ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,490 דיונים בפורום זה
-
ממש אתגר לדעתי, מה אתם אומרים? אני צריך את זה די דחוף... אולי אפשר ללכת על מסך CRT כדי לחסוך כמה שקלים. יש סיכוי?
-
- 4 תגובות
- 653 צפיות
-
-
שלום אחי מעוניין לרכוש מחשב נייד והוא ביקש ממני להמליץ לו עכשיו ככה זה תחום שמעולם לא התעסקתי איתו ופה אתם נכנסים לתמונה דרישות מסך רחב כרטיס מסך חזק שיריץ משחקים כבדים צורב DVD 4 GB זיכרון הארדסיק מינימום 250 GB כרטיס רשת אלחוטי WI-FI יציאת S VIDEO ו - VGA מעבד רק אינטל מצלמת אינטרנט תודה מראש לכל הממליצים
-
- 1 תגובה
- 653 צפיות
-
-
כאשר אני מבצע חיפוש בפורום אני מקבל באופן קבוע הודעה Your search query didn't return any matches ניסיתי עם מרכאות ובלעדיהן מילים כמו מחשב, נייד וכדו' אך קיבלתי את אותה הודעה - מישהו יודע מדוע? תודה מראש.
-
- 1 תגובה
- 653 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 4000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 100-200 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים (בסגנון פיפא בעיקר), סרטים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. פיפא, COD, מורטל קומבט (אולי בעתיד משחקים קצת יותר כבדים) -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 720P אולי בעתיד 1080P -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? בינוניות-גבוהות 3. האם יש צורך בציוד הקפ…
-
- 1 תגובה
- 653 צפיות
-
-
מוצר: מארז דגם: ?Supertalent CA-601UFK Black? מוצר: לוח אם דגם: ?KN9-S AM2, nForce 550, DDRII 800, PCI-E? מוצר: זיכרונות דגם: (1G)? 512MB TwinMOS?)2X מוצר: דיסק קשיח דגם: Western Digital 250GB SATA II 16MB 7200RPM WD2500KS מוצר: ספק כוח דגם: RockeTeer II 400W Silent (24pin) מוצר: צורב DVD דגם: ?NEC 3550A DVD±RW x16, DL x8 Silver? מוצר: מעבד דגם: ?Athlon64 4200+ (Socket AM2) X2 DualCore? מוצר: כרטיס מסך דגם: ?7600GT 256MB GDDRIII, TV, DVI, PCI-E? שווי : 4500 ש"ח
-
- 5 תגובות
- 653 צפיות
-
-
צריך מחשב חזק מאוד שלא יעבוד את התקציב מסך מקלדת והשטויות האלה לא צריך, כרטיס מסך לא צריך. שהמחשב יהיה שקט ומהיר רוב הזמן הוא יריץ עבודה משרדית.עדיף כרטיס קול וכרטיס רשת מובנים.
-
- 4 תגובות
- 653 צפיות
-
-
לוח אם: pc partner \ giga byte כ.מסך: 64MB עם מאיץ גרפי 3D כרטיס קול: AC97 לשמיעת סאונד היקפי כרטיס רשת: 10/100 הכנה לאינטרנט מהיר ADSL יציאות- לשידרוגים עתידיים: יציאת AGPx4:כלול יציאת AGPx8:כלול יציאת PCI:סה''כ 3 יציאת USB 2.0:סה''כ 6 מעבד: Intel Celeron D 2.26GHz זכרון: 256 MB מהירות: 400 MHz דיסק קשיח: נפח: GB 40 יצרן: WD / MEXTOR כונן דיסקים: CDROM x 52 מארז: סוג: ATX כולל ספק 400 וואט כניסות USB מלפנים:2 כניסות USB מאחור:4 רציתי לדעת אם המפרט הזה מספיק בשביל אינטרנט, סרטים, ומסנג'ר? אני יודע שהזכרון נחשב כקצת אבל האם גלישה באינטרנט הפעלת אייסיקיו ומסנג'ר יחדיו ותוכנה כמו ביטורנט לפעמים ברקע, האם זה יהיה אפשרי לעבוד בצורה נוחה?
