ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,353 דיונים בפורום זה
-
1. מה התקציב המקסימאלי?5000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך?לנצל אבל כדאי לחסוך ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?500 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)?משחקים בעיקר א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. המשחקים האחרונים ששוחררו וכמובן המשחקים שיבואו בין אם זה BIOSHOCK2 או Battlefield 3 MW3 ,הבנתם את הפואנטה. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). כרגע 1920 x 1080 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/ב…
-
- 16 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אני שואל בשביל חבר שהתחיל ללמוד עריכת וידאו ורוצה מחשב חזק ע"מ שבעתיד יוכל לשדרג אותו. התוכנות שהוא יעבוד איתם הם פרמייר ואפטר אפקטס חשבתי על משהו כזה: מעבד - Core i7 2600 3.4Ghz, s1155, 8MB, GPU Core Arctic Alpine 11 Rev.2 - מאוורר למעבד GIGABYTE H67MA-UD2H-B3 s1155 Core i3/i5/i7 - לוח אם DDR3 1333Mhz 2x4GB Kingston - זכרון Samsung 1TB 7200RPM 32MB, SATA II HD103SJ - דיסק קשיח LG DVD±RW GH22NS x22 Black SATA - צורב Thermaltake V3 Black Edition Midi Tower Series Black Case - מארז SeaSonic 520W 80+ Bronze Active PFC 12cm Fan S12II-520 - ספק המחשבה פה זה על מעבד חזק לוח עם 4 סלוטים של זכרון - לשדרוג עתידי דיסק קשיח - אפשר להוסיף בעתיד ספק - לשדרוג עתידי/להוספת כרטיס מסך אש…
-
- 16 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
בזמן האחרון הגיעו אלי תלונות של אנשים שקנו מחשבי HP עם אחריות בינלאומית בחו"ל ומחשבים מייבוא מקביל עם אחריות כנ"ל על יחס לא טוב מצד היבואן בעת מימוש אחריות. מעיקרי התלונות שקיבלתי: 1. לא רק שהיבואן לא שולח טכנאי עד הבית (שזה היה סוג האחריות עד היום), אלא שהוא לא מוכן לקבל לתיקון בנקודת איסוף אלא רק במעבדה הראשית בפתח תקווה. 2. מקלדת תוחלף למקלדת אנגלית, גם אם הגיעה חרוטה בעברית. 3. האחריות היא רק על המטען שהגיע עם המחשב, אם המטען הוחלף בחנות\יבואן לא תינתן אחריות (למרות שמדובר על מטען מקורי). יש להדגיש שהתלונות הגיעו על דגמים ביתיים ועסקיים כאחד. שאלתי מישהו שמתעסק ביבוא מקביל והוא אישר שהיבואן בארץ "עושה שרירים" כדי להקשות על היבוא המקבילי. יש לציין שהדבר כרגע בגדר שמועה…
-
- 16 תגובות
- 8.6k צפיות
-
-
אהלן 1. מה התקציב המקסימאלי? 4000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים ותכני HD א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. החדשים. BF3 וכל RPGים ואסטרטגיות. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1920X1080 בגודל 23". -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות ושישארו גבוהות לזמן ארוך בעתיד. 3. האם יש צורך בציוד הק…
-
- 16 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום לכולם. אני מחפש מחשב נייד לצורך לימודים (ראיתי הרבה המלצות אבל זה לא התאים לי...) הדרישות: אמין, קשיח ומחברה טובה. אני נוטה להפיל דברים ואני צריך שהוא יחזיק מעמד 3 שנים לפחות. 15'' מקסימום- צריך להכנס לתיק ולא בא לי להסתובב עם קיטבג מעבד 2.6 ג"ה או יותר (רצוי כפול ליבה) זיכרון פנימי של 2 גיגה או יותר כ. מסך עם 256 מגה זיכרון (נפרד) או יותר ותמיכה בDX 10 ומעלה. תקשורת Wi-Fi ו-BT (סטנדרטי היום... כנראה יתחבר לרשת אלחוטית) HD של 250 גיגה או יותר. (הדרישות הנ"ל הן המומלצות, בערך, להרצה של SC2 זה כנראה המשחק הכבד ביותר שיותקן אי פעם על המחשב הזה... אלא אם ההמשך יהייה כבד יותר ) מערכת הפעלה- לא ויסטה שלא יהיה מאלה שמתחממים יותר מידי- אני לא רוצה לקנות לו קרור…
