עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. Started by toktok,

שלום קיבלתי הצעה למחשב ואשמח לקבל דעה לגביו. המחשב הוא לשימוש בסיסי (אינטרנט,תוכנות בסיסיות כמו וורד מסנג'ר וכו'). התקציב הוא עד 1500 (למחשב עצמו בלי מסך עכבר מקלדת וכו'... רק למערכת עצמה...): 1 אסדי מחשב אינטל / INTEL PENTIUM DUAL-CORE 800FSB : 2 E2200 מעבד/ INTEL PENTIUM DUAL-CORE 2.2GHZ 800MHZ/ E2200 3 GA-G31M לוח אם / GIGABYTE GA-G31M-S2L /1333Mhz / DDR2800 4 8400256GN כרטיס מסך /GEFORCE 8400GS 256M+HDMI/Gainward/ Direct 9 5 2800 זיכרון פנימי / 800MHZ / DDR2 /2G 6 HD250WD דיסק קשיח / 8M buffer / 7200rpm / SATA-2 / 250GB/ W.D 7 4582262910304 צורב די וי די / DVD-RW NEC SATA X22 8 CA-202 מארז / USB / CA-202 / ספק כח 500W / שחור כסוף אם יש מקום לשיפור או שיש לכם הצעה עדיפ…

• 5 תגובות
    • 657 צפיות
  2. Started by CHAOS6,

צריך מפרט למחשב כולל מסך (19 אינץ') בתקציב של 2500 ש"ח פחות או יותר, המחשב מיועד לכלל המשפחה וישמש לגלישה באינטרנט, שמיעת מוזיקה, צפייה בסרטים, עריכות קלות ומשחקים קלים (לילדים). אם אפשר אז תרכיבו מפרט אחד על בסיס אינטל ועוד מפרט על בסיס AMD, תודה.

• 3 תגובות
    • 657 צפיות
  3. Started by Biatch,

לא למשחקים כבדים שיהיה כרטיס מסך סביר+ בכל זאת אממ כולל ציוד היקפי מקלדת, עכבר, רמקולים, מסך, מדפסת, מיקרופון תודה לעוזרים

• 8 תגובות
    • 657 צפיות
  4. מצאתי מפרט באייבורי, ורציתי לשמוע חוות דעת... http://www.ivory.co.il/product.asp?productid=3236&CatCode=315 המחשב ישמש בעיקר לMMO אחד שאני משחק ולעיבוד גרפי בסיסי. שקלתי אגב להוסיף עוד כרטיס מסך שלא יהיה און-בורד. דעות בבקשה?

• 0 תגובות
    • 657 צפיות
  5. לשימוש עם תוכנות פוטושופ ואילוסטרייטור אין צורך בשום ציוד היקפי תודה לכל העוזרים!

6. המפרט הנוכחי: מעבד: E7400 זיכרון: 4GB כרטיס מסך: 460GTX ספק: Enermax 500W כמובן שהפיתרון הכי זול יהיה פשוט לקנות Q9550/Q9450 ביד 2 וזהו, אבל אני רוצה למכור את הרכיבים הישנים כל עוד הם שווים משהו בשוק ועל ידי כך לסבסד את השדרוג. הרכבתי מפרט ואשמח לשמוע את דעתכם: זיגזג - הדרך הקצרה למחשב חדש http://www.zigzag2000.co.il/2p/ מעבד AMD AMD FX-4100 Box http://www.zigzag2000.co.il/catalog/product_info.php?products_id=16916 כמות: 1 מחיר: 593 ש"ח ( למזומן:581 ש"ח ) GIGABYTE GA-990XA-UD3 - ATX http://www.zigzag2000.co.il/catalog/product_info.php?products_id=15846 כמות: 1 מחיר: 556 ש"ח ( למזומן:545 ש"ח ) זיכרון Kingston DDR3 8GB (2x4GB) 1600MHz 9-9-9-27 HyperX http://www.z…