-
- 6 תגובות
- 653 צפיות
-
-
קיבלתי הצעה מאייבורי על מחשב בלי מסך 2400 שקל למשחקים מה אתם אומרים זה טוב יריץ אותם מהר ובאיכות? מעבד - AMD 4200 לוח אם - GA M61PM-S2, FSB2000, DC DDR2-800 זיכרון - CEON 1GB 800MHZ דיסק קשיח - WD 250GB כרטיס מסך - GFORCE 7300GS 256MB כונן - LG CD/DVD מקלדת + עכבר מארז הם אמרו משהו פשוט אבל אני יוסיף כסף למשהו טוב תגידו מה אתם אומרים על המפרט אחריות 3 שנים על הכול ומה אתם אומרים על החנות אייבורי איך הם טובים? אחריות שירות והכול
-
- 8 תגובות
- 653 צפיות
-
-
-
שלום לכולם! אני מעוניין לרכוש מחשב לשימוש משרדי שכולל מסך, וחשבתי לנצל את מבצעי הבלאק פריידי. אשמח לעזרתכם המצוינת! 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 4.5K כולל מסך, אפשר לחרוג אם יש משהו מיוחד... 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? עבודה משרדית אינטנסיבית, סרטים באיכות גבוהה (FHD, 4k וכו'). 3. האם יש צורך בציוד הקפי בנוסף למחשב (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? אני זקוק למסך איכותי, 27 אינצ'. אני אשב מולו במשך רוב השנים הקרובות כך שהעניין חשוב לי מאוד (Curved Screen מומלץ?). 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD…
-
- 1 תגובה
- 653 צפיות
-
-
יש לי נייד HP PVILION TX1000 קניתי אותו בארצות הברית לפני כשנה.. מותקנת עליו ויסטה מקורית מהחברה. הייתי רוצה להתקין עליו XP ולוותר על הויסטה הכבדה והמעצבנת אבל יש לי הרבה שאלות ואי וודאיות לגבי ההתקנה.. קודם כל שמעתי שיש הגנה מובנת על ניידים שלא מאפשרת הסרה של ויסטה ככה שגם אחרי שאני מפרמט עדיין היא שבה ומותקנת.. האם נכון והאם יש דרך לעקוף? דבר שני הדרייברים, יש כל כך הרבה שטויות על הלפטופ שצריכים דרייברים. ואני מפחד שלא אמצא את כולם ברשת , ודברים פשוט לא יעבדו לי במחשב (כמו קורא טביעת אצבע, מצלמה, פד עכבר וכדו'..) אחרי הפרמוט וההתקנה של הXP. אשמח לכל מידע ועזרה שהיא בנושא.. תודה
-
- 3 תגובות
- 653 צפיות
-
-
שלום , אשמח לסיועכם הטוב לגבי המפרט הנ"ל אותו ניסיתי להרכיב כמיטב הבנתי מביקורות שונות קצת מידע מהאינטרנט עבור מחשב לעבודה בעיקר (פירוט תוכנות למטה). מארז: HJA-6000 MIDI Black (No PSU ספק כח: Golden Tiger 450W Real, 12cm Fan (24pin) זכרון: DDR II 1066Mhz 2x2GB Patriot Extreme Performance Viper Dual Channel דיסק קשיח: Western Digital 500GB IntelliPower, 32MB, SATA II WD5000AADS מאורר: Generic CPU Cooler For s775 כ.מסך GIGABYTE HD 4670 512MB GDDR3 DX10.1 HDTV DVI HDMI PCI-E מסך: LG - שלוש שנות אחריות W2043T 20.1'' LCD 5ms 1:30000 DVI WideScreen Black מעבד: Core 2 Duo E8400, 1333Mhz, s775, 6MB Tray לוח אם: ASUS P5KPL-AM s775 1333Mhz, Intel G31, DDRII 800, VGA, PCI-E, HDAudio…
-
- 4 תגובות
- 653 צפיות
-
-
בבקשה עם מישהו יכול להמליץ על מפרט למחשב המיועד למשחקים עם מסך שמחירו נע בין 4000 - 4500 שקלים.בתודה מראש
-
- 4 תגובות
- 653 צפיות
-
-
-
שלום, אני צריך המלצה לנייד חדש לשימושים משרדיים סרטים וקצת משחקים. חשוב שיהיה hdmi כדי לראות סרטים בלון ב lcd. 4gb זיכרון גודל המסך צריך להיות בין 15-17. כרטיס מסך כל אחד סביר רק לא של אינטל. ובנוסף ההיתי רוצה לשמוע את דעתכם על המחשב acer 6930z הוא מופיע אצל officedepot,אפשר לקנות שם או בbug ? ואיך acer אמינים טובים? עריכה: אם אפשר תגובות יש פשוט לחץ בזמן צריך לפחות להזמין\לקנות היום או מחר
-
- 1 תגובה
- 653 צפיות
-
-
