ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,457 דיונים בפורום זה
-
אני צריך דעה מקצועית לפרט הבא (לא כולל מסך ומערכת קירור, המחיר בערך 12,000): לוח אם - ASUS Striker Extreme nForce 680i SLI מארז - GIGABYTE 3D Aurora (לא ה- 570) כרטיס מסך - ASUS 8800gtx דיסק קשיח - Seagate 320gb, 7200rpm, SATA 2, 16Mb buffer מעבד - INTEL Core 2 Dou E6600 2400 MHz ?זכרונות - CORSAIR 2x1GB Corsair XMS2 Pro TwinX CL4? ?ספק כוח - ENERMAX Liberty ELT620AWT 620W? תודה
-
- 11 תגובות
- 868 צפיות
-
-
יש לי מחשב נייד של Dell דגם VostroA860. יש לו 2 סלוטים 1 תפוס עם 1 ג'יגה והשני לא תפוס ויש קיבולת מקסימום של 4 ג'יגה זיכרון במחשב. עכשיו האם ידועות בעיות תאימות כאלו או אחרות עם הנייד הזה?אני מעוניין לקנות 2 ג'יגה נוספים למחשב ככה שיהיה 3 ג'יגה כולל במחשב כדי שהוא יוכל לתמרן יותר טוב עם הויסטה,לכן אני שואל אם ידועות בעיות תאימות עם הנייד הזה. הזכרונות שאני מתכנן לקנות הם SO-DIMM Kingston 667mhz.
-
- 17 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
היי, מתחיל ללמוד השנה מדעי המחשב וצריך המלצה ללפטופ. הערב חשובה: יש אפשרות להביא מחשב מארה"ב בימים הקרובים (AMAZON, NEWEGG או חנות אמינה אחרת שאתם מכירים), אז אם משתלם אין לי בעיה. 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 3000. 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? סטודנט למדעי המחשב. 3. האם יש צורך בציוד הקפי בנוסף למחשב (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא. 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) לא. 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? לא כזה קריטי. 6. האם ישנה הגבלה או העדפה…
-
- 8 תגובות
- 2.5k צפיות
- 2 followers
-
-
שלום לכולם, דוד שלי ביקש ממני למצוא לו מפרט למחשב, הבעיה הגדולה היא התקציב,משהו כמו 2000 ש"ח (2300 גג), כמובן שהוא לא רוצה את המחשב הכי טוב, המחשב צריך להספיק לגלישה באינטרנט ולמוזיקה (בגלל זה המפרטים המומלצים לא הספיקו, יש דרישות ספציפיות), את הכיוון הכללי יש לי, ואני רוצה לשמוע את עצתכם ואת המפרטים שלדעתכם יכולים להתאים. אז המפרט ככה- מעבד- פנטיום שלוש או AMD (מה שעדיף לדעתכם, זול ונותן ביצועים סבירים)... לוח אם- אחד מספק, שיתאים כמובן לזכרונות ולמעבד, אין דרישות מיוחדות, כרטיס מסך און בורד יכול להיות טוב (כל עוד הוא ברמת הגיפורס 2 mx)... זכרונות- נוטה לכיוון ה256 (אני ממש לא יודע אם Sdram או ddr, פה אתם יכולים להחליט)... כ.מסך- און בורד ברמה של הג'יפורס 2 mx או לא און …
-
- 10 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
שלום, אני חדש בפורום, אני מקווה שאני לא עובר על חוק מסויים. אני מחפש לקנות מחשב נייד לאשתי. היא פתחה עסק וכרגע העבודה שלה מהבית אך היא תהיה גם ניידת. קניית המחשב היא בארץ. במקום שאפשר לעשות משלוח. תקציב, עד 2500 ש"ח גמיש. מטרת המחשב: עבודה משרדית, משחקים-לא. (צפיה בסרטים-כן, פרמטר בעדיפות נמוכה). גודל מסך: 15.6 או משהו דומה. שיהיה גם נוח לשאת אותו. מסך: אני חושב שמסך מט יותר מתאים. רזולוציית מסך: אין לי מושג. מה שמתאים לגודל מסך כזה. משקל: כמה שיותר קל. יציאות: HDMI וכמובן כל שאר הבסיסים. מערכת הפעלה עם רישיון. הרד-דיסק בנפח של 500GB זמן עבודה על המחשב יהיה כזמן עבודה כמו בעסק, כך שהוא צריך להיות נוח. אשמח להמלצות.
