עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. Started by red wolf,

http://ivory.co.il/product.asp?productid=2134&CatCode=315 זו הכתובת למחשב. בבקשה תגיבו מה דעתכם ואם לא תגיבו איזה הייתם ממליצים לי יותר (משחקים סרטים וכל זה זה היעוד) פה יש כרטיס מסך נחמד מאוד , מעבד טוב והרבה הרבה זיכרון . מה שאני בעיקרון צריך

• 3 תגובות
    • 622 צפיות
  2. צריך מפרט למשחקים כבדים תקציב של 7k ...אפשר חריגה קטנה... אני מעוניין גם במסך 22" LG או סמסונג .. תציעו מפרטים...תודה

3. Started by axon,

שלום אני מחפש מחשב בעיקר לעבודה גרפית בפוטושופ ועם קבצי RAW המחשב מיועד לעבודה מרובה במקביל, המחשב שלי היום לא ממש סוחב ביטורנט מוזיקה פוטושופ ולייטרום ביחד אני גם רוצה שיהיה לו כרטיס מסך שיאפשר לי לשחק משהו, אני חושב שעד 1000 שקל מהתקציב לכ. מסך זה בסדר ? עוד משהו חשוב זה השקט , בעיקר ב IDLE אבל גם בעבודה תודה ! (:

• 5 תגובות
    • 622 צפיות
  4. Started by quad-core,

אני מחפש להרכיב מחשב בתקציב המוזכר לעיל, מסך 19 + מדפסת משולבת + מקלדת ועכבר אלחוטיים + WINTV PVR150 לעבודה במדיה סנטר. כולל גימיקים כמו ג'ויסטיק הגה + קורא כרטיסים SM/SD/MMS. השאר להמלצות שלכם, המחשב לגלישה באינטרנט, VISTA, ומדיה סנטר. תודה רבה רבה על הטירחה.

• 5 תגובות
    • 621 צפיות
  5. שלום אני רוצה לקנות מחשב חדש בתקציב 2000-2200 גג בלי מסך. אני צריך אותו בעיקר לאיטנרט ומשחקים כמו GTA האם עדיף כרטיס מסך מבונה?

• 5 תגובות
    • 621 צפיות
  6. Started by ZeLDA,

מפרט של מחשב שאני הולך להביא למשחקים! תנו עצות לשיפורים! כסף לא משנה רק שיהיה חזק! לוח אם - ABIT IX48 GT3 (CrossFireX+Core 2 Quad+DDR3) 1253 ספק כוח - OCZ EliteXStream 800W PSU Maximum-Performance SLI/CF 800 מעבד - Intel Core 2 Quad Processor Q9550 2.83GHZ 1580 כ.מסך - Gainward ATi RADEON HD4870x2 2GB DDR5 PCI-E 2670 זכרונות - OCZ DDR3 Titanium XMP 2048MB (1GBx2) DUAL CHANNEL 1600MHZ CL7 930 X 2 1860 דיסק קשיח - Western Digital WD5000YS 500 GB 305 מארז - Thermaltake ARMOR, VE2000BWS, No PSU, ATX BTX, Side window, Liquid Cooling System, Black 1135 DVD צורב - Pioneer X20 DVD-RW [bLACK!] 158 מסך - Samsung 20" SyncMaster T200 1:20000 2MS 1195 סה"כ - 10956 (עם המסך)

• 2 תגובות
    • 621 צפיות
  7. שלום לכולם, ברצוני לרכוש מחשב כבר בשבוע הקרוב. אני אומנם מבין דבר או שניים בתחום החומרה, אך אשמח לקבל עזרה מאנשים מקצועיים כמוכם. הרצון שלי הוא לשמש את המחשב לצורכי וירטואליזציה, להריץ עליו כמה מחשבים במקביל. חשוב לי מאוד שהראם יהיה מהיר, כמו כן שיהיה שקט וקריר מכיוון שאני מתכוון לכבות אותו לעיתים רחוקות. אני בספק בעיקר על הלוח אם שבחרתי ועל הקירור,מארז,ספק. מה דעתכם? האם ניתן להשיג רכיב טוב יותר במחירים האלה או אפשר להשיג את אותו אחד במחיר זול יותר? אשמח לתשובות כנות מאנשים עם ניסיון אולי במארזים,קירור,לוחות אם. בנוסף, האם יש צורך בלקנות משחה טרמית טובה יותר? והאם יש דבר כזה הרכבה של הטכנאי במקום? 1. מה התקציב המקסימאלי? 4000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? …

