח: SAMSUNG 500GB 16MB SATA2 7200 RPM - HD501LJ ₪296 זיכרון: ADATA GANIMG 2048MB (2048MBX1) DDR2 800 CL5 ₪121 מארז: ANTEC NSK6500 w/o PSU ₪247 ספק כוח: ENERMAX TOMAHAWK 405W : ETK405 ₪254 מחיר סופי: ₪3143 להזמנות מעל 3,000 ש"ח - משלוח חינם המפרט הורכב ב - www.IQPC.co.il המפרט אמור להיות רק מIQPC , בנוסף אאני לא מוכן להתפשר על המארז ול…

• 5 תגובות
    • 706 צפיות
  3. שלום, הולכים לאיבוד כאן. מישהו יכול להמליץ על מפרט ספציפי עד 5000 ש"ח? תודה!

4. חשוב כמובן שלא היו בעיות בזמן העבודה, לכן האם יש חשיבות למעבד\זיכרון ואלו יציעות אני חייב לבדוק שיש. כמו כן לעיתיים אני עובד בחוץ האם זה מחייב מסך מט ? גודל המסך, סוללות, משקל, אינטרנט וכו' לא משחקים תפקיד . אחריות בכול מקרה תורחב לפחות לשלוש שנים. תודה למי שיש ניסיון או הצעות .

• 0 תגובות
    • 558 צפיות
  5. Started by Peri228,

שלום, אני מעוניין במחשב HTPC לסלון בתקציב נמוך ככל האפשר. בעיקרון הרף העליון שלי הוא 2500 ש"ח. המחשב ישמש בעיקר לאחסון והקרנת סרטים וקצת לגלישה באינטרנט ולכן חשוב לי HD גדול (טרה לדעתי יספיק), שהמחשב יוכל להריץ סרטי HD בצורה טובה ושהוא יהיה שקט וקטן. תודה מראש תום

• 5 תגובות
    • 598 צפיות
  6. היי, החלפתי את הSSD של הלפטופ שלי ולכן גם פרמטתי. התקנתי דרייברים מחדש (כולל של הטאצ'פד והוא סיים בהצלחה) ועשיתי מליוני ריסטרטים. המשטח מזהה את האצבע שלי ומזיז את העכבר בהתאם. הוא מזהה את הלחיצות על הכפתורים אבל אם אני מעביר 2 אצבעות אז הדף לא נגלל. בעבר הוא כן נגלל. אני משתמש ב ווינדוס 10 גרסת education (על הSSD הקודם היה גרסה רגילה של ווינדוס 10) והלפטופ הוא מדגם Samsung series 9 np900x4d-a03il. מה גורם לזה? יש תוסף כלשהו שצריך להתקין? תודה, Zinger777.

• 1 תגובה
    • 782 צפיות
  7. יש לי מחשב נייד של HP intel core 2 dou 1.67ghz 3gb ddr 2 geforce 8400gs m מחשב חדש האם זה לא יכביד על המחשב? לא יקצר את חייו כשהוא עדיין פועל במיטבו? או שעדיף לשחק במחשב הנייח: intel 3ghz 512mb ddr ati x600

• 7 תגובות
    • 864 צפיות
  8. Started by raz3434,

<blockquote> האם כדאי לי לקנות אותו? מפרט המחשב: asus zenbook ux32vd r3001v קישור למפרט באתר אחר:http://www.ksp.co.il/?uin=16688 מחיר: 5280 שימושים: אינטרנט, משחקים על איכות נמוכה וחשוב לי שהוא קל ודק וגם עיצוב יפה הערות: תודה לעוזרים </blockquote>

• 0 תגובות
    • 1k צפיות
  9. שלום רב, צריך את עזרתכם להרכבת 2 מחשבים בתקציב של 4000 ש"ח מקסימום לכל אחד (לא ניידים וללא מסך): 1. מחשב לגיימינג. 2. מחשב לבית - עבודות גרפיות (מחשב למעצבת גרפית) - לא יהיה גיימינג על המחשב. קודם כל תודה, בנוסף - אם ניתן לצמצם מעלות באחד המחשבים יהיה מעולה. חשוב להבהיר - אם מורידים מעלות של מחשב אחד לא ניתן להעביר את התקציב שלו למחשב האחר. אשמח מאוד לעזרתכם

