ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,491 דיונים בפורום זה
-
שלום לכולם. אני מעוניין לקנות מחשב R61 של לנובו בארה"ב. כל המפרט סגור, מלבד עניין המעבד. שימושים: תכנות. אשמח לקבל התייחסויות ענייניות. תודה.
-
- 6 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
לוח ASUS P5Q PRO P45' מעבד Q9400 זיכרון ADATA VITESTA 4GB 800MHZ CL4 ספק CROSAIR HX 620W כ מסך GIGABYTE 285GTX 1 G מחיר: 5500 ש"ח המחשב ישמש למשחקים, סרטים ואינטרנט. הוא מכיל 3 הרדיסקים ו2 צורבים וכ קול XFI מהקודם. מחובר למסך NEC2470WNX אשמח לשמוע הערות בונות.
-
- 10 תגובות
- 916 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 4000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? מותר לנצל הכל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא לחרוג. בכלל. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? פוטושופ, לפעמים פרמייר א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). תדיר וכבד 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים. אין צורך בציוד היקפי 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 8 (8 = יש לנסות ולהקפיד על השקט)? לא חשוב בכלל 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? אם כן איזה (קל, בינוני, כבד)? לא יהיה אוברקלוק בשום צורה 7. האם האם יש צו…
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
יש לי נייד של HP PAVILION DV5000 אני יודע שיש 3 דרכים להתקנה של ה XP 1.להגדיר בביוס שהוא יקרא אותו IDE ואז זה יעבוד (משו כזה) 2..לשלב את הדריברים של ה SATA לתוך ההתקנה של ה XP (כמו המדריך שיש פה בפורום) 3.או להשתמש בדיסקט אני פירמטתי את הנייד שלי והגדרתי בביוס שהוא יקרא אותו IDE זה משנה ? משאר הדרכים ? יש יתרונות חסרונות משו ?
-
- 2 תגובות
- 574 צפיות
-
-
שלום, אני מעוניין לשדרג מחשב לצרכי צפייה בסרטי HD ולייב סטרימינג מהרשת בעיקר. המחשב מבוסס לוח P35 שהגיע הזמן להחליף, אבל יש כמה חלקים שלא צריך - הנה מה שאני מעוניין לשמור: מארז Antec P150 (הוא כולל ספק אבל בן 5 - הגיע הזמן להחליף) ציוד הקפי מסך מערכת הפעלה WIN7 בנוסף - ברצוני להתקין עליו כרטיס לכידה Avermedia AverTV Captue HD PCIE שכבר קיים ברשותי: http://www.wallashops.co.il/ws/a/ah.aspx?ai=2577037 מעונין לקבל המלצה לרכיבים להשלמת המפרט: לוח אם, ספק כוח, מעבד+קירור, כרטיס מסך (אם צריך), דיסק קשיח, כרטיס רשת אלחוטי וצורב DVD (בלו ריי?). הערות: * רצוי שלוח האם יכלול כניסת FireWire להורדת חומרים ממצלמת וידאו * חשיבות לרמת שקט (שזה בעצם רמת רעש בעברית תקינה): 9 מתוך 10. * נפ…
-
- 2 תגובות
- 661 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 4000 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: אסטרטגיב בעיקר -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים. 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפר…
-
- 2 תגובות
- 816 צפיות
-
-
זקוק בדחיפות בבקשה חוות דעת בראייה רחבה (מערכתית), לאחר התייעצויות כאן בפורומים השונים הרכבתי את המפרט הנ"ל במגבלות התקציב הקיים שלי 1. מעבד E6600 (ממתין לירידת מחירים): 2. זיכרון 800 שח : 2G G.skill 667 cL5 3. לוח: 680שח GB-DS3 - 4. כ"מ: 1280שח EVGA 8800GTS 320 SC (נרכש כבר בחול דרך AMAZON) 5. ספק: 421שח LIBERTY 400W (נרכש כבר) 6. מארז: קיים סה"כ 4350 שימוש עיקרי: משחקים חיובי לגבי תכנוןן OC אודה לכל המתייחסים במידה ויש המלצות/הערות/הארות אחרונות תודה מראש לכל המתייחסים
-
- 3 תגובות
- 704 צפיות
-
-
שלום, מחפש נטבוק עד 2K לשימושים פשוטים - אופיס, אינטרנט (יציאה לטולוויזיה - פלוס). אשמח לסיוע ועצה טובה במה להתמקד ובמה לא. תודה!