-
- 16 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
אני צריך שילוש קדוש לדוד שיש לו כבר מארז, ספק, וצורבי DVD. הוא עובד הרבה על המחשב (מיילים בעיקר, תמונות), ולכן מה שאני חושב שהוא צריך זה כפול ליבה Sandy Bridge (הדילמה היא שתי ליבות חזקות וכרטיס מסך של אינטל מול שתי ליבות חלשות וכרטיס מסך חזק של AMD, ואני בוחר באינטל כי לרוב הוא עובד על המחשב ורק הילד שלו מדי פעם משחק עליו, ובכל מקרה, כשיהיה צריך, אפשר יהיה להוסיף כרטיס מסך למפרט), לוח אם וזכרונות DDR3. מ-RSM, הכי נוח לו להגיע לשם, אפשר גם מזיגזג. אפשר למצוא כזה שילוש במחיר שציינתי למעלה?
-
- 16 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
אהלן חברה.. אני מחפש מחשב בתקציב דל עד 1500 שקל כולל מסך, שיתאים לעבודה משרדית וצפיה בסרטים. אני יודע שזהו תקציב בעייתי, ובדרך כלל אני לא מסתכל על המפרטים הבנויים של החנויות ומעדיף לבנות בעצמי, אך ראיתי מפרט לא רע בכלל לשימושים שלי, אני רק רוצה את חתימתכם על כך. http://www.ivory.co.il/product.asp?productid=4051&CatCode=1 זהו המפרט. 1395 יסחב win7 ? איך המסך סביר? יהיה אפשר לחבר את המחשב לlcd hdmi כדאי לראות סרטים ב hdfull? יסחב?
-
- 16 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 4000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא ניתן 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה) אין ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. BF3 -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1920x1080 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אין 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? …
-
- 16 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום, בעקבות מודעה שפרסמתי פה בפורום http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=510900.0, התגבש לו המפרט הנ"ל: מפרט זה הורכב ב - www.TMS.co.il - רשת חנויות המחשבים האמינה והמקצועית בישראל מעבד: Intel Quad Core I5 2400 Quad Core 3.1GHZ 1155 6MB Tray כמות: 1 - מחיר: ₪840 קירור למעבד: ZALMAN 7000V Al SI EDITION FAN CONTROL - בקניית מחשב חדש בלבד כמות: 1 - מחיר: ₪45 לוח אם: Gigabyte GA-H67MA-USB3-B3 כמות: 1 - מחיר: ₪476 מארז: SilverStone Precision Black X1 120MM + Silverstone Strider 500W- ברכישת מחשב חדש בלבד כמות: 1 - מחיר: ₪480 קירור למארז: Scythe 120mm S-Flex (SONY) 1200RPM 49CFM / 20.1dBA - במלאי כמות: 1 - מחיר: ₪65 זיכרון: Corsair 4GB Single Stick Values Select Reta…
-
- 16 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
בוקר טוב לכולם ידידה שלי מתחילה ללמוד עוד שניה והיא צריכה נייד - חשוב שיהיה טוב התקציב הוא 2500 ש"ח +- אפשר לחרוג קצת, אשמח לשמוע לעזרתכם . תודה
-
- 16 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
יש לי שאלה... האם יש מחשב נייד עם שני דיסקים פנימים\כניסות לשני דיסקים פנימים? איזה דגמים מה הסביבת מחירים?