• 1 תגובה
    • 834 צפיות
  10. 1. מה התקציב? האם הוא למזומן שטרות (למזומן המחיר יותר נמוך בד"כ ב2-3%) ? 6,000 אשראי 2. מטרות המחשב? משחקים כמו קרייסיס,AC,צפיה בסרטים וגלישה באינטרנט 3. האם אתם צריכים ציוד הקפי? לא 4. האם יש דבר ספציפי שאתם לא צריכים במחשב עצמו? כרטיס קול איכותי, DVD, כונן דיסקטים 5. האם יש לכם העדפה לחברה או לחלק כלשהו ? אין העדפה בכלל 6. האם נושא הקירור והעיצוב במחשב חשובים לכם? האם צריכה להיות התאמה בין הצבעים של המחשב ויש דרישה למחשב שקט במיוחד? העיצוב לא חשוב, העיקר שהמארז יקרר כמו שצריך ובצורה שקטה 7. האם אתם צריכים מערכת הפעלה חוקית, הרכבת מחשב במעבדה או התקנת מערכת הפעלה במעבדה? רק הרכבת מחשב 8. האם יש צרכים מיוחדים כלשהם? אין 9. האם חשוב שקט? עד כמה? חשוב 10. האם מתוכנן OC? אם …

• 10 תגובות
    • 703 צפיות
  11. Started by zam,

המחשב מיועד לשימושים כלליים קצת אימייל פה ושם, נסיעות, להעביר את הזמן וכאלו. מטרות המחשב --- אינטרנט, אופיס (בקטנה), משחקים קלים, צפיה בסרטים. * גודל המסך? --- כמה שיותר גדול * משקל רצוי? --- כמה שיותר קטן * האם נדרש זמן סוללה ארוך (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם)? --- כמה שיותר ארוך בהתאם לתקציב. * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? --- לא חושב, HDMI יהיה נחמד אבל ממש לא הכרחי. * בלוטות? --- כן. 3.0 יהיה אחלה. * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח ? (HDD, SSD, או שילוב - דורש mSata) --- כמה שיותר גדול, בהתאם לתקציב * כונן CD/DVD? צורב? --- לא. * כונן Bluray? --- לא. * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? --- לא. * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכ…

• 5 תגובות
    • 1.3k צפיות
  12. שוב שלום לכולם, המחשב של אחותי בגסיסה מתקדמת ואני רוצה להרכיב לה מפרט בתקציב נמוך כמה שיותר. שימושים: בעיקר אינטרנט, פייסבוק, מסנג'ר, סדרות/סרטים (בשלב זה לא HD). המחשב יתחבר למסך 19 (4:3) ול-LCD 32. עקב כך אני מעדיף לא ללכת לכיון ה- G31 ולהוסיף כרטיס מסך נוסף.. חשבתי על רכיבי הבסיס הבאים: לוח אם Gigabyte GA-73PVM-S2H מהסיבה שכתבתי למעלה. מעבד 5200 BOX בעיקר כדי לחסוך בתקציב של קירור נפרד, וגם כי מתאים לתקציב. זכרון ddr2 800mhz 2*2GB (כי חבל לקנות פחות) HD אני כנראה אעביר מהמחשב הישן או אתן לה ישן שלי wd 250KS אין צורך בציוד היקפי. אשמח לדעתכם/תיקונים/תוספות/המלצה למארז טוב עם ספק.. תודה רבה! ניר_

• 1 תגובה
    • 564 צפיות
  13. שלום ! אני מעוניין לקנות מחשב למשחקים. המליצו לי להמתין ליציאת מעבד ה"קונרו" .הבנתי שהוא יצא החודש ואני יודע שצפויה עוד הורדת מחירים בשבוע הקרוב...אתם יודעים מתי בדיוק? עכשיו,אני מעוניין במפרט של מחשב חזק,כזה שיריץ למשל את F.E.A.R ואת QUAKE 4 ,PREY בהגדרות ורזולוציות גבוהות בלי כל בעיה. התקציב הוא סביב 7500 ש"ח. מה שחשוב לי זה מסך 19 אינץ' דק וטוב,מארז עם מספיק מאווררים,רמקולים 5.1 איכותיים(עדיפות לקריאייטיב),מקלדת ועכבר אופטיים (לא אלחוטיים) ,צורב DVD,כונן קשיח 160 GB בשאר ,כרטיס מסך,סוג מסך ,לוח אם,מעבד ,זכרונות וכד' תרכיבו לפי איך שאתה מבינים ויודעים. אם תוכלו לציין מחירים ליד כל פריט זה יועיל מאוד. בתודה מראשלכל העוזרים ,אלעד