-
- 7 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
אני משדרג את המחשב המעפן שלי( duron 1200) למכונה של ילדים גדולים ,אני צריך "סה"כ" מעבד,לוח אם,זיכרונות,כ.מסך,מארז+ספק תקציב של 4000 ש"ח כאשר בשלב זה לא יתבצע OC (אני עדיין לא מכיר את התחום בכלל). המפרט שלי טיפה שונה לא יצא לי לפגוש כזה בפורומים לכן דעתכם חשובה לי אולי משהו חשוד בו: CPU : AMD Athlon XP 2400+ Tray CPU [ ¤ 702 ] 1 Motherboards for AMD : Asus A7N8X Deluxe NVIDIA nForce 2 Motherboard (AGPx8,5.1 Sound,S.ATA,1394,LANx2,USB 2.0) [ ¤ 885.88 ] 1 Memory : Kingston DDR-RAM 256MB PC3200 Memory [ ¤ 342.54 ] 2 Video Cards : ATI Radeon 9500 PRO 128MB DVI Retail Video Card [ ¤ 1297.26 ] 1 Cases : Enermax CS-3181L-S Case w/Neon Lighting (P/S not included) [ ¤ …
-
- 14 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
איזה מחשבים ניידים כדאי לקנות בנגיד 4000-5000 שח? אולי קצת יותר לא מיועד ספציפית למשחקים. שימוש באינטרנט בכלליות חשובה אמינות איזה דגמים של dell מומלצים? אולי עדיף lenovo? אולי משהו אחר? תודה,
-
- 0 תגובות
- 809 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 2000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? רב תכליתי א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). Office, תכנות ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. HEROES 6, FLIGHT SIMULATOR X -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1280 * 1024 (''19, 3:4) -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? בינוניות - גבוהות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכב…
-
- 2 תגובות
- 869 צפיות
-
-
צריך מפרט ללא אוברקלוק וללא מסך אבל צריך עכבר ומקלדת המחשב מיועד למשחקים לכן צריך להיות חזק שקט וקר כמובן כמה שאפשר תקציב: 6 אלף אפשר לחרוג טיפה עריכה: מקלדת g15 ועכבר כולשהוא שאתם ממליצים עליו תודה לעוזרים
-
- 4 תגובות
- 609 צפיות
-
-
שלום לכולם! החברה שבה אבא שלי עובד החליטה לתת לו חשבון הוצאות למחשב- הוא טס הרבה וכאלה, ולא צריך הרבה יישומים בתכלס (אבל אני אשמח לגנוב לו את המחשב...), המחשב יהיה בעיקר לישומי אופיס ואינטרנט, ואולי צפיה בסרטים מדי פעם. התקציב מאוד גמיש- שוב על חשבון החברה... וזה לא בעיה לקנות בארה"ב או באירופה (גרמניה בעיקר) בקיצור, מה שהוא צריך (לפי סדר חשיבות): 1. משקל הכי קל שאפשר 2. בטריה ארווווכה שתחזיק לו לטיסות ונסיעות 3. כונן dvd פנימי 4. אמינות- לא צריך איזה אחריות מטורפת, אבל שלא יתפרק אחרי שבועיים 5. אם אפשר- שיראה נורמלי (בכל זאת, הוא מסתובב עם זה...) בינתיים רק ראיתי איזה מחשב של סוני שנראה נחמד וזה שעובד איתו מנסה כל הזמן לשכנע אותו לקחת MacBook, מה אתם אומרים? תודה מראש לכ…
-
- 4 תגובות
- 699 צפיות
-
-
שלום, אני מחפש מחשב נייד עם יכולות שידור HD לטלויזיה בעלות הנמוכה האפשרית. מחשב שנתקלתי בו שעושה רושם טוב הוא הCR500 של MSI עם 8200 GF http://www.ivory.co.il/product.asp?productid=5518&CatCode= ההתלבטות היא אם לקחת את המחשב הזה, או ללכת לכיוון של מחשב עם כרטיס מסך מובנה של אינטל ה4500, מה ייתן ביצועים טובים יותר בשביל ניגון HD?