-
- 16 תגובות
- 4.1k צפיות
-
-
הייתי שמח לעזרה בבניית מחשב לגיימינג בתקציב של עד 6.5K, בדקתי את המפרטים המוצעים באתר והיקר שבהם היה עד 5K, ולכן אני אשמח לקבל הצעות למפרטים טובים יותר.... המחשב יכול להרעיש, ולכן אין צורך לשים דגש מיוחד על רעש או קירור מיוחד, וכמה שיותר מפרטים או אלטרנטיבות, והסבר להעדפות של אנשים, יעזרו לא רק לי אלא לשאר האנשים עם תקציב של יותר מ 5K. תודה מראש! דביר
-
- 16 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
היי, המחשב מיוחד לתלמיד כיתה ז', וישמש בעיקר משחקים, גלישה באינטרנט ולימודים (Microsoft Office). יש צורך במערכת הפעלה, ציוד היקפי, חוץ ממקלדת ורמקולים שיש ברשותי. מעוניין במסך 22" ומעלה. בנוסף, מכיוון שאין חיבור לרשת תקשורת בסביבת המחשב, ויש wifi בבית, יהיה צורך להוסיף כרטיס רשת. 1. מה התקציב המקסימאלי? 2500 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנסות לחסוך אם אין פגיעה משמעותית בביצועים ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? עד כמה עשרות שקלים 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? לימודים, אינטרנט ומשחקים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). Mi…
-
- 16 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום לכולם! מה שלומכם? רציתי לקבל את עזרת המומחים בבניית מפרט למחשב חדש אותו אני מעוניין לרכוש בימים הקרובים. אני איש IT שמתעסק המון בווירטואליזציה (VMWare, Xen) שלפעמים אני עובד עם 2 או 3 מכונות ווירטואליות בו-זמנית! עקב השימושים שציינתי, אפשר להבין שאלו שימושים "שאוכלים" הרבה מאד משאבים מהמחשב. אינני משחק בכלל במשחקי מחשב, עם זאת, חשוב לי שהכרטיס המסך יהיה מודרני והמחזקים על מנת שבצורה כזאת או אחרות ייעל את מהירות המחשב הכוללת. מס' נקודות שחשבתי עליהם: -מעבד 4 ליבות -אוורור כמו שצריך למעבד -לוח אם יציב וחזק, יהיה נחמד לשני כרטיסי רשת On-Board אבל לא חובה -זיכרון של 4GB (נראה לי שיותר מזה, זה כבר מוגזם, נכון?) -שני כוננים קשיחים עם 32MB BUFFER לצורך בניית מערך RAID -צורב…
-
- 16 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
צריך מפרט חזק למשחקים, שיהיה כרטיס מסך ממש חזק... ושהמארז יהיה יפה ושקט.. מפה בבקשה: www.foxpc.co.il תודה!
-
- 16 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
מעבד Phenom 9600 Socket AM2 BoxוAMD 1,038 ספק כח Liberty 400WוEnermax 354 כרטיס גרפי nVIDIA GeForce 8800GT 512MB PCIeו Leadtek / Gigabyte (תגידו מה עדיף שניהם אותו מחיר) 1,037 זכרון וDDR2 2048MB 800MHZ CL4וG.Skillו 238 דיסק קשיח וWD3200AAKSוWestern Digital 298 לוח אם Gigabyte GA-MA78GM-S2H 448 סה"כ 3412 אז מה לשנות להוסיף להוריד איך הוא סך הכל??? זה המפרט הראשון שהכנתי....