• 1 תגובה
    • 657 צפיות
  7. שלום לכולם . המפרט שלי הוא: לוח אם Dragontail Peak ATX/DDR2800/1333 מעבד Core2Du Quad 2.4 Q6600 8MB 1066 מארז + ספק כוח MIDI TOWER BLACK/SILVE (203)g די וי די DVD-RW Black 18x Bulk הארד דיסק 320GB SATA2 7200 RPM 16MB HIT זיכרונות Kingston 2GB(2X1024) DDR2 800 MHZ כרטיס מסך GainWard 8800GTS TVDVI 512MB 256BIT נרכש מהיבואן איסטרוניקס. כמה שאלות בקשר למפרט: 1. איך הלוח אם? כפי שאתם רואים לקחתי זכרונות 800 מגה הרץ, כי בעתיד מתוכנן OC אז לכן לקחתי אותו, השאלה שלי אם הלוח אם הנ"ל מתאים לOC? רציתי בהתחלה לקנות את הAbit IP35-E אבל הבעיה שהחברה לא מספקת אותה, אך אני יכול לקחת גם את הג'יגה ביט, אז מה עדיף? והאם הוא תומך בOC? 2. הכרטיס מסך הנ"ל שציינתי, זהו הכרטיס…

• 8 תגובות
    • 657 צפיות
  8. Started by orior123,

ברצוני לקנות את ה DELL XPS M1330 . נא עזרתכם בנושאים הבאים: 1.מה ההבדלים בין מסך רגיל למסך עם תאורת LED אחורית. מה להעדיף ומדוע וכיצד מבחינים בין זה לזה (האם יש סימון או מספר דגם שונה) ? 2.מהם כרטיסי המסך האפשריים, מה ההבדלים, ושוב מה להעדיף וכיצד להבחין בין הסוגים. האם ל"היזהר" ולא לקנות בשום אופן סוג מסוים. 3. כל חוו"ד על המחשב הזה או עצה לקניה תתקבל בברכה.

• 2 תגובות
    • 657 צפיות
  9. שלום, מחפשת מחשב תותח לרינדורים. עובדת על תוכנות :. AutoCad, SketchUp, V-ray render, PhotoShop גם קצת אילוסטרייטור ופלאש.. מחפשת 64 ביט: (אמנם סקאטצ'אפ ווי ריי כרגע עובדים רק בתור אפליקציית 32 ביט, בהמשך הם ישתפרו, ובגלל פוטושופ מעדיפה 64) לא משחקת בכלל במשחקי מחשב. לכן חשוב שיהיה כרטיס מסך עם open gl המארז לא צריך להיות שקט, זה בחדר העבודה, לא השינה. תקציב עד 5000 אבל בעיקרון חשבתי על 3500-4000 שח. אשמח למפרט מסודר עם כל הדברים, כזה שאפשר ללכת לאייבורי ולקנות. תודה המון המון תודה, ענבל

• 1 תגובה
    • 657 צפיות
  10. חברה אני ממש צריך תעזרה שלכם... אנלא יודע איזה מחשב נייד בדיוק לקנות... ראיתי מספר מחשבים בודדים בטווח מחירים שרשמתי בכותרת (LG אחד ועוד אחד של Toshiba).... בגלל שאנלא מבין בניידים הרבה אז אני צריך את העזרה שלכם למצוא את המחשב הנייד הטוב ביותר במחיר שנתתי... מספר נקודות חשובות לי בנייד: *זיכרון גדול של לפחות גיגה אחד (ולא פחות מ 667MHz) *דיסק קשיח גדול של 160 גיגה ומעלה *ביצועים טובים מבחינת גרפיקה *אמינות של המחשב על כל חלקיו *שירות טוב :s05: חברה לא חייייבב אם אתם לא יכולים (כי התקציב דיי מצומצם) למצוא דווקא על פי הדרישות... פשוט שיהיה מחשב מהיר בעל ביצועים טובים בתקציב של 8000-8500 שקלים

• 2 תגובות
    • 657 צפיות
  11. שלום לכולם , אני מחפש מפרט למשחקים , אינטרנט , icq , וקצת גרפיקה... מחיר עד 3000 שקל , (אפשר גם 3300). דרישות מיוחדות: מעבד AND כפול.. (אני יודע שעולה עולה הרבה) בנתיים אין לי כסף לכרטיס מסך אז בלי כרטיס מסך.. כמובן כמובן בלי ציוד הקפי אני שם מעבד טוב בגלל , שכרטיס מסך וכל השאר אפשר להחליף אבל מעבד זה סיפור..וגם אני רוצה לבדוק מה שווה המעבד הכפול הזה חח..