-
- 2 תגובות
- 907 צפיות
-
-
המחשב יהיה לאינטרנט, סרטים פה ושם, ואולי איזה משחק אחד או שניים (לא משהו כבד, audiosurf, אולי עוד משהו...) אולי קצת פוטושופ, אבל לא משהו מסובך מידי... ובעקרון אני רוצה להתקין עליו OS X, אז אם יש לכם מידע על מחשב שיעבוד עליו בלי בעיות אני אשמח... מסך 15.4 אינץ' משקל לא ממש חשוב סוללה שתחזיק כמה שיותר יציאות מיוחדות לא צריך בלוטות' אני מעדיף שיהיה דיסק קשיח לא ממש חשוב, משהו כמו 200-250 גיגה יספיק, ככל הנראה שאני יקנה דיסק חיצוני נוסף... מה שכן, אני מחפש מחשב אם עיצוב יפה, המפרט כאן קצת פחות חשוב. סה"כ כל המחשבים הממוצעים יהיו מעולים לצרכים שלי תודה...
-
- 1 תגובה
- 773 צפיות
-
-
אני מתלבט מה לקנות מבין שלושת המחשבים הניידים האלו שמצאתי . תעזרוו לי . Dell Inspiron n3010 יש בו מעבד חזק i5 יש בו HDMI אבל הבעיה היא המשקל .וגם אין בו כונן אופטי . http://www.notebookclub.co.il/prod-inspiron-n3010-a430m.htm Dell vostro 3300 יש בו מעבד חזק i5 משקל זה 1.81 Kg מוזכר כונן אופטי במשקל הזה .אבל כתוב ללא כונן אופטי במשקל הזה רק סוללה 4 תאים . עיצוב נראה לא רע . http://www.notebookclub.co.il/prod-dell-vostro-3300-n520m.htm Dell Latitude E4310 מעבד חזק i5 משקל 1.54 שזה טוב מאוד עם סוללה 3 תאים .כמה זמן היא מחזיקה ? http://www.notebookclub.co.il/prod-dell-latitude-e4310-520m.htm המלצות . אם אתם מכירים מחשבים של חברות אחרות שיתאימו לדרישות שלי אז תגידו ו…
-
- 5 תגובות
- 2k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 5 אלף א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? את כל התקציב ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500 ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. GTA V, WATCHDOGS COD 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 8 (8 = יש לנסות ולהקפיד על השקט)? 5 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? אם כן איזה (קל, בינוני, כבד)? בינוני 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות? לא 8. האם ישנה העדפה לרכוש את המחשב מחנות ספציפית? אם לא אפשר גם לציין איזור מגורים. אילת! 9. מתי מתוכננת קניית המחשב? שבוע הקרוב 10. האם יש בקשות מיוחדות כלשהן? (לדוגמא תמיכה בהתקנים/חיבורים כגון FW/RAID/USB3/ES…
-
- 4 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
הי שלום לכם יש לי acer aspire 3630 ואני עובד איתו בערך30 דקות ואז הוא נתקע ואי אפשר אפילו לכבות אותו אלה אם אני מנתק את הבטרייה {שממילא לא תקינה}טו ב זאת הבעייה שלי אני מודה מראש על כל הסבר לבעייה או לפחות למעבדה איכותית שידעו מה הבעייה?
