ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,361 דיונים בפורום זה
-
טוב חשבתי ללכת על המפרט הזה בעקרון http://www.ivory.co.il/product.asp?productid=1302&CatCode=1 בעקרון חשבתי לקחת את ה Q9400 אם כבר ותוספת של 2GB ראם.. אני לא כל כך משחק הרבה אבל אחת הסיבות שאני משדרג זה כדי שמשחקים חדשים יעבדו לי טוב..אז יש לי 2 התלבטויות לגבי המעבד כדי לקחת את ה Q9400 או E8500? שוב אני לא גיימר רציני אני צריך שמשחקים חדשים יעבדו בצורה טובה וכרטיס מסך הבנתי שהגיפורס 9500 GT קצת צולע..אבל במפרט הזה של המחשב הוא לא יתפקד טוב? או שכדאי ללכת על 9600GT (או משהו אחר שלא ישנה כל כך את הסכום) *יש לי מסך סמסונג T220 22 ואיך המפרט בסך הכל?
-
- 7 תגובות
- 599 צפיות
-
-
אני רוצה לקנות מחשב שיחזיק מעמד דיי הרבה זמן, אני הולך ללמוד הנדסת תעשייה וניהול והבנתי שיש תוכנה כבדה שמשתמשים בה. צריך כרטיס מסך איכותי, הסתכלתי על dell studio 1537 מעבד T5800 ראיתי שיש לו כרטיס מסך של ATI RADEON HD 3450 256 MB האם הGFORCE יותר טובים? לאיזה GFORCE הוא משתווה בערך? אם יש המלצות למחשבים נוספים עם דרישות דומות פחות או יותר לSTOUDIO אני אשמח. תודה.
-
- 5 תגובות
- 599 צפיות
-
-
שלום לכלום, לאחר שחברה שלי קנתה לי ליום ההולדת מסך LCD 32 של LG ובנוסף שיש לי מסך מחשב 24 של סמסונג החלתתי שהדבר היחיד שחס לי זה מחשב חדש בשביל להשלים את החבליה. אז ככה הדרישות שאני צריך מהמחשב זה שהו יריץ משחקים באיכות ממש גבוה ותכניי HD. בנוסף אני רוצה גם בתקציב הזה שתי שלטים אלחוטיים למשחקים וכרטיס טלוויזיה למדיה סנטר. לפי ההודעות שאני רואה בפורום כולם ממליצים על הQ6600 או על הE8400... רציתי לדעת למה לא ללכת על המעבדים החדשים של AMD הPHENOM II. אשמח לקבל המלצות לבקשתי המבוססות גם על AMD וגם על INTEL. בנוסף אם תוכלו להסביר לי את ההבדל בין המעבדים של AMD לאלו של INTEL אני אשמח. ודבר אחד אחרון מה זה הI7 של אינטל למה הוא כולכך יקר והאם באמת שווה להשקיע כלכך הרבה כסף היום ב…
-
- 4 תגובות
- 599 צפיות
-
-
בעיקרון יש לי את הרוב מה שאנ צריך זה יותר לוח חדש ומעבד כולל כרטיס זיכרון שיתאים למשחקים וגרפיקה ו OC אפשר לכלול גם גוף קרור למעבד
-
- 2 תגובות
- 599 צפיות
-
-
המפרט צריך להיות עם מעבד INTEL, מיועד בעיקר לגלישה,צפייה בסרטים ושימוש בתוכנות. לא צפוי שימוש במשחקים עתירי גרפיקה. מה אתם אומרים על המפרט הבא (אני לא בטוח שלוח האם מתאים למעבד) : מעבד Intel Core 2 Duo E8400 Tray ¤819 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=IE8400ay לוח אם GIGABYTE GA-EP43-DS3 ¤572 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=39472 כונן קשיח Westren Digital WD5000AACS 3.5" 500GB SATA2 16MB ¤337 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=WDC1225 זיכרון G.Skill DDR2 4096MB (2048MBx2) 1066Mhz CL 6-6-6-18 NQ ¤300 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=F2-8500CL6D-4GBNQ כרטיס גרפי PowerColor ATI Radeon HD4670 512MB DDR3 PCIe ¤411 כמות:1 …
-
- 4 תגובות
- 599 צפיות
-
-
לא אלאה אתכם בחיבוטי נפשי עם הלפטופ. רק אומר שהתכוונתי לקנות נטבוק, ואז גיליתי ששנה הבאה אני אצטרך לתכנת בצורה מעט יותר רצינית בלימודים ושמעבד של נטבוק כנראה פשוט לא יחזיק את זה. * מטרות המחשב? לדוגמה: עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), משחקים (קלים או כבדים?), צפיה בסרטים, עריכה גרפית (דו מימדית, סרטים, או תלת מימד?) מכונת כתיבה מודרנית ותכנות באקליפס לכל הפחות (ואם הוא יריץ את סטארקרפט 2 מה טוב p:). * גודל המסך? כעקרון כמה שיותר קטן כן ייטב, ולא יותר מ-14 אינטש. * משקל רצוי? כמה שיותר נמוך, אבל לא יותר מ2.5 קילו. * האם נדרש זמן סוללה ארוך? לא, אבל המחשב אמור להיות נייד מה שאין מה לדבר על פחות משלוש שעות. * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? (DVI, HDMI וכו) לא. * בלוטות? לא. * …
-
- 3 תגובות
- 599 צפיות
-
-
שלום, יש לי נוטבוק HP MINI 1030NR. עכשיו רציתי לדעת אם יש אפשרות לחבר את הנייד למסך מחשב ולרשת הביתית שיש לי.(אין לי ראוטר אלחוטי..). בדקתי פה: http://h10025.www1.hp.com/ewfrf/wc/document?docname=c01600627&cc=us&dlc=en&lc=en&jumpid=reg_R1002_USEN# ורשום שיש יציאה LAN . אבל לא מצאתי את היציאה על הנייד עצמו. יש מצב שלא קיימת כזאת יציאה בנייד? וגם יציאה לוידאו לא מצאתי.. יש סה"כ 2 יציאות USB, אחת למיקרופון, מטען , ועוד אחת עם ציור של מחשב ליד שאין לי מושג מזה. תודה
-
- 1 תגובה
- 599 צפיות
-
-
פורמט מומלץ להודעה על מנת שנוכל לעזור לכם כמה שיותר ביעילות: 1. מה התקציב? האם הוא למזומן שטרות (למזומן המחיר יותר נמוך בד"כ ב2-3%) ? 2. מטרות המחשב? לדוגמה: עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), משחקים (קלים או כבדים?), צפיה בסרטים, קולנוע בייתי, הורדות, מסיבות רשת, עריכה גרפית (דו מימדית, סרטים, או תלת מימד?) 3. האם אתם צריכים ציוד הקפי? לדוגמה: מסך, מקלדת ועכבר (אלחוטיים?), רמקולים, כרטיס טלוויזיה. 4. האם יש דבר ספציפי שאתם לא צריכים במחשב עצמו? כמו: DVD, צורב, כונן דיסקטים, כרטיס קול איכותי 5. האם יש לכם העדפה לחברה או לחלק כלשהו ? 6. האם נושא הקירור והעיצוב במחשב חשובים לכם? האם צריכה להיות התאמה בין הצבעים של המחשב ויש דרישה למחשב שקט במיוחד? 7. האם אתם צריכים מער…
-
- 4 תגובות
- 599 צפיות
-
-
. מה התקציב המקסימאלי? אין לי אני פשוט רוצה מחשב בנוני, אבל בסביבות ה-3000+ א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל... ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? אין תשובה. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). פוטושופ, תלת מימד, עריכת וידיאו. ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. Crysis Warhead S4 LeagueVINDICUS Assassins Creed 2 Champions Online -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). הכי גדול מסוג המחשבים המרובעים. -לאילו הג…
-
- 2 תגובות
- 599 צפיות
-
-
מה קורה ? לפני כמה ימים שמעתי רעש מוזר מהמחשב ואחרי שפתחתי אותו וניקיתי את כל המאוררים עדיין המשיך הרעש וגילתי שזה המאורר של הספק כוח.. הוא עושה רעשים של מוות וגסיסה ואני מניח שאין אפשרות להחליף רק את המאורר של הספק.. המפרט שלי הוא זה: [table][tr][td][table][tr][td][table][tr][td] E4500T[/td][/tr][/table][table][tr][td] Intel Core 2 Duo E4500 2.2Ghz Conroe OEM[/td][/tr][/table][table][tr][td] [/td][/tr][/table][table][tr][td] [/td][/tr][/table][/td][/tr][/table][table][tr][td][table][tr][td] ACFRZR7PRO[/td][/tr][/table][table][tr][td] Arctic Cooling Freezer 7 Pro[/td][/tr][/table][table][tr][td] [/td][/tr][/table][table][tr][td] [/td][/tr][/t…
-
- 4 תגובות
- 599 צפיות
-
-
קניתי לפני שבוע את ה n55sf של אסוס.. הבעיה היא שאם אני מפעיל משחק בשעות הפנאי הוא פולט חום כמו גנרטור בחברת החשמל.. אשמח להמלצה לכמה משטחים טובים שמקררים חיה כזאת. בסביבות 100-200 ש"ח תודה
-
- 0 תגובות
- 599 צפיות
-
-
שלום, מבקש מפרט למשחקי מחשב לחבר. 1. מה התקציב המקסימאלי? 4000 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל את כולו ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? עד 500 שקלים 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. Starcraft II, FIFA, PES -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 22 אינץ' רגיל, 4:3 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות 3. האם יש צורך בציוד הק…
-
- 5 תגובות
- 599 צפיות
-
-
אני מחפש מחשב שיתאים לעריכת וידאו עם נניח פרמייר CS5, בלי שימוש למשחקים. תקציב 4000-6000 שח. core i7 מרובע ליבות sandy bridge הארד-דיסק 500G ומעלה. רצוי מסך מט בגודל 15.6 או משהו קרוב. זיכרון 8GB יציאות: ,USB 3, eSATA כרטיס מסך מתאים לעריכת וידאו - לא דרישות גבוהות כמו במשחקים. אמנם העבודה בעריכה מוגבלת מבחינת ההיקף, אך המחשב צריך להיות מסוגל לבצע את מה שרוצים ממנו. ושאלה עקרונית לגבי עריכת וידאו במחשב נייד השאלה העיקרית שלי, האם מחשב נייד יכול לשמש תחליף למחשב שולחני לעריכת וידאו? בינתיים, המקובל הוא שמי שצריך מחשב לעריכת וידאו, פונה להתעניין במחשב שולחני - מדוע? כאן למשל, מוצע מחשב שעונה למעשה על הדרישות שלי (לא בטוח אם זה מסך מט, אך לא עניין שבגללו הייתי פוסל את הקני…
-
- 1 תגובה
- 599 צפיות
-
-
אהלן, מחפש מחשב נייד בתקציב של 4000 שקלים - הסכום גמיש על חשבון מפרט איכותי יותר. ייעוד המחשב לעבודה משרדית בעיקר - "מחשב סטודנטים" אך בנוסף מעוניין להריץ עליו סרטים HD ולחבר לLCD (מה שאומר שצריך יציאת HDMI) מסך - 15.5" / 17" משקל - לא רלוונטי כרגע - לא כבד מידי זמן סוללה - 4 שעות מינימום כשאין תוכנות כבדות שרצות ברקע (למשל 4 שעות של גלישה ברשת נטו) יציאות - כמו שאמרתי קודם HDMI ושאר הסטנדרט USB3.0 וכ'ו כונן קשיח - הולך לכיוון ה500GB מינימום - אם משתלם 1TB צורב DVD הפך להיות דבר שגרתי - לכן צריך להכלל. אחריות - 3/5 שנים עדיפות לחברה - DELL - מדוע? אופציה לרכישה דרך הספק בארץ וקבלת הנחה משמעותית לעומת חנויות המחשבים. אני חדש בעולם הניידים, מבין יותר בעולם הנייחים, קראתי את…
-
- 2 תגובות
- 599 צפיות
-
-
רק רוצה מחשב שיכול להריץ World Of Warcraft על מקסימום הגדרות (לא כולל AA). ללא אפשרות חריגה כרגע. מעדיף מעבד אינטל בכדי להשאיר אפשרות שדרוג נוחה בעתיד. אם אני לא יודע על מה אני מדבר אז תתעלמו. תודה לעונים.
-
- 1 תגובה
- 599 צפיות
-
-
שלום, חיפשתי מחשב לשימוש משרדי בסיסי, חלונות 7, אופיס, אינטרנט וכדומה. מצאתי את המחשב הזה http://tms.co.il/product/8003 בנוסף אני משדרג את המארז והספק ל GZ-X7 עם 400W, יוצא 1K ש"ח שזה התקציב. האם יש פאולים במערכת? האם תספיק לשימוש משרדי סביר?
-
- 2 תגובות
- 599 צפיות
-
-
אני הולך להיות בארהב חודש הבא לחודש ככה והחלטתי להזמין מnewegg לאחר ניסיון טוב איתם מה אתם אומרים על המפרט : [table][tr][td]Intel Core i5-2500K 3.3GHz LGA 1155 95W Quad-Core Desktop Processor Item #:N82E16819115072 Return Policy: Iron Egg Replacement-Only Return Policy$219.99 [/td][/tr][tr][td]1 Newegg Promotional Gift Card - $10.00 Item #:N82E168GC000001[/td][/tr][tr][td]1 GIGABYTE Radeon HD 7870 GHz Edition GV-R787OC-2GD Video Card Item #:N82E16814125418 Return Policy: VGA Standard Return Policy$359.99 [/td][/tr][tr][td]1 AMD Gift - Dirt3 Game Coupon Item #:N82E16800995114 Return Policy: Standard Return Policy$49.99 [/td][/tr][tr][td]2 CORSAIR Builder Series CX500 V2 50…
-
- 3 תגובות
- 599 צפיות
-
-
א- הכי חשוב!! אני יכול להחליף את המעבד לintel i3 כנראה זה מה שאני יעשה ב-הוספתי תמונה של המפר כי לא הצלחתי אחרת בבקשה אני חייב עזרה חוות דעת לגבי המפרט אני בעיקר צריך למשחקים טיפה סרטים ואינטרנט [attachment deleted by admin]
-
- 3 תגובות
- 599 צפיות
-
-
המטרה היא מחשב זול למשרד לעבודה משרדית שוטפת ובנוסף גם עריכת תמונות בפוטושופ ולפעמים גם עריכת וידאו קל. 1. מה התקציב המקסימאלי? כ 3000 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? אפשר לחסוך ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500 ש"ח , אם ממש אין ברירה אז לחרוג עד המינימום הנדרש. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עבודה משרדית ופוטושופ ובעתיד גם כשרת של המשרד. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). פוטושופ, אופיס, עריכת וידאו קלה, ריבוי חלונות. ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: המחשב לא מיועד לגיימינג בכלל 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקל…
-
- 3 תגובות
- 599 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 2500ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? אם אפשר לחסוך אז עדיף. ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 400 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה) גלישה באינטרנט FLASH PRO , FLASH BUILDER , PGHOTOSHOP רמה בסיסית ואולי הרצה של מספר מערכות הפעלה במקביל א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: בכלל לא למשחקים -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). מסך 23 אולי בעתיד עוד מסך ". -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? בינוניות. 3…
-
- 1 תגובה
- 599 צפיות
-
-
היי, לא ידעתי היכן לשים את הפוסט הזה חשבתי לנכון לשים אותו פה מקווה שזה בסדר , אני צריך לקנות סוללה למחשב נייד dell inspirion 5030 רציתי לדעת איפה הכי זול לקנות ?
-
- 1 תגובה
- 599 צפיות
-
-
אני רוצה לקנות טאבלט שיהיה זמין איתי בדרכים. יש פערי מחירים משמעותיים ואני לא מבין בסוג מחשב הזה. מבחינתי אני מסתכל ברשימה הזאת כאן http://www.ivory.co.il/%D7%98%D7%90%D7%91%D7%9C%D7%98%D7%99%D7%9D.html וזה לא אומר לי כלום. אני אשמח שמישהו יכוון אותי לדגם מומלץ או לפחות לדגשים שכדאי לשים לב אליהם כשאני קונה אותו. אני בכל מקרה אגיע לחנות שלהם לקנות ולא אזמין דרך האתר כדי להתייעץ שם עם מישהו שמבין
-
- 0 תגובות
- 599 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 2000 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנסות לחסוך עדיף בסביבות 1500 ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 200 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? שימוש בסיסי ביתי, אינטרנט, סרטים, קצת פוטושופ. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). פוטושופ - מזדמן ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: אין חשיבות למשחקים 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים. לא 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? הארד דיסק, צורב וציוד היקיפי (מסך מקלדת וכו') 5. עד כמה חשוב השקט בס…
-
- 0 תגובות
- 599 צפיות
-
-
מארז: antec sonata iii כולל הספק שמגיע איתו (500W) מעבד: intel e8400 לוח אם: asus p5k זכרונות: Geil dragon 4gb 800mhz model pc2-6400 דיסק קשיח: wd black cavier 1tb כרטיס מסך: hd 5770 תודה רבה
-
- 0 תגובות
- 599 צפיות
-
-
בניתי את המפרט הזה: אני צריך להחליף לוח אם כי הוא לא יכול לעבוד ללא כרטיס מסך. אני בכוונה לקחתי ספק כוח חזק וטוב כי אני אולי יקנה עוד שנה כרטיס מסך בינוני(כ 700-800 שקלים) המחשב מיועד להכל,משחקים(כרגע ללא כרטיס מסך - משחקים בינוניים שלא תיהיה בעיה לליבת עיבוד במעבד לעמוד בהם),עבודה משרדית, ועוד...אני מכוונה בניתי מחשב טוב כי אני רוצה שהוא יחזיק לי לכמה שנים טובות בבית ולא יתקע, ויריץ תוכנות והכל חלק... אין צורך באובר קלוק, או ציוד נלווה...אולי אני יקנה את הU2312 של דל...אבל אל תכללו את זה במפרט. אני רוצה שהתקציב לא יעבור את המחיר הזה כמה שאפשר אפילו לחסוך... http://www.tms.co.il/preview/spec/8xjsmug2 בבקשה תתנו לי הצעות לשיפורים כי אני מתכוון לקנות את המחשב השבוע. תודה …
-
- 4 תגובות
- 599 צפיות
-