עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. Started by Lyor,

אני הייתי רוצה לדעת בבקשה מהו הלוח האם הטוב ביותר שאפשר להסיג ב1500 שקל אני אבל לא אהייה מוכן לשמוע הצעות בקשר ללחות אם כמו גיגהבייט אני מוכן לקנות רק מהחברות של "אינטל" ו"אסוס" בבקשה תעזרו לי כי אני לא מבין כל כך בלוחות אם :s05:

• 1 תגובה
    • 583 צפיות
  2. Started by PSdesign,

אני מזמין מחשב ממש בשבוע הקרוב מKSP במחיר של 6K.... היום סתם יאצ לי לראות וגיליתי שאם אני אזמין מחול מחשב (לפחות חלקים עיקריים) אני יכול לחסוך לפחות 1000 שקל!! רציתי לדעת אם למישהו כאן יש ניסיון אם אתרים מחול שעושים משלוחים לישראל והם אמינים, והאם תיהיה בעיה כלשהיא עם הזמנה מחול (אחריות, מכס, כל דבר....) אני מקווה שזה המקום המתאים לשאול.

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  3. המיועדת - סטודנטית ללא צרכי מחשוב מיוחדים, יש חשיבות לעמידות פיזית. תודה מראש לכולכם הצעה1: IBM Thinkpad R60E 0657-4QG מחיר ליחידה $ 1,180.00 UQ14QIM מעבד: Intel Core Duo Processor T2400 1.83GHz/2MB/667MHz FSB זכרון: 512MB 667MHz PC2-5300 DDR2 SDRAM - מקסימום 2 RAM SLOTS ) 2GB) דיסק קשיח: 80GB S.ATA מסך: 15" XGA 1024x768 כ.מסך: Intel Graphics Media Accelerator 950 כונן אופטי: (צורב DVD-RW (DVD כ.קול+ רמקולים מובנים כ.רשת 10/100/1000 + מודם 56K כ.רשת אלחוטי Intel 3945 a/b/g and Bluetooth יציאות: ,AC adapter , Headphone/Line out,External Display ,External microphone IEEE 1394 3 USB 2.0, RJ-45 , RJ-11 משקל: 2.949Kgs סוללה - 6 Cell Lithium-Ion IBM Security Slot ,IBM Embedded …

• 2 תגובות
    • 800 צפיות
  4. Started by moskitos,

ראיתי פה שכמעט לא מדברים עליהם. אני יודע שהם יותר יקרים אבל איך הם מבחינת איכות ??

• 3 תגובות
    • 668 צפיות
  5. Started by ben060,

אני רוצה לרנות כרטיס זיכרון למחשב הנייד שלי יש לי עכשיו 192 MB אני רוצה לשים 512 MB כתוב לי באורסט DDR SDRAM איך אני יודע מה זה? ויש לי את הדגם HP PAVILION ZV5000 איך אני יכול לשדרג אותו?

• 13 תגובות
    • 1.1k צפיות
  6. Started by crik,

אהלן אני מחפש הצעת מחיר למחשב למשחקים שלפחות יהיה בו 250 גיגה ארדיסק 2 גיגה זיכרון וכרטיס מסך מצוין למשחקים כמו כן יש עדיפות למעבדי אינטל (חבר שלי גר במרכז אז זה צריך להיות במרכז) תודה, משה

• 2 תגובות
    • 561 צפיות
  7. Started by Mr.Pepo,

מארז ותכולתו בלבד, ללא צורב או כונן. אני מעוניין לשדרג בעתיד ל-DX10 ולהיות מוכן לשידרוגים עתידיים, כך שלא דרוש כרטיס מסך מפוצץ, אבל אני חושב שחובה מעבד קונרו ולפחות גיגה ראם. אבל אני סומך עליכם

• 14 תגובות
    • 979 צפיות
  8. הנה המחשב עצמו מה אתם חושבים עליו, במחיר של 4800 ש"ח http://www.wallashops.co.il/shopmind_portal_heb/auctionProd.asp?pi=TXTG3051

• 4 תגובות
    • 1k צפיות
  9. Started by guycnaan,

כפי שהכותרת אומרת,מחשב ללא מסך עד 1500 שקל. דרישה: כוח עיבוד סביר זיכרון בינוני ומעלה כרטיס מסך סביר שיש לו יציאה לוידאו בנוסף ארצה לשמוע האם יש מכשירים שמאפשרים (בעזרת תוכנה תואמת) להתחבר לוידאו (vcr) ובעזרת זה להפוך אותם לפורמים מתאימים (dvd וכו') אשמח לדעת מה מחירם..

