ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,468 דיונים בפורום זה
-
שלום, ראיתי המלצות על Compaq CQ61. יש לו יציאה ל HDMI- האם זה אומר שאני אוכל לחבר אותו גם לטלויזיה רגילה דרך S-VIDEO או RCA? על מה אני צריך לשים דגש בזמן רכישה? על מה אפשר להתעקש/לשדרג? (מעבד, זיכרון, HDD) ראיתי באתר מסויים בפחות מ 3000, אולם בלי יותר מידי פרטים... זה לא מגיע AS IS נכון? תודה מראש
-
- 4 תגובות
- 628 צפיות
-
-
צורב:STSA DVD + DUAL LAYER X18 מעבד:INTEL E6750 1333FSB C2D דיסק קשיח:HITACHI STS2 16MB 320G כ.מסך:Innovision GF8600GT 512MB HDTV PCIE זיכרון:PLT 2G KIT DDR2 800 OCZ לוח אם:MSI P35 PLT COMBO 7.1 1G מסך:LG 1953TR 2000:1 DVI 2MS כולל מקלדת ,עכבר אופטי,רמקולים האם יש צורך להוסיף משהו והאם המחיר שווה? והאם ניתן להשיג מפרט טוב יותר באותו מחיר? תודה מראש
-
- 3 תגובות
- 628 צפיות
-
-
שלום רב לכולם, אני צריך עזרה בהרכבת מפרט מחשב בשווי 1000 שקל סימלי יחסית שלא יהיה תפארת המדינה אבל שגם יהיה חביב. המחשב המיועד בגדול נחוץ למשחקים אבל פשוטים לא משהו רציני לדוגמא CI יש לכם רעיונות ?
-
- 3 תגובות
- 628 צפיות
-
-
היי אני נאלץ לשדרג את המחשב מה גם שהיגיע הזמן אני חושב. המחשב צריך להיות מספיק חזק ועם חלקים התואמים לויסטה ולניגון סרטי HD DVD. לא צריך צורב ומסך. התקציב צריך להיות בערך 3000. תודה מראש
-
- 1 תגובה
- 628 צפיות
-
-
היי, חבר שלי ביקש שאני אבדוק לו מחשב נייד לפני שהוא קונה MSI מאייבורי. http://ivory.co.il/product.asp?productid=4019&CatCode=315 האם יש נייד שעדיף עליו במסגרת התקציב, ואם לא, למה בכל זאת לא כדאי לקנות מאייבורי? עיקר השימושים הם אינטרנט, סרטים ומשחקים (לא כבדים מדי, לא משתמש בפילטרים). עדיפות למסך גדול יחסית, אין משמעות גדולה לגודל ומשקל. תודה.
-
- 0 תגובות
- 628 צפיות
-
-
לשימושים כמו גלישה באינטנרט, שמיעת שירים, עבודות עם מסמכים וכו'... כולל מסך, מקלדת ועכבר. תודה מראש.
-
- 6 תגובות
- 628 צפיות
-
-
אהלן חבר'ה כתבתי לפני כמה זמן שהלך לחברה שלי המטען של הלפטופ והסוללה שלה גם לא מחזיקה הרבה זמן אז במקום להשקיע במטען וסוללה חשבתי לקנות לה את ה WIND. אחותה טסה היום לתאילנד וביקשתי ממנה שאם היא תמצא את ה WIND במחיר של עד 400-450$, אז שתקנה לה. מה את אומרים, כדאי במחיר הזה או להציב רף אחר? כדאי בכלל לקנות מתאילנד? יש דגמים מסוימים של WIND שכדאי לחפש? כל מידע נוסף יתקבל בברכה... ;D
-
- 0 תגובות
- 628 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 3500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? תמיד עדיף לחסוך ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 200 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. GTA4 FIFA 2012 -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). אין מסך כרגע -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום ג…
-
- 1 תגובה
- 628 צפיות
-
-
להרצת VMWARE בעיקר ועוד כמה תוכנות וירטואליות של ציודי תקשורת.. חשבתי על משהו כזה מעבד חזק 4 גיגה זיכרון 500 גיגה הארדיסק לוח-אמ טוב שתואם למעבד ולזכרונות אם כרטיס קול ומסך מובנה מארז וספק זהו אני לא צריך את כל המסביב אלא אם כן שכחתי משהו חשוב.. יש חיה כזו במחיר הזה? אפשר לחרוג טיפה.. אני פשוט כבר לא כל כך בקיא בכל החברות והדגמים ורציתי שתתנו לי משהו להתחיל ממנו תודה לכל העוזרים.