• 6 תגובות
    • 656 צפיות
  14. אני צריך עזרה בקניית מחשב נייד שיעלה בסביבות ה 4000 ש"ח שישמש בעקר לגראפיקה : הגרסאות המתקדמות יחסית של פוטושופ, אילוסטרייטר, פלאש.. ושיחזיק מעמד במשחקים כמו civilization 4 . בדקתי קצת על מחשבים בתקציב הזה והנה כמה שמצאתי: HP Pavilion dv6203ea - 3792 shekels מעבד 1.6GHz Mobile AMD Sempron Processor 3400+ 512 DDR2 667MHz -ניתן להרחיב במחיר מיוחד 80GB NVIDIA® GeForce Go 6150 128mb (shared) Vista Home Basic 1 year warranty Dell Inspiron 1501 - 3900 shekels Mobile AMD Sempron TM +3500 ATI Mobility Radeon® Xpress 1150, זיכרון 256 עם טכנולוגיהHyperMemory 120GB (?)512*2 Vista Home Basic 1 year warranty ‎HP Pavilion DV-6520‎ - 4690 shekels Duo 2) - 1.80) 512 *2 120GB ‎Intel® G…

• 1 תגובה
    • 714 צפיות
  15. Started by Idanbs,

פריטים שחשובים לי במחשב: מעבד חזק כמה שאפשר במסגרת התקציב. כרטיס מסך הכי חזק שאפשר גם במסגרת התקציב. ספק שיכול להחזיק את כל המחשב בלי בעייה וגם שלא יהיה לא בעייה גם אם בעתיד אני אוסיף עוד משהו שצורך חשמל. זכרון 2G. אם אפשר להכניס את כל זה במפרט זה יהיה סבבה. תודה מראש לכל מי שיעזור.

• 21 תגובות
    • 1.2k צפיות
  16. אהלן, אני צריך עזרה בבניית מפרט בתקציב של 4.5K. המחשב ישומש למשחקים כבדים (בהגדרות גבוהות), גלישה, הורדות (הרבה הורדות) צפייה בסרטים וכו'. . . המסך שלי כרגע הוא 19" אבל אני מתכנן יחד עם המחשב לקנות מסך 22" אז אם יש לכם המלצות על מסך כזה (בסביבות ה-1000 ש"ח) אני ממש אשמח. לא דרוש ציוד היקפי, בכלל. מערכת הפעלה ממש לא דרושה, צריך שירכיבו את המחשב במעבדה וחשוב שהמחשב יהיה דיי שקט, הוא לא ממש קרוב למיטה אבל הוא נמצא בחדר שינה (כ-5 מטרים מהמיטה) לא מתוכנן OC. האם יש לכם חנות טובה להמליץ עליה שדרכה אפשר לקנות את המחשב? תודה על העזרה!

• 2 תגובות
    • 547 צפיות
  17. Started by Eloim,

שלום רב, הדרישות הן כדלקמן: תקציב מקסימלי: 6K, מעוניין לחסוך ולמצוא מחשב בכ5K. שימושי המחשב: עריכה גרפית (צילום דיגיטלי) בעיקר לשימוש בפוטושופ לעריכות תמונות(רוב השימוש) ציוד היקפי: מקלדת, עכבר אלחוטי, לא צריך רמקולים, מסך איכותי וגדול חשוב! ('27 או '32 מה כדאי?) סולם השקט: 4, שיהיה שקט, אבל לא קריטי במיוחד. OC: לא מתוכנן אוברקלוק מערכת הפעלה: לא חייב. הרכבה: בחנות עדיפות לחנות: אין מועד קנייה: חודש הקרוב בקשות מיוחדות: מעבד של אינטל. 2 הארדיסק חדשים. מארז עם כמה שיותר חיבורים להארדיסק פנימיים (לפחות 4, בעדיפות ל5 6 ואפילו 7) ספק שיחזיק הכל, וכרטיס גרפי טוב לעיבודי גרפיקה בתמונות. שדרוג עתידי: הוספת הארדיס…