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי?3000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך?לנצל את כול המחיר ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?200 שקל 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)?גיימינג א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך).מסך- BENQ E2200HD רזולוציה 1920x1080 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)?גבוהות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לר…
-
- 1 תגובה
- 683 צפיות
-
-
שלום, באג מציעים שני מחשבים באותו מחיר (5500 ש"ח) - תואמים לצרכים שלי (משחק פה ושם, סטודנט, ואולי תוכנות קצת כבדות, אבל בעיקר שיחזיק לי כמה שנים). אשמח אם תעזרו לי לעמוד על ההבדלים ביניהם: 1) Dell Inspiron 1564 מעבד: i5-520M, 2.4GHz מסך: 15.6´´ HD WLED רזולוציה: 1366x768 זיכרון: 4GB 1067MHz DDR3 Dual Channel דיסק קשיח: 500GB S-ATA 7200RPM כרטיס מסך: ATI Mobility Radeon HD 4330 http://www.bug.co.il/prodtxt.asp?id=8273&perur=2&t=1&c=441 2)Dell Studio 1555 מעבד: Intel Core 2 Duo Processor P8700 2.53GHz, 1066MHz, 3MB מסך: 15.6´´ Widescreen Full HD WLED with TrueLife רזולוציה: 1920x1080 זיכרון: 4GB DDR2 800MHz Dual Channell דיסק קשיח: 320GB SATA 5400RPM …
-
- 8 תגובות
- 2.7k צפיות
-
-
שלום, אני מעוניין במחשב בעיקר לצורך צפיה בסרטים, הורדות אינטרנט, קולנוע ביתי ויישומים ביתיים (קבלת פקסים, צילום דיגיטלי וכו'). המחשב ממוקם בחדר עבודה, וברשותי מערכת שידור אלחוטית לטלביזיות בסלון ובחדרים. אני מעוניין במערכת מחשב אופטימלית לצפיה בסרטים ולצריבה של תוכנות וסרטים, CD ו- DVD (כולל כמובן כרטיסי קול ומסך מתאימים). יש ברשותי W.D 7200 RPM של 120 GB (לא SATA), כך שאני יכול לוותר על רכישת דיסק קשיח חדש. אני מוכן להקציב לצורך העניין 5,000 ש"ח. כמו כן אני רוצה לקנות מסך 19 רגיל או שטוח (בכל מקרה לא LCD) בסכום של עד 1,500 ש"ח נוספים (אם אפשר פחות).כמו כן אני רוצה לקחת בחשבון תשלום להרכבת המערכת. האם לשימושים מהסוג שתיארתי עדיף מערכת מבוססת AMD או אינטל? אודה לקבלת מפרט …
-
- 11 תגובות
- 957 צפיות
-
-
ללא מארז וספק כח. ניתן לחרוג ב-100-200 ש"ח. 2 דברים חובה, מעבד של אינטל(אם נכנס אז 6550), ו2 ג'יגה זכרון. המחשב הולך להיות לעבודה יומיומית והרבה משחקים. תודה
-
- 8 תגובות
- 593 צפיות
-
-
שמתי לעצמי תקציב של 600-650 שקל לוח ומעבד ואני לא רוצה לחרוג מ 650 שקל , על הנייר ההבדל בין המעבד שלי למעבד שאני רוצה לרכוש גדול בפועל אני אני ארגיש הבדל בביצועים ? ההבדל בין 2 המעבדים גדול כמו בתמונה ?