-
- 5 תגובות
- 628 צפיות
-
-
מעוניין במפרט פשוט להרצת FHD +גלישה באינטרנט להלן המפרט -חשובה לי דעתכם בנושא הרכבת מחשב AMD האם קיימות בעיות אמינות בעיקר ביחס לאינטל (עד היום משרת אותי פנטיום 1.8 בן 7 שנים ) בחרתי מפרט AMD בעיקר בגלל הציפסט 780 מחשב מבוסס מעבד AMD AMD Athlon II X2 250 Box ¤412 לוח אם Gigabyte GA-MA78GM-UD2H ¤410 זיכרון Transcend DDR2 2048MB 800MHz CL 5-5-5-18 ¤152 צורב LG GSA-GH22N X22 SATA DVD ¤115 כ] מארז כולל ספק Enermax Laguna Black 300W ¤387 כA הרכבת מערכת מחשב + בדיקה ¤79 כמות:1 סה"כ מחיר לכל המוצרים:1555¤ תודה גל
-
- 4 תגובות
- 628 צפיות
-
-
המטרה היא מחשב זול למשרד לעבודה משרדית שוטפת ובנוסף גם עריכת תמונות בפוטושופ ולפעמים גם עריכת וידאו קל. 1. מה התקציב המקסימאלי? כ 3000 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? אפשר לחסוך ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500 ש"ח , אם ממש אין ברירה אז לחרוג עד המינימום הנדרש. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עבודה משרדית ופוטושופ ובעתיד גם כשרת של המשרד. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). פוטושופ, אופיס, עריכת וידאו קלה, ריבוי חלונות. ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: המחשב לא מיועד לגיימינג בכלל 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקל…
-
- 3 תגובות
- 628 צפיות
-
-
שלום לכם. אז ככה.. יש לי כבר מעבד Q9450 וספק כח Enermax Modu82+ 525W. יש לי גם 3 מאווררים Nexus D12SL 120mm Real Silent Case Fan שקניתי מחו"ל לשימוש במארז ולקירור המעבד. יש לי תקציב של בין 4500-4800 לשאר החלקים, שזה תקציב ענק בהתחשב שיש לי כבר מעבד וספק כח ביד. השימושים שלי הם משחקים, פוטושופ, הקלטה של שידורי טלויזיה, ושאר השימושים הכלליים. חשוב(!!!) המחשב צריך להיות חרישי, משמע שקט מאוד, עד כדי כך שאני לא אשמע אותו בלילה, או בכלל. הוא יימצא בחדר בו אשן. אני גם לא רוצה שאורות יבקעו מהמארז מאותה הסיבה. זהו.. הצעות למפרטים שלכם? אין לי חנות מועדפת, אפשרי לערבב חנויות אם יש הפרשי מחירים משמעותיים. אני רוצה לקנות את המחשב כבר, שווה להמתין ליציאת כרטיסי המסך החדשים של AT…
-
- 3 תגובות
- 628 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי?2000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך?כן, אבל לא על חשבון איכות ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?300 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)?אינטרנט,מוסיקה, בעתיד אולי יוסב למדיה סנטר א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין:לא מיועד לגיימינג, אולי בעתיד משחקים בסיסיים (אסטרטגיה ולילדים) -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך).כרגע 17, בעתיד יוגדל,מיועד בעתיד להציג סרטי HD -לאילו הגדרות גרפיות מיועד …
-
- 1 תגובה
- 628 צפיות
-
-
שלום, אני סטודנט שנה א' להנדסת תוכנה ואני זקוק למחשב נייד חדש. חשוב לי מאוד כוח עיבוד חזק, סוללה חזקה ועמידה, מסך עדיפות ל15.6, רמקולים נורמליים, משקל לא הכי קריטי בשבילי אבל כמובן לא להגיע למשקלים מטורפים וכמובן אחריות! אשמח אם תעזרו לי כיוון שאני פחות חזק בעייני חומרה וזקוק לעזרתכם, אם אתם חושבים שאני זקוק למשהו נוסף בתור מהנדס תוכנה אני אשמח להצעות. תודה! *שכחתי לציין שהתקציב שלי הוא בערך 4-4.5K
-
- 1 תגובה
- 628 צפיות
-
-
היי, אני רוצה לקנות את זה באמזון ארה"ב: https://www.amazon.com/dp/B0B87ZX1RG?ref_=cm_sw_r_apan_dp_SCVDJV2AWGPCFR2WGT2S&th=1 מצ"ב תמונה שמתארת את צריכת החשמל וההספק של המוצר. המוצר מגיע עם מתאם של 12v. האם המכשיר יעבוד בארץ? האם אני צריך להשיג מתאם כלשהו? תודה רבה!
-
-
- 3 תגובות
- 628 צפיות
- 1 follower
-
-
המחשב מיועד למשחקים, אופיס/אינטרנט, תכנות ולינוקס. תקציב: עד 2.4K לא כולל ציוד הקפי. צריך לכלול HD4670, 3G זכרון ב2 סטיקים ולהיות שקט. מעדיף לקנות מKSP. איך המפרט שבניתי?: Pentium E5200, Bus800Mhz, s775, 2MB, DualCore 370 1 370 P31-ES3G Gigabyte s775 1333Mhz, Intel P31, DDRII 1066, PCI-E, HDAudio 380 1 380 2GB Kingston Value 130 2 260 MSI HD 4670 512MB GDDR3 DX10.1 HDTV 2xDVI PCI-E 385 1 385 320GB WD 7200RPM, 16MB, SATA II 225 1 225 DVD±RW GH22NS x22 Beige SATA 110 1 110 Alpine 7 Pro (s775) 65 1 65 CM Centurion 534 Black (No PSU) 270 1 270C Tomahawk 405W Active PFC 12cm 240 1 240 Total price 2405 ¤
-
- 1 תגובה
- 628 צפיות
-
-
אוקיי חבר שלי רוצה לקנות מחשב חדש יש לו מסך 24'' והוא רוצה מארז שקט ויפה(שקט די חשוב פה כי המחשב יהיה בחדר שינה),שהמפרט יכלול עכבר G5,בלי רמקולים,בלי מקלדת,וינדוס XP,אין העדפות לחברה מסויימת,הוא לא מתכוון לעשות CF,הוא מתכוון לשלם בתשלומים כנראה בין 8 ל-12 מקווה שלא שכחתי כלום ;D
-
- 4 תגובות
- 628 צפיות
-
-
כיון שלא מצאתי חנות זולה אך איכותית בירושלים, נשאר עם המפרט מהחנות הזו ונקווה למזל. רק אם אתם יכולים לעזור לי לבחור בין האפשרויות הבאות: כרטיס מסך ATI RADEON RX1550 256MB (של MSI) Nvidia Geforce 8400GS 256MB (מתוצרת Innovision) או RX2400PRO 256MB (של MSI) לוח אם: MSI K9NSGM או GIGABYTE GAM61SME-S2 או ASUS M2V-MX המפרט המלא: מחשב ומארז איכותיים ביותר עם פח עבה :s05: כולל יציאות USB קדמיות ואחוריות אחריות לספק הכח ל-3 שנים מעבד AM2 4000 X2 DUAL CORE 64BIT 15ש"ח-DUAL CORE AM2 תוספת ל 4200 75ש"ח-DUAL CORE AM2 תוספת ל 4600 לוח אם MSI K9NSGM או GIGABYTE GAM61SME-S2 chipset GEFORCE 6100+NFORCE 410 ניתן לרכישה עם לוח ASUS M2V-MX בפחות 70ש"ח כרטיס קול 7.1 ( 8 ערוצים) כרטיס רש…
-
- 3 תגובות
- 628 צפיות
-
-
היי, אני ראיתי שרוב המפרטים פה הם למשחקים, וגם ראיתי את ההצעות שיש במדור מפרטים אבל לא מצאתי משהו ממש תואם למה שאני צריך בתקציב. אז הנה הפרטים: אני צריך מחשב חזק במיוחד כמו שאמרתי לגרפיקה ותלת, משחקים פחות חשוב לי אז לא רלוונטי... התקציב הוא 7000, לא כולל מסך! עכשיו עשיתי קצת מחקר על כל מיני דברים בסיסיים שאני צריך אבל עוד לא יודע בדיוק של איזה חברה או איזה סוג מדויק אבל הנה מה שאני כן יודע שהמערכת חייבת לכלול. מעבד - core2quad אין לי מושג מה צריך שם לעומק בשביל אני שואל פה לוח-אם - אין לי מושג אבל הוא צריך לתמוך ב 64bit, הוא צריך לתמוך ב raid וזהו פחות או יותר.. כרטיס קול מובנה. זכרונות - 2x2GB עוד פעם לא יודע איזה חברה או כמה htz מומלץ.. כרטיס מסך - Nvidia Quad…
-
- 6 תגובות
- 628 צפיות
-
-
אהלן אנשים אני אשמח לקבל מפרט ב-4000ש"ח בעיקר למשחקים, לא צריך מסך. בדקתי את המפרטים המומלצים אבל הבנתי שיצאו מעבדים חדשים של AMD ואני כבר לא כ"כ מעודכן אז אני אשמח למפרט כמה שיותר נכון לתקופה... תודה רבה, מתן.
-
- 1 תגובה
- 628 צפיות
-
-
שלום...קוראים לי נדב אני חדש פה וגר בגרמניה...אממ אז ככה מצאתי מחשב שאני כנראה הולך לקנות אבל יש רק בעיה אחת: הלוח אם..הוא של חברת asrock והדגם:alire NF 6g DVI עכשיו הבעיה היא שאני לא מכיר תחברה ולא ממש מבין בזה ....כדיי לי לקנות את הלוח אם הזה?
-
- 1 תגובה
- 628 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני מעוניין לרכוש מחשב לסרטים ומשחקים, יש כבר מסך 22 אינטש (אני לא בטוח מהי הרזולוציה הטבעית שלו). אבל התקציב של המערכת כולה הוא עד 2000 ש"ח (אפשר לחרוג ב-100 עד 200 ש"ח). הצלחתי להרכיב את המפרט הבא - מה דעתכם? האם המערכת מאוזנת מספיק? אשמח לשמוע חוות דעת על א. הכרטיס מסך הזה של אלבטרון? איך הקירור שלו? ב. והאם הספק והמארז מספיק טובים? ג. האם המערכת רועשת? תודה מראש לעונים. (נ.ב. בחרתי במע' של AMD בגלל אפשרויות השדרוג ותמיכה ב-PCI 2.0) מעבדים AMD Phenom II X2 245 2.9Ghz AM2+/AM3 ¤341 לוחות אם Gigabyte GA-MA770-UD3 AM2 ¤424 מארזים RAIDMAX APEX NO PSU ¤159 ספקי כח Cooler Master 500W Extreme Power plus ¤235 זיכרונות Kingston DDR2 2048MB 800MHZ ¤129 כוננים קשיח…
-
- 3 תגובות
- 628 צפיות
-
-
תקציב מהו תקציב לרכישת המחשב? 2500 אם ניתן לחרוג מהתקציב, מהי החריגה המותרת? 3000שימושים מהם השימושים במחשב? (לסמן באדום). גיימינג כבד או קל בינוני / עריכה גראפית / עריכת אודיו / עריכת וידאו / HTPC/ אחר (נא לפרט) במידה שבחרת בגיימינג, ציין שמות של משחקים בהם תשחק - combat arms tf2 call of duty ופה ושם דברים קטנים במידה שבחרת בעריכה כלשהי, ציין שמות של תוכנות בהן אתה תשתמש - פוטושופ וסוני וגאס (אנא פרטו על השימושים שלכם ועל היעוד של המחשב בהרחבה על מנת שתהיה לנו אינדיקציה מתאימה) באיזו מערכת הפעלה תשתמש - מסוג 32bit או 64bit? מה שיתאים יותר לא משנה כל כך *מערכת הפעלה 32BIT תנצל רק 3.25GB זיכרון ואילו מערכת הפעלה 64bit תנצל יותר זיכרון בהגבלת לוח האם. רוב המחשבים הסטנד…
-
- 1 תגובה
- 628 צפיות
-
-
שלום לכולם, מישהו יודע איפה אפשר לקנות בטרייה למחשב נייד קופמאק פרסריו ולא דרך HP? וגם כמה אמור לעלות? תודה מראש.
-
- 0 תגובות
- 628 צפיות
-
-
הי לכולם, אני זקוק לייעוץ במפרט מחשב. מטרת המחשב העיקרית היא עבודה עם חישובים כבדים - Matlab בעיקר, חישובים מתמטים ארוכים וניתנים למקבול רציני, ושדורשים הרבה זכרון. בנוסף, זה כמובן הולך להיות מחשב העבודה הראשי שלי, כך שכדאי שהוא יהיה זריז, נעים ושקט. לבסוף, אני מקווה גם לשחק עליו קצת, אז כרטיס מסך חביב+ גם יהיה נחמד - לא צריך משהו קיצוני. תקציב - ~3000 ש"ח, ללא ציוד הקפי כלל (מסך מקלדת וכו'). כבר הסתכלתי סביב, ונראה לי שמשהו בסגנון הזה יכול להתאים לי, אשמח לשמוע הערות: מעבד: Intel Q6600 זכרון 2x2GB של חברה גדולה (למרות שלא קריטי, אבל ההפרשים במחירים ממש נמוכים) לוח אם: Gigabyte P45 אחת הגרסאות (לא לגמרי עקבתי אחר ההבדלים) כרטיס מסך: AMD 4670 (למרות שיתכן שזה קצת יקר ויותר…
-
- 5 תגובות
- 628 צפיות
-