• 11 תגובות
    • 2.3k צפיות
  18. אני צריך מפרט דחוף של מחשב במחיר ה4500 כולל מסך המחשב מיועד למשחקים בלי אובר תודה מראש

• 3 תגובות
    • 537 צפיות
  19. Started by ban26,

Intel Pentium 4 3.0GHz LGA775 2MB 800MHz HT w/ EM64T 630 Box 1x ASUS P5WD2 Premium Intel 955X chipset 1x OCZ 1GB (2X512) DDR2 PC2-5400 667Mhz EL Gold Dual Channel 1x Leadtek Geforce PX6800GT 256Mb Retail PCI-Express SLI 1x Seagate 160GB NCQ 8MB 7200RPM SATA 1x NEC ND-3540A Dual Layer DVD±R/W/DL 16X White Bulk 1x ANTEC Super LANBOY Aluminum Super Mini Tower Case 1x Enermax EG465P-VE 430W מה אתם אומרים על מערכת מבוססת אינטל בלבד . עזרה להצאות ושיפורים תקציב :9000ש"ח

• 15 תגובות
    • 1.5k צפיות
  20. Started by tro.bizo,

שלום, המחשב יריץ תוכנות שדורשות ביצועים טובים מהמעבד ועדיפות נמוכה למשחקים. האם המפרט הזה טוב?(עם שדרוג RAM כמובן) http://ksp.co.il/hmain.php?now_snif=kspbiyalik&uin=10566

• 0 תגובות
    • 598 צפיות
  21. Started by marmark,

שלום לכולם התחדשתי בנייד LENOVO 423376G קיבלתי אותו עם VISTA PREMIUM ואני רוצה להתקין XP במקומה. יש לי XP מקורי בבית מהמחשב הקודם. מה הדרך הטובה ביותר לעשות זאת. האים הדגם בכלל תומך בXP? תודה.

• 1 תגובה
    • 1k צפיות
  22. Started by yan666,

שלום אני מעונייין בנייד לשימושים דיי בסיסיים. אינטרנט, סרטים, ומשחקים.. לא כבדים במיוחד סימולטורים שרצים על פנטיום 4 וג'י פורס אני בהחלט אסתפק ב I3. אחריות לשלוש שנים. גודל מסך 15.6 משקל וזמן סוללה לא קריטיים כי המחשב מיעוד לשימוש ביתי. כונן די די וי אין צורך בבלו ריי. רצוי מאוד מערכת הפעלה כלולה. הייתי רוצה להבין אם אני חייב כרטיס מסך שהוא לא און בורד שאני יכול להסתפק בכאלה גם?

• 2 תגובות
    • 774 צפיות
  23. שלום כולם, בתקציב של כ-3K אני מחפש נייד לשימושי סטודנט, ה-AH530 נראה לי מצויין, הבעיה היא עם המסך שלו שהוא מבריק. אני לא יודע כמה אני אשב איתו בתוך ההרצאות, אבל בחדר אני צריך אותו ואולי בהפסקות בכל מיני מקומות, ואני לא יודע אם הציפוי המבריק כזה משפיע.. רוב השימושים הם קורסים באינטרנט, סדרות וסרטים והרבה חומר כתוב לקרוא (שיעורים, עבודות ואינטרנט). אז כדאי בכל מקרה לקחת את הלפטופ הזה או שיש אחד אחר (שמשתלם כמו זה) שכדאי לקנות?

24. Started by ניצן אליהו,

1. מה התקציב המקסימאלי?4500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך?לחסוך ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?0 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)?משחקים,עבודה משרדית א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין:GTA V,MAFIA 3,FAR CRY PRIMAL, QUANTOM BREAK -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך).21 אינץ -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, …

25. שלום לכולם. התקציב הוא 3500 שקל משחקים לא בצורה כבדה ואני רוצה מסך 19 תודה

• 3 תגובות
    • 584 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.