-
-
- 22 תגובות
- 2.5k צפיות
- 2 followers
-
-
חברה מה נשמע אני רוצה לקנות מפרט מחול אני צריך אתר טוב לא משנה לי זול לא זול לא משנה העיקר שיהיה חברה טובה
-
- 1 תגובה
- 712 צפיות
-
-
משחקים, ללא OC, רזולוציה 1024X1280 שתגדל אולי בקרוב לרזולוצית FHD. אשמח אם תוכלו להמליץ לי על קירור למעבד, לא ידעתי איזה קירור יתאים למעבד הזה.(עדיף הזול ביותר בגלל החריגה מהתקציב) מעבד AMD Phenom II X4 965 Black Edition Box ₪987 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=HDZ965FBGMBOX לוח אם Gigabyte GA-770TA-UD3 ₪537 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=38495 כונן קשיח Samsung Spinpoint F3 HD103SJ 3.5" 1000GB SATA2 32MB ₪429 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=HD103SJ זיכרון G.Skill DDR3 2048MB 1333Mhz CL 9-9-9-24 NT ₪251 כמות:2 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=F3-10600CL9S-2GBNT כרטיס גרפי Sapphire ATI Radeon HD5850 1024MB DDR5 PCIe ₪14…
-
- 7 תגובות
- 828 צפיות
-
-
הסירטון הזה אמיתי? Battlefield 3 on DELL Inspiron N5110 [Corei7;Nvidia GT525m] באמת ה - DELL Inspiron N5110 | Core i7 | NVIDIA GT525M יכול להריץ ככה את BF3? שימו לב שב MED המשחק רץ דיי טוב ואפילו בHIGH אפשר לשחק לכאלה שמתעקשים... בULTRA זה כבר נמוך בצורה מוגזמת ועוד שאלה, אותו מחשב יוכל להריץ אותו דבר רק עם שינויים קטנים של במקום 6 ג'יגה - ל4 ג'יגה ובמקום i7 ל i5 ? מה שאני מתכוון להגיד שהמשחק הזה לא דורש יותר מ i5 , החלק המכריע פה זה הGPU...
-
- 7 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
לפני חודש התגייסתי לצבא. יש לי מחשב נייד מאוד ישן ואני מעוניין במחשב נייד חדש וחזק שיחזיק לי הרבה שנים. אני לא אקח את המחשב לצבא אבל בסופי שבוע אני רוצה מחשב חזק. מטרות המחשב? לדוגמה: עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), משחקים קלים, צפיה בסרטים, * גודל המסך? האם חשוב מסך מבריק או מאט? 15.6 אינץ' * רזולוציית המסך? 1920X1080 * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? (לדוגמה, מקלדת הכוללת numpad, עכבר trackpoint בנוסף לtouchpad)? אין * משקל רצוי? אין * האם נדרש זמן סוללה ארוך? (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם) אין * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? (eSATA, HDMI, VGA, ExpressCard...) אין * Bluetooth? * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? (HDD, SSD, או שילוב - דורש mSata) שילוב * כונן אופטי?…
-
- 0 תגובות
- 975 צפיות
-
-
שלום לכם. אני רוצה לקנות מחשב , כרגע ללא מסך, התקציב שלי הוא גג 2400 ש"ח. השימושים במחשב הוא: אינטרנט , לימודים , משחקים לילדים קטנים , ומשחקים רגילים לא כבדים , כמו פיפא , nba , gta וכו'. וגם מה שחשוב לי שאני קונה מחשב, שהוא יחזיק לי להרבה זמן , עם בעתיד הרחוק אני ארצה לשדרג אותו , לא תיהיה לי בעייה. חיפשתי באינטרנט מפרטים של מחשבים , ומצאתי שתיי מפרטים. 1. מעבדי אינטל Core 2 Quad Q8300, 1333MHz, s775, 4MB Tray מאווררים וגופי קירור Generic CPU Cooler For s775 לוחות אם למעבדי אינטל ASUS P5QPL-AM s775 C2Q 1333Mhz, Intel G41, DDR2 800, PCI-E, HDAudio זכרונות DDR II 800Mhz 2GB Kingston Value דיסקים קשיחים Seagate 500GB 7200RPM, 16MB, SATA II ST3500418AS כרטיסי …
-
- 2 תגובות
- 715 צפיות
-
-
חבר שלי רוצה לקנות מחשב ב 2300 שקל בלי מסך, כרטיס מסך וספק כח ועם יציאת PCi express ושיתאים למשחקים. תודה!