10. מה שיש לי עד עכשיו - מעבד: Intel Core 2 Duo E6300 Box לוח אם: GigaByte GA-965P-DS4 זכרון: DDR2 1GB 667MHz CL5 Kingston דיסק: Westren Digital WD2500KS צורב: LG GSA-H10A DVD±R/RW X16 ספק: HEC 550W HEC-win550 ביחד - 4700 (הגיוני ?) אני צריך להשלים את המפרט עם כרטיס מסך טוב בסביבות ה1000ש"ח מה אתם ממליצים ?

• 21 תגובות
    • 960 צפיות
  11. יאללה איכשהו אירגנתי 4000 שקל עוד חודש ואני כבר מת לקנות מחשב, השאלה היא האם שווה לי לחכות כי בזמן הקרוב צריכים לצאת דברים חדשים (או ככה שמעתי...) אז שווה לי לחכות ואם כן אז כמה זמן???

• 6 תגובות
    • 622 צפיות
  12. Started by erwrxstier,

שלום רב לכולם המחשב הישן שלי מתחיל לזייף, וקרובת משפחה מארצות הברית מגיעה לביקור בארץ עוד חודש ואני רואה בזה הזדמנות לשדרג אני צריך מחשב חזק מאוד שיעבוד נון סטופ 90% מהזמן בעומס מלא של משחקים,אינטרנט ,פוטושופ ואוטוקאד הבעיה היא כזאת, הקרובת משפחה היא אישה מבוגרת בת 70 ככה שאני יכול לתת לה לסחוב רק דברים קלים,קחו את זה בחשבון שאתם ממליצים היא לא תוכל לסחוב לדוגמא ספקי כוח וקופסאות מארז ככה שחשבתי יותר בכיוון של להביא דרכה לוח אם ,מעבד ודיסק קשיח ואת השאר לרכוש בארץ התקציב הוא 1800$ בסהכ להרכבת מחשב ללא מסך,רמקולים ושאר החרא בארצות הברית אני מזמין מNEWEGG , בארץ - כנראה איפה שהכי זול לאחר התייעצות עם כמה אנשים הגעתי לרעיון הבא - לוח אם - INTEL D975XBX מעבד - Intel Core 2 Du…

• 11 תגובות
    • 998 צפיות
  13. טוב אני מתכנן לקנות מחשב חדש.. לא ממש יקר, אבל מחשב חזק שיוכל לסחוב משחקים בלי להיתקע והנה המפרט שהרכבתי אז אני רוצה ביקורות!! לוח אם GA8I945PG Gigabyte. מעבד Pentium D 945 Box Intel 3.4MHz. כרטיס גרפי nVIDIA GeForce PX7300GS 256MB Leadtek. כונן קשיח WD2500JB Western Digital 250GB. זיכרון Kingston DDR2 1024MB 667MHZ CL5. צורב dvd LG GSA-H10LK. מארז מחשב Soprano (VB1000BNS) Thermaltake. ספק Thermaltake TR2 470W PFC ATX 2.0 - W0089RI. מחיר סופי: 3896 ש"ח. (ע"פ רכיבים מהאינטרנט). טוב אני רוצה ביקורות על המחשב אם הוא טוב ואם לא אז מה לא טוב בו. תודהה!!!