8. שלום אני מבקש לדעת מה ההבדל המרכזי בין שני סוגי המעבדים הנל? האם המעבד P7370 יוכל להריץ גם פלטפורמוט וירטואליוות כגון VM? האם יש אתר טוב במראה הבדלים בין סוגי המעבדים וגם מסביר את התוצאות? שבת שלום בועז

• 3 תגובות
    • 621 צפיות
  9. שלום, מחפש המלצות למחשב נייד שמיועד לשימוש של בחורה. תקציב של בערך 2300 ש"ח. השימוש הינו הבסיסי בלבד, כלומר Office, אינטרנט (אלחוט), סרטים ושמיעת מוזיקה. אחריות אם ניתן אז שלוש שנים, אך אני מאמין שאחריות בטח תוסיף לעלות. עיצוב עדיף "נשי" כלומר לא בסגנון של thinkpad וצבע לבן, אדום, שחור לא משנה. אשמח לקלב כמה המלצות, אפשרויות ומשם אמשיך לבדוק בעצמי [br]פורסם בתאריך: 14.04.2010 בשעה 09:12:09 שכחתי לציין גודל מסך,בין 13-15

10. Started by itay-ab11,

http://www.wallashops.co.il/ws/a/ap.aspx?pi=1NMPSLB0E#shidrug האם המחשב הזה יספק אותי לאינטרנט,סרטים,וקצת משחקים?(כגון משחקי ספורט-פיפא,אן בי אי)

• 1 תגובה
    • 621 צפיות
  11. Started by andruxa25,

1. מה התקציב המקסימלי?3500 האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך?לנסות לחסוך במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?לא ניתן 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב (לדוגמא - עבודה משרדית, תכני HD, משחקים, עריכות, גרפיקה וכדומה)? קצת משחקים בעיקר עבודה על שרתים וירטואליים אופיס ואינטרנט א) תנו דוגמאות לאפליקציות העיקריות בהן תשתמשו. ב) צייינו האם תשתמשו בהן בצורה כבדה (אם זה לרינדורים לדוגמא, האם זה לשם פרנסה?).בצורה בינונית ג) במידה והמחשב מיועד גם/בעיקר למשחקים: הירוס ופיפה * מה הרזולוציה הטבעית (מקסימלית) שיש למסך שלכם?1680x1050 * באיזה סוג משחקים תשחקו? * באילו הגדרות תשחקו (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? בינוניות 3. האם יש צורך בציוד היקפי (מסך, רמקולים, …

• 4 תגובות
    • 621 צפיות
  12. WXGA High-Definition AG בגודל 15.4 אינץ' עם צג BrightView Infinity ככה כתוב באחד זה מחשב HP ובדגם השני באותו אתר בדיוק כתוב ככה תצוגת מסך רחב בחדות גבוהה WXGA בגודל 14.1 אינץ' עם BrightView האם שני המסכים זההים חוץ מגודלם כמובן

