עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. [table][tr][td][table][tr][td][table][tr][td][table][tr][td][table][tr][td][table][tr][td][table][tr][td][table][tr][td][table][tr][td][/td][/tr][/table][table][tr][td][table][tr][td][table][tr][td][table][tr][td]הייי אני מחפש מחשב נייד לדוד שלי, פרצו לו לבית וגנבו את המחשבהוא נסע היום לאופיס דיפו והציעו לו את המחשב הזה hp dv6-6c01ej ב 3,200 ש"ח - http://www.goldtop.co.il/show_details.asp?prod_id=37091 המחשב מיועד בעיקר לאינטרנט וסרטים, אני לא מחפש מחשב זול, אני מחפש מחשב טוב בתווך מחירים הזה שמתי לב שהמעבד הוא i3 אבל חוץ מיזה המפרט שלו נראה טוב *ממה שדוד שלי הכי התלהב זה מהרמקולים שיש במחשב - מערכת סאונד המתקדמת בעולם Beats audio - לשמוע מוזיקה באיכות מדהימה, עם סאונד…

• 0 תגובות
    • 944 צפיות
  2. Started by alarik99,

אשמח לקבל עצה ולמצוא את המחט בתוך ערימת השחת ועודף המידע שקיים היום. מחפש מחשב נייד שישמש כנייח עבור כל אחת משתי בנותי בתחילת התיכון שלהם. בבקשה להביא בחשבון שאני קונה שני מחשבים זהים (עד כדי צבע..). להלן השאלון: 1. מה התקציב המקסימאלי? - 2.5K כולל מערכת ההפעלה. א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? - לנסות לחסוך. ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? - 500 ש"ח. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? - עבודה משרדית וסרטי HD (מישהו אמר KODI ?) הבנות לא גיימריות.. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה)- לא. ב) במידה והמחשב מיועד לגיימי…

• 2 תגובות
    • 1.3k צפיות
  3. שלום יש לי מחשב נייד WIND ואני רוצה לדעת האם במצב שהוא לא מחובר לחשמל אך הוא גם לא עובד (לא פועל) האם גם אז הבטריה יורדת?אם כן אז מה עושים בזמן שאני לא ליד המחשב למשך שבוע למשל?האם להשאיר אותו במטען או פשוט להשאיר אותו ככה? תודה

• 5 תגובות
    • 938 צפיות
  4. Started by avz,

שלום אשמח אם תוכלו לעזור לי ואפילו במידע בלבד. יש לי מחשב די ישן - HP COMPAQ EVO N1020V - מותקן בו מודול זכרון של 512MB אבל המחשב מזהה רק 214MB. ניסיתי להעביר את המודול לסלוט השני, אבל המחשב לא מזהה אותו בכלל וכלל לא מתחיל לעלות. אשמח לקבל מידע מה ניתן לעשות/לבדוק כדי לפתור את הבעיה. תודה.

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  5. Started by alon83438,

שלום!! אין לי תקציב מוגזם.... משו בסביבות ה2000 [glow=red,2,300]בלי מע"מ.[/glow] חשבתי על +athlon xp 2500 abit nf7-sl שני סטיקים של 256 מ"ב ddr 400. radeon 9200 128ddr VIVO ולא סגור על מארז... רוצה משו יפה ולא יקר מדיי... לקחתי את האס-אל ולא את האביט הרגיל כי אני רוצה לשמוע מוזיקה באיכות, הוא יהיה מחובר לאלטק איטיפי3 ולסנהייזר פיאקס200. הויוו די חשוב לי... ככה שאם אתם ממליצים על כרטיס מסך אחר בתקציב שיכלול גם ויוו בבקשה.. כמו שציינתי אני צריך מארז לא יקר מדיי אבל שיהיה יפה.. אם התקציב מאפשר אז עם חלון ותאורה נאה.. תודה רבה.

• 8 תגובות
    • 1.1k צפיות
  6. שלום רב, בהמשך לדיון הקודם, החלטתי אחרי שהתייעצתי אם כמה אנשי מחשבים ללכת על הדגם! אני הולך לקחת אותו ללא מערכת הפעלה ועכשיו מתחילה ההתלבטות מה יותר טוב למחשב נייד אם הנתונים של הDELL הזה(מעבד 2.0 זיכרון 2). אני מאוד אוהב את הXP אבל הבנתי שזה קצת מסובך לשים וצריך להתחיל להסתבך אם הדרייברים(אם משהו יודע על מדריך מסודר לגבי הנושא אודה אם יעלה אותו פה). אני יכול להשיג גרסא מקורית של WINDOWS XP בקונפיגורציה של DELL, האם זה יקל עליי או שמע גם הגירסא הרגילה טובה ואין בינהן הבדל? מצד שני הויסטה חדשה אם הרבה אופציות חדשות אבל אני מפחד שהיא תעמיס מידי על מחשב. מה אתם מציעים חברס?