שלום רב, כתבתי פה כבר כמה נושאים, אבל הם כבר לא רלוונטים כי התקציב וכמה פרטים השתנו... אני רוצה שתגידו לי איזה מפרט יותר טוב: מפרט TDG1002 AMD Game PC 6400: * CPU (מעבד): Athlon X2 6400 * Mother Board (לוח-אם): Asus M3A78EMH HDMI * Memory (זכרון): Patriot DDR II 800MHZ 2GB * Hard Drive (כונן קשיח): WD SATA2 320GB 16MB * Graphics (כרטיס.מסך): Club3D ATI HD3650 512MB DDR3 * Optical drive (כונן אופטי): NEC DVD-RW * Case (מארז): Recom Blackdraft ATX * Power Supply (ספק כוח): Recom 450W * OS + Software (מערכת הפעלה ותוכנה): Vista Premium 32bit + Norton NIS2008 * מחיר סופי כולל מע"מ: 2,899 ש"ח שימו לב שהמחשב הזה…
-
- 7 תגובות
- 653 צפיות
-
-
אני קונה מעבד,זכרונות וכרטיס מסך בחו"ל השאר בארץ ישנן שתי הצעות 1) מעבד - Intel Core 2 Duo E6300 Conroe 1.86GHz 2M shared L2 Cache LGA 775 Processor - Retail $191.00 כ.מסך - Open Box: SAPPHIRE 100154 Radeon X1800XT 256MB 256-bit GDDR3 VIVO PCI Express x16 CrossFire Video Card - OEM $184.51 זכרונות - G.SKILL 2GB (2 x 1GB) 240-Pin DDR2 SDRAM DDR2 800 (PC2 6400) Dual Channel Kit System Memory - Retail $194.00 ס"כ לתשלום: 569.51$ (נקח 20$ מהדוד) 2) מעבד - Intel Core 2 Duo E6400 Conroe 2.13GHz 2M shared L2 Cache LGA 775 Processor - Retail $237.00 כ.מסך Leadtek PX7600GS TDH Extreme 256MB Geforce 7600GS 256MB 128-bit GDDR2 PCI Express x16 Video Card - Retail $119.99 זכרונ…
-
- 0 תגובות
- 653 צפיות
-
-
שלום חברים לנשק זקוק למפרט ב 4500 שקל (כולל מסך) למחשב עבור עריכת וידאו. יש אפשרות דחוקה לתקציב של 6000 שקל אז אם אפשר לקבל מפרט גם לסכום הזה אודה לכם מאוד שנה טובה לכולנו
-
- 6 תגובות
- 653 צפיות
-
-
אני מחפש מחשב נייד עם שירות טוב,הכי חזק שאפשר במחיר הזה,בעיקר לאינטרנט והורדות . תודה מראש
-
- 1 תגובה
- 653 צפיות
-
-
שיהיה כרטיס מסך בן זונה שיספיק לכמה שנים וכרטיס קול שיאפשר לעבוד עם תוכנות ושיאפשר הקלטות באיכות טובה. תודה!
-
- 4 תגובות
- 653 צפיות
-
-
שלום רב, אני מעוניין לקנות מחשב חדש ואשמח לקבל את עזרתכם בהרכבת המפרט. התקציב: 4000 למחשב מסך:1000 המחשב מיועד למשחקים וסרטים, מחשב שלא יתבייש להריץ משחק חדש שהוא די כבד ויעשה את העבודה כמו צריך. מסך: FULL HD 22 אינץ תודה מראש.
-
- 7 תגובות
- 653 צפיות
-
-
טוב אז ככה, אני קצת ירדתי פה בפעילות בחודשיים שלושה אחרונים, אבל המשכתי לעקוב מקרוב אחרי דברים שיוצאים וכו'. בכל מקרה, אח שלי רוצה לרכוש מחשב, ואמרתי לו שאני ארכיב לו מפרט, אז בניתי משלוש חנויות שונות TMS, SKYPC, IQPC דבר ראשון אני מבקש לא לענות מתוך אינטרסים של תמיכה בחנות מסויימת, כי לא זו המטרה כשאני קונה מחשב. דבר שני, מי מבין החנויות הללו מאפשרות OC חינם? (אני יודע שTMS אבל נדמה לי שעוד חנויות הצטרפו לקטע הזה) המטרות של המחשב הן לעבודה ולמשחקים בעיקר. אני לא זקוק לציוד היקפי מלבד מקלדת. שכחתי את המקלדת בשני המפרטים האחרונים, ככה שתוסיפו כ-70 שקל למחיר. אני לא צריך מארז מיוחד, אלא מארז טוב. מארז אלגנטי לא צריך מארז ליופי .. וזהו. אם יש לכם מפרטים אחרים להציע, אתם מ…
-
- 3 תגובות
- 653 צפיות
-
-
הכותרת אומרת הכל.... תנסו להכניס כמה שיותר בתקציב הדל הזה, שמתמקד אך ורק בעריכה גרפית. תודה מראש.
-
- 2 תגובות
- 653 צפיות
-
-
המחשב מיועד לשימוש משרדי , אינטרנט מייילים וכאלה. ללא צורך בציוד היקפי, אבל צריך ווינדוס 7 ואופיס 2007 תודה
-
- 1 תגובה
- 653 צפיות
-
-
אני צריך מחשב למשחקים אני לא עושה OC רצוי אינטל וכרטיס של נוידיה(8XXX)אני לא מריץ משחקים על הגדרות ממש גבוהות רזולוציה 1024X768 רק את הDETAILS על HIGH אבל אני יכול להסתפק במדיום. אני צריך חנות באיזור חיפה בבקשה. תודה מראש! ד"א אני לא צריך ציוד היקפי אולי צורב דיוידי אבל לא יקר.
-
- 4 תגובות
- 653 צפיות
-