• 2 תגובות
    • 621 צפיות
  13. מעבדים Intel Core 2 Duo E6750 2.66Ghz Conroe BOX E6750B ¤ 1080 1 לוחות אם Gigabyte GA-P35-S3L Conroe Support GP35S3L ¤ 564 1 מארזים Compucase HEC 6A19 White NO PSU ¤ 209 1 ספקי כוח Compucase HEC 400ART 24PINS ¤ 214 1 זיכרונות Corsair 2GB Kit Value Select DDR2-667 (2x1GB) C2GG667KB ¤ 381 1 קשיחים למחשבים שולחניים Western Digital 320Gb 16MB WD3200AAKS ¤ 459 1 כרטיסי מסך Sparkle 8800GT G92 512MB DDR3 DualDVI Retail ¤ 1473 1 צורבים LG H55NK DVD-RW Dual Layer X20 SuperMulti Black ¤ 188 1 מחיר לתשלום בכרטיס אשראי עד 2 תשלומים ללא ריבית, תשלום מזומן שטרות או העברה בנקאית 2% הנחה : ¤ 4568

• 6 תגובות
    • 621 צפיות
  14. שלום לכולם. קניתי לפני כשלושה חודשים מחשב נייד, מסוג ASUS דגם K55V. המפרט של המחשב מופיע כאן: https://www.asus.com/Notebooks_Ultrabooks/K55VM/#specifications קראתי קצת ברשת והבנתי שיש למחשב 2 כרטיסי מסך, אחד של INTEL שהמחשב משתמש בו במצב רגיל, ואחד של NVIDIA (דגם 610M). המחשב עושה סוויץ' בעצם מתי שיש צורך בכרטיס המסך השני (לדוגמא משחקים וכו'). תקנו אותי אם אני טועה. אני משתמש בסימולטור נהיגה, אולי חלקכם מכירים וחלקכם פחות LFS. המחשב הכי בסיסי שיש צריך להריץ את הסימולטור על ההגדרות הכי גבוהות ללא תקיעות וFPS גבוה. כרגע המחשב עובד לפי מצבי רוח, קרה לי מידי פעם שהוא הריץ את LFS על 130 FPS וזה נמשך לכמה דקות, וככה הוא מריץ אותו בקושי על 60 FPS ותמיד צונח למטה. ניסיתי להוריד…

• 6 תגובות
    • 621 צפיות
  15. שלום , אני מחפש מחשב נייד לגלישה באינטרנט , עבודה בסיסית עם office ואפשרות חיבור למקרן חיצוני. גודל מסך: 14/15 (עדיפות על 15) סוללה: לא כזה חשוב , שיהיה שעתיים-שלוש רישיון: שיהיה כלול כונן: שיהיה קורא/צורב dvd בסיסי. משקל: 2.7 אבל מוכן לשלם יותר (לחרוג מהתקציב) עבור משקל נמוך. מכיוון שיש לי נסיון טוב עם DELL , אני נוטה ללכת עליהם (אלה אם כן תגידו אחרת) ראיתי שלושה דגמים: vostro http://www.wallashops.co.il/ws/a/ap.aspx?pi=1JH5EBE9F1 N5110 http://www.wallashops.co.il/ws/a/ap.aspx?pi=1OKN5110BK263NBD + אחד פחות חזק , אבל לא בטוח שאני צריך יותר: http://www.wallashops.co.il/ws/a/ap.aspx?pi=1JHN5110233 אגב למה ה vostro דורש אותו מחיר , אבל חלש ממנו בהרבה? מה מיוחד ב vostro…

• 2 תגובות
    • 621 צפיות
  16. Started by natu,

אח שלי שמתגורר בארה"ב מחפש מחשב נייד. תקציב: עד 900$ דרישות: מסך: 14-15 אינץ (עדיפות ל WIDE). רמקולים טובים לשמיעת מוסיקה/סרטים. נתונים שיריצו ויסטה ללא קושי. המחשב ישמש בעיקר לאינטרנט, מוסיקה , סרטים. אין צורך להתחשב בתוקף האחריות בארץ (המחשב נישאר בארה"ב). מה אתם אומרים על המחשב הזה: http://www.newegg.com/Product/Product.aspx?Item=N82E16834147767 מטריד אותי במחשב הזה הכרטיס מסך המובנה. תודה