-
- 16 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
אהלן, אני רוצה בקרוב לקנות מחשב חדש. כרגע אין לי מספיק כסף בשביל לקנות מחשב חדש, אבל יש לי כ1500 ש"ח. אז חשבתי - לקנות חלק מהחלקים ולעשות OC למעבד. בגלל שכרגע יש לי P4 530 אז אני גם אקנה מעבד חדש שילך להורים + הקירור שלו (כי אני מתכנן לקנות קירור רציני, הThermalright Ultra 120 Xtream). אז ככה, Intel Pentium Dual-Core E2180 2GHz 800MHz 1MB LGA775 CPU TRAY ¤345 http://www.foxpc.co.il/product.aspx?productid=884 Abit IP35 Chipset P35 Socket 775 ¤540 http://www.foxpc.co.il/product.aspx?productid=102 MUSHKIN DDR2 4096MB 800MHZ Dual Channel XP Series CL4-4-4-12 EPP ¤565 http://www.foxpc.co.il/product.aspx?productid=278 ARCTIC COOLING Freezer 7 Pro LGA775 ¤102 http://www.foxpc.co…
-
- 16 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שבת שלום לכל חברי הפורם. יש לי תקציב של 15000 ובניתי לעצמי מפרט "צנוע" שיתן קצת טעם בניתי את המפרט שיתאים למשחקים ולגראפיקה מתקדמת.. הסכום שיוצא לי על כל החלקים למטה (חוץ מהכרטיסי מסך) : 10,660 תודה לעוזרים מארז -Zalman Fatal1ty FC-ZE1 ספק כח - Enermax Liberty 620W מעבד - Intel Core 2 Extreme QX9650 Box לוח אם - Gigabyte GAEP35DS4 כרטיס מסך - Sapphire ATI Radeon HD3870 X2 1GB PCIe 1800 או.. (בהתלבטות) כרטיס מסך - BFG nVIDIA GeForce 9800GX X2 1GB PCIe 2800 זכרון - Corsair DDR2 4096MB 800MHZ CL5 דיסק קשיח - Samsung HD501LJ 500GB מסך - LG L226WTQ (כדאי TN ?) המסך יהיה תואם לרזולציה לכרטיסי מסך הנ"ל ?
-
- 16 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אוקיי אז IT'S ABOUT TIME לחדש את המחשב הישן שלי. תקציב: 5000ש"ח. דרוש מחשב חזק שיפעיל את רוב המשחקים הקיימים היום בשוק (וגם עתידיים) ברזולוציות גבוהות + פילטרים. אני אשדודי ככה שעדיפות לחנות IQPC. מי שרושם מפרט כלשהו אז אבקש שיפרט בסוף על היכולות שלו ושלא סתם יעשה COPY PASTE מהאתר של החנות. תודה. HAVE FUN.
-
- 16 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום אני חדש שמעתי שזה הפורום הכי מיקצועי בארץ אז היצטרפתי האמת שבאתי לכאן כי יש לי מיפרט שבניתי לבד לגמרי רציתי לישמוע חוות דעת מאנשים מיקצועיים הנה המיפרט Intel Core 2 Duo QUAD Q9450 4 X 2.66GHz LGA 775 12MB Box ¤1689 כמות:1 http://shirion-computers.com/product.asp?pid=CORE2D-Q9450 GIGABYTE GA-P31-DS3L ,DualDDR1066,8CH, +LAN1000 ¤349 כמות:1 http://shirion-computers.com/product.asp?pid=GIGABYTE-GA-P31-DS3L Thermaltake SOPRANO Black + WINDOW ,Tool-free, no PSU,120mm Fan, USB2.0, Audio & speaker ¤419 כמות:1 http://shirion-computers.com/product.asp?pid=Thermaltake-SBW KINGSTONE 2048MB DDR2 800MHZ CL5 ¤289 כמות:1 http://shirion-computers.com/product.asp…
-
- 16 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
Intel Quad Q9300 2.5Ghz 1333Mhz 6MB 64Bit BOX ₪ 1,238 Gigabyte GA-EP35-DS3 ₪ 535 AData DDR2 4096MB 800MHz CL4 ₪ 491 Gigabyte nVIDIA GeForce 8800GTS 512MB PCIe ₪ 1,070 Western Digital WD3200AAKS 320Gb ₪ 298 Enermax EG425P-VE Noisetaker II 420W ₪ 326 Thermaltake WINGRS 100 VG1000BNS ₪ 174 Asus DVDRW X20 DRW-2014BL1T Dual Layer SATA ₪ 152 *אני לא גיימר - המחשב בעיקר לעמוד בעומסים של תוכנות באותו זמן ולמוזיקה. סה"כ ₪ 4,284 תודה.