-
- 6 תגובות
- 780 צפיות
-
-
התקציב המקסימאלי - 2500 שח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך - לנסות לחסוך ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב - 500 2. שימושי המחשב HTPC, תכני HD ותוכנת שירטוט סולידוורקס א) המחשב מיועד לסלון עם תוכנות עיקריות - אינטרנט, סרטים HD אופיס ושירטוט. ב) המחשב יחובר לסוני 40'' 1920X1080 בסלון. להגדרות גרפיות גבוהות במידת האפשר. 3. מקלדת ועכבר אלחוטים ושלט. 5. עד כמה חשוב השקט - 8 מתוך 10. 6. לא מתוכנן אוברקלוקOC 7. הרכבת מחשב בחנות ולא צריך לכלול מערכת הפעלה. 8. העדפה לרכוש את המחשב מחנות - RSM. 9. בקשות מיוחדות - עדיפות לכרטיס גרפי של NVIDIA 10.כן רצוי לשמור על אופק שדרוג המחשב תודה לעוזרים
-
- 13 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
היי,אודה אם תתנו לי לינק לסרטון להחלפת מאוורים לנייד שבכותרת וכן גם מאוורר למעבד תודה
-
- 10 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
מעבד - ATHLON_XP_1800PLUS-OEM - AMD - Athlon XP 1800 - 1533Mhz - OEM - SOCKET A - With Fan CD-RW - CRX-175A - Sony - 40*10*24 CD-RW IDE CDrom - CD-MAXX52 - MEMOREX - 52 CDROM OEM - Case - FS-710-B_V430W - ENERMAX - FileServer ATX Black Case - EG-465E-VE Power supply 430W - 5 fans (2 in PS and 3 in case) Hardisk - WD400BB - Western Digital - 40 GB 7200 RPM UATA 100 2 MB Cache Memory - TR-DDR-256-333 - TRANSCEND - 256MB PC333 DDR 2.5v CL2.5 Motherboard - GA-7VAX-PLUS - Gigabyte - 3DDR 400 - SOCKET A AMD 333MHZ - AGP*8 - 3 FIREWIRE - 6 CHANNEL AUDIO - 4*UDMA ATA133 - PROMISE Raid - LAN - 3USB 2.0 - VIA KT400 - comes without firewirecable Floopy - PANASONIC - FLOPP…
-
- 23 תגובות
- 3.4k צפיות
-
-
הראשון זה E5400 INTEL PENTIUM DUAL CORE עם לוח אם של אסוס מיושן... כרטיס מסך 9800 GT ו 2GB זכרון DDR חסרונות: שאי אפשר לחבר עוד הרדיסק נוסף, אי אפשר להרחיב זכרון כי יש רק 2 סלוטים,כרטיס קול לא תקין... המחשב השני AMD 64 X2 +4800 סלוט 939 לוח DFI LANPARTY NF4 ULTRA D SLI זכרון OCZ 2 ג'יגה כרטיס מסך 8600 GT חסרונות: אי אפשר לשים מעבד חזק יותר או חדיש יותר בגלל התושבת המיושנת יתרונות: אפשרות לחבר 4 כוננים קשיחים, אפשרות ל 2 כרטיסי מסך,יותר זכרון ואפשרות לאוברקלוק. עד עכשיו לא הייתה שום בעיה עם כל מה שהייתי מפעיל על המחשבים שזה באטלפילד 2 ובאטלפילד באד קומפאני 2... אחד המחשבים כרגע נותר בצד מיותר, והייתי רוצה לעשות משהו חזק יותר מהמחשב שבו אני משתמש ב 90% מהזמן שזה המחשב הראש…
-
- 2 תגובות
- 860 צפיות
-
-
טוב אז ככה, עקב מוות קליני של המחשב הקודם שלי אני רוצה לקנות מחשב חדש, מפרט שיתאים לכל המשחקים החדשים שיש היום( call of duty modern warfare החדש וכו .. ), לא רק למשחקים הטובים שיש היום אלה גם למשחקים שיצאו בכמה שנים הקרובות, זאת אומרת לא אומרת שיהיה בדיוק טוב למשחקים שיש היום אלה גם לעתיד. מבחינת תקציב לא קבעתי לי משהו ספציפי, אבל דיי נמוך ועדיף כמה שפחות. מסך, מקלדת, עכבר , רמקולים, אוזניות - הכל יש לי, כל הציוד ההיקפי. מבחינת מפרט אני לא רואה סיבה לקנות דברים שכבר יש לי ככה שמה שיש לי זה כרטיס קול דיי טוב לא זוכר את הדגם והחברה. כרטיס טלויזיה בלי קשר יש לי גם ויורכב על המחשב החדש כרטיס של pinnacle צורב LG 52X32X52 כרטיס רשת כל אלה יש לי ככה שאני לא רואה סיבה לקנות למשל…