• 1 תגובה
    • 621 צפיות
  17. הי, אני מתכונן לשדרג את המחשב , על רוב הרכיבים אני סגור, בחלקם אני צריך עזרה, ויש לי גם קצת שאלות. המחשב מיועד לעבודה משרדית, אינטרנט, פיתוח תוכנה, סרטים, וגם משחקים (שיהיה מסוגל להריץ משחקים עדכניים בצורה סבירה, לא יותר). אני מתכוון לעשות קצת overclocking (אין לי נסיון בזה אבל זה לא נשמע יותר מדי קשה). מבחינת תקציב- אני לא מוגבל מתקציב גלובלי, לכל רכיב יש תקציב משלו. הכסף פחות מדאיג אותי, אבל אני לא רוצה לבזבז כסף על חומרה מיותרת ואין לי דרישות מטורפות. הרכיבים שאני סגור עליהם: מעבד: Inter Core2 Duo E4300 Box זכרון: DDR2 , שני סטיקים של 1G, 667mhz. שני כוננים קשיחים, הראשון Western Digital WD5000KS (חדש, SATA2) והשני הכונן הקשיח הישן שלי, עם ממשק ATA. מקלדת, עכבר, …

• 5 תגובות
    • 621 צפיות
  18. Started by שרון מהוד השרון,

שלום לכולם, יש לי את המפרט הבא : Intel Core 2 Due E8400 3GHz 4 Gb RAM DDR 2 800Mhz Radeon 6850 1GB Thermaltek 600W אני מעוניין לשדרג אותו על מנת שאני אוכל לשחק BF3 ומשחקים שעתידים לצאת על הגדרות הגבוהות ביותר על FHD. אין לי בעקרון הגבלה של תקציב, אם אפשר יהיה אז לנסות לא לעבור את ה 4,000. ככל שהסכום יהיה יותר נמוך כך יהיה יותר טוב, אני עובד קשה בשביל הכסף הזה.. P: אני רוצה לקנות רק מרשת KSP אני לא מעוניין בחנויות אחרות אלה אם יש שם משהו זול בצורה משמעותית. שמעתי שמחיר כרטיסי המסך של AMD אמור לרדת בקרוב, מתי זה יקרה אצלנו ? תודה רבה אשמח לתשובות.

19. אז ככה כנראה הלך לי הלוח אם במחשב הנוכחי שלי ואני מחפש מחשב חדש לשימושים הנ''ל. כרטיס מסך שיהיה מובנה בלוח, מבחינת מעבד מה שתמליצו לי, בטווח מחירים הזה אני לא יודע מה מומלץ יותר AMD או Intel-לשיקולכם הסרטים שאני רואה לא מטורפים (לא 1080p,720p) אולי אולי 480p. הארד דיסק חשוב לי שיהיה מספיק גדול (640 ג'יגה יהיה נהדר) וספק חשוב מאוד שיהיה איכותי! אם תצליחו לדחוף את כל זה לתקציבי זה יהיה נפלא

• 1 תגובה
    • 621 צפיות
  20. שלום לכולם. אני צריך מפרט ששימושיו הם משרדיים בלבד. אין צורך בשום ציוד היקפי. מאוד רצוי שהמפרט יהיה מזיגזג. תודה מראש Install

• 3 תגובות
    • 621 צפיות
  21. Started by AviramR0X,

אני חייב להשיג את המפרט הכי טוב שאני יכול לקבל עד מחר, אני צריך מפרט עם תקציב של 3500 שקל, אני רוצה רק 1GRAM ותכרטיס מסך החדש 4870HD כי כבר עשיתי הזמנה מוקדמת, לא צריך הארד דיסק, יהיה לי בסך הכל 2GRAM בגלל שיש לי אחד ג'יגה במחשב הזה ואני יקח ממנו, אני לא רוצה לקחת גם יותר ראם בגלל שבמלא אני על 32BIT ואני לא הולך לפרמט S: גם לא צריך כונן דיסקים... הציעו לי תמפרט הזה: מעבד Intel Core 2 Duo E8400 Box ¤861 כמות:1 http://skypc.co.il/product.asp?pid=IE8400 לוח אם GIGABYTE GA-EP45-DS3 ¤612 כמות:1 http://skypc.co.il/product.asp?pid=39458 זיכרון Mushkin DDR2 2048MB (1024MBx2) 800Mhz CL 5-5-5-15 SP ¤207 כמות:1 http://skypc.co.il/product.asp?pid=996529 כרטיס גרפי Club3D ATI Radeon H…