-
- 16 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
קיבלתי הצעת מחיר לגביי המפרט הנ"ל, 4750 ש"ח למזומן אשמח לקבל את חוות הדעת של חברי הפורום.. אם יש משהו להחליף\לשפר , אשמח מאוד לשמוע.. תודה רבה רבה מראש, נאור. התקציב הוא 4500 , עם אפשרות לחריגה של 200 ש"ח והדרישות הם למחשב משחקים חזק , בתכלס, מה שקיבלתי זאת הצעה מעולה לפי דעתי , אבל הדעה שלי לא מקצועית אם יש משהו שאפשר לשפר במסגרת התקציב , או להחליף , אני אשמח לדעת.. ושוב , המון תודה! [attachment deleted by admin]
-
- 16 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לעוזרים! חברה שלי מתחילה עוד מעט לימודים והיא צריכה לרכוש מחשב טוב לגרפיקה. אני לא יודעת בדיוק מה יהיו התוכנות אבל אני בטוחה שחלק מכם יודעים בטח משהו בסגנון של PHOTOSHOP, 3Dmax, ILLUSTRASOR וכדומה. איזו חברה הכי מומלצת למחשב גרפי? 1. HD צריך להיות מעל 200 ג'. 2. מסך 15.4 אינצ'. 3. עדיפות למחשבים קלים ושקטים. 4. בנוסף היא רוצה לרכוש תחנת עגינה. 5. כרטיס מסך מטורף שיריץ את כל התוכנות הכבדות של העיצוב הגרפי. 6. מעבד חזק ויציב. 7. 4 כניסות USB. 8. צורב DVD. אם אתם יודעים עוד על דברים שהיא זקוקה להם במחשב אשמח לשמוע בתודה, מורן.
-
- 16 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
שלום. אני כבר החלטתי על נייד מסויים, וכבר רציתי ללכת עכשיו לקנות , אבל נתקלתי בשני ניידים שנראלי לא פחות טובים, ומחיר בערך אותו הדבר... השימושים שלי זה שתי מערכות הפעלה , וינדוס ולינוקס, אולי תוכנות כבדות , אינטנרט , שירים סרטים, ומשחקים(משחקים חדישים עם הדרישות הגבוהות) הנה הניידים: 1) http://officedepot.co.il/catalog/catalogSku.do;jsessionid=0000FG858nkuvWmznMzazcZT4tk:12bbi68k5?sgID=10&N=2+31488+30970&pr=QJ5&id=4078820 2) http://www.1pc.co.il/product_info.php?cPath=414_598&products_id=5259 3) http://www.1pc.co.il/product_info.php?products_id=4208 תודה רבה לעוזרים. תקציב : 6000 ש"ח גג!
-
- 16 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
כבר אני אומר מההתחלה אני צריך חוות דעת על החנות של KSP כי שמעתי תגובות לשני הכיוונים ואין לי מושג למה להאמין.. אז ככה קיבלתי את המפרט הזה: roe_ea@hotmail.com אומר/ת: מעבד: Core 2 Quad Q9400, 1333MHz, s775, 6MB roe_ea@hotmail.com אומר/ת: לוח-אם: EP45-DS3L s775 C2Q 1600Mhz, Intel P45, DDR2 1200, PCI-E roe_ea@hotmail.com אומר/ת: זכרון: 2x2GB Corsair DHX TwinX CL4 roe_ea@hotmail.com אומר/ת: כ.מסך: HD 4870 512MB GDDR5 DX10.1 HDTV 2xDVI PCI-E roe_ea@hotmail.com אומר/ת: דיסק קשיח: 500GB 7200RPM, 16MB, SATA II roe_ea@hotmail.com אומר/ת: צורב: DRW-2014L1T DVD±R x20 LightScribe Black Sata roe_ea@hotmail.com אומר/ת: מארז: CoolerMaster CM 690 Black (No PSU) roe_ea@hotmail.com אומר/ת:…
-
- 16 תגובות
- 1.3k צפיות
-