• 9 תגובות
    • 674 צפיות
  14. שלום לכולם, אני מחפש מפרט למחשב שישמש למשחקים וסרטים בלבד. (מחשב לשעות הפנאי בבסיס..... בעיקר בשבתות, מתי יש עוד זמן פנוי בצבא???) התקציב הוא 3000 ש"ח. אין צורך במסך. מחשב שיהיה ניתן לשחק במשחקים החדשים שיש היום באיכות טובה, אך לא מתעקש על האיכות המיטבית.... (אם הייתי מתעקש אז 3000 ש"ח זה כמובן בדיחה) וכמובן איך אפשר בלי סרטים. חוץ מזה המחשב לא ישמש לדברים אחרים. תודה לכל העוזרים!

• 4 תגובות
    • 484 צפיות
  15. Started by maorwtf,

תקציב 5500 אפשר לחרוג מקסימום 500... 2. מטרות המחשב? עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), משחקים (קלים), צפיה בסרטים, הורדות, 3. האם אתם צריכים ציוד הקפי? מסך LCD 17" 4. האם יש דבר ספציפי שאתם לא צריכים במחשב עצמו? לא צריך DVD ולא פלופי אבל אני רוצה צורב 6. האם נושא הקירור והעיצוב במחשב חשובים לכם? לא, אל תכללו מאווררים וכו', אבל תבחרו מארז טוב ויפה עם ספק טוב, מאוררים וכל מה שמסביב אני אבחר בעצמי 7. WIN XP באנגלית + הרכבת מחשב + התקנת מע' הפעלה תודה מראש (:

• 13 תגובות
    • 638 צפיות
  16. Started by ~shirush~,

רציתי לדעת, האם אנו עומדים לפני נפילת מחירים גדולה, האם עוד חברות יוציאו מחשבים אולטרה ניידים כמו הrh2של אסוס. אני צריך גם מידע בנוגע למקלת של הrh2 לא קלטתי אם היא על המסך או נשלפת. מתי יצא הumpc של intel בישראל, כמה הוא יעלה?, מתי הוא יגיע?, והאם הוא יהיה רק בצבע כתום מגעיל... האם הsamsung (umpcכמובן) מתכוון להגיע לישראל?, מתי איך ולמה? צריך את המידע כמה שיותר בקרוב. תודה לעוזרים!

• 1 תגובה
    • 580 צפיות
  17. Started by Moo,

שלום, אחרי חיפושים אחרי מחשב נייד אני לא כל כך הצלחתי להבין את ההבדל בין המעבד core 2 duo לבין core duo. לדוגמא הדגם t5600 דומה בנתונים שלו ל t2400 1.83 ghz ו 2MB זיכרון מטמון ?667 mhz אני צריך הסבר מה ההבדלים כדי שאני ידע יותר טוב מה לבחור בקניה. תודה!

• 2 תגובות
    • 797 צפיות
  18. Started by habarbash,

אוקיי חברה אז בעקבות החדשה האחרונה : http://hwzone.co.il/news/1162157919/31074/ חברת DELL מאז זריזה , והנה כבר המחשבים הגיעו : http://www.dell.com/content/products/productdetails.aspx/inspn_1501?c=us&cs=19&l=en&s=dhs . עכשיו השאלה היא האם יש עוד משהוא חדש חוץ מהמעבד ??

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות
  19. Started by zWUUPEAPE,

שלום... אחרי שאני כבר 4 שנים עם אותה גרוטאה שמתחילה כבר להראות סימנים של שביקת חיים החלטתי שהגיע הזמן למחשב חדש. הוא כנראה יישאר הרבה זמן אז יש עדיפות גבוהה לחלקים אמינים וזה. הארדדרייב 200 גיגה כי זה גם למטרות שיתוף קבצים (סרטים/מוזיקה). כאמור גם לגיימינג אבל לא צריך מפלצת אכזרית שתציג הכל ב1200X1600 על ההגדרות הכי גבוהות. תודה מראש.