• 0 תגובות
    • 833 צפיות
  7. אהלן, אשמח לעזרה בבניית מחשב גיימינג חדש (ללא ציוד היקפי): 1. מה התקציב המקסימאלי? 3500 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 0 2. מה שימושי המחשב : גיימינג - בעיקר GW2, BF3, TW3 שיוכל להריץ את המשחקים שקיימים בשוק כרגע על הגדרות הכי גבוהות מעל 60 FPS - במידה והתקציב לא מספיק אשמח שתגידו - קריטי. 3. ציוד הקפי - ללא. 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 8 (8 = יש לנסות ולהקפיד על השקט) 6 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? אם כן איזה (קל, בינוני, כבד)? לא יודע מה זה כ"כ. 7. אין צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס - אין צורך ב-SSD ומערכת הפעלה כי קניתי לא מזמן. 8. האם ישנה העדפה לרכו…

• 4 תגובות
    • 1.4k צפיות
  8. Started by shahaf14,

להלן המארז של Thermaltake: http://digma.co.il/shop/product_info.php?products_id=435&osCsid=0777fc4c5eb583af1954d47b83a7f921 המארז של SunBeam: http://digma.co.il/shop/product_info.php?cPath=79_66&products_id=1416&osCsid=0777fc4c5eb583af1954d47b83a7f921 המארז של SunBeam אני קונה עם ספק Thermaltake: http://digma.co.il/shop/product_info.php?cPath=80&products_id=1392&osCsid=0777fc4c5eb583af1954d47b83a7f921 והכל למפרט: 1 x מעבד AMD Athlon 64 3000+ Socket 939 Venice Tray 1 x לוח אם Gigabyte GA-K8NMF-9 nForce4 4x, Socket 939, Dual DDR, PCIX, SATA 1 x דיסק קשיח Western Digital 80 gb 7200 ATA 100 SATA 1 x זיכרון Geil Dual DDR Kit 512MB (2x256Mb) PC3200 400M…

• 10 תגובות
    • 759 צפיות
  9. שלום אני מעוניין לקנות מחשב HTPC שישמש אותי לסרטי HD וגם למשחקים (לא כבדים) רצוי שיהיה מעבד מבוסס אינטל מהסדרות החדשות רוצוי לוח אם מבוסס הציפסטים החדשים של אינטל ( P35 או G33 ) מארז עדיף עד 600 ש"ח רצוי מארז שוכב ספק כוח כבר בחרתי: Enermax Liberty 400W המחשב אינו מיועד ל OC.

• 21 תגובות
    • 1.6k צפיות
  10. אני מעתיק לכם פה את ההצעות בידיוק.... הראשונה: מארז קומפיוטר לייט לוח אם intel lemont for 6300 cpu מעבד e6300.... זכרון bass533 512X2 (זה אמור להיות טווינמוס) דיסק קשיח hitachi 250GB sata2 כרטיס מסך gf7300 256/1g pcx (הבן אדם צריך לברר לי מחיר של ה7600 או 7900 אז אני לא יודע כמה מחיר זה יוסיף...) לוח מקשים מולטימדיה עכבר גלילה אופטי סה"כ 3750 השני: לוח אם intel lemont for 6300 cpu מעבד e6300.... שני כרטיסי זיכרון לא ידועים של 667 של חצי ג'יגה קשיח 250 של ווסטורן דיגיטל מארז מפואר בלה בלה בלה 500 וואט עכשיו זה בא כביכול עם ג'יפורס 7300GS של חברה לא יידועה... עד פה 3345 לשדרג ל7600GT(כרטיס מסך פוינט אוף וויו) זה עוד 735.. הם לא רצו להגיד לי אפילו חברות...זה ממש מעצבן אותי..…

• 11 תגובות
    • 962 צפיות
  11. אני בעיקרון מחפש פחות מ1000 ש"ח רק שיהיה עליו 7 ואופיס! תודה מראש!

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  12. Started by RGod,

צריך מפרט דל תקציב שיעבוד זריז יחסית למחיר חשבתי ככה : מעבד :G2020 לוח :ASUS P8H61 MLE זכרון KINGSTON 2*2 ספק: SeaSonic 350W Active PFC 80+ 12cm Fan PSU SS-350ET מארז זול כולשהו 945 שח סהכ

• 6 תגובות
    • 1k צפיות
  13. Started by totbod1,

אז מה בעצם ההבדלים ביניהם? מלבד המסך. מה יותר משתלם לסטודנט? (הכוונה היא לגרסא המשודרגת). האם יש אפשרות להוסיף לאחד מהם\שניהם שלט?