• 5 תגובות
    • 657 צפיות
  12. . מה התקציב המקסימאלי? 2650 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל את כל התקציב ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? אין חריגה אפשרית 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים , עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: GTA IV, BF3, CRYSIS 2, GTA V, MW3. -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות. 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, ר…

• 1 תגובה
    • 657 צפיות
  13. Started by ROI5001,

מה דעתכם על המפרט הבא : לוח אם מעבד Intel Core 2 Duo Processor T6570 (2.10 GHz, 2 MB L2 cache, 800 MHz FSB)* מעבד DDR2, 800 MHz, מהירות זיכרון 2048+1024 =3MB נפח 2 חריצי זיכרון נגישים ניתן לשדרוג עד ‎8,192 MB‎‏ לכל היותר קיבולת זכרון מקסימלית איחסון 320GB גודל דיסק 7200 RPM מהירות דיסק כוננים yes ׂ( LightScribe Drive), DVD Multi Burner חריצי הרחבה Media Card Reader Secure Digital YES Express Card מסך צג LED HD של 17.3 אינץ' עם ציפוי נגד בוהק סוג 17.3אינץ' באלכסון גודל ‎1,600 x 900 רזולוציה YES מצלמה תקשורת Marvell Ethernet (10/100/1000 NIC)‎ כרטיס רשת Yes Bluetooth Yes Wireless גרפיקה ATI Mobility Radeon™ HD 4330 כרטיס…

• 1 תגובה
    • 657 צפיות
  14. שלום, יש לי נסיון של הרבה שנים עם מחשבים גדולים, אבל אני לא מכיר את עולם הניידים. אני צריך ייעוץ בבחירת מודל מתאים. (האם יש מודל כזה? האם צריך להרחיב מודל קיים? איפה אפשר, איפה כדאי וכו'). המחשב מיועד לעבודה בתוכנות עיצוב ופוסט פרודקשן (לא תלת מימד, אבל בכל זאת מאוד תובעניות!) יהיה נחמד אם גם משחקים ירוצו חלק (למשל SIMS2) אשמח לדעת כמה LAPTOP כזה צריך לעלות. האם זה יכול להיות באיזור ה-5000 ש"ח? אם לא, הסבירו לי בבקשה מה מייקר את החבילה ואולי אוכל להגדיל את התקציב. דרישות: מעבד אינטל DUAL CORE בסביבות 1.8G זכרון של 2G בשניים או ארבעה סימים (שיעבדו במקביל) כרטיס גרפי טוב עם 128 או 256MB של זכרון ייעודי (לא SHARED עם ה-RAM של המחשב) מסך איכותי ברזולוציה טובה צורב DVD יציאות …

• 4 תגובות
    • 657 צפיות
  15. Started by itayoko,

Intel Core2Duo Processor T8300 2.4Ghz Intel® Centrino® 2 Processor Technology featuring Intel® Core2 Duo processor P8600 2.40GHz איזה מעבד טוב יותר ? על איזה מעבד אתם ממליצים ? ועל איזה חנות אימנה וטובה ומחשבים ניידים באזור המרכז ? תודה מראש לעוזרים

• 1 תגובה
    • 657 צפיות
  16. אז בעיקרון החלטתי להביא לי את הלפטופ אז לפני שאני קונה רציתי לשמוע את החוות דעת שלכם ... http://www.pc365.co.il/product.aspx?p_id=23041 כמו שראיתי ביוטיוב הוא מריץ אחלה משחקים באיכות גבוהה כמו battlefiled 3, gta iv, crysis 3.. האם המחיר עליו שווה ? אולי אפשר להביא משהו יותר טוב ? אני רק מבקש בלי תגובות של ״אתה יכול למצוא משהו יותר טוב במחיר הזה״ אם אפשר אז תביאו בבקשה... תודה רבה לעוזרים

• 1 תגובה
    • 657 צפיות
  17. שלום, להלן 2 מחשבים של HP... יש כל מיני הבדלים ביניהם. למשל במעבד, P8400 לעומת T6600 (מה עדיף ומה ההבדל ביניהם?), מהירות מעבד, 2.2 GHZ לעומת 2.26 GHZ, זיכרון מטמון, כרטיס מסך, הבדל בזיכרון וכו'... אני אודה מאוד למי שיכול להסתכל על הנתונים של כל אחד, ולהגיד לי מה עדיף וכדאי לקנות, והאם בכלל כדאי לקנות אחד משניהם או לחפש הצעת מחיר אחרת על מחשב אחר... כי אין לי ממש מושג מה אומרים ההבדלים ביניהם. המחיר של 2 המחשבים הוא 5000 ש"ח... אם למישהו יש הצעה למחשב אחר, התקציב הוא עד 5000 +/-. אני מתחיל ללמוד השנה, אז השימושים יהיו כמו לכל סטודנט מן המניין. עבודות, מוזיקה, סרטים... לא עוד משהו שאני יכול לחשוב עליו, פשוט אני מחפש מחשב נייד שיהיה לי ללימודים. תודה רבה לכל העוזרים! …

• 4 תגובות
    • 657 צפיות
  18. שלום רב, להלן העדפותיי: 1. מה התקציב? מזומן שטרות. 2. מטרות המחשב? עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), משחקים קלים, צפיה בסרטים, קולנוע ביתי, הורדות, עריכה גרפית (דו מימדית וסרטים). 3. האם אתם צריכים ציוד הקפי? לא. 4. האם יש דבר ספציפי שאתם לא צריכים במחשב עצמו? אין צורך ב- DVD, צורב, כונן דיסקטים, כרטיס קול איכותי. 5. האם יש לכם העדפה לחברה או לחלק כלשהו ? לא. 6. האם נושא הקירור והעיצוב במחשב חשובים לכם? עיצוב לא חשוב, קירור חשוב. האם צריכה להיות התאמה בין הצבעים של המחשב ויש דרישה למחשב שקט במיוחד? אין צורך בהתאמת צבעים, אך יש דרישה למחשב שקט במיוחד. 7. האם אתם צריכים מערכת הפעלה חוקית, הרכבת מחשב במעבדה או התקנת מערכת הפעלה במעבדה? אין צורך במערכת הפעלה. הרכבה במעבדה תעזו…

• 4 תגובות
    • 657 צפיות
  19. שלום חברים, אני חדש פה. יש לי בקשה לעזרה / עצה אני מפתח תוכנה, ואני הולך לקנות נייד שישמש אותי לעבודה יומיומית. התקציב שלי הוא עד 7300 ש"ח אני מעוניין לקנות בתקציב הזה את המחשב ה"חזק" ביותר עבורי (אני לא הולך לשחק משחקים איתו). קניתי DELL 6400 שהיה על הנייר הכי "חזק" (עם 2 GB זיכרון + דיסק קשיח 7200) ב-7100. אבל נאלצתי להחזירו ולקבל הכסף מאחר והוא היה קורס (מסכים כחולים) בזמן שפתחתי את התוכנה SQL SERVER Express 2005 (מפתחים - שימו לב) ול-DELL ול-MS לא היה פיתרון, אפילו שהחליפו מחשב פעמיים. חשבתי לקנות -?P1-JPROE T5600 1.83GHz? שב-KSP מוכרים ב-7000 ש"ח עם אחריות לשנתיים (שנה בחו"ל-אני מבלה תקופות ארוכות בחו"ל). יש למישהו הכרות עם המחשב הנ"ל, או המלצה על מקום איפה לקנות ? א…

• 0 תגובות
    • 657 צפיות
  20. שלום! אשמח לחוות דעתכם בנוגע למפרט המחשב. גיימר אני לא זאת אומרת שפעם בכמה זמן אני משחק משחקים לא כבדים מידי.. כמו כן אני אשתמש בו לשרטוט וסימולציות.. לוח אם: Intel G31 1600Mhz C2Q כרטיס מסך: AXLE 3D Geforce 8600GT 512MB מעבד: Intel C2Q q6600 זיכרון: Kingston DDR2 1024*2 800MHZ דיסק קשיח: Hitachi -Seagate 250GB כונן: משהו של סוני X20 מסך: 22"-2ms 3000:1DFC מארז: סוג Atx - Mid Tower מספר מאווררים; 2+ AirGuide מחיר: 3,058 ש"ח מה דעתכם על המפרט? על המחיר? ערוך: המפרט מהחנות http://www.pcdeal.co.il. יש למישהו מפרט יותר טוב במחיר שציינתי?

• 0 תגובות
    • 657 צפיות
  21. Started by Davkr,

שלום לכולם, אודה לכל אחד שייתן דעתו בנוגע למפרט הבא מעומק ליבי: פריט דגם מעבד Amd Athlon64X2 (AM2) 3800 Dual Core Energy efficient 65Watt- Box לוח אם SocketAM2 - NFORC4-SLI- ALBATRON K8SLI-AM2 זיכרון פנימי DDR-2 - 1024mb PC5300 - Twinmos/Samsung/Kingston/Corsair/Geil etc... 667mhz - CL5-5-5 זיכרון פנימי - מודול שני DDR-2 - 1024mb PC5300 - Twinmos/Samsung/Kingston/Corsair/Geil etc... 667mhz - CL5-5-5 דיסק קשיח 250GB - SATA-II - 7200RPM - 16MB - Western Digital WD2500KS - צורב DVDRW BLACK LG H42N OEM DVD-RAM כרטיס מסך PCX - GeForce 8800 GTS 320MB 320bit ALBATRON/LEADTEK/GIGABYTE/BFG ETC...…

• 5 תגובות
    • 657 צפיות
  22. המחשב מסוג Dell Vostro S481 לפני בערך חודש הייתה לי בעיה בדיסק של המחשב נייד והחלפתי דיסק לדיסק חדש מסוג דיסק קשיח Kingston Ssd 480 giga שמחובר דרך SATA עכשיו פתאום הופיעו עוד בעיות נוספות במקלדת נראה לי שאולי עדיף כבר לקנות מחשב חדש.. המחשב הזה כבר בן 4-5 אז נראה לי לגיטימי השאלה, איך לבחור מחשב כזה שאפשר יהיה להוסיף לזיכרון הקיים את הזכרון Kingston החדש ככה שלא ארגיש שסתם זרקתי כסף בכל מקרה אשמח להמלצה על מחשב חדש לשימוש משרדי \ סרטים \שימוש קל בעיקר

23. בוקר טוב אנשים. צריך בבקשה עזרה בבנית מפרט למחשב לעריכת וידאו, אפטר אפקטס ותלת מימד. ללימודים ועבודה. חשוב מאוד שהמחשב יהיה טוב ואיכותי ויעבוד בצורה חלקה וטובה. אשמח לעזרה תודה רבה. נ.ב אני לא רוטשילד אז בבקשה לא לרשום פה את המפרט הכי יקר שאפשר:-)

• 1 תגובה
    • 657 צפיות
  24. שלום לכולם, יש סיכוי שאני אשדרג את עצמי במחשב חדש בקרוב (עם הנוכחי כבר 3 שנים) , ואני רוצה לברר כמה פרטים: החלקים שאני צריך - מעבד, לוח אם, כרטיס מסך, זיכרון, הארדיסק, ספק כוח. 1. מה התקציב? 2800 ¤ 2. מטרות המחשב? עבודה משרדית , סרטים , הורדות, משחקים. 3. האם אתם צריכים ציוד הקפי? לא צריך ציוד היקפי. 4. האם יש דבר ספציפי שאתם לא צריכים במחשב עצמו? לא צריך מארז, לא צריך צורב. 5. האם יש לכם העדפה לחברה או לחלק כלשהו ? לא אמיר.

• 7 תגובות
    • 657 צפיות
  25. Started by chenrp,

שלום לכולם, אני יכול לקבל מחשב מארצות הברית ולא לשלם משלוח ולא מכס. חשובה לי אחריות ולכן החלטתי ללכת על ונדיבה. אבקשכם להמליץ לי על דגם זול וטוב לשימושי אינטרנט וחיבורי hdmi הבנתי שלכל מחשבי טושיבה יש אחריות(לפי מה שקראתי כאן באתר) תודה לעונים.

• 0 תגובות
    • 657 צפיות

דיונים חדשים בפורומים