• 5 תגובות
    • 693 צפיות
  20. Started by שמוליקג,

מדוע במפרטים המומלצים על ידכם, כל המחשבים ברמה הזולה יותר בקטגורית המומלצים למשחקים , הם עם מעבדי AMD? האם מעבד Duel Core או מהסוג החדש לא יהיו יותר טובים? תודה שמוליק

• 5 תגובות
    • 701 צפיות
  21. קודם לכל הוא מIVORY זיכרון 2 סטיקים של 1GB 667 צורב DVD של LG H10 מעבד E6300 ספק כוח של EZCOOL 400W אני יודע שהוא לא משהו אבל אם יקרה משהו יחליפו לוח אם של גי'גה בית 965 S3 דיסק קשיח 160GB של WD כרטיס מסך 7900GS מארז של THERMALTAKE SOPRANO כסוף אין מה לעשות לא ישנו את דעתי מארז יפה רמקולים CYBER ACOUSTICS 3095 2.1 איך הרמקולים מוציאים צליל טוב? סה"כ 6,050

• 20 תגובות
    • 2.3k צפיות
  22. Started by ofir38,

מעבד- ?Core2 Duo E6300, 1066Mhz, s775, 2MB? לוח אם-?P5B s775, Conroe, P965, DDRII 800, PCI-E? ASUS זכרון- DDR II 667MHZ TWINMOS 1GB? כרטיס מסך-TV, DVI, PCI-E? Point of wiew 7300GT 256MB דיסק קשיח- ?GB 7200RPM, 8MB, SATA II?160 samsung כונן 1.44- SONY 1.44 (Black צורב DVD- ?LG DVD±RW GSA-H10AK x16, DL x8 Black? מארז- ?Frontier Impress Black, 12cm Fan? ספק- ? ?RockeTeer III 500W Silent (24pin הכל מKSP המחיר של הכל יוצא לי לאחר הנחה בסביבות 3700 ש''ח.. האם שווה?

• 3 תגובות
    • 554 צפיות
  23. ברצוני להרכיב מחשב למשחקים כבדים אפילו עם חלקים מתקדמים שיעבוד טוב כמו שציינתי חשוב לי מאוד מטרת המשחקים ומבקש מהמומחים שמבינים ויכולים בבקשה לתרום מהידע שלהם ומרצונם להרכבת המחשב תודה.

• 2 תגובות
    • 500 צפיות
  24. אם יש לכם הצעות לשיפור מבלי לעלות בתקציב אני ישמח מעבד E6600 מארז X-BLADE 500W PFC Black לוח אם גיגהבייט GA-945P-S3- RH זיכרון 1GB DIGMA PREMIER (THERMALTAKE cooling) RETAIL X2 קשיח Western Digital 250Gb 16MB כרטיס מסך Geforce 7900GS 256 mb Retail צורב LG H22NK Bulk X18 BLACK מסך SAMSUNG LCD - 731BF 2ms 17" DVI 1:2000 מאוורר מעבד THERMALTAKE GOLDEN ORB II מקלדת + עכבר + רמקולים Winsis Multimedia Keyboard USB ENG/HEB + Optical Mouse USB+PS2 + Speakers

• 5 תגובות
    • 532 צפיות
  25. Started by eranmor,

אני קונה מחשב חדש וחשבתי על החלקים הבאים: מעבד E6300 לוח אם של אסוס P5ND2 SLI DUAL CORE שני סטיקים של 512 או 1 של 1GB של CORSAIR במהירות 667MHZ HD של WD 160GB SATA2 ומארז כלשהו שאני צריך לבחור (עדיפות למשהו זול אבל באיכות נורמלית. לא צפוי מודינג כלשהו. לא חובה ספק) יש לי כרגע 6800GT שיעבור למחשב הזה ובעתיד מתכנן לקנות עוד אחד כדי לקבל מערך SLI. המחיר של החלקים הנ"ל הוא קצת פחות מ3000 ש"ח מKSP שם אני אקנה את המפרט אני רוצה בעיקר לשמוע דעות על הלוח כיוון שאני לא בקיא כלכך בנושא וגם חיפוש בגוגל העלה הרבה דעות שנויות במחלוקת לגבי הלוח ואם אפשר אז המלצה חמה על מארז קריר מודה לכם מראש

• 10 תגובות
    • 761 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.