• 8 תגובות
    • 621 צפיות
  22. 1. מה התקציב המקסימלי? נא לציין בבירור בכותרת הת'רד! 4,500 ש"ח האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך? לנצל עד תום במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 100-200 ש"ח במידה והשידרוג משמעותי ביותר 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב (לדוגמא - עבודה משרדית, תכני HD, משחקים, עריכות, גרפיקה וכדומה)? משחקים ותכני HD בעיקר א) תנו דוגמאות לאפליקציות העיקריות בהן תשתמשו. ב) צייינו האם תשתמשו בהן בצורה כבדה (אם זה לרינדורים לדוגמא, האם זה לשם פרנסה?). ג) במידה והמחשב מיועד גם/בעיקר למשחקים: * מה הרזולוציה הטבעית (מקסימלית) שיש למסך שלכם? תאמרו לי אתם, מעוניין במסך LED FULL HD 22-24" * באיזה סוג משחקים תשחקו? מכל הבא ליד * באילו הגדרות תשחקו (נמוכות/בינוניות/גבוהות…

• 1 תגובה
    • 621 צפיות
  23. שלום. לצורך עבודה עם מצלמה בתקשורת Gb Ethernet ומערכת הפעלה windows אני צריך טבלט 8-10 אינטש עדיף קטן שמיועד לעבודה בחוץ (שמש) אפשר כמובן תקשורת usb3 או usbc שמחוברת למודול התקשורת של המחשב ולא רק משמשת להטענה. אשמח להמלצות תודה למי שיכל לסייע .

• 0 תגובות
    • 621 צפיות
  24. Started by slekt,

מטרות המחשב? לדוגמה: עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), משחקים (קלים או כבדים?), צפיה בסרטים, עריכה גרפית (דו מימדית, סרטים, או תלת מימד?)צפייה בסרטים * גודל המסך?15.6 * משקל רצוי?לא משנה * האם נדרש זמן סוללה ארוך (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם)?6 שעות * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? (DVI, HDMI וכו)HDMI * בלוטות?כן * גודל מינימלי של כונן קשיח?500GB * צורב DVD?כן * האם נדרשת אחריות בינלאומית ?3 שנים * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי?HP

• 2 תגובות
    • 621 צפיות
  25. Started by Coffe_Shot,

[TABLE=class: tablefull, width: 960] [TR] [TD=bgcolor: #FFFFFF, align: center]31574[/TD] [TD=bgcolor: #FFFFFF, align: center]מעבד אינטל[/TD] [TD=bgcolor: #FFFFFF, colspan: 4, align: center]‏Intel Core i3 4160 3.6Ghz 3MB L3 Cache s1150 - Tray‎[/TD] [TD=bgcolor: #FFFFFF, align: center]1[/TD] [/TR] [TR] [TD=bgcolor: #FFFFFF, align: center]20020[/TD] [TD=bgcolor: #FFFFFF, align: center]מאוורר למעבד[/TD] [TD=bgcolor: #FFFFFF, colspan: 4, align: center]‏Arctic Alpine 11 Rev.2 CPU Cooler‎[/TD] [TD=bgcolor: #FFFFFF, align: center]1[/TD] [/TR] [TR] [TD=bgcolor: #FFFFFF, align: center]29831[/TD] [TD=bgcolor: #FFFFFF, align: center]לוחות אם למעבדי אינטל[/TD] [TD=bgco…

• 0 תגובות
    • 621 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

חיפוש

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.