• 4 תגובות
    • 915 צפיות
  14. Started by original,

1. מה התקציב המקסימלי? נא לציין בבירור בכותרת הת'רד! 4000 ש"ח האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך? אם זה לא יוריד מהביצועים אפשר לחסוך במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500 ש"ח 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב (לדוגמא - עבודה משרדית, תכני HD, משחקים, עריכה, גרפיקה וכדומה)? הכל מהכל א) יש לציין את התוכנות העיקריות בהן יעשה שימוש ואת אופן השימוש (מזדמן/תדיר/לפרנסה). תדיר ב) במידה והמחשב מיועד גם/בעיקר למשחקים: * אם המסך לא כלול במפרט, מה הגודל ו/או הרזולוציה הטבעית (מקסימלית) של המסך הקיים? U2311H * לאיזה סוג משחקים המפרט מיועד? Crysis, Metro 2033 * לאילו הגדרות גרפיות המפרט מיועד (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות 3. האם יש צורך בציוד היקפי (מסך, ר…

• 4 תגובות
    • 883 צפיות
  15. Started by Born2Kill,

אחרי שקצת חקרתי בנושא, נראה לי שהנטבוק X110 הוא הכי מתאים לדרישותיי. תקציב גם יש, השאלה, איפה אפשר לראות ולבחון את המחשב מקרוב?

• 0 תגובות
    • 594 צפיות
  16. Started by psybrain,

מעבד: Intel Core i7-2600K Processor 3.4GHz 8MB Quad Core LGA1155 Box BX80623I72600K 1540 ש"ח קירור למעבד : CoolerMaster Hyper V8 For Socket 1366/1155/1156/775/AM2/AM3 315 ש"ח לוח אם : Gigabyte GA-P67A-UD4 Intel P67 Chipset DDR3 GP67AUD4/951122 1005 ש"ח זיכרון : Corsair 4Gb Kit (2X2GB) XMS3 1600MHz DDR3 CL7 Model C4G1600C7X 679 ש"ח דיסק קשיח : Western Digital 1TB Caviar Black 3.5 64Mb SATA III WD1002FAEX 418 ש"ח כרטיס מסך : Gainward GeForce GTX580 1536MB GDDR5 PCI-E Model 426018336-1749 2735 ש"ח מארז : Lancool Midi Tower PC-K62B 569 ש"ח ספק כוח : Seasonic X-750 750W Active PFC Retail Modular 785 ש"ח מסך : Samsung 24 LCD LED BX2450 2ms 1379 ש"ח מה אתם אומרים ?…

• 24 תגובות
    • 3.9k צפיות
  17. מחשב נייח: 1. מה התקציב המקסימאלי? 6500 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנסות לחסוך ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? מאות בודדות 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? תכנות, וירטואליזציה (VMWARE workstation), סרטים, מוסיקה א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). VMWARE workstation, Visual Studio, Python, Eclipse, DataBase (MySQL, SQL Server, ..) ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. לא מיועד למשחקים אך רצוי שמשחקים נפוצים יפעלו בו. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקס…

• 11 תגובות
    • 2.5k צפיות
  18. 1. מה התקציב המקסימאלי - 4000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך חסכון ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב - 800 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה) - מדיה סנטר עם מקסימום ביצועים במשחקים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה) - FOOBAR, שימוש כבד ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב - משחקי אסטרטגיה (שוגון 2, רומא 2, CITIES XL), משחקי ספורט (FIFA 14 שיצא..) -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך) - יחובר למסך 42 אינץ' 1080P, אם אפשרי להתאים כ.מסך שיהיה חזק גם להר…

• 9 תגובות
    • 1.3k צפיות
  19. Started by tood,

היי חבריה, מחשב hp dv6-1110ej מחשב בן כ-3 שנים לאחרונה ,התצוגה חשוכה עדכנתי את כרטיס המסך,סרקתי וירוסים,ביצעתי את כל הפעולות על פי אתר hp לפתרון הבעיה אך עדיין חשוך במקצת המסך. קראתי כי אולי צריך להחליף inverter אם כן אודה על הפנייה מתאימה לרכישה בחו"ל האם יכולה להיות בעיה אחרת ? תודה

• 0 תגובות
    • 791 צפיות
  20. 1. מה התקציב המקסימאלי 4800 שח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל הכל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 100 שח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? גיימינג ועריכת וידאו קלה א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: מיועד לגיימינג -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. Overwatch PlayerUnknown's Battlegrounds cuphead וכדומה -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? בינוניות 3…

21. Started by tulz,

שלום לכל הפורום,אני רוצה לקנות מעבד+לוח אם+כרטיס מסך++ספק איכותיים עד ה-4,000 ש''ח,את השאר כבר יש לי במצב מעולה! מטרות המשב הוא בעיקרון משחקים,כגע חשבתי על X800XL אבל גם X800GT יעשה לי את העבודה,דרוש מעבד חזק,ואחד ג'יגה זיכרון.