-
- 3 תגובות
- 548 צפיות
-
-
מעבד P4 3GHZ L2 2MB לוח אם ABIT SG-80 661FX זיכרון 256MB DDR400 כונן קשיח MAXTOR 80GB 133ATA כונן ASUS DVD כונן 1.44 ---------------------------------------------- המחשב מצויין לאינטרנט הוא בסדר סביר מאוד אבל יש בעיה קטנה הזיכרון מוגבל מאוד !!!!!! רק 256 בקושי זז !!!! יש לי אפשרות לשדרג זיכרון ל 1024MB DDR1 ב 140 ש"ח או לקנות לוח אם מבוסס G31 וזכרונות 4 GBב 430 ש"ח תוספת קטנה של 290 ש"ח ... מתלבט אם זה הכרחי בשביל אינטרנט ומשחקים בהגדרות נמוכות. ואלה הלוחות שהציעו לי: PALIT - http://pulser.kz/?tovinf=67401 GIGABYTE - http://www.pccenter.co.il/product.asp?productid=6770&catcode=&AdCat=&parentid= וזכרונות יש MICRON ויש KINGSTON בתדר 800MHZ נפח 2GB כפול 2 . השימו…
-
- 8 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
מחשב לעבודה מאומצת - גרפיקה (דו מימד), המון חלונות גלישה (20+), המון תוכנות רקע. המחשב הולך לעבוד 24/7, אשמח גם להמלצה לאל פסק. לא הכנסתי מארז, אשמח להמלצה. ויכול להיות שלקחתי כרטיס מסך שהוא חזק לצרכים של המערכת. (לא משחק כלל) יש לי כבר 120GB של SSD. אני חובבן בבניית מפרטים, אשמח להצעות ייעול ושיפור. ויש לי אפשרות לקנות את המחשב בארה"ב.(מלבד מארז - שזה סתם גדול) המפרט הזה הוא מ-newegg.com [TABLE=width: 528] [TR] [TD=width: 26, bgcolor: #CCCCCC]Qty.[/TD] [TD=bgcolor: #CCCCCC, colspan: 2]Product Description[/TD] [TD=width: 87, bgcolor: #CCCCCC]Savings[/TD] [TD=width: 72, bgcolor: #CCCCCC, align: right]Total Price[/TD] [/TR] [TR] [TD=bgcolor: #E8E8E8, align: …
-
- 0 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אהלן ! תודה מראש על עצם הקיום של הפורום הזה והעזרה שלכם אני מעוניין לבנות מחשב נייח שיהיה מחשב שני ומינימלי למטרות ספציפיות 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 2000, יכול לחרוג מעדיף שלא 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? אני זקוק למחשב שיוכל להריץ world of warcraft וcs:go 3. האם יש צורך בציוד הקפי בנוסף למחשב (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) זיכרון ram 16gb של ballistix במהירות 2400Mhz, מניח שהוא אמור להספיק למטרה זו שני כונני ssd של 512 כל …
-
- 0 תגובות
- 276 צפיות
-
-
המחשב מיועד לסטודנטית אז הדגש הוא על שימוש משרדי. אין הרבה מקום אז דרוש מסך LCD 17 ומקלדת ועכבר אלחוטיים. אם אפשרי בתקציב הזה אז DUAL CORE וגם שיוכל להריץ ויסטה בעתיד ( 1G זיכרון? ). המגורים בחיפה אז החנות צריכה להיות משם בשביל שרות... לא מתוכנן OC. נ.ב. אם יש מארז קטן שאפשר לשים על מדף זה יהיה מצוין. תודה רבה לעוזרים!
-
- 3 תגובות
- 568 צפיות
-