-
- 1 תגובה
- 726 צפיות
-
-
-
תשובות באדום. פירוט נוסף של המפרט לאחר מכן... 1. מה התקציב המקסימאלי? 5000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לחסוך ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 250 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים ועבודה עם תוכנות כבדות במקביל (תכנות) א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). Visual Studio, SQL Server, Virtual Machine ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. Diablo 3, League of Legends, Guild Wars 2 -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). קונה 2 מחשבים, כאשר הר…
-
- 0 תגובות
- 868 צפיות
-
-
דגם XPS M1330 , סיימתי להתקין מחדש ויסטה עם כל הדרייברים וכל התוכנות שרציתי.. איך עכשיו אני יוצר איזה מחצית גיבוי לכל העיניין הזה? תודה..
-
- 0 תגובות
- 857 צפיות
-
-
אני מעוניין לקנות מחשב חדש. נייח. וחזק. שיריץ לי את התוכניות הכי כבדות.. ואת המשחקים הכי חדשים. סוג של מחשב לגיימרים. על גיימרים שמעתי שיש להם מחשבים מטורפים שאי אפשר להעלות על הדעת. אז בכל אופן, מחשב כזה זה לא מה שאני צריך.. אבל אני מחפש מחשב חזק עם מעבד חזק וכרטיס מסך חזק וכל מה שכרוך בזה. תודה רבה לעוזרים שגיא.
-
- 5 תגובות
- 838 צפיות
-
-
אהלן חברה, 1. מה התקציב המקסימאלי? 3.8 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנסות לחסוך אם אפשר, לא כזה קריטי ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? החריגה הסופית היא 4K לא לעבור בבקשה ! 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים: leagur of legends, GTA V, call of duty, farcry4 וכו' א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. משחקים: leagur of legends, GTA V, call of duty, farcry4 וכו' -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1920:1080…
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
היי, אני צריך עזרה בבניית מפרט לצרכי גיימינג שאני מתכנן להזמין בעוד כשבוע וחצי - שבועיים. (ללא מסך) התקציב הוא 7,000, אך ניתן לחרוג ולהגיע גם ל8,000 (לכל היותר) אם זה משתלם ושווה את זה, או פחות, כמובן. שימוש המחשב בעיקר לגיימינג (והכוונה היא למשחקים עם דרישות נמוכות ועד משחקים שדרישותיהם גבוהות), וככל הנראה המחשב גם יהיה מחובר בHDMI לטלוויזיה שתהיה בחדר. בנוסף, המסך מחשב הוא 24" בחיבור HDMI ב1080X1920 אם המידע הזה רלוונטי. אין צורך במקלדת\עכבר. מבחינת שקט, מן הסתם - עדיף שלא יהיה רועש, אבל גם לא קריטי בעיניי שיהיה שקט מדי. אין צורך במערכת הפעלה, ואין חנות ספציפית שאני רוצה לקנות ממנה. אני תלוי בהמלצות. בנוסף, כנראה שבעתיד ארצה לשים זיכרון (או שאפשר כבר עכשיו, …
-
- 0 תגובות
- 776 צפיות
-
-
קניתי את המחשב לנובו Y50 בייבורי עם ה-I7 16GB GTX 960 עכשיו ניסיתי להריץ תמשחק DMC4 והוא ממש נתקע הלכתי לבדוק בגדרות וראיתי שכביכול הכרטי מסך הראשי הוא המובנה ? והRENDERER זה הGTX יכול להיות כזה דבר? בקיצור איך אני מפעיל בצורה אופטימלית משחקים במחשב חזק כזה תודה רבה לעוזרים תמונות:
-
- 3 תגובות
- 1.4k צפיות
-