• 5 תגובות
    • 750 צפיות
  22. שלום לכולם, כרגע אני חייל המשרת בתוך יחידת הנדסה בחיל האוויר. היציאות שלי זה חמשושים ואני משתמש הרבה במחשב. כרגע יש לי מחשב נייח(פנטיום 4 עם חומרה ישנה ביותר) אשר לפי דעתי הגיעה הזמן להחליפו. כמו שראיתי ישנם מחשבים ניידים אשר הביצועים שלהם לא רעים כלל ואפילו מתקרבים למחשבים הנייחים. יש לי דוד שנוסע לארה"ב ממש עוד יומיים והוא יכול להביא לי את המחשב. ויש לי כמה התלבטויות אשר אשמח אם תוכלו לעזור לי להחליט לגביהם. ההתלבטויות הן: 1) האם בכלל לקנות מחשב נייד כל עוד אני בצבא 2) הזדמנות טובה להביא מחשב מארה"ב במחיר זול בהרבה מאשר בארץ 3) פירמוט והתקנה, התאמת המחשב לארץ, אחריות וכו' 4) כסף כסף ועוד פעם כסף, אולי לחכות עד שהמחשב הנייד שלי יחדל לפעול ואז רק לקנות מחשב, אך מצד שני ל…

• 6 תגובות
    • 980 צפיות
  23. Started by alarik99,

שלום לכולם פורום מדהים- למדתי המון ועדיין לומד. זקוק לעזרה בהרכבת מפרט- אני מעדיף מעבד של אינטל בקשות מיוחדות: מימדים קטנים כי יהיה בסלון. אודיו שייצא בשני מקומות: יציאה אופטית נפרדת למגבר וגם בחיבור HDMI. האודיו צריך לתמוך בפורמטי קולנוע ביתי המתקדמים ביותר. לא נדרש WIFI יש לי רשת קוית בכל הבית 1. מה התקציב המקסימאלי?- 2000 שח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא לחרוג 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? גלישה ,ניגון תכנים מהאינטרנט והבית ובעיקר תכני HD א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה) - לא. …

• 7 תגובות
    • 1.2k צפיות
  24. Started by arpaz,

1. מה התקציב המקסימאלי? כמה שיותר נמוך, בסביבות ה1500 שקל. א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנסות לחסוך. ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?200-300 ש"ח. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? מחשב לבית ספר לילדה בת 12. מאמץ מקסימלי על המחשב יהיה לפתוח כמה טאבים בדפדפן וכמה חלונות Word. 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? לא. 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? לא. 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 8 (8 = יש לנסות ולהקפיד על השקט)? 5. 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? אם כן איזה (קל, בינוני, כבד)? כבד מאוד, סתם. 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופי…

• 3 תגובות
    • 1.3k צפיות
  25. Started by TheFly,

מתכנן לקנות מחשב לצרכי גיימינג, תכנות, MATLAB ועריכה גרפית בדו מימד. הכל בשימוש בינוני. יש לי ספק SeaSonic eco 430w 80+ bronze בן שנה, אבל המוכר בחנות אמר שזה "גבולי" למפרט הבא: מעבד אינטל Intel Core i5 8400 2.8Ghz 9MB Cache s1151v2 - Tray כרטיס מסך Gigabyte GTX 1050 Ti 4GB DVI HDMI DP PCI-E כונן קשיח Samsung 850 EVO Series MZ-75E250 250GB SSD SATA III כונן קשיח Western Digital Caviar Blue 1TB Sata III WD10EZEX לוח אם Asus Prime Z370-P LGA1151v2, Intel Z370, DDR4, 2xPCI-E, DVI, HDMI קירור למעבד Arctic Alpine 11 Pro Rev.2 זכרון למחשב HyperX FURY 2x8GB DDR4 2400MHz CL15 Kit מארז ללא ספק Antec P8 Tempered Glass Mid Tower צבע שחור אי…

• 6 תגובות
    • 1.7k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.