עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. Intel Core 2 Duo E6750 2.66GHZ OEM Gigabyte GA-965P-DS3 REV3.3 Glacialtech 5060L Light 775 24dba (קירור למעבד, המעבד OEM בלי קירור) NZXT APOLLO ENERMAX LIBERTY 400W מאוורר 120 מ"מ CORSAIR 1024X2 DDR2 667MHZ WD 250GB SATAII 16MB AAKS Sparkle 8800GTS 640MB LG H62NK הכל יצא 5800 בלי אוברקלוק (זכרונות 667) האם כדאי להוסיף עוד 30-50 ש"ח בערך לזכרון 800MHZ למרות שאני לא עושה OC לשום רכיב במחשב? יש לי מסך 19" אבל אני לוקח את ה 640MB בשביל המשחקים של העתיד... אני לא רוצה שזה מה שיגביל אותי האם אני יכול לקחת את ה NZXT APOLLO גם בלי עוד מאוורר 120 מ"מ? האם מעבד בגרסאת OEM מגיע בלי קירור של INTEL?

• 8 תגובות
    • 704 צפיות
  2. שלום לכולם הנה המפרט שחשבתי עליו: (אני לא צריך צורב ולא ציוד היקפי) ¤550 ¤550 1 מעבד Intel Core 2 Duo E4600 Box ¤342 ¤342 1 לוח אם GIGABYTE GA-P31-DS3L ¤207 ¤207 1 זיכרון Mushkin DDR2 2048MB (1024MBx2) 800Mhz CL 5-5-5-15 SP ¤344 ¤344 1 כונן קשיח Seagate ST3500320AS 500GB SATA2 32MB ¤128 ¤128 1 מארז ללא ספק ASUS TA861 ¤172 ¤172 1 ספק כח HEC WIN 385W ¤ 1,744 סכום כולל מע``מ יש לי מספר שאלות: יש הבדל רציני בין הלוח שרשמתי לבין ה- GA-P35-DS3L ? זה מאה וקצת שקל ואני כבר חורג מהתקציב... הספק אמור להיות יחסית שקט נכון? הוא יסחוב את המערכת גם יתווסף כרטיס מסך בעתיד( לא כרטיס רציני משהו בינוני ומטה)? אם יש משהו שכדי להחליף או לשנות אני ישמח לשמוע את דעתכם! תודה

• 11 תגובות
    • 1k צפיות
  3. שלום פרמטתי את המחשב נייד שלי ואין לי דרייברים של כלום צריך להתקין כרטיס קול מסך רשת usb ועוד כמה שאני לא זוכר כרגע איך אני יודע מה הסוג והדגם של הכרטיסים שאני צריך להתקין ומאיפה אפשר להוריד?(שאלה היא איך אני יודע את המפרט של המחשב) ניסיתי למצוא את הסוגים והשמות אבל לא מצאתי במנהל התתקנים ובכל דרך אחרת הדגם הוא hp nc6000 ועוד בעיה אחת שהמחשב מרבה להתקע באמצע בלי שום סיבה מה יכולה להיות הבעיה? תודה מראש

• 5 תגובות
    • 714 צפיות
  4. Started by Br33z3R,

שלום, בניתי את מפרט מחשב הבא: Foxconn 3GTA-192 "ALASKA"Silver/Black True Power 450W FSP Case AMD Athlon 64 3000 Venice Socket 939 Tray Igloo 7200 Pro CPU Cooler for AMD Athlon 64/939 Western Digital 160GB 7200 rpm 8MB Buffer S-ATA II HDD DFI Infinity NF4 Ultra SATA-II nForce 4 Ultra 939 Motherboard A-Data (V-DATA) 512 MB DDR 3200 Memory Leadtek FX6600GT PX6600GTTDHEXT PCI-e 128Mb Retail Video ברצוני להוסיף לקנייה גם מסך LCD 17INCH בסביבות 1600 ש"ח. מסך איכותי, קצב ריפרש טוב וכו'... דבר שני, רציתי לדעת אם הספק כח שמגיע עם המארז יחזיק את המערכת טוב? כי להחזיק באופן סביר אני יודע שהוא יחזיק. השאלה אם לא כדאי להשקיע עוד טיפ…

• 20 תגובות
    • 1.4k צפיות
  5. Started by Ruvka94,

. מה התקציב המקסימאלי? 4000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? אם אפשר קצת לחסוך ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 4000 זה הכי הרבה. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים, סרטים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. Crysis 3, Max Payne 3, GTA V ועוד.. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). (1920x1080) -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מק…

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  6. 1. מה התקציב המקסימלי? נא לציין בבירור בכותרת הת'רד! 1700-2000 ש"ח האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך? מעדיף כמה שפחות שיעלה במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? +-50 ש"ח 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב (לדוגמא - עבודה משרדית, תכני HD, משחקים, עריכה, גרפיקה וכדומה)? א) יש לציין את התוכנות העיקריות בהן יעשה שימוש ואת אופן השימוש (מזדמן/תדיר/לפרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד גם/בעיקר למשחקים: * אם המסך לא כלול במפרט, מה הגודל ו/או הרזולוציה הטבעית (מקסימלית) של המסך הקיים? 1280*1024 * לאיזה סוג משחקים המפרט מיועד? cod6/gta4 וכו' * לאילו הגדרות גרפיות המפרט מיועד (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? 3. האם יש צורך בציוד היקפי (מסך, רמקולים, מקלדת ועכבר וכדומה)? ל…

• 3 תגובות
    • 696 צפיות
  7. 1. מה התקציב המקסימאלי? באיזור ה-2500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? מה שנראה יותר משתלם מבחינת עלות/תועלת ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? בערך 100 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עבודה משרדית בעיקר, פוטושופ ו-3dStudioMax בצורה בסיסית (משמע לא צריך יכולת עיבוד היסטרית), זה מחשב להורים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. לא ישוחקו משחקים -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). נכון לעכשיו מסך 19 אינץ', יכו…

• 3 תגובות
    • 991 צפיות
  8. Started by DuDeAss,

מי מכיר חנות כמו וואלה ואלה שמוכרים מחשבים בנורא זול אני צריך מחשב הכולל מעבד לוח אם (שיהיה כרטיס רשת) זכרון הארד דיסק סידירום כרטיס מסך (עדיף שיהיה עם הלוח אם) ומארז אם יש משהו מוואלה או מחנות אחרת כמה שיותר זול יש את המציאון בKSP של חלקים ישנים וזולים אם אפשרי להרכיב משם משהו אז תודה וחשוב מאוד זול התקציב הוא עד 1000 הכי מקסימום זה 1500 אבל חשוב להזכיר שהמחשב צריך את החלקים הכי זולים שאפשר להשיג לא חשובים שיהיו טובים שיהיה פשוט מחשב אם אתם שואלים למה? אז ככה

• 3 תגובות
    • 713 צפיות
  9. Started by jbgood,

שלום לכולם, מבקש את עזרתכם לבניית מחשב בתקציב עד 6000 שקל המחשב משמש לדברים סטנדרטיים (שירים סרטים אינטרנט) ומשחקים לא כבדים- COMMAND AND CONQUER ZOO TYCOON/ WORLD OF WARCRAFT ודומיהם (רזולוציה 1280-1024) דרישות נוספות- מחשב שקט ללא אוברקלוק לא צריך כונני די.וי.די וכו' ללא מסך מעבד- E6400/E6600 פלוס קירור שקט(זלמן7000 -7700 יתאים?) לוח- אינטל או גיגהבייט 965P זכרון - 2 גיגה דיסק קשיח- רייד0? 2 של 320gb wd 16mb כרטיס מסך שקט בהתאם לדרישות למעלה ספק כח אמין ושקט מחברה טובה(יש לי ENERMAX 350W יכול להספיק?) מארז לא שחור , כניסות קדמיות, מאורר 120 אחורי שקט תודה רבה מראש

• 7 תגובות
    • 708 צפיות
  10. מה התקציב המקסימאלי? 5000 ש"ח האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? אם ניתן לחסוך אז למה לא במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? עד 500 ₪ מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עבודה משרדית והמון צפייה בסרטים לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? full hd או יותר עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 8 (8 = יש לנסות ולהקפיד על השקט)? 6 האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות? לא חובה מתי מתוכננת קניית המחשב? חודש הבא הערות נוספות, פירוט מורחב ושונות: אני צריך המלצה על מחשב נייד עם הדרישות האלה: מעבד: i5/i7 ז…

• 0 תגובות
    • 930 צפיות
  11. כתבתי כאן בעבר, ועכשיו יש לי דרישה די SOS, בגלל פרוייקט שחייבת להתחיל מיד. מאמינה שכבר יש כאן הרבה מאוד הצעות מתאימות אשמח אולי אפילו לקישור בעיקרון העבודה עבור גרפיקה ועריכת ווידאו בעיקר בפרימייר. התקציב הוא כ5K ואין דרישה למסך מקלדת ועכבר בשלב הזה אשמח להצעות או להפניות מתאימות המון תודה

• 1 תגובה
    • 541 צפיות
  12. [table][tr][td][table][tr][td][table][tr][td][table][tr][td][table][tr][td][table][tr][td][table][tr][td][table][tr][td][table][tr][td][/td][/tr][/table][table][tr][td][table][tr][td][table][tr][td][table][tr][td]הייי אני מחפש מחשב נייד לדוד שלי, פרצו לו לבית וגנבו את המחשבהוא נסע היום לאופיס דיפו והציעו לו את המחשב הזה hp dv6-6c01ej ב 3,200 ש"ח - http://www.goldtop.co.il/show_details.asp?prod_id=37091 המחשב מיועד בעיקר לאינטרנט וסרטים, אני לא מחפש מחשב זול, אני מחפש מחשב טוב בתווך מחירים הזה שמתי לב שהמעבד הוא i3 אבל חוץ מיזה המפרט שלו נראה טוב *ממה שדוד שלי הכי התלהב זה מהרמקולים שיש במחשב - מערכת סאונד המתקדמת בעולם Beats audio - לשמוע מוזיקה באיכות מדהימה, עם סאונד…

• 0 תגובות
    • 949 צפיות
  13. Started by alarik99,

אשמח לקבל עצה ולמצוא את המחט בתוך ערימת השחת ועודף המידע שקיים היום. מחפש מחשב נייד שישמש כנייח עבור כל אחת משתי בנותי בתחילת התיכון שלהם. בבקשה להביא בחשבון שאני קונה שני מחשבים זהים (עד כדי צבע..). להלן השאלון: 1. מה התקציב המקסימאלי? - 2.5K כולל מערכת ההפעלה. א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? - לנסות לחסוך. ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? - 500 ש"ח. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? - עבודה משרדית וסרטי HD (מישהו אמר KODI ?) הבנות לא גיימריות.. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה)- לא. ב) במידה והמחשב מיועד לגיימי…

• 2 תגובות
    • 1.3k צפיות
  14. שלום יש לי מחשב נייד WIND ואני רוצה לדעת האם במצב שהוא לא מחובר לחשמל אך הוא גם לא עובד (לא פועל) האם גם אז הבטריה יורדת?אם כן אז מה עושים בזמן שאני לא ליד המחשב למשך שבוע למשל?האם להשאיר אותו במטען או פשוט להשאיר אותו ככה? תודה

• 5 תגובות
    • 942 צפיות
  15. Started by avz,

שלום אשמח אם תוכלו לעזור לי ואפילו במידע בלבד. יש לי מחשב די ישן - HP COMPAQ EVO N1020V - מותקן בו מודול זכרון של 512MB אבל המחשב מזהה רק 214MB. ניסיתי להעביר את המודול לסלוט השני, אבל המחשב לא מזהה אותו בכלל וכלל לא מתחיל לעלות. אשמח לקבל מידע מה ניתן לעשות/לבדוק כדי לפתור את הבעיה. תודה.

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  16. Started by alon83438,

שלום!! אין לי תקציב מוגזם.... משו בסביבות ה2000 [glow=red,2,300]בלי מע"מ.[/glow] חשבתי על +athlon xp 2500 abit nf7-sl שני סטיקים של 256 מ"ב ddr 400. radeon 9200 128ddr VIVO ולא סגור על מארז... רוצה משו יפה ולא יקר מדיי... לקחתי את האס-אל ולא את האביט הרגיל כי אני רוצה לשמוע מוזיקה באיכות, הוא יהיה מחובר לאלטק איטיפי3 ולסנהייזר פיאקס200. הויוו די חשוב לי... ככה שאם אתם ממליצים על כרטיס מסך אחר בתקציב שיכלול גם ויוו בבקשה.. כמו שציינתי אני צריך מארז לא יקר מדיי אבל שיהיה יפה.. אם התקציב מאפשר אז עם חלון ותאורה נאה.. תודה רבה.

• 8 תגובות
    • 1.1k צפיות
  17. שלום רב, בהמשך לדיון הקודם, החלטתי אחרי שהתייעצתי אם כמה אנשי מחשבים ללכת על הדגם! אני הולך לקחת אותו ללא מערכת הפעלה ועכשיו מתחילה ההתלבטות מה יותר טוב למחשב נייד אם הנתונים של הDELL הזה(מעבד 2.0 זיכרון 2). אני מאוד אוהב את הXP אבל הבנתי שזה קצת מסובך לשים וצריך להתחיל להסתבך אם הדרייברים(אם משהו יודע על מדריך מסודר לגבי הנושא אודה אם יעלה אותו פה). אני יכול להשיג גרסא מקורית של WINDOWS XP בקונפיגורציה של DELL, האם זה יקל עליי או שמע גם הגירסא הרגילה טובה ואין בינהן הבדל? מצד שני הויסטה חדשה אם הרבה אופציות חדשות אבל אני מפחד שהיא תעמיס מידי על מחשב. מה אתם מציעים חברס?

• 0 תגובות
    • 836 צפיות
  18. אהלן, אשמח לעזרה בבניית מחשב גיימינג חדש (ללא ציוד היקפי): 1. מה התקציב המקסימאלי? 3500 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 0 2. מה שימושי המחשב : גיימינג - בעיקר GW2, BF3, TW3 שיוכל להריץ את המשחקים שקיימים בשוק כרגע על הגדרות הכי גבוהות מעל 60 FPS - במידה והתקציב לא מספיק אשמח שתגידו - קריטי. 3. ציוד הקפי - ללא. 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 8 (8 = יש לנסות ולהקפיד על השקט) 6 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? אם כן איזה (קל, בינוני, כבד)? לא יודע מה זה כ"כ. 7. אין צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס - אין צורך ב-SSD ומערכת הפעלה כי קניתי לא מזמן. 8. האם ישנה העדפה לרכו…

• 4 תגובות
    • 1.4k צפיות
  19. Started by shahaf14,

להלן המארז של Thermaltake: http://digma.co.il/shop/product_info.php?products_id=435&osCsid=0777fc4c5eb583af1954d47b83a7f921 המארז של SunBeam: http://digma.co.il/shop/product_info.php?cPath=79_66&products_id=1416&osCsid=0777fc4c5eb583af1954d47b83a7f921 המארז של SunBeam אני קונה עם ספק Thermaltake: http://digma.co.il/shop/product_info.php?cPath=80&products_id=1392&osCsid=0777fc4c5eb583af1954d47b83a7f921 והכל למפרט: 1 x מעבד AMD Athlon 64 3000+ Socket 939 Venice Tray 1 x לוח אם Gigabyte GA-K8NMF-9 nForce4 4x, Socket 939, Dual DDR, PCIX, SATA 1 x דיסק קשיח Western Digital 80 gb 7200 ATA 100 SATA 1 x זיכרון Geil Dual DDR Kit 512MB (2x256Mb) PC3200 400M…

• 10 תגובות
    • 766 צפיות
  20. שלום אני מעוניין לקנות מחשב HTPC שישמש אותי לסרטי HD וגם למשחקים (לא כבדים) רצוי שיהיה מעבד מבוסס אינטל מהסדרות החדשות רוצוי לוח אם מבוסס הציפסטים החדשים של אינטל ( P35 או G33 ) מארז עדיף עד 600 ש"ח רצוי מארז שוכב ספק כוח כבר בחרתי: Enermax Liberty 400W המחשב אינו מיועד ל OC.

• 21 תגובות
    • 1.6k צפיות
  21. אני מעתיק לכם פה את ההצעות בידיוק.... הראשונה: מארז קומפיוטר לייט לוח אם intel lemont for 6300 cpu מעבד e6300.... זכרון bass533 512X2 (זה אמור להיות טווינמוס) דיסק קשיח hitachi 250GB sata2 כרטיס מסך gf7300 256/1g pcx (הבן אדם צריך לברר לי מחיר של ה7600 או 7900 אז אני לא יודע כמה מחיר זה יוסיף...) לוח מקשים מולטימדיה עכבר גלילה אופטי סה"כ 3750 השני: לוח אם intel lemont for 6300 cpu מעבד e6300.... שני כרטיסי זיכרון לא ידועים של 667 של חצי ג'יגה קשיח 250 של ווסטורן דיגיטל מארז מפואר בלה בלה בלה 500 וואט עכשיו זה בא כביכול עם ג'יפורס 7300GS של חברה לא יידועה... עד פה 3345 לשדרג ל7600GT(כרטיס מסך פוינט אוף וויו) זה עוד 735.. הם לא רצו להגיד לי אפילו חברות...זה ממש מעצבן אותי..…

• 11 תגובות
    • 966 צפיות
  22. אני בעיקרון מחפש פחות מ1000 ש"ח רק שיהיה עליו 7 ואופיס! תודה מראש!

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  23. Started by RGod,

צריך מפרט דל תקציב שיעבוד זריז יחסית למחיר חשבתי ככה : מעבד :G2020 לוח :ASUS P8H61 MLE זכרון KINGSTON 2*2 ספק: SeaSonic 350W Active PFC 80+ 12cm Fan PSU SS-350ET מארז זול כולשהו 945 שח סהכ

• 6 תגובות
    • 1k צפיות
  24. Started by totbod1,

אז מה בעצם ההבדלים ביניהם? מלבד המסך. מה יותר משתלם לסטודנט? (הכוונה היא לגרסא המשודרגת). האם יש אפשרות להוסיף לאחד מהם\שניהם שלט?

• 4 תגובות
    • 917 צפיות
  25. Started by original,

1. מה התקציב המקסימלי? נא לציין בבירור בכותרת הת'רד! 4000 ש"ח האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך? אם זה לא יוריד מהביצועים אפשר לחסוך במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500 ש"ח 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב (לדוגמא - עבודה משרדית, תכני HD, משחקים, עריכה, גרפיקה וכדומה)? הכל מהכל א) יש לציין את התוכנות העיקריות בהן יעשה שימוש ואת אופן השימוש (מזדמן/תדיר/לפרנסה). תדיר ב) במידה והמחשב מיועד גם/בעיקר למשחקים: * אם המסך לא כלול במפרט, מה הגודל ו/או הרזולוציה הטבעית (מקסימלית) של המסך הקיים? U2311H * לאיזה סוג משחקים המפרט מיועד? Crysis, Metro 2033 * לאילו הגדרות גרפיות המפרט מיועד (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות 3. האם יש צורך בציוד היקפי (מסך, ר…

• 4 תגובות
    • 888 צפיות

דיונים